|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1051 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ
Wróciłam i nadrobiłam
![]() Luucia to teraz na bierząco będziesz z Nami ![]() Anusia to faktycznie przeprowadź sie do mamci i leż tylko ![]() ![]() Śliczne zakupy dla dzidziolka ![]() ![]() Ale w czerwcu zaczne porządne zakupy ![]() u Nas była burza i polalo troche ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1052 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ
Cytat:
![]() I gratuluję wizyty ![]() Cytat:
![]() Znam dzieciaki o imionach Dymitr, Bruno, Nora, Tytus - to są imiona niestandardowe ![]() Cytat:
![]() Ale mi też się zdarza czytać. Choć może, aż tak sobie tego do serca nie biorę ![]() Cytat:
![]() Nie smaruj takimi brzucha albo biustu. Gdyby tak na to patrzeć to każda z nas by szkodziła dziecku. Cytat:
Cytat:
Ale musiałam i chciałam wychodzić do ludzi. Odciągałam mleko i ktoś (mąż czy mama) karmił z butli. I dla młodego nie było różnicy. Cytat:
A po płynach nie trzeba już niczym smarować maluszka. Jak chcesz kupić Bepanthen to on jest i do brodawek i do pupci. Więc wystarczy tylko jeden kremik. A na wszelkie mocniejsze zaczerwienienia mąka ziemniaczana - najtańsza i najlepsza. Ledwo Was nadrobiłam ![]() ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Cytat:
![]() Gdyby mój kuzyn nie miał tak na imię to bym dała. Ale damy Kubuś Edytowane przez katiem Czas edycji: 2012-05-23 o 20:09 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1053 |
Raczkowanie
|
Napisałam ,że się odezwe po badaniu więc piszę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Maleństwo ![]() Edytowane przez Grosi0603 Czas edycji: 2012-05-23 o 20:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#1054 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A te tetry w jakiej cenie za sztukę kupowałaś? Porządne są czy takie szmatki bardziej? A ten ręcznik to chyba taki cieniutki jest, ten żółty, czy tylko takie wrażenie sprawia? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1055 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
super, że wizyta udana. oby tak dalej ![]() widzę, że też ruszyłaś pełną parą z zakupami ![]() ![]() jeśli chodzi o kosmetyki to ja póki co wybrałam HIPP, dziś poleciałam po oliwkę do biedrony bo na promocji akurat jest ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1056 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1057 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i zakupy niczego sobie ![]() Butelke antykolkową mam taką samą :p |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1058 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() ile Wy piszecie,taka piekna pogoda a Wy przed kompem. Ja jak zwykle caly dzien w terenie. Jest promocja w drogerii Natura pampersy 2 sztuk 72 za 35zl. oczywiscie dokonalam zakupu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1059 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
cyt: Wieczór nadchodzi i mały zaczyna ataki na me flaki. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1060 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() te mniejsze zamawiałam tutaj http://allegro.pl/show_item.php?item=2350308859 a większe tutaj http://allegro.pl/pieluchy-biale-tet...346114767.html a kocyk raczej cieńszy, milutki w dotyku, z polaru. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1062 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
O nie!!!!jak mogłaś ![]() Cytat:
![]() alfabia dobra decyzja,jesteśmy z Tobą ![]() Anusia uważaj na siebie,bo z tą szyjką nie ma żartów.Musi być dobrze! A Twój synuś wcele nie jest taki wielki.Mój Jureczek (poprzednia ciąża) też ważył w 23tc 700g i do końca przytył jeszcze 3kg ![]() ![]() aga_ton, super zakupki.Muszę i ja kupic te flanelowe pieluszki,cudne są! a dziś widziałam w tesco tą butelkę Brown czy jakoś tak i ona 35zł,to chyba drogo co?i były pampersy1-78szt za 55zł(dodam zdjęcie)myślicie,że sie opłaca kupić?takich chyba nie widziałam,ciekawe czy dobre są ![]() Gratuluję udanych wizyt,dbajcie o siebie i malutkich lokatorów,buziaki. Dobrej nocki bez koszmarów i skurczów łydek ![]()
![]() |
#1063 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a co do pamersów czytam rożne opinie i moja siostra która ma właśnie córeczkę 7 miesięczna używa pieluszek dady z biedronki mówi ,że są super nie odparzają i nie uczulają są w fajnej cenie i bardzo podobne do pamerów tylko jak sie nie myle są od "2" ale jak je mierzyłam to mają taki sam rozmiar co 0 ![]()
Maleństwo ![]() Edytowane przez Grosi0603 Czas edycji: 2012-05-23 o 21:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1064 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1065 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jeśli chodzi o pieluszki to też słyszałam ,że te dady biedronkowe są dobre. My natomiast już zaczęliśmy kupować huggisy ![]() Dobranoc mamuśki, do jutra ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1066 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja kupuję mojej portfel, bo chciała. A dla teściówki kupię kwiatki ![]() ![]() ![]() Cytat:
Konczita - Norma cukru w ciąży to od 75 do 105. Natomiast po wypiciu nie powinna przekroczyć 140. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1067 |
Wtajemniczenie
|
no nieeeeee a te juz ida spać...eeehh....
|
![]() ![]() |
![]() |
#1068 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() anusiaaniaanusia - Dopiero teraz dostałaś luteinę? Coś późno ![]() Trzymam kciuki żeby pomogła ![]() Cytat:
![]() Tylko dajcie znać. Nie będzie problemu z mojej strony ![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Tak na szybko. Dzisiaj mamy 26t. Po wizycie ukazało się, że: - będzie Melania ![]() ![]() - waży 760g ![]() ![]() - mam odstawić luteinę, ale nadal się oszczędzać, - dostałam również skierowanie na pierwsze ktg ![]() ![]() - dzidzia ułożona już główką w dół ![]() I w sumie tyle ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1069 |
Zakorzenienie
|
Ja zmykam spać
![]() ![]() co do meila to uważam,że dziewczyny,które są z Nami cały czas i udzielają się Regularnie powinny mieć haslo,bez wzgl czy te nr tam sa czy nie i po problemie. Bo zamieszanie jest nie potrzebne,a dziewczyny odrzucone od meila. Mi to nie przeszkadza,że beda widzialy moj nr a ja ich nie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1070 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ale WIELKA ta Twoja córunia! Super! Melka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1071 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi to również nie przeszkadza, chciałyście zmiany hasła to zostało zmienione ale oczywiście też jestem za tym, aby miała je każda, która się udziela i miała stare hasło. Tak więc jeśli ktoś hasła jeszcze nie ma to wystarczy wysłać priva do mnie, czy Niegrzecznej, czy Konczi, czy którejkolwiek z dziewczyn która hasełko ma ![]() ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Gratuluje dziewczyny udanych wizyt ![]() ![]() Przepraszam że już nie zacytuje każdej z osobna ale umieram po prostu po całym dniu na powietrzu w tym upale . i zazdroszczę takich dużych dorodnych dzidziusiów ![]() Moja Zośka na waszym tle to kruszyna totalna.. 26tydzień, jutro 27 a tydzien temu mała ważyła ledwo ponad 500gram.. No ale nic, może po prostu taka będzie jej uroda a może pod koniec ciąży nadrobi.. się zobaczy, ważne że rozrabia w brzuchu jak to lekarz zapewnia. a rozrabia straszliwie
![]() |
#1072 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tylko dziewczyny, dawajcie hasło tym, które udzielają się na mailu od początku! Jeżeli jakaś nowa bądź 'nowa' zgłosi się o hasło to ustalmy razem czy jej dać. ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Sojka - Łatwiej będzie w rodzeniu będzie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1073 |
Zakorzenienie
|
To da mi ktoś to hasło czy nie... Bo piszę już i piszę do wszystkich i nikt nie chce mi dać...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1074 |
Zadomowienie
|
Wyprałam ubranka bebiczki i zajęły mi całą pralkę, więc już chyba będzie miała w czym chodzić... a raczej leżeć
![]() Idę spać, bo już mi się oczy zamykają. Oby mnie jutro lidl nie zawiódł ![]() Kolorowych!
#1075 |
Wtajemniczenie
|
aaaa no to ja se jeszcze serialik łoglądnę i tysz spadam ajci ajci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1076 | ||||
Wtajemniczenie
|
dobry wieczor dziewczyny
![]() was nadrobic to jest poprostu masakra a tylko jeden dzien mnie nie bylo znowu az strach was zostawic na dluzej ![]() mi dzien tak dzis zlecial ze nawet nie wiem kiedy zrobila sie 23. smutno mi dzis bo mama moja musi jechac na miesiac do Poznania do szpitala na dalsze zabiegi po wycieciu tego guza i eh wogole wszystko jest jakos do dupy ostatnio... jedyne co mnie pociesza to ze moje dziecko bardzo aktywne kopie coraz mocniej ![]() Cytat:
![]() a dobrze ze z dzidzia wszystko oki nic sie nie martw , napewno nadrobi , a skoro lekarka powiedziala ze wszystko jest oki to nie masz sie czym martwic mysle ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
i piekne zakupy ![]() a jednak Melania, to juz chyba na 100% co? ![]() bo jeszcze niedawno prawdopodobnie był chłopak. super nastepna dziewuszka ![]() ciekawe czy moja Iga nadal jest Igą czy moze jajeczka gdzies sie schowały ![]() Lukrecja to jednak chłopaszek na 100% gratuluje!! maggie wczoraj gdzies mi umknal twoj post, super ze do nas zawitalas wkoncu ![]() Kalpana ja bym poszla na twoim miejscu do innego lekarza, tamten wcale nie musi o tym wiedziec a ty bedziesz spokojniejsza.i niech glupot nie gada ze w 20 tyg nie moze okreslic plci, no chyba ze dzidek sie ciagle zaslania ![]() Anusia479 gratulacje z okazji 3 rocznicy slubu!! i zycze kolejnych ![]() ![]() Konczita zabraniam czytac glupot!!bo mezus sie wnerwi i faktycznie ci odetnie neta ![]() Dearlie idz na L4, nalezy ci sie, ja w sumie z przymusu siedze od 7 tyg w domu no ale coz.. taka polityka u mnie w tesco.. ze wysylaja od razu na l4 wec nawet jakbym chciala to pracowac nie moge ![]() ja nadal nie wiem jakie podjelyscie decyzje w zwiazky z tym mailem?troszke nie nadazam za Wami, staram sie byc na biezaco ale nieraz mi trudno i potem czytam po lebkach.wybaczcie.. zaraz zmykam spac , bo oczy mi sie juz kleja po calym dniu, tz wrocil i znowu bedzie mi buczal tym swoim komputerem , rany jaki halas ten grat robi ![]() to ja sie juz zegnam, do juterka laseczki , dobrej nocy |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1077 |
Wtajemniczenie
|
Ja wpadłam tylko na chwilę przed snem, żeby sie pochwalić, że będę miała dziewczynkę . Wątpliwości raczej nie ma, bo pokazała co ma między nóżkami na prawdę dokładnie, dobrze się ułożyła
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1078 |
Wtajemniczenie
|
no to co... to dobranoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1079 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() No i dzień dobry ![]() Edytowane przez colds Czas edycji: 2012-05-24 o 04:34 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1080 | ||||||
Zakorzenienie
|
haj ... nadrobiłam Was
![]() ![]() me nogi rana wyglądają dość fajnie, badania moczu są ok wszystko piknie się oczyściło ![]() ![]() dziewczyny które się udzielają piszcie na priv po przesyłamy hasełko nowe lista z namiarami została usunięta z maila (mam nadzieje, że wszystkie, które podały nr pobrały ją sobie? - jeżeli nie piszcie po przesyłam Wam ![]() ![]() Cytat:
![]() dam Ci tego maila dam ... bo kieckę chcę zobaczyć nie ? Cytat:
dobrze, że już jesteś ![]() ![]() Cytat:
namiary skasowane więc osoby udzielające się otrzymają nowe hasełko ![]() Cytat:
uuuu to jeszcze teraz dodatkowa wizyta u dentysty? yhhh niefajnie ... to jak drylowałaś? ja się pytam ciom ? ![]() napisz maila na priv prześlę Ci listę z namiarami ![]() Cytat:
jeee no widzę że się wyprawka kompletuje sama ![]() Cytat:
a ja mam odwyk od pepsi i coli ... no już nie piję chyba 4 dzień i nie jest źle chociaż mnie ciągnie ... zabroniłam mężowi przynosić do domu tegoż trunku i ma sobie w pracy popijać te niewskazane roztwory ![]() jeee .. podoba mi się Mati ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:55.