![]() |
#4921 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzien 2011
dlatego nie jedna położna doktor czy 100 innych osób radzi, że lepiej posiłki dziecku przyżądzać samemu...
oolong ja nie wychwalałam słoiczków tylko chodziło mi o to że łososia widocznie można dziecku dawać bo przecież by nie dopuścili do sprzedaży tak mi sie wydaje........mój mały nie miał żadnych przykrości po jedzeniu "gotowców" ale może on juz taki jest bo ja na diete szczególnie nie zwracałam uwagi a po 2 miesiącach jadłam już praktycznie wszystko.........mój Mikołaj strasznie pzrepada za zupka mamusi roboty: ziemniak+marchewka+kalafi or+brokuł+mięsko ale ona nawet mi smakuje mimo iż jest nie doprawiona ale nawet smaczna kurde w wiosce obok zmarł z niewidomych przyczyn roczny chłopczyk dziecko normalnie sie wieczorem bawiła poszło spać a rano już nie żyło ![]() ![]() ![]()
#4922 |
Zakorzenienie
|
Elf-
![]() Oolong-a pietruszka w nadmiarze nie jest też alergenna?? a więcej nie pamiętam co miałam napisać ![]()
#4923 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
OMG ![]() ![]()
![]() |
#4924 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale myślałam, ze firma Holle to będzie porządna. A tu zonk. Codziennie małemu daję kaszki tej firmy i skład jest ok, ale co jest rzeczywiście w środku? ![]() Owoce i warzywa zamówiłam i pomroziłam. Dzisiaj maluch jadł cukinię, ziemniaka i ciutkę selera. Średnio mu smakowala. Mój nadal je warzywa i owoce dla dzieci po 4. Miesiącu i ńie zamierzam się śpieszyć. Uwielbia dynię. Z owoców to gl. Jabłka na parze i surowe, czasami banana, brzoskwinie, gruszkę lub morelę. Cytat:
Mój dzieć niedawno zasnął, ale do domu wrocilismy po 21, ale było tak przyjemnie na zewnątrz. Może spróbuj zwykłej jaglanej. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4925 |
Zakorzenienie
|
Seona-klikniete
![]() dziewczyny poklikajcie przynajmniej parę razy-mozna co 5 minut-może się uda
#4926 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
booooziu... straszna sprawa ! umarlabym chyba ! ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Cytat:
sie robi ![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- fajna pościel jeszcze pare dni w biedrze ![]() http://promobaby.pl/promocja-8284.html |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4928 |
Zakorzenienie
|
bosh, nie moge spac
![]() ![]() Seonko poprawilam liste ![]() ---------- Dopisano o 00:53 ---------- Poprzedni post napisano o 00:53 ---------- a kto tu jeszcze jest? ![]() ---------- Dopisano o 00:55 ---------- Poprzedni post napisano o 00:53 ---------- czemu kosmetyki itp zawsze koncza sie jednoczesnie? ![]() alantan i bepanthen to to samo? |
![]() ![]() |
![]() |
#4929 |
Zakorzenienie
|
heloł
![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj mąż przywiózł zdjęcia , które daliśmy wywołać. Zaledwie 500 sztuk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Idę usypiać gada, bo samej mi się chce spać. Oglądaliśmy jakiś film "Ślady zbrodni". http://www.filmweb.pl/film/%C5%9Alad...ni-2007-399692 Ale głupotę wymyślili na koniec! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:48 ---------- Poprzedni post napisano o 01:46 ---------- Muffinka, suuuper lista ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4930 |
Zadomowienie
|
hej
![]() zapowiada sie nastepny ladny dzien u nas pobudeczka znow o 6,cos tej mojej malej sie poprzestawiało mam pytanie do mam alergicznych(wprawdzie juz raz pytalam o to ale odpowiedzialy inne mamy)-kiedy zaczelyscie rozszerzac diete?i co na poczatek?kaszki?sloiczki? owoce? bo nie mam pojecia czy juz zaczynac i od czego
#4931 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wow faktycznie fajna ![]() jutro bede na zakupach tojak bedzie kupię ![]() Witam ![]() Noc - porażka, Co 2h pobódka. Pijawka wyssała ze mnie wszystkie soki, wstałam taka głodna, ze szok ![]() a młody od rana juz marudny, dostał czopa. Dziś na noc idzie butla ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4932 |
Zadomowienie
|
witam
![]() u nas pobudeczka przed 7:00 ale żeby nie było tak kolorowo, to po 4:00 młodą obudził ból brzucha (chyba ![]() ![]() ![]() Nie dawałam jej jeszcze żadnych owoców, żadnego deserku ale dzisiaj zapodam jej jabłko, to może pojdzie ta koopa w końcu ![]() Seonka - klik poszedł ![]() ---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ---------- Wariateczko - kliknęłam ![]()
#4933 | ||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
http://www.portalspozywczy.pl/inne/r...eci,70111.html elf nieylz duet tworyzcie y Mlodym, lepiej wam nie podpadac ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Moze kup sinlac on jest wlasnie dla dzieci ktore slabo przybieraja na wadze. ---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ---------- u nas tez ciezka noc, Mloda w ogole znow ma katar ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4934 |
Wtajemniczenie
|
witamy porannie
![]() mloda wlasnie poszla drzemac, ja zaraz biore sie za sprzatanko i potem wyjscie na spacer - do zlobka, bo podobno sa miejsca jeszcze ![]() ![]() mam pytanko... bo znow w cycuchach suuuusza... mloda wlasnie zjadla z 2ch i jeszcze by cos wszamała ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4935 |
Wtajemniczenie
|
Witamy.poddaje sie mala spi na reku 3razy do lozeczka raz na lozko odkladalam i krzyk.chyba cos przeczuwa bo mam na zakupy jechac.nie wiem jak tesciowa ja ogarnie bo ta sie na mm obrazila.sciagnac nie dam rady bo wszystko zjadla.czy Wasze dzieci po podaniu wody do picia patrza na Was z wyrazem wtf?u mnie nie ma szans zaraz sie krztusi a soki i herbatki rozcienczone sa ok.
#4936 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() U nas dzisiaj troszkę chłodniej - można odsapnąć ![]() wariateczka my używamy ostatnio tylko pieluch babydream i póki co jestem zadowolona i narazie przy nich zostaję ![]() muffinka lista super tylko jakbyś mogła poprawić Dominej na dominej, bo w sumie to wszędzie z małej litery piszę - więc żeby było jak należy ![]() Ela ![]() ![]() goldika ja też mam jakieś doły, że moja mała za mało umie ![]() ![]() ![]() ![]() Seona na moją DObrusię też wszyscy wkoło mówią, że grubiutka itp. A lekarka jej nie zaszczepiła ostatnio bo za mało przybiera na wadze :/ W ogóle wkurzaja nie komentarze innych ![]() Dziewczyny czy Wy wprowadzacie jogurty? W ogóle od kiedy można - bo nie wiem. Te dla dzieci są po 6. miesiącu - ale pełno cukru tak i ja chciałam naturalny dać z owocami ewentualnie ale nie wiem jaki??? No i powiem Wam, że moja jeszcze surowego jabłka nie jadła - tzn. sama nie robiłam (nie bijcie za moje lenistwo) - tylko słoiczki. Cały czas się boję, że po surowym coś jej będzie... I czaję się z daniem jej kawałeczka w gazie do ciamkania ![]() Idę sobie zrobić kawę - dzisija już druga - bo nie mogę się dobudzić dzisiaj. Dobrusia co pół godziny przebudzała się z rykiem - co oznacza, że smoczek jje wypadł i trzeba natychmiast wstać i włożyć do dzioba ![]() ![]()
#4937 |
Wtajemniczenie
|
co do listy... to ja musiałam pare mam przeoczyc, bo nie pamietam Lori, milagrosa, Agnieszka0506 - sie u nas nie udziela :P, rudominka.... z góry przepraszam jak mi jakas aktywność umknęła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4938 |
Wtajemniczenie
|
a ile minelo wiecej niz 30dni?ja wywalilam kiedys bo skoro producent tak napisal...ja bym kupila 2 bo mala nie zna smaku 1 wiec nie ma opcji ze mieszac bedziesz musiala.moja nadal pije bebilon ha 1ale 2 w pogotowiu.
#4939 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
aniolina własnie dostałam probke sinlacu i sie zastanawiam czy zrobic,o nim rozne skrajne opinie czytalam ale chyba dopoki nie sprawdze sama to nie ma szans sie przekonac my zaraz uciekamy na spacer,i podwiezc tz-etowi sniadanie do pracy,bo jak zwykle zrobil i zostalo w kuchni ![]() tak ze milego dnia wam ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4940 | |
Zakorzenienie
|
siemka
![]() nic mi sie dzis nie chce... czuje sie jkaby @ miala przyjsc... ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4941 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ojjjj wiecej wiecej mysle ze nawet cos ok. 50-60 ![]() ![]() szkoda ze nie można kupić mleka na porcje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4942 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4943 |
Wtajemniczenie
|
dominej z rozwojem u maluchow to tak jak z nauka j obcych jedni sa mega zdolni inni mniej lub wolniej lapia.moja mala tez jakos super hiper szybko sie nie rozwija ale wiem ze wszystko w swoim czasie.martwisz sie to rehabilitanta zaptaj co cwiczy malutka ale wg mnie nie ma powodow do zmartwien.kurcze to nie wyscig szczurow.spokojnie.
#4944 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() EDIT: pomylilam rudominke z Amarantas ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4945 |
Zakorzenienie
|
Cześć Mamusie
Nie nadrabiam i nie przelatuje...tylko rzuciło mi się w oczy, że Muffinka nie wiem jak mój potomek ma na imię ![]() ![]() dalia- mleko następne ![]() Seona na mojego synka też każdy mówi, że pampuszek. Mój tato powiedział też, że nie widzial takiego grubego dziecka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4946 |
Zadomowienie
|
ja_dalia a nam lekarka powiedziala wczoraj ze jak juz mala ma 5 miechow,to mzoemy powoli przejsc na bebilon pepti 2
fatal haha moja z woda ma to samo,zaczyna pic,nagle patrzy na mnie z wyrzutem i wszytko wypluwa,ale jak jej sie bardzo chce pic to z braku laku wypije dominej to my chyba tez wyprobujemy te babydream,jak na razie mam z tej serii puder do pupy-ale jak dla mnie nie najlepszy,i krem na slonce z filtrem 50+,moze być
Nigdy nie zobaczysz,tego co ja widzę Są chwile które kocham,i których nienawidzę ... Wymianka Edytowane przez wariateczka88 Czas edycji: 2012-05-24 o 10:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#4947 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u nas poza cycem nic ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4948 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4949 |
Wtajemniczenie
|
dalia zrob kotom to mleko moj jadl jak mi sie termin skonczyl.moze zjedza
#4950 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja bym obstawiała, że tak jak masz w podpisie - Michałek ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Cytat:
hmmm... kaszki to moj kociak wcina jak szalony jesli młoda nie zje do konca ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:44.