|
|
#361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek cz. XXIII - czyli nie tylko o pierścionkach ;)
cześć
Dałam radę zrobić to, do czego się zobowiązałam -finansowo wyszło dobrze, ale nie skorzystałam zbytnio z imprez. Nadal nie jestem zdrowa i mam powoli dość, mija tydzień a ja nadal nie mogę prawie niczego jeść |
|
|
|
#362 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Miśku, przynajmniej schudniesz troszkę Ciekawe, czemu tak długo Cię trzyma.Weekend miałam taki w miarę, wczoraj humor średni. To jest u mnie wspaniałe - raz mam tak, raz tak, bez wyraźnej przyczyny. W pracy nie chce mi się tknąć palcem, najchętniej cały dzień siedziałabym na necie
|
|
|
|
#363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzyma mnie tak, bo nie mogę wziąć antybiotyku, na który jestem uczulona, a wszystkie antybiotyki na tego typu dolegliwości zawierają właśnie ten nietolerowany składnik i stąd lipa. Już to przerabiałam. Dziś pierwszy raz wyszłam w mokrych włosach i sandałach do pracy, w końcu |
|
|
|
|
#364 |
|
Zakorzenienie
|
Miśku oczywiście pijesz orsait czy i nne elektrolity? Współczuję że tak długo Cię trzyma- domyślam się jak możesz się czuć. Oby przeszło jak najszybcej.
Dopiero dziś jest na tyle ciepło?? Ja mam wrażenie że u nas jest lato od kwietnia ![]() --------------- Ja miałam week jak za czasów bez Mani- ale lepszy bo z Manią Spotkania ze znajomymi, grille, spacery i w sobotę wychodneDziecko mam CUDOWNE. Odkąd przeszly jej te kolki jest do zjedzenia- w ogóle nie płacze tylko non stop się śmieje
|
#365 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Teraz już mogę Wam napisać - biorę udział w tym konkursie: http://www.konkurskolo.pl/ Bądźcie dobrej myśli, trzymajcie kciuki. Wyniki dopiero w drugiej połowie czerwca, niestety.
|
||
|
|
|
#366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, piję elektrolity. |
|
|
|
|
#367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć,
Cytat:
Mój weekend tez fajny, ale dlaczego tak szybko mija w sobotę robiliśmy (ostatnio jak co tydzień ) grilla, a niedziela zleciała w błogim lenistwie (przerwanym dwoma wizytami znajomych na kawkę, ale to po godzince max 2)
|
|
#368 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Co słychać? Porobiłam sobie badania na tarczycę i jestem lżejsza o 107 zł i parę mililitrów krwi ![]() Miśku i inne dziewczyny, w ramach akcji "Badaj znamiona" będą krążyć po Polsce tzw. melanobusy Można się w nich bezpłatnie przebadać: http://www.badajznamiona.pl/gdziesiebadac (jest tam żółta zakładka "Harmonogram melanobusa")
|
|
|
|
#369 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gosiu miałam pytać właśnie- czemu tu zmieniasz pracę? Cytat:
A ja glupia postanowiłam myć okna . Mama przychodzi , zabiera Młodą na spacer, a ja do roboty. Nie chce mi się no ale muszę bo rok nie były myte![]() Przez szyby na balkone już nic nie widać
|
|
#370 | |
|
Zakorzenienie
|
cześć
Cytat:
Melanobus oczywiście nie pojawi się w mojej okolicy (najbliżej Poznań - 300km), a te gabinety, które niby biorą udział w akcji są w ogóle nie zorganizowane. Nadal nie oddzwoniły, żeby podać termin ew. wizyty. Także odpuszczam. Chciałam wysłać tż, bo ja nie mam znamion ani pieprzyków praktycznie wcale. |
|
|
|
|
#371 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Świetne zajęcie na upał ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#372 |
|
Zakorzenienie
|
sporo, ja płacę za ten zestaw jakieś 70-80 zł, ale najczęściej kombinuję sobie skierowanie i idę za darmo, bo za dużo wydaję na to wszystko
|
|
|
|
#373 |
|
Zakorzenienie
|
Madzialenka urodziła
![]() miskowa, czarna.noc, zdrowia życzę! |
|
|
|
#374 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Idę poczytać, co tam u Madzi ![]() Mam wyniki, nie w normie jest jedynie TSH (4,70). Reszta ok. Wczoraj czułam się fatalnie - wykończona. Mam nadzieję, że dziś będzie lepiej, bo już ciężko jarzę. |
|
|
|
#375 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Asiuk, fajnie, że wyniki w porządku. A co z tym podwyższonym THS? Co dalej? |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#376 | |
|
Zakorzenienie
|
cześć
Cytat:
Dziś półtora tygodnia, odkąd jestem cała rozmontowana. Poczytałam wczoraj trochę dokładniej ulotki od leków, które biorę i odstawiłam jedne sama, bo sporo było o dolegliwościach żołądkowych w skutkach ubocznych. Lekarze boją się u mnie cokolwiek zmieniać w tych lekach, zwłaszcza tacy ogólni, ale nie tylko moim zdaniem to nie jest normalne, żeby nawet mając jelitówkę, trwała ona półtora tygodnia. |
|
|
|
|
#377 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Generalnie za dużo kasy wydaję na moje fanaberie typu psychiatra czy psycholog, plus inni specjaliści. Muszę nieco okroić wizyty u terapeutki, niestety. Cytat:
Biedna jesteś z tymi lekami. Nawet byle dolegliwość przebiega u Ciebie zupełnie inaczej. Nic mi się nie chce, a mam do skończenia dzisiaj dwa projekty wnętrz... Mało wydajna jestem ostatnio, co szef raczył zauważyć
|
||
|
|
|
#378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja też jestem ostatnio mało produktywna...i w pracy i w kwestiach uczelnianych - ciężko mi się zabrać za cokolwiek. W pracy się jakoś kamufluję, a w domu tlyko stękam, że jestem zmęczona...
|
|
|
|
|
#379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)W pracy ciągle się kamuflowałam, ale powoli wychodzi szydło z worka. |
|
|
|
|
#380 |
|
Zakorzenienie
|
helo;
No już chyba na poważnie wątek nam wymiera ![]() Wyśledziłam Madzie bo byłam ciekawa jak jej poród przebiegał, a tam proszę na watku cążowym Butter skrobie post za postem ![]() No najlepsze Ogolne wpadlam w szał sprzątania. Zrobiłam super obiad , wieczorem spacer z Młodą i padłam jak ściera o 23
|
#381 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A założenie jest takie, że faktycznie nic Ci nie jest? No to jak wyszło szydło z worka, to sie musisz lepiej kamuflować ![]() Cytat:
No u nas martwa cisza.... |
||
|
|
|
#382 |
|
Zakorzenienie
|
Ale burzliwe dyskusje
![]() Hania zajęta Mania, Butter widzę dużo na poczekalni. Współczuję wydatków na lekarzy, mi teraz idzie na wizyty u gin ale da się przeżyć. Asiuk dobrze że większość wyników w normie, mam nadzieję że jak zaczniesz brać leki to się unormuje.
|
#383 |
|
Zakorzenienie
|
Czy używała któraś z was albo używa suszarko-lokówki?
Chcę kupić mojej mamie, ale nie wiem, na co muszę patrzeć |
|
|
|
#384 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak się czujesz? który to tydzień już? Bartuś daje Ci żyć? Cytat:
-------------- Materdejku - nie znoszę upałów ![]() Młoda jest strasznie marudna od tej duchoty..i na spacer nie da się wyjść za bardzo bo się biedna gptuje w tym wózku.\ ja chce dom z działką!!!! ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- chyba dlatego że dużo dzieciatych lub planujących dzieci..które tak jak ja nie chcą pisać o tych dzieciach w kółko więc nie piszą nic
|
|
#385 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Chyba moja siostra ma, mogę ją podpytać przy okazji jaką ma i czy jest dobra. Cytat:
![]() No co Ty, pisz o dzieciach, tzn o swoim. Naturalna kolej rzeczy, wcześniej gadałyśmy o ślubach, teraz o dzieciach
|
|||
|
|
|
#386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A tak zanim ja dojdę do parku z cieniem to mam dziecko na twardo ugotowane . Poza tym można ten wózek w piżamie wystawić, a nie całe przygotowania do wyjścia robić. Moje dziecko w domu w ogóle nie chce spać..balkonem się nie jara- za to spacer czy działka brata jest wypas. Dlatego zaraz się zwijam do brata bo w domu oszaleje. Skubanica wcale nie chce spać.Za instynkt ![]() ![]() Wiesz ja się teraz jaram pierdołami którymi tylko matki się jarają więc nie ma sensu pisać Wczoraj np. moje dziecko zaczęło się bawić misiami wiszącymi nad leżaczkiem...co jest dla mnie wydarzeniem tygodnia![]() Znaczy bawić to dużo powiedziane- trąca je rączką i się cieszy A ja razem z nią.
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2012-05-23 o 13:31 |
|
|
|
|
#387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Głupio by było, jak byś się nie jarała tym ![]() Pokazałabyś jakieś świeże zdjęcie Mani
|
|
|
|
|
#388 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
14 tydzień mi leci. Od ponad 2 tylko mdłości i wymioty wieczorem. A jedyne co mogę przełknąć to chleb z masłem Trochę schizuję bo na genetycznym wyszła spora przezierność karkowa: 2,3mm, niby norma chociaż w górnej granicy i wszystko inne ok ale ciągle o tym myślęBartek dawał popalić przez ponad 3 tygodnie, histerie, pobudki w nocy, czasem razem z nim wyłam z bezsilności. No ale wyszły 3 trójki na raz i (odpukać) uspokoił się, znów dość pogodny, przesypia noce więc da się wytrzymać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Inna sprawa że nie chce bo boi się hałasu, jeden sąsiad ściany wierci , drugi trawę kosi i młody z podwórka z płaczem ucieka ![]() Spaceru też mi się nie chce, duchota, zresztą mam wrażenie że ludzie na wsi w ogóle nie myślą i gdzie nie pójdę to psy samopas latają, boję się że nas pogryzą
|
|
#389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czesc tak wogole
|
|
|
|
|
#390 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie dziwię się że siedzi Ci w głowie ta przezierność- też by mi siedziała nawet mimo zapewnień że to norma eh..dzieci to ogromna radość - ale też miliony trosk. Czyli nie czujesz się najlepiej skoro wymioty męczą. Powinno zaraz minąć Zawsze byłam za opcją - duże mieszkanie. Odkąd mam Manię nie wyobrażam sobie innej opcji niż dom. Dziś za to wykorzystałam na maksa- dopiero wróciłyśmy. Mania wykąpana- ale nie to żer śpi- gada do karuzeli nad łóżeczkiem. Rozbraja mnie to dziecko ![]() Cytat:
![]() Zaraz coś wkleje
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:46.

Ciekawe, czemu tak długo Cię trzyma.

w sobotę robiliśmy (ostatnio jak co tydzień

no ale muszę bo rok nie były myte