Koko-loko, wizaż spoko, rzućmy bukiet hen wysoko! PM 2012 cz. 24 - Strona 132 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-23, 23:14   #3931
201705121336
Konto usunięte

Dot.: Koko-loko, wizaż spoko, rzućmy bukiet hen wysoko! PM 2012 cz. 24

moja sis ma angielska sukienke nie wiem jaka to firma ale mniejsza z tym maja nawet swoja stronke ale po ang.

kicia brawo za obrączki
nena nr 1 i 4
201705121336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 23:16   #3932
maly_czlowieczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
Relacja z najpiękniejszego dnia w życiu!!

Dziękuję za poświęcenie, emocje i wzruszenie! piękna relacja wyglądaliście cudnie oby nie był to najpiękniejszy a pierwszy z szeregu cudownych dni w waszym wspólnym życiu!
Stary 2012-05-23, 23:21   #3933
fablous
Zakorzenienie

Jagodziu kochana jaka piękna relacja! Ten moment kiedy z TŻtem padliście sobie w ramiona.. ah wzruszyłam się . Super, że wszystko tak pięknie wam się udało. A Ty wyglądałaś PRZECUDNIE! Suknia rzeczywiście jak łabądź, te piórka dały niesamowity efekt. Do tego miałaś genialną fryzurę, makijażu nie widać za bardzo na tych fotkach ale ogólnie byłaś przepiękną PM

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 23:22   #3934
Cierpliwosc
Zadomowienie

Cytat:

Dziękuję za relację
Normalnie och i ach aż mi się tak ciepło w brzuchu zrobiło.
Ślicznie wyglądałaś

Ps To kościół na Czubach?
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 23:22   #3935
(kicia)
Zakorzenienie

Jagodziu aż się popłakałam. Cudowna relacja jutro umieszcze w zestawieniu bo dziś już dziergam z telefonu więc nie mam jak jeszcze raz wszystkiego naj pięknoto a co do obrączek właśnie w kościele tak się zastanawiałam czy dobre założyliście

No to teraz Kindzia i Iceflower do raportu
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 23:23   #3936
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Jagodziu kochana jaka piękna relacja! Ten moment kiedy z TŻtem padliście sobie w ramiona.. ah wzruszyłam się . Super, że wszystko tak pięknie wam się udało. A Ty wyglądałaś PRZECUDNIE! Suknia rzeczywiście jak łabądź, te piórka dały niesamowity efekt. Do tego miałaś genialną fryzurę, makijażu nie widać za bardzo na tych fotkach ale ogólnie byłaś przepiękną PM
jak dostanę fotki od fotografa napewno wrzucę kilka i to z bliska aby było widać makijaż
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 23:25   #3937
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
U kogo robiliście??? My właśnie szukamy jubilera w Kielcach.
Robiliśmy u jubilera na Paderewskiego, przy rondzie obok ZDZ. Cenowo był nieco droższy niż pozostali ale przekonał nas profesjonalizmem.

Stary 2012-05-23, 23:26   #3938
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
[/CENTER]
Dziękuję za relację
Normalnie och i ach aż mi się tak ciepło w brzuchu zrobiło.
Ślicznie wyglądałaś

Ps To kościół na Czubach?
Nie na kalinie ( pogranicze Niepodległości i Daszyńskiego)
Lili & Gabryś

Stary 2012-05-23, 23:27   #3939
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość

No to teraz Kindzia i Iceflower do raportu
No właśnie, coś ich długo nie widać. Chyba mężami się nie mogą nacieszyć

---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ----------

Chryste Panie, mam jutro zaliczenie a nic nie umiem

Stary 2012-05-23, 23:29   #3940
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:

[/COLOR]Chryste Panie, mam jutro zaliczenie a nic nie umiem
Witaj w klubie tyle że ja mam tylko koło. Trochę się uczyłam ale już nic nie umiem

U 11tysięczna wiadomość na wizażu
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2012-05-23 o 23:30
(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 23:38   #3941
jagodzia133
Zakorzenienie

Ja od wczoraj w pracy a i zapomniałam wam podziękować za kciuki dostałam @ dopiero w poniedziałek . Dlatego też mam wolny wieczór i mogłam napisać relację. Chociaż mąż jest niepocieszony z tego powodu... więc w weekend coś czuję że mnie z łóżka nie wypuści .
Jako że spełniłam swój wizażowy obowiązek (nie mogłam funkcjonowac myśląc o tym że czekacie na relację) mogę położyć się spokojnie spać także dobranoc.
Lili & Gabryś

Stary 2012-05-23, 23:39   #3942
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Jagodziu super relacja, cholera popłakałam się a przecież ze mnie twarda babka
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 23:45   #3943
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:

Przy fragmencie jak wpadliście sobie w ramiona łezka mi się w oku zakręciła Szkoda, że pani od kwiatów zawiodła, ale z twojej relacji, że cała reszta nadrobiła Gratuluję z całego serducha
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 23:47   #3944
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:

Obudziłam się o godzinie 5.00 nie mogłam spać kreciłam się na łóżku wstałam o 6.30. Pakowałam rzeczy potrzebne na salę i do pokoju. Zjadłam śniadanko. Pojechałam na 11 do fryzjera ze swoim zdjęciem. Fryzjer nie był w stanie odtworzyć fryzury tamtego fryzjera. Uczesał mnie w 45 min. Prawdziwa fabryka ślubna czesały się same Panny Młode. Potem przyjechał po mnie chłopak siostry tżta i pojechaliśmy po bukiety. Jak je zobaczyłam mało nie padłam na zawał. Miałam ochotę udusić babę. Mój był tragiczny a bukiet świadkowej był 4 razy większy niż mój. Byłam wkurzona na maxa. Wpadłam do domu jak burza zaczełam się drzeć ku...r...w.... na lewo i prawo. Pozamieniałam wstążki w bukietach i dla siebie wzięłam bukiet starszej. Potem dzwoni tż że nie może znaleć de3koracji samochodu no to znowu stres wydarłam się na niego bo dekoracja została u niego w domu. Po pół godziny sie okazało że dekoracja się znalazła. Przyszła makijażystka zaczeła malować świadkową a ja poszłam się myć. Świadkowa umalowała cudnie więc bałam się że będzie wyglądać lepiej niż ja. Siadłam na fotel pokazałam jej zapisane makijaże powiedzialam że lubię się mocno malować i że chcę mocny makijaż. Podchwyciła temat i zaplanowała fioletowo brązowy makijaż ponieważ nigdy takiego nie robiła. Było smiechu co niemiara. Świadkową umalowała w 40min. zaś na mnie poświęciła 1,2h zrobiła mi kępki. Powiedziała że mam idealną karnację na mocny makijaż. Jak spojrzałam w lustro to się popłakałam wyglądałam cuuuuudnie Pani Marcie oczki też się zaszkliły na widok mojej reakcji. Tak była zadowolona z efektu że aż zapytała czy może wstawić moje zdjęcie na swoją stronę oczywiście pozwoliłam. W międzyczasie fotograf poleciał do tżcika cykać fotki potem cykał mnie. Po makijażu zabrałam manatki i poszłam ubierać się do tżcika. Suknia już na mnie czekała. Kazałam wszystkim się schować żeby nikt na mnie nie patrzył.
Ubierałam się 30min. Cykaliśmy fotki. No i nadszedł czas na błogosławieństwo. Słyszę orkiestra gra pytają się o mnie to im pomachałam. Rodziców nie było zaczęłam się stresować . Weszła mama włożyła mi pod każdą piętę po 100zł i byłam gotowa. Wszywscy czekali w dużym pokoju. Otworzyły sie drzwi i wchodzę do pokoju. Patrzę stoi tżcik no i nie moglam popłakałam się wyglądał cudnie . Rzuciłam mu się w ramiona i nie mogłam się uspokoić.Nie moglam na samą myśl że niedługo będziemy jednością. Staliśmy wtuleni w siebie przez kilka minut tżcik szeptał mi do ucha że wszystko będzie dobrze i że mnie kocha i że wyglądam cudnie. Nikt dla mnie nie istniał tylko on. Dopiero gdy sie od niego odkleilam zobaczyłam że wszyscy stoją w pokoju chrzestni, rodzice, babcia, fotograf, świadkowie kamerzysta.Wszystkim się świeczki zaświeciły jak zobaczyli moja reakcję. Kleknęliśmy rodzice nas pobłogosławili. Mamy wychodzić z domu a świadkowa mówi że młody nie ma butonierki ze świadkiem. Szybko przypięliśmy i wyszliśmy z domu. Sąsiedzi zrobili bramę dostali 2 flaszki. Pod blokiem zapakowałam się w samochód. Musieli mi pomóc wsadzić suknię do samochodu taka była rozłożysta. Stoimy pod blokiem a ja sobie przypomniałam o cukierkach stała gromadka dzieci z okolicy otworzyłam okno i zaczełam sypać cukierkami. Podjechaliśmy pod kościół czekaliśmy az poprzednia para wyjdzie. Ale czas gonił oni nie odjeżdżali zastawili wjazd więc my po trawniku między ludźmi samochodem a choinką podjechaliśmy pod kościół.
Wysiedlimy przywitaliśmy się z kilkoma osobami goście weszli do k0ościoła. Zaczynają grać organy a świadek z tżtem mi mówią że nie będzie naszego księdza bo jest na pielgrzymce a listy dostaniemy na koniec mszy. Wyszedł po nas inny ksiądz przywitał nas i wolnym korokiem ruszyliśmy do ołtarza. (Etola była za duża i zsuwała mi się z ramion ale to szczegół bo potem wogóle jej nie poprawiałam i trzymała mi się w sumie już na samych łokciach ale miało to swój urok.) Kociół byl ubrany boooosk. Ogromne bukiety a na nich kolorowe motyle. Pięknie (dekoracja była bogata ponieważ w niedzielę była rocznica komunii u nas w kościele). Kazanie zleciało szybko. Potem przysięga byliśmy cały czas uśmiechnięci z radości chciało nam się śmiać ledwo nad sobą zapanowaliśmy. Założyliśmy obrączki. Pocałowaliśmy się. Na przekazanie pokoju podeszliśmy do naszych rodziców i rodziców chrzestnych. Byli mega tym wzruszeni. Na komunie i na koniec grała skrzypaczka. Wyszliśmy przy dziękach Mendelsona.(Mój tata sie popłakał jak wchodziliśmy do kościoła z tztem a potem na przysiędze. Bylam w mega szoku przez całe wesele zachowywał się mega kulturalnie jak nie mój ojciec.bo wiecie jakie historie Wystrzeliły tuby wysypano na nas masę pieniedzy dzięki Bogu dzieciaki pomagaly bo ja w paznokciach nie dawałam rady. Życzenia nie mały końca.Pojechaliśmy na salę. W drodze zorientowaliśmy się że na palcach mamy nie te obrączki ja miałam tżta. (między naszymi palcami jest 0,5mm różnicy. Na sali powitanie kieliszki się zbiły. Pierwszy taniec wyszedł bosko. Były obroty zwijania a na koniec wychylenie do tyłu i buziak. Tańczyliśmy do Rednex- Hold me for a while. Ludzie byli zauroczeni tą piosenką mówili że piękna i oryginalna. Potem tańce. O 21 była biesiada. Ognisko bigos bierogi i śpiewy pod gołym niebem. Orkiesta przygrywała na gitarze i akordeonie. Miało trwać 20min. A zeszło się ponad godzinę tak się ludzie dobrze bawili. Śpiewaliśmy piosenki: Szła dzieweczka, O mój rozmarynie, Cztery razy, Mazury itd. Ludzie byli zachwyceni mówili że to bardzo oryginalne i lepsze niż fajerwerki i lampiony.
Podziękowanie dla rodziców było dla mnie szokiem. Kupiliśmy moim rodzicom toster a Tżta pościel i filiżanki. Powiedziałam kilka słów do mikofonu.Rodzice się popłakali. Nawet moi!!!! To szok. a co najlepsze tańczyli razem w kółku a na koniec tańczyliśmy przytuleni w sześcioro!! W życiu nie myślałam że moi rodzice się na to zgodzą bez żadnego ale to chyba był najlepszy prezent jaki m0gli nam dać. Oczepiny były super mega śmiech. Była historia ja tż byl maly. Test zgodności naciąganie pończoch na głowy mężczyzn i głosowanie na śmieszne miny gorące krzesła ze śmiesznymi nagrodami oraz taniec na wózek. Potem tort wyglądał pięknie i był pyszny wszyscy chwalili i pytali skąd go mamy. O 1.30 były życzenia dla teścia ponieważ 20 maja miał urodziny i prezent dla niego ekspres do kawy. Bardzo się wzruszył że o nim pamiętaliśmy. Odśpiewaliśmy sto lat.Impreza trwała do 5 chociaż zespół skończył grać po 4.
Wszyscy mówili że wyglądałam pięknie suknią byli zachwyceni. Co kilka minut słyszałam ochy i achy na swój widok. Pytali skąd wziełam tak cudowną suknie że piękniejszej nie widzieli. Mówili że wygląda jak by zrobiona była z piór. Ze wyglądam jak piękny łabędź.
Suknia od doły porwała się kilka razy w tańcu bo ludzie mnie deptali. Ale mam ją uprała już i nie widać w ogóle tych uszkodzeń... Więc suknia idealna wiedziałam co kupić. Ludzie bardzo zadowoleni są z sali zespołu i wogóle imprezy. Dzwonią cały czas gratulować nam tak wspaniałej imprezy. Także jak widać wszytko się udało.

PS. Pisałam dla was tą relację godzine przez moje szpony proszę to docenić
W momencie wtulenia się w TŻta po zobaczeniu go w garniaku wybuchnęłam płaczem ja sobie każę zrobić make-up dopiero na sali weselnej, bo ślub przeryczę cały
Przepiękna relacja Jagodziu
Wygladałaś bosko, a suknia faktycznie wyglądała jakby była cała z piór

Cytat:
FAB FAB!! Odpisałaś mi już skąd ta Twoja śliczna nude'na sukienka? Czy przeoczyłam?

A ja przez ten okres mam cholerną zagwozdkę.
Bo wychodzi na to że okres wypadnie mi 3-4 dni po weselu, w sumie super, z tymże przed okresem mam fatalną cerę, syf na syfie, okropny nastrój i ogólne osłabienie, więc nie chcę żeby to się zbiegło ze ślubem, dlatego przestaliśmy się zabezpieczać, licząc że może uda się za 1 razem, no ale dupa. I teraz mam 2 opcje, liczyć że w tym cyklu się uda, albo z pierwszym dniem okresu w czerwcu wziąć tabsy, bo mam 1 opakowanie z poprzedniego razu kiedy je łykałam, wtedy skończyłabym je ok 15 lipca, kilka dni na krwawienie z odstawienia i na ślub byłabym już po...
Ale znowu chciałabym po tych tabsach poczekać z ciążą bo bez sensu ładować w siebie hormony na 1 cykl i nie wiem co robić, co radzicie?

Tymczasem dobrej nocy Wam życzę, bo ja mam pobudkę o 5 rano. TŻta WRC u mechanika więc muszę swoim zawieźć go do -pracy bo ma wyjazd z rana i o 5.30 musi być w firmie
Także śpijcie dobrze
Stary 2012-05-23, 23:55   #3945
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:

Jagodziu!!! Az brak mi slow! Te relacje najlepiej zapisz sobie na kompie i dzieciom pokazuj bo cudownie to ujęłaś....
Cudownie ze wszytsko sie udalo! BArdzo sie ciesze
Pieknie wygladalas, nie dziwie sie ze slyszalas same slowa zachwytu nad piekna sukienka no i Toba
Achhhh

nie wiem czy moge Ci zoneczko glowe zawracac, ale czy mozesz opowiedziec cos wiecej o tej "biesiadzie" ? Bardzo mnie to zaciekawilo

Kiciu- dziekujemy za zdjecia ze slubu jagodzi

kooocur- bedzie dobrze. Wizazowe kciuki nie zawioda zobaczysz. Dacie rade

Edytowane przez melod_y
Czas edycji: 2012-05-23 o 23:59
melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 23:59   #3946
maly_czlowieczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość

A ja przez ten okres mam cholerną zagwozdkę.
Bo wychodzi na to że okres wypadnie mi 3-4 dni po weselu, w sumie super, z tymże przed okresem mam fatalną cerę, syf na syfie, okropny nastrój i ogólne osłabienie, więc nie chcę żeby to się zbiegło ze ślubem, dlatego przestaliśmy się zabezpieczać, licząc że może uda się za 1 razem, no ale dupa. I teraz mam 2 opcje, liczyć że w tym cyklu się uda, albo z pierwszym dniem okresu w czerwcu wziąć tabsy, bo mam 1 opakowanie z poprzedniego razu kiedy je łykałam, wtedy skończyłabym je ok 15 lipca, kilka dni na krwawienie z odstawienia i na ślub byłabym już po...
Ale znowu chciałabym po tych tabsach poczekać z ciążą bo bez sensu ładować w siebie hormony na 1 cykl i nie wiem co robić, co radzicie?
hmmmm, mnie wypada okres jakoś też 5,6 dni po ślubie jak nic się nie przesunie, śledzę mój cykl uważnie, no niestety też dla mnie to mega zły czas - jestem zła, płaczliwa i zasyfiona, ale nie będę nic robić żeby to zmienić.....a z próbowaniem zajścia w ciążę....ja, ale zaznaczam, że mówię tu o swojej osobie z uwzględnieniem mojego charakteru i temperamentu, nie chciałabym dziecku zafundować tyle stresu w pierwszych dniach czy tygodniach życia, abstrahując od tego, że i w ciąży są czasem krwawienia, nie mówiąc o wymiotach i nastrojach oraz również zmianach w cerze. Ciąża to rewolucja hromonalna, niestety w pierwszym dniach po zapłodnieniu ryzyko utraty dziecka bywa bardzo duże...

ja bym nic nie przesuwała i nie kombinowała na Twoim miejscu, ale ja to ja, żadnych tabletek nie biorę (kiedyś brałam niby na obniżenie testosteronu).
Stary 2012-05-23, 23:59   #3947
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Jagodziu, piękna relacja ale miałam szczęście ze się załapałam na nią przed wyjazdem wyglądaliście super

Chciałam jeszcze tylko złożyć najserdeczniejsze życzenia PMkom które będą ślubować podczas mojej nieobecności czyli: Ewuszce, Margidzie, Niut0, Party_girl oraz pozostałym które się mniej udzielają, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia Oby wszystko Wam się udało tak jak sobie wymarzyłyście

Zmykam do łóżka bo za 6 godzin wyjeżdżamy w podróż poślubną
Do zobaczenia za 2 tygodnie

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 00:01   #3948
maly_czlowieczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Jagodziu, piękna relacja ale miałam szczęście ze się załapałam na nią przed wyjazdem wyglądaliście super

Chciałam jeszcze tylko złożyć najserdeczniejsze życzenia PMkom które będą ślubować podczas mojej nieobecności czyli: Ewuszce, Margidzie, Niut0, Party_girl oraz pozostałym które się mniej udzielają, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia Oby wszystko Wam się udało tak jak sobie wymarzyłyście

udanej podróży! wypoczywajcie!
Stary 2012-05-24, 01:22   #3949
__Paulinka__
Zakorzenienie

tak czekalam na relacje Jagodzi, kiedy sie pojawila czytam namiętnie z jęzorem na wierzchu, jestem w polowie i TZtowi sie na amory zebralo wiec musialam przerwac teraz doczytalam Jagodziu przepiękna i wzruszająca relacja Kochanie jak to czytalam to czuć bylo szczeście! tak bardzo czekalaś na ten dzien teraz już bedzie wszystko dobrze, Rodzice teraz dopiero docenią co mieli za skarb przez te lata! życze Wam szczescia jeszcze raz!

TZ bierze prysznic wiec wykorzystalam okazje i weszlam jeszcze troche na wiazaz ajj jak pozno sie zrobilo szkoda, ze niedlugo trzeba wstac do pracy haha dobranoc Kocham TZ
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 03:00   #3950
Cierpliwosc
Zadomowienie

Cytat:

Zazdraszczam nawet nie tyle, że poślubnej, ale w ogóle podróży (potrzebuję odskoczni, odstresowania). Bawcie się dobrze, może nawet wróćcie w trójkę

---------- Dopisano o 01:43 ---------- Poprzedni post napisano o 01:41 ----------

Cytat:
Nie na kalinie ( pogranicze Niepodległości i Daszyńskiego)
aaa Antoni
Jeśli mieszkasz na Kalinie to szacun!

Wpadaj do nas częściej (jak już się przyzwyczaisz do pisania w "szponach")

---------- Dopisano o 03:00 ---------- Poprzedni post napisano o 01:43 ----------

Puk puk, jest tu kto?

Wygląda na to, że tylko ja mam dziś fazę na prace nocą, ech jeszcze tylko 35 dni do wakacji
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 06:07   #3951
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana Moja a co masz myśleć? Masz myśleć że za kilka miesięcy przytulisz Wasze szczęście i nie brać innej opcji pod uwagę. 95 % to prawie 100, czyli na pewno wszystko będzie dobrze, nie przemęczaj się, Mężul przyszły dba o Ciebie pięknie więc na pewno będzie doskonale

Nena... Bo mi się przypomniało
W środy są.. środy z Orange w Cinema City

I obiecane zdjęcia Naszych GPSików

PS. Przyszedł @ ... LadyS czyli jednak Cię nie wyprzedzę
ooo i takie mi sie podobają najprostsze śliczne

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Dziewczynki dzieki za wsparcie. Staram sie myslec pozytywnie...duża szansa jest, ze bedzie dobrze...

14.06 czyli 2 dni przed weselem ide na kolejna wizyte i wtedy wszystko bedzie jasne. Oby tylko nie było krwawien...
będzie wszystko dobrze! Kciukam

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
oo to nie wiem co mi sie ubzduralo ze masz ecru ja planuje w takim razie miec cos takiego: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1337799172 ale chyba rekawek 3/4 jak uszyje takie cos to moge Ci to oddac po moim ślubie
możemy sie złożyć

jagodziu cudna relacja! Wzruszyłam sie czytając, gratuluję- wyglądałaś przepieknie
Stary 2012-05-24, 06:16   #3952
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez maly_czlowieczek Pokaż wiadomość
hmmmm, mnie wypada okres jakoś też 5,6 dni po ślubie jak nic się nie przesunie, śledzę mój cykl uważnie, no niestety też dla mnie to mega zły czas - jestem zła, płaczliwa i zasyfiona, ale nie będę nic robić żeby to zmienić.....a z próbowaniem zajścia w ciążę....ja, ale zaznaczam, że mówię tu o swojej osobie z uwzględnieniem mojego charakteru i temperamentu, nie chciałabym dziecku zafundować tyle stresu w pierwszych dniach czy tygodniach życia, abstrahując od tego, że i w ciąży są czasem krwawienia, nie mówiąc o wymiotach i nastrojach oraz również zmianach w cerze. Ciąża to rewolucja hromonalna, niestety w pierwszym dniach po zapłodnieniu ryzyko utraty dziecka bywa bardzo duże...

ja bym nic nie przesuwała i nie kombinowała na Twoim miejscu, ale ja to ja, żadnych tabletek nie biorę (kiedyś brałam niby na obniżenie testosteronu).
No ja niestety nie zostawię tego okresu tak samemu sobie, ja przed nie mam na nic siły, 2 ruchy i czuje się jakbym biegła maraton i co chwile mi słabo, więc gdybym zaszła w ciążę to jest 50:50, albo będę się czuć tak jakbym się miała czuć czyli jak przed okresem, albo będę się czuć dobrze..
Musimy pogadać z TŻtem bo wizja mojego zasyfionego pyszczka w najpiękniejszym dniu Naszego życia mi się nie uśmiecha.

Spałam 3 h nie mogłam zasnąć, po Jagodzi relacji tak się rozemocjonowałam że wyobrażałam sobie jak to będzie, a tu nagle 5 i trzeba wstać. TŻt już w pracy, a ja trochę mgr popiszę, na 10 jadę z moimi druhnami poszukać do bonary sukienek dla nich także możecie trzymać kciuki :P
Stary 2012-05-24, 06:58   #3953
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Witam się

Jagodziu relacja piękna i fotki pięknę. Ślicznie wyglądaliście
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 07:00   #3954
marcia45
Zadomowienie

Jagodziu piękna relacja i przepiękna suknie i Ty w niej

Miałaś te szalo-bolerko z allegro? Fajnie się prezentuje na zdjęciach, coś takiego mogłabym mieć. Masz jakieś foto zbliżenia na połączenie suknie-bolerko?

Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam

7.7.2012 godz 17
7.3.2015 moje druga miłość

Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
marcia45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 07:30   #3955
fablous
Zakorzenienie

Bry

Cytat:

FAB FAB!! Odpisałaś mi już skąd ta Twoja śliczna nude'na sukienka? Czy przeoczyłam?
Pisałam już wcześniej, sukienka jest no name, kupiłam ją w zwykłym sklepie rok temu. Na all też chyba widziałam kiedyś

Cytat:

Udanej podróży

Stary 2012-05-24, 07:37   #3956
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:

Obudziłam się o godzinie 5.00 nie mogłam spać kreciłam się na łóżku wstałam o 6.30. Pakowałam rzeczy potrzebne na salę i do pokoju. Zjadłam śniadanko. Pojechałam na 11 do fryzjera ze swoim zdjęciem. Fryzjer nie był w stanie odtworzyć fryzury tamtego fryzjera. Uczesał mnie w 45 min. Prawdziwa fabryka ślubna czesały się same Panny Młode. Potem przyjechał po mnie chłopak siostry tżta i pojechaliśmy po bukiety. Jak je zobaczyłam mało nie padłam na zawał. Miałam ochotę udusić babę. Mój był tragiczny a bukiet świadkowej był 4 razy większy niż mój. Byłam wkurzona na maxa. Wpadłam do domu jak burza zaczełam się drzeć ku...r...w.... na lewo i prawo. Pozamieniałam wstążki w bukietach i dla siebie wzięłam bukiet starszej. Potem dzwoni tż że nie może znaleć de3koracji samochodu no to znowu stres wydarłam się na niego bo dekoracja została u niego w domu. Po pół godziny sie okazało że dekoracja się znalazła. Przyszła makijażystka zaczeła malować świadkową a ja poszłam się myć. Świadkowa umalowała cudnie więc bałam się że będzie wyglądać lepiej niż ja. Siadłam na fotel pokazałam jej zapisane makijaże powiedzialam że lubię się mocno malować i że chcę mocny makijaż. Podchwyciła temat i zaplanowała fioletowo brązowy makijaż ponieważ nigdy takiego nie robiła. Było smiechu co niemiara. Świadkową umalowała w 40min. zaś na mnie poświęciła 1,2h zrobiła mi kępki. Powiedziała że mam idealną karnację na mocny makijaż. Jak spojrzałam w lustro to się popłakałam wyglądałam cuuuuudnie Pani Marcie oczki też się zaszkliły na widok mojej reakcji. Tak była zadowolona z efektu że aż zapytała czy może wstawić moje zdjęcie na swoją stronę oczywiście pozwoliłam. W międzyczasie fotograf poleciał do tżcika cykać fotki potem cykał mnie. Po makijażu zabrałam manatki i poszłam ubierać się do tżcika. Suknia już na mnie czekała. Kazałam wszystkim się schować żeby nikt na mnie nie patrzył.
Ubierałam się 30min. Cykaliśmy fotki. No i nadszedł czas na błogosławieństwo. Słyszę orkiestra gra pytają się o mnie to im pomachałam. Rodziców nie było zaczęłam się stresować . Weszła mama włożyła mi pod każdą piętę po 100zł i byłam gotowa. Wszywscy czekali w dużym pokoju. Otworzyły sie drzwi i wchodzę do pokoju. Patrzę stoi tżcik no i nie moglam popłakałam się wyglądał cudnie . Rzuciłam mu się w ramiona i nie mogłam się uspokoić.Nie moglam na samą myśl że niedługo będziemy jednością. Staliśmy wtuleni w siebie przez kilka minut tżcik szeptał mi do ucha że wszystko będzie dobrze i że mnie kocha i że wyglądam cudnie. Nikt dla mnie nie istniał tylko on. Dopiero gdy sie od niego odkleilam zobaczyłam że wszyscy stoją w pokoju chrzestni, rodzice, babcia, fotograf, świadkowie kamerzysta.Wszystkim się świeczki zaświeciły jak zobaczyli moja reakcję. Kleknęliśmy rodzice nas pobłogosławili. Mamy wychodzić z domu a świadkowa mówi że młody nie ma butonierki ze świadkiem. Szybko przypięliśmy i wyszliśmy z domu. Sąsiedzi zrobili bramę dostali 2 flaszki. Pod blokiem zapakowałam się w samochód. Musieli mi pomóc wsadzić suknię do samochodu taka była rozłożysta. Stoimy pod blokiem a ja sobie przypomniałam o cukierkach stała gromadka dzieci z okolicy otworzyłam okno i zaczełam sypać cukierkami. Podjechaliśmy pod kościół czekaliśmy az poprzednia para wyjdzie. Ale czas gonił oni nie odjeżdżali zastawili wjazd więc my po trawniku między ludźmi samochodem a choinką podjechaliśmy pod kościół.
Wysiedlimy przywitaliśmy się z kilkoma osobami goście weszli do k0ościoła. Zaczynają grać organy a świadek z tżtem mi mówią że nie będzie naszego księdza bo jest na pielgrzymce a listy dostaniemy na koniec mszy. Wyszedł po nas inny ksiądz przywitał nas i wolnym korokiem ruszyliśmy do ołtarza. (Etola była za duża i zsuwała mi się z ramion ale to szczegół bo potem wogóle jej nie poprawiałam i trzymała mi się w sumie już na samych łokciach ale miało to swój urok.) Kociół byl ubrany boooosk. Ogromne bukiety a na nich kolorowe motyle. Pięknie (dekoracja była bogata ponieważ w niedzielę była rocznica komunii u nas w kościele). Kazanie zleciało szybko. Potem przysięga byliśmy cały czas uśmiechnięci z radości chciało nam się śmiać ledwo nad sobą zapanowaliśmy. Założyliśmy obrączki. Pocałowaliśmy się. Na przekazanie pokoju podeszliśmy do naszych rodziców i rodziców chrzestnych. Byli mega tym wzruszeni. Na komunie i na koniec grała skrzypaczka. Wyszliśmy przy dziękach Mendelsona.(Mój tata sie popłakał jak wchodziliśmy do kościoła z tztem a potem na przysiędze. Bylam w mega szoku przez całe wesele zachowywał się mega kulturalnie jak nie mój ojciec.bo wiecie jakie historie Wystrzeliły tuby wysypano na nas masę pieniedzy dzięki Bogu dzieciaki pomagaly bo ja w paznokciach nie dawałam rady. Życzenia nie mały końca.Pojechaliśmy na salę. W drodze zorientowaliśmy się że na palcach mamy nie te obrączki ja miałam tżta. (między naszymi palcami jest 0,5mm różnicy. Na sali powitanie kieliszki się zbiły. Pierwszy taniec wyszedł bosko. Były obroty zwijania a na koniec wychylenie do tyłu i buziak. Tańczyliśmy do Rednex- Hold me for a while. Ludzie byli zauroczeni tą piosenką mówili że piękna i oryginalna. Potem tańce. O 21 była biesiada. Ognisko bigos bierogi i śpiewy pod gołym niebem. Orkiesta przygrywała na gitarze i akordeonie. Miało trwać 20min. A zeszło się ponad godzinę tak się ludzie dobrze bawili. Śpiewaliśmy piosenki: Szła dzieweczka, O mój rozmarynie, Cztery razy, Mazury itd. Ludzie byli zachwyceni mówili że to bardzo oryginalne i lepsze niż fajerwerki i lampiony.
Podziękowanie dla rodziców było dla mnie szokiem. Kupiliśmy moim rodzicom toster a Tżta pościel i filiżanki. Powiedziałam kilka słów do mikofonu.Rodzice się popłakali. Nawet moi!!!! To szok. a co najlepsze tańczyli razem w kółku a na koniec tańczyliśmy przytuleni w sześcioro!! W życiu nie myślałam że moi rodzice się na to zgodzą bez żadnego ale to chyba był najlepszy prezent jaki m0gli nam dać. Oczepiny były super mega śmiech. Była historia ja tż byl maly. Test zgodności naciąganie pończoch na głowy mężczyzn i głosowanie na śmieszne miny gorące krzesła ze śmiesznymi nagrodami oraz taniec na wózek. Potem tort wyglądał pięknie i był pyszny wszyscy chwalili i pytali skąd go mamy. O 1.30 były życzenia dla teścia ponieważ 20 maja miał urodziny i prezent dla niego ekspres do kawy. Bardzo się wzruszył że o nim pamiętaliśmy. Odśpiewaliśmy sto lat.Impreza trwała do 5 chociaż zespół skończył grać po 4.
Wszyscy mówili że wyglądałam pięknie suknią byli zachwyceni. Co kilka minut słyszałam ochy i achy na swój widok. Pytali skąd wziełam tak cudowną suknie że piękniejszej nie widzieli. Mówili że wygląda jak by zrobiona była z piór. Ze wyglądam jak piękny łabędź.
Suknia od doły porwała się kilka razy w tańcu bo ludzie mnie deptali. Ale mam ją uprała już i nie widać w ogóle tych uszkodzeń... Więc suknia idealna wiedziałam co kupić. Ludzie bardzo zadowoleni są z sali zespołu i wogóle imprezy. Dzwonią cały czas gratulować nam tak wspaniałej imprezy. Także jak widać wszytko się udało.

PS. Pisałam dla was tą relację godzine przez moje szpony proszę to docenić

aż mi łezki poleciały z oczu

udzielil mi sie stresik, jak sie wkurzylas na kwiaty i dekoracje samochodu

ja bym tak samo sie darła na wszystkich kto pod reka

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 07:47   #3957
a u d r e y
Wtajemniczenie

Fab śliczna jest, pasowałaby moim druhenkom idealnie. Zobaczymy co dzisiaj wytworzymy- plan mam taki żeby przede wszystkim iść do aggi, zary i mohito- w mohito widziałam śliczne pastelowe sukienki.. Oby się udało, jeszcze ewentualnie skoczymy do yoshe do krakowskiej...
Stary 2012-05-24, 07:49   #3958
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:

I obiecane zdjęcia Naszych GPSików
Piękne

Kooocurku wszystko będzie dobrze, wierzę w to

Jagodzia piękna relacja

Ogłaszam wszem i wobec, że mamy ściany Mam już sypialnię, salon, pokój dziecinny, kuchnię, łazienkę, przedpokój

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 07:52   #3959
anusia-girl
Rozeznanie

Hej dziewczynki
Ja dziś tylko na chwilkę... (chyba, że będzie później okazja)
Jedno co przeczytałam:

Cytat:

Wyglądaliście pięknie A relacja... popłakałam się!!!!

A póki co chciałam się podzielić tortem urodzinowym... (co prawda zapożyczony z neta, ale póki co nie mam innego )
Częstujcie się kochane

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pictures-of-birthday-cakes.jpg (30,1 KB, 7 załadowań)
Stary 2012-05-24, 07:54   #3960
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anusia-girl Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki
Ja dziś tylko na chwilkę... (chyba, że będzie później okazja)
Jedno co przeczytałam:

Wyglądaliście pięknie A relacja... popłakałam się!!!!

A póki co chciałam się podzielić tortem urodzinowym... (co prawda zapożyczony z neta, ale póki co nie mam innego )
Częstujcie się kochane

Anusiu wszystkiego naj naj najj

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości