|
|
#2911 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rossmann - cz. XIII
Oczywiście, że się nadaje
![]() Olej migdałowy jest świetny na włosy- odżywia, nawilża.
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. |
|
|
|
#2912 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z Pearl Garden nie miałyśmy dobrego startu, Paris Heiress mi sie nie podoba, bo pachnie mi lakierem do włosów Paris Paris lubie, ale nie ma wow..to jednak przypomniałaś mi o Obsession Night.. akurat jest za 85 zł w R. poczytałam opinie, i pełna strachu kupiłam.. bałam się, że skoro poprzednie mi nie bardzo pasują to ten też nie.. a testera oczywiście niet, obleciałam inne drogerie i też brak.. ale tak oto oświadczam, że dzięki Tobie znalazłam coś czego szukałam od dawna! coś pod czym mogę podpisać "to cała ja" jest idealny! DZIĘKUJE
|
|
#2914 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy było wspominane, ale na rossnet.pl są wyniki II etapu podkładów i pędzli. Oczywiście znowu mi się nie udało wygrać
|
|
|
|
#2916 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, patyczki kosmetyczne do makijażu Lilibe to jakaś edycja limitowane czy stała oferta?
|
|
#2917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Swoją droga to podziwiam Cię za odwagę - kupić tak drogie perfumy całkowicie w ciemno bez uprzedniego powachania to jest coś! Szkoda, że nie napisalas o tym wcześniej na forum, bo niedawno był kupon zniżkowy na te perfumki i oszczędziłabys 5zł (mam ten kupon gdzieś na kompanie). A zapach jest zniewalajacy i długotrwały. Na moich ubraniach potrafił utrzymywać sie kilka dni. A do mnie dziś dotarły Heiress Paris Hilton. Nie uwierzycie za ile udało mi się je ustrzelic. Za perfumki ofoliowane w oryginalnym kartowniku zaplacilam uwaga: 25zl za 50ml!! Normalnie zdebialam jak zobaczyłam aukcję, bo polowalam na nie dobre pół roku i zawsze szkoda mi było kasy. Perfumki miały być na Dzień Mamy, ale jak je dziś powachalam to zmienilam zdania. Zamiast perfum doloze mamie lider Giordani Gold z Oriflame.
|
|
|
|
|
#2918 | ||
|
404 Not Found
|
Cytat:
Jest coś do spłukiwania do kręconych? Jest na KWC? Pierwsze słyszę. ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zawsze jest Allegro w razie W ![]() nie wiedziałam, że był jakiś kod ![]() ale i tak 85 to ujdzie biorąc pod uwage, że moje drugie ulubione Givenchy Ange ou Demon Le Secret kosztują ponad 200 zł ![]() musiałam sobie prezent fundnąć, bo dziewczyny mi wjechały na ambicje, że im TŻ bądź mężowie robią prezenty za napisanie pracy mi nie zrobił, bo sam się teraz broni, więc sama se zrobiłam, a co ![]() po obronie też sobie coś kupie nooo cene miałaś świetną, nie było może paris paris w tej cenie? piszesz, że super trwały? bo opinie są skrajnie różne, inni mówią, że ulotny ![]() ja dopiero jutro potestuje ![]() dziś tylko tak chwilke to sie nie liczy.. ale coś czuje, że te 50 ml szybko zużyje
|
|
#2920 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Balsam podkreślający loki, Nivea https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...wa-wersja.html a do spłukiwania odżywka Nivei jest o taka ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...kreconych.html ale jej nie widziałam w R. ja strasznie żałuję, że Pantene nie robi już odżywki sprężyste loki i fale, była najlepsza dla moich włosów z tych średniopółkowych
Edytowane przez Millygirl Czas edycji: 2012-05-22 o 19:52 |
|
|
|
|
#2921 |
|
Zakorzenienie
|
Wam też sie nie wyświetlają produkty na Rossnecie?
|
|
#2922 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mój też mi nic nie kupiła ja mu kupiłam jak się bronił Frajerka ze mnie jak nic ![]() Dobrze, że mogę liczyć na mamę ![]() Ja z okazji obrony staram się nie robić sobie prezentów, bo bym się rozpędziła. Zrobiłam tylko pokaźne zamówienie na mazidlach
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. |
|
|
|
|
#2923 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() jak je uzywasz i co one dają...?
|
|
|
|
|
#2924 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#2925 |
|
Raczkowanie
|
mam pytanie: czy jesli wygrałam w tym konkursie rossnetu podkład Manhattan Powder Mat to będę mogła wziąć tylko odcien 82? bo co innego oznaczają 82 przy nazwie podkładu?
|
|
|
|
#2926 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny wy też nie macie listy osób które wygrały podkład Wibo Illuminating? Bo ja nie znalazłam a grałam o ten podkład. Dziwne to jest.
|
|
|
|
#2927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie pomyślałam o tym, muszę również podobny plan wprowadzić w życie. |
|
|
|
|
#2929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale chyba na obrone się już powinno? jak myślisz? ale jak razem sie bronimy w tym samym czasie to chyba nie ma sensu prezent? nie wiem kurde ![]() co mu kupiłaś? rodzice pewnie mi coś kupią ![]() ale zapewne nic z tego co chce ja po wypłacie klikam masło shea i olej arganowy na zsk ![]() i dziewczyny, która oliwka lepsza BD czy Hipp? ![]() ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- moja kolezanka od meza dostala 5 par butow. za kazdy rozdzial, za koniec pracy i za obrone
|
|
#2930 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogę powiedzieć, że kosmetyki z Mariona mają bardzo ładny, słodki zapach (lekko duszący nawiasem mówiąc, ale ja takie lubię). ![]() 1) https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...arganowym.html To serum stosuję wyłącznie na końcówki (suche bądź wilgotne), gdyż moje włosy są cienkie i łatwo je obciążyć. Efekt jest bardzo podobny jak po użyciu każdego niemal innego serum - wygładza kosmyki, nadaje im delikatny połysk, włosy są mięciutkie i lekko się rozczesują. Od miesiąca nie stosuję suszarki, więc serum nakładam na wilgotne włosy, czekam aż przeschną i idę spać. Włoski z rana są niezplątane, nie wyrywam ich przy porannym rozczesywaniu. Także ja mogę polecić z czystym sumieniem. ![]() 2) https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ym.html&next=1 Tu nie mogę niestety nic napisać na temat odżywki, specjalnie dla Ciebie właśnie jej używałam na wilgotne włosy. Na efekty poczekamy jutro, bo sama jestem ciekawa. Co ciekawe, ta odżywka jest jakby dwufazowa. Ogólnie płyn jest lekko pomarańczowy, natomiast na samej górze butelki znajduje się chyba jakiś olejek, bo utrzymuje się na wodzie (warstwa na grubość ok. 1/10 buteleczki). Przed użyciem należy porządnie wstrząsnąć buteleczką, aby ta "dwufazówka" się zmieszała. Mam nadzieję, że nie obciąży mi zbytnio włosów, bo spyskałam nią dosyć obficie włosy. ![]() ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Cytat:
Niestety, dziewczyna sprzedawała dosłownie tylko kilka buteleczek perfum (bodajże 3-4) i nie miałam więcej Paris. Szkoda, bo zrobiłabym sobie mały zapas.
Edytowane przez Asiuchal Czas edycji: 2012-05-22 o 21:10 |
||
|
|
|
#2931 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ostatnio ciekawi mnie wszystko co zawiera olej arganowy
|
|
|
|
|
#2932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A propo CND to ja dzisiaj kupiłam maszynki Wilkinson Sword Xtreme 3 Coconut Dream. |
|
|
|
|
#2933 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2934 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2935 | ||
|
maskott
|
Cytat:
Cytat:
a ja wczoraj na półce widziałam że kapsułki alterry były też przecenione, a nie ma ich w gazetce (ale nie cnd! )
|
||
|
|
|
#2936 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Mojemu troszkę nie mam za złe, bo spłukał się na moich urodzinach, które były 2 dni przed obroną, i spełnił moje marzenie. Ma mi to "wynagrodzić". ![]() Ja rok temu kupiłam mu taki mega wielki album o Rolling Stonsach. Chodził, jęczał to mu kupiłam Za to od mamy dostałam, coś symbolicznego i coś, co uwielbiam. Także trafiła Na mazidłach wykupiłam chyba wszystkie hydrolaty, witaminę b3 oraz macerat brzozowy ![]() Symbolicznie możecie sobie coś "strzelić" ![]() Butów się nie kupuje dla partnerów ![]() Ale gest jest! Co do oliwki raczej bez różnicy, tylko cena
||
|
|
|
#2937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2938 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze, ja na obronę licencjatu nic nie dostałam, na mgr też się nie zapowiada. Nie słyszałam o takim zwyczaju. Ale brzmi kusząco. ![]() ![]() Cytat:
![]() Dwie wersje? Ja słyszałam tylko o damskich i męskich. Wrzucisz fotki, bo nie kojarzę tego drugiego wariantu.
Edytowane przez Asiuchal Czas edycji: 2012-05-22 o 22:31 |
||
|
|
|
#2939 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2940 |
|
Zadomowienie
|
Tak to nie jestem przesądna, ale wierzę w
" nie kupuj butów partnerowi", bo niby odejdzie ![]() "nie kupuj zegarka partnerowi", bo niby wasz czas już jest policzony. ![]() Też się sprawdziło raz
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:21.

Ale brzmi kusząco.