|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII
Cytat:
no właśnie, ja tak nie uważam. I z takim poglądem też się nie spotkałam, raczej, że po prostu "dla zasady" w jakimś tam wieku raczej kobiety noszą krótkie włosy.
|
|
|
|
|
#3332 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zdjęcia, które dodałaś Cytat:
Shadii gratuluję zdania egzaminu ![]()
STYLE IS ETERNAL http://make-up-my-little-obsession.blogspot.com/ 28.09 Tangle Teezer - recenzja 11.09 Jak dba o siebie Jessica Alba ![]() 08.09 UD Naked 2 VS OH SO Special Sleek Edytowane przez MiaWallace876 Czas edycji: 2012-05-22 o 20:45 |
||
|
|
|
#3333 |
|
Zakorzenienie
|
ciało:
40 min hh opalanko depilacja masaż syreną balsamowanie włosy: maska jajeczna twarz: regulacja brwi maska wygładzająca cetaphil epiduo punktowo żel pod oczy Shadii gratuluję ![]() Soph trzymam kciuki a jaka praca, jeśli można wiedzieć? ![]() Tak mówicie o szortach... kurcze chętnie bym je założyła, tylko po tych głupich brodawkach płaskich zostały mi blizny na łydce i to takie ciemnoczerwone 5 Dokładnie 5 takich śladów jakby mnie ktoś papierosem przypalił i nie mam pojęcia jak się tego pozbyć.... Na twarzy miałam delikatniejsze leki, także śladu praktycznie nie ma, lekkie przebarwienie, ale mam nadzieje że jeszcze zjaśnieje, ale ta łydka
|
|
#3334 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hello dziewczęta
![]() jak Wam dzień minął? mam nadzieje, że pozytywnie! ![]() jakiego kochana balsamu używasz? chciałabym coś sprawdzonego ![]() Cytat:
![]() wydaje mi się, że wypada ![]() i jak poszła? ![]() Cytat:
żeby Ci się stopy tylko w paski nie poopalały o, u mnie też się zaczyna teraz rejs po lekarzach muszę iść na EKG i na badanie TSH tragedia Cytat:
ja nie wyobrażam sobie mieć krótszych włosów niż do brody, bo mam zwyczajnie w świecie zbyt okrągłą twarz do krótkich włosów już w takim bobie wyglądałam jak księżyc w pełni ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale już w sumie niech będzie, co mi tam. To były jedyne sandały tóre nie są za szerokie dzieki tym, że można je przyciągnąc sznurowkami, wiec z desperacji je kupiłam, zreszta były tanie, jak mi się po sezonie rozpadna to nie ebdzie ząlu mam szpilki gladiatorki z masy paseczków, wiec często i od nich opalam się w pasiory takie rejsy po lekarzach maja to do siebie, ze jak już sie go zacznie to końca nie widać u mnie ten ginekolog pewnie za tydzien bądź dwa i musze iśc do derma a pozneij w polowie lipca znow nefrolog ![]() Dobrze, ze jutro nie mam zajec [i kolokwium z fonetyki an ktore nie miałam czasu sie uczyc, ufff ] wiec ogladam sobie teraz moj jeden z ulubionych filmow bękarty wojny na cinemax ![]() Poza tym kupiłam już farbę do włosów, l'oreal ma nowe opakowania. A tego szamponu dla rudziaków z Isany bodajże nie było w ogole, myslalam, ze znajde cos z joanny, ale był ntylko odo platyny
Edytowane przez ghana Czas edycji: 2012-05-22 o 23:31 |
|
|
|
|
#3336 |
|
Zakorzenienie
|
ghana, czemu niepocieszona 4,5? no nie przesadzaj
kurcze, też mam ochotę zafarbować włoski na rudo, ale na razie się wstrzymuje, bo kusi mnie blond i chce dać im trochę odżyć, żeby ewentualnie rozjaśnić ![]() ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- kolokwium z fonetyki? studiujesz anglistykę?
|
|
|
|
#3337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zafarbuje przed egzaminami, a pozn iej dopiero pod koniec wakacji, od słonca i tak troche rozjaśnieją a nie chce ich meczyc niepotrzebnie ![]() tak, studiuje fil. ang
|
|
|
|
|
#3338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakieś triki? porady? jak się uczyć? czego się uczyć? uwielbiaam angielski
|
|
|
|
|
#3339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moim ulubionym przedmiotem jest fonetyka, mam fisia na punkcie tych kochanych znaczków, akcentów itp. i co słyszę jakiś wyraz itp od razu w głowie układam sobie jak to wygląda w zapisie fonetycznym, gdzie powinien być stress itp takie jakieś zboczenie ![]() wiadomo należy najpierw znać dobrze gramatykę i dopiero kiedy to się opanuje dopiero sobie dawkować słownictwo, bo bez gramatyki można jakoś się dogadać, ale jakoś tak srednio xD a i studiuje też tam oprocz angielskiego -hiszpański, ale jego akurat od podstaw - bardzooo przyjemny i prosty jezyk
|
|
|
|
|
#3340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi też angielski jakoś tak znośnie wchodzi, bardzo dużo słówek wyłapuje z filmów i piosenek, nie mam raczej problemu z oglądaniem czegoś po angielsku, ale ostatnio też świruje na punkcie fonetyki, żeby wszystko ładnie wymawiać i akcentować
|
|
|
|
|
#3341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale generalnie fajne są te akcenty w słownictwie, jest kilka zasd a reszta na czuja, tak samo stress patterns w zdaniach nawet łaćzniki słów są tak przyjemne jestem chyba jakaś zboczona, że to lubię, bo właśnie cała grupa narzeka na ten rpzedmiot mówiać, że wieje nudą i jest w ogole nieprzydatny.
|
|
|
|
|
#3342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ogóle jaki wolisz akcent? amerykański czy brytyjski?
|
|
|
|
|
#3343 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję
|
|
|
|
#3344 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3345 |
|
Raczkowanie
|
dzień dobry
![]() ja też uczyłam się hiszpańskiego i angielskiego jeszcze moment włoskiego ale to nie była długa przygoda :P
|
|
#3346 | |
|
Zadomowienie
|
Witam.
U mnie znów podstawy (prysznic, balsam, krem na stopy, dłonie, mycie buzi, tonik krem, mycie włosów + odżywka b/s) oraz depilacja i pumeks na stopy. Trzeba się poprawić, ale ostatnio ciężko z czasem. Zaraz zrobię makijaż i do pracy... Cytat:
Wypróbuję właśnie tak jak radzisz, mam nadzieję, że nie zrobię sobie krzywdy ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Z Joanny widziałam szampon i odżywkę do rudych włosów w Naturach |
|
|
|
|
#3347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie w mieście nie ma natury
|
|
|
|
|
#3348 |
|
Zadomowienie
|
Co do szortów to ja jakoś za nimi nie przepadam, mogę założyć na działkę, na wieś, nad jezioro itp, ale tak na co dzień jakoś do mnie nie przemawiają, chociaż może się przekonam w tym sezonie, bo mam 2 pary białych, bardzo fajnych... Ale jeśli chodzi o spódniczki to nie mam oporów założyć krótkiej spódniczki/sukienki (i szpilek do tego zazwyczaj), bluzeczki na ramiączkach/wiązanej na szyi do pracy/na uczelnię/czy jak idę coś załatwić nawet w urzędzie jak jest ładna pogoda i jest ciepło
---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- To może poszukaj w supermarketach (real, tesco, leclerc) |
|
|
|
#3349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do kusych sukienek, szortów it p - ja zawsze tak chodziłam, ale teraz się boję chociaż lekarka mi powiedziała, ze moge nosic
|
|
|
|
|
#3350 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3351 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3352 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() buahhot, maseczka bardzo fajna jest
|
|
|
|
#3353 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
używam Lirene Body Arabica https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...drniajacy.html Wcześniej miałam Ziaję,Dove i Dax Cosmetics i moim zdaniem najlepszy jest Lirene Dove też byłby w porządku, gdyby nie drobinki ![]() Cytat:
![]() Trzeba pamiętać o umiarze i o tym, że to kosmetyk dla uzyskania naprawdę delikatnej opalenizny i lepszego kolorytu. W pogotowiu miej cytrynkę Początki u mnie nie były najlepsze Kwestia wprawy, ale teraz zdecydowanie wolę słońce w tubce Piłyście może drożdże? Tyle się naczytałam o ich rewelacyjnym działaniu , ale jakoś mam obawy przed ich stosowaniem.... I jak zwykle boję się wysypu Chociaż może teraz w trakcie picia pokrzywy jestem zahartowana i nic mi nie będzie
|
|
#3354 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Ale jest duszno, człowiek tylko się męczy w taka pogodę ![]() 7 KOSMETYCZNYCH SZTUCZEK Z POMIDOREM 1. Pomidor to świetna ochrona przed promieniami UV. Wystarczy, że zmiksujesz ogórka z sokiem pomidorowym i umyjesz taką mieszanką twarz. Skóra będzie bardziej promienna i odżywiona już po kilku dniach. 2. Pomidor nadaje skórze blasku. Wymieszaj sok pomidorowy z miodem i nakładaj codziennie na twarz, szyję i dłonie. Trzymaj 10 minut i zmyj. 3. Inna metoda na promienny look to : połączenie 4 łyżek twarogu z 2 łyżkami soku. 4. Pomidor świetnie oczyszcza ! Zmiksuj pomidora i zrób sobie ekspresową maseczkę. Trzymaj minimum 15 minut, następnie zmyj i przetrzyj twarz płynem micelarnym. 5. Dla skóry wrażliwej , idealne na złagodzenia podrażnień będzie połączenie pomidora i mleka. W równych proporcjach połącz te składniki, trzymaj w lodówce przez 2-3 dni, a później nakładaj na skórę. Po 15 minutach, skóra będzie miło odświeżona. Miksturę oczywiście zmywamy 6. Jeśli lubisz domowe spa , to zafunduj sobie relaks pod pomidorową maską. Potrzebne Ci będą zmiksowane pomidory, płatki owsiane i twarożek. Całość mieszaj, aby uzyskać gęstą masę. Pozostaw maseczkę na twarzy przez 30 minut, a później zmyj zimną wodą. Do stosowania na noc! 7. Marzysz o naturalnie czerwonych ustach ? Dodaj odrobinę soku pomidorowego do olejku kokosowego i nakładaj na usta.
Edytowane przez marta 85 Czas edycji: 2012-05-23 o 18:52 |
|
|
|
#3355 |
|
Zakorzenienie
|
witam
ale mam dziwny dzień, jakoś inaczej się czuję ![]() w centrum handlowym, sklep z bielizną ![]() myślę, że ok, jutro godzina próbna ![]() asiulka123 jak masz oczyszczoną już skórę to nie powinno być wysypu ![]() mnie od drożdży odciąga zapach... |
|
|
|
#3356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam taką nadzieję, że wysyp by mnie ominął Zapach jest najmniejszym problemem, dla ładnej cery i pięknych włosów wszystko wypiję Boję się najbardziej konsekwencji dla układu pokarmowego, rewolucji żołądkowych itp.
|
|
#3357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3358 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3359 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
to będzie długi dzień.... bardzo źle się czuję po lekach;/MIłego dnia;* |
|
|
|
#3360 |
|
Zakorzenienie
|
Soph
powodzenia! Marzeniątko aktualnie maści Hasceral, fakt nie używałam jej regularnie, wydawało mi się że pogarsza stan no ale spróbuje poużywać codziennie i zobaczę jaki efekt będzie... Dzień dobry Miłego dnia! kitka, caate gdzie się podziałyście??
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:44.

w moim otoczeniu wszystkie kobiety mają krótkie
moja mama ma długie. W ogóle zauważyłam, że dla większości osób włosy długie= zaniedbane w tym sensie, że krótka fryzurka świadczy o tym, że często odwiedzasz fryzjera a długie włosy, że go unikasz co znaczy, że nie dbasz o siebie
no właśnie, ja tak nie uważam. I z takim poglądem też się nie spotkałam, raczej, że po prostu "dla zasady" w jakimś tam wieku raczej kobiety noszą krótkie włosy.

5 Dokładnie 5 takich śladów jakby mnie ktoś papierosem przypalił i nie mam pojęcia jak się tego pozbyć....
już w takim bobie wyglądałam jak księżyc w pełni
wystarczy Marzena 

poszłam za nią nawet do drugiego budynku [mi tam było nie po drodze, ale...