|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Slimex 15
Piłam już herbatki z senesu, także nic mnie nie zaskoczy
![]() Piję wodę, ale faktycznie, niewiele pokarmu jest do strawienia i wydalenia ![]() A i nie czuję się jakaś zapchana, z pełnym brzuchem, także nie powoduje to wszystko u mnie dyskomfortu. |
|
|
|
#902 |
|
Raczkowanie
|
no własnie i ja dopiero przy tych tabletkach dowiedziałam się jak to jest żyć bez wzdęć....
|
|
|
|
#903 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
wcześniej było jej nadmiar i resztki wchodziły w boczki---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Cytat:
cisza i bez wzdęć i bólu i do tego płaski brzuszek sie robi
|
||
|
|
|
#904 |
|
Raczkowanie
|
dokładnie, zdecydowanie bardziej mi się podoba jedzenie tak małych ilości pokarmu, teraz się dużo lepiej czuję. Nie jestem zmęczona, lepiej myślę i się koncentruję. Jem same zdrowe rzeczy więc nie pakuję w siebie tego okropnego tłuszczu
|
|
|
|
#905 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
?to , że samo poczucie jest ok, że nie czujemy się ociężałe, wypchane , tam boli tu boli, zgiąć się nie można , to brzuch przeszkadza to boli itp. jest wiele tego , a teraz jesteśmy zadowolone , uśmiechnie te bo czujemy się lekkie , bez balastu bez odczucia ciężkości i kamieni w żołądku - jest to powód poprawienia nastroju i od razu w kobiecie zmienia się samo poczucie, nastawienie do świata , siebie , ludzi - poprawia się własne ego , ja wiem po sobie , nie muszę na Wagę wchodzić, wystarczy , że czuję się jakbym był lżejsza - i gęba mi sie śmieje od ucha do ucha i każdy 0,5 kg i 1 kg to szczyt niebios---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- no moje chuderlaczki widzę , że tylko my tu buszujemy , nie chcą z nami pisać i nas odwiedzać weterankami się niedługo zrobimy tego wątku ja znikam i zostawiam was na placu boju dzielnie sie sprawujcie i zerkajcie tu i tam co by jakieś zło nie przyszło i nas zamknęło!!! pa pa pa
|
|
|
|
|
#906 |
|
Raczkowanie
|
no ja się czuję świetnie
![]() Mariczko a gdzie Ty znikasz? mam nadzieję, że nie na długo? |
|
|
|
#907 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie piszą, bo na razie nie biorą nic na S. tylko na razie na A. ![]() (za jakieś 20 dni to się zapewne zmieni)
|
|
#908 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
A co to za stwierdzenie , że się nie odzywasz bo bierzesz A a nie S? czy to jakaś ironia? , więc nie ma znaczenia co bierzesz, wypowiadać sie trzeba , a nawet wskazane!!!!!! nie zwracają c uwagi , na jakim wątku to sie odbywa. a zdecydowałaś już czy s czy r? definitywna decyzja?a zamawiałaś już? zy czekasz? ![]() ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- Cytat:
już jestem ale was nie ma![]() wiedząc , że człowiekowi nic nie dolega , lżej na żołądku , to i świadomość ze kg spadają jest czymś co cieszy, takie nic a jaka radocha
|
||
|
|
|
#909 |
|
Raczkowanie
|
Masz rację Mariczko
![]() Zdecydowałam się na Sibumax, ale Adipexu mam jeszcze 18tabl. chyba, więc jakieś 7 dni przed ich końcem zamówię nowalijkę dla mnie. Chociaż zauważyłam, że jak bez przerwy biorę A. to działa lepiej. Do tej pory brałam średnio co 2-gi dzień i w połowie tego drugiego dnia zaczynało się mega podjadanie. Postanowiłam nie oszczędzać i brać codziennie dopóki nie osiągnę konkretów. Może przybliżę mój 'przypadek', 160cm, wyjściowa 104kg w końcówce lutego chyba, teraz 95kg. Czyli 9kg przez 3 m-ce. Mogło być zdecydowanie lepiej Docelowo: 75kg
start 24 lutego... Edytowane przez _Amri_ Czas edycji: 2012-05-23 o 15:08 |
|
|
|
#910 |
|
Raczkowanie
|
Amri to i tak ładny wynik, dobrze, że w ogóle coś leci
![]() To teraz ja będę znikała, bo pracę skończyłam i na zakupy jakieś trzeba jechać ![]() Miłego dnia dziewczynki!
|
|
|
|
#911 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
jak odstępy będziesz robic działanie bedzie się zmniejszać , jeśli mogę sie wypowiedzieć , lek ma przedłużone działanie do 10 godz. bo sie wolniej substancja uwalnia z kapsułki żelowej , ale to nie znaczy , że po 48 godz, będzie miał aktuwne działanie. Więc , tak jak napisałaś , jak bierzesz codziennie , widzisz efekty- więc bierz tak - nie robiąc przerw.Zobzcysz jak bedzie się org. zachowywał . z tego co piszesz , chciałabyś jeszcze zgubić, 20 kg , ja wierze że tak będzie i tzrymam kciuki A co do wcześniejszego postu na adim, od dawna nogi puchną? ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- ![]() Cytat:
![]() Wracałam do domciu i oczywiście - gdzie bym nie spojrzała na około wszędzie handlują? czym? Nowalijkami czyli truskaweczki , no i skusiłam się , mimo ceny tyle pieniędzy wywaliłam , zamiast 0,5 kg lub no powiedzmy 1 kg kupić - to ja szalona jak zwykle- zaszalałamAle juz nie chodzi , że taki smak , chodzi o to , że oczami sie napaliłam , a tu zjadłam tak malutko nawet owoc nie chciał mi sie zmieścić![]() Także jak chęć was najdzie , poczekajcie - nie warto teraz kupować
|
|||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#912 |
|
Raczkowanie
|
witam. mam pytanie czy lek wrócil do aptek? czy zamawiacie z zagranicy? jesli tak to gdzie?
|
#913 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Dlaczego pytasz?znasz ten lek? |
|
|
|
|
#914 |
|
Raczkowanie
|
![]() Mam nadzieję,że niedługo dołączę do Was - pozbywających się nie chcianych kg ![]() Ja zamówiłam sibu. Mam nadzieję, że będzie tak samo zniewalająco działał. Teraz pozostało mi czekać na paczuszkę
Szczęście Jest ukryte w drobiazgach ... więc nie czekaj na zrządzenie losu, tylko ciesz się z tego co masz - zazwyczaj Masz więcej niż zauważasz ![]() Edytowane przez Margaritte Czas edycji: 2012-05-24 o 08:40 |
|
|
|
#915 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
coraz nas więcej , superWspieramy wszystkie sie nawzajem więc damy rade |
|
|
|
|
#916 |
|
Raczkowanie
|
Ja już w domciu
![]() właśnie obiad robię - baskijską miseczkę
|
|
|
|
#917 |
|
BAN stały
|
Więc rób obiad i zjedz, bo nam tu padniesz
a jak samopoczucie?
|
|
|
|
#918 |
|
Przyczajenie
|
Uff.....dziś dostałam slimex! I zaczynam zabawę
Chciałabym schudnąć 10 kg w miesiąc, ale to raczej mało prawdopodobne. Ale każdy kg w dół będzie radością ogromną. Mój cel - zrzucić to co przybyło, od kiedy czułam się ze sobą dobrze, czyli 16 kg. Moje marzenie dalekosiężne to 25 kg, ale przy tym się nie upieram![]() Mam 169, ważę 76kg. Oby się udało! Trzymajcie kciuki! Ja Was podglądam i też trzymam
|
|
|
|
#919 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
10 kg w miesiąc? hmmmm, niektórzy twierdzą i móiły że schudły 17 kg więc dlaczego Ty miałabyś tyle nie spaść z wagi![]() Witaj , trzymamy kciuki , pisz jak postepy zastanawia mnie to skąd chęć agubienia 25 kg przy takim wzroście? tym bardziej , że nadwagi nie masz ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- a jeszcze , możesz powiedzieć ile za slimex dałaś? chyba to nie tajemnica |
|
|
|
|
#920 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem, czy przy Twoich parametrach
(169/76) schudniesz tak dużo w miesiąc, bo nie masz zbyt wiele do zrzucania z punktu medycznego.Chyba już regułą jest, że osoby o dużej nadwadze tracą więcej w początkowej fazie odchudzania. ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Ale! do wakacji się wyrobisz ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#921 |
|
BAN stały
|
potwierdzam
100% racji, 5 nie wiem czy będzie ![]() ale oby było ![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- przeraziła się? i uciekła![]() jak sie czujesz? co na obiadek było? jaka surówa? |
|
|
|
#922 |
|
Raczkowanie
|
Nie śpię od ponad doby i mam okropny jadłowstręt. Sałatka stoi, dziś ledwo dziabnęłam, biorę witaminy, dużo piję. Jutro mam zamiar zmusić się do zjedzenia czegoś dobrego i sytego.
A energii mam jak nigdy
|
|
|
|
#923 |
|
Przyczajenie
|
Nie uciekłam, jestem, jestem
![]() Jak już mówiłam 16 kg w dół to mój cel, dalsze kg nie są już konieczne, ale lepiej nie mieć ich niż mieć ![]() Czytałam właśnie, że ktoś zrzucił 17, to byłoby coś, ale nie za wszelką cenę. Za S. dałam 190zł. Tabletki z Wielkiej Brytanii. Drogo, ale jestem zdesperowana. U Pana Zbroi cena na chwilę obecną wynosi 300zł i sam mi przyznał, że to dla prawdziwych desperatów Bo jego zapasy się kończą, a chce na tym wyciągnąć ile się da.Co do mnie to zapisuję się od czerwca na zumbę! Może to przyspieszy chudnięcie i zwiększy efekty ![]() Nadwagę mam i nie potrafię przyzwyczaić się do mojego nowego ciała, a to niestety sprawia, że i ograniczam publiczne "występy", nie akceptuję siebie. I naprawdę zazdroszczę wszystkim tym, którzy nie mają z tym aż takiego problemu. Podziwiam Was, dziewczyny i wspieram ![]() Powodzenia! ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Jeanne1990 a co bierzesz? |
|
|
|
#924 |
|
Raczkowanie
|
Sibumax od Pana Z.
|
|
|
|
#925 |
|
Przyczajenie
|
i jakie efekty? Ja póki co zobaczę jakie będą efekty po slimexie, jeśli mierne (oby nie) to przerzucę się na tańszy zamiennik
|
|
|
|
#926 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
Ja zamówiłam u KZ i nadal czekam juz... 8 dzien tyle, ze pocztą !! moj błąd!? dzis do niego juz napisałam i czekam na odp
|
|
|
|
#927 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
piękny dzień a tu czytam coś co mi się nie podoba !!! kochaniutka, czytałaś posty wcześniejsze na temat jedzenia? Jesteś dopiero na początku brania tabletek, jeszcze tydzień 1.5 z takim niejedzeniem i będzie krucho z Tobą!!!! masz sesje , egzaminy i co chcesz z tym zrobić?Nie długo padniesz , bo braknie sił , będzie niedobrze , źle się będziesz czuła a wtedy gorzej jedzenie będzie wchodzić, mi też się nie chciało, byłam na samych warzywkach , owocach i wodzie , bo nic innego mi się nie chciało i co? dojdzie do tego , że nie będziesz miała siły wstać- wspomnisz moje słowa, jeśli nie będziesz jesć, treściwe jedzenie a mało trzeba jeść. Nie popełniaj błędu tylko się zmuszaj do jedzenia!!!! same witaminki i woda nic nie dadzą, wiem po sobie ach młodość i pragnienie bycia chudym , a gdzie myślenie?!!tylko się nie obraź to w dobrej intencji , poza tym każdy chyba ma świadomość tego co bierze i jego skutków!!! |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#928 |
|
Raczkowanie
|
AniaQk, na pewno dojdzie
jeszcze chwila cierpliwości.Dziewczyny, jak długo po S. utrzymuje się stan nieśmiertelności? Mija trzecia noc od mojej pierwszej tabletki i przez ostatnie trzy doby spałam 3,5 h. Najbardziej martwi mnie to, że czuję się lepiej, niż kiedykolwiek ostatnio :P duuużo lepiej też znoszę wszelkie napięcia, zbliża mi się @, mam mnóstwo zaliczeń, egzaminów, z TŻ się nie kłócę Tylko chciałabym chcieć spać, bo przecież sen to zdrowie. Wpadłam na dwie kombinacje: albo będę brać S. ok. 6 rano, bo zawsze się wtedy budzę (jak jeszcze sypiałam :P ), albo będę brać S. na noc, by zaczął działać już podczas mojego domniemanego snu, a przed kolejnym wieczorem, przed zaśnięciem, jego działanie osłabło. I wiecie co? Odnośnie zaparć. To chyba nie są zaparcia. Wczoraj wypróżniłam się normalnie, bez senesu, bez problemu i bez bólu. Przy zaparciach czuje się dyskomfort, to tak jak z tym moim snem-chciałoby się, ale nie da się :P a w przypadku defekacji to zachodzi ona chyba bezproblemowo, ale po prostu rzadziej, tak jak to Marika napisała.
|
|
|
|
#929 |
|
Raczkowanie
|
U mnie chyba dopiero teraz zaczyna się coś dziać, bo od dwóch dni mam straszne problemy z zasypianiem. Późnym wieczorem zaczyna mnie tak jakby telepać, tzn takie dziwne uczucie, jakby drgawki na całym ciele, ale wewnątrz, na zewnątrz nic się nie trzęsie. Jak już się położe, to za cholerę spać mi się nie chce i tak leżę parę godzin aż zasnę, ale rano wstaję normalnie, jakbym przespała całą noc.
|
|
|
|
#930 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() S bierz rano, brak snu przejdzie , do 2 tyg. tak dziewczyną mijała bezsenność, energia ędzie , dopóki będziesz jeść, jeśli nie, zabraknie jej
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:14.

wcześniej było jej nadmiar i resztki wchodziły w boczki
cisza i bez wzdęć i bólu
co by jakieś zło nie przyszło

czyli truskaweczki

tyle, ze pocztą !! moj błąd!? dzis do niego juz napisałam i czekam na odp