Mamusie listopad-grudzien 2011 - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-23, 09:02   #4681
Oliveira79
Zadomowienie

Dot.: Mamusie listopad-grudzien 2011

dalijka a my się mamy na fb? bo nie ogarniam Was wszystkich jeszcze nie wszystkie z wizażu kojarze z fb - ucze się Was dopiero

Oliveira79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 09:05   #4682
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oliveira79 Pokaż wiadomość
to ja i dalia wpadamy z lodami

dalia zmiana planów - lecimy do Bahy

Ja ale będzie fajnie ZAPRASZAM !

Już posprzątałam, zaraz dmucham basen dla dzieciaków i czekam na Was
Bahamadia_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 09:06   #4683
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Jak to dobrze wpaść rano i poczytać co u Was Szczególnie, że nie ma dużo

dla solenizantów!
My skończyliśmy 4 dni temu 8 miesięcy, leci ten czas jak szalony

Cytat:
jak to dobrze mieć dwoje dzieci
ja mam taki po olim - musze go tylko odkopac:
przy drugim już też będę miała i też tylko odkopać

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość

pewnie macie racje z tymi chrupaczami ale ja nauczona bylam od malego ze chrupki, chipsy, wszystko z szeleszczacych opakowan jest "be". stad pewnie moje podejscie do tego [COLOR="Silver"]
nie powiem - na pewno wyjdzie Ci na zdrowie ta zasada

Cytat:
Napisane przez Bahamadia_25 Pokaż wiadomość
w realu jest tańszy o 3 dyszki
my nie mamy reala - ale na all znalazłam taki jeszcze http://allegro.pl/basen-dmuchany-z-d...364608577.html
ten przydałby mi się do ogrodu, fajny i duży, ale w sumie potrzebowałabym też taki maleńki nad morze jak pojedziemy Matko ile kasy na to wszystko

Cytat:
Napisane przez fatal21 Pokaż wiadomość
My narzekamy?A w exspressie reporterów maja 21dzieci "co rok to prorok" tylko miedzy jedna dwojka było 2 lata róznicy.Szał.........
nooo szał Dziki szał

Cytat:
Napisane przez elf27 Pokaż wiadomość
yyyy jak czytam to co piszesz GLAM to cieszę się jak nabardziej mogę tym czasem z małym, słodkim bobasem, który jeszcze nie maluje ścian i nie wkłada rączek do kuchenki
otóż to - ale chyba już całkiem niedługo nas to czeka

Cytat:
Ja mam takowe pytanko - jaką zabawkę lubią najbardziej wasze dzieci?
wszystkie niedozwolone - buty, dywany
A tak serio - książeczki (takie do kąpieli i te maleńkie dla dzieci), garnuszek klocuszek, przy grającym domku z Fishera też sobie chwilę posiedzi, kluczyki z Fishera też są super, szczoteczka do ząbków dla dzieci (któraś już ją tutaj opisywała), butelka 0,5l z kilkoma łyżeczkami ryżu też robi fururę. No i wszystko jest fajne, co nowe

Twoje zdanie jest twoje, wiec zapewne rożni się od mojego.
agnieszka 0605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 09:06   #4684
Oliveira79
Zadomowienie

moje Słoneczko właśnie wzeszło więc chyba będziemy mykac na spacerek - musimy się bujnąc do miasta oddać strój Oliego (własnie, bo my po wczorajszym dniu mamy potem wkleję foty mojego Kota w Butach)

Stary 2012-05-23, 09:08   #4685
mol_aa
Zadomowienie

Baha to cały dolny sląsk do Ciebie zjeżdza

Nie pamiętam która z Was dawała link do walca, my mamy taki wałek, ale jakoś mały nie garnie się przy nim do raczkowania a raczej do demolowania, bo rzuca tym wałkiem na lewo i prawo i ma przy tym ogromną radochę, coś w stylu mamusiu rzuciłem - podaj rzuce jeszcze raz, tym bardziej ze w środku są dzwoneczki
mol_aa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 09:08   #4686
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pokszyfka Pokaż wiadomość
a tak jak już piszę o mojej sis, to powiem wam, że ona trafia na samych takich xy. zdradzają i ma się wrażenie że na łeb powinni się leczyć...jeden prześladuje ją do dziś...i tak ma od 3 lat. najpierw pisze że ją kocha, a za chwilę zeby dała mu świety spokój, że jej nienawidzi, ze zniszczyła mu życie<--a to przez niego miała duszności nerwicowe i na serce o mało nie trafiła do szpitala...dodam że tamten pracuje w wojsku...poszłabym na policję jak nic. a jej dwóch jeszcze innych jak się okazało(jak już się ich pozbyła to zazwyczaj znajomi donosili, czemu nie zrobili tego wczesniej?) mieli żółte papierya wszyscy z "dobrych", bogatych domów...

OMG co za zwyrodnialce ze tez bidulka nie może sobie życia ułożyć
mże jest dla nich za dobra...

Elfiku za szczepienie.

GDZIE SIĘ PRINCESKA PODZIAŁA ...
Stary 2012-05-23, 09:09   #4687
Oliveira79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mol_aa Pokaż wiadomość

Nie pamiętam która z Was dawała link do walca, my mamy taki wałek, ale jakoś mały nie garnie się przy nim do raczkowania a raczej do demolowania, bo rzuca tym wałkiem na lewo i prawo i ma przy tym ogromną radochę, coś w stylu mamusiu rzuciłem - podaj rzuce jeszcze raz, tym bardziej ze w środku są dzwoneczki

ważne że ma radochę

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-23, 09:13   #4688
OlusiaS
Wtajemniczenie

Ale piekny poranek...Mala nagle z niewiadomych przyczyn dostala ataku histerii,potem nie chciala spac,a tarla oczy i ziewala.Jak udalo mi sie ja uspic,to kimala 45 min,a zawsze 3h!!Teraz lezy kolo mnie marudzi i ziewa ...
Sie cieszylam,ze posprzatalam,wypralam,wyp rasowalam,moge usiasc spokojnie ze sniadankiem i internetem,a tu zonk "eeeee" z sypialni

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
Nawet nic nie mowcie o nocce... Nie wiem czy byla pelna godzina przespana, raz jeden raz drugi stekolil...

Jesli chodzi o pomyslowosc to same zobaczycie a mamybstarszakow potwierdza ile to trzeba nieraz sprytu, manipulacji i taktyki zeby dziecko robilo to co chcemy
ojjjjj taaaak .Ale same pomysly beda przychodzily do glowy

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość
mlody drze sie jak szalony zajrzalam mu w paszcze i peklo mu dziaslo wiec zabek wychodzi, drugi tez powoli bo zrobila sie peknieta kropeczka...[COLOR="Silver"]
ah te zebiska,jakby nie mogly bezbolesnie wychodzic ...

Cytat:
Napisane przez sozaa Pokaż wiadomość
Dzien zaczal mi sie cudownie! Wchodze do pokuju Ani, biore kocyk i co? mokry! zyby nie bylo, to Ania na niego nasikala, tylka ta jedna glupia kota! Wkurzylam sie strasznie i zapytalam TZ co ma zamiar z tym zrobic, bo tylko ja chodze i sporzatam po tym sikajacym kocie, a wlasciwie to jest jego kot! no i sie poklocilismy od rana.... przez glupiego kota! Chba z tego kota zrobie Ani czapke na zime, przynajmniej z futerka
tez bym zrobila .Powiedz TZ'towi jasno,ze jak nie zrobi z kotem porzadku,to bedzie siedzial zamkniety w jednym pomieszczeniu i tyle

Cytat:
Napisane przez ja_dalia Pokaż wiadomość
moj po raz 895236898655 nasikal na kanape
tak dokladnie liczysz

Cytat:
dzień dobry mamcie
u mnie noc beznadziejna, już pomijam 4 karmienia.
siostra wczoraj pojechała ze swoim chłopakiem gdzies tam na jego egz go wspierać, czekała w aucie, przez PRZYPADEK wzięła jego kom i okazało się ze ją zdradza...
jak wracali, to strasznie się pożarli i zaliczyli rów...kilka m darli stroną gdzie siedziała siostra, potem walnęli w drzewo i dachowali na lace... młoda ma rozciętą pięte, pocharatane nogi i ręce, ale raczej nic więcej. nie pojechali na pogotowie, bo zabrali by mu prawko...
jej facet okazał się podłym klamcą...nakłamał rodzicom, kłamał jej, nakłamał mojej mamie...i jeszcze pisze jej że przecież nic się nie stało i takie tam, w głowie się nie mieści...
cudem przeżyli. jakby coś się stało młodej to wiem, że mama by tego nie przeżyła, jest za słaba, po smierci ojca jeszcze do siebie nie doszła...i taka moja nocka...
OMG !!co za gnoj!!

Cytat:
moj ex nie lubil kotow i jak zaczal u mnie nocowac i zepchnal kota z wyra to tez mu po złości obszczywal plecak albo buty, albo jak cos na ziemi lezalo- czytaj skarpetka, majty itd :/
sorry,ale dobrze mu tak

Wczoraj mala strzelila bardzo ciemna kupe smierdzaca ryba .Przedwczoraj jadlam kalafior,pewnie po nim tak.

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------

Cytat:

U nas na widok walka jest wielka histeria,strasznie sie jego boi .Na razie schowalam
OlusiaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 09:19   #4689
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605 Pokaż wiadomość

my nie mamy reala - ale na all znalazłam taki jeszcze http://allegro.pl/basen-dmuchany-z-d...364608577.html
ten przydałby mi się do ogrodu, fajny i duży, ale w sumie potrzebowałabym też taki maleńki nad morze jak pojedziemy Matko ile kasy na to wszystko

Wydatki bez końca....
ale ten co pokazałaś jest świetny

taki zwykły mały znajdziesz w każdym markecie, w sam raz nad morze

Idę prasować
Stary 2012-05-23, 09:19   #4690
ja_dalia
Wtajemniczenie

Cytat:
dalijka a my się mamy na fb? bo nie ogarniam Was wszystkich jeszcze nie wszystkie z wizażu kojarze z fb - ucze się Was dopiero

mamy mamy jak cos jestem teraz online i mam foto na tle brzoskwiniowej sciany, w ciemnych kłakach :P

NO MAMUSIE- FINISZUJEMY WĄTEK - działać, pisać!!!! Muff... szykuj się powoli

Daniel Fasolek w drodze

ja_dalia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 09:22   #4691
elf27
Zadomowienie

buuuuuuuuu przyszły cyconosze wzięłam C i z amałe zrobiłam się jak dojna krowa
elf27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 09:25   #4692
sozaa
Rozeznanie

Cytat:
a dlaczego?
Bo moj zul to taki typ, co tylko siedzi i w kompa patrzy! On czasami to potrafi kilka dni przesiedziec w pizamie przed kompem, swieze powietrze go zabija, ale jak sie skarzy na bol glowy i mowie, ze to przez tryb zycia jaki prowadzi to nie dociera.

Ech, moze lepiej opisze wam wiecej w klubie

Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605 Pokaż wiadomość

wszystkie niedozwolone - buty, dywany
A tak serio - książeczki (takie do kąpieli i te maleńkie dla dzieci), garnuszek klocuszek, przy grającym domku z Fishera też sobie chwilę posiedzi, kluczyki z Fishera też są super, szczoteczka do ząbków dla dzieci (któraś już ją tutaj opisywała), butelka 0,5l z kilkoma łyżeczkami ryżu też robi fururę. No i wszystko jest fajne, co nowe
Moja mam wlozyla w mala buteleczke plastikowa kilka kolorowych guzikow, i jest radocha!

Cytat:
Napisane przez OlusiaS Pokaż wiadomość
tez bym zrobila .Powiedz TZ'towi jasno,ze jak nie zrobi z kotem porzadku,to bedzie siedzial zamkniety w jednym pomieszczeniu i tyle

Ech, niestety, TZ kocha swoja dzika kote bardziej niz mnie i Anie, wszystko robi dla kotkow.... dziwak!
sozaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 09:25   #4693
ja_dalia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Bahamadia_25 Pokaż wiadomość
Ja ale będzie fajnie ZAPRASZAM !

Już posprzątałam, zaraz dmucham basen dla dzieciaków i czekam na Was

swoją drogą mam familie we wrocku i sie wybieram, jak bede miala 200 zeta na samolot moze w lipcu ? wpadne z Mają :P

Daniel Fasolek w drodze

ja_dalia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 09:36   #4694
dominej
Raczkowanie

Witajcie
Czy ja kiedyś będę z Wami na bierząco? Jak mi się wydaje, że już, już, Was nadrobiłam, to wolny dzień i nie mam czasu wejśc na Wizaz i znów mnóstwo stron do nadrabiania...

Byliśmy wczoraj z małą na rehabilitacji - na ćwiczeniach i na kontroli u pani doktor - no i dalej mamy ćwiczyć, bo Dobrusia ma zmniejszone napięcie mięśniowe Na wiek skorygowany (odejmując 5 tygodni) jest ok, ale żeby było dobrze na wiek urodzeniowy, to musimy ćwiczyć. Nie wiem dlaczego, ale jakoś mnie to trochę martwi... I od wczoraj tylko o tym myślę.
Poza tym czekam na wyniki moczu na posiew - żeby sprawdzić, czy wszystko jest ok - przypominam, że szukamy dlaczego mała słabo przybiera nawadze. Z wyników krwi i ogólnych moczu wychodzi, że wszystko ok.

Piszecie, że Wasze maluszki marudne - Dobrusia też - w nocy co chwilę się budzi, w dzień tez popłakuje, pokrzykuje - ale myślę, że to przez upały...

W ogóle przypomniała sobie jak się mówi i krzyczy. Był czas, że ciągle krzyczała, potem mówiła tatatatat i mamamama... Później na 2 tgodnie prawie zamilkła- a teraz znowu kryczy i cały czas gada - tatatata - niestety mamamam zapomniała :/

Sens mojego życia - Dobrusia (12.10.2011r.)
dominej jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 09:37   #4695
muffinka90
Zakorzenienie

histeria o polnocy przy antybiotyku zaliczona, po godzinie walki zkapitulowalismy, zjadl moze polowe dawki

Cytat:
u nas obecnie 25,5 .... godz. 22:32
fajnie, nie?

saaraa

wariateczko i zeby waga byla ladna

mol_aa raz lepiej raz gorzej, ok poki leki przeciwbolowe dzialaja, a jak przestaja to jazda, a najfajniejsze, ze nie moge mu wcisnac ibuprofenu, bo za slodki a on slodkiego nie lubi juz nawet kaszy nie chce jesc bo kojarzy z lekami...
u nas Filip tak na hule-kule reaguje daj linka do tej wyscigowki?

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 09:37   #4696
OlusiaS
Wtajemniczenie

Wlasnie ogladam zdjecia Maxa,jak mial 6,5 miesiaca i ladnie siedzial...Mial tez zdjecie w lozeczku,jak stal,ale nie moge go znalezc ,a nie pamietam,ile wtedy mial.

Cytat:
swoją drogą mam familie we wrocku i sie wybieram, jak bede miala 200 zeta na samolot moze w lipcu ? wpadne z Mają :P
To od razu daj dziewczynom znac i zlot poludniowcow organizujcie

Cytat:
Bo moj zul to taki typ, co tylko siedzi i w kompa patrzy! On czasami to potrafi kilka dni przesiedziec w pizamie przed kompem, swieze powietrze go zabija, ale jak sie skarzy na bol glowy i mowie, ze to przez tryb zycia jaki prowadzi to nie dociera.

Ech, moze lepiej opisze wam wiecej w klubie

Moja mam wlozyla w mala buteleczke plastikowa kilka kolorowych guzikow, i jest radocha!

Ech, niestety, TZ kocha swoja dzika kote bardziej niz mnie i Anie, wszystko robi dla kotkow.... dziwak!
oj,wspolczuje
Dobry pomysl z ta buteleczka
Stary 2012-05-23, 09:38   #4697
mol_aa
Zadomowienie

mój kochany glut spał aż 23 min
Stary 2012-05-23, 09:41   #4698
muffinka90
Zakorzenienie

Cytat:
Dobrrrrry

MUFF jak Fifi?

Ja mam takowe pytanko - jaką zabawkę lubią najbardziej wasze dzieci?

---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ----------

DYGOTKO thx za info o compeed, u tż oprycha rozpaprana na pół twarzy, u mnie w miarę i bezpieczniej jakoś mi do synka podchodzić, choć zdezorientowany czemu mama nie całuje i nie pieści
Ad. 1 jw

Ad. 2 termometr elektroniczny i to grajaco- wibrujace cos od lezaczka, gania to po dywanie, bo jest owalne pod spodem i jak pacnie lapka to mu ucieka

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

Cytat:
Dzien zaczal mi sie cudownie! Wchodze do pokuju Ani, biore kocyk i co? mokry! zyby nie bylo, to Ania na niego nasikala, tylka ta jedna glupia kota! Wkurzylam sie strasznie i zapytalam TZ co ma zamiar z tym zrobic, bo tylko ja chodze i sporzatam po tym sikajacym kocie, a wlasciwie to jest jego kot! no i sie poklocilismy od rana.... przez glupiego kota! Chba z tego kota zrobie Ani czapke na zime, przynajmniej z futerka

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
Stary 2012-05-23, 09:42   #4699
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
serio samolotem sie wybierasz?
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-23, 09:44   #4700
mol_aa
Zadomowienie

Muffi bidulek nie dość ze rozdrażniony przez chorubsko to jeszcze te upały
http://allegro.pl/fisher-price-wysci...347878723.html takie cóś

Wychodzicie w takie upały z maluszkami w godz 11-16???? Wczoraj jakiś babsztyl mnie zaatakował, że czemu to się z maleństwem wychodzi o 18, że powinnam o 12, jak jej powiedziałam, że gorąco, że płacze i ty;lko się męczy to ona do mnie, że ja jakieś herezje gadam, bo kiedyś się wychodzilo w słońce i nic się dzieciom nie działo. Kulturalnie jej powiedziałam, że to moje dziecko i wychowuje jak chce i nie mam zamiaru przegrzewać dzieciaka bo ktoś coś powiedział. Obraziła się napięcie i poszła, a dzisiaj nawet dzień dobry nie odpowiedziała jak szliśmy z małym po bułki
Stary 2012-05-23, 09:45   #4701
muffinka90
Zakorzenienie

Cytat:
dzień dobry mamcie
u mnie noc beznadziejna, już pomijam 4 karmienia.
siostra wczoraj pojechała ze swoim chłopakiem gdzies tam na jego egz go wspierać, czekała w aucie, przez PRZYPADEK wzięła jego kom i okazało się ze ją zdradza...
jak wracali, to strasznie się pożarli i zaliczyli rów...kilka m darli stroną gdzie siedziała siostra, potem walnęli w drzewo i dachowali na lace... młoda ma rozciętą pięte, pocharatane nogi i ręce, ale raczej nic więcej. nie pojechali na pogotowie, bo zabrali by mu prawko...
jej facet okazał się podłym klamcą...nakłamał rodzicom, kłamał jej, nakłamał mojej mamie...i jeszcze pisze jej że przecież nic się nie stało i takie tam, w głowie się nie mieści...
cudem przeżyli. jakby coś się stało młodej to wiem, że mama by tego nie przeżyła, jest za słaba, po smierci ojca jeszcze do siebie nie doszła...i taka moja nocka...

a niech mu zabieraja, klamcy podlemu boshe, dobrze, ze nic powaznego sie nie stalo ale ja i tak bym pojechala na pogotowie, lepiej niech obejrza...

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
Stary 2012-05-23, 09:45   #4702
pokszyfka
Zadomowienie

Cytat:
buuuuuuuuu przyszły cyconosze wzięłam C i z amałe zrobiłam się jak dojna krowa
zamawiane przez internet? może można zreklamować?
pokszyfka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 09:47   #4703
mol_aa
Zadomowienie

Które Wam się podoba pomóżcie
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item...&ars_rule_id=9
Podoba mi się żabka ( u Bahy widizałam i jest ekstra) ale pingwinek też kusi

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

Cytat:
zamawiane przez internet? może można zreklamować?
Zawsze można reklamować czy przez internet zakupy czy w sklepie stacjonarnym, takie prawo kupującego, tylko mało kto o tym wie
Stary 2012-05-23, 09:47   #4704
muffinka90
Zakorzenienie

Cytat:
druga? szalona

no to poród bajka

co do tego gościa, porażka, ja czasem boję się, że za mało zajmuję się tż-tem i znajdzie sobie jakiś towarek na boku, ale to takie durne myśli choć pewnie każda ma

DYGOTKO fenistil dla malutkiej?
ja nie mam, jak woli inna to niech spada

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
Stary 2012-05-23, 09:48   #4705
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Muffi bidulek nie dość ze rozdrażniony przez chorubsko to jeszcze te upały
http://allegro.pl/fisher-price-wysci...347878723.html takie cóś

Wychodzicie w takie upały z maluszkami w godz 11-16???? Wczoraj jakiś babsztyl mnie zaatakował, że czemu to się z maleństwem wychodzi o 18, że powinnam o 12, jak jej powiedziałam, że gorąco, że płacze i ty;lko się męczy to ona do mnie, że ja jakieś herezje gadam, bo kiedyś się wychodzilo w słońce i nic się dzieciom nie działo. Kulturalnie jej powiedziałam, że to moje dziecko i wychowuje jak chce i nie mam zamiaru przegrzewać dzieciaka bo ktoś coś powiedział. Obraziła się napięcie i poszła, a dzisiaj nawet dzień dobry nie odpowiedziała jak szliśmy z małym po bułki
ja wychodze wlasnie ok 12 zazwyczaj mlody zacieniony wiec nie marudzi. Na dworze przyjemniej bo chociaz jakis ruch powietrza jest a nie to co w chacie

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

Cytat:
Które Wam się podoba pomóżcie
Podoba mi się żabka ( u Bahy widizałam i jest ekstra) ale pingwinek też kusi

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

Zawsze można reklamować czy przez internet zakupy czy w sklepie stacjonarnym, takie prawo kupującego, tylko mało kto o tym wie
mi by w tej zabce jej wielki leb przeszkadzal Baha ma w innym miejscu glowe
Stary 2012-05-23, 09:49   #4706
muffinka90
Zakorzenienie

Cytat:
hehe a chyba że tak

my się dzisiaj o 18 szczepimy

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
Stary 2012-05-23, 09:51   #4707
goldika
Zakorzenienie

Elfik kciuki za szczepienie
Stary 2012-05-23, 09:51   #4708
pokszyfka
Zadomowienie

Cytat:
Wychodzicie w takie upały z maluszkami w godz 11-16???? Wczoraj jakiś babsztyl mnie zaatakował, że czemu to się z maleństwem wychodzi o 18, że powinnam o 12, jak jej powiedziałam, że gorąco, że płacze i ty;lko się męczy to ona do mnie, że ja jakieś herezje gadam, bo kiedyś się ..
wczoraj byłam na spacerze ok 11... no i wczesniej też. ale wczoraj akuratnie tak wiało, że dało się wyjść, bo normalnie to ja jak jest powyżej 25 st przestaję funkcjonować. jest mi duszno, puchnę, boli mnie głowa...
ale ten wiatr strasznie małą usmolił, na szczęście na brązowo, bo niczym jej nie smaruję
tak się zastanawiam, czy na starość też będę takim wrednym mocherem??
Stary 2012-05-23, 09:51   #4709
OlusiaS
Wtajemniczenie

ma ktoras z was albo ktos ze znajomych krzeselko leopard z ikei ?wizualnie na zdjeciu mi sie podoba,a w przyszlym miesiacu jedziemy po mebloscianke i meble dla malej,to bysmy kupili
Stary 2012-05-23, 09:54   #4710
pokszyfka
Zadomowienie

mola ja pewnie kupię żabke
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości