|
|
#4891 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Krakowianki - część XVII
Jojla gratulacje... To kiedy gdzieś jedziemy? Jak już mamy tyle kierownic...
|
|
|
|
#4892 | ||
|
Zakorzenienie
|
skończę się w tej robocie
i jeszcze pod koniec usłyszałam od tej wariatki że jestem na nią obrażona nie jestem obrażona- mam ją ochotę Cytat:
jeszcze siedzę w pracy, a potem muszę się zresetowaćno proszę Cię! myslę, że i tak nie masz wyjścia bo jak się nie będziesz chciała zgodzić to my Cię zmusimy ![]() pomyśl- nagrywają odcinek, Ty wychodzisz zza kulis do stołu/kuchenki nieważne, a tu co najmniej połowa sali skanduje "Rynn, Rynn!!!!" ofkors Wizażanki robią raban a wiesz że potrafimyCytat:
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||
|
|
|
#4893 |
|
Matka Smoka
|
Żadna już nic nie chce z Bingo?
|
|
|
|
#4894 |
|
Zakorzenienie
|
Hard- czy Ty się aktualnie nie zajmujesz podobnymi rzeczami? może to praca dla Ciebie?
![]() http://www.pracuj.pl/praca/specjalis...oferta,2503800
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
#4895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4896 |
|
Copyraptor
|
Blair
mówiłam, ten sklep ma buty których szukasz Baby, ale ja chyba mało medialna jestem. I stresuje mnie taka rywalizacja. To nie dla mnie
|
|
|
|
#4897 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ale głupoty gadasz, po prostu spróbuj! Jakbym miała panikować, to studiów bym teraz nie kończyła
|
#4898 |
|
Copyraptor
|
A same sobie do tefauenu lećcie, jakeście takie mądre
![]() Niemodnepolki |
|
|
|
#4899 |
|
Zadomowienie
|
Mogę prosić o klikanie w baner w podpisie?
|
|
|
|
#4900 |
|
Zakorzenienie
|
Nas nie chcą
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#4901 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Szkoda, moje kociaki bardzo chętnie by wystąpiły
|
#4902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak wyjadę w miasto to zdam relację (albo wcześniej ostrzegę, aby nie wychodzić z domu ).Boskie!
|
|
|
#4903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Generalnie jeździłam już z czterema instruktorami i tylko jednego miałam dość od samego początku - wykupiłam sobie jeden kupon 50% na doszkalającą w innej szkole. MASAKRA ! Strasznie czepialski gość i podważał to, czego mnie nauczono w S. ![]() Zazdrościć czego nie masz, bo ja wciąż się frustruję, że jeszcze za mało umiem. Ale ja już tak mam - na studiach też nie pójdę na egzamin jak nie umiem na 100%.
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
Edytowane przez Melka88 Czas edycji: 2012-05-22 o 19:26 |
|
|
|
|
#4904 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Tak, zróbmy! Tzn. jeśli też bym mogła przyjść
![]() Cytat:
Cytat:
![]() 2. Właśnie też uważam, że do pracy, szkoły, na uczelnię trzeba jednak się stosownie ubierać. Co innego w czasie wolnym ![]() Gratulacje ! Za którym razem?Cytat:
Dziś widziałam dziewczynę właśnie z taką "uciętą skarpetą", ale miała też wycięcie na pięcie. Masakra.Cytat:
|
|
|
#4905 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Co do niemodnych (nie jestem autorką o co podejrzewano mnie na wątku blogowym
), to ja napisałabym to, co napisały tam dziewczyny ciut inaczej (bo np. sama łączę ciuchy z różnych firm, a dziewczyny nie napisały jasno, że chodzi o ślepe ubieranie miętowych spódnic z baskinką, choćby totalnie nie pasowały do figury a kolorem gryzły się z całą resztą, co świetnie na blogach widać), ale podoba mi się zamysł zwrócenia uwagi na to, że szafiarskie blogi są nieomal identyczne (i jak wiadomo każdy jest niepowtarzalny i oryginalny ).
|
#4906 |
|
Nie depcze krokusów
|
Właśnie - "szafiarskie", nie "szatniarskie"
|
|
#4907 |
|
Zadomowienie
|
klikniete
![]() Jojla gratuluje serdecznie
KLIK Edytowane przez francuski pocalunek Czas edycji: 2012-05-22 o 19:41 |
|
|
|
#4908 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą tutaj podobno wprawy nabiera się przez lata więc wszystko przed nami ![]() Cytat:
![]() Edit-a w temacie 'ślepego podążania za modą' Udało mi się wybielić moje stare rurki
|
|
|
#4909 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie instruktor na pierwszej jeździe zapytał czy jechałam kiedyś samochodem, a jak powiedziałam, że tak to pojechaliśmy na miasto. Co prawda nie to egzaminacyjne, ale już na drugiej jeździłam koło WORDu.
|
#4910 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Akurat "szatniarka" ma swoją etymologię, powstała z przejęzyczenia w jakimś szafiarskim sporze
![]() ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Btw. ja nie mam prawa jazdy, za niedługo będę chyba jedyną osobą bez "prawka", jaką znam
|
#4911 |
|
Konto usunięte
|
GG dzięki za ogłoszenie SdC to ujęła super - lecą w kulki
![]() Z tej firmy masę osób pouciekało ![]() Poza tym ja nie mam pojęcia o rynku mediów i to raczej jest ogłoszenie dla dziewczyn z działu promocji
|
|
|
|
#4912 | ||
|
Pani Buka
|
Cytat:
![]() przeczytałam wcześniej, zapowiada się ciekawie ![]() Cytat:
|
|
#4913 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ja powtarzam sobie, że jak w końcu będę mieć nowe okulary i pieniądze, to może. Przy czym musiałabym się przełamać, bo po stłuczce sprzed kilku lat (uderzył nas jeden samochód, obróciło nas o 90 stopni i uderzyliśmy w drugi) jakoś nie widze siebie nawet na miejscu obok kierowcy
|
#4914 | ||||
|
Zakorzenienie
|
dzięki
![]() Cytat:
Nie licząc trzech poprzednich to tak za pierwszym ![]() ogólnie porażka, pierwszy raz w życiu doświadczałam tak silnego stresu, którego nie potrafiłam opanować, który był okropnie demotywujący i w efekcie robiłam rzeczy irracjonalne w moim wykonaniu, dwa razy nawet z placu nie wyjechałam, gdzie normalnie nie miałam z łukiem problemów straszliwie się cieszę, że mam to już za sobą.Dzięki ![]() Cytat:
![]() No ja też myślę o takim mniejszym obcasie, ale te platformy bardzo mi się podobają ![]() dzięki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzięki za 4.Dziękuję
|
|
#4915 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma na stronie zdjęcia, ale mam takie co w sklepie robiłam
![]() Ale normalnie mam pośpiech, mierzenie i wybranie mi zajęło 20 minut góra i do domku. Jeszcze opaskę do włosów kupiłam ![]() Niemodne polki - padłam padłam
|
#4916 |
|
Raczkowanie
|
Gratulacje
![]() blair witch świetne są te buty ![]() Mam do Was pytanie ![]() Macie może pomysł co można kupić na prezent 4 letniej dziewczynce?? Zbliża się dzień dziecka, więc poszukuję prezentu dla chrześnicy. Myślałam o jakiejś edukacyjnej zabawce, ale nie mam pojęcia co by było odpowiednie dla tego wieku
|
#4917 | ||
|
Zakorzenienie
|
O co chodzi z tymi niemodnymi Polkami? Z czego się tak śmiejecie?
Cytat:
Zresztą tak naprawdę kurs nie przygotowuje do prawdziwej jazdy tylko do zdania egzaminu. Wszystkiego uczysz się jak już wsiądziesz sama do samochodu (lepiej jednak z jakimś doświadczonym kierowcą u boku). Shiru Co z tymi kremami BB? Cytat:
|
|
|
#4918 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Podejdź do smyka albo innego sklepu dziecięcego, jest tam cała masa różnych zabawek edukacyjnych, na pewno coś znajdziesz, ja dla pewnej 4 latki kupuję ostatnio namiętnie ubrania, ale ona strojnisia jest to się cieszy z nich jak z zabawek ![]() Albo kupiłam ostatnio zbór bajek disneya o królewnach i księżniczkach, też była zadowolona
|
|
#4919 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewoje, w końcu będę pracować!
|
#4920 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Przesądu nie znałam. Ale sandałki i gołe nogi do większości sukien ślubnych za nic nie pasują 2. może w lansiarni? gratulacje! ![]() Cytat:
Ja zostałam rzucona na głęboką wodę. Pierwszy raz w życiu wsiadłam do samochodu jako kierowca, okrążyłam budynek i instruktor kazał mi wyjechać na miasto. A że ośrodek był w centrum to myślałam, że wysiądę i ucieknę Cytat:
![]() Ale i tak najgorsze co przeżyłam jeśli chodzi o buty to ten okres kilka lat temu kiedy w sklepach były same wstrętne, długaśne czuby No coś Ty! Kto jak nie Ty?! Zgłoś się, chcę mieć Twoją książkę ![]() Zawsze jak chcę robić czekoladowe muffiny to muszę: wpisać w google "blog rynn", kliknąć link, wejść w zakładkę muffiny, zjechać prawie na sam dół (!). A tak to otworzę książkę w miejscu zakładki i tadam! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Przypomniałyście mi - nie wiecie gdzie w Krakowie farbują satynowe buty?
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:26.

i jeszcze pod koniec usłyszałam od tej wariatki że jestem na nią obrażona
nie jestem obrażona- mam ją ochotę 

jeszcze siedzę w pracy, a potem muszę się zresetować

mówiłam, ten sklep ma buty których szukasz

Za którym razem?