|
|
#1201 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Groupon.pl korzystacie?
Cytat:
sprawa była załatwiona w ten sposób, że termin usług przedłużyli a jak ktoś chciał zrezygnować to też nie robili problemu. ja akurat zrezygnowałam. 2) miałam też sytuację, że wykupiony kupon na jakiś zabieg kosmetyczny i też się obudziłam na ostatnią chwilę. zadzwoniłam i pani powiedziała, że nie mają terminu, ale załatwimy to innaczej. kazała mi przyjść kupon spisała a ze mną się umówiła po terminie. bo od grupona dostają pieniędzą po wykonanym zabiegu a nie w momencie samego zakupu kuponu. więc wolała i tak te pieniądze dostać. a ja zabieg też miałam wykonany. więc to na prawdę zależy od osób. więc próbuj. ale zrozumiem też sytuację jak masażysta nie będzie chciał iść na rękę a grupon nie zwróci pieniędzy bo jakby nie patrzeć to jednak nie jest ich wina.
|
|
|
#1202 | |
|
Zakorzenienie
|
Własnie wróciłam z pracy, a kurcze serwis obsluguje do 18. Jutro jeszcze tam z pracy zadzwonie
![]() Cytat:
Nie wiedziałam. Tak myslałam, że to jest kwestia po porostu dogadania się.---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- No nic, własnie zadzwoniłam do hotelu jako osoba zainteresowana, nie wspominałam o kuponie i sie okazało, ze terminy sa wolne na masaże teraz na majówkę! ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Kurcze nie mam na tyle odwagi, by zarezerowac termin, a dopiero gdyby mnie wpisała, to podać nr kuponu i nagrać ewentualnie te rozmowę. poza tym, juz nie mam ochoty w ogóle tam iśc skoro maja takie praktyki i boje sie, ze po tym to by mi jeszcze krzywde ze złości zrobiła lub na 'odwal' :|
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
|
|
|
|
|
#1203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1204 |
|
Zakorzenienie
|
mpt dzieki z rade. Jeszcze to z TZtem przedyskutuję, jak to zrobimy. Serio rece mi opadły. Byłam bardzie nastawiona na walkę o przedłużenie terminu lub zwrot pieniędzy, a tym po porostu mnie rozwalili na łopatki. Nie spodziewałam sie tego. Serio odechciało mi się juz tam iść.
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
|
|
|
|
#1205 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A z tego co mówicie, to dla Groupona to w interesie leży, żeby klient kuponu nie wykorzystał i się nie upominał o zwrot pieniędzy. Czysty zysk! |
|
|
|
|
|
#1206 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny ja właśnie dałam się oszukać na Grouponie
kupiłam kupon do fryzjera- mycie strzyżenie modelowanie i zabieg który ma nadać puszystości włosom na ok miesiąc- pochodny trwałej przed kupieniem kuponu zadzwoniłam do fryzjera powiedziałam że mam b długie gęste włosy i czy w ramach tego kuponu wykonają mi zabieg- odp była że oczywiście że tak, a nawet zapewniono mnie że zabieg ten nie niszczy włosów i mam się nie martwić i śmiało kupować kupon. Pani wydała mi się bardzo miła. i co ? i przy umowieniu terminu wizyty okazało się , że zabieg ten wykonywany jest na włosach tylko do połowy szyi i niestety ale nie zostanie on wykonany. na str tego salonu , która też przed kupieniem kuponu przeczytałam od dechy do dechy nigdzie nie jest zaznaczone że ten zabieg wykonuje się tylko na krótkich włosach. umówiłam się na wizytę i powiedziałam że oczekuję wykonania usługi.- Pani nic już nie powiedziala tylko zaproponowała inny zabieg - odmówiłam.A ona na to że zobaczy co się da zrobić itd mam nadzieję że ta Pani w ramach zemsty nie zniszczy mi włosów bo przez tel wydała się naprawdę sympatyczna. nie wiem czy to jest zrozumiałe co napisałam ale jestem strasznie wkurzona! swiadomie nie podaje nazwy salonu- najpierw chce te sytuacje wyjasnic z salonem . byc moze bede z wizyty zadowolona chociaz juz nie mam najmniejszej na nia ochoty
Edytowane przez pokrzywa Czas edycji: 2012-04-24 o 14:12 |
|
|
|
|
#1207 |
|
Wtajemniczenie
|
A mówiłaś jej, że przed kupieniem kuponu dzwoniłaś i pytałaś o to? Ja bym to reklamowała jeżeli Ci nie zrobią tego zabiegu. Tym bardziej, jeżeli nie było to zaznaczone w ofercie kuponu.
|
|
|
|
|
#1208 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jesli oczywiście będzie Ci się chciało. Ja miałam bardzo podobną sytuację i nie chciało mi się Napisałam do groupona i bez problemu zwrócili mi pieniądze, miałam do wyboru na zwykłe konto lub konto groupon |
|
|
|
|
|
#1209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Jenak w ogólnych warunkach jest napisane, że odstąpic można do 10 dni (tak na szybko rzucając oko na warunki serwisu)
|
|
|
|
|
#1210 |
|
Raczkowanie
|
A ja mam inny problem, zakupiłam grupon na pobyt nad morzem, zarezerwowałam termin na maj ale niestety muszę go przełozyc. W tej sprawie pisałam do hotelu, inne terminy są, pani zapytała czy rezerwuję na podstawie jakiegos kuponu to powiedziałam co i jak, że mam już rezerwację tylko chce ją zmienic i kontakt się urwał. Zaden telefon nie odpowiada, na maile też nie dostaję odpowiedzi. Pisałam już do grupona i czekam na odpowiedź. Tylko nie wiem co dalej, wyjazd niby 7 maja:/
|
|
|
|
|
#1211 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jeśli chodzi o takie "problematyczne kwestie" to raczej nie odpisują. |
|
|
|
|
|
#1212 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny,
jakie macie doświadcznia ze zwrotem zakupionego grouponu w tym przepisowym terminie?? Ja kupiłam jeden groupon na pewnien zabieg z medycyny estetycznej, ale wizaznaki mi uświadomiły, że to niezła ściema. Bo z tym jak jest reklamowany to ma niewiele wspólnego. Wysłałam już maila z prośbą o zwrot kasy na kartę kredytową. Myślicie, że bez problemu oddadzą mi kasę na kartę. Czy uprą się żeby oddać na konto grouponowe? Wolę zdecydowanie ma moją kartę. |
|
|
|
|
#1213 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Super, odpisali mi na maila żebym poczekała do końca tyg a jak nic się nie zmieni mam napisac i beda reagowac. |
|
|
|
|
|
#1214 |
|
Przyczajenie
|
Cześć wszystkim
Mam pytanie, czy któraś z Was korzystała z groupona na botox we Wrocławiu u dr K.Nielepkowicz? Grouponów sprzedało się bardzo dużo a nie mogę znaleźć nigdzie opinii o jakości zabiegu. Też mam kupon ale prawdę mówiąc trochę się jednak obawiam. Dajcie znać, czy wszystko było ok i czy warto. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#1215 |
|
Konto usunięte
|
A jak z podróżami? Bo chciałam jechać z TŻ w góry, i tak patrzę na grouponie i citeam, ale boję się zamówić.. No bo trochę nieprawdopodobne wydaje mi się ładny, nowoczesny hotel, 360 zł za 6 noclegów dla dwóch osób. To akurat na citeam. Aha, i czy jeśli kupię jeden kupon, jest on dla jednej osoby, czy dla dwóch? Bo pisze, że pokój dwuosobowy
"7-dniowy pobyt (6 noclegów) dla 2 osób lub rodzinny pobyt z dziećmi w Domu Wypoczynkowym "Morza Brzeg" w Ostrowie" proooszę pomóżcie
Edytowane przez 201803111829 Czas edycji: 2012-05-08 o 10:28 |
|
|
|
|
#1216 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio korzystałam z kuponu na wyrobienie okularów w soczewki24 na Piotra Skargi we Wrocławiu i jestem mega zadowolona
Profesjonalne podejście, obsługa bardzo miła. Pan dobrał mi świetne oprawki A w piątek idę na peeling kawitacyjny do Centrum Wellness Gineka Dam znać jak było
|
|
#1217 |
|
Zakorzenienie
|
A ja zlożyłam reklamację do serwsu w sprawie tego SPA, o którym wczesnije pisałam. Dzisiaj otrzymalam odpowiedź, ze zwrócą mi środki w postaci dowolnego kuponu w tej samej cenie. Także, na razie dobrze sie skończyło.
|
|
|
|
#1218 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już po peelingu w salonie Gineka
![]() Salon bardzo fajny, miła obsługa. Pani Gosia ma bardzo profesjonalne podejście do klienta. Nie czułam się jak klientka drugiej kategorii. Sam zabieg jest mega
|
|
#1219 |
|
Raczkowanie
|
Muszę się wtrącić bo byłam dziś na manicure z kuponem, który kupiłam na Gruperze (wiem,że wątek zatytułowany jest do Groupon'u ale co tam...) i nie jestem zadowolona.
Kupiłam zabieg manicure by O.P.I w salonie New Visage w Warszawie (na Woli) i szczerze mówiąc już przy zamawianiu usługi czułam, że nie pracują tam zbyt kompetentne osoby. Przyszłam chwilę wcześniej, grzecznie poczekałam (było strasznie gorąco, zero klimy! ). Wszystko raz dwa na odwal sie, pani kosmetyczka strasznie wyginała mi palce przy piłowaniu i wycinaniu skórek żeby jej było wygodniej, nie nałożyła bazy (pod czerwony lakier!) machnęła dwie cienkie warstwy i odesłała mnie z mokrymi paznokciami do domu. Najważniejsza sprawa to to, że na kuponie było napisane,że to miał być lakier utwardzany pod lampą UV (wydawało mi się,że chodzi o coś w stylu manicure hybrydowego) a tu nic takiego nie miało miejsca. Byłam trochę w szoku,że tak szybko i wyszłam wkurzona bo widziałam,że się nie dogadam... jestem trochę rozczarowana bo paznokcie mi się całe rozwaliły nim wróciłam do domu. Zabrakło mi także nałożenia czegoś nawilżającego na moje suche skórki wokół paznokci bo jednak zawsze to miało miejsce w manicure. To nie był mój pierwszy manicur więc wiem mniej więcej jak powinien wyglądać.Rozumiem,że nikt nie będzie pracował za darmo ale po co w takim razie bawić się w takie promocje? ![]() Wydawało mi się, że to ma im służyć jako promocja salonu by zachęcić klientki do przychodzenia na inne zabiegi w normalnej cenie..w ten sposób można tylko zrazić do siebie klientów... Nie rozumiem tej całej idei...;/ pojawia się wiele głosów nt. tego,że nie można się spodziewać usługi full serwis za 70% taniej. Ale w takim razie dlaczego na kuponie nie jest napisane,że to tylko wersja demo? Ja żądam wykonania usługi w takim stopniu w jakim jest to opisane w ofercie, jednak coś za to płacę... Ehh... Jeszcze kilka innych moich wspomnień z zakupami grupowymi: -salon Belle Epoque w Warszawie, kupiłam zabieg strzyżenia z modelowaniem i nawet nie było tak strasznie chociaż fryzjer stworzył mi fryzurę, której nie powstydziłaby się nie jedna emerytka ;/ ale wszystko było ok poza tym, tylko sie naczekałam długo bo było opóźnienie. W związku z tym dostałam "karte" na pakiet 10 zabiegów w cenie 30zł każdy. Mieli całkiem interesującą ofertę więc zapisałam się na kilka, wiele wizyt się nie odbyło bo dostawałam meile,że nie ma kosmetyczki itd. wreszcie dostałam się na peeling kawitacyjny. Po wejściu do gabinetu (też długo czekałam!) pani kosmetyczka łaskawie mnie poinformowała,że kawitacja się skończyła ale mi zrobi mezoterapie... !!) zero efektu. całkiem bez sensu-zabieg likwidacji sińców pod oczami, też gdzieś na Woli w Warszawie, totalna olewka, odwalone byle jak, zero efektów, rozdrapane wszystkie blizny na twarzy w trakcie robienia demakijażu, raz dwa i spadaj kobieto... zgłosiłam to do Groupon i zaproponowali mi ponowne wykonanie zabiegu (który znacznie sie różnił w rzeczywistości od opisu z kuponu) ale odmówiłam bo nie chciałam tam wracać ![]() -kiedyś też,już z innej beczki, zamówiłam jakiś kupon na sushi i pamiętam,że były straszne problemy z braniem na wynos (mimo,że nie było takiego zastrzeżenia na Gruperze), jedzenie nie było pierwszej świeżości, porcja skromniutka. Generalnie nie mam pozytywnych opinii na temat zakupów grupowych, zawsze wychodzę rozczarowana, a uwierzcie, staram sie nie wybrzydzać bo wiem jak to jest kiedy dostaje się coś ze zniżką i oczekuje jeszcze gwiazdki z nieba. Chciałabym tylko żeby traktowali mnie sprawiedliwie... Najbardziej nie podobało mi się kiedy moja mama chciała skorzystać z kuponu na zabieg fryzjerski, a pani recepcjonistka przez telefon gdy usłyszała,że chodzi o realizację kuponu poinformowała ją, że najbliższy termin to 2 miesiące i trzeba zadzwonic kiedy indziej. Po czym ja wpieniona zadzwoniłam i podałam się za zwykłą klientkę i okazało się, że muszę czekać raptem tydzień ![]() no cholera jasna!!! Życzę powodzenia wszystkim przedsiębiorcom, którzy pragną rozwinąć swój biznes za pomocą Grupera/Grouponu itd... nie wiem jak oni to sobie wyobrażają traktując ludzi w taki sposób... Dodam też, że na TVN Style w programie Zawody bodajże, kiedyś był odcinek o właśnie takich zakupach i warto to sobie gdzieś znaleźć w necie i obejrzeć, mówili m.in. o tym,że dla klientek -70% taniej są przeznaczone o wiele tańsze kremy w słoiczkach drogich orginalnych kosmetyków... itd itd.. sorry za takie wypracowanie ale musiałam bo jestem przeobrzydliwie wściekła!!!! Pozdrawiam, peace!
|
|
|
#1221 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1222 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tymbardziej jak zabieg trwa 20 minut ;d
|
|
|
|
#1223 |
|
Raczkowanie
|
Dobra nowina! Dziś byłam u fryzjera w Dea Atelier w Warszawie na regeneracji i strzyżeniu i nawet jestem zadowolona!
Miła obsługa,a przynajmniej moja fryzjerka okazało się baaardzo miła, obchodziła się delikatnie z włosami i udzielała wielu przydatnych porad, poza tym zrobiła fajną fryzurę! Jak tak siedziałam na fotelu to w lustrze obserwowałam drugą fryzjerke i nie wyglądała na zbyt sympatyczną, właściwie nie słyszałam żeby w ogóle z nią rozmawiała więc pewnie nie cała ekipa jest tam taka sympatyczna,ale ja jestem zadowolona. Fajny wystrój, bez żadnych opóźnień, bez robienia na odwal się, profesjonalnie! ja kupiłam kupon za 60zł o wartości 250zł wiec to troche dużo jak za maske i strzyżenie ale myśle o wybraniu się tam na koloryzacje. Także polecam jak ktoś trafi na jakąś ich ofertę na gruponie/gruperze itp to warto spróbować pzdr
|
|
|
#1224 |
|
Zakorzenienie
|
a dzisiaj we Wrocławiu jest możliwość zamówienie sprzątania mieszkania w bieliźnie. nie wiem czy to już nie lekka przesada. ale jak widać grupon weżnie wszystko
|
|
#1225 |
|
Wtajemniczenie
|
Widzialam kiedy reportaz w "Uwadze" TVN-u o usludze sprzatania w bieliznie
![]() PS Chyba kupie dla TZ-ta na prezent
|
|
|
|
|
#1226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1228 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#1229 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny czy któraś korzystała z usług tego gabinetu spa ?
http://komfortazja.pl/index.php maja ofertę na gruponie i pomyślałam ze może bym się z mama wybrała ? http://www.groupon.pl/deals/wroclaw/..._0_0_165&a=408
|
|
#1230 |
|
Raczkowanie
|
Ja lubię bardzo korzystać z serwisu Groupon, jak i innych zniżkowych stron, jak np. gruper
Codziennie sprawdzam promocje, ale w ostatnim czasie nie ma nic ciekawego Już mi się za bardzo nie chce wchodzić na te strony:P
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:34.

Nie wiedziałam. Tak myslałam, że to jest kwestia po porostu dogadania się.

Jesli oczywiście będzie Ci się chciało. Ja miałam bardzo podobną sytuację i nie chciało mi się

Blog kosmetyczno-pazurkowy
). Wszystko raz dwa na odwal sie, pani kosmetyczka strasznie wyginała mi palce przy piłowaniu i wycinaniu skórek żeby jej było wygodniej, nie nałożyła bazy (pod czerwony lakier!) machnęła dwie cienkie warstwy i odesłała mnie z mokrymi paznokciami do domu. Najważniejsza sprawa to to, że na kuponie było napisane,że to miał być lakier utwardzany pod lampą UV (wydawało mi się,że chodzi o coś w stylu manicure hybrydowego) a tu nic takiego nie miało miejsca. Byłam trochę w szoku,że tak szybko i wyszłam wkurzona bo widziałam,że się nie dogadam... jestem trochę rozczarowana bo paznokcie mi się całe rozwaliły nim wróciłam do domu. Zabrakło mi także nałożenia czegoś nawilżającego na moje suche skórki wokół paznokci bo jednak zawsze to miało miejsce w manicure. To nie był mój pierwszy manicur więc wiem mniej więcej jak powinien wyglądać.
Już mi się za bardzo nie chce wchodzić na te strony:P