Klub AMW- Anonimowe Młodo Wyglądające :D - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-05-20, 17:09   #1981
AmaiMomo
Zadomowienie

Dot.: Klub AMW- Anonimowe Młodo Wyglądające :D

Cytat:
Napisane przez Perfekcj0nistka Pokaż wiadomość
Dobra, teraz to sama się pogubiłam Chyba mnie trzyma jeszcze z wczoraj

W każdym bądź razie muszę stwierdzić, że bardzo ładna jesteś No i w sumie też nie dała bym Ci 25 lat Bardziej wyglądasz na 20-21

Z tym "bardzo ładna" bym polemizowała.

Tamto zdjęcie, które dałam do oceny Wizażance jest na tej stronie:

http://buymeanowl.deviantart.com/art/1-303290032

W sumie niewiele się różni od tego z bloga...no może tylko tym, że świeci mi się niemiłosiernie cera, a włosy są przed obcięciem.

A tymczasem znikam zrobić się na bóstwo na przyjazd lubego. Coś czuję, że dzisiaj zamówimy pizzę...mam na nią ochotę od kilku dni.
AmaiMomo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-20, 18:26   #1982
Perfekcj0nistka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AmaiMomo Pokaż wiadomość

W sumie niewiele się różni od tego z bloga...no może tylko tym, że świeci mi się niemiłosiernie cera, a włosy są przed obcięciem.

A tymczasem znikam zrobić się na bóstwo na przyjazd lubego. Coś czuję, że dzisiaj zamówimy pizzę...mam na nią ochotę od kilku dni.
Dalej jestem zdania, że wyglądasz na 20-21 lat Chociaż każdy pewnie myśli co innego
Ciekawe kiedy ja w końcu dobiję do tego wieku hehe

Pizza Też bym zjadła! W ogóle teraz jestem przed @ i jak zawsze w tym czasie mam ogromny apetyt Niedawno zjadłam obiad a najchętniej skonsumowałabym coś jeszcze

Uhuhu... u mnie zanosi się na burzę...
Perfekcj0nistka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-20, 19:16   #1983
AmaiMomo
Zadomowienie

Cytat:
Dalej jestem zdania, że wyglądasz na 20-21 lat Chociaż każdy pewnie myśli co innego
Ciekawe kiedy ja w końcu dobiję do tego wieku hehe

Pizza Też bym zjadła! W ogóle teraz jestem przed @ i jak zawsze w tym czasie mam ogromny apetyt Niedawno zjadłam obiad a najchętniej skonsumowałabym coś jeszcze

Uhuhu... u mnie zanosi się na burzę...
Hehe - ale ja nie próbuję Cię przekonać, że wyglądam na mniej. Dałam tą fotkę, bo lepiej widać moje rysy z półprofilu (ach, ten mój garbaty nochal ). Z przodu wydaję się bardziej...płaska i pyzata.

Lubię burzową pogodę. Ten zapach i mrok...mrrr - fajny klimat.

A pizzy jednak nie będzie, ale za to luby wybył po lody i pewnie pokonamy ze 2 opakowania.
Stary 2012-05-20, 20:32   #1984
Perfekcj0nistka
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe - ale ja nie próbuję Cię przekonać, że wyglądam na mniej. Dałam tą fotkę, bo lepiej widać moje rysy z półprofilu (ach, ten mój garbaty nochal ). Z przodu wydaję się bardziej...płaska i pyzata.

Lubię burzową pogodę. Ten zapach i mrok...mrrr - fajny klimat.

A pizzy jednak nie będzie, ale za to luby wybył po lody i pewnie pokonamy ze 2 opakowania.
Ale ja wiem że nie próbujesz mnie przekonać, że wyglądasz inaczej. Tak tylko mi się napisało. Nie wiedziałam jak inaczej sformułować to zdanie. Hehe

Też lubię Ale tylko wtedy jak jestem w jakimś pomieszczeniu, bo ostatnio miałam przyjemność wracać z siostrą w nocy podczas burzy Grzmiało, błyskało się, lało i przez chwilę nawet grad padał

Ja zaraz przygotuję sobie jedzenie a potem obejrzę jakiś film Ewentualnie pouczę, ale akurat na to ostatnie nie mam kompletnie ochoty
Stary 2012-05-21, 10:48   #1985
Madaaa
Zakorzenienie

Cytat:
A różnie jestem oceniania. Jedna z Wizażanek dała mi 17 lat.

Mam zdjęcie w profilu blogowym, ale po zdjęciach czasem ciężko ocenić.

Ja jestem dodatkowo bardzo niska i drobna, więc to pewnie też robi swoje.
Tez jestem niska i drobna. A po wzroscie i budowie ciala ludzie tez potrafia oceniac wiek Moje cialo na zdjeciach wyglada fajnie, nie chudo, tak normalnie, ale jak stane na zdjeciu kolo kogos to jestem taka miniaturka Szczegolnie przy moim tezecie

Amami Momo ładna jestes Na zdjeciu dalabym ci 20 lat

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

Cytat:

Po tym zdjeciu dalej dalabym ci 20lat Masz ładne duze oczy i fajny kolor włosów
U mnie weekedn chorobowo. Przeziebiona jestem wiec zostalam w domu, ale za to wygrzewalam sie na słońcu w ogródku. Pielegnowalam moje krzaczorki, zeby miec potem dobre owoce Juz niemoge sie doczekac wlasnych owocow z ogrodka , truskawki sa juz takie duze ale ciagle zielone, i borowka amerykanska, duzo jej w tym roku bedzie

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

Amai Momo a ile masz wzrostu? I widze ze lubisz piec ciasta. Bede zagladac na twojego bloga Lubie gotowac i piec.

A co do burzy to lubie patrzec na pioruny

Edytowane przez Madaaa
Czas edycji: 2012-05-21 o 10:49
Madaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-21, 13:59   #1986
ileana
Rozeznanie

GG do ileana

Cytat:
A witam, witam
W końcu ktoś nowy Mam nadzieję, że zostaniesz u nas dłużej, bo kilka już tu było nowych, ale gdzieś zniknęły
Jeśli masz jakieś śmieszne albo wręcz przeciwnie - nieprzyjemne sytuacje gdzie brano Cię za młodszą - opowiedz
jak sobie jakąś taką sytuację przypomnę, to nie omieszkam się z Wami nią podzielić generalnie dziwnie ludzie reagują, jak mówię ile mam lat.

Cytat:
Hej,

Ciekawy klub...chyba w sam raz dla mnie.

Mogę dołączyć?
hej faktycznie, nie wyglądasz na 25 lat, też chyba dałabym Ci 17, chociaż po zdjęciu trudno to ocenić. masz ciekawego bloga.

ja też jestem niska i bardzo drobna.

Mi weekend minął bardzo szybko, byłam na juwenaliach, zabrałam nawet 12-letniego brata na koncert Łąki Łan, bo bardzo chciał zobaczyć, a godzina nie była późna, był tylko problem, żeby nas ochrona przepuściła, ale byłam też ze starszym bratem, ma 25 lat i pytali się go, czy jest pełnoletni, więc u nas młody wygląd to raczej rodzinne
wczoraj byłam na recitalu dyplomowym brata, i pół dnia spędziłam w samochodzie, wróciłam padnięta i spałam dziś do południa, ale jestem z niego dumna.
Stary 2012-05-21, 14:51   #1987
Perfekcj0nistka
Zakorzenienie

Dobry

Ja niedawno wróciłam, zasiadłam przed lapkiem i zbieram się coś zjeść, ale tak to już jest, że ciężko się od niego oderwać
Idę coś wykombinować z makaronem bo umrę z głodu
Stary 2012-05-21, 16:28   #1988
AmaiMomo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Madaaa Pokaż wiadomość
U mnie weekedn chorobowo. Przeziebiona jestem wiec zostalam w domu, ale za to wygrzewalam sie na słońcu w ogródku. Pielegnowalam moje krzaczorki, zeby miec potem dobre owoce Juz niemoge sie doczekac wlasnych owocow z ogrodka , truskawki sa juz takie duze ale ciagle zielone, i borowka amerykanska, duzo jej w tym roku bedzie

Amai Momo a ile masz wzrostu? I widze ze lubisz piec ciasta. Bede zagladac na twojego bloga Lubie gotowac i piec.

A co do burzy to lubie patrzec na pioruny
Zazdroszczę krzaczastego ogrodu. Mój jest piekielnie zaniedbany, ale czekamy na remont, więc na razie nic się tam nie opłaca robić.

Mam chyba 156cm albo 155cm.
Stary 2012-05-21, 17:49   #1989
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Zazdroszczę krzaczastego ogrodu. Mój jest piekielnie zaniedbany, ale czekamy na remont, więc na razie nic się tam nie opłaca robić.

to i tak masz odrobinke wiecej ode mnie

Madaa zdrowka
Ja z mezem bylam na wycieczce w niedziele I od soboty mnie glowa boli
Stary 2012-05-21, 20:12   #1990
AmaiMomo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez evelineau Pokaż wiadomość

Madaa zdrowka
Dołączam się - szybkiego powrotu do zdrowia!

Evelineau od soboty? Może to od ciśnienia?
Stary 2012-05-22, 09:18   #1991
Madaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ileana Pokaż wiadomość
jak sobie jakąś taką sytuację przypomnę, to nie omieszkam się z Wami nią podzielić generalnie dziwnie ludzie reagują, jak mówię ile mam lat.

hej faktycznie, nie wyglądasz na 25 lat, też chyba dałabym Ci 17, chociaż po zdjęciu trudno to ocenić. masz ciekawego bloga.

ja też jestem niska i bardzo drobna.

Mi weekend minął bardzo szybko, byłam na juwenaliach, zabrałam nawet 12-letniego brata na koncert Łąki Łan, bo bardzo chciał zobaczyć, a godzina nie była późna, był tylko problem, żeby nas ochrona przepuściła, ale byłam też ze starszym bratem, ma 25 lat i pytali się go, czy jest pełnoletni, więc u nas młody wygląd to raczej rodzinne
wczoraj byłam na recitalu dyplomowym brata, i pół dnia spędziłam w samochodzie, wróciłam padnięta i spałam dziś do południa, ale jestem z niego dumna.
O Łąki Łan Co prawda nie slucham, ale zespol mnie zadziwia. Pozytywnie oczywiscie Moglabym na nich patrzeć i patrzeć

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------

Cytat:

My dbamy, sadzimy, pielegnujemy, a potem ile radosci jest przy jedzeniu A fajnie tak latem jak cieplo pochodzic i cos porobic za domem w ogrodku, czy z pieskiem sie pobawic

A ja mam niewiele wiecej wzrostu.

---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------

Cytat:

Madaa zdrowka
Ooo fajnie,a mozna wiedziec gdzie byliscie?
Nieobrze, ze glowa cie boli, dlugo, moze lepiej pojsc do lekarza? A nie chorujesz na migreny? Albo objawy pierwszego slonca. Czesto tak mam gdy zaczyna grzac, chociaz w tym roku mnie to minelo.
Stary 2012-05-22, 12:07   #1992
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Dołączam się - szybkiego powrotu do zdrowia!

Evelineau od soboty? Może to od ciśnienia?
Sama nie wiem ale dzis juz nie boli

Cytat:
O Łąki Łan Co prawda nie slucham, ale zespol mnie zadziwia. Pozytywnie oczywiscie Moglabym na nich patrzeć i patrzeć

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------

My dbamy, sadzimy, pielegnujemy, a potem ile radosci jest przy jedzeniu A fajnie tak latem jak cieplo pochodzic i cos porobic za domem w ogrodku, czy z pieskiem sie pobawic

A ja mam niewiele wiecej wzrostu.

---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------

Ooo fajnie,a mozna wiedziec gdzie byliscie?
Nieobrze, ze glowa cie boli, dlugo, moze lepiej pojsc do lekarza? A nie chorujesz na migreny? Albo objawy pierwszego slonca. Czesto tak mam gdy zaczyna grzac, chociaz w tym roku mnie to minelo.
Mam wlasnie migreny. No i w dodatku od slonca tez mnie glowa potrafi dlugoooo bolec. A czasem jak teraz bylo tabl pomaga na chwile
Zrobilismy na motorku 100km z kolega meza. Posiedzielismy nad woda, w restauracji itd
Stary 2012-05-22, 20:14   #1993
Perfekcj0nistka
Zakorzenienie

A ja dzisiaj byłam na małych zakupach i od razu humor mi się poprawił
U Was też taki upał? :O
Stary 2012-05-22, 20:57   #1994
AmaiMomo
Zadomowienie

Nie wiem ile było dziś stopni, ale skwar był nieludzki (i ta duchota!). Ja co prawda jestem stworzeniem ciepłolubnym, ale takie upały mnie wykańczają. Noooo...może gdybym siedziała pod parasolką z drinkiem na jakiejś egzotycznej plaży, to by mi taka temperatura nie przeszkadzała, ale w mieście? W tych spalinach? Bleee...

Tak na marginesie: na obiad zjadłam prawie 0,5kg szpinaku...
Stary 2012-05-22, 21:07   #1995
Madaaa
Zakorzenienie

Cytat:
A ja dzisiaj byłam na małych zakupach i od razu humor mi się poprawił
U Was też taki upał? :O
Straszny....

Pochwal sie co kupilas

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ----------

Cytat:
Sama nie wiem ale dzis juz nie boli

Mam wlasnie migreny. No i w dodatku od slonca tez mnie glowa potrafi dlugoooo bolec. A czasem jak teraz bylo tabl pomaga na chwile
Zrobilismy na motorku 100km z kolega meza. Posiedzielismy nad woda, w restauracji itd
Fajnie

---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ----------

szpinak dobry jest w lasagni
Stary 2012-05-22, 21:10   #1996
AmaiMomo
Zadomowienie

Cytat:
[/COLOR]szpinak dobry jest w lasagni
O tak, tak!

Chciałam zrobić makaron razowy ze szpinakiem, ale skończyło się na tym, że zeżarłam cały szpinak na raz.
Stary 2012-05-22, 21:14   #1997
Madaaa
Zakorzenienie

Cytat:
O tak, tak!

Chciałam zrobić makaron razowy ze szpinakiem, ale skończyło się na tym, że zeżarłam cały szpinak na raz.
tak sam tylko szpinak ? Swiezy czy mrozony ?
Ja mam w ogrodku swiezy, dobry na chleb i do salatek
Stary 2012-05-22, 21:19   #1998
AmaiMomo
Zadomowienie

Świeży uwielbiam, ale tym razem był to mrożony Hortex, ale nie papka, tylko większe kawałki (w kulkach).

Doprawiłam czosnkiem, lekko osoliłam, dodałam odrobinę cukru i podsmażyłam na oliwce.

Pokonałam całe opakowanie 450g i gdyby było więcej, to bym pewnie w siebie wcisnęła.
Stary 2012-05-22, 21:39   #1999
Perfekcj0nistka
Zakorzenienie

Cytat:
Straszny....

Pochwal sie co kupilas
Kupiłam tylko 2 staniki, koszulkę i parę pierdółek w drogerii
Za stanikami nałaziłam się chyba dobre 2 godziny Strasznie ciężko znaleźć coś na moje cycki

Przymierzałam też bardzo fajne spodnie Idealnie na mnie leżały, ale niestety drogie i się powstrzymałam Za dużo na staniki wydałam, więc spodnie kupię innym razem

A co do szpinaku, to dawno nie jadłam :O
Smaka mi narobiłyście!
Stary 2012-05-22, 21:44   #2000
Madaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Świeży uwielbiam, ale tym razem był to mrożony Hortex, ale nie papka, tylko większe kawałki (w kulkach).

Doprawiłam czosnkiem, lekko osoliłam, dodałam odrobinę cukru i podsmażyłam na oliwce.

Pokonałam całe opakowanie 450g i gdyby było więcej, to bym pewnie w siebie wcisnęła.
tez robie z czosnkiem ale nie dawalam cukru, wyprobuje

---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------

Cytat:
Za stanikami nałaziłam się chyba dobre 2 godziny Strasznie ciężko znaleźć coś na moje cycki

Przymierzałam też bardzo fajne spodnie Idealnie na mnie leżały, ale niestety drogie i się powstrzymałam Za dużo na staniki wydałam, więc spodnie kupię innym razem

Smaka mi narobiłyście!
Znam ten stanikowy koszmarek. Ja kupujue przez internet niestety.
Stary 2012-05-22, 21:45   #2001
AmaiMomo
Zadomowienie

Cytat:

Smaka mi narobiłyście!
Ja też mam problem ze stanikami.

A jakież to pierdółki z drogerii? Strasznie lubię robić zakupy w drogeriach. Jak się przyssę do półek w Rossmanie czy Naturze, to mogę zniknąć na długo. Teraz poluję na jakąś fajną sól do stóp i sól do kąpieli.

Co do spodni: ja dzisiaj wpadłam na chwilę do C&A i przymierzyłam fajne spodnie rurki 7/8 (tak to się chyba fachowo nazywa), ale na mnie były akurat na długość (nie musiałabym ich skracać).

Nie kupiłam ich jednak z uwagi na kolor. Był to wściekły błękit/turkus, a ja nie jestem na tyle odważna, by takie coś nosić.

Edytowane przez AmaiMomo
Czas edycji: 2012-05-22 o 21:46
Stary 2012-05-22, 21:53   #2002
evelineau
Zakorzenienie

Witajcie. Tez bym sobie poszla na zakupy ciuchowe. Jak narazie zrobilam wlosowe Kupilam tez lepszy krem bo ostatni slabo nawilzal

http://img717.imageshack.us/img717/1851/img0811bl.jpg
A tu wymeczone, swiezo po farbowaniu
http://img51.imageshack.us/img51/7802/img0858bl.jpg
http://img862.imageshack.us/img862/2417/img0857bl.jpg
Stary 2012-05-22, 22:12   #2003
Perfekcj0nistka
Zakorzenienie

Cytat:
Znam ten stanikowy koszmarek. Ja kupujue przez internet niestety.
I zawsze pasują?
Bo ja przymierzałam chyba kilkanaście a rozmiar rozmiarowi nie równy :/ Niby ten sam, a tylko twa się nadawały niestety

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ----------

Cytat:
Ja też mam problem ze stanikami.

A jakież to pierdółki z drogerii? Strasznie lubię robić zakupy w drogeriach. Jak się przyssę do półek w Rossmanie czy Naturze, to mogę zniknąć na długo. Teraz poluję na jakąś fajną sól do stóp i sól do kąpieli.

Co do spodni: ja dzisiaj wpadłam na chwilę do C&A i przymierzyłam fajne spodnie rurki 7/8 (tak to się chyba fachowo nazywa), ale na mnie były akurat na długość (nie musiałabym ich skracać).

Nie kupiłam ich jednak z uwagi na kolor. Był to wściekły błękit/turkus, a ja nie jestem na tyle odważna, by takie coś nosić.
Waciki do demakijażu, siostrze pomadkę, tusz, szampon, lakier do pazurów i kredkę do oczu
Też lubię zakupy w drogerii Jak nie coś do włosów to jakieś mazidła lub jeszcze coś innego
W końcu też dorwałam fajny eyeliner Jak wychodzę gdzieś na imprezę lub wiem, że szybko do domu nie wrócę świetnie się sprawdza
Używacie eyelinerów?

Ja dzisiaj przymierzałam "szmaciane" spodnie o takim kolorze Ale wolę dżinsy bo w szmaciakach za bardzo widać moją "chudość"

---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ----------

Cytat:
Witajcie. Tez bym sobie poszla na zakupy ciuchowe. Jak narazie zrobilam wlosowe Kupilam tez lepszy krem bo ostatni slabo nawilzal

Podcinałaś je? Bo wydają się jakieś krótsze
Śliczne
Stary 2012-05-22, 22:22   #2004
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
I zawsze pasują?
Bo ja przymierzałam chyba kilkanaście a rozmiar rozmiarowi nie równy :/ Niby ten sam, a tylko twa się nadawały niestety

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ----------

Waciki do demakijażu, siostrze pomadkę, tusz, szampon, lakier do pazurów i kredkę do oczu
Też lubię zakupy w drogerii Jak nie coś do włosów to jakieś mazidła lub jeszcze coś innego
W końcu też dorwałam fajny eyeliner Jak wychodzę gdzieś na imprezę lub wiem, że szybko do domu nie wrócę świetnie się sprawdza
Używacie eyelinerów?

Ja dzisiaj przymierzałam "szmaciane" spodnie o takim kolorze Ale wolę dżinsy bo w szmaciakach za bardzo widać moją "chudość"

---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ----------

Podcinałaś je? Bo wydają się jakieś krótsze
Śliczne
drugi miesiac ich nie podcinam ale jak widzisz na 3 zdj mam glowe pochylona do przodu. Teraz zapuszczam i sa wlasnie dluzsze. Za to mam dziwne baby hair
Stary 2012-05-23, 09:50   #2005
Madaaa
Zakorzenienie

Tez lubie kosmetyki, ale ostatnio mniej kupuje, bo zaczelam olejowac twarz wiec caly zestaw mleczek, plynow micelarnych, wacikow, kremow poszedl w odstawke.Mniej pieniedzy idzie na te ☠☠☠☠☠☠☠ki
Uzywam tylko rano toniku z ziaji, kremu alttery, lub filtru. No, ale za to lubie kolorowke i mam jej cale multum

Lubie kolorowe spodnie, ale takich oczo☠☠☠nych turkusowych moze bym nie ubrala, chociaz kto tam wie

A skoro byla mowa o wzroscie czy chodzicie na obcasach ?

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

Cytat:

Eve ty jak zawsze szalejesz z wlosami. Sa takie ladne i zdrowe, ze az ci zazdroszcze

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

Cytat:
I zawsze pasują?
Ja jestem z tych uswiadomionych stanikowo, moze widzialas watek na modowym "nosimy dobrze dobrane biustonosze". Kupuje w takich internetowych sklepach gdzie moge zwrocic, badz wymienic stanik, wlascicielka zawsze ladnie opisuje wymiary biustonosza, przegladam tez balkonetke wiec wiem mniej wiecej czego spodziewac sie po staniku i czym sie kierowac. No i przedewszystkim te obwody 60 i 65 , ktorych nie dostane w zwykjlym sklepie. Nie wyobrazam sobie nosic obwodu 70 przy moich wymirach. Moglabym sie takim dwa razy owinac, a w sklepach glownie oferuja 75.

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

Cytat:
Używacie eyelinerów?
Kiedys pare razy, mialam taki z miss sporty , ale nie umialam sie nim malowac. Po za tym lubie robic sobie kreske na dole a z eyelinerem taki make u p odpada. No chyba ze macie jakies pomysly, bo ja jestem amator makijazu Mam opadajace powieki i u mnie za wiele takiego makijazu oka nie widac, musze wtedy juz na prawde mocno sie pomalowac zeby bylo cos widac, po za tmy nosze okulary to juz w ogole Chcialabym soczewki, chociaz na lato, ale nie stac mnie poki co
Stary 2012-05-23, 11:17   #2006
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Tez lubie kosmetyki, ale ostatnio mniej kupuje, bo zaczelam olejowac twarz wiec caly zestaw mleczek, plynow micelarnych, wacikow, kremow poszedl w odstawke.Mniej pieniedzy idzie na te ☠☠☠☠☠☠☠ki
Uzywam tylko rano toniku z ziaji, kremu alttery, lub filtru. No, ale za to lubie kolorowke i mam jej cale multum

Lubie kolorowe spodnie, ale takich oczo☠☠☠nych turkusowych moze bym nie ubrala, chociaz kto tam wie

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

Eve ty jak zawsze szalejesz z wlosami. Sa takie ladne i zdrowe, ze az ci zazdroszcze

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

Ja jestem z tych uswiadomionych stanikowo, moze widzialas watek na modowym "nosimy dobrze dobrane biustonosze". Kupuje w takich internetowych sklepach gdzie moge zwrocic, badz wymienic stanik, wlascicielka zawsze ladnie opisuje wymiary biustonosza, przegladam tez balkonetke wiec wiem mniej wiecej czego spodziewac sie po staniku i czym sie kierowac. No i przedewszystkim te obwody 60 i 65 , ktorych nie dostane w zwykjlym sklepie. Nie wyobrazam sobie nosic obwodu 70 przy moich wymirach. Moglabym sie takim dwa razy owinac, a w sklepach glownie oferuja 75.

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

Kiedys pare razy, mialam taki z miss sporty , ale nie umialam sie nim malowac. Po za tym lubie robic sobie kreske na dole a z eyelinerem taki make u p odpada. No chyba ze macie jakies pomysly, bo ja jestem amator makijazu Mam opadajace powieki i u mnie za wiele takiego makijazu oka nie widac, musze wtedy juz na prawde mocno sie pomalowac zeby bylo cos widac, po za tmy nosze okulary to juz w ogole Chcialabym soczewki, chociaz na lato, ale nie stac mnie poki co
Do twarzy to tez malo kupuje. Moj makijaz to kohl i korektor. Obowiazkowo krem z filtrem i tyle . Czasem lubie tez czerwona szminke i paznokcie w mocnym kolorze.

Dzieki

Tez mam obwod 60 :/. Mi to zreszta na tych kalkulatorach wychodzi 55. Moglabys podac jakis link do fajnego sklepu?

Ja mam eyeliner z golden rose, metaliczy. Oko tez mam opadajace, takie trzeba wyzej malowac zeby bylo cos widac. http://aniamaluje.blogspot.com/2011/...-i-bardzo.html
Stary 2012-05-23, 12:37   #2007
Madaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Do twarzy to tez malo kupuje. Moj makijaz to kohl i korektor. Obowiazkowo krem z filtrem i tyle . Czasem lubie tez czerwona szminke i paznokcie w mocnym kolorze.

Dzieki

Tez mam obwod 60 :/. Mi to zreszta na tych kalkulatorach wychodzi 55. Moglabys podac jakis link do fajnego sklepu?

Ja mam eyeliner z golden rose, metaliczy. Oko tez mam opadajace, takie trzeba wyzej malowac zeby bylo cos widac. http://aniamaluje.blogspot.com/2011/...-i-bardzo.html
Po zmierzeniu wychodzi ci 60 cm?
Ja mam ciasno 63, luzno jakos 66cm, moge polecic onlyher, effuniaka, ale maja tylko 65 nie sa mega ciasne, ale lepsze od tych z sieciowek.
po za tym bradea, dopasowana, w duzych miastach sa tez stajonarne te sklepy. np. onlyher jest we wroclawiu. Ma fajna wlascieielke, kupowalam przez internet, wysylalam pani zdjecia na maile to mi doradzila czy pasuje czy brac wiekszy. Przy wymianie placi sie tylko za wysylke ktora ty wysylasz a oni odsylaja na koszt sklepu. Takze czasem warto, przynajmiej dla wygody w dobrym biustonoszu.
Stary 2012-05-23, 12:50   #2008
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Po zmierzeniu wychodzi ci 60 cm?
Ja mam ciasno 63, luzno jakos 66cm, moge polecic onlyher, effuniaka, ale maja tylko 65 nie sa mega ciasne, ale lepsze od tych z sieciowek.
po za tym bradea, dopasowana, w duzych miastach sa tez stajonarne te sklepy. np. onlyher jest we wroclawiu. Ma fajna wlascieielke, kupowalam przez internet, wysylalam pani zdjecia na maile to mi doradzila czy pasuje czy brac wiekszy. Przy wymianie placi sie tylko za wysylke ktora ty wysylasz a oni odsylaja na koszt sklepu. Takze czasem warto, przynajmiej dla wygody w dobrym biustonoszu.
Ja mam tak normalnie chyba 62.
Dzieki Moje miasto jest male i tu raczej nic nie ma
Stary 2012-05-23, 14:31   #2009
AmaiMomo
Zadomowienie

Evelineau masz przepiękne włosy! Proszę, zdradź co robisz, że twoje włosy są tak lśniące. Ja obecnie zapuszczam swoje naturalne włosiska i odkąd nie farbuję, to stały się totalnie matowe.

Co do obcasów: na razie w takowych nie chodzę, ale chcę sobie teraz na lato kupić jakieś fajne koturny albo platformy. Przeraziłam się tylko ich wielkością. W CCC są albo naprawdę wysokie, albo malutkie, a nie ma takich, jakie ja bym chciała nosić.

Pod biustem mam 62cm, więc powinnam chyba nosić 60.

A eyelinery używam zamiast cieni, bo też mam opadającą powiekę i przez to ciężko mi zrobić jakiś fajny makijaż. Wybieram zatem minimalistyczną kreskę i tusz.
Stary 2012-05-23, 14:57   #2010
Perfekcj0nistka
Zakorzenienie

Cytat:
Hmmm... Okazyjnie. Mam tylko 3 pary, ale dawno w nich nie chodziłam Wolę wygodne obuwie. Planuję zakupić koturny

Cytat:
No i przedewszystkim te obwody 60 i 65 , ktorych nie dostane w zwykjlym sklepie. Nie wyobrazam sobie nosic obwodu 70 przy moich wymirach. Moglabym sie takim dwa razy owinac, a w sklepach glownie oferuja 75.

Ja mam 67cm czyli kupuję 70 U mnie na szczęście sporo jest 70. Nie chodziłam jeszcze po sklepach tylko z bielizną, bo tam pewnie byłyby drogie a mnie nie stać w chwili obecnej. Mój dostałam za 13 euro, ale warto, bo w tym sklepie co kupuję długo się trzymają Ostatnio kupiłam jakiś tani i już się rozwala

Cytat:
Ja też maluję się na dole Na górą powiekę daję eyeliner i przeciągam kreskę (niestety też mam opadające powieki ), a na dolnej maluję się kredką Teraz chyba nigdzie bym nie wyszła bez pomalowanych oczu

Na codzień używam jakiegoś z manhattanu a na okazje *TEGO* Tani, super długo się trzyma i chyba na rok mi starczy

Edytowane przez Perfekcj0nistka
Czas edycji: 2012-05-23 o 15:00
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości