|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Większość mam już rozpakowanych a na kilka wciąż czekamy ! Mamy Wiosenne 2012
Cytat:
---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- no właśnie młodzizna jesteś ![]() ![]() ![]() ![]() z resztą wszystkie Mamuśki są młode ![]() ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- no wlaśnie miałam się pytac Gosiu ile u Was to trwało i czy coś podawałaś Eryczkowi? ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Zariah! kope lat, fajnie że jesteś z powrotem! ![]() I Rybka wpadła ![]() I Tynka! Współczuję kochana ospy, kurcze gdzie mogłaś to złapac? ściskam mocno! i zdrowka zycze! Alamig my też chorujemy, moja Biedulka strasznie się męczy ![]() Edytowane przez lena_mi Czas edycji: 2012-05-23 o 10:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4592 |
Zadomowienie
|
Dot.: Większość mam już rozpakowanych a na kilka wciąż czekamy ! Mamy Wiosenne 2012
Witam
![]() moje dziecie coraz częściej się uśmiecha świadomie ![]() ![]() co do podnoszenia to jak spi to właśnie pod główkę i pupę ręce podkładam a jak jest rozbudzony to własnie pod paszki z tym że tak jak karolca potrzymuje palcami główkę ![]() ![]() ![]() na pierwszym foto zwierzyniec moich rodziców jak pierwszy raz Filipka zobaczyli ![]() ![]() a na drugim mój mężu ![]() ![]()
![]() ![]() godzina 16:30 najszczęśliwszy dzień w moim życiu narodziny syna Filipa!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4593 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sliczna! Cytat:
Ja tez podnosze Andree jak Karolca Ewelinke. Andrea trzyma sztywno glowke. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4594 |
Zakorzenienie
|
Kaja śmieje się dzisiaj tak wiecie ....łohohoh, jak na kolana Ją biorę i robię takie niby patataj i odpowiednie odgłosy, coś a la odgłosy z klatki z gorylami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4595 |
Zakorzenienie
|
Zakupiliśmy karuzelkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4596 |
Zakorzenienie
|
A no Zariah ślicznie wyglądacie, no i widać ,że Eliza to dziewczynka , w dodatku bardzo ładna, piekne usta, duże oczy
![]() ![]() Alamig ale z Ciebie laska fiu fiu Ciekawe co u Cotton i Lenki? Jak nas czytasz to daj znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4597 |
Zakorzenienie
|
koniakonia a jakie chipsy jadłas? bo mnie juz slinka poleciala ze az stół mokry
![]() ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Oj jak moja siostra mi opowiada jak idzie do synka do przedszkola na przedstawienie z okazji Dnia Mamy to tez łzy w oczach staja.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4598 |
Zakorzenienie
|
Konia...ja czekam z utesknieniem az Andree zaczna interesowac wyglupy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4599 |
Zakorzenienie
|
A co do kibicowania, to Kaja tez ma juz bodziaka (z napisem Polska) a nawet dwa (Dziadzius kupił drugiego z napisem Mały Kibic). Takze czekamy z niecierpliowscia na Euro bo my z mezem to fani pilki noznej (oczywisie ja troche mniejszy niz mąż, ale jednak!), takze i Kaja nie ma wyjscia.. Bedzie kopac piłę z Tatą..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4600 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chipsy te prosto z pieca ![]() tż chciałby do gdańska na mecz portugalia włochy jechać, ale chyba urlopu nie dostanie, bo mają wtedy być wszyscy na podorędziu http://www.youtube.com/watch?v=w_f0WrvTIk8 Edytowane przez koniakonia Czas edycji: 2012-05-23 o 11:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4601 |
Zakorzenienie
|
![]() o matko ile ja mam do nadrabiania ![]() ![]() po 14 wraca mąż po po 15 jade do fryzjera - wkońcu ![]() poza tym wczoraj Michałek miał szczepienie i był strasznie marudny przez kilka godzin. dzwoniła dzisiaj do mnie jakaś babka odnośnie ankiety, którą wypełniałam w szpitalu i chciała się umówić na rozmowe ze mną i z mężem powiedziała, że jest jakimś doradcą o ile dobrze zrozumiałam finansowym ![]() Miałyście też coś takiego? Bo ja nawet nie wiem o co chodzi i głupia umówiłam się z tą babą ma przyjechać jutro o 17:30 ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4602 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4603 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4604 |
Zadomowienie
|
Wrzuciłam na maila linka z filmikiem z Madzią
![]()
#4605 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łeee to ja chyba do niej zadzwonie i powiem, że mi coś wypadło i nie mam czasu na spotkanie ![]() Ja i moje rodzeństwo byliśmy ubezpieczeni na coś takiego i wpłacało się miesięcznie ok 100zł potem ta stawka rosła i rosła doszło do ok 260zł i jak skończyłam 21 lat czy 22 miałam wybrać haa co najlepsze nie odzyskałam tych wszystkich pieniędzy które matka wpłacała przez tyle lat - jednym slowem wpłaciła wiecej znacznie wiecej a dali mniej |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mogą też Wam proponować dodatkowe ubezpieczenie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4607 |
Zakorzenienie
|
Czy Wasze dzieci też budzą się w poprzek łóżeczka?
#4608 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Achh po co jak odbierałam ten telefon ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4609 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Choc najczęsciej co weekendy oglądaliśmy w tv, bo ja to w wawie to trochę się dygam, szczególnie jak są derby, albo inne mecze "wysokiego ryzyka". Teraz przerwa w lidze, ale zaraz Euro ![]() Piosenka z linka przednia! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4610 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4611 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() u nas będzie tak samo, będzie piwko , pewnie pizza, chipy , lubię ten klimacik Edytowane przez koniakonia Czas edycji: 2012-05-23 o 12:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4612 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- wogóle dziś minie 7tygodni od porodu a ja nie mam okresu ![]() ![]() Michałek wczoraj ważył 5270g ![]() ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4613 |
Zakorzenienie
|
Ale karmisz jeszcze coś cycem? bo jeśli tak ja bym się nie martwiła
|
![]() ![]() |
![]() |
#4614 |
Zakorzenienie
|
Nie od 2 tygodni nie karmie, a wcześniej to te karmienie było bo było a i tak jadł sztuczne.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4615 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#4616 |
Zakorzenienie
|
![]() Wysłałam maila ze zbiorem zdjęć i linkiem do filmiku ![]() a na mailu same słodkości ![]()
#4617 |
Wtajemniczenie
|
Czesc Dziewczyny,
ja jestem raczej wykonczona, bo nie dosc ze rycze od 2dni - no ale Ivorka juz nic nie boli i ''sieje zamet w niebie pewnie'' ![]() ![]() ![]() Karolca jak Twoja Ewelinka - zasypia od wczoraj bez problemu w lozeczku? Tynka wracaj szybko do zdrowia bidulko. Hania sie budzi w poprzek...ale na moim lozku i dzis rano ona na srodku lozka w poprzek w ja na krawedzi;( w koncu piekna pogoda u nas - i poszlysmy do ssklepu szparagowego i przejsc sie po ogrodzie, ale bez Ivorka to nie to samo, tak samej chodzic na spacer- tzn z Hanka - ale ona po chwili juz spi i nie dotrzymuje mi towarzystwa. teraz gada lamentujac - ze tak jej zle w lozeczku - a zmeczona strasznie jest...o i juz wrzeszczy!!!normalnie zatyczki sobie zaloze zaraz do uszu, bo juz nie mam sily. nocami tez ostatnio slabo spi - i tylko chce cyca i koniec i zasypia po chwili, poprostu cyc jej sie kojarzy z zasypianiem.musze jak najszybciej ja tego oduczyc. Ivorka pozegnalismy dzis rano - wczoraj spedzil z Tz mily wieczor, chociaz my strasznie plakalismy oboje - no i Hania ale ona to z innych powodow - Ivorek spal obok Tz - nigdy nie zostawialismy go w domu na noc - spal w swoim pokoju - a dzis w nocy byl grzeczny i nic nie zdemolowal. rano zrobilismy jeszcze kilka zdjec - wysle pozniej na maila. i pusto teraz bez niego strasznie. niedlugo zdecydujemy sie jednak na innego psiaka a wlasciwie dwa aby bylo im razem weselej. |
![]() ![]() |
![]() |
#4618 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4619 |
Zakorzenienie
|
Antek dostanie z lego duplo Złomka do kompletu a Ania nie wiem bo 2 ma chrzciny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4620 |
Zakorzenienie
|
Monia
![]() ![]() I tak jak Konia pisała mleko w upały ma więcej wodnistego. Karmiłam Andreę po 12.00 to biedna nie mogła poradzić sobie z nawałem "wody" ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Monia nie martw się...moja Andrea też nie śpi w łóżeczku. W wózku to jeszcze jeszcze, ale łóżeczko jest BE! Może jak trochę podrośnie to polubi łóżeczko... ![]() ![]() Moje dziecię rozmawia z grzechotkami ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:58.