|
|
#301 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!
Cytat:
![]() Właśnie boję się wyłazić na slonce po tym oparzeniu, na dekolcie nawet przy małym słońcu od razu wyskakują mi wodne bąbelki przedwczoraj wyłożyłam się na koc i opalałam.... nogi a reszta część ciała bylo w cieniu Podejrzewam że skończy się tak, że TZ z chłopakami poleci nad wodę a ja z Małą pójdę do teściowej... Ale ma koło domu fajny plac zabaw więc może jakoś z tego wybrnę
|
|
|
|
|
#302 |
|
Zakorzenienie
|
Siemanko
![]() Monia mega turbo gratki! Idziesz jak burza! U mnie dieta też całkiem nieźle Jutro się wtarabanię na wagę No i co najważniejsze........ Z nauką idę do przodu jak Monia z wagą Loriette, jak to w końcu z Tobą i M. jest? Bo się pogubiłam ![]() Omg Wczoraj miałam mega stresa.... Wróciłam ze spaceru i usiadłam do notatek ... Za chwilę dostaję smsa od koleżanki, chcę odłożyć już tel, a tam połączenie nieodebrane od................ Od najbardziej znienawidzonego faceta, który Wam się najbardziej podobał I mnie też ![]() Nie wymieniajcie inicjału, bo znowu będzie jakaś turbo akcja, że ktoś kojarzy po literce imienia czy coś ![]() Ciekawe co chciał. Zaburzył mój wewnętrzny spokój, ale mam nadzieję, że się po prostu pomylił.
|
|
#303 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dobrze, że Ci nauka idzie
|
|
|
|
|
#304 | |
|
Zakorzenienie
|
Boję się powiedzieć jak jest, żeby potem nic się nie zmieniło
Wystopowałąm ze swoim zaangażowaniem, zrobiłam się lekko obojętna - działa tak jak powinno działać ponad rok temu. Cytat:
BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI Piekarnik Laury ![]() Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. Edytowane przez Loriette Czas edycji: 2012-05-24 o 13:52 |
|
|
|
|
#305 |
|
Zakorzenienie
|
Loriette czyli jesteście razem i póki co jest ok?
|
|
#306 |
|
Zakorzenienie
|
Tfu, tfu - tak.
Ja mu powiedziałam: "M. będzie co będzie..", a On skwitował mnie: "Będzie co będzie, ale na pewno będzie". Puściłam to trochę mimo uszu, żeby sobie nie myślał. Naczelny proponuje mi pracę z wynagrodzeniem.. I co prawda nie jako dziennikarz, ale chyba się skuszę... Lubię wyzwania!
BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI Piekarnik Laury ![]() Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. Edytowane przez Loriette Czas edycji: 2012-05-24 o 16:29 |
|
|
|
#307 |
|
Rozeznanie
|
No i masz... kolejne śniadanie przeze mnie przeleciało, byłam blada jak ściana.. więc poczłapałam się do lekarza, wyszłam ze zwolnieniem do jutra i górą leków do wykupienia. Lekarz stwierdził, że mu to wygląda na jakąś bakteryjną infekcję. Jestem w domu i doprowadzam się do porządku.
|
|
#308 |
|
Zakorzenienie
|
Karola, no co Ty, no co to się z Tobą dzieje?!
koniec chorowania! przed nami kolejny weekend! :PLaura, a jaka to praca? bierz, masz teraz sporo wolnego czasu, a zawsze to jakieś doświadczenie + własne pare zlotych Psyhe, pewnie liczy na to że się odezwiesz ![]() Śmietana, a gdzie Twoja przyjaciolka trzyma ta krowe?! ma jakas łąke, jest jej pastuchem?! moze nawet... DOI JĄ?! jak jej wymyslisz imie, to bedzieesz jej matka chrzestna, a to zobawiazuje Cie do wypasania jej . niezla faza. prawie jak Aga&Julian nie wiem co jeszcze mialam napisac ;( A! Pikanteria, na ryby?! bylam kiedys na zawodach z moim dziadkiem, zajelam przedostatnie miejsce ostatnie zajela moja kolezanka ktora bawila sie ze mna barbie sprobuj, fajnie jest no i nie wiem co wiecej
|
#309 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Tylko TZ chciał zrobic meski wypad Co robicie żeby mieć ładne, mięciutkie stópki?
|
|||
|
|
|
#310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie przeszkadzasz im na tych ich męskich wypadach? ja psuję większość męskich wypadów w wydaniu mojego tza ![]() 2. uu to jest u mnie temat tabu hehe. dopóki nie chodzę na boso to jest ok
|
|
#311 |
|
Zakorzenienie
|
Stopy to moja obsesja
![]() To chyba najbardziej zadbana część mojego ciała, a i tak się ich brzydzę Pazurki muszą być ładnie obcięte, wypiłowane, pomalowane, stopy delikatne, miękkie, bez odcisków Ja moczę w ciepłej wodzie z mydłem z masłem kakaowym (to płynnie Ziaja), później tarka, chwilę znowu moczę, maseczka relaksacyjna z lawendą na kilka min., później kremik skarpety na nogi i już Krem mam taki hmmm kuracja parafinowa na dłonie i stopy oliwkowa z tej wersji Avon planet spa, mam jeszcze krem z mocznikiem do stóp Scholl, krem z Orifamu do stóp arbuzowy chłodzący i też z Oriflamu do stóp właśnie rozgrzewający z cynamonem
|
|
#312 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale tak na poważnie to dzisiaj robię SPA dla moich stóp. Najpierw specjalną tarką trę martwy naskórek na sucho, potem stopy lądują w ciepłej wodzie z dodatkiem soli morskiej i oliwy z oliwek, a potem grzecznie siedząc przed laptopem mam stopy wysmarowane kremem z gliceryną, a na palce nakładam maść z witaminą A Psyhol jak można brzydzić się swoich stóp?
BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI Piekarnik Laury ![]() Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. Edytowane przez Loriette Czas edycji: 2012-05-24 o 18:02 |
||
|
|
|
#313 |
|
Zakorzenienie
|
Psyhe, mam podobnie, ale nie lubie moich stóp
jak idę gdzies w sandalkach to po godzinie mam wrazenie, ze już są brzydkie, całe w kurzu i ze zaraz zrobi mi sie odcisk
|
#314 |
|
Zakorzenienie
|
Loriette, często śpię w skarpetkach
![]() Bania, nooo i zaraz są spocone, brudne, zakurzone i jak jest wery gorąco i dużo chodzenia to palce są takie troche czerwone ![]() Wiecie co? Ja nie wiem jak ja sobie poradzę w przyszłości........ ![]() Najbardziej przeraża mnie ich duży, owłosiony paluch! (bez skojarzeń hahahaha)
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2012-05-24 o 18:13 |
|
|
|
#315 |
|
Zakorzenienie
|
Myślałam, że z tymi sandałami/japonkami to tylko ja tak mam! Jak wrócę do domu i ściągnę buty to mam tak uwalone stopy! To są właśnie uroki mieszkania w świecie kopalń. Mam okno od strony głównej drogi na kopalnię i codziennie muszę wycierać kurze, bo jest taki syf. To co dopiero mówić o stopach
![]() Hmm... mnie nigdy nie przeszkadzały męskie stopy, ale jeśli widzę zaniedbane paznokcie to koniec... A w rękach to już w ogóle.
|
#316 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Wystarczy raz nałożyć grubą warstwę i skarpetki na noc i następnego dnia są fajne stópki ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- Btw. Bania, jaki progres 8/14! ![]() ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- Cytat:
Nigdy mnie jakoś nie brzydziły ani też nie kręciły męskie stopy
|
|
#317 |
|
Rozeznanie
|
Wrzuciłam foty z Wrocka, gdyby któraś nie miała linka, dajcie znać, podrzucę. Albo mogę rzucić w klubie
Wrzucam też ciuchy na Allegro, ktoś mnie zbanuje jak wrzucę Wam linka w klubie? Ładne tuniczki mam.
|
|
#318 |
|
Zakorzenienie
|
Karola, w klubie chyba możesz wrzucić
![]() Winyl, Właśnie sobie zrobię pedicure i manicure Walnę sobie czerwień na stopy, a na ręce nude Wiecie co? Głupia jestem
|
|
#319 |
|
Zakorzenienie
|
Mam somersby!
Nie będzie banana od ewelki ![]() psyhe, znam to uczucie ![]() Stópki to mój kompleks
|
|
|
|
#320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Rozważam pójście w sandałach jutro, aczkolwiek znając życie się nie przełamię ...
|
|
#321 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i nie znoszę swoich łydek.Ale i tak z premedytacją je odsłaniam, wychodze z założenia, że jak ja nie mogę schudnąć, to niech się świat przyzwyczai
|
|
|
|
|
#322 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, muszę Wam się do czegoś przyznać......... NIGDY nie piłam żółtego Redd'sa i dzisiaj jest mój pierwszy raz
Jest pycha! Jeszcze lepszy niż żurawinowy ![]() BŚ, ja też moje obnażam, ale się brzydzę Wiecie co? Tak teraz mnie naszło na rozmyślania.......... Już kilku facetów mi powiedziało, że mam piękne dłonie i częściej mnie całowali po dłoniach niż w usta Baniaaaa, to dzięki Tobie kupiłam żółtego! ![]() Bo kiedyś pytałaś Moni bodajże czy tak jak Ty wspólnie z TŻtem żłopią piwsko przed kompkiem czy coś takiego Winyl, spoko w oko zazwyczaj to nasze urojenia i nikt nawet nie zwraca uwagi na nasze stopy, oprócz wrednych, podłych lasek na uczelni/ w autobusie itp. ![]() Oglądam Kipeskich i Ferdek je pierogi ruskie
|
|
#323 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Haha, a jak Ty ją nazywasz? ![]() Gratuluję spadku! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zaraz zobacze foty ![]() Cytat:
Chyba ją się doi, nie wiem ![]() Będę musiałą kupić jej quada na komunię? ![]() ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Cytat:
Redds sun to smak mojego dzieciństwa Ale somersby też super. Fajnie, obie rozdziewiczamy nowe piwa Zaraz będę robiła szparagi na kolację, nigdy nie robiłam i nie mogę się doczekać
|
|||||
|
|
|
#324 |
|
Zakorzenienie
|
BŚ, dziecko...... Krowie chcesz kupować quada na komunię?
![]() No niestety pierwszy raz Wiecie co??? ... już nie dzwonił. Nie kocha mnie?
|
|
#325 |
|
Zakorzenienie
|
Peeling kawowo-cukrowy zrobiony, na buzi maść z witaminą A, ciało nabalsamowane - wiecie, że teraz podobają mi się moje uda? CUD!
BŚ myśl o chrzcinach, gdzie tam do komunii! Kupisz krówce medalik i złoty łańcuszek? *.*
|
#326 |
|
Zadomowienie
|
Monia super że waga Ci tak leci
![]() Laura ekstra że matura Ci tak świetnie poszła ![]() Agnes bardzo dziękuję Postaram się jutro ściągnąc ![]() Nie miałam dziś dla Was kompletnie czasu taki miałam zakrecony dzień , wczoraj też dopiero skończyłam ćwiczyć i od razu włączyłam kompa Wiecie co ja wczoraj robiłam? BIEGAŁAM Ale to był mój 1 raz więc myślę że będzie coraz lepiej Do tego standardowo 50 min orbi i przez godzinę się schylałam jak plewiłam ogródek Nadrobię jutro albo na week
|
|
|
|
#327 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ryby są fajneeeee! Pod warunkiem że biorą, bo ja nie, to chyba kaplica. Ja byłam raz i brały, więc chyba nie jestem obiektywna ![]() Cytat:
Smacznoooooości! Wypij za tych, co nie mogą! Cytat:
![]() Cytat:
Wrzuciłam linki w klubie
|
|
|
#328 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() mam nadzieje ze smakowalo ![]() Cytat:
wlasnie TZ mi przyniosl lecha smakowego, ale chyba o nim pisalyscie ze ma tak malo % byl temat o stopkach, mam tak samo w sensie ze wczoraj zrobilam sobie pozadny pedicure, a dzisiaj juz czarne
|
|
#329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystko nakładam na rękawiczki do masażu i jadę z koksem Niestety potem mam niezłe szorowanie wanny czy prysznica. 2. Podobają mi się Twoje filmiki. Szczególnie ten z przyjaciółmi - fajna z Was paczka
|
|
#330 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
si, to o ten krem mi chodzi! swietny jest. zawsze jak ide do rossmana po zapasy to go kupuje. 2. po dzisiejszym dniu juz 9/14! chociaz zjadlam dzisiaj troche ciastek przez co czuje sie jak bula i mam wyrzuty sumienia, ktorych nie powinnam miec bo ogolem zjadlam dosc malo. aa, szkoda gadac ![]() 3. heheh ja podobnie, podchodze do nich neutralnie. za to przerazaja mnie faceci ktorych kreca damskie stopy. mialam takiego przyjaciela. zylam w wiecznym stresie, bo zawsze obczajal giry ![]() i jak wrazenia? bo czytalam na necie, ze smakuje jak zwykle piwo zmieszanie z dobrym sokiem jablkowym, i ze jest lepsze niz redds ![]() Cytat:
) i wtedy powiem mu o Tobie 2. hahaah! Cytat:
teraz musisz rzucic diete, rzucic chlopaka, wypic reddsa czteropaka (czy jak to bylo w oryginale, nei pamietam mi bardziej smakuje zurawina, ale to dlatego, ze tych zoltych wypilam tyyyyyyyyle ze mogly mi sie znudzic ;p nawet przez ostatni miesiac kiedy tz pil jeszcze reddsy, ja juz kupowalam zielone, bo zolte mniej mi smakowaly. teraz stawiam na zurawine. z tymi dlonmi to ciekawe ! no i jakie urocze jaaaaaaaaaaaaaa nienawidze tego serialu ! Cytat:
2. 3. haha wlasnie mni uswiadomilas, ze nigdy sama nie przyszadzalam szparagow, siara i jak wyszly?uwielbiam szparagi, ale nie wiem jakie wybierac, zeby nie byly lykowate (czy jak to sie nazywa )Cytat:
lece obczaic, widze tez filmiki! calkiem o nich zapomnialam( ) , dobrze ze przypomnialas!
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:39.

Pisałam już, że w sprawach sercowych wszystko jest super 

przedwczoraj wyłożyłam się na koc i opalałam.... nogi a reszta część ciała bylo w cieniu
BLOGUJĘ 

Idziesz jak burza! 
Wczoraj miałam mega stresa.... Wróciłam ze spaceru i usiadłam do notatek ... Za chwilę dostaję smsa od koleżanki, chcę odłożyć już tel, a tam połączenie nieodebrane od................ Od najbardziej znienawidzonego faceta, który Wam się najbardziej podobał 
Piekarnik Laury

koniec chorowania! przed nami kolejny weekend! :P
ostatnie zajela moja kolezanka ktora bawila sie ze mna barbie