Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-22, 20:25   #3331
Shadii
Wtajemniczenie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII

Cytat:
Napisane przez asiulka123 Pokaż wiadomość
powodzenia

Shadii
gratulacje

no długie i piękne włosy to w sumie rzadkość w moim otoczeniu wszystkie kobiety mają krótkie moja mama ma długie. W ogóle zauważyłam, że dla większości osób włosy długie= zaniedbane w tym sensie, że krótka fryzurka świadczy o tym, że często odwiedzasz fryzjera a długie włosy, że go unikasz co znaczy, że nie dbasz o siebie A po 30-stce nie wypada mieć długich włosów. Ja tak oczywiście nie uważam i zapewne wiele wizażanek również
Dzięki no właśnie, ja tak nie uważam. I z takim poglądem też się nie spotkałam, raczej, że po prostu "dla zasady" w jakimś tam wieku raczej kobiety noszą krótkie włosy.

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 20:44   #3332
MiaWallace876
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
ale sie zaraz zmarszcze nie wiem po co dzisiaj siedziałam w szkole 2 h, bo babka cytuje 'musiala namyslic sie co mi dac na koniec' co było całkiem logiczne, bo miałam wystzsko napisane powyzej 95%. Czekam te 2 h, czekam, dostaje indeks a tam 4,5 no krew mnie zalała

dobrze , że rzyjkechałam sobie rowerkiem to chociaż pozniej mogłam się wyciszyć jadac sobie przy rzeczce i słysząc śpiew ptaków

Dziewczyny wypada iśc na uczelnie w krotkich spodenkach? Dzsiaj miałam tak samo dylemat czy wypada iśc w bokserce, ale w koncu na siebie ją włozyłam [taka do pol uda] i do tego zamiast szortow legginsy w kwiatki.
ehh też bym była zła, człowiek się stara, wydaje Ci się, że ocena w takim przypadku jest oczywista a tutaj 4,5 ;/

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Dzień dobry!
zdjęcia, które dodałaś

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
witam

też właśnie się zastanawiałam, czy ubrać spodenki, ale ostatecznie nie ubrałam i żałowałam jutro ubieram, bo nie mam zamiaru się znowu smażyć w mpk
hehe miałam dzisiaj ten sam problem i jutro też idę w spodenkach xD

Shadii gratuluję zdania egzaminu

http://make-up-my-little-obsession.blogspot.com/

28.09 Tangle Teezer - recenzja
11.09 Jak dba o siebie Jessica Alba
08.09 UD Naked 2 VS OH SO Special Sleek

Edytowane przez MiaWallace876
Czas edycji: 2012-05-22 o 20:45
MiaWallace876 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 21:08   #3333
loluska
Zakorzenienie

ciało:
40 min hh
opalanko
depilacja
masaż syreną
balsamowanie

włosy:

maska jajeczna

twarz:

regulacja brwi
maska wygładzająca
cetaphil
epiduo punktowo
żel pod oczy

Shadii
gratuluję

Soph
trzymam kciuki a jaka praca, jeśli można wiedzieć?

Tak mówicie o szortach... kurcze chętnie bym je założyła, tylko po tych głupich brodawkach płaskich zostały mi blizny na łydce i to takie ciemnoczerwone 5 Dokładnie 5 takich śladów jakby mnie ktoś papierosem przypalił i nie mam pojęcia jak się tego pozbyć....

Na twarzy miałam delikatniejsze leki, także śladu praktycznie nie ma, lekkie przebarwienie, ale mam nadzieje że jeszcze zjaśnieje, ale ta łydka

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 22:45   #3334
Marzeniatko
Zakorzenienie

hello dziewczęta
jak Wam dzień minął? mam nadzieje, że pozytywnie!

Cytat:
Idę nałożyć trochę balsamu brązującego na ręce i dekolt
jakiego kochana balsamu używasz? chciałabym coś sprawdzonego

Cytat:
ale sie zaraz zmarszcze nie wiem po co dzisiaj siedziałam w szkole 2 h, bo babka cytuje 'musiala namyslic sie co mi dac na koniec' co było całkiem logiczne, bo miałam wystzsko napisane powyzej 95%. Czekam te 2 h, czekam, dostaje indeks a tam 4,5 no krew mnie zalała

Dziewczyny wypada iśc na uczelnie w krotkich spodenkach? Dzsiaj miałam tak samo dylemat czy wypada iśc w bokserce, ale w koncu na siebie ją włozyłam [taka do pol uda] i do tego zamiast szortow legginsy w kwiatki.
gratulacje ! 4,5 wow!
wydaje mi się, że wypada

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
eh jutro mam rozmowę o pracę, już się boję
i jak poszła?

Cytat:
Kupiłam w koncu sandały ;D maja taki myk ze mozna je przyciagnac sznurowkami wiec jest ok

poza tym bylam u lekarza, musze isc jeszcze do ginekologa i pozniej kolejne antybiotyki, nie wiem jak moj organizm to wytrzyma;/ a jak nie pomoze to do szpitala ;/
wow, jakie kosmiczne sandały żeby Ci się stopy tylko w paski nie poopalały
o, u mnie też się zaczyna teraz rejs po lekarzach muszę iść na EKG i na badanie TSH tragedia

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Dzięki no właśnie, ja tak nie uważam. I z takim poglądem też się nie spotkałam, raczej, że po prostu "dla zasady" w jakimś tam wieku raczej kobiety noszą krótkie włosy.
nie rozumiem tej niepisanej zasady, ale rzeczywiście tak jest ja nie wyobrażam sobie mieć krótszych włosów niż do brody, bo mam zwyczajnie w świecie zbyt okrągłą twarz do krótkich włosów już w takim bobie wyglądałam jak księżyc w pełni

Cytat:
Tak mówicie o szortach... kurcze chętnie bym je założyła, tylko po tych głupich brodawkach płaskich zostały mi blizny na łydce i to takie ciemnoczerwone 5 Dokładnie 5 takich śladów jakby mnie ktoś papierosem przypalił i nie mam pojęcia jak się tego pozbyć....
a czymś to smarujesz? polecam maść linomag, jest dobra na blizny

B L O G

Marzeniatko wystarczy Marzena
Marzeniatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 23:30   #3335
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

Cytat:
Napisane przez Marzeniatko Pokaż wiadomość
gratulacje ! 4,5 wow!
wydaje mi się, że wypada

wow, jakie kosmiczne sandały żeby Ci się stopy tylko w paski nie poopalały
o, u mnie też się zaczyna teraz rejs po lekarzach muszę iść na EKG i na badanie TSH tragedia
no właśnie jestem tym 4,5 niepocieszona ale już w sumie niech będzie, co mi tam. To były jedyne sandały tóre nie są za szerokie dzieki tym, że można je przyciągnąc sznurowkami, wiec z desperacji je kupiłam, zreszta były tanie, jak mi się po sezonie rozpadna to nie ebdzie ząlu mam szpilki gladiatorki z masy paseczków, wiec często i od nich opalam się w pasiory

takie rejsy po lekarzach maja to do siebie, ze jak już sie go zacznie to końca nie widać u mnie ten ginekolog pewnie za tydzien bądź dwa i musze iśc do derma a pozneij w polowie lipca znow nefrolog

Dobrze, ze jutro nie mam zajec [i kolokwium z fonetyki an ktore nie miałam czasu sie uczyc, ufff ] wiec ogladam sobie teraz moj jeden z ulubionych filmow bękarty wojny na cinemax

Poza tym kupiłam już farbę do włosów, l'oreal ma nowe opakowania. A tego szamponu dla rudziaków z Isany bodajże nie było w ogole, myslalam, ze znajde cos z joanny, ale był ntylko odo platyny

Edytowane przez ghana
Czas edycji: 2012-05-22 o 23:31
ghana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 23:35   #3336
Marzeniatko
Zakorzenienie

ghana, czemu niepocieszona 4,5? no nie przesadzaj
kurcze, też mam ochotę zafarbować włoski na rudo, ale na razie się wstrzymuje, bo kusi mnie blond i chce dać im trochę odżyć, żeby ewentualnie rozjaśnić

---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ----------

kolokwium z fonetyki? studiujesz anglistykę?

B L O G

Stary 2012-05-22, 23:43   #3337
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
ghana, czemu niepocieszona 4,5? no nie przesadzaj
kurcze, też mam ochotę zafarbować włoski na rudo, ale na razie się wstrzymuje, bo kusi mnie blond i chce dać im trochę odżyć, żeby ewentualnie rozjaśnić

---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ----------

kolokwium z fonetyki? studiujesz anglistykę?
od zawsze mam parcie na jak najlepsze oceny ja zafarbuje przed egzaminami, a pozn iej dopiero pod koniec wakacji, od słonca i tak troche rozjaśnieją a nie chce ich meczyc niepotrzebnie
tak, studiuje fil. ang
Stary 2012-05-22, 23:44   #3338
Marzeniatko
Zakorzenienie

Cytat:
od zawsze mam parcie na jak najlepsze oceny ja zafarbuje przed egzaminami, a pozn iej dopiero pod koniec wakacji, od słonca i tak troche rozjaśnieją a nie chce ich meczyc niepotrzebnie
tak, studiuje fil. ang
o rety, ale ekstra, zawsze chciałam znać angielski na tip top
jakieś triki? porady? jak się uczyć? czego się uczyć? uwielbiaam angielski

B L O G

Stary 2012-05-22, 23:56   #3339
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
o rety, ale ekstra, zawsze chciałam znać angielski na tip top
jakieś triki? porady? jak się uczyć? czego się uczyć? uwielbiaam angielski
ja po prostu uczę się bardzo szybko języków obcych, więc nawet nie przykładam się do tego Moim ulubionym przedmiotem jest fonetyka, mam fisia na punkcie tych kochanych znaczków, akcentów itp. i co słyszę jakiś wyraz itp od razu w głowie układam sobie jak to wygląda w zapisie fonetycznym, gdzie powinien być stress itp takie jakieś zboczenie
wiadomo należy najpierw znać dobrze gramatykę i dopiero kiedy to się opanuje dopiero sobie dawkować słownictwo, bo bez gramatyki można jakoś się dogadać, ale jakoś tak srednio xD

a i studiuje też tam oprocz angielskiego -hiszpański, ale jego akurat od podstaw - bardzooo przyjemny i prosty jezyk
Stary 2012-05-23, 00:16   #3340
Marzeniatko
Zakorzenienie

Cytat:
ja po prostu uczę się bardzo szybko języków obcych, więc nawet nie przykładam się do tego Moim ulubionym przedmiotem jest fonetyka, mam fisia na punkcie tych kochanych znaczków, akcentów itp. i co słyszę jakiś wyraz itp od razu w głowie układam sobie jak to wygląda w zapisie fonetycznym, gdzie powinien być stress itp takie jakieś zboczenie
wiadomo należy najpierw znać dobrze gramatykę i dopiero kiedy to się opanuje dopiero sobie dawkować słownictwo, bo bez gramatyki można jakoś się dogadać, ale jakoś tak srednio xD

a i studiuje też tam oprocz angielskiego -hiszpański, ale jego akurat od podstaw - bardzooo przyjemny i prosty jezyk
też chcę się uczyć hiszpańskiego
mi też angielski jakoś tak znośnie wchodzi, bardzo dużo słówek wyłapuje z filmów i piosenek, nie mam raczej problemu z oglądaniem czegoś po angielsku, ale ostatnio też świruje na punkcie fonetyki, żeby wszystko ładnie wymawiać i akcentować

B L O G

Stary 2012-05-23, 00:32   #3341
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
też chcę się uczyć hiszpańskiego
mi też angielski jakoś tak znośnie wchodzi, bardzo dużo słówek wyłapuje z filmów i piosenek, nie mam raczej problemu z oglądaniem czegoś po angielsku, ale ostatnio też świruje na punkcie fonetyki, żeby wszystko ładnie wymawiać i akcentować
fonetyka to bardzo ciekawy przedmiot to fakt, ale żeby nauczyć się go tak na 100% na własną rękę to już trochę ciężej, bo na zajęciach normalnie robimy to w laboratorium gdzie każdy ma osobną kabinę i specjalny sprzęt ale generalnie fajne są te akcenty w słownictwie, jest kilka zasd a reszta na czuja, tak samo stress patterns w zdaniach nawet łaćzniki słów są tak przyjemne jestem chyba jakaś zboczona, że to lubię, bo właśnie cała grupa narzeka na ten rpzedmiot mówiać, że wieje nudą i jest w ogole nieprzydatny.
Stary 2012-05-23, 01:12   #3342
Marzeniatko
Zakorzenienie

Cytat:
fonetyka to bardzo ciekawy przedmiot to fakt, ale żeby nauczyć się go tak na 100% na własną rękę to już trochę ciężej, bo na zajęciach normalnie robimy to w laboratorium gdzie każdy ma osobną kabinę i specjalny sprzęt ale generalnie fajne są te akcenty w słownictwie, jest kilka zasd a reszta na czuja, tak samo stress patterns w zdaniach nawet łaćzniki słów są tak przyjemne jestem chyba jakaś zboczona, że to lubię, bo właśnie cała grupa narzeka na ten rpzedmiot mówiać, że wieje nudą i jest w ogole nieprzydatny.
ale mi też się to podoba w ogóle jaki wolisz akcent? amerykański czy brytyjski?

B L O G

Stary 2012-05-23, 01:45   #3343
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MiaWallace876 Pokaż wiadomość
[...]

Shadii gratuluję zdania egzaminu
Cytat:

[...]

Shadii
gratuluję
[...]
Dziękuję

Stary 2012-05-23, 10:39   #3344
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
ale mi też się to podoba w ogóle jaki wolisz akcent? amerykański czy brytyjski?
bryt yjski, chociaż amerykański łatwiejszy a Ty?
Stary 2012-05-23, 11:37   #3345
MiaWallace876
Raczkowanie

dzień dobry
ja też uczyłam się hiszpańskiego i angielskiego jeszcze moment włoskiego ale to nie była długa przygoda :P
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tumblr_lju1me1YFF1qc5u30o1_400.jpg (28,1 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Rosie Huntington-Whiteley 2011.jpg (27,5 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 94fa16b5000ae7414cd6d702.jpg (18,5 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_ljk44kUjbJ1qhj3fzo1_500.jpg (30,2 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg moda 12.jpg (29,7 KB, 7 załadowań)

http://make-up-my-little-obsession.blogspot.com/

28.09 Tangle Teezer - recenzja
11.09 Jak dba o siebie Jessica Alba
08.09 UD Naked 2 VS OH SO Special Sleek
MiaWallace876 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 12:38   #3346
Lenka_1987
Zadomowienie

Witam.
U mnie znów podstawy (prysznic, balsam, krem na stopy, dłonie, mycie buzi, tonik krem, mycie włosów + odżywka b/s) oraz depilacja i pumeks na stopy. Trzeba się poprawić, ale ostatnio ciężko z czasem. Zaraz zrobię makijaż i do pracy...

Cytat:
Podstawą jest wykonanie peelingu ciała Następnie można nałożyć zwykły balsam nawilżający albo.... przetrzeć skórę tonikiem (kiedyś o tym czytałam, ale nie próbowałam bo nie używam toników w ogóle). Balsam brązujący jest generalnie mniejszym złem niż samoopalacz, przy którym naprawdę można sobie krzywdę wyrządzić Ja na ogół nie używam balsamu brązującego na całe ciało, przeważnie na dekolt i ramiona oraz nogi Efekt uzyskuje bardzo delikatny, ale widoczny i nie odróżnia się bardzo od nieopalonych miejsc. Jeśli nałożysz dużo balsamu brązującego to po pewnym czasie na pewno się będzie złuszczał i powstaną białe plamy. Dlatego najlepiej nie nakładać go dużo i np. co 2-3 dni. Inny pomysł to mieszanie zwykłego balsamu z brązującym.Mam nadzieję, że jakoś pomogłam, chętnie też poczytam jak inne dziewczyny obchodzą się z tym kosmetykiem
Dzięki śliczne za pomoc
Wypróbuję właśnie tak jak radzisz, mam nadzieję, że nie zrobię sobie krzywdy

---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

Cytat:

Poza tym kupiłam już farbę do włosów, l'oreal ma nowe opakowania. A tego szamponu dla rudziaków z Isany bodajże nie było w ogole, myslalam, ze znajde cos z joanny, ale był ntylko odo platyny
Z Joanny widziałam szampon i odżywkę do rudych włosów w Naturach
Lenka_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 12:43   #3347
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MiaWallace876 Pokaż wiadomość
dzień dobry
ja też uczyłam się hiszpańskiego i angielskiego jeszcze moment włoskiego ale to nie była długa przygoda :P
ja jeszcze rosysjkiego i niemieckiego, ale z tego drugiego zupełnie nic nie pamiętam ;D
Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość

Z Joanny widziałam szampon i odżywkę do rudych włosów w Naturach
u mnie w mieście nie ma natury
Stary 2012-05-23, 12:45   #3348
Lenka_1987
Zadomowienie

Co do szortów to ja jakoś za nimi nie przepadam, mogę założyć na działkę, na wieś, nad jezioro itp, ale tak na co dzień jakoś do mnie nie przemawiają, chociaż może się przekonam w tym sezonie, bo mam 2 pary białych, bardzo fajnych... Ale jeśli chodzi o spódniczki to nie mam oporów założyć krótkiej spódniczki/sukienki (i szpilek do tego zazwyczaj), bluzeczki na ramiączkach/wiązanej na szyi do pracy/na uczelnię/czy jak idę coś załatwić nawet w urzędzie jak jest ładna pogoda i jest ciepło

---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

Cytat:
u mnie w mieście nie ma natury
To może poszukaj w supermarketach (real, tesco, leclerc)
Lenka_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 13:42   #3349
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Co do szortów to ja jakoś za nimi nie przepadam, mogę założyć na działkę, na wieś, nad jezioro itp, ale tak na co dzień jakoś do mnie nie przemawiają, chociaż może się przekonam w tym sezonie, bo mam 2 pary białych, bardzo fajnych... Ale jeśli chodzi o spódniczki to nie mam oporów założyć krótkiej spódniczki/sukienki (i szpilek do tego zazwyczaj), bluzeczki na ramiączkach/wiązanej na szyi do pracy/na uczelnię/czy jak idę coś załatwić nawet w urzędzie jak jest ładna pogoda i jest ciepło

---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

To może poszukaj w supermarketach (real, tesco, leclerc)
włąsnie w tesco musze sprawdzic i w auchan, bo tam zawsze jest pełno tych produktów słabo dostepnych w drogeriach.

Co do kusych sukienek, szortów it p - ja zawsze tak chodziłam, ale teraz się boję chociaż lekarka mi powiedziała, ze moge nosic
Stary 2012-05-23, 13:45   #3350
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cześć.

Cytat:
przy takiej temperaturze myślę, że tak

eh jutro mam rozmowę o pracę, już się boję
Powodzenia.

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Dziewczyny, dziękuję za wszystkie kciuki - zdałam na 4 ten egzamin
Na uczelni dzisiaj widziałam dziewczynę z włosami po tyłek poszłam za nią nawet do drugiego budynku [mi tam było nie po drodze, ale... ] , żeby się pogapić cudowne. Ja też chcę czyli za kilka lat takie wyhoduję dopiero
Gratulacje.

Cytat:
Kupiłam w koncu sandały ;D maja taki myk ze mozna je przyciagnac sznurowkami wiec jest ok

poza tym bylam u lekarza, musze isc jeszcze do ginekologa i pozniej kolejne antybiotyki, nie wiem jak moj organizm to wytrzyma;/ a jak nie pomoze to do szpitala ;/
Dużo zdrowia i siły.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 13:59   #3351
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość

Dużo zdrowia i siły.
dziękuję bardzo
Stary 2012-05-23, 17:37   #3352
samaraNW
Zakorzenienie

witam

buahhot, maseczka bardzo fajna jest koloryt po niej jest super wyrównany, cera nawilżona, ale nie jakoś spektakularnie. ja mam tłusta i dla mnie jest ok
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 18:40   #3353
asiulka123
Zakorzenienie

hej
Cytat:

jakiego kochana balsamu używasz? chciałabym coś sprawdzonego

używam Lirene Body Arabica https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...drniajacy.html Wcześniej miałam Ziaję,Dove i Dax Cosmetics i moim zdaniem najlepszy jest Lirene Dove też byłby w porządku, gdyby nie drobinki

Cytat:

Dzięki śliczne za pomoc
Wypróbuję właśnie tak jak radzisz, mam nadzieję, że nie zrobię sobie krzywdy

Trzeba pamiętać o umiarze i o tym, że to kosmetyk dla uzyskania naprawdę delikatnej opalenizny i lepszego kolorytu. W pogotowiu miej cytrynkę Początki u mnie nie były najlepsze Kwestia wprawy, ale teraz zdecydowanie wolę słońce w tubce Opalanie jest nie dla mnie.

Piłyście może drożdże? Tyle się naczytałam o ich rewelacyjnym działaniu , ale jakoś mam obawy przed ich stosowaniem.... I jak zwykle boję się wysypu Chociaż może teraz w trakcie picia pokrzywy jestem zahartowana i nic mi nie będzie

asiulka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 18:50   #3354
marta 85
Wtajemniczenie

Hej

Ale jest duszno, człowiek tylko się męczy w taka pogodę

7 KOSMETYCZNYCH SZTUCZEK Z POMIDOREM

1. Pomidor to świetna ochrona przed promieniami UV. Wystarczy, że zmiksujesz ogórka z sokiem pomidorowym i umyjesz taką mieszanką twarz. Skóra będzie bardziej promienna i odżywiona już po kilku dniach.
2. Pomidor nadaje skórze blasku. Wymieszaj sok pomidorowy z miodem i nakładaj codziennie na twarz, szyję i dłonie. Trzymaj 10 minut i zmyj.
3. Inna metoda na promienny look to : połączenie 4 łyżek twarogu z 2 łyżkami soku.
4. Pomidor świetnie oczyszcza ! Zmiksuj pomidora i zrób sobie ekspresową maseczkę. Trzymaj minimum 15 minut, następnie zmyj i przetrzyj twarz płynem micelarnym.
5. Dla skóry wrażliwej , idealne na złagodzenia podrażnień będzie połączenie pomidora i mleka. W równych proporcjach połącz te składniki, trzymaj w lodówce przez 2-3 dni, a później nakładaj na skórę. Po 15 minutach, skóra będzie miło odświeżona. Miksturę oczywiście zmywamy
6. Jeśli lubisz domowe spa , to zafunduj sobie relaks pod pomidorową maską. Potrzebne Ci będą zmiksowane pomidory, płatki owsiane i twarożek. Całość mieszaj, aby uzyskać gęstą masę. Pozostaw maseczkę na twarzy przez 30 minut, a później zmyj zimną wodą. Do stosowania na noc!
7. Marzysz o naturalnie czerwonych ustach ? Dodaj odrobinę soku pomidorowego do olejku kokosowego i nakładaj na usta.

Edytowane przez marta 85
Czas edycji: 2012-05-23 o 18:52
marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 19:44   #3355
Soph
Zakorzenienie

witam
ale mam dziwny dzień, jakoś inaczej się czuję

Cytat:
Soph
trzymam kciuki a jaka praca, jeśli można wiedzieć?
w centrum handlowym, sklep z bielizną

Cytat:
i jak poszła?
myślę, że ok, jutro godzina próbna

asiulka123
jak masz oczyszczoną już skórę to nie powinno być wysypu
mnie od drożdży odciąga zapach...

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 20:58   #3356
asiulka123
Zakorzenienie

Cytat:
asiulka123
jak masz oczyszczoną już skórę to nie powinno być wysypu
mnie od drożdży odciąga zapach...

Ja mam taką nadzieję, że wysyp by mnie ominął Zapach jest najmniejszym problemem, dla ładnej cery i pięknych włosów wszystko wypiję Boję się najbardziej konsekwencji dla układu pokarmowego, rewolucji żołądkowych itp.

asiulka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 21:08   #3357
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam taką nadzieję, że wysyp by mnie ominął Zapach jest najmniejszym problemem, dla ładnej cery i pięknych włosów wszystko wypiję Boję się najbardziej konsekwencji dla układu pokarmowego, rewolucji żołądkowych itp.
jak się je dobrze przygotuje to powinno być ok

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 00:20   #3358
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Cześć.
[...]
Gratulacje.
[...]
Dzięki

Stary 2012-05-24, 07:48   #3359
ghana
Zakorzenienie

Dzien dobry zaraz pędzę na uczelnię to będzie długi dzień.... bardzo źle się czuję po lekach;/

MIłego dnia;*
Stary 2012-05-24, 09:45   #3360
loluska
Zakorzenienie

Soph
powodzenia!

Marzeniątko
aktualnie maści Hasceral, fakt nie używałam jej regularnie, wydawało mi się że pogarsza stan no ale spróbuje poużywać codziennie i zobaczę jaki efekt będzie...

Dzień dobry Miłego dnia!

kitka, caate gdzie się podziałyście??

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości