![]() |
#4681 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzien 2011
dalijka a my się mamy na fb? bo nie ogarniam Was wszystkich
![]() ![]()
#4682 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4683 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Jak to dobrze wpaść rano i poczytać co u Was ![]() ![]() ![]() My skończyliśmy 4 dni temu 8 miesięcy, leci ten czas jak szalony ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() my nie mamy reala - ale na all znalazłam taki jeszcze http://allegro.pl/basen-dmuchany-z-d...364608577.html ten przydałby mi się do ogrodu, fajny i duży, ale w sumie potrzebowałabym też taki maleńki nad morze jak pojedziemy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
wszystkie niedozwolone - buty, dywany ![]() A tak serio - książeczki (takie do kąpieli i te maleńkie dla dzieci), garnuszek klocuszek, przy grającym domku z Fishera też sobie chwilę posiedzi, kluczyki z Fishera też są super, szczoteczka do ząbków dla dzieci (któraś już ją tutaj opisywała), butelka 0,5l z kilkoma łyżeczkami ryżu też robi fururę. No i wszystko jest fajne, co nowe ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4684 |
Zadomowienie
|
moje Słoneczko właśnie wzeszło
![]() ![]()
#4685 |
Zadomowienie
|
Baha to cały dolny sląsk do Ciebie zjeżdza
![]() Nie pamiętam która z Was dawała link do walca, my mamy taki wałek, ale jakoś mały nie garnie się przy nim do raczkowania a raczej do demolowania, bo rzuca tym wałkiem na lewo i prawo i ma przy tym ogromną radochę, coś w stylu mamusiu rzuciłem - podaj rzuce jeszcze raz, tym bardziej ze w środku są dzwoneczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
OMG co za zwyrodnialce ![]() ![]() mże jest dla nich za dobra... Elfiku ![]() GDZIE SIĘ PRINCESKA PODZIAŁA ... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4687 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ważne że ma radochę ![]()
![]() |
#4688 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Ale piekny poranek...Mala nagle z niewiadomych przyczyn dostala ataku histerii,potem nie chciala spac,a tarla oczy i ziewala.Jak udalo mi sie ja uspic,to kimala 45 min,a zawsze 3h!!Teraz lezy kolo mnie marudzi i ziewa
![]() Sie cieszylam,ze posprzatalam,wypralam,wyp rasowalam,moge usiasc spokojnie ze sniadankiem i internetem,a tu zonk "eeeee" z sypialni ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wczoraj mala strzelila bardzo ciemna kupe smierdzaca ryba ![]() ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4689 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wydatki bez końca.... ale ten co pokazałaś jest świetny ![]() taki zwykły mały znajdziesz w każdym markecie, w sam raz nad morze ![]() Idę prasować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4690 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mamy mamy ![]() NO MAMUSIE- FINISZUJEMY WĄTEK - działać, pisać!!!! Muff... szykuj się powoli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4691 |
Zadomowienie
|
buuuuuuuuu przyszły cyconosze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4692 | |
Rozeznanie
|
Bo moj zul to taki typ, co tylko siedzi i w kompa patrzy! On czasami to potrafi kilka dni przesiedziec w pizamie przed kompem, swieze powietrze go zabija, ale jak sie skarzy na bol glowy i mowie, ze to przez tryb zycia jaki prowadzi to nie dociera.
Ech, moze lepiej opisze wam wiecej w klubie Cytat:
Ech, niestety, TZ kocha swoja dzika kote bardziej niz mnie i Anie, wszystko robi dla kotkow.... dziwak! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4693 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
swoją drogą mam familie we wrocku i sie wybieram, jak bede miala 200 zeta na samolot ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4694 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Czy ja kiedyś będę z Wami na bierząco? ![]() Byliśmy wczoraj z małą na rehabilitacji - na ćwiczeniach i na kontroli u pani doktor - no i dalej mamy ćwiczyć, bo Dobrusia ma zmniejszone napięcie mięśniowe ![]() Poza tym czekam na wyniki moczu na posiew - żeby sprawdzić, czy wszystko jest ok - przypominam, że szukamy dlaczego mała słabo przybiera nawadze. Z wyników krwi i ogólnych moczu wychodzi, że wszystko ok. Piszecie, że Wasze maluszki marudne - Dobrusia też - w nocy co chwilę się budzi, w dzień tez popłakuje, pokrzykuje - ale myślę, że to przez upały... W ogóle przypomniała sobie jak się mówi i krzyczy. Był czas, że ciągle krzyczała, potem mówiła tatatatat i mamamama... Później na 2 tgodnie prawie zamilkła- a teraz znowu kryczy i cały czas gada - tatatata - niestety mamamam zapomniała :/
#4695 |
Zakorzenienie
|
![]() histeria o polnocy przy antybiotyku zaliczona, po godzinie walki zkapitulowalismy, zjadl moze polowe dawki ![]() fajnie, nie? ![]() saaraa ![]() wariateczko ![]() ![]() ![]() mol_aa raz lepiej raz gorzej, ok poki leki przeciwbolowe dzialaja, a jak przestaja to jazda, a najfajniejsze, ze nie moge mu wcisnac ibuprofenu, bo za slodki a on slodkiego nie lubi ![]() u nas Filip tak na hule-kule reaguje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4696 | ||
Wtajemniczenie
|
Wlasnie ogladam zdjecia Maxa,jak mial 6,5 miesiaca i ladnie siedzial...Mial tez zdjecie w lozeczku,jak stal,ale nie moge go znalezc
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobry pomysl z ta buteleczka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4697 |
Zadomowienie
|
mój kochany glut spał aż 23 min
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4698 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ad. 2 termometr elektroniczny ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4699 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4700 |
Zadomowienie
|
Muffi bidulek nie dość ze rozdrażniony przez chorubsko to jeszcze te upały
http://allegro.pl/fisher-price-wysci...347878723.html takie cóś ![]() Wychodzicie w takie upały z maluszkami w godz 11-16???? Wczoraj jakiś babsztyl mnie zaatakował, że czemu to się z maleństwem wychodzi o 18, że powinnam o 12, jak jej powiedziałam, że gorąco, że płacze i ty;lko się męczy to ona do mnie, że ja jakieś herezje gadam, bo kiedyś się wychodzilo w słońce i nic się dzieciom nie działo. Kulturalnie jej powiedziałam, że to moje dziecko i wychowuje jak chce i nie mam zamiaru przegrzewać dzieciaka bo ktoś coś powiedział. Obraziła się napięcie i poszła, a dzisiaj nawet dzień dobry nie odpowiedziała jak szliśmy z małym po bułki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4701 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a niech mu zabieraja, klamcy podlemu ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4702 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4703 |
Zadomowienie
|
Które Wam się podoba pomóżcie
![]() http://allegro.pl/ShowItem2.php?item...&ars_rule_id=9 http://allegro.pl/ShowItem2.php?item...&ars_rule_id=9 Podoba mi się żabka ( u Bahy widizałam i jest ekstra) ale pingwinek też kusi ![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Zawsze można reklamować czy przez internet zakupy czy w sklepie stacjonarnym, takie prawo kupującego, tylko mało kto o tym wie |
![]() ![]() |
![]() |
#4704 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4705 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4707 |
Zakorzenienie
|
Elfik kciuki za szczepienie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4708 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ale ten wiatr strasznie małą usmolił, na szczęście na brązowo, bo niczym jej nie smaruję ![]() tak się zastanawiam, czy na starość też będę takim wrednym mocherem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4709 |
Wtajemniczenie
|
ma ktoras z was albo ktos ze znajomych krzeselko leopard z ikei ?wizualnie na zdjeciu mi sie podoba,a w przyszlym miesiacu jedziemy po mebloscianke i meble dla malej,to bysmy kupili
|
![]() ![]() |
![]() |
#4710 |
Zadomowienie
|
mola ja pewnie kupię żabke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:35.