Koko-loko, wizaż spoko, rzućmy bukiet hen wysoko! PM 2012 cz. 24 - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-24, 12:56   #4081
melod_y
Zakorzenienie

Dot.: Koko-loko, wizaż spoko, rzućmy bukiet hen wysoko! PM 2012 cz. 24

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Ja siebie też nie, w duszy ciągle Mała Mi siedzi i trochę jest wściekła z powodu zmiany avka, ale pewnie i tak do niej wrócę. Przecież zawsze wracam
W takim razie niech Mala Mi wypoczywa sobie a pozniej niech wraca do Nas Bo chyba jest tak znana jak bimbalki Madzi

Cytat:
Napisane przez paulinak18 Pokaż wiadomość
Widziałam właśnie już jak rezerwowaliśmy salę to mieli zrobioną tą altankę a jeziorko robili ale poprostu sie w nim zakochałam od razu pomyślałam zawieszę na niej lampiony to wieczorkiem będzie pięknie wyglądac
noooo moze byc pieknie
A planujecie jakies wyjscie wieczorem tam na altanke? Moze jakis grill? Albo tak jak u jagodzi przyspiewki?
Kurcze szkoda ze u Nas nie ma zbytnio gdzie wyjsc

a tak z ciekawosci- pamietasz moze kiedy rezerwowaliście te sale? Bo my tez mielismy miec ja jako alternatywna ale zdecydowalismy sie na okolice NS

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 12:56   #4082
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Która mnie dodała na fb? Proszę, piszcie widomości, gdyż dużo dużo osób, które dodawałam kradły mi zdjęcia więc niezaufanych osób nie dodaję
Jazdjec nie bede kradla
U Chatki Cie znalazlam albo Jagodzi... juz teraz nie pamietam
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 12:59   #4083
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Mój Tż jest tak roztargniony, że jak po raz 100 słyszałam "- co jeszcze mamy do załatwienia" to miałam białą gorączkę, więc zrobiłam zestawienie w tabelce wydrukowałam i mu ją dałam teraz mam trochę spokoju " pytanie "-i co jeszcze" pada tylko średnio raz w tygodniu
Mnie się ostatnio taki agresor włączył bo T. mówi, że całe szczęście że wszystko już mamy załatwione a takie pierdółki to dopiero we wrześniu

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 13:00   #4084
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Mnie się ostatnio taki agresor włączył bo T. mówi, że całe szczęście że wszystko już mamy załatwione a takie pierdółki to dopiero we wrześniu
taaa... pierdółki
Za takimi rzeczami czlowiek dopiero sie olata i namęczy by załatwić

Stary 2012-05-24, 13:02   #4085
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
taaa... pierdółki
Za takimi rzeczami czlowiek dopiero sie olata i namęczy by załatwić
ja do niego: jakie pierdółki człowieku, dokumenty z USC trzeba, protokół u księdza, spotkania z zespołem, foto/kam, salą, ustalenie menu, zaproszenia rozdać, prezenty dla rodziców i wiele wiele innych, to mu dopiero kopara opadał. Stwierdził, że on myślał, że już tylko garnitur musi kupić

nie wiem w co się ubrać na urodziny

Edytowane przez Jamee
Czas edycji: 2012-05-24 o 13:03
Stary 2012-05-24, 13:04   #4086
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Właśnie dostałam info z USC, że wysłali już mój akt urodzenia W przyszłym tygodniu uderzamy chyba z TŻtem do jego urzędu po papierki i lecimy do księcia na protokół Czas na ogarnianie papierologii
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 13:05   #4087
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
ja do niego: jakie pierdółki człowieku, dokumenty z USC trzeba, protokół u księdza, spotkania z zespołem, foto/kam, salą, ustalenie menu, zaproszenia rozdać, prezenty dla rodziców i wiele wiele innych, to mu dopiero kopara opadał. Stwierdził, że on myślał, że już tylko garnitur musi kupić
Faceci

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 13:08   #4088
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Paulinko super zestawienie
Margida super że będą piwonie
Jamee te chłopy to nic tylko

chociaż mojego muszę pochwalić bo stwierdził że skoro mamy dekorację zieloną to on zielony krawat założy a na drugi dzień założy zieloną koszulę

tylko ja teraz nie wiem jaki bukiet mam mieć
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 13:09   #4089
MARGIDA
Wtajemniczenie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;34301570]

tylko ja teraz nie wiem jaki bukiet mam mieć [/QUOTE]
zielony

wiedźma w kolejnym pokoleniu
no i mam córkę
i męża - czarodzieja
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 13:09   #4090
paulinak18
Raczkowanie

Cytat:
W takim razie niech Mala Mi wypoczywa sobie a pozniej niech wraca do Nas Bo chyba jest tak znana jak bimbalki Madzi

noooo moze byc pieknie
A planujecie jakies wyjscie wieczorem tam na altanke? Moze jakis grill? Albo tak jak u jagodzi przyspiewki?
Kurcze szkoda ze u Nas nie ma zbytnio gdzie wyjsc

a tak z ciekawosci- pamietasz moze kiedy rezerwowaliście te sale? Bo my tez mielismy miec ja jako alternatywna ale zdecydowalismy sie na okolice NS
Właśnie jak przeczytałam tą relację jagodzi to o tym samym sobie pomysłałam. Sala ma bezpośrednio drzwi na zewnątrz od strony tej altanki, które myślę że będą cały czas otwarte więc myślę że część towarzystwa samoistnie się tam przeniesie (jakiś papierosek), ale o grilu muszę z tż pogadać
A sale rezerwowaliśmy w styczniu tamtego roku, 1 wrzesień to było właśnie pierwsze wolne miejsce

Też sobie pomyślałam, że właśnie mieszkamy najbliżej i o tego jeszcze mamy ślub w tym samym dniu
Ale słuchaj ja mam ślub o 14.00 więc godzinę wcześniej , zawsze możesz w przyjechać w godzinkę zdążysz wrócić z powrotem

Cytat:
No to widzę że twój Tż to całkowite przeciwieństwo mojego ostoją spokoju i opanowania i "mózgiem całej operacji" jestem ja I jeszcze mój tż któremu muszę tłumaczyć że nie wszystkie rzeczy da się załatwić pół roku wcześniej aż się boję co będzie w dniu ślubu, biedak pewnie z nerwów zapomni jak się nazywa
paulinak18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 13:12   #4091
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:

nie wiem w co się ubrać na urodziny
Dobry Twój Tż. Mój to wie, że teraz to się dopiero zacznie załatwianie. Powtarza mi tylko, że on to będzie lepiej ogarniał teraz ode mnie Taaa na pewno

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 13:12   #4092
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
Relacja z najpiękniejszego dnia w życiu!!

Jagodziu jeszcze raz napiszę, piękna relacja Wyglądałaś bajkowo, przepięknie Na prawdę fantastycznie, suknia leżała cudnie. Gratuluję, że wszystko się udało

Edytowane przez magdziaS
Czas edycji: 2012-05-24 o 13:16
magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 13:13   #4093
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
zielony
to wiem ale pomysłu brak
wybraliśmy wczoraj piosenkę dla rodziców, mój tż jak jej słuchał to mu się oczka zaszkliły
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 13:15   #4094
E87
Wtajemniczenie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;34301665]to wiem ale pomysłu brak
wybraliśmy wczoraj piosenkę dla rodziców, mój tż jak jej słuchał to mu się oczka zaszkliły [/QUOTE]
Jaka?
Stary 2012-05-24, 13:16   #4095
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Na 15.00 mam cytologię, a mnie jakieś dziwne plamienia dziś dopadły

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 13:17   #4096
Jamee
Zakorzenienie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;34301665]to wiem ale pomysłu brak
wybraliśmy wczoraj piosenkę dla rodziców, mój tż jak jej słuchał to mu się oczka zaszkliły [/QUOTE]

a co wybraliście?

Stary 2012-05-24, 13:17   #4097
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
Jaka?
http://syladance.wrzuta.pl/audio/4iH...sokfon_-_pawel któraś ją tutaj wrzucała i mi się spodobała taka inna jest
Stary 2012-05-24, 13:18   #4098
Post_Blue
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Hej laseczki byłam u lekarza..Moje małe serduszko(jedno!) wali jak oszalałe Zarodek ma 4,6 mm. Pan google pisze, ze ciut mało..ale Pan doktor uznał, ze jest dobrze.

Niestety odkleja mi sie kosmowka...dostałam zakaz wysilania sie i musze brac dupka 2x1.

Generlanie mam sie bardzo oszczedzac a w razie plamien mam natychmiast dzwonic...

Juz wypłakalam swoje...ale musze wziac sie w garsc.

Lekarz załozył karte ciazy i zlecił badania.
Powiedział, ze 95 % szans na to, ze za 3 tygodnie bedzie dobrze.....

Nie wiem co mysleć.....:mur
Kochana, na pewno będzie dobrze Wypocznij sobie za wszystkie czasy, dogadzaj sobie ile wlezie. 95% to mega dużo i na pewno wszystko dobrze się potoczy

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
U kogo robiliście??? My właśnie szukamy jubilera w Kielcach.
My kupowaliśmy obrączki w Kielcach. Teraz moje kaleczne tłumaczenie: jak jest sienkiewicza i stoisz twarzą do tego pomnika na szczycie to skręcasz w prawo na wysokości silnicy (ale tak jakby ją mijasz). I idziesz sobie po błotku, mając po prawej rzekę i nowo budowane apartamenty prawie do końca, sklep jest po lewej. Mają bardzo duży wybór obrączek.

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
Relacja z najpiękniejszego dnia w życiu!!

Obudziłam się o godzinie 5.00 nie mogłam spać kreciłam się na łóżku wstałam o 6.30. Pakowałam rzeczy potrzebne na salę i do pokoju. Zjadłam śniadanko. Pojechałam na 11 do fryzjera ze swoim zdjęciem. Fryzjer nie był w stanie odtworzyć fryzury tamtego fryzjera. Uczesał mnie w 45 min. Prawdziwa fabryka ślubna czesały się same Panny Młode. Potem przyjechał po mnie chłopak siostry tżta i pojechaliśmy po bukiety. Jak je zobaczyłam mało nie padłam na zawał. Miałam ochotę udusić babę. Mój był tragiczny a bukiet świadkowej był 4 razy większy niż mój. Byłam wkurzona na maxa. Wpadłam do domu jak burza zaczełam się drzeć ku...r...w.... na lewo i prawo. Pozamieniałam wstążki w bukietach i dla siebie wzięłam bukiet starszej. Potem dzwoni tż że nie może znaleć de3koracji samochodu no to znowu stres wydarłam się na niego bo dekoracja została u niego w domu. Po pół godziny sie okazało że dekoracja się znalazła. Przyszła makijażystka zaczeła malować świadkową a ja poszłam się myć. Świadkowa umalowała cudnie więc bałam się że będzie wyglądać lepiej niż ja. Siadłam na fotel pokazałam jej zapisane makijaże powiedzialam że lubię się mocno malować i że chcę mocny makijaż. Podchwyciła temat i zaplanowała fioletowo brązowy makijaż ponieważ nigdy takiego nie robiła. Było smiechu co niemiara. Świadkową umalowała w 40min. zaś na mnie poświęciła 1,2h zrobiła mi kępki. Powiedziała że mam idealną karnację na mocny makijaż. Jak spojrzałam w lustro to się popłakałam wyglądałam cuuuuudnie Pani Marcie oczki też się zaszkliły na widok mojej reakcji. Tak była zadowolona z efektu że aż zapytała czy może wstawić moje zdjęcie na swoją stronę oczywiście pozwoliłam. W międzyczasie fotograf poleciał do tżcika cykać fotki potem cykał mnie. Po makijażu zabrałam manatki i poszłam ubierać się do tżcika. Suknia już na mnie czekała. Kazałam wszystkim się schować żeby nikt na mnie nie patrzył.
Ubierałam się 30min. Cykaliśmy fotki. No i nadszedł czas na błogosławieństwo. Słyszę orkiestra gra pytają się o mnie to im pomachałam. Rodziców nie było zaczęłam się stresować . Weszła mama włożyła mi pod każdą piętę po 100zł i byłam gotowa. Wszywscy czekali w dużym pokoju. Otworzyły sie drzwi i wchodzę do pokoju. Patrzę stoi tżcik no i nie moglam popłakałam się wyglądał cudnie . Rzuciłam mu się w ramiona i nie mogłam się uspokoić.Nie moglam na samą myśl że niedługo będziemy jednością. Staliśmy wtuleni w siebie przez kilka minut tżcik szeptał mi do ucha że wszystko będzie dobrze i że mnie kocha i że wyglądam cudnie. Nikt dla mnie nie istniał tylko on. Dopiero gdy sie od niego odkleilam zobaczyłam że wszyscy stoją w pokoju chrzestni, rodzice, babcia, fotograf, świadkowie kamerzysta.Wszystkim się świeczki zaświeciły jak zobaczyli moja reakcję. Kleknęliśmy rodzice nas pobłogosławili. Mamy wychodzić z domu a świadkowa mówi że młody nie ma butonierki ze świadkiem. Szybko przypięliśmy i wyszliśmy z domu. Sąsiedzi zrobili bramę dostali 2 flaszki. Pod blokiem zapakowałam się w samochód. Musieli mi pomóc wsadzić suknię do samochodu taka była rozłożysta. Stoimy pod blokiem a ja sobie przypomniałam o cukierkach stała gromadka dzieci z okolicy otworzyłam okno i zaczełam sypać cukierkami. Podjechaliśmy pod kościół czekaliśmy az poprzednia para wyjdzie. Ale czas gonił oni nie odjeżdżali zastawili wjazd więc my po trawniku między ludźmi samochodem a choinką podjechaliśmy pod kościół.
Wysiedlimy przywitaliśmy się z kilkoma osobami goście weszli do k0ościoła. Zaczynają grać organy a świadek z tżtem mi mówią że nie będzie naszego księdza bo jest na pielgrzymce a listy dostaniemy na koniec mszy. Wyszedł po nas inny ksiądz przywitał nas i wolnym korokiem ruszyliśmy do ołtarza. (Etola była za duża i zsuwała mi się z ramion ale to szczegół bo potem wogóle jej nie poprawiałam i trzymała mi się w sumie już na samych łokciach ale miało to swój urok.) Kociół byl ubrany boooosk. Ogromne bukiety a na nich kolorowe motyle. Pięknie (dekoracja była bogata ponieważ w niedzielę była rocznica komunii u nas w kościele). Kazanie zleciało szybko. Potem przysięga byliśmy cały czas uśmiechnięci z radości chciało nam się śmiać ledwo nad sobą zapanowaliśmy. Założyliśmy obrączki. Pocałowaliśmy się. Na przekazanie pokoju podeszliśmy do naszych rodziców i rodziców chrzestnych. Byli mega tym wzruszeni. Na komunie i na koniec grała skrzypaczka. Wyszliśmy przy dziękach Mendelsona.(Mój tata sie popłakał jak wchodziliśmy do kościoła z tztem a potem na przysiędze. Bylam w mega szoku przez całe wesele zachowywał się mega kulturalnie jak nie mój ojciec.bo wiecie jakie historie Wystrzeliły tuby wysypano na nas masę pieniedzy dzięki Bogu dzieciaki pomagaly bo ja w paznokciach nie dawałam rady. Życzenia nie mały końca.Pojechaliśmy na salę. W drodze zorientowaliśmy się że na palcach mamy nie te obrączki ja miałam tżta. (między naszymi palcami jest 0,5mm różnicy. Na sali powitanie kieliszki się zbiły. Pierwszy taniec wyszedł bosko. Były obroty zwijania a na koniec wychylenie do tyłu i buziak. Tańczyliśmy do Rednex- Hold me for a while. Ludzie byli zauroczeni tą piosenką mówili że piękna i oryginalna. Potem tańce. O 21 była biesiada. Ognisko bigos bierogi i śpiewy pod gołym niebem. Orkiesta przygrywała na gitarze i akordeonie. Miało trwać 20min. A zeszło się ponad godzinę tak się ludzie dobrze bawili. Śpiewaliśmy piosenki: Szła dzieweczka, O mój rozmarynie, Cztery razy, Mazury itd. Ludzie byli zachwyceni mówili że to bardzo oryginalne i lepsze niż fajerwerki i lampiony.
Podziękowanie dla rodziców było dla mnie szokiem. Kupiliśmy moim rodzicom toster a Tżta pościel i filiżanki. Powiedziałam kilka słów do mikofonu.Rodzice się popłakali. Nawet moi!!!! To szok. a co najlepsze tańczyli razem w kółku a na koniec tańczyliśmy przytuleni w sześcioro!! W życiu nie myślałam że moi rodzice się na to zgodzą bez żadnego ale to chyba był najlepszy prezent jaki m0gli nam dać. Oczepiny były super mega śmiech. Była historia ja tż byl maly. Test zgodności naciąganie pończoch na głowy mężczyzn i głosowanie na śmieszne miny gorące krzesła ze śmiesznymi nagrodami oraz taniec na wózek. Potem tort wyglądał pięknie i był pyszny wszyscy chwalili i pytali skąd go mamy. O 1.30 były życzenia dla teścia ponieważ 20 maja miał urodziny i prezent dla niego ekspres do kawy. Bardzo się wzruszył że o nim pamiętaliśmy. Odśpiewaliśmy sto lat.Impreza trwała do 5 chociaż zespół skończył grać po 4.
Wszyscy mówili że wyglądałam pięknie suknią byli zachwyceni. Co kilka minut słyszałam ochy i achy na swój widok. Pytali skąd wziełam tak cudowną suknie że piękniejszej nie widzieli. Mówili że wygląda jak by zrobiona była z piór. Ze wyglądam jak piękny łabędź.
Suknia od doły porwała się kilka razy w tańcu bo ludzie mnie deptali. Ale mam ją uprała już i nie widać w ogóle tych uszkodzeń... Więc suknia idealna wiedziałam co kupić. Ludzie bardzo zadowoleni są z sali zespołu i wogóle imprezy. Dzwonią cały czas gratulować nam tak wspaniałej imprezy. Także jak widać wszytko się udało.

PS. Pisałam dla was tą relację godzine przez moje szpony proszę to docenić
Śliczna relacja, wyglądałaś cudnie

Cytat:
Załatwione na 100 dni przed ślubem:

Kościół: pod wezwaniem. Matki Bożej Wniebowziętej w Wo j akowej 15:00
Świadkowie: Moja siostra i kuzyn TZ
Sala: Restauracja „Kwiat lotosu” w Wieloglowach http://kwiat-lotosu.pl/
Zespół: 5 chłopaczków z okolic. Miedzy innymi graja na 2 gitarach elektrycznych
Makijaż:: Pani Anita Regiel z Krakowa http://www.anitaregiec.iportfolio.pl/?p=about
Fryzjer: Salon Kaja w Nowym Sączu
Fotograf: Pani Monika Kwiatkowska http://blog.monikakwiatkowska.com/
Kamerzysta: Studio filmowe CamOn http://www.camon.pl/
Suknia: Tapioca White One
Obrączki: Apart
Alkohol: Stock
Cukiernia: Prawdopodobnie cukiernia Grzes.
Samochód: BMW x6
Garnitur : Bytom
Dekoracja Sali: http://www.niezapomnianechwile.com.pl/
Bukiet: Prawdopodobnie zrobi mi go florystyka od dekoracji Sali
Barman: http://www.classic-bar.pl/
Wiejski stół:Wyroby wiejskie taty TZ

Do załatwienia:
Poradnia
Spisanie protokołu

Dodatki PM:
- biżuteria:
- buty ślubne
- bielizna
- welon
- bolerko

Dodatki dla TZ:
- 2 koszule (miesiąc przed, kiedy będę wiedziała jaki na 100% mam odcien sukni)
- krawat
- spinki
- buciki

Co kupić:
- wino
- tuby
- pudelka na cisto

Co załatwić:
- wybrać ostatecznie kwiaty ( wstępnie sa frezje, eustoma, anemony, santini)
-sukienka na poprawiny
-transport dla gości / wstępnie załatwiony
- ustalenie menu
- wybrać piosenkę na pierwszy taniec
- ukończyć kurs tańca ( w wakacje)
- próbna fryzura i makijaż

Spotkanie z zespołem, fotografem, drużba
Wyjazd do Poznania w plener przed ślubem.
I pewnie masa innych spraw o których dzisiaj nie pamiętam

Tak wiec nie ma i jest sie czym chwalić
W koncu gdyby nie wizaz i WY pewnie nie miałabym polowy z tego co mam
klask i:

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Która mnie dodała na fb? Proszę, piszcie widomości, gdyż dużo dużo osób, które dodawałam kradły mi zdjęcia więc niezaufanych osób nie dodaję
A po co kradli te zdjęcia;> Jak ktoś by mnei chciał z forum dodac na fb, to nie mam nic przeciwko
Post_Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 13:18   #4099
Konto usunięte

Cytat:
Na 15.00 mam cytologię, a mnie jakieś dziwne plamienia dziś dopadły
nie jesteś przypadkiem w ciąży?
Stary 2012-05-24, 13:18   #4100
paulinak18
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Dobry Twój Tż. Mój to wie, że teraz to się dopiero zacznie załatwianie. Powtarza mi tylko, że on to będzie lepiej ogarniał teraz ode mnie Taaa na pewno
No mam z nim siedem światów ale jak takie ładne oczka zrobi, to jak go tu nie kochać
paulinak18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 13:18   #4101
MARGIDA
Wtajemniczenie

takaya z zeszłorocznych majówek miała zielony bukiet - z hortensji

wiedźma w kolejnym pokoleniu
no i mam córkę
i męża - czarodzieja
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 13:18   #4102
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;34301762]nie jesteś przypadkiem w ciąży? [/QUOTE]

Raczej nie powinnam być, ale kto wie

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
Stary 2012-05-24, 13:19   #4103
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie jak przeczytałam tą relację jagodzi to o tym samym sobie pomysłałam. Sala ma bezpośrednio drzwi na zewnątrz od strony tej altanki, które myślę że będą cały czas otwarte więc myślę że część towarzystwa samoistnie się tam przeniesie (jakiś papierosek), ale o grilu muszę z tż pogadać
A sale rezerwowaliśmy w styczniu tamtego roku, 1 wrzesień to było właśnie pierwsze wolne miejsce

Też sobie pomyślałam, że właśnie mieszkamy najbliżej i o tego jeszcze mamy ślub w tym samym dniu
Ale słuchaj ja mam ślub o 14.00 więc godzinę wcześniej , zawsze możesz w przyjechać w godzinkę zdążysz wrócić z powrotem
hehe przyjadę juz ubrana w sukience ślubnej, coby od razu uderzyć do mojego kościołka po Waszej przysiedzę

Troche zaczynam zazdroscic Wam tej sali nie sadzilam za tak szybko odpicuja ten dom weselny

A jak maja podlaczony prad pod altanke zawsze mozecie puscic jakas nastrojowa muzyke W zaleznosci jaki efekt bedziecie chcieli uzyskac
Ale grill i przyspiewki mysle ze beda najlepszym pomyslem. Zawsze moze to rozruszac towarzystwo ktore wyszlo na altanke i niepredko bedzie mialo ochote wrocic na sale

Stary 2012-05-24, 13:20   #4104
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
takaya z zeszłorocznych majówek miała zielony bukiet - z hortensji
ja mam ślub we wrześniu i nie wiem czy będą albo czy ich cena mnie nie zabije

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ----------

Cytat:

Raczej nie powinnam być, ale kto wie
a słyszałaś Gosiu że z ch... nie ma żartów?
Stary 2012-05-24, 13:23   #4105
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;34301795]ja mam ślub we wrześniu i nie wiem czy będą albo czy ich cena mnie nie zabije

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ----------

a słyszałaś Gosiu że z ch... nie ma żartów? [/QUOTE]
Zrobiłaś mi dzień
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 13:23   #4106
E87
Wtajemniczenie

Jedziemy dzisiaj wplacic 70% kwoty za sale i chce sie o kilka rzeczy jeszcze pania manager popytac... moze mi cos umknelo... jak cos sie Wam rzuci "w oczy" to napiszcie prosze
Ustalić menu – wybrać potrawy
Czy to co zostanie pakują – czy trzeba mieć swoje naczynia, opakowania na ciasto
Czy częstują Młodych chlebem, solą i wodą na powitanie
Czy mają kieliszki do rozbicia czy trzeba przynieść swoje
Domówić pokój – jaka cena
O której musimy się wymeldować?
Smak tortu, czy można wybrać?
Kawa, herbata czy będzie dostępna gdzieś obok na stoliku?
Dekoracja – czy jest do wyboru inny kolor organzy na stoły?
Czy sala dysponuje świecznikami?
Czy papier toaletowy będzie uzupełniany na bieżąco?
Czy jest wyznaczone miejsce dla palaczy, czy będą wystawione jakieś krzesełka i ławki?
Czy będzie możliwość przetrzymania prezentów w sejfie?
Inne menu dla wegetarian - 2 osoby
Krzesełka dla małych dzieci - 2
Czy istnieje możliwość zamówienia samego obiadu dla kierowcy limuzyny
Stary 2012-05-24, 13:23   #4107
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;34301795]

a słyszałaś Gosiu że z ch... nie ma żartów? [/QUOTE]

Ale tak szczerze, nie powinnam być. Nie wiem co to za cholerstwo

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
Stary 2012-05-24, 13:23   #4108
(kicia)
Zakorzenienie

melduję że relacja jagodzi jest już w zestawieniu
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 13:26   #4109
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Zrobiłaś mi dzień
mój tżcik tak mówi
Cytat:

Ale tak szczerze, nie powinnam być. Nie wiem co to za cholerstwo
może tak ma być jak Cię nic nie boli to nie powinno być powodu do obaw
Stary 2012-05-24, 13:26   #4110
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
Jedziemy dzisiaj wplacic 70% kwoty za sale i chce sie o kilka rzeczy jeszcze pania manager popytac... moze mi cos umknelo... jak cos sie Wam rzuci "w oczy" to napiszcie prosze
Ustalić menu – wybrać potrawy
Czy to co zostanie pakują – czy trzeba mieć swoje naczynia, opakowania na ciasto
Czy częstują Młodych chlebem, solą i wodą na powitanie
Czy mają kieliszki do rozbicia czy trzeba przynieść swoje
Domówić pokój – jaka cena
O której musimy się wymeldować?
Smak tortu, czy można wybrać?
Kawa, herbata czy będzie dostępna gdzieś obok na stoliku?
Dekoracja – czy jest do wyboru inny kolor organzy na stoły?
Czy sala dysponuje świecznikami?
Czy papier toaletowy będzie uzupełniany na bieżąco?
Czy jest wyznaczone miejsce dla palaczy, czy będą wystawione jakieś krzesełka i ławki?
Czy będzie możliwość przetrzymania prezentów w sejfie?
Inne menu dla wegetarian - 2 osoby
Krzesełka dla małych dzieci - 2
Czy istnieje możliwość zamówienia samego obiadu dla kierowcy limuzyny
Mnie się wydaje, że jest ok. Ale ja już nie pamiętam, o co trzeba pytać
Ps. Moja fryzjerka miała wesele w Dworku nas Stawem i sobie chwaliła

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości