|
|
#1831 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: a przed maturą studniówka
Cytat:
|
|
|
|
|
#1832 |
|
Zakorzenienie
|
Hawrodytka jestem w szoku :O Jak mógł tak powiedzieć :/ To on tak naprawdę jest gościem na tej 100dniówce, a nie rodzice.
|
#1833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale jak bedzie fajnie to i do 6 sobie sami pogramy ![]() ![]()
|
|
#1834 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
lemonka, my nie wiemy do kotej mamy grajkow, ale jak beda chcieli zejsc o 5 to chyba przyiwiazemy ich do sceny i nie pozwolimy zejsc .....
|
|
|
|
|
#1835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, że zaczyna się o 19 A o której u Was początek? Oczywiście tańczący poloneza muszą być wcześniej (generalne próby) Wiem, że chcę się bawić do białego rana i niech mnie tylko ktoś spróbuje wygonić
|
|
#1836 |
|
Wtajemniczenie
|
Boszenka, dokladnie, nasz dyrektor chyba czuje sei zbyt pewnie, fakt faktem duzo zrobil dla naszej szkoly, ale jego sugestia dotyczaca rodzicow byla nie na miejscu...
|
|
|
|
#1837 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ciemne oblicze...
|
|
|
#1838 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i tez przed 19 beda proby oj bedzie balangaaaaa
|
|
|
|
|
#1839 |
|
Raczkowanie
|
Hawrodytka dzieki za odp
Hmm czyli mowisz ze raczej nie. To sprobuje w takim razie jutro kupic ten balsam moze to cos pomoze mam taka nadzieje
|
|
|
|
#1840 |
|
Zakorzenienie
|
Hehehe ciemne oblicze nauczycieli z mojej szkoły to ja mam na codzień
|
#1841 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1842 |
|
Wtajemniczenie
|
no sprobuj
wysmaruj sie raz, jak nie bedziesz zadowolona to drugi raz i jakos to bedzie pozdrawiam
|
|
|
|
#1843 |
|
Zakorzenienie
|
ja juz znam to drugie oblicze..
![]() tzta poznalalm w szkole.. bylam z nim na studniowce gdy bylam w 2 klasie.. ![]() ![]() jak zobaczylam narombanych nauczycieli, wywijajacyh na parkiecie.. smiejacych sie.. ![]() robili jakies pociagi, zabawy..szok..![]() jedna tak sie nachlala nauczycielka mloda ze nie mogla wstac z krzesla i facet od tanca ja podnosil..![]() ![]() ![]() u nas poczatek o 20, ale probe mamy o 19:20.. )dzis czytali nam plan studniowki.. do 23:45 mamy zajete..a potem luuzik.. )w ramowce m.in.. ![]() polonez, (2 grupy) toast i przemowa dyrektora, taniec dyrektora(nie wiemy co to oznacza :O, ale mielismy zwale ze wyskoczy z paskiem z monet i bedzie taniec brzucha )wystepy artystyczne, koncert, i..ekhm..tadam..tadam "poł godziny dla dziennikarzy"... ![]() ![]() ![]() ![]() ja tez odrazu dwa tygodnie ferri mam..:}}}}}
|
#1844 |
|
Wtajemniczenie
|
haha, no super by bylo jakby dyrektorzy na studniowce tanczyli taniec brzucha, heheh juz widze te ich piwne oponki, hahahahahahaa....
|
|
|
|
#1845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chętnie bym zobaczyła moją dyrkę, tańczącą taniec brzucha Wstyd jak nie wiem
|
|
#1846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
agata obawiam sie ze sama nie dasz rady wysmarowac sobie calego ciała równomiernie i dokładnie... jesli nie chcesz miec "zaciekow" i "smug" to poproś kogos zeby Ci to ładnie nałożył mamę czy kogoś ejj hawi a co dyru powiedział o rodzicach?
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. '
|
|
|
|
|
#1847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o ja.. jaki przypal..![]() to mogliby przyjsc jako pierwsi gdzie jeszcze bdziemy jak ludzie wygladac, a nie o 23:30.. ![]()
|
|
#1848 |
|
Wtajemniczenie
|
wyprobowalam moj szampon koloryzujacy do wlosow- dziewczyny polecam. to jest "casting" l'oreala- super! kolor intensywny, lśniący, pięknie pachnie, wlosy sa miekkie- w dodatku bez amoniaku, wygodne rekawiczki a nie kawałki folii, system "klik" i w ogole polecam
![]() a tak poza tym to ja dzis nie szłam do szkoly, zrobilam sobie pedicure, zafarbowałam te włosy i wyprobowalam makijaz caluski, sliczne zdjecia Nati
|
#1849 |
|
Raczkowanie
|
Dzis postanowilam troszke pomodzić z włoskami i stworzylam jakies takie nieudolne cośki
Heh,chcialam po prostu sprawdzic jakbym wygladala z upietymi wlosami, bo w sumie w planach mialam loki...a teraz to juz nie mam pojecia... Zamieszczam swoje fotki(nie przeraźcie sie mojej twarzy),moze cos doradzicie mnie biednej ? Grzywka czy do gory, rozpuszczone czy upiete? Czekam na sugestie I wybaczcie ze fotki takie ciemne i niewyraźne
Edytowane przez Cisowianka Czas edycji: 2007-01-29 o 16:22 |
|
|
|
#1850 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo ladnie wygladasz w upietych wlosach
|
|
|
|
#1851 |
|
Zakorzenienie
|
oo widze cisowianka nam tu szaleje
podoba mi sie wspiętych hihi i ładna jestes co Ty bredzisz ze mamy sie twarzy przestraszyć gupia?
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. '
|
|
|
|
#1852 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To jest tzw.artystyczny nieład:P I tak sie zastanawiam czy jakby fryzjerka mi cos takiego zrobila,to ile by wytrzymało:/ I musze dodac ze sukienke bede miec bez ramiaczek,wiec nie wiem czy upiete beda pasowac... hmm....ładna,nie ładna przecietna.Dziekuję uprzejmie
|
|
|
|
|
#1853 |
|
Zakorzenienie
|
ejj dziewczyny a jak to jest z tymi obrzędami trzeba miec czerwone majtki, czerwona podwiazke... nie mozna scinac wlosow do matury zeby nie ukrócic wiedzy?...
co jeszcze? slyszalam ze chlopcy musza zobaczyc podwiazki dziewczyn bo to im przyniesie szczescie na egzaminach no i ze w tym samym garniturze musza isc na maturke:P znacie cos jeszcze? nie zebym w to wierzyla ale ciekawe to jest
|
|
|
|
#1854 |
|
Raczkowanie
|
Mi sie nasuwa takie powiedzenie:P "Jak studniowka nie ......., to matura nie zdana":P Nie chcąc byc wulgarną wykropkowalam odpowiednie miejsce:P
|
|
|
|
#1855 |
|
Wtajemniczenie
|
hehe moi chlopcy z klasy mowia, ze przesad numer 1 to taki, ze facet na studniowce musi "zaliczyc" swoja partnerke
- zboki jedneps. cisowianka- upiete
|
#1856 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1857 |
|
Zakorzenienie
|
Koledzy mojego TŻ tez rozpowszechniali przesądy o zaliczniu swoich partnerek... więc chyba naraziłam mojego Łukasza na oblanie matury
Ja się bawiłam do 5, bo do tej był DJ. Był jeden więc i tak dał długo radę. Mogło byś trochę dłużej chociaż z drugiej strony już ostatnie pół godziny to mnie okropnie bolały nogi!!! |
|
|
|
#1858 |
|
Wtajemniczenie
|
no to w takim razie u nas większosć szkoły nie zda :P:P chyba, ze po 100dnióce coś się działo.. w każdym razie ubikacje nie były odlegane przez parki ![]() ![]()
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
|
|
|
#1859 |
|
Zakorzenienie
|
no dziewczyny! studniówka nie ruchana matura nie zdana, to sie wszystkich tyczy
|
|
#1860 |
|
Wtajemniczenie
|
Oni chyba ogladali American Pie
tam kazdy chciał zaliczyc na tej imprezie:p pomylilo im sie z USA:p
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:09.

jesl i tak to jaki najlepiej wybrac
pozdr

i nie pozwolimy zejsc .....