|
|
#2731 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Seks analny - wasze doznania, opinie na temat...
Dzięki za rady
|
|
|
|
#2732 |
|
Rozeznanie
|
Poczytuję wątek od jakiegoś czasu i zachęcona waszymi doznaniami, wczoraj zaproponowałam mężowi taką zabawę. Kiedyś mi sam proponował i chyba nie muszę mówić jaka była jego reakcja?
![]() Raz próbowaliśmy z rok temu, ale byłam spięta i bolało jak diabli. Wczoraj się rozgrzaliśmy, troszkę oralnie, klasycznie i do dzieła. Ogólnie miewam w 90% orgazm łechtaczkowy, dlatego kocham pozycję od tyłu na łyżeczki i mizianie przez TŻ po guziczku Mam mały problem z długością jego przyrodzenia. Większość kobitek by się cieszyła, ale ja nie. Mam krótką szyjkę i tak samo jest chyba z odbytem. Za głęboko i boli. Ale tak do połowy, domniemam ok 10 cm było zaje*** i do tego stymulacja łechtaczki wrrr... Tylko mąż tak się podjarał, ze skończyłzanim ja skończyłam Ale jestem z nim 6 lat to mu wybaczyłam he he nie 1 raz i wiem, że mu się podobało. I powiem wam kurde mi TEŻ![]() Nic mnie nie bolało, jedynie żel ciut szczypał, zablokowałam jego ptaszka u nasady ręką, bałam się, ze za daleko wejdzie, ale po wytrysku już puściłam, bo zmalał Używaliśmy gumek na pierwszy raz bo też mamy za daleko łazienkę
Edytowane przez Sztynka Czas edycji: 2011-12-27 o 19:10 |
|
|
|
#2733 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2734 |
|
BAN stały
|
ewentualnie z wazeliną też jest ok
a co do "kapania", skoro można zacisnąć zwieracze, żeby wiadomo co nie wypadło, to ze spermą też można dać sobie radę przynajmniej ja już się nauczyłam "zamykać" pupkę tak, aby nic się nie wylewało
|
|
|
|
#2735 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie. Z zaciskaniem nie ma sproblemu
![]() tylko gorzej czasem z rozluźnieniem jak my chcemy TO zrobić a tu nagle mi dziecko zacznie płakać ahh
|
#2736 |
|
Raczkowanie
|
Wczoraj tak wyszło że włożył mi tam palec, chyba cały i powiem wam że tak mnie to bolało jak nic innego chyba! Bałam się że mam coś rozerwane ... Dzisiaj odczuwam jeszcze lekki ból
( Podobno niektóre kobiety nie mogą po prostu
|
|
#2737 |
|
Wtajemniczenie
|
Od jakiegoś czasu czytałam Was, aż w końcu postanowiłam się zarejestrować i OTO JESTEM
![]() Ja byłam przeciwniczką tego rodzaju seksu, hamował mnie strach przed bólem...ale pare dni temu zdanie zmieniłam wiedziałam, a raczej wyczuwałam od jakiegoś czasu, że mój TŻ kombinuje coś w tamtą stronę.I w końcu się przełamałam. Fakt- przygotownie jest prze ważne, jakby to zrobił z zaskoczenia przez długi czas by jeszcze z śliwą pod okiem chodził ale powolutku,delikatnie i byłam barrdzzoo pozytywnie zaskoczona wręcz nie mogę się doczekać następnego razu, kiedy już wiem czego mogę się spodziewać![]() Niezdecydowanym polecam - nie zaszkodzi spróbować
|
|
|
|
#2738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() noo racja spróbować warto..
|
|
#2739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pewnie, że fajnie jest spróbować. Zgodzę się z Tobą, że przygotowanie jest ważne a szczególnie psychiczne. |
|
|
|
|
#2740 |
|
Wtajemniczenie
|
próbowaliśmy z TŻ pare razy, jemu się podobało chociaż nie wiem co faceci w tym widzą
już tego nie robimy, jak mówie mi się nie podoba
|
#2741 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
Mam problem dotyczący seksu analnego, tzn. mój narzeczony chce go uprawiać a ja nie. Kiedyś powiedziałam mu, że jak mi się oświadczy to może spróbujemy tego rodzaju seksu, było to dawno. Teraz gdy mi się oświadczył stale chce się tak kochać. Czasem do prowadza mnie to do szału!! Tracę przez niego ochotę na seks;/ Seks analny w ogóle mnie nie podnieca wręcz przeciwnie boli mnie to. Mimo to, że ja nie chce on próbuje się w ten sposób kochać. Wczoraj przebrał miarkę i gdy ostro mu powiedziałam, że nie to się obraził. ( Nie wiem w ogóle co o tym myśleć i jest mi bardzo przykro. Nawet nie wiem co z tym zrobić teraz;/ co z robić z takim uparciuchem?
Edytowane przez Natka_Pietruszki91 Czas edycji: 2012-05-12 o 07:39 |
|
|
|
#2742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2743 |
|
Raczkowanie
|
Moj TZ tez chcial tego sprobowac i sprobowalismy
nie powiem zeby bylo to cos nadzwyczajnego,poniewaz minimalny bol jest jednak odczuwalny,ale mala odmiana co jakis czas sie przyda wiec daje sie czasami namowic,i sprawic przyjemnosc
|
|
|
|
#2744 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
2. Poswięciłaś się dla niego, bo on chciał, chociaż ty nie? Nie chciałaś tego, a i tak dałaś sobie włożyć członek w odbyt, bo on chciał? Nigdy nie zrozumiem. Nadstawiłaś po prostu tyłek, bo on tego potrzebował, chociaż ty nie chciałaś? Matka Polka? Tak? No, nie rozumiem. Czemu? Skoro nie chciałaś? |
|
|
|
|
#2745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie.. to bylo tak ze on chcial a ja sie zgodzilam mimo iz nie probowalam i mialam uprzedzenia. wszystko bylo zaplanowane i na spokojnie zrobione i mi to nie przeszkadzalo zreszta w zwiasku trzeba sobie ustepowac
|
|
#2746 |
|
Raczkowanie
|
Też się całe życie zapierałam, że nie, nie i jeszcze raz nie. A wyszło spontanicznie
Nie jest to może moja ulubiona zabawa, ale próbujemy czasem.
|
|
|
|
#2747 |
|
Przyczajenie
|
Witam! Mam pytanie odnośnie seksu analnego. Uspokoiłam się już, że w czasie okresu, nawet jak sperma wypłynie, to nie ma co się martwić, ale niepokoją mnie skutki uboczne: ciągłe latanie do toalety oraz uczucie przejedzenia/ sytości, gdy tak naprawdę powinnam być głodna, przez to nie mam też apetytu. Towarzyszy mi to przez dwa dni. Jak długo jeszcze mogą potrwać takie objawy? Można je jakoś wyleczyć na własną rękę?
|
|
|
|
#2748 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
sadze ze jak sie kogos kocha to czasami poswieca sie siebie czy cos dla tej drugiej osoby, nie mysli sie tylko o sobie. Jestesmy "my", nie "ja" i "ty". ja rowniez nie bylam przekonana co do seksu analnego, balam sie i mialam jakies uprzedzenia, po wielu rozmowach na ten temat, w kocu zgodzilam sie... bo tak naprawde nie powinno sie czegos oceniac poki sie tego nie sprobuje. Sprobowalismy i nam pasuje. fakt nie jest to jakas tam ogromna przyjemnosc dla mnie ale wiem ze jemu sie to podoba, wiec dlaczego nie robic tego raz na jakis czas, przeciez mamy zaspokajac nie tylko siebie ale i partnera.
|
|
#2749 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie wyobrażam sobie, żeby sprawiał mi przyjemność i satysfakcję seks polegający na tym, że namówiłem swoją partnerkę na anal, a ona się zgodziła bo mnie się to podoba. I co? Ja w nią wchodzę i robię co się robi, a ona bez wielkiej przyjemności sobie klęczy i czeka aż będę zadowolony? Nie potrafiłbym się nawet dobrze wczuć w porządnie ruch**** bez jakiegoś entuzjazmu z drugiej strony A co tu dopiero mówić o satysfakcji i radości z wspólnego seksu.
Edytowane przez InkluzjaOstateczna Czas edycji: 2012-05-23 o 06:25 |
|
|
|
|
#2750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśni to miałam na myśli ![]()
|
|
#2751 |
|
Przyczajenie
|
Nikt nie potrafiłby udzielić mi sensownej porady?
|
|
|
|
#2752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sent from my SK17i using Tapatalk |
|
|
|
|
#2753 |
|
Raczkowanie
|
zero
Edytowane przez staff112 Czas edycji: 2012-05-29 o 11:57 |
|
|
|
#2754 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2755 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i nie ma latania miedzy pochwa a odbytem ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Cytat:
....
<3Nikoś - kwiecień 2010r<3 My love is your love, your love is my love Edytowane przez justi2511 Czas edycji: 2012-05-23 o 14:10 |
||
|
|
|
#2756 |
|
Zadomowienie
|
Witojcie!
dopisuje sie do listy ![]() sprobowalam, nie zaluje, podobalo mi sie ![]() Wydaje mi sie, ze duza role ma zaufanie. Trzeba dobrze znac swoje cialo i przede wszystkim sie nie bac. Wazna jest tez delikatnosc. Nie wyobrazam sobie, zeby TZ wlozyl calego od razu wtedy na pewno boli. My robilismy to powolutku i delikatnie, kiedy odczuwalam lekki bol mowilam TZtowi zeby zwolnil. Po malej gimnastyce w koncu wszedl caly.Nie jest to rodzaj seksu, ktory chce uprawiac codziennie, ale raz kiedys
|
|
|
|
#2757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie widzę związku - myślę, że to przypadek i po prostu akurat trafiły Ci się jakieś sensacje żołądkowe.
|
|
#2758 |
|
Zakorzenienie
|
a ja to bym i spróbowała
ale tak się złożyło, że nigdy nie było ku temu amatorów, wbrew opinii, że faceci to lubią
|
|
|
|
#2759 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jeszcze bym zrozumiała - spróbować raz i zobaczyć czy dana forma seksu przypadkiem się nie spodoba Ale kiedy się już spróbowało i wiadomo, ze nie bardzo, to robienie tego kolejne razy żeby tylko drugiej stronie było dobrze - dla mnie jest to niezrozumiałe. I nie tędy droga do udanego życia seksualnego.
Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2012-05-24 o 09:34 |
|
|
|
|
#2760 |
|
Raczkowanie
|
no nie wiem, moja droga ma juz pare ladnych lat i jest jak najbardziej udana
. Czyli mam rozumiec ze w zwiazku sprawianie komus przyjemnosci nie myslac tylko o sobie jest chore ok?
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:37.

Mam mały problem z długością jego przyrodzenia. Większość kobitek by się cieszyła, ale ja nie. Mam krótką szyjkę i tak samo jest chyba z odbytem. Za głęboko i boli. Ale tak do połowy, domniemam ok 10 cm było zaje*** i do tego stymulacja łechtaczki wrrr... Tylko mąż tak się podjarał, ze skończył
Ale jestem z nim 6 lat to mu wybaczyłam he he nie 1 raz i wiem, że mu się podobało. I powiem wam kurde mi TEŻ

a co do "kapania", skoro można zacisnąć zwieracze, żeby wiadomo co nie wypadło, to ze spermą też można dać sobie radę 
( Podobno niektóre kobiety nie mogą po prostu