|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dwie mężatki już wśród nas mamy, a my biedne wciąż jeszcze czekamy - PM 2013 cz
Cytat:
|
|
|
|
|
#3212 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dwie mężatki już wśród nas mamy, a my biedne wciąż jeszcze czekamy - PM 2013 cz
NBie jesteś w stanie wyobrazić sobie jak my się cieszymy
. Czyli jakby rodzice Tżta zapłacili za swoją rodzinkę, a moja mama za swoją to wyszłoby na to że za salę MY płacilibyśmy tylko 3 tys . Obcięliby nam połowę kosztówTak czy inaczej ruszamy z przygotowaniami niebawem już pełną parą A no i teściowie ze mną tak generalnie to o kasie nigdy nie gadali jak coś od nich dostawaliśmy to zawsze do rąk Tżta i nie inaczej jest tym razem, bo wychodząc mama Tżta powiedziała żeby M. odezwał się jak wróci zRumunii ![]() ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Cytat:
On zresztą też stęskniony bardzo
|
|
#3213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3214 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiesz co... ja się w życiu nie spodziewałam że nasi rodzice zechcą nam pomóc.... Na prawdę jestem pod niesamowitym wrażeniem....
![]() I właśnie nie chodzi o pieniądze a pokazanie, że są z nami, że akceptują nasz związek (a łatwo nie było zaakceptować laskę z 2 dzieci i jeszcze bez rozwodu nawet).... Nam na prawdę było strasznie ciężko a teraz oni pokazali... kurdę łzy mi popłynęły.... no akceptują mnie i moje/ nasze dzieci... i nasz związek i miłość....
Edytowane przez moniczka_2010 Czas edycji: 2012-05-23 o 21:54 |
|
|
|
#3215 |
|
Zakorzenienie
|
Jak go znam to po prostu kręci i mi jednak w sobotę zrobi niespodziankę. Ale pewna nie jestem, wykręca się w połowie racjonalnymi argumentami.... Będę zła jak jednak nie przyjedzie, bo ja od roku jeżdżę jak głupia 200 km w tę i we w tę i nie marudzę (aż tak bardzo). Tylko, że ja mam legitymację studencką i płacę za to max 50 zł, a on samochodem... wiadomo ile paliwo kosztuje
|
|
|
|
#3216 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na Was...To naprawdę bardzo dużo. Fajnie tak miło się rozczarować Ja zawsze uważałam, że moi teściowie mnie uwielbiają i cieszą się, że jestem z Tż-tem. Zresztą mi tak mówili. No ale jak przyszło co do czego to okazuje sie, że chyba nie na tyle, żeby się cieszyć naszym ślubem![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3217 |
|
Wtajemniczenie
|
fantastka ja też będę trzymać
![]() A poza tym to wskoczyłam na chwilkę do "truskawkowej" wanny . Kupiłam takie olejki truskawkowe do kąpieli i są genialne cała jestem "naoliwiona" i "śliska" aż śmiesznie mi się siedzi bo noga nogi dotyka i się ślizga . Ale fajnie pachnę i czuję się wystarczająco natłuszczona . No i idę spać żeby mi szybciej do jutra minęło .... Od rana jutro z wami będę ale wieczorem to się mnie nie spodziewajcie![]() Jestem meeega szczęśliwa że wszystko zaczęło się układać tak jak nawet nie marzyliśmy o tym.... Oby tak dalej i w innych sprawach....
|
#3218 |
|
Zakorzenienie
|
hahaha powodzenia!
|
#3219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oby tak dalej ![]() Ja już uciekam. Dobranoc
|
|
|
|
|
#3220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobra, spadam z wizażu na dzisiaj, muszę jeszcze dopisać kilka zdań Dobranoc dziewczyny |
|
|
|
|
#3221 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam nadrobić. Naprawdę chciałam, ale nie mogę, bo już nie mam siły, a jak będę zostawiać nadrabianie na później, to nigdy nie skończę
![]() A chciałam tylko się zameldować, że w ogóle to żyję, ale nie mam czasu na nic:/ Jak się uda to wpadnę w sobotę pod wieczór może................ Miłego jutrzejszego dnia i piątku, i soboty
|
|
|
|
#3222 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
DAHNA mam ten bukiecik w formie tapety na pulpicie ![]() MONICZKA niestety nie mam zapisanego ale wejdz sobie w moim podpisie na link tam moze cos znajdziesz.zazdroszcze tesciow! ja ze swpoimi nie mialam porblemow ale tez nie mielismy "ciezkie" stytuacji a nigdy nie wiadomo jak sie ludzie zachowajaczerwien https://plus.google.com/photos/10773...CKfX8OXU9JCBBA inne https://plus.google.com/photos/10773...PPtifaSmZTZpAE roz https://plus.google.com/photos/10773...CL_7zeje44DoRw fiolet https://plus.google.com/photos/10773...N69vJ2a0oOwvQE zalaczam jeszcze raz o wiem ze gusta sie zmieniaja i moze ktoras sobie cos upatrzy witam nowa pmke ![]() MAM JUZ SWOJE WYMARZONE ZABKI:LOVE: ---------- Dopisano o 07:02 ---------- Poprzedni post napisano o 06:56 ---------- https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1337808388 ---------- Dopisano o 07:04 ---------- Poprzedni post napisano o 07:02 ---------- http://nk.pl/#profile/4814613/gallery#!q?album=3 zobaczcie czy jest zablokowane czy nie
Edytowane przez extassy Czas edycji: 2012-05-24 o 06:59 |
|
|
|
#3223 |
|
Zakorzenienie
|
:d
|
|
#3224 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Skoro perspektywa dziecka się nam oddala ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3225 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja nie umię zjeść przed wyjściem. O wczesnej porze oczywiście
Mam wtedy odruch wymiotny. Pierwszy posiłek potrafię zjeść dopiero ok. 8Cytat:
Cytat:
Są farbowane i żyją i są w super kondycji No ale ja nie chwaląc się mam bardzo mocne włosy ![]() Piękny Witam się z Wami Kochane ![]() Przez ten weekend rzadko będę zaglądać, bo muszę napisać przynajmniej 20stron mojej pracy Chcę jeden rozdział już cały oddać, a drugi tez ogarniam, ale wątpię, że do środy ogarnę go tak, że będzie się nadawał do dania promotorowi Chyba oddam mu część metodologiczną, bo tej się najbardziej boję, że będzie do poprawy ![]() Proszę o kciuki na dziś, bo jedziemy oglądać kolejne mieszkanka I mam ptanie do dziewczyny, które już pisały magisterkę/licencjat - opisywałyście wszystkie techniki/metody badawcze czy tylko te stosowane przez Was? Bo ja mam mętlik - jedni robią tak, jedni inaczej ![]() Swoją drogą po odstawieniu tabletek paradoksalnie spadło mi libido TŻ już aż marudzi Bo jak wczoraj powiedziałam "Zawsze miałem mega zboczoną kobietę, a teraz to Ty już Kochanie jak lód jesteś"
|
||
|
|
|
#3226 |
|
Zakorzenienie
|
kciku sa
!tez chcialabym miec mocne wlosy niestety traktuje je blondem (farba) co je oslabia jednak nie portafie sie przemoc i farbowac na inny kolor
|
|
#3227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hej laseczki ![]() wczoraj też oglądałam bukiety ślubne...i kurcze..ciężko będzie coś wybrać,większość jest taka ładna
|
|
|
#3228 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() No wiecie Wy co No trzymajcxie trzymajcie choć w sumie to nie musicie:PCytat:
Cytat:
ale boli BRZUCH!!! Nic więcej . I opowiadanie że to takie straszne i wgl to dla mnie bajka. W trakcie porodu boli brzuch w czasie skurczu. Przyjmując że skurcz trwa ok 30s to na prawdę da się przeżyć , i powiem Wam, że jak kładą takie maleństwo na brzuchu mamy to o tym całym bólu już się nie pamięta i miał rację bo to cudowne uczucie dać życiu swojemu dziecku i je urodzić... Cytat:
|
|
#3229 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Ja te nie potrafię, wolę się spóźnić ale muszę coś zjeść Cytat:
Zaraz zmykam na małe zakupy, bo muszę wymienić mamy prezent bo jest trochę za mały, a później pójdę chyba do siostry
|
||
|
|
|
#3230 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() powodzenia w napisaniu pracy....ja w sumie nie miałąm okreslonej metodologii...
|
|
#3231 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() bezczelny kolega poszedł na urlop i muszę tez za niego pracować ![]() złapałam doła, rozmawiałam chwilę wczoraj z Tż i on dalej nie wie jak to będzie
|
|
|
|
#3232 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3233 |
|
Zakorzenienie
|
moniczka wkleilam zdjecie w poscie nizej bop tak myslalam ze zablokowane;/
mia trzymam kciuki zeby wam sie ulozylo. strasznier masz nie zdecydowanego tego tz bylam wlasnie na gieldzie kwiatowej bo chialam mamie kupic niebieskiego storczyka ale na CALEJ GIELDZIE NIE MIELI!!! Widzilalam piekne hortensje po 16 zl /szt spodobaly mi sie tez gozdziki, piekne byly i teraz mam dylemat
|
|
#3234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ślub i małe przyjęcie nie wchodzi w grę?
|
|
|
|
|
#3235 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3236 |
|
Wtajemniczenie
|
Tamta fotkę widziałam ale mnie osobiście średnio się to podobało...
Ja do cywilnego miałam goździki i jest to powód dla którego może chciałabym z nich bukiet... ale nie wiem czy są białe i fioletowe ale biorę też pod uwagę wymieszanie ich np z różami
|
#3237 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale cuuuudo Cytat:
![]() Cytat:
mocne![]() Cytat:
moniczka nie cytuję bo by było za dużo do cytowania ![]() Super, że rodzice chcą się dołożyć i zaangażować ![]() Co do motywu przewodniego - fiolet na pewno jest łatwiejszy niż pawie pióro, a też może być mega efektowny ![]() Co do kwiatów to przesyłam to co miałam u siebie Dziewczyny mają rację - Eustoma wygląda pięknie i jest dość trwała Można ją wpiąć też we włosy![]() Kalii (cantadeski) nie polecam, bo są drogie i nie pasują we włosy.
|
|
#3238 |
|
Zakorzenienie
|
sa fioletowe bo widzialam. jednak morskich takich jak ja potrzebuje nie bylo.
|
|
#3239 |
|
Zakorzenienie
|
Mia a jeśli TŻ nie wie o zaliczce, to mu powiedz
No chyba, że myślisz, że się wkurzy, że nie wiecie czy będzie ślub, a Ty suknie kupujesz
|
|
|
|
#3240 |
|
Zakorzenienie
|
melleczka oczywiscie ze latwiej fiolet jednak jest on troszke oklepany ;/ chociaz niezwykle piekny
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:57.

! I dzięki za cudotwórcze kciuki
Na pewno się przydadzą
A jak nie przyjedzie tzn. że nasza rozłąka będzie trwała co najmniej 12 dni... Ale zniosę to, a on pożałuje 
Nasz najpiękniejszy dzień
na Was...To naprawdę bardzo dużo. Fajnie tak miło się rozczarować

ja ze swpoimi nie mialam porblemow ale tez nie mielismy "ciezkie" stytuacji a nigdy nie wiadomo jak sie ludzie zachowaja
Skoro perspektywa dziecka się nam oddala