|
|
#121 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Czym pachną gwiazdy?
demoniku, jad kapie ci na sweterek.
|
|
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
A ja byłam ciekawa czym pachnie Laura Pausini i znalazłam w końcu
![]() Eden Cacharel
|
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz Kamo, Twoja wypowiedź jest nie mniej kąśliwa.
Masz prawo sympatyzować z Twisterem i jego poczuciem humoru. Mnie jego żarty dawno przestały bawić, stąd taka, a nie inna reakcja. Ostatnio bardzo niegrzecznie potraktował inną wizażankę, która wytknęła mu krętactwo. Tym razem co prawda nie skłamał, ale wcześniej regularnie plątał się w zeznaniach, dlatego zapewne wzbudził podejrzenia Anuli: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...75#post3365675. Ponadto niecierpliwy Twister nie mogąc doczekać się odpowiedzi na pytanie zadane w jednym wątku, zakłada kolejny. Łamie tym samym punkt 3 Regulaminu Forum. Nie domagaj się natychmiastowej odpowiedzi na swoje pytanie i nie spiesz z pretensjami, że nikt ci nie odpisał. Może akurat nikt nie umie lub nie może Ci pomóc. Zaczekaj, a gdy wątek zacznie tonąć - podbij lub napisz PW. Koniecznie skorzystaj też z wyszukiwarki! Nie będę tolerować takiego zachowania. PS Skucha. Nie mam dziś na sobie sweterka .
|
|
#124 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a.) osobie dorosłej i inteligentnej b.) moderatorowi nie przystoi ci pisanie że ktoś jest od kogoś BOGATSZY. To jest argument używany jedynie przez dzieci w wieku przedszkolnym. Wiem to, bo przez jakiś czas pracowałam w przedszkolu Dzieciom często się wydaje, że jak ktoś ma wiecej pieniędzy i jest bardziej znany, to znaczy, ze ma rację. W swiecie doroslych ten argument jest ponizej pasa.Poza tym sytuacja w której moderator grzmi zeby zaniechac pyskówek na wizażu, mówi co wypada a co nie, a potem w ramach prywatnej wendety, komentując zupelnie neutralny post, wyjeżdza z argumentem "a ty sie nie znasz, bo jesteś nieznany i nie masz kasy" to jest groteskowa hipokryzja. Nie widzę sensu komentowania więcej tej sprawy więc nie będę się więcej na ten temat wypowiadac. Nie mam nic do Demonika, po prostu nie lubię, kiedy ludzie którzy grzmią o zasadach, sami je łamią. |
|
|
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
Nie zwyklam wtracac sie do cudzych sporow, ale skoro ma on miejsce na forum, to chyba moglabym cos dodac... Otoz wydaje mi sie, ze Twister nie napisal niczego niestosownego. Zgadzam sie z Demonikiem, ze Reni Jusis na pewno stac na cala mase flakonow rozmaitych perfum, ale Twister nie uparl sie chyba, ze Reni pachnie TYLKO I WYLACZNIE Addictem. Wyraznie zaznaczyl, ze pachniala nim na jednej z imprez. Z ta gwiazda Twister sobie troche ironizowal i mysle, ze dalo sie zauwazyc, ze to tylko zart. Nie dziwie sie zreszta, poniewaz malo jest w polskim show biznesie gwiazd z prawdziwego zdarzenia (wg mnie akurat Reni Jusis slynie bardziej z tego, ze pojawia sie na wszystkich imprezach niz z tego, ze spiewa; no, moze ostatnio troche jej wiecej slychac przez reklamie kremu marki Ziaja - "jak magnes przycigasz" itd.). Argument z pieniedzmi jest niestety ponizej pasa i tu sie musze zgodzic z Kama. Nie wiemy kim jest Twister i czy akurat nie ma wiecej kasy niz my wszystkie wziete na tym forum
|
|
|
|
|
#126 | ||
|
Zakorzenienie
|
Kamo, czy pojawiłaś się tu dziś tylko po to, by napisać, że: "jad kapie mi na sweterek"?... Trochę to dziwne, że zauważyłaś tylko ten wątek i tylko moją w nim wypowiedź i skomentowałaś ją, wyrwawszy z konktestu. Może gdybyś przeczytała również inne wypowiedzi, odnotowałabyś, że wypowiedź Twistera nie była neutralnym postem:
Cytat:
Piętro niżej nazwał się wielką gwiazdą, a wszyscy wiemy, ponieważ sam nas o tym wielokrotnie informował, że jest licealistą. Kiepski żart. Poza tym odnoszę wrażenie, że Twoje argumenty są mocno uproszczone. Nie dostrzegłaś bowiem tego, że mój post był ironiczną odpowiedzią na cyniczną wypowiedź Twistera. Nie widzę potrzeby umieszczania wszędzie emotikonek czy też tłumaczenia się, co miałam na myśli pisząc takie właśnie słowa. Każdy zrozumiał je tak, jak chciał zrozumieć. Cytat:
1. Dbaj o to, żeby Twoje odpowiedzi były wyważone a w sporach nienacechowane osobistymi preferencjami i sympatiami. Musiałam interweniować w kilku sporach, których na szczęście na forum Perfumy nie było wiele i zawsze starałam się być obiektywna. Jednak ta dyskusja w tym konkretnym wątku dotyczy mnie, a nie dwóch zwaśnionych stron, gdzie miałabym być rozjemcą, wobec czego jedyne stanowisko, jakie muszę zająć, to moje stanowisko. Stanowisko użytkownika. Jak każdy mam prawo reagować na zaczepne uwagi skierowane pod moim adresem. |
||
|
|
|
|
#127 |
|
Zadomowienie
|
ręce mi opadły
gość użył capsa, ironicznie napisał ze jest "wielką gwiazdą"(zwróć uwagę na emotikon , powszechnie uważany za oznaczenie żartobliwego tonu)a moderator odpisał mu, że racji nie ma, bo jest biedakiem i to mało znanym. z czym chcesz polemizować, demoniku? ......................... ......................... .............. zmiana tematu. moja ulubion aEvangeline Lily z "lost"ów, pachnie Malie Kauai Malie Mist. Mimo, że jest to mgielka do perfumowania prania
|
|
|
|
|
#128 |
|
Zadomowienie
|
Małgorzata Kożuchowska: Gucci II
Karolina Malinowska : Angel KArolina Gruszka : La prarie "Silver rain"
|
|
|
#129 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Swoją srogą ciekawe czym tak na serio pachnie Johnny Depp
|
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz Kamo dostrzegłaś ironię w tym, jak nazwałaś go wcześniej, neutralnym poście Twistera. Może z czasem i w moim ją dostrzeżesz.
Z Tobą nie mam już ochoty. Ta dyskusja nijak się ma do tematu wątku i do niczego nie prowadzi. EOT.
|
|
#131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#132 |
|
spin doctor
|
Wczoraj siedząc w poczekalni u lekarza wyczytałam w jakimś magazynie( chyba Poradnik Domowy
), że Ewa Kasprzyk pachnie Noa Fleur i uwielbia niemal wszystkie zapachy Givenchy
|
|
|
|
|
#133 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
Agnieszka Maciag uzywa BC
|
|
|
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
Grażyna Wolszczak - Mahora - usłyszane w RMF przy okazji Pachnidłowego weekendu.
![]() Coś tam opowiadała, że niby na początku jej się staro-ciotkowe wydawały, a potem pokochała. Marta Grzywacz podsumowała prawidłowo - zapach niedostępny w PL - cóż - norma .
|
|
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
Co do Agnieszki Maciąg, to w Avanti wymieniała m.in. Euphorię - perfumy plus balsam do ciała wśród swoich ulubionych kosmetyków.
A co do serii "Ona to lubi" w Avanti - zauważyłyście, że praktycznie wszystkie panie wymieniaja kosmetyki z tak górnych półek, jak Dior, Givenchy, itp? Jesli juz pojawi się jakas polska marka, to zwykle jest to Irena Eris i to któraś z droższych serii, ewentualnie Farmona i jej aromaterapeutyczne kosmetyki? Jedną z niewielu, które sie wyłamały z tego trendu była Joasia Koroniewska, która wśród ulubionych wymieniła oliwkowy krem Ziai argumentując, że kosztuje grosze, a jest znakomitej jakości? Ciekawa jestem, czy wszystkie te panie faktycznie używaja kosmetyków bardzo drogich i znanych marek, czy po prostu wstyd im sie przyzhać, że mają coś z Inglota czy Maybelline? |
|
|
|
|
#140 |
|
Wtajemniczenie
|
ja czytalam w Cosmo,ze Reni Jusis pachnie Amor Amor
![]()
|
|
|
|
|
#141 |
|
Raczkowanie
|
Kiedyś w CKMie przeczytałam że Agnieszka Włodarczyk używa Halloween. To był pierwszy raz kiedy musiałam się pogodzić z myślą że nie jestem jedyną osobą na świecie, która ich używa
|
|
|
|
|
#142 |
|
Rozeznanie
|
A ja wyczytałam, że Bjork nie używa perfum, tylko olejku ogórkowego Cucumber Oil Kiehls'a
|
|
#143 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
Wymieniają te kosmetyki, które muszą wymienić, a nie te których rzeczywiście używają. Prawdopodbnie płacą im za to. Taka ściema, co by się dany produkt jeszcze lepiej sprzedawał...
|
|
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę, że jest dokładnie tak jak pisze Pomadka, zawsze to podejrzewałam
|
|
|
|
|
#146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie chcą w ten sposób zachęcić ludzi do zakupów, a tak na prawdę używają zupełnie innych kosmetyków i perfum.
|
|
|
|
#147 |
|
Wtajemniczenie
|
ciekawe kto uzywa Hypnose?
wie ktos?:P
|
|
|
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
Ja czytalam, ze Koroniewska uzywa Bossa Intense. Chyba nawet wiem to z dwoch zrodel, bo na pewno nie jeden raz to wyczytalam.
Tez czuje,z e to scierma z tymi kosmetykami. Moze jeden - dwa produkty rzeczywiscie wymieniaja od siebie, a tak to leca same nowosci... |
|
|
|
|
#149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapewne więc osoby, które są w miarę na bieżąco z różnymi odkrywczymi postami i krętactwami Twistera, doskonale zrozumiały, co Demonik chciała przekazać pisząc te słowa. I nie ma się co na nią oburzać - wszak Twister tych określeń użył sam w odniesieniu do swojej osoby. Tym, których nie przekonałam polecam arcyciekawą lekturę jego postów ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...45#post2913145 http://www.wizaz.pl/forum/showthread...26#post2918226
|
|
|
#150 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:03.

.

.