Seks analny - wasze doznania, opinie na temat... - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-27, 13:51   #2731
jaskółka_
Raczkowanie

Dot.: Seks analny - wasze doznania, opinie na temat...

Dzięki za rady więc niebawem wypróbujemy.
jaskółka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-27, 19:02   #2732
Sztynka
Rozeznanie

GG do Sztynka

Poczytuję wątek od jakiegoś czasu i zachęcona waszymi doznaniami, wczoraj zaproponowałam mężowi taką zabawę. Kiedyś mi sam proponował i chyba nie muszę mówić jaka była jego reakcja?
Raz próbowaliśmy z rok temu, ale byłam spięta i bolało jak diabli. Wczoraj się rozgrzaliśmy, troszkę oralnie, klasycznie i do dzieła. Ogólnie miewam w 90% orgazm łechtaczkowy, dlatego kocham pozycję od tyłu na łyżeczki i mizianie przez TŻ po guziczku Użyliśmy żelu intimel, nie byłam "pusta" w środku. Powiem szczerze, ze nie było u mnie wpływu wcale , nie miałam parcia, ale byłam czyściutka i najpierw TŻ wkładał paluszki, aż do 3 sztuk Mam mały problem z długością jego przyrodzenia. Większość kobitek by się cieszyła, ale ja nie. Mam krótką szyjkę i tak samo jest chyba z odbytem. Za głęboko i boli. Ale tak do połowy, domniemam ok 10 cm było zaje*** i do tego stymulacja łechtaczki wrrr... Tylko mąż tak się podjarał, ze skończył
zanim ja skończyłam Ale jestem z nim 6 lat to mu wybaczyłam he he nie 1 raz i wiem, że mu się podobało. I powiem wam kurde mi TEŻ Tak aż mi po nogach ciekło hihiihi i teraz znów mam chęć. Mój mężulo nie należy do amantów , nie ma zbyt dużego libido, ale wczoraj zapowiedział, że będzie częściej .
Nic mnie nie bolało, jedynie żel ciut szczypał, zablokowałam jego ptaszka u nasady ręką, bałam się, ze za daleko wejdzie, ale po wytrysku już puściłam, bo zmalał Używaliśmy gumek na pierwszy raz bo też mamy za daleko łazienkę Byłam sceptycznie nastawiona, ale od wczoraj polecam

Mój blog:
http://stylizacjaiwizaz.blogspot.com/

Edytowane przez Sztynka
Czas edycji: 2011-12-27 o 19:10
Sztynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-02, 00:01   #2733
Queen_OfTheDamned
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Sztynka Pokaż wiadomość
Poczytuję wątek od jakiegoś czasu i zachęcona waszymi doznaniami, wczoraj zaproponowałam mężowi taką zabawę. Kiedyś mi sam proponował i chyba nie muszę mówić jaka była jego reakcja?
Raz próbowaliśmy z rok temu, ale byłam spięta i bolało jak diabli. Wczoraj się rozgrzaliśmy, troszkę oralnie, klasycznie i do dzieła. Ogólnie miewam w 90% orgazm łechtaczkowy, dlatego kocham pozycję od tyłu na łyżeczki i mizianie przez TŻ po guziczku Użyliśmy żelu intimel, nie byłam "pusta" w środku. Powiem szczerze, ze nie było u mnie wpływu wcale , nie miałam parcia, ale byłam czyściutka i najpierw TŻ wkładał paluszki, aż do 3 sztuk Mam mały problem z długością jego przyrodzenia. Większość kobitek by się cieszyła, ale ja nie. Mam krótką szyjkę i tak samo jest chyba z odbytem. Za głęboko i boli. Ale tak do połowy, domniemam ok 10 cm było zaje*** i do tego stymulacja łechtaczki wrrr... Tylko mąż tak się podjarał, ze skończył
zanim ja skończyłam Ale jestem z nim 6 lat to mu wybaczyłam he he nie 1 raz i wiem, że mu się podobało. I powiem wam kurde mi TEŻ Tak aż mi po nogach ciekło hihiihi i teraz znów mam chęć. Mój mężulo nie należy do amantów , nie ma zbyt dużego libido, ale wczoraj zapowiedział, że będzie częściej .
Nic mnie nie bolało, jedynie żel ciut szczypał, zablokowałam jego ptaszka u nasady ręką, bałam się, ze za daleko wejdzie, ale po wytrysku już puściłam, bo zmalał Używaliśmy gumek na pierwszy raz bo też mamy za daleko łazienkę Byłam sceptycznie nastawiona, ale od wczoraj polecam
Polecam Ci sprobować bez gumki(tylko musisz byc "pusta") i bez żelu, ślina i cierpliwość= brak szczypania, i napewno bedzie mógł wejść wtedy głębiej, bo gumka hamuje poślizg. Nie trzeba wcale biec do wc, ze mnie nic nie kapie, dopiero w toalecie pozbywam sie nasienia.
Queen_OfTheDamned jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 23:59   #2734
ChaseTheCloudsAway
BAN stały

ewentualnie z wazeliną też jest ok a co do "kapania", skoro można zacisnąć zwieracze, żeby wiadomo co nie wypadło, to ze spermą też można dać sobie radę przynajmniej ja już się nauczyłam "zamykać" pupkę tak, aby nic się nie wylewało
ChaseTheCloudsAway jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 11:47   #2735
SugarbabyLove
Zakorzenienie

No właśnie. Z zaciskaniem nie ma sproblemu
tylko gorzej czasem z rozluźnieniem jak my chcemy TO zrobić a tu nagle mi dziecko zacznie płakać ahh
Stary 2012-01-26, 12:41   #2736
cukierenkaa
Raczkowanie

GG do cukierenkaa

Wczoraj tak wyszło że włożył mi tam palec, chyba cały i powiem wam że tak mnie to bolało jak nic innego chyba! Bałam się że mam coś rozerwane ... Dzisiaj odczuwam jeszcze lekki ból ( Podobno niektóre kobiety nie mogą po prostu

12.07.12 r. Zaręczyny
15.06.13 r. Jestem Żoną
WŁOSY!
[COLOR=Magenta]70[COLOR=Black]-68-66-64-62-60-58-56-54
cukierenkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 11:15   #2737
_Kajka_
Wtajemniczenie

Od jakiegoś czasu czytałam Was, aż w końcu postanowiłam się zarejestrować i OTO JESTEM

Ja byłam przeciwniczką tego rodzaju seksu, hamował mnie strach przed bólem...ale pare dni temu zdanie zmieniłam wiedziałam, a raczej wyczuwałam od jakiegoś czasu, że mój TŻ kombinuje coś w tamtą stronę.I w końcu się przełamałam. Fakt- przygotownie jest prze ważne, jakby to zrobił z zaskoczenia przez długi czas by jeszcze z śliwą pod okiem chodził ale powolutku,delikatnie i byłam barrdzzoo pozytywnie zaskoczona wręcz nie mogę się doczekać następnego razu, kiedy już wiem czego mogę się spodziewać

Niezdecydowanym polecam - nie zaszkodzi spróbować
_Kajka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 12:34   #2738
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Kajka_ Pokaż wiadomość
Od jakiegoś czasu czytałam Was, aż w końcu postanowiłam się zarejestrować i OTO JESTEM

Ja byłam przeciwniczką tego rodzaju seksu, hamował mnie strach przed bólem...ale pare dni temu zdanie zmieniłam wiedziałam, a raczej wyczuwałam od jakiegoś czasu, że mój TŻ kombinuje coś w tamtą stronę.I w końcu się przełamałam. Fakt- przygotownie jest prze ważne, jakby to zrobił z zaskoczenia przez długi czas by jeszcze z śliwą pod okiem chodził ale powolutku,delikatnie i byłam barrdzzoo pozytywnie zaskoczona wręcz nie mogę się doczekać następnego razu, kiedy już wiem czego mogę się spodziewać

Witamy nową Wizażankę
noo racja spróbować warto..
Stary 2012-04-08, 23:01   #2739
olena90
Zakorzenienie

GG do olena90

Cytat:
Napisane przez _Kajka_ Pokaż wiadomość

A witamy, witamy..

Pewnie, że fajnie jest spróbować. Zgodzę się z Tobą, że przygotowanie jest ważne a szczególnie psychiczne.
olena90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 16:41   #2740
leleczka
Wtajemniczenie

próbowaliśmy z TŻ pare razy, jemu się podobało chociaż nie wiem co faceci w tym widzą mnie bolało, chociaż oliwka czy coś nawilżającego się przydaje już tego nie robimy, jak mówie mi się nie podoba
Stary 2012-05-12, 07:31   #2741
Natka_Pietruszki91
Wtajemniczenie

Witam Mam problem dotyczący seksu analnego, tzn. mój narzeczony chce go uprawiać a ja nie. Kiedyś powiedziałam mu, że jak mi się oświadczy to może spróbujemy tego rodzaju seksu, było to dawno. Teraz gdy mi się oświadczył stale chce się tak kochać. Czasem do prowadza mnie to do szału!! Tracę przez niego ochotę na seks;/ Seks analny w ogóle mnie nie podnieca wręcz przeciwnie boli mnie to. Mimo to, że ja nie chce on próbuje się w ten sposób kochać. Wczoraj przebrał miarkę i gdy ostro mu powiedziałam, że nie to się obraził. ( Nie wiem w ogóle co o tym myśleć i jest mi bardzo przykro. Nawet nie wiem co z tym zrobić teraz;/ co z robić z takim uparciuchem?

Edytowane przez Natka_Pietruszki91
Czas edycji: 2012-05-12 o 07:39
Natka_Pietruszki91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-12, 08:23   #2742
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Natka_Pietruszki91 Pokaż wiadomość
Witam Mam problem dotyczący seksu analnego, tzn. mój narzeczony chce go uprawiać a ja nie. Kiedyś powiedziałam mu, że jak mi się oświadczy to może spróbujemy tego rodzaju seksu, było to dawno. Teraz gdy mi się oświadczył stale chce się tak kochać. Czasem do prowadza mnie to do szału!! Tracę przez niego ochotę na seks;/ Seks analny w ogóle mnie nie podnieca wręcz przeciwnie boli mnie to. Mimo to, że ja nie chce on próbuje się w ten sposób kochać. Wczoraj przebrał miarkę i gdy ostro mu powiedziałam, że nie to się obraził. ( Nie wiem w ogóle co o tym myśleć i jest mi bardzo przykro. Nawet nie wiem co z tym zrobić teraz;/ co z robić z takim uparciuchem?
po 1 niepotrzebnie mu obiecywałaś to bo faceci tak mają że co do sexu to pamiętają o takich obietnicach.. wiesz ja tez sie tego bałam i wiedzialam ze tez predzej czy pozniej mój TZ bedzie tego chciał dlugo to trwalo ale dalam sie namówić .. wiadomo że boli bo to 1 raz i wogóle mimo że uzyliśmy żelu to bolało ale wiesz co ja to zrobiłam dla niego,przemogłam się bo wiem ze on od czasu do czasu to lubi> ta podobna sytuacje tez mialam z sie obrazal jak mowiłam NIE ale mu przeszło. Faceci są tacy prości.. oni nie rozumieją wachania kobiet co do niektorych spraw.. musisz z nim pogadac ze nie jestes gotowa ze sie boisz itp..
Stary 2012-05-12, 12:49   #2743
kwiatki222
Raczkowanie

Moj TZ tez chcial tego sprobowac i sprobowalismy nie powiem zeby bylo to cos nadzwyczajnego,poniewaz minimalny bol jest jednak odczuwalny,ale mala odmiana co jakis czas sie przyda wiec daje sie czasami namowic,i sprawic przyjemnosc
kwiatki222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-12, 15:20   #2744
kalincia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez SugarbabyLove Pokaż wiadomość
po 1 niepotrzebnie mu obiecywałaś to bo faceci tak mają że co do sexu to pamiętają o takich obietnicach.. wiesz ja tez sie tego bałam i wiedzialam ze tez predzej czy pozniej mój TZ bedzie tego chciał dlugo to trwalo aleale wiesz co dalam sie namówić .. wiadomo że boli bo to 1 raz i wogóle mimo że uzyliśmy żelu to bolało
2. ja to zrobiłam dla niego,
1.
przemogłam się bo wiem ze on od czasu do czasu to lubi> ta podobna sytuacje tez mialam z sie obrazal jak mowiłam NIE ale mu przeszło. Faceci są tacy prości.. oni nie rozumieją wachania kobiet co do niektorych spraw.. musisz z nim pogadac ze nie jestes gotowa ze sie boisz itp..
1. Matkobosko, nigdy nie zrobiłabym czegoś, przemagając się i cierpiąc z zaciśnietymi ustami. Lubię seks analny, czasami. Ale "Przemogłam się, bo on chciał" - czułabym się wykorzystana.
2. Poswięciłaś się dla niego, bo on chciał, chociaż ty nie? Nie chciałaś tego, a i tak dałaś sobie włożyć członek w odbyt, bo on chciał? Nigdy nie zrozumiem. Nadstawiłaś po prostu tyłek, bo on tego potrzebował, chociaż ty nie chciałaś? Matka Polka? Tak? No, nie rozumiem. Czemu? Skoro nie chciałaś?
kalincia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-12, 15:39   #2745
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kalincia Pokaż wiadomość
1. Matkobosko, nigdy nie zrobiłabym czegoś, przemagając się i cierpiąc z zaciśnietymi ustami. Lubię seks analny, czasami. Ale "Przemogłam się, bo on chciał" - czułabym się wykorzystana.
2. Poswięciłaś się dla niego, bo on chciał, chociaż ty nie? Nie chciałaś tego, a i tak dałaś sobie włożyć członek w odbyt, bo on chciał? Nigdy nie zrozumiem. Nadstawiłaś po prostu tyłek, bo on tego potrzebował, chociaż ty nie chciałaś? Matka Polka? Tak? No, nie rozumiem. Czemu? Skoro nie chciałaś?
ja nie powiedzialam ze ja nie chcialam czy ze to bylo na chama czy cos. jaka matka polka. Sabina jestem milo mi nie.. to bylo tak ze on chcial a ja sie zgodzilam mimo iz nie probowalam i mialam uprzedzenia. wszystko bylo zaplanowane i na spokojnie zrobione i mi to nie przeszkadzalo zreszta w zwiasku trzeba sobie ustepowac
Stary 2012-05-12, 16:26   #2746
BlackGlass
Raczkowanie

Też się całe życie zapierałam, że nie, nie i jeszcze raz nie. A wyszło spontanicznie Nie jest to może moja ulubiona zabawa, ale próbujemy czasem.
BlackGlass jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 15:31   #2747
Wiia
Przyczajenie

Witam! Mam pytanie odnośnie seksu analnego. Uspokoiłam się już, że w czasie okresu, nawet jak sperma wypłynie, to nie ma co się martwić, ale niepokoją mnie skutki uboczne: ciągłe latanie do toalety oraz uczucie przejedzenia/ sytości, gdy tak naprawdę powinnam być głodna, przez to nie mam też apetytu. Towarzyszy mi to przez dwa dni. Jak długo jeszcze mogą potrwać takie objawy? Można je jakoś wyleczyć na własną rękę?
Wiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 23:17   #2748
justi2511
Raczkowanie

GG do justi2511

Cytat:
Napisane przez kalincia Pokaż wiadomość
a ja nie widze nic dziwnego w tym wszystkim - zwiazek to tez poswiecenia.
sadze ze jak sie kogos kocha to czasami poswieca sie siebie czy cos dla tej drugiej osoby, nie mysli sie tylko o sobie. Jestesmy "my", nie "ja" i "ty".

ja rowniez nie bylam przekonana co do seksu analnego, balam sie i mialam jakies uprzedzenia, po wielu rozmowach na ten temat, w kocu zgodzilam sie... bo tak naprawde nie powinno sie czegos oceniac poki sie tego nie sprobuje.
Sprobowalismy i nam pasuje.
fakt nie jest to jakas tam ogromna przyjemnosc dla mnie ale wiem ze jemu sie to podoba, wiec dlaczego nie robic tego raz na jakis czas, przeciez mamy zaspokajac nie tylko siebie ale i partnera.

My love is your love, your love is my love
justi2511 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 06:24   #2749
InkluzjaOstateczna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez justi2511 Pokaż wiadomość
fakt nie jest to jakas tam ogromna przyjemnosc dla mnie ale wiem ze jemu sie to podoba, wiec dlaczego nie robic tego raz na jakis czas, przeciez mamy zaspokajac nie tylko siebie ale i partnera.
A ja na przykład tego nie rozumiem i to ze strony faceta. Seks jest obopólną przyjemnością, dla mnie nie polega na penetracji i ruchach frykcyjnych, tylko na obopólnej przyjemności, odlocie, fajerwerkach, frajdzie przeżywanej razem. Jeśli jedna strona nie wydaje się szczególnie mocno zachwycona, to dla mnie traci to rację bytu.
Nie wyobrażam sobie, żeby sprawiał mi przyjemność i satysfakcję seks polegający na tym, że namówiłem swoją partnerkę na anal, a ona się zgodziła bo mnie się to podoba. I co? Ja w nią wchodzę i robię co się robi, a ona bez wielkiej przyjemności sobie klęczy i czeka aż będę zadowolony? Nie potrafiłbym się nawet dobrze wczuć w porządnie ruch**** bez jakiegoś entuzjazmu z drugiej strony A co tu dopiero mówić o satysfakcji i radości z wspólnego seksu.

Edytowane przez InkluzjaOstateczna
Czas edycji: 2012-05-23 o 06:25
InkluzjaOstateczna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 07:12   #2750
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Cytat:
a ja nie widze nic dziwnego w tym wszystkim - zwiazek to tez poswiecenia.
sadze ze jak sie kogos kocha to czasami poswieca sie siebie czy cos dla tej drugiej osoby, nie mysli sie tylko o sobie. Jestesmy "my", nie "ja" i "ty".

ja rowniez nie bylam przekonana co do seksu analnego, balam sie i mialam jakies uprzedzenia, po wielu rozmowach na ten temat, w kocu zgodzilam sie... bo tak naprawde nie powinno sie czegos oceniac poki sie tego nie sprobuje.
Sprobowalismy i nam pasuje.
Dobrze to ujęłaś właśni to miałam na myśli
Stary 2012-05-23, 09:23   #2751
Wiia
Przyczajenie

Nikt nie potrafiłby udzielić mi sensownej porady?
Wiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 10:40   #2752
chwast
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wiia Pokaż wiadomość
Witam! Mam pytanie odnośnie seksu analnego. Uspokoiłam się już, że w czasie okresu, nawet jak sperma wypłynie, to nie ma co się martwić, ale niepokoją mnie skutki uboczne: ciągłe latanie do toalety oraz uczucie przejedzenia/ sytości, gdy tak naprawdę powinnam być głodna, przez to nie mam też apetytu. Towarzyszy mi to przez dwa dni. Jak długo jeszcze mogą potrwać takie objawy? Można je jakoś wyleczyć na własną rękę?
Pierwsze słyszę, nie miałam nigdy takich rewelacji

Sent from my SK17i using Tapatalk
chwast jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 12:36   #2753
staff112
Raczkowanie

zero

Edytowane przez staff112
Czas edycji: 2012-05-29 o 11:57
staff112 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 12:39   #2754
magda170325
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez staff112 Pokaż wiadomość
Ja muszę się podzielić przykrą sprawą.Też z moim męzem bawiliśmy się w ten sposób.Zaczelismy robic to częsciej i wtedy oboje dostaliśmy grzybicy miejsc intymnych.Zaznaczam ,ze podczas seksu analnego nie uprawialismy seksu tradycyjnego ,jedynie następnego dnia.Mimo ,ze partner dokładnie sie mył doszło do infekcji.Całe szczęscie na maści i globulkach propolisowych się skończyło.
Coś mi się wydaje, że jakieś globulki propolisowe pomogły co najwyżej na objawy, a przyczyny nie zlikwidowały..
magda170325 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 14:08   #2755
justi2511
Raczkowanie

GG do justi2511

Cytat:
Napisane przez staff112 Pokaż wiadomość
Ja muszę się podzielić przykrą sprawą.Też z moim męzem bawiliśmy się w ten sposób.Zaczelismy robic to częsciej i wtedy oboje dostaliśmy grzybicy miejsc intymnych.Zaznaczam ,ze podczas seksu analnego nie uprawialismy seksu tradycyjnego ,jedynie następnego dnia.Mimo ,ze partner dokładnie sie mył doszło do infekcji.Całe szczęscie na maści i globulkach propolisowych się skończyło.
dlatego ja np zapobiegawczo uzywam z tż prezerwatywy podczas anala, by zabezpieczyc sie przed takowymi "frajdami" i nie ma latania miedzy pochwa a odbytem !

---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ----------

Cytat:
Napisane przez InkluzjaOstateczna Pokaż wiadomość
A ja na przykład tego nie rozumiem i to ze strony faceta. Seks jest obopólną przyjemnością, dla mnie nie polega na penetracji i ruchach frykcyjnych, tylko na obopólnej przyjemności, odlocie, fajerwerkach, frajdzie przeżywanej razem. Jeśli jedna strona nie wydaje się szczególnie mocno zachwycona, to dla mnie traci to rację bytu.
Nie wyobrażam sobie, żeby sprawiał mi przyjemność i satysfakcję seks polegający na tym, że namówiłem swoją partnerkę na anal, a ona się zgodziła bo mnie się to podoba. I co? Ja w nią wchodzę i robię co się robi, a ona bez wielkiej przyjemności sobie klęczy i czeka aż będę zadowolony? Nie potrafiłbym się nawet dobrze wczuć w porządnie ruch**** bez jakiegoś entuzjazmu z drugiej strony A co tu dopiero mówić o satysfakcji i radości z wspólnego seksu.
hahaha aha czyli nie robisz z kobieta tego co ja podnieca i satysfakconuje ale akurat tobie nie odpowiada? Nie jestes w stanie raz na jakis czas dla niej sie poswiecic, myslac o jej szczesciu i przyjemnosci?? Biedna dziewczyna ....

Edytowane przez justi2511
Czas edycji: 2012-05-23 o 14:10
Stary 2012-05-23, 18:18   #2756
heart_shaped_box
Zadomowienie

Witojcie!

dopisuje sie do listy

sprobowalam, nie zaluje, podobalo mi sie

Wydaje mi sie, ze duza role ma zaufanie. Trzeba dobrze znac swoje cialo i przede wszystkim sie nie bac. Wazna jest tez delikatnosc. Nie wyobrazam sobie, zeby TZ wlozyl calego od razu wtedy na pewno boli. My robilismy to powolutku i delikatnie, kiedy odczuwalam lekki bol mowilam TZtowi zeby zwolnil. Po malej gimnastyce w koncu wszedl caly.
Nie jest to rodzaj seksu, ktory chce uprawiac codziennie, ale raz kiedys
heart_shaped_box jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 20:04   #2757
Lea_ny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wiia Pokaż wiadomość
A co ma seks analny do uczucia sytości? Nie widzę związku - myślę, że to przypadek i po prostu akurat trafiły Ci się jakieś sensacje żołądkowe.
Stary 2012-05-23, 21:02   #2758
ogolnie
Zakorzenienie

a ja to bym i spróbowała
ale tak się złożyło, że nigdy nie było ku temu amatorów, wbrew opinii, że faceci to lubią
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 09:29   #2759
sine.ira
BAN stały

Cytat:
hahaha aha czyli nie robisz z kobieta tego co ja podnieca i satysfakconuje ale akurat tobie nie odpowiada? Nie jestes w stanie raz na jakis czas dla niej sie poswiecic, myslac o jej szczesciu i przyjemnosci?? Biedna dziewczyna ....
Nie wiem co Cię tak bawi, facet ma absolutną rację. Też nie wiem jak można "robić swoje" wiedząc, że druga strona nie ma z tego żadnej frajdy, a się "poświęca". Mówię też z perspektywy tej dziewczyny co się do niej odwołujesz w swoim poście - że taka biedna. Nie wiem czy fajnie byłoby jej myśleć, że ona ma odlot, a facet się "poświęca". Poświęcenie w seksie ? Żarty jakieś.
Jeszcze bym zrozumiała - spróbować raz i zobaczyć czy dana forma seksu przypadkiem się nie spodoba Ale kiedy się już spróbowało i wiadomo, ze nie bardzo, to robienie tego kolejne razy żeby tylko drugiej stronie było dobrze - dla mnie jest to niezrozumiałe. I nie tędy droga do udanego życia seksualnego.

Edytowane przez sine.ira
Czas edycji: 2012-05-24 o 09:34
sine.ira jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 11:21   #2760
justi2511
Raczkowanie

GG do justi2511

Cytat:
Napisane przez sine.ira Pokaż wiadomość
I nie tędy droga do udanego życia seksualnego.
no nie wiem, moja droga ma juz pare ladnych lat i jest jak najbardziej udana. Czyli mam rozumiec ze w zwiazku sprawianie komus przyjemnosci nie myslac tylko o sobie jest chore ok?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości