|
|
#1711 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.4
Paulinko, o rany, faktycznie wychodzi na to, że tylko ja domagam się zmian na liście
![]() Daruś, dziękuję ...oj bardzo bym chciała się chwalić, ale czas pokaże A jeśli chodzi o zaciskanie pasa, to cieszę się, że oboje pracujemy, bo chociaż póki co, możemy się leczyć. Po prostu trzeba zrezygnować z pewnych rzeczy, ale wiadomo, że marzenie o dziecku jest najważnie
|
|
#1713 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Podaj swoje dane do listy (imię, wiek, skąd jesteś, datę ostatniej @ i który to cykl starań) i nasza Paulinka wciągnie Cię na naszą listę
|
|
|
#1714 |
|
Zakorzenienie
|
Witam!
Wpadam z zarazkami. Zaczynamy 36 tydzień... |
|
|
|
|
#1715 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczynki
![]() Dawno mnie nie było Stęskniłam się za Wami normalnie ![]() Taccusia... już bliżej niż dalej ![]() my zaczynamy dzisiaj 15 tydzień ![]() Przesyłam Wam gorące życzenia i kilka fluidków od..... Jasia, Stasia lub Antosia ( to się sprecyzuje później )
|
|
#1716 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam sobotnio
Kochana bo Cię nie było na liście ostatnio...podaj dane to Cię wpiszę od nowa ![]() Cytat:
pewnie po całym dniu to szybko Ci zasypia i masz wieczorkiem trochę czasu dla siebie ![]() Porywam Ale to zleciało...powoli trzeba zaciskać kciuki za Twój poród ![]() Cytat:
)I już wiesz, że chłopaczek będzie - szybko ![]() Porywam fluidka Podaj termin porodu i w którym cyklu się udało to dopisze do listy. Uwaga! W związku z szybkim rozwojem naszego wątku, a co za tym idzie z dużą liczbą postów,proszę o pisanie do mnie na priv wiadomości dotyczącej zmiany danych, rotacji na liście oraz chęci zapisania się na nasz wątek Pozdrawiam Paulinaizabela. Niech jesienny dobry duszek zafasolkuje każdej brzuszek Na liście mamy 3 staraczki paulinaizabela (Paulina, 27 lat, Irlandia) staranka zawieszone KALWI23 (Magda, 28 lat, Cieszyn) staranka zawieszone LadyMK (Magda, 24lata, łódzkie)staranka zawieszone Ewakol (Ewa, 25 lat, Poznań) staranka zawieszone Kadia83 (Anna, 28 lat, Anglia) cykl 10, last @ 12,02 Libra22 Monika, 27 lat, Bydgoszcz cykl 3, last @ 17.05 Cherubinka (Aga, 29 lat, Podlasie) cykl 42, last @ 18,05 Więc teraz serca mam dwa (II kreseczki) Mamy 5 zafasolkowanych: Rinco (Karolina, 32 lat, Małopolska) gratulujemy! dwie kreseczki w 4 cyklu (t.p 26 maja 2012) Tacca (Maryla, 31 lat) gratulujemy! dwie kreseczki w ? cyklu (t.p 2 lipca 2012) Sas (Monika, 27 lat, świętokrzyskie)gratulujemy! dwie kreseczki w ? cyklu (t.p 10 lipca 2012) Irmusia81 (Aneta, 30 lat okolice Krakowa) gratulujemy! dwie kreseczki w 32 cyklu (t.p 25.07.2012) Agasobo (Agnieszka, 29 lat, Łódź) gratulujemy! dwie kreseczki w ? cyklu (t.p ?) Szczęśliwe mamusie i ich maleństwa, czyli nasze "wątkowe" spełnione marzenia !! Dra - Rafał - ur.14.09.2010r. Lisica1 - Małgorzata - ur.26.10.2010r. Kotek81 - Izabela - ur.21.11.2010r. Coralady - Liliana - ur.08.04.2011r. Bella7 - Lena i Liliana - ur.26.04.2011r. Nadiazloto1 - Amadeusz i Sergiusz - ur.14.06.2011r. Edzia - Camilla - ur.24.06.2011r. Malinka123108 - Lena - ur.13.07.2011r. Egwene6 - Gabriel i Emma ur.12.09.2011r. Magdulec - Gabriel - ur.27.09.2011r. Danika - Olga - ur.04.10.2011r. Tincia - Liliana - ur.04.11.2011r. Karolca - Ewelina - ur. 22.02.2012r. Dziewczyny odzywajcie się i dajcie znać co u Was, trzeba uaktualnić listę !!! Wywaliłam z listy staraczki, które się nie odezwały ani razu w tym roku...i tym sposobem zostały tylko 3...ale króciutka lista
|
||
|
|
|
|
#1717 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już,to zaraz godzina 0 jak się kochana czujesz,wszystko gotowe? Cytat:
I jednego co nam brakuje to tej wolnej chwili dla siebie tak dla nast tylko dwoje,bo wstajemy razem,kładziemy się razem.
|
|
|
#1718 |
|
Zakorzenienie
|
tak jeszcze mnie wzięło na wspominki
czas pognał jak oszalały
Dwa serduszka na zawsze w pamięci[*] 25.09.07[*]17.06.14 ![]() Życie to nie bajka, każdy o tym wie. Bajkę można powtórzyć - życia niestety nie... Edytowane przez dra Czas edycji: 2012-06-07 o 15:38 |
|
|
|
|
#1719 |
|
Zadomowienie
|
hejka!
widze ze "stare" staraczki ale juz mamusie sie odezwały, super u nas trzeci zabek rosnie wiec nocki takie sobie, Gabryś budzi sie dwa razy w nocy i chce albo jesc albo przytulic sie, wiec czasami w dzien padam z nim na krotka drzemke a ogródek zarasta......no ale jego usmiech, gadanie i codziennie to nowe umiejetnosci oraz okrywanie swiata jest bezcenne... dziadek idzie jutro do szpitala jak wyniki badan beda ok, wiec tez mam stresa. paulinko zdrówka dla tescia! karolca ja tez czasami jestem poprostu zmeczona codziennoscią i podrzucam Gabrysia do dziadków i ide na miasto nawet tylko poogladac wystawy w sklepach i lepiej psychicznie sie czuje. oczywiscie fluidek ma piekna fryzurke, tacca to juz coraz bliżej....... pacierp ![]() dra jaki duży Rafałek, ja jak patrze na Gabrysia jaki jest teraz a jak 6miesiecy temu to tak sie zmienia i taki duzy, poza tym nosi ubranka na 12 miesiecy tylko rekawki za długie ale w tułowiu dobre; fajne zestawienie zdjec! naduś super ze z chłopcami wszystko ok, |
|
|
|
|
#1720 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczny Rafcio
|
|
#1721 |
|
Zakorzenienie
|
Paula to masaż Bowena, http://www.gabinetaloha.pl/oferta_dis/technika-bowena/
W opisie jest coś o bezpłodności, pewnie chodzi o to silne rozluźnienie i odprężenie. Kochana, nie narzekaj. Ja wstaję często 4 razy w nocy, a całych nocek, przespanych, miałam przez te 11 m-cy może z 5 i to do 4 rano, wtedy było karmienie i dalszy sen do 6. Dziś miałam pobudkę o 5 Daria mały bardzo do Ciebie podobny i bardzo duży ![]() Karolca mała śliczna |
|
|
|
|
#1722 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() paulinko podaje dane last @ 27,03 cykl 20 dwie kreseczki widoczne termin porodu 31,12,2012
Nie rezygnuj z nadziei, nie daj się ponieść rozpaczy z powodu tego, co się stało. Opłakiwanie tego, co nie wróci, co zostało stracone bezpowrotnie, jest najgorsza z ludzkich słabości." - Khalil Gibran
|
||
|
|
|
|
#1723 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry wszystkim, wita się nowa staraczka, od trzech cykli .. powoli pesymistka
, ale Wasze komentarze są tym czynnikiem który podnosi na duchu więc ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1724 |
|
Zakorzenienie
|
dziękujemy ecioteczką
![]() A ja jeszcze ani jednej nocy nie przespałam,młody do tej pory mi się budzi.Do roku miał z 4-6 pobudek,a teraz różnie zależy od nocy ale 2 razy zawsze się obudzi nieraz do 4 razy.Nigdy nie wiadomo co nas czeka,ale jak słysze,ze dzieci od 6miesiąca potrafią przespać nockę całą to aż nie wierze,ale tak samo,ze spaniem trudno uwierzyć,że dzieci wstają np o 8 i o 20 idą spać,mój jakby chodził o 8 spać to około 4 już by był na nogach i są różne dzieci jedne potrzeują wiecej aktywnośći inne mniej,jedne dłuższego snu inne mniej,jedno bedzie sie budzic inne nie.
|
|
#1725 |
|
Wtajemniczenie
|
witam kochane
mnie też dawno nie było ale już się tłumacze kompa nadal nie naprawiłan ciągle korzystam z neta z kom. mała zabiera mi dużo czasu ślicznie się chowa jest grubiutka już chodzi jeszcz3 się wywraca na pupe ale wstaje i stapa nadal. jest bardzo energiczną w dzień ciągle chce na dwór siedzimy chodzimy bawimy się cały czas jej poświęcam plus dom . . w tym roku nam 3wesela w niedzielę miałam komunię trochę oderwie się z mężem dobrze nam zrobi poza tym wszystko ok jak pisze mała ok.niedługo roczek muszę jakieś urodziny zorganizować. więc same imprezy się szykują ale to fajnie bo w tamtym roku z brzuchem nudziłam się strasznie taca ale ten czas leci. . już niedługo .. dra mały ślicznie ci się chowa. . życzę wszystkim staraćzka zajścia szybkiego zerówka i miłych wakacji
|
|
#1726 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie rezygnuj z nadziei, nie daj się ponieść rozpaczy z powodu tego, co się stało. Opłakiwanie tego, co nie wróci, co zostało stracone bezpowrotnie, jest najgorsza z ludzkich słabości." - Khalil Gibran
|
|
|
|
|
|
#1727 |
|
Raczkowanie
|
Kobra913.. piękne dzięki za te magiczne fluidki
![]() ja póki co wziełam się za baczne obserwacje swojego ciała i niebawem zrobię badanka może to coś zasugeruje,, życzę Wam dużo zdrówka i powodzenia
|
|
|
|
|
#1728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki, zebyś nie musiała długo czekać, na swój Cudzik A 3 cykle to malutko.... Nie stresuj się tym, że na razie się nie udało. I nie myśl ożadnych badaniach, tylko o przyjemnościach
|
|
|
#1729 |
|
Raczkowanie
|
Irmusia81.. dziękuje za te słowa z całego
|
|
|
|
|
#1730 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Super,że będziesz mieć siostrzeńca ![]() Kobra wieeeeelkie gratulacje!Nareszcie się udało Dra ale Rafałek jest śliczny,my też pół dnia na dworze
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
|
|
|
|
|
|
#1731 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1732 | ||
|
Zadomowienie
|
naduś nie narzekam, bo jak zabki /garbysia nie meczą to spi od 21 do 5na d ranem, ale jak go mecza lub cos innego mu dolega a ja mam na 7,30 i musze wstac o 6 to tego dnia czuje sie jak po pożądenj imprezie i prowadzenie samochodu w takim stanie poł przytomnym nie jest dobre bo wiozę tez Garbycha.
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1733 | |
|
Zadomowienie
|
Dra, mały ...a raczej już duży przystojniak ...i jaki brzuszek
Cytat:
|
|
|
#1734 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U Ciebie już 15 tydzień... Jak ten czas leci! I chłopiec będzie! Gratuluję! Jak się czujesz? Cytat:
![]() Cytat:
Podyplomówkę jeszcze mam na głowie, ale jakoś to będzie, na tym etapie u mnie już totalny luzik. W sobotę pakuję się i reszta mnie już nie obchodzi. ![]() Rafałek śliczny jak malowanie (mam nadzieję, że mój Piotruś będzie śpiochem...)! Cytat:
Najczęściej wsiadam w samochód i jadę do rodziców. ![]() Blisko, blisko coraz bliżej... ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
|
#1735 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Hejka o dziwo bardzo dobrze miałam tylko jedno spotkanie sam na sam z muszlą klozetową ![]() Wybraliśmy imię Antoś na razie A jak u Ciebie? Pewnie już ciężko... DZIEWCZYNKI KOCHANE! czy ja mogę mieć do Was prośbę? Biorę udział w konkursie na najsympatyczniejszą mamę warsztatów Moda na Brzuszek w Łodzi. Do wygrania jest sesja z brzuszkiem. Oczywiście wygra ta dziewczyna, która zdobędzie najwięcej głosów ![]() jedyne co trzeba zrobić, to kliknąć "lubię to" pod moim zdjęciem na facebooku. Podaję linki: nr 1: http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=3&theater nr 2: http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=3&theater gdyby któraś z Was miała facebooka i była tak miła i zagłosowała, to będę bardzo wdzięczna ![]() każdy głos się dla mnie liczy ![]() dzięki Wam bardzo i buziaki dla Wszystkich
|
|
|
#1736 |
|
Zakorzenienie
|
agasobo, głosik oddany
|
|
#1737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To świetnie, że dobrze się czujesz. Możesz w pełni się cieszyć ciążą.Ja też czuję się doskonale. Dziś mamy równo miesiąc do tp. Odczopowuje mnie chyba, skurczy jako takich nie mam, mały rusza się normalnie. Nic mnie nie boli... Jak zobaczyłam ten różowy śluz to się zdeka wystraszyłam, ale już jest ok. Spakowałam siebie i małego. Zaraz idę się kąpać i golić i czekamy, bo godzina 0 może nastąpić już za kilka godzin jak i za kilka tygodni. Spieszy się ten mój Piotruś do mamusi... ![]() A! Uprzejmie donoszę, że Rinco dziś wychodzi ze szpitala. rinco ur. 20.05.2012 Sebastian, 3250g, 53cm cc
|
|
|
|
|
|
#1738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rinco serdecznie gratuluję! ![]() Czekamy na fotki Sebastianka, jak już dojdziesz do siebie
|
|
|
#1739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może już jedne z ostatnich brzuszkowych zarazków... |
|
|
|
|
|
#1740 | |
|
Zadomowienie
|
dziękuję
![]() Cytat:
![]() fajnie, że się dobrze czujesz ja nawet o porodzie jeszcze nie myślę Piotruś chce zdążyć na świat przed imieninami (29.06) - pewnie ma nadzieję na jakiś prezencik :pRINCO: GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!! !
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:53.

A jeśli chodzi o zaciskanie pasa, to cieszę się, że oboje pracujemy, bo chociaż póki co, możemy się leczyć. Po prostu trzeba zrezygnować z pewnych rzeczy, ale wiadomo, że marzenie o dziecku jest najważnie

Podaj swoje dane do listy (imię, wiek, skąd jesteś, datę ostatniej @ i który to cykl starań) i nasza Paulinka wciągnie Cię na naszą listę
)
tez mi sie udalo..

, ale Wasze komentarze są tym czynnikiem który podnosi na duchu więc 
Podyplomówkę jeszcze mam na głowie, ale jakoś to będzie, na tym etapie u mnie już totalny luzik. W sobotę pakuję się i reszta mnie już nie obchodzi.