Walka o zdrowe i piękne włosy część XI - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-22, 19:40   #571
ewcia1807
Zakorzenienie

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy część XI

Cytat:
Napisane przez green elf Pokaż wiadomość
zgodnie z przyrzeczeniem, włosy po cięciu. Nie podobają mi się, bo wyglądają na straszne suchelce a wcale nie są
Wcale nie wyglądają na suche! Piękne masz włosy !

28-...-36-37-38-39-40-41-42-43-44-45-46 -47-48-49-50 ... 60

Zapraszam na mojego kosmetycznego bloga: www.kosmetyczny-raj.blogspot.com
ewcia1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 19:45   #572
pluskotka
Zakorzenienie

Cytat:
zgodnie z przyrzeczeniem, włosy po cięciu. Nie podobają mi się, bo wyglądają na straszne suchelce a wcale nie są
Nie wyglądają na suchelce, widać jak ładnie i miękko opadają na ramiona. Suchelce by sterczały
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć."
pluskotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 19:49   #573
green elf
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez PandaBear Pokaż wiadomość
Ładne są! Nie bój się, ja właśnie wstawiam moje na Pochwalmy się... i też zauważyłam, że wychodzą na zdjęciach jak suche strąki, a są porządnie nawilżone Chociaż Twoje nie wyglądają na suche
Cytat:
Napisane przez ewcia1807 Pokaż wiadomość
Wcale nie wyglądają na suche! Piękne masz włosy !
Cytat:
Napisane przez pluskotka Pokaż wiadomość
Nie wyglądają na suchelce, widać jak ładnie i miękko opadają na ramiona. Suchelce by sterczały
dziękuję

ja to zawsze mam do nich jakieś ale w dotyku są fajne, ale w ogóle nie chcą błyszczeć
a później się zobaczy

jest: 60cm
green elf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 19:53   #574
201606242139
Konto usunięte

Cytat:
dziękuję

ja to zawsze mam do nich jakieś ale w dotyku są fajne, ale w ogóle nie chcą błyszczeć
Tak samo jak i moje, ale Twoje mają wielki potencjał na piękną taflę do pasa
201606242139 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 19:53   #575
Kinga_Jana
Raczkowanie

Cytat:
Świetne, zdrowe włosy
Kinga_Jana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 19:59   #576
alex1989
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Zgrzeszylam dzis

Pol roku szukalam Glorii stacjonarnie.
W koncu ja dorwalam, czytam sklad i... zastanawiam sie skad tyle pozytywnych opinii
Oczywiscie mimo wszystko nie moglam jej odlozyc na polke i tym sposobem stalam sie posiadaczką 10tej maski.

Oprocz tego dorwalam jeszcze jedwab CHI - moj pierwszy
Jak to szukałaś Glorii jak ona od zawsze w Skarbku jest tak samo jak CHI

Cytat:
ładne zdrowe włosy! nie są suche
alex1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 20:00   #577
Gwiazda Wieczorna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blackmarta Pokaż wiadomość
Twoje włosy i tak wyglądają super ;o jak ja scodziłam z czarnych i rozjaśniałam 3 razy pod rząd bo mi się blondu zachciało (w rezultacie i tak uzyskałam tylko ciepły blond więc zafarbowałam na rudo czego efekty widzę do dziś) to dopiero miałam katastrofę.
Najlepszym sposobem na wlosy okazalo sie odstawienie farb drogeryjnych na rzecz ELD (kosmetyka naturalna) i Khadi. Włosy nareszcie nie wypadają, rosną i są zdecydowanie w lepszej kondycji.
no i własnie mi wychodzi jednak na to że farba mi niszczy wlosy.... łamią się. Pomimo intensywnej pielęgnacji.
Tylko nie wiem jaka jest delikatna farba aby mieć ładny blond.
Gwiazda Wieczorna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 20:03   #578
Kinga_Jana
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Gwiazda Wieczorna Pokaż wiadomość
no i własnie mi wychodzi jednak na to że farba mi niszczy wlosy.... łamią się. Pomimo intensywnej pielęgnacji.
Tylko nie wiem jaka jest delikatna farba aby mieć ładny blond.
Ja pomimo tego, ze farbuje włosy na blond castingiem (w dodatku raz na 3 miesiące) zauważam jej negatywny wpływ na włosy.
Nie wiem czy nie lepiej przerzucić się na farbę profesjonalną, ale boję się, że bedzie gorzej
Stary 2012-05-22, 20:10   #579
green elf
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez PandaBear Pokaż wiadomość
Tak samo jak i moje, ale Twoje mają wielki potencjał na piękną taflę do pasa
mam taką nadzieję
Cytat:
Napisane przez Kinga_Jana Pokaż wiadomość
Świetne, zdrowe włosy

Cytat:
Napisane przez alex1989 Pokaż wiadomość
ładne zdrowe włosy! nie są suche
a później się zobaczy

Stary 2012-05-22, 20:12   #580
Gwiazda Wieczorna
Zakorzenienie

Cytat:
Ja pomimo tego, ze farbuje włosy na blond castingiem (w dodatku raz na 3 miesiące) zauważam jej negatywny wpływ na włosy.
Nie wiem czy nie lepiej przerzucić się na farbę profesjonalną, ale boję się, że bedzie gorzej
ja farbuję Loreal Preference też raz na dwa miesiące.... zastanawialam się czy nie lepiej kupić rozjaśniacz i robić tylko troszkę odrosty
rozjasniacz profesjonalny Chi bez amoniaku
Stary 2012-05-22, 20:24   #581
fantaghiro
Przyczajenie

Hej, poszukuję kosmetyków z filtrem UV, używacie? macie jakieś sprawdzone??
fantaghiro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 20:26   #582
Kinga_Jana
Raczkowanie

Cytat:
ja farbuję Loreal Preference też raz na dwa miesiące.... zastanawialam się czy nie lepiej kupić rozjaśniacz i robić tylko troszkę odrosty
rozjasniacz profesjonalny Chi bez amoniaku
Dzięki, przyjrze się mu bliżej ;-)

Najchętniej wróciłabym do naturalnego koloru włosów i nie męczyła się z odrostami
Stary 2012-05-22, 21:09   #583
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Jak to szukałaś Glorii jak ona od zawsze w Skarbku jest tak samo jak CHI
Cholera! Chyba sie przeprowadze

green elf, ja tez nie wiem, dlaczego czepiasz sie swoich wlosow, ladne sa

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 21:12   #584
alex1989
Zadomowienie

Cytat:
Cholera! Chyba sie przeprowadze

kurde jak napisaam ten komentarz do Ciebie to nagle zaświatala mi w glowie lampka że chyba Cie z kimś pomylilam i że Ty nie mieszkasz w Kato
przepraszam za pomyłke
alex1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 21:15   #585
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Wyglądają zdrowi i wcale nie wydają się przesuszone

regeneruję włosy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 21:19   #586
Ilta
Zadomowienie

Cytat:

nie jest tak źle
ja tylko mam jedno pytanie może troche chamskie ale nie umiem się powstrzymac kto idzie na poprawke do fryzjera który zrąbał farbowanie?!? idziesz po zwrot kasy albo tylko poto zeby babe zjechac a poprawke robisz w innym zakladzie to tak na przyszlość
Nie farbowac jak narazie i najwazniejsze nawilżać oleje, oleje i jeszcze raz oleje, maska Garnier AiK z miodem i żółtkiem możesz dodac gliceryny. Sama nie wiem co Ci mam napisać cały watek jest o pielęgnacji więc poczytaj i wybierz coś dla siebie. Z tego co kojarze to sa wątki dla włosów zniszczonych i suchych może tam Ci poradzą coś "lepszego"
No ja chodzę. A baba domyśl się co powiedziała - że tak ma być, tak ? A skoro szefowa przyszła że gratis poprawią...
Wiesz co - ja mam realnego pecha do fryzjerów. Jeszcze nigdy się tak nie zdarzyło, żebym wyszła od nich zachwycona fryzurą i z dobrym kolorem (także takim, który jest dobry dłużej niż 3 tygodnie). A byłam u wszystkich - polecanych, nieznanych, drogich, tanich, takich polecanych na Wizażu i takich którzy robili włosy znajomym...Wiecznie coś jest źle. Powiem - grzywka jak na zdjęciu i zgadnij...jeszcze nigdy mi nikt takiej nie zrobił. Powiem - farbujemy na taki kolor jak tu. Nigdy taki nie wyszedł. Albo wyszedł za 150-180zł i zaraz spłynął...
Jestem pogrążona w ogromnym i nieutulonym żalu

Do włosów mam Timotey nie obciążający, wypróbowany. Do tego odżywka GlissKur z potrójną kreatyną, też działała przed farbowaniem. Maskę Biovaxu do włosów zniszczonych oraz jedwab. Planuje popatrzeć na Wizażu za super-mega-profesjonalnym-i-polecanym-fryzjerem-z-ogromnymi-kolejkami, celem umówienia się na sierpień. A wcześniej pójdę do niego i popatrzę, jak pracuje i jakie są efekty pracy. Chyba mnie nie wywalą z kanapy w poczekalni ? Bo nie widzę innej metody, jak mam wiedzieć, że ktoś robi dobrze włosy...

---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość

Myślałam, że jest gorzej Oleje, mocno odżywiające/nawilżające maski. Nie bój się też silikonów, na pewno pomogą Ci przetrwać najcięższe sytuacje Staraj się przeczytać przynajmniej pigułki najważniejszych wątków, rozjaśni Ci to nieco sytuację
Dzięki. Popatrzę. Gorzej że finansowo się wykończyłam i nie mam już nawet na olej.... Bardziej teraz muszę jakoś okiełznać te wszystkie odżywki i maski jakie mam. Tj. dowiedzieć się, jak często mam tego używać i w jakiej ilości. One wszystkie są do suchych włosów, bo zawsze takie kupowałam, nawet jak takich nie miałam (nawilżenie... ). Tylko szampon mam "do włosów cienkich, pozbawionych objętości". Ten Timotey Aqua... Myłam nim włosy u teściowej i byłam zachwycona połyskiem oraz lekkością włosów po nim ,to kupiłam. Zobaczymy jak to łykną farbowane.
O SLSy tak w ogóle podejrzewam tylko GlissKur, reszta nie ma.
Ilta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 21:21   #587
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Napisane przez Ilta Pokaż wiadomość
No ja chodzę. A baba domyśl się co powiedziała - że tak ma być, tak ? A skoro szefowa przyszła że gratis poprawią...
Wiesz co - ja mam realnego pecha do fryzjerów. Jeszcze nigdy się tak nie zdarzyło, żebym wyszła od nich zachwycona fryzurą i z dobrym kolorem (także takim, który jest dobry dłużej niż 3 tygodnie). A byłam u wszystkich - polecanych, nieznanych, drogich, tanich, takich polecanych na Wizażu i takich którzy robili włosy znajomym...Wiecznie coś jest źle. Powiem - grzywka jak na zdjęciu i zgadnij...jeszcze nigdy mi nikt takiej nie zrobił. Powiem - farbujemy na taki kolor jak tu. Nigdy taki nie wyszedł. Albo wyszedł za 150-180zł i zaraz spłynął...
Jestem pogrążona w ogromnym i nieutulonym żalu
Jak ja się cieszę że od 10 lat mam sprawdzoną fryzjerkę która zawsze wie czego chce

regeneruję włosy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 21:30   #588
Ilta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
jak odzywiać? są już na forum odpowiedzi na to pytanie, wystarczy przejrzeć wątki.... kosmetyków jest mnóstwo, każdemu służy co innego... przede wszystkim nawilżaj, nie prostuj, nie susz suszarką, a jeśli musisz to używaj termoochrony.
Mam Syossa do termoochrony i nim psikam przy prostowaniu, bo bez niego to jak widzicie - każdy włos w inną stronę. Staram się tak manewrować suszarką, żeby były w miarę proste, stąd prostownica często idzie w ruch tylko na 2-3 pasma, które się wygięły jakoś dziwnie.
To będę psikać i przy suszeniu. I przejrzę forum. Po prostu ten wątek wydał mi się odpowiedni to spytania ale jak piszecie że inne są lepsze, to popatrzę.

---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

Cytat:
Ilta, po Twoim opisie myslalam, ze rzeczywiscie bedzie tragicznie, ale jak dodalas zdjecia to stwierdzam, ze gdybys wczesniej nie pisala o tych wszystkich zabiegach u fryzjera, to nie zauwazylabym, ze cos jest nie tak z Twoimi wlosami.

Dziewczyny wszystko Ci juz napisaly. Olejuj, odzywiaj, nawilzaj.
Dzięki za słowa otuchy, niemniej zobacz - że jeden bok jest w innym kolorze pasmami, to olać - mogę iść w zaparte, że tak miało być. Ale na drugim masz czubek głowy w innym kolorze, pół włosów w innym i końcówki w innym.
A miałam takie, jak na awatarze po lewej. Eeeeeccchhhh.....

To rozumiem że nie widać ,żebym miała tą rudą stronę zniszczoną ?

---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość

Nie jest źle Zniszczeń praktycznie w ogóle nie widać, ale zapewne włosy są zmęczone po takim maratonie, więc olejuj koniecznie, odradzałbym używanie ziołowych kosmetyków, odżywiaj i nie bój się silikonów, bo one pomogą tym włosom się nie uszkodzić, na co teraz mogą być podatne. I nie farbuj na razie. Ja bym odczekała dłuższy czas. I absolutnie nie prostuj! Uważaj też na spinki, wsuwki, gumki, żeby nie połamać włosów.
Już mi 3 osoba mówi o olejach... Chodzi o te przepisy z olejem czy olejki typu jedwab ? Powiem szczerze - nie mam już pieniędzy na nic Butelka oleju to z 14zł. Za 14zł to ja dla mnie i TŻ kupuję rzeczy na kanapki na tydzień... Musi mi starczyć to co wypisałam. Mam nadzieję, że starczy... Nie wiem jak te SLSy sprawdzić czy są w składzie np. GlissKura, bo jak czytam że to sodium laurenth itp itd i widzę to np. w składzie Timotey Aqua a na Wizażu mi mówią w innym wątku, że to nie SLSy tylko detergenty... Gubię się.

A popros - za ile zrobiłybyście farbowanie ? Myślałam o ujednoliceniu do naturalnego koloru. Tylko jak to zrobić przy tych pasemkach, żeby ich nie było widać - tego nie wiem.

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------

Cytat:
Napisane przez blackmarta Pokaż wiadomość
Twoje włosy i tak wyglądają super ;o jak ja scodziłam z czarnych i rozjaśniałam 3 razy pod rząd bo mi się blondu zachciało (w rezultacie i tak uzyskałam tylko ciepły blond więc zafarbowałam na rudo czego efekty widzę do dziś) to dopiero miałam katastrofę.
Najlepszym sposobem na wlosy okazalo sie odstawienie farb drogeryjnych na rzecz ELD (kosmetyka naturalna) i Khadi. Włosy nareszcie nie wypadają, rosną i są zdecydowanie w lepszej kondycji.
Dzięki.
Ej to może jakaś ciemna henna by mi przyciemniła chociaż na to wesele (na jeden wieczór) pasemka a przy okazji odżywiła włosy ?
I w ogóle - henna by coś pomogła i na kondycję i na kolor ?

I nie wiem czy mogę pytać w tym wątku czy lepiej od nowa o wszystko zapytać w takim o suchych włosach ?
Ilta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 21:46   #589
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilta Pokaż wiadomość
Dzięki za słowa otuchy, niemniej zobacz - że jeden bok jest w innym kolorze pasmami, to olać - mogę iść w zaparte, że tak miało być. Ale na drugim masz czubek głowy w innym kolorze, pół włosów w innym i końcówki w innym.
A miałam takie, jak na awatarze po lewej. Eeeeeccchhhh.....

To rozumiem że nie widać ,żebym miała tą rudą stronę zniszczoną ?

Już mi 3 osoba mówi o olejach... Chodzi o te przepisy z olejem czy olejki typu jedwab ? Powiem szczerze - nie mam już pieniędzy na nic Butelka oleju to z 14zł. Za 14zł to ja dla mnie i TŻ kupuję rzeczy na kanapki na tydzień... Musi mi starczyć to co wypisałam. Mam nadzieję, że starczy... Nie wiem jak te SLSy sprawdzić czy są w składzie np. GlissKura, bo jak czytam że to sodium laurenth itp itd i widzę to np. w składzie Timotey Aqua a na Wizażu mi mówią w innym wątku, że to nie SLSy tylko detergenty... Gubię się.

A popros - za ile zrobiłybyście farbowanie ? Myślałam o ujednoliceniu do naturalnego koloru. Tylko jak to zrobić przy tych pasemkach, żeby ich nie było widać - tego nie wiem.
Zniszczone raczej nie, predzej suche.
To naprawde AZ tak nie rzuca sie w oczy, moim zdaniem odrobine przesadzasz.
Zacznij porzadnie dbac (czyli odzywki/maski/oleje) i bedzie lepiej.

Jesli chodzi o oleje, to mamy na mysli np takie zwykle kuchenne typu oliwa z oliwek. Spokojnie mozesz nakladac ją na wlosy.
Poza tym na olej nie masz, a juz myslisz o kolejnym farbowaniu?
Daj wlosom odpoczac.

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 21:50   #590
green elf
Raczkowanie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez the rock Pokaż wiadomość
Wyglądają zdrowi i wcale nie wydają się przesuszone
dobrze, ładne są
lubię się czepiać swojego wyglądu, to typowe dla mnie
a później się zobaczy

Stary 2012-05-22, 21:57   #591
Kinga_Jana
Raczkowanie

Cytat:
dobrze, ładne są
lubię się czepiać swojego wyglądu, to typowe dla mnie
to zdecydowanie typowe dla każdej (no prawie każdej ) kobiety
Stary 2012-05-22, 22:08   #592
green elf
Raczkowanie

Cytat:
to zdecydowanie typowe dla każdej (no prawie każdej ) kobiety
no w sumie prawda

tak patrzę na moje zbiory kosmetyków włosowych i normalnie bida jak nie wiem
1,5 odżywki ds, pół odżywki bs, pół maski, pół gliss kura, trochę półproduktów, dwa oleje, dwie wcierki, szamponów przynajmniej pięć, to tyle dobrego
ale przynajmniej akcja denko idzie
a później się zobaczy

Edytowane przez green elf
Czas edycji: 2012-05-22 o 22:09
Stary 2012-05-22, 22:35   #593
201606242139
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez fantaghiro Pokaż wiadomość
Google jest bardzo proste w obsłudze.

Nie mogę się zdecydować już jak dbać o swoje włosy...
Czy zrobić próbę z CG, które jest dosyć pracochłonne, ale czasu się długo czeka na efekty... A czy to ma sens przy moich nie wiedzących czego chcą włosach?
201606242139 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 22:43   #594
pink_pocket
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez fantaghiro Pokaż wiadomość
ja używam na lato mgiełki Farmona Jantar z wyciągiem z bursztynu i jestem z niej dość zadowolona ale może trochę wysuszać włosy ;p
pink_pocket jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 23:00   #595
Kinga_Jana
Raczkowanie

Dziewczyny, jak myślicie, czy ta farba http://www.lorealparis.pl/koloryzacj...e/7-blond.aspx pozwoli mi ( z jasnego blondu ) wrócić do naturalnego - ciemnego? Czy istnieje ryzyko, że włosy wyjdą na przykład zielone?
Stary 2012-05-22, 23:03   #596
Scarrabeo
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mogę się zdecydować już jak dbać o swoje włosy...
Czy zrobić próbę z CG, które jest dosyć pracochłonne, ale czasu się długo czeka na efekty... A czy to ma sens przy moich nie wiedzących czego chcą włosach?
[/SIZE][/FONT]
ja też się zastanawiam co z moimi kudłami zrobić- niby proste, ale końcówki falowane, resztka cieniowanej warstwy też się wygina śmiało. Jak umyję odżywką dwa razy po rząd, to ukazuje się oklap miesiąca, a potem przetłuszcz stulecia. Po czesaniu- szopen. No fakenszit, jak tu żyć?
Scarrabeo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 23:04   #597
Gwiazda Wieczorna
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, jak myślicie, czy ta farba http://www.lorealparis.pl/koloryzacj...e/7-blond.aspx pozwoli mi ( z jasnego blondu ) wrócić do naturalnego - ciemnego? Czy istnieje ryzyko, że włosy wyjdą na przykład zielone?
zielone wychodzą chyba jak się coś kombinuje z rozjaśniaczem. Ale nalożenie ciemnej farby na jasną nie robi takich rzeczy.
Stary 2012-05-22, 23:06   #598
Kinga_Jana
Raczkowanie

Cytat:
zielone wychodzą chyba jak się coś kombinuje z rozjaśniaczem. Ale nalożenie ciemnej farby na jasną nie robi takich rzeczy.
Ok, dzięki. W takim razie z czystym sumieniem polecę po farbę
Stary 2012-05-22, 23:12   #599
WarOfWorlds
Zadomowienie

Są tu dziewczyny, które całkowicie same podcinają włosy ( i nie mówię o pojedynczych końcach, ale np. odświeżaniu fryzury)? Macie jakieś patenty, żeby samemu obciąć prosto jak od linijki, w U lub V? W necie znajduję ciąglę o robieniu warstw... Na blogu Anweny był patent na U, próbowała już któraś?

ZUZKA
WarOfWorlds jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 23:20   #600
vyenna
Zadomowienie

Co sądzicie o składzie tej maski?

Ce-Ce of Sweden, Salon algae mask
skład: Aqua, Cetrimonium Chloride, Cetearyl Alcohol, Paraffinum Liquidum,Petrolatum, Propylene Glycol, Lanolin Alcohol, Isopropyl Palmitate, Isohexadecane, Wheat Germ Oil, Hydrolyzed Wheat Protein, Algae Extract, Panthenol, Butylene Glycol, Calcium Pantothenate, Niacinamide, Methylparaben, Propylparaben, Benzophenone-4, CI 19140, CI 42090, Parfum

Pozdrawiam

btw, jednak mam to ombre. Narazie włosy muszą się zregenerować, bo są mocno wysuszone. A mój blond na dole... jest taki lekko zielonkawy xD

szukam: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post33410649

zapuszczam włosy i okazjonalnie odchudzam
vyenna jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości