|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koko-loko, wizaż spoko, rzućmy bukiet hen wysoko! PM 2012 cz. 24
![]() Żeby rok akademicki w końcu sie zakończył bo nie mamy na nic czasu..
|
#4052 |
|
Wtajemniczenie
|
będę miała bukiet z piwonii
|
|
#4053 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4054 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4055 |
|
Wtajemniczenie
|
nie mogę się doczekać jak będzie wyglądał
|
|
#4056 |
|
Zakorzenienie
|
oj z piwonii to na pewno cudownie
|
#4057 |
|
Zakorzenienie
|
też już o tym marzę
![]() |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4058 | |
|
Wtajemniczenie
|
Melod_y
za zestawienie Cytat:
|
|
#4059 |
|
Zakorzenienie
|
Znowu muszę iść bez makijażu na badania
|
#4060 | |
|
Zakorzenienie
|
Świetna wiadomość
Cytat:
|
|
#4061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4062 |
|
Zakorzenienie
|
O! Sama widzisz, jest wyjcie z sytuacji
![]() Gratuluje 100dniówek i zestawienia Melody
|
#4063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze nie poznaje Cie teraz po nowym awatarze
|
|
#4064 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
za 100DDŚ Cytat:
![]() z wizualizowałam sobie i bardzo się mnie ten pomysł podoba Witaj Margidko w piwoniowej bandzie dobry wybór ![]() Wróciłam.. ledwo żyję. Myślałam że mi tyłek rozerwie taki mam okres że dramat, chodziłam po bonarce w rozpiętych spodniach bo nie mogłam z bólu wytrzymać. Moje druhenki mierzyły cudne koronkowe sukienki w kształcie lit. A w AGGIE. Kolory: Jedna taki bladziuteńki pudrowy róż, druga taka sama tyle że kolor latte i koronka nieco inna. Wyglądały cuuuudnie Ale na jedną z dziewczyn 36 za małe, 38 za duże i chyba skończy się na szyciu...
|
|
#4065 |
|
Wtajemniczenie
|
Rowniez gratuluje DDŚ
![]() Audrey to teraz wypoczywaj |
|
|
|
#4066 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale byla piekna... W AGGIE bylam wczoraj i chyba wiem o ktorych mowisz a ile masz tych druhenek?
|
|
#4068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4069 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W zarze widziałam, ale krój miała taki średni.. Gdyby obydwie miały takie figury to by wyglądały ale dziewczyna mojego brata nie ma talii i ma mały biust i wyglądała dużo gorzej... Nie wiem co będzie ![]() Do Krakowskiej już nie dojechałam bo taak mnie brzuch napitala. TŻt dostał zaproszenie na kawalerski do kumpla. Na wesele Nas nie prosił, ale TŻt na kawalerski idzie
|
|
#4070 |
|
Raczkowanie
|
Zestawienie na 100 dni przed ślubem Paulina i jarek 01.09.2012r. Kościół: http://parafiawisnicz.pl/index.php Sala: http://www.hotel-tadeusz.pl Zespół: http://www.impuls.malopolska.pl Fotograf i kamerzysta : http://www.kmvideo-foto.pl Alkohole: wódka Stocka, wino Cin&Cin Dekoracje: http://www.magiadekoracji.com.pl Samochód: Skoda Superb biała Suknia: Ladybird Fryzjer i makijaż: http://www.twojoceanurody.pl/ Sprawa Załatwione Uwagi Ogólne Wstępny budżetTak Wstępna lista gościTak Ok. 150-200 osób ŚwiadkowieTak Anna i Daniel Kościół Data i godzina ślubuTak 01.09.2012 r. godz.14.00 Nauki przedmałżeńskieTak Akt chrztu JarekTak Akt bierzmowania JarekTak Obrączki + grawerTak Grawer: Paulina 01.09.2012r. Jarek 01.09.2012r. Sala RezerwacjaTak Ustalenie kwoty za osobęTak Zespół Rezerwacja/umowaTak Fotograf/kamerzysta Rezerwacja/umowaTak Alkohole Wódka StockTak Kupione: 150szt.Wino CinCin Tak Kupione: 20 szt.Kwiaty Bukiet PMTak Umowa spisana z dekoratorką Bukiet dla ŚwiadkowejTak Umowa spisana z dekoratorką Butonierka dla PMTak Umowa spisana z dekoratorką Butonierka dla świadkaTak Umowa spisana z dekoratorką Dekoracja SaliTak Umowa spisana z dekoratorką Druki i inne ZaproszeniaTak WinietkiTak Zawieszki na alkoholTak ok. 170szt. Przypinki dla gościTak 100 szt Kieliszki na szampanaTak Dokończyć dekorowanie Transport Samochód PMTak Skoda Superb Panna Młoda suknia:Tak Ladybird buty:Tak Pomarańczowe czółenka Welon:Tak Gratis do sukni podwiązka:Tak Gratis do sukni fryzjer:Od rana Godzinę dogadać na próbnej makijaż:Od rana Godzinę dogadać na próbnym paznokcie:30.08.2012 r. godz 16.00 Dopytać o dokładną godzinę przy obcinaniu włosów Pan Młody GarniturTak Czarny matowy Koszula:Tak Biała na spinki Buty:Tak - Spinki do mankietów:Tak I love my wife SkarpetkiTak pomarańczowe Do załatwienia Ogólne Ostateczna lista gościNie - Budżet weselaNie - Kościół Umówić się na spotkanie z księdzemNie Umówić się na 04.06.2012 r. I spotkanie kanoniczneNie Dowód osobisty, akt chrztu J., akt bierzmowania J., świadectwa szkolne, kursy przedmałżeńskie Zapowiedzi w parafii TŻNie - ProtokółNie - PoradniaNie Zamiennie kurs z planowania rodziny Dni skupieniaNie - Spowiedź INie Zaświadczenie z USCNie - Spowiedź IINie II spotkanie kanoniczneNie - OrganistaNie Oprawa muzyczna, śpiew ZakonnicaNie Dekoracja kościołaNie Dywan, krzesła, kwiaty Ustalić CzytaniaNie ObsypywanieNie Grosiki, cukierki, płatki, bańki mydlane Sala Ustalenie menuSierpień - Podanie pełnej liczby gościSierpień - Usadzenie gościSierpień Winietki, tablica usadzenia Zespół Wybrać piosenkę na pierwszy taniecCzerwiec - Wybrać piosenkę dla rodzicówSierpień - Ustalić scenariusz zabaw/oczepinSierpień - Fotograf/kamerzysta Spotkanie z p. BogdanemSierpień Ustalić scenariusz, plener, oprawę nagrania, podziękowanie dla rodzicówAlkohole Owoce do szampanaSierpień Zdecydować czy będą? Wódka StockSierpień Dokupić: 50szt. Piwo TyskieSierpień Zdecydować czy będzie? Kwiaty Butonierki dla ojcówSierpień - Wyposażenie dzieci sypiące kwiatySiepień - Druki i inne Księga gości/drzewkoLipiec Zrobić projekt, kupić ramkę, wydruk 50x70cm (lub malowanie)+ sztaluga, kupić tusze i chusteczki nawilżane Plan stołówSierpień Plansza z usadzeniem + ramka 50x70 + sztaluga, numery stołów ŚpiewnikiLipiec Poduszka na obrączkiLipiec Koszyczki do łazienekSierpień Chusteczki higieniczne, ibuprom, stoperan, chusteczki nawilżane, podpaski, tampony, rajstopy, lakier do włosów, nitka, igła, plasterki, dezodorant, perfumy Transport Dekoracja samochodu PMLipiec - Transport gości weselnychSierpień - Panna Młoda bielizna:Lipiec Biustonosz, pończochy, majteczki biżuteria:Czerwiec Kolczyki i bransoletka buty na zmianę:Czerwiec Pomarańczowe próbna fryzura ślubna:Czerwiec Zabrać zdjęcie fryzury, dodatki itp. makijaż próbny:Czerwiec Zabrać zdjęcie makijażu sukienka na poprawiny(przyjęcie w domu):Lipiec - Pan Młody Krawat/mucha/fular:Czerwiec - Bielizna:Czerwiec - Koszula na przebranie:Maj - Inne Wieczór panieński/kawalerski:Sierpień - Kurs tańca:Czerwiec - Soczewki:Czerwiec - Odświeżyć pierścionek zaręczynowy:Sierpień - Podróż poślubna:Sierpień - Słodkości Ciasto dla gościLipiec Cukiernia „Maja” Dzień ślubu Parasol:- - Chusteczki:- - Nici:- Zapasowe pończochy:- Dowody osobiste:- Tabletki przeciwbólowe:- Kartka ze spowiedzi:- Uff trochę to zajęło![]() Wrzucam jeszcze moje inspiracje
|
|
|
|
#4071 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laski
melody za dni do ślubu i zestawienieanusia wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, uśmiechu na codzień dużo miłości i najcudowniejszego ślubu i wesela pod słońcem Dziewczyny byłam w salonie zapytać czy suknia dotarła (miałam mieć dzisiaj przymiarke ale ją przełożyłam bo normalnie mam zajęcia cały dzień a akurat jednak nie mam ale już do poniedziałku wytrzymam) babka szuka szuka. Nie nie ma nie przyszła mam dzwonić jutro. No dobra ok. Wsiadam do busa dzwoni mi telefon że jednak moja przepiękna suknia jest Wychodząc z salonu zauważyłam że w tym roku też mają tą suknię w kolekcji tylko teraz na stanie mają białą (ja mierzyłam ecru) jak ją zobaczylam w bieli (pierwszy raz w życiu)to tak ona jest cudowną i przeszły mi wszelkie wątpliwości
|
#4072 |
|
Raczkowanie
|
A miało być tak ładnie w tabelce
|
|
|
|
#4073 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#4074 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Szkoda ze ślubujemy tego samego dnia bo mieszkamy blisko siebie i wpadlibyśmy na Wasz slub ![]() Brawo za zestawienie
|
|
#4075 |
|
Zakorzenienie
|
Która mnie dodała na fb?
Proszę, piszcie widomości, gdyż dużo dużo osób, które dodawałam kradły mi zdjęcia więc niezaufanych osób nie dodaję
|
#4076 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja siebie też nie, w duszy ciągle Mała Mi siedzi i trochę jest wściekła z powodu zmiany avka, ale pewnie i tak do niej wrócę. Przecież zawsze wracam
![]() Cytat:
Paulina gratuluję zestawienia
|
|
#4077 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4078 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4079 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wow ale szczegółowe zestawienie ![]() kla ski:Cytat:
|
||
|
|
|
#4080 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
już jak rezerwowaliśmy salę to mieli zrobioną tą altankę a jeziorko robili ale poprostu sie w nim zakochałam![]() Dziękuję ![]() ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Mój Tż jest tak roztargniony, że jak po raz 100 słyszałam "- co jeszcze mamy do załatwienia" to miałam białą gorączkę, więc zrobiłam zestawienie w tabelce wydrukowałam i mu ją dałam teraz mam trochę spokoju " pytanie "-i co jeszcze" pada tylko średnio raz w tygodniu
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:37.

i gratuluję 100

ale dziewczyna mojego brata nie ma talii i ma mały biust i wyglądała dużo gorzej... Nie wiem co będzie 
kla ski: