![]() |
#4861 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzien 2011
Cytat:
eno co Wy? Klub Doła Zakładacie? ![]()
![]() |
#4862 |
Wtajemniczenie
|
A ja doła dzis nie mam mimo tego ze jak szukam spodni na all to jest napisane "dla puszystej"
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- Aha my tez jestesmy bezzebne. Mała od wczoraj sie przewraca z pleców na brzuch a dzis Tz smsa przysłał i co umie juz z brzucha na plecy?Czy on sadzi ze dziecko to robot?A gdzie doskonalenie sztuki?
#4863 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
o bosh! masakra! dygotko zazdroszcze ze w domu przyjemniej... u nas obecnie : w cieniu - 30 w słońcu - 45 w domu - 34 i bądz tu czlowieku mądry ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4864 |
Wtajemniczenie
|
Dygotko masz juz te puzzle piankowe?I co śmierdza czy sa ok?
#4865 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() tak, jak gotuję na parze to przed blenderowaniem małą łyżeczkę, blenderuje i czasem jeszcze wstawiam na gaz, żeby się zagotowało. Ponoć tak się powinno robić, ale dlaczego to nie wiem ![]() Cytat:
![]() A nowy disajn - wow, super robota ![]() glamourous ![]() A właśnie - na fb chyba Olusia pisała, że Ty dość szybko opieluchowałaś Sonię, kiedy zaczęłaś ją sadzać na nocnik? Jak dziecko siedzi stabilnie to można już oswajać? A co z tym łososiem? Można czy nie? Bo ja dałam ![]() Edytowane przez agnieszka 0605 Czas edycji: 2012-05-23 o 15:28 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4866 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Cytat:
![]() bo podobno jest to ryba która chłonie najwięcej toksyn... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4867 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4868 |
Zadomowienie
|
glam ja tez chce wiedziec kiedy odpieluchowałaś Sonie i jak to się robi?
![]()
#4870 |
Rozeznanie
|
Mufinko .... super lista
![]() My też bezzębne ![]() ![]() Kurcze, ale mnie teściowa znowu wkurzyła. Zapomniałam powiedzieć, ze ostatnio żyję z nią nie bardzo dobrze. Niby utrudniam jej kontakt z Martynką i cały czas ją pouczam. Ale niestety ona dzieci nie potrafi pilnować. Martynce np. daje wodę lodowatą z lodowki do picia, kładzie na brzuch zaraz po karmieniu itp.itd. A więc przyjechała przed chwilą bez zapowiedzi. Ale spoko to jakoś zniose, w pizamie przecież nie byłam. Ale jedziemy jutro na 4 dni do Karpacza odpocząć bo wczoraj była nasza rocznica ślubu, to co ... dziś oznajmiła, że ona przyjedzie z teściem w piątek i w sobotę moze też jak nie będzie padać... ![]() ![]() ![]() Idę z małą do parku, bo mam ciśnienie przez tą babę ![]()
#4871 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moja chyba malo sika, bo u nas sie sprawdzają ![]() ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Cytat:
u nas dady się sprawdzaja, tescowe Gaga - tez, ale są b.sztywne... polecam ciut droższe z lidla .... a babydram kupiłam ostatnio bo zapomnialam z domu a musialam przebrac i tez daly rade ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4872 |
Zadomowienie
|
Dzięki za przytulaski kochane
![]() Ot tak mnie złapało ![]() ![]() Glam gratulację za zębolki,teraz już z górki. I dziękuję za gratki dla Miłka ![]() Zarówno Mateusz jak i Miłosz idą w 97 centylu, i wagowo i wzrostowo ![]() Ja nie Glam ale ja też szybko odpieluchowałam swojego Matika, tuż po roczku, zaraz na drugi dzień, zabrałam pieluchę. Siedział czasem ze 3h na nocniku, czasem siknął, czasem jak dopiero wstał to w majty. Ale już po 2mcach już kumał, czyli miał 14mcy, potem zapomniał, ale jak już miał 1,5 roku to juz nigdzie mu nie dawał pampa ani do kościoła, ani na wyjazdy. Dziewczyny ja z Matikiem miuałam trochę parcie żeby Matik już miał czy umiał to czy tamto, teraz nie, lajcik, wszystko w swoim czasie. Goldi nie martw sie że Oluś jeszcze nie ruchliwy, mój Mateusz leżał jak kiełbasa do 9mca, od czasu do czasu się przewrócił na brzuch i tyle. Nagle po 9mcu zaczał raczkować a po 10 zaczął chodzić. |
![]() ![]() |
![]() |
#4873 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
brawo ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- Cytat:
wiem ze najgorsza to panga, bo ogolnie nie istnieje ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() :baty: dla złego humorku |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4874 |
Zakorzenienie
|
gratuluje zabków!!
![]() elus ![]() kasia-no niepowazna ta kobieta.... dalia -ja mam w domu około 24-24,5-siedze w bluzie ![]() fatal na pw ci na[pisze.ale pózniej
#4875 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4876 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() albo jedzcie i nie podajcie jej adresu i nie odbierajcie telefonow ![]() ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4877 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() kasik tż nie moze jej jakoś delikatnie dać do zrozumienia co i jak? co on nie widzi jak ona działa na małą? ja nie mówię zeby całkiem, ale skoro macie coś zaplanowane tylko dla was, to chyba może powiedzieć że chcieliście spędzić ten czas właśnie z dzieckiem a nie bez niego...ajj |
![]() ![]() |
![]() |
#4878 |
Zadomowienie
|
no i wróciliśmy ze szczepienia, matko ale armagedon
![]() mały pobudzony , weszliśmy, trafiliśmy na miłą panią dr i trochę mniej miłą pigułę ![]() poprosiłam o receptę na mm,a piguła: " co, nie chce się piersią karmić?", no żesz ciśnienie w górę łzy w oczach ( ![]() ![]() ![]() pani dr aż się zakrztusiła i mówi do pani szacownej "proszę zważyć małego", pielęgniarka wzięła go na ręce, młody zrobił zeza i........ ![]() rrrety, jakie ja mam mądre i kochane dziecko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4879 |
Zadomowienie
|
Dzięki kochane za miłe słowa
![]() Pokszyfko chętnie bym się napiła ![]() ![]() Kasik jeju ![]() ![]() Ale lepiej jak on to zrobi, a jak strzeli focha to przynajmniej spokój będzie i już ![]() Elf hahaha ![]() ![]() Ale że tak Ci powiedziała odnośnie tego karmienia to ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4880 |
Zakorzenienie
|
Elfik współczuje strasznie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4881 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() i bardzo dobrze jej tak,co to kogo obchodzi jak karmisz kasik wspolczuje z taka tesciowa ![]() wiadomo ze z nimi to roznie bywa,ale mnie tez strasznie wkurza jak ledwo przyjedziemy,mala jej z miesiac nie widziala a ta odrazu ja na rece chce brac,po dupie ja klepie ze to niby pomaga,a mala w ryk,a najlepiej jak byla mala,prosilam zeby jej ciagle nie nosic bo nie moglam sobie z nia poradzic,to ciagle ja brala na rece i mowila ze mala musi odbic,a ze mala ciagle bekala to uznala ze to znak ze ma racje ![]() ela zazdroszcze Ci tej wagi,mialam taka nadzieje ze moja przekroczy magiczne 6 kg i takie rozczarowanie,ze az mi sie plakac chce ... teraz jedziemy do tesciowej na tydzien,znow bede sluchac ze mam jalowe i malo tresciwe mleko ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- a co do ryb to panga,tilapia i mintaj faktycznie niby sam syf a łosoś niby nie jest polecany dla małych dzieci bo jest baaaardzo tłusty,ale ma tez z kolei dużo kwasów omega tak ze kawałeczek chyba nie zaszkodzi
Nigdy nie zobaczysz,tego co ja widzę Są chwile które kocham,i których nienawidzę ... Wymianka Edytowane przez wariateczka88 Czas edycji: 2012-05-23 o 18:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4882 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
o bosh, co za baba!!!! współczuje !ale grunt że młody umie się zachować ![]() ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Cytat:
bosh!!!! wspolczuje takiej tesciowej... dlatego ja sie ciesze ze nie mam kontaktu z żadną z babć młodej... chociaz jak już ją/mnie widzą to zawsze DOBRA RADA się znajdzie ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4884 |
Wtajemniczenie
|
niechlubnym ![]() chiałam pow. ze walsnie wypiłam 0,5kg truskaweczek zblenderowanych z jogurtem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() moze mnie zaraz opieprzycie, ale opuszkiem dotknęłam tego musu i dałam polizać młodej... nie przypasowało jej ![]() ![]() wiolqn pisała ze chyba owoce jakos sie kolorami wprowadza, jak dobrze pamietam... ale nie wiem ktory mc... 7 ??? musze pamietac zeby nakupic z 4kg i zamrozic na zime ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4885 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() moze tez kupie i zamrożę ![]()
![]() |
#4886 |
Wtajemniczenie
|
wiesz co u nas młoda obeszła chyba już nietolerancje mleka i żółtego serka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4887 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
WIDAĆ PO PIERSIACH .... ![]() ![]() ![]() ![]() poległam ![]() Młody staje murem za mamą ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4888 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4889 | |
Zadomowienie
|
moje słoneczko wzięło dzisaj na "zwierzenia" w sypialni (żeby nie było mówię o Biance
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
elfie rozwalasz mnie codziennie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i nie przestawaj ![]() a Młody to chyba po mamusi taki dowciapny ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4890 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u nas uszki byly na zęby ale ok tygodnia nas męczyly ![]() ![]() ![]() mloda zasneła dzis sama... znaczy odlozylam ja... pomarudzila, wiec 2 min na raczkach, cyc 1 min - bo susza straszna dzis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:12.