|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część X
Hej
![]() Ja tylko na chwilę zameldować że żyję, ale ledwo. Małż mnie wczoraj tak wkurzył (w sumie to już od kilku dni mnie koszmarnie denerwował) że pół wieczora przeryczałam. Potem mała dała mi dosadnie do zrozumienia, że mam się tak nie denerwować, bo jej to nie służy, bardzo boleśnie tłukąc mi główką w pęcherz, aż się z bólu zwijałam (akurat jak położyłam się spać). Dzisiaj upał u nas nieziemski a ja fatalnie się czuję, boli mnie głowa, mam uderzenia gorąca, a do tego puls mimo leżenia 110 ![]() Doczytałam, że Prince w szpitalu, trzymaj się kochana, mam nadzieję, że nic złego się nie dzieje i migusiem Cię wypuszczą
|
#3242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla męża!Odpoczywaj sobie Kochana
|
|
#3243 |
|
Zakorzenienie
|
Oj Aga trzymaj się jakoś.. będzie lepiej!
|
|
|
|
#3244 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie mamuśki
Ostrzegałam, że długo mnie nie będzie, a Wy i tak wrzuciłyscie mnie do zaginionych - nieładnie, oj nieładnie Jej, jak wy pędzicie z tym pisaniem! W życiu Was nie nadrobię, nawet nie próbuję Mam nadzieję, że wszystkie mamusie mają się dobrze Tęskniłam
|
|
|
|
#3245 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mi też paznokcie szybko rosną i są mocne,ale podobnie jak Ty nicki obcinam na krótko nie chce mi się kombinować![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3246 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny wybaczcie że się ostatnio mało udzielam ale mam tyle spraw teraz na głowie że nie wyrabiam.
Przed wszystkim dziękuję za miłe przywitanie na polskiej ziemi . Dzisiaj mieliśmy zacząć malować pokój ale wyskoczyło kilka niespodziewanych spraw do załatwienia i nie wiem czy TŻ się za to zabierze jeszcze dzisiaj, pewnie tylko poodsuwa wszystko i poprzykrywa a jutro zaczniemy. Zamówiłam dzisiaj wózek, będzie dopiero za 3 tyg Tako Laret z nowej kolekcji: http://www.sklep-smile.pl/kolorystyka-tako-laret kol 2L z tym że nie z tego sklepu a z hurtowni w Kraczkowej. Do tego od razu adaptery i fotelik dzisiaj zamowimy Maxi Cosi Citi Desert. Jak już ogarnę sprawę urządzania pokoju i załatwiania wszelkich formalności to bedę się częściej odzywać. Denerwuję się że nie wiem co u Was słychać. Mam nadzieję że wszystko ok i brzuszki rosną zdrowo
|
#3247 |
|
Zakorzenienie
|
Norniczka jutro usg tak??
|
|
|
|
#3248 |
|
Zakorzenienie
|
Koniec lepienia pierogów - wyszło ok 180
Z tym, że oczywiście większość ulepiła moja mama Podczas gdy ja zrobiłam jednego ona robiła 10, ale wiecie to są lata wprawy.Potem byliśmy z małżem w sklepie po farbę bo chcemy odświeżyć kuchnię. Teraz siedzę w domu i kombinuję co by tu zjeść innego niż pierogi
|
|
|
|
#3249 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję, miło mi Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3250 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.W wózku gondola myślę, że jest ok, jak dziecko wyrośnie to będzie jeździć w spacerówce, a spacerówka ma możliwość położenia na płasko (4 stopniowa regulacja oparcia) oparcia i podnóżka - dodatkowo na zimę jest ochraniacz na nóżki. Gondole teraz mają takie wymiary, a przecież dzidźka tylko na początku będzie jej potrzebowała, potem spacerówka. Załączam Ci fotki spacerówki (możliwość montażu przodem i tyłem), fotelika i gondoli - w środku jest biała z możliwością wyjęcia i wyprania materacyka i ochraniacza. Dodatkowo gondola ma funkcję kołyski . Mnie zachwycił ten wózek, polecam . Cytat:
gratki!
|
||
|
|
|
#3251 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
I co robisz z taką ilością? Mrozisz?
|
|
#3252 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny
czy was tez bolą tak stopy wieczorami?? Jak leżę juz w łóżku to strasznie je czuję, jakbym niewiadomo ile mil przeszla...
|
#3253 |
|
Rozeznanie
|
Tak
, nie mogę się doczekać. Mam nadzieję ze wszystko ok i potwierdze jeszcze płeć. Najlepsze jest to że zapomnialam zapisać sobie godzinę wizyty i zaraz muszę przeszukać wątek i znaleźć na którą mam. Wydaje mi się że to była 16, ale nie jestem pewna. Trzymam kciuki za twoją wizytę
|
#3254 |
|
Zadomowienie
|
Najpierw się przeprowadzałam, potem przez 3 tygodnie byłam w Polsce no i dopiero jak wróciłam, to zadzwoniłam o przeniesienie internetu ze starego adresu na obecny i dziś mi go podłączyli
|
|
|
|
#3255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zajrzyj w swoje posty, powinnaś odnaleźć, a jak nie to zadzwoń do kliniki, ja tak robię ![]() I też trzymam kciuki za Twoją
|
|
|
|
|
#3256 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3257 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Prince trzymam kciuki, żeby szybciutko Was wypuścili
I daj znać jak cokolwiek więcej Ci powiedzą Soleika śliczny masz brzucholek ![]() Cytat:
![]() Super prezentuje się Wasz wózek Cytat:
Ad2. Trzymam kciuki ![]() Ad3. Jak to szybko zleciało ![]() Cytat:
![]() cynamonowy_deser widziałaś jakiś model wózka z większą gondolką? Jak oglądałam gondolki to na ogół miały 75 -80 cm długości. Czasem nawet mniej. Cytat:
Postaraj się nie denerwować i odpoczywać. Zrelaksuj się może przy jakiejś fajnej muzyce?Hmm a jakieś takie dozwolone? Raczej nie z ziemniakami, ale może coś podobnego? Większą część wzięła moja mama - mój małż nie przepada za ruskimi, jest mięsożerny, a sama takiej ilości bym nie zjadła Część zjem na bieżąco a resztę zamrożę, będzie na czarną godzinę |
||||
|
|
|
#3258 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dotyczace pokoju . papa do jutra mamuski
|
|
#3259 |
|
Zadomowienie
|
Pisałyście o tych ogrodach swoich, a ja aż mam ochotę coś ze swoim mikro-balonem zrobić
obsadziłabym go kwiatami, ale podejrzewam że nie będę miała głowy żeby się nimi zajmować, więc chyba zdecyduje się na mini akcent i powieszę jakiś jeden wiszący... gdyby ten balkon był większy to bym zainwestowała w hamak, ah nie narzekam,dobrze że w ogóle mam balkon mieszkając na poddaszu
|
|
|
|
#3260 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() z pozytywnych wiadomości - właśnie dostałam info, że dzisiaj rano został do mnie wysłany wózek, będzie czwartek/piątek
|
#3261 |
|
Zakorzenienie
|
tz był właśnie poszedł. Przyszla pani z kolacja i mówi że jednej porcji im brakuje.. a że była jakąś dziwna kielbasa w kropki tO powiedzialam żeby mi nie dawali.
Wzielam telefon i se zamówiłam porcję pierogów ruskich jak przywieźli to pan mnie nie zauważył i poszedł do pokoju pielęgniarek wiec mówię że to ja zamawialam a pielęgniarka mówi pani się Dokarmia fastfudami? a ja ze nie, pierogamiJa tak mam. a z samego rana tak mnie bola że tz przed praca mi masuje zawsze
|
#3262 |
|
Zakorzenienie
|
Aga - i już jest powod do radości
![]() Prince kiełbasa w kropki, no nieee zabiłaś mnie |
|
|
|
#3263 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3264 |
|
Zakorzenienie
|
Serio Miala jakieś kropki dziwne nie wiem co to
|
#3265 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
I dobrze, że nie chciałaś tej kiełbasy A pierogi dobre?Lecę poprasować, bo sterta mi rośnie i rośnie...
|
|
#3266 |
|
Zakorzenienie
|
Pierogi niebo w gębie
Popilam Frugo i Git
|
#3267 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zrobiłam sobie raz naleśniki z mąki cieciorkowej z nadzieniem pseudo ruskim (ser i cebula podsmażona) ale to taka namiastka ![]() Cytat:
![]() Linka, Norniczka- mocno zaciskam za Wasze wizyty ![]() Nicki- jakieś skrzynki możesz zrobić na balkonie, to nie zajmuje dużo czasu, podlewasz tylko codziennie (2x dziennie jak upał). Przy nawet małej grządce w ogródku jest dużo więcej roboty niestety
|
||
|
|
|
#3268 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3269 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Póki co to chyba nas oszukali
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
. Trzymam kciuki za wizytę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3270 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny - ja wpadam na chwilę podzielić się dobrymi wieściami Młoda się obróciła (wysłuchała mych próśb) i jest już główką w dół ![]() Trzymam kciuki za wszystkie wizyty ![]() ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- dobrze widzę, że Prince w szpitalu? Mam nadzieję, że nic poważnego i szybko Was wypuszczą |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:02.

dla męża!
Ostrzegałam, że długo mnie nie będzie, a Wy i tak wrzuciłyscie mnie do zaginionych - nieładnie, oj nieładnie
Mam nadzieję, że wszystkie mamusie mają się dobrze
mi też paznokcie szybko rosną i są mocne,ale podobnie jak Ty nicki obcinam na krótko nie chce mi się kombinować

I daj znać jak cokolwiek więcej Ci powiedzą