Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październik IV - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-24, 19:41   #1321
lilka00
Wtajemniczenie

Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ

Cytat:
Napisane przez LadyBeatta Pokaż wiadomość
alafabia
lilka nie martw sie, ze jeszcze w 18t. nie czujesz ruchow, ja poczulam dopiero w 20-21 gin w dodatku powiedzial, ze mam lozysko z przodu macicy, wiec moze i Ty tak masz
Mnie już ginekolog uspokoił, że mam jeszcze czas i też mam łożysko bardziej z przodu z tego co mówił .

U mnie dzisiaj chłodno, 20 stopni i mocny, chłodny wiatr, teraz wracałam do domu od TŻta to zmarzłam.

Edytowane przez lilka00
Czas edycji: 2012-05-24 o 19:43
lilka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 19:50   #1322
m_moni
Zadomowienie

Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ

Zajrzałam dziś do biedronki...ale tam jest taniooo i jakie fajne rzeczy tam są. daaawno nie byłam w tym sklepie. wyciągam karte przy kasie, a pani mówi, że tylko gotówką można tu płacić no to biegnę z wielkim brzuchem, trzęsie mi się wszystko ale dobiegłam jakoś do bankomatu i zapłaciłam pani

Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość
Oto mój brzusio:
Cytat:
Napisane przez weronika_91 Pokaż wiadomość
To i ja Wam pokazuję mój brzuch- 24 tydzień
piękne

Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość
Jak tak czytam ile macie na plusie to aż mi wstyd
Chyba na jakąś dietę przejdę
ja nawet nie wiem ile mam, jutro u ginka się dowiem

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość
ma ktoś aktywność postów z III części ??? bo tę dopiero zaczynamy nie ?
osoby proszące o hasło do maila
katrin1 - 10 postów
karolluki - 13
marta1986222 - 22
angel166 - 26
no proszę Was marta to była przede mną na forum mamusiek wrz-paźdz., wszystkie dziewczyny kojarzę
...a sprawa zapewne jest już rozwiązana

Cytat:

wanienkę na 100 cm kupujecie czy tę na 70 cm ... miałam pytać właśnie ...
na 70cm. Konczi masz już ten krem na spuchnięte nogi? pomaga?

Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość
Ja jednym okiem czytam,drugim powtarzam testy na prawo jazdy,12 czerwca mam egzamin,mam stresa jak nie wiem ale może w ciąży nie będzie mnie za bardzo egzaminator denerwował
Marta zagadaj z nim coś o ciąży, o pasach żeby się zorientował, że jesteś w ciąży albo ubierz się tak żeby brzuszek było widać. moja znajoma mówiła, że jej synek w brzuszku pomógł zdać exam. właśnie coś wspomniała o ciąży zapinając pasy.to dobra rada

Cytat:
Napisane przez niegrzeczna88 Pokaż wiadomość

dzwonila do mnie babka z orange bo mam przedluzac umowe i mi mowi ze bez telefonu nie moge wziasc umowy , nie chce telefonu bo dopiero miesiac temu kupilam sobie nowy. Jakas dziwna ta babka na zadne pytanie nie odpowiedziala mi tylko sie wykrecala jakos.. teraz jestem w kropce
weź tel. i sprzedaj na all
m_moni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 19:54   #1323
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
a jaki to proszek ? bo przegapiłam

Wczoraj Was szczułam goframi to może dziś hod-dogiem ? zakupiłam bułeczki i na kolacyjkę będę robiła hod-dogi
ja zrobiłam kebaba w tortillach pycha !!!
a dzidziusiowy lovela czy jakoś tak

Cytat:
aaliyah żurawinę jem ( choć nie smakuje mi wcale) piję też z niej sok, a o borówce nie słyszałam dzięki, będę musiała się i w nią zaopatrzyć
ja uwielbiam pić moją żurawinkę ... gotuję jak kompocik i jest pycha!

Cytat:
Napisane przez maggie123 Pokaż wiadomość
a mi się tak pepsi chce... mąż przede mną chował, albo zabraniał mi kupować. ale teraz sam dba o to, żeby jakaś butelka w domu była - jak dla mnie idealnie działa na zgagę. A ta mnie męczy non stop mimo stosowania sie do zasad jedzenia. Wnioskując z mądrych książek - moje dziecię będzie miało duuużo włosów...
a wodą mineralną za nic nie mogę się napić. piję piję piję i dalej mi sie pić chce...
Myślałam, że tylko ja woda nie mogę się napić ... ale pepsi to zło tak sobie tłumaczę ... mamy w lodówce dwie puszki coli i jedną pepsi gdyby mnie zgaga dopadła ...

Cytat:
Napisane przez lourose Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki...
rano się tylko zdążyłam z wami przywitać, na nadrobienie nie ma szans
w skrócie co u mnie to:
- zaczynamy 21 tydzień
- mam 8kg do przodu
- brzuch dalej podzielony na 2 części, i bardzo nisko
- nie mieszczę się powoli w rzeczy
- cycole z rozmiaru małego B skoczyły do E (!?) i mam aktualnie 2 biustonosze które mnie nie cisną

Wpadliśmy w megatarapaty finansowe i od myślenia o tym wszystkim zaczyna mnie bolec głowa Mąż spięty i drażliwy, no załamka
kochana życzę równowagi finansowej bo ona niezmiernie ważna dla nas jest

Cytat:
Napisane przez mala mysz Pokaż wiadomość

leze nadal plackiem bo brzuch twardnieje mi dosyc czesto i mocno, ale wizyte u gina mam w sobote rano to jakos wytrzymam. szyjka niby dluga byla wiec nie jest najgorzej. zreszta w sobotę zobaczymy.

ja w 20 tc mam + 3,5kg ale jakbym normalnie chodzic mogla to pewnie +10 by bylo a ze nie mam jak do sklepu isc a mąz w delegacji to nie mam jak sie objadac

Konczi a lekarz poiedzial ci co jest przyczyną twardnien? bo nie wiem cz ja swojego dobrze zrozumialam ze to moze jakas infekcja byc i dlatego.

u mnie były skurcze i to niby od tego ... ale infekcję dostałam tuż po wyjściu ze szpitala teraz na szczęście wszystko jest dobrze ... mam próby nerkowe zrobione i gestoze odpukują bo wszystko w dolnych granicach ... ufff
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 20:00   #1324
elena_100
Wtajemniczenie

Cytat:
z 50 co najmniej bo 10 to w ciągu jednego wejścia można napisać

To i ja Wam pokazuję mój brzuch- 24 tydzień
śliczniutki i jaki zgrabny

Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość
Jak tak czytam ile macie na plusie to aż mi wstyd
Chyba na jakąś dietę przejdę
daj se spokój - przyjdzie na to czas

Cytat:
Napisane przez lidka0308 Pokaż wiadomość
Pewnie już dostałaś całą masę odpowiedzi, bo ja przez szkolenie jestem mega do tyłu, ale ci napiszę, że musiałam się przerzucić na miękkie staniki, bo od usztywnianych nawet większego rozmiaru cycochy mnie bolały masakrycznie a jak zaczęłam nosić miękkie, to przeszło jak ręką odjął. Niestety sutki sterczą, ale mi tylko jak poczuję chłód a normalnie to nie choć i tak czasami jest to krępujące, bo pod cienkimi letnimi koszulkami to widać je wtedy wyraźnie. Wolę się czasami zawstydzić z tego powodu, jak ktoś się gapi niż czuć ten ból co wcześniej.
dzięki - tylko że ja mam taki problem że bez przerwy sterczą

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Kojarzę dziewczyny a Wy? Dostęp do maila powinny mieć właśnie osoby które już po samym nicku się poznają i kojarzą kto jest kto.
jestem za

Cytat:
colds a wylicz sobie tutaj ile powinnaś przybrać na ten tydzień : http://viggo.pl/ciaza-i-polog/art/ka...-wagi-w-ciazy/ ja się mieszcze
jestem na minimum mojego tygodnia ale jak widzę ile kg mam przed sobą to mi się to wydaje niemożliwe

Cytat:
Napisane przez spioszka Pokaż wiadomość
No kurcze nie wiem juz sama, tak jakby cos tam sie poruszylo, ale nie wiem czy to czasem nie moja wyobraznia
Poczekam do wieczorka ,jak wroce do domu to moze zastosuje metode Tamlin, to cos sie konkretniej poruszy.

Ciekawe czy mnie ktos kojarzy,ale chyba nie za bardzo ,bo zadne info z nowym haslem do mnie nie dociera, tak wiec cierpliwie czekam na odpuszczenie grzechow.
Kochana ja cię kojarzę

elena_100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 20:01   #1325
elena_100
Wtajemniczenie

Kalpana skan z gazety - nie wiem czy wam też zniekształca niektóre literki czy to u mnie tylko tak widać
Załączone pliki
Rodzaj pliku: pdf skan.pdf (157,1 KB, 30 załadowań)

Stary 2012-05-24, 20:03   #1326
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez m_moni Pokaż wiadomość
Zajrzałam dziś do biedronki...ale tam jest taniooo i jakie fajne rzeczy tam są. daaawno nie byłam w tym sklepie. wyciągam karte przy kasie, a pani mówi, że tylko gotówką można tu płacić no to biegnę z wielkim brzuchem, trzęsie mi się wszystko ale dobiegłam jakoś do bankomatu i zapłaciłam pani

no proszę Was marta to była przede mną na forum mamusiek wrz-paźdz., wszystkie dziewczyny kojarzę
...a sprawa zapewne jest już rozwiązana

na 70cm. Konczi masz już ten krem na spuchnięte nogi? pomaga?
hehe to numer dobry w tej biedronce zrobiłaś ... to chyba jedyny dyskont gdzie nie preferują kart ???
marta wieczny pracuś nasz dostała dostęp rzecz jasna - wolałam skonsultować z radą starszych (żarcik kochane żarcik !!!!)
ten żel z perfecta mama ? mąż mi go kupił ale nie wiem czy on pomaga bo ja moczę sobie nóżki w tej bocheńskiej soli i smaruje tym żelem ... wczoraj sam żel był przed snem ale też wymoczyłam nogi ... po kilku dniach będę mogła coś powiedzieć
Stary 2012-05-24, 20:04   #1327
weronika_91
Zakorzenienie

elena no jeszcze się zdziwisz w ostatnich miesiącach ponoć się tyje od 0,5-1 kg na tydzień ... mi wg tego kalkulatora zostało 10 kg do końca ...
Stary 2012-05-24, 20:05   #1328
lukrecja_25
Wtajemniczenie

łooo jezusieeee! Jestem wreeszcie pojechałam do wpłatomatu, kupiłam przy okazji sarbuza i ledwo go dotachałam do samochodu teraz sobie obejżę na wspólnej jejeje dzidek kopie mnie dzisiaj straszliwie łobuz mały Musze se porządki poczynic w doku bo jakos mi sie przez kilka dni nabrudziło hłe hłe hłeee i zrobie se to w weekend bo TŻ znowu nie bedzie to se bede robiiiła

bloguję
http://mamsmaczek.blogspot.com/
lukrecja_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 20:07   #1329
mala mysz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez elena_100 Pokaż wiadomość
Kalpana skan z gazety - nie wiem czy wam też zniekształca niektóre literki czy to u mnie tylko tak widać
oooo super sciąga!!! dzięki!
mala mysz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 20:19   #1330
elena_100
Wtajemniczenie

Cytat:
elena no jeszcze się zdziwisz w ostatnich miesiącach ponoć się tyje od 0,5-1 kg na tydzień ... mi wg tego kalkulatora zostało 10 kg do końca ...
mi 11,70 ale nie wiem jaką mam wpisać wagę sprzed ciąży, jak dodam 2 kg więcej to mi wychodzi że mam 2 kg za mało na ten tydzień a do końca mi zostało 8,20. To może mam faktycznie za mało jak mi lekarz kazał się tak długo ważyć aż wyjdzie tyle ile on chce A tam się będę doliczać

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

Cytat:
Napisane przez mala mysz Pokaż wiadomość
oooo super sciąga!!! dzięki!

a ni ma za co i nie martw się, że nikt nie zauważył że cię nie było - tyle stron, że naprawdę trudno się połapać a jeszcze jak ktoś kilka dni nadrabia to dla niego po prostu jesteś

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ----------

Konczi dzięki za maila

Stary 2012-05-24, 20:26   #1331
m_moni
Zadomowienie

Cytat:
hehe to numer dobry w tej biedronce zrobiłaś ... to chyba jedyny dyskont gdzie nie preferują kart ???
marta wieczny pracuś nasz dostała dostęp rzecz jasna - wolałam skonsultować z radą starszych (żarcik kochane żarcik !!!!)
ten żel z perfecta mama ? mąż mi go kupił ale nie wiem czy on pomaga bo ja moczę sobie nóżki w tej bocheńskiej soli i smaruje tym żelem ... wczoraj sam żel był przed snem ale też wymoczyłam nogi ... po kilku dniach będę mogła coś powiedzieć
tak, o ten żel mi chodzi
dzisiaj wróciłam do domu i mam spuchniętą stopę
no i chyba sobie go kupię...

dzisiaj usłyszałam komentarz na mój temat: "w ciąży i jeszcze pije wodę gazowaną"
no naprawdę, przestępstwo
m_moni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 20:29   #1332
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:

będę udawać że tego nie czytałam
Stary 2012-05-24, 20:29   #1333
lukrecja_25
Wtajemniczenie

a ja usłyszałam dzisiaj w tesco że piękny mam brzuszek i pięknie wyglądam od obcej kobity jakiejś... stoje sobie myśle a ona idzie i taki ogromny usnmiech i na cały głos " ale piękny cudoooowny brzuszek , bardzo pięknie pani w tej ciąży " na bank obca była ale miłe to

bloguję
Stary 2012-05-24, 20:39   #1334
tamlin111
Zakorzenienie

Nie byliśmy oglądać mieszkania bo pani zadzwoniła że się źle czuje i w poniedziałek dopiero się spotkamy. A w niedzielę inne idziemy patrzeć.
Za to pojechaliśmy nad jezioro z psem aby się wybiegała. No i skończyło się na tym, że razem z Paulą całe mokre do domu wracałyśmy. Ona mnie nie chcący chlapła to ja jej oddałam. I tak po chwili z nas woda spływała
Cytat:
Napisane przez niegrzeczna88 Pokaż wiadomość
dzwonila do mnie babka z orange bo mam przedluzac umowe i mi mowi ze bez telefonu nie moge wziasc umowy , nie chce telefonu bo dopiero miesiac temu kupilam sobie nowy. Jakas dziwna ta babka na zadne pytanie nie odpowiedziala mi tylko sie wykrecala jakos.. teraz jestem w kropce
Weź telefonik i sprzedaj

Cytat:
Napisane przez I_K Pokaż wiadomość
Dzieciate dziewczyny mam pytanie: czy któraś z was miała body z tej firmy http://allegro.pl/george-body-krotki...338795065.html ? ciekawa jestem jak jakościowo to wygląda.
Ja miałam dużo dla Pauli z georga, zresztą do tej pory jej kupuję tej firmy. Super jakość, tak samo jak Next.

Cytat:
Napisane przez lourose Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki...
rano się tylko zdążyłam z wami przywitać, na nadrobienie nie ma szans
w skrócie co u mnie to:
- zaczynamy 21 tydzień
- mam 8kg do przodu
- brzuch dalej podzielony na 2 części, i bardzo nisko
- nie mieszczę się powoli w rzeczy
- cycole z rozmiaru małego B skoczyły do E (!?) i mam aktualnie 2 biustonosze które mnie nie cisną

Wpadliśmy w megatarapaty finansowe i od myślenia o tym wszystkim zaczyna mnie bolec głowa Mąż spięty i drażliwy, no załamka
Kochana współczuję. Oby wszystko się ułożyło
Cytat:

Ja też
Stary 2012-05-24, 20:45   #1335
I_K
Zakorzenienie

Cytat:
Ja miałam dużo dla Pauli z georga, zresztą do tej pory jej kupuję tej firmy. Super jakość, tak samo jak Next.
dzięki Tamlin
Stary 2012-05-24, 20:48   #1336
zielona1911
Zakorzenienie

dzisiaj przezylam koszmar,nie moge sie pozbierac.
Wyslalam mojego synka na boisko kolo bloku pozbierac trawke dla swinki a on mi uciekl! polecialam za nim i myslalam ze pobiegl za szkole a on wylecial na ulice! szukalo go cale osiedle,myslalam ze umre!!! po chwili policja mi go przyprowadzila bo obok mamy komisariat,maly powiedzial gdzie mieszka i jak sie nazywa. Trwalo to moze wszystko 15 min a mi cale zycie stanelo przed oczami. Czuje sie jak najgorsza matka,ludzie to mnie beda palcami wytykac. Nie moge sie pozbierac,caly czas placze...
zielona1911 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 20:50   #1337
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

witam wieczorowo
ale sie dzis nawcinalam arbuza, az mnie brzuch boli
wykapalam sie , wybalsamowalam , z trudem dostalam sie do bobra haha ale dalam rade
moj sie ze mnie smial dzis ze mam isc z lusterkiem sie golic , mowie mu nie badz taki madry bo ciekawe jak ty bys nie widzial spod brzucha swoich klejnotow to mi odpowiedzial ze " dobry gospodarz to konia pod dachem trzyma" i wez tu z takim gadaj
Cytat:
Napisane przez m_moni
weź tel. i sprzedaj na all
Cytat:

Weź telefonik i sprzedaj
tak tylko ja mam go kupic za 49 zl , wolalabym umowe bez telefonu to mi mowi ze nie mogemyslalam ze wtedy sa lepsze warunki..

Zielona nawet tak nie mysl, ze ludzie cie beda palcami wytykac, najwazniejsze ze synus sie znalazl a Ty zrobilas co moglas zeby go znalesc przeciez to nie twoja wina!! nie placz Kochana

IGA

Maja

Edytowane przez niegrzeczna88
Czas edycji: 2012-05-24 o 20:52
niegrzeczna88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 20:50   #1338
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez m_moni Pokaż wiadomość
tak, o ten żel mi chodzi
dzisiaj wróciłam do domu i mam spuchniętą stopę
no i chyba sobie go kupię...

dzisiaj usłyszałam komentarz na mój temat: "w ciąży i jeszcze pije wodę gazowaną"
no naprawdę, przestępstwo
hehe a co dopiero jakby zobaczyła nas z colą - masakra nie ? przestępstwo .. ja się nie dziwie jak komentuje się kobietę w ciąży z papierosem czy piwem ale woda gazowaną ehhh
spróbuj sobie chłodną kąpiel dla nóżek zrobić i połóż się z nogami u góry pomoże

Cytat:
Nie byliśmy oglądać mieszkania bo pani zadzwoniła że się źle czuje i w poniedziałek dopiero się spotkamy. A w niedzielę inne idziemy patrzeć.
Za to pojechaliśmy nad jezioro z psem aby się wybiegała. No i skończyło się na tym, że razem z Paulą całe mokre do domu wracałyśmy. Ona mnie nie chcący chlapła to ja jej oddałam. I tak po chwili z nas woda spływała

Ja też

hehehe to poszalały panie sobie dobrze że ciepło nie ?
yhhh no hel hel ...
a mieszkanko jak duże ? pochwal no się kobito !
Stary 2012-05-24, 20:51   #1339
weronika_91
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez lukrecja_25 Pokaż wiadomość
a ja usłyszałam dzisiaj w tesco że piękny mam brzuszek i pięknie wyglądam od obcej kobity jakiejś... stoje sobie myśle a ona idzie i taki ogromny usnmiech i na cały głos " ale piękny cudoooowny brzuszek , bardzo pięknie pani w tej ciąży " na bank obca była ale miłe to
To pochwal nam się jaki masz piękny brzuszek
Stary 2012-05-24, 20:53   #1340
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielona1911 Pokaż wiadomość
Wyslalam mojego synka na boisko kolo bloku pozbierac trawke dla swinki a on mi uciekl! polecialam za nim i myslalam ze pobiegl za szkole a on wylecial na ulice! szukalo go cale osiedle,myslalam ze umre!!! po chwili policja mi go przyprowadzila bo obok mamy komisariat,maly powiedzial gdzie mieszka i jak sie nazywa. Trwalo to moze wszystko 15 min a mi cale zycie stanelo przed oczami. Czuje sie jak najgorsza matka,ludzie to mnie beda palcami wytykac. Nie moge sie pozbierac,caly czas placze...

kochana kurcze ale niefajnie ... nie denerwuj się już masz małego w domu to najważniejsze ... ehhh znaczy to tyle że trzeba jeszcze za rączkę ...
Stary 2012-05-24, 20:53   #1341
weronika_91
Zakorzenienie

Cytat:
co za łobuziak mały no :/ Tyle strachu mamie narobił ale ważne że już znalazła się mała zguba spokojnie.
Stary 2012-05-24, 20:55   #1342
lukrecja_25
Wtajemniczenie

Cytat:
biedna nie płacz no dziecki czsem uciekają ludzie nic nie będą gadać

bloguję
Stary 2012-05-24, 20:55   #1343
zielona1911
Zakorzenienie

Cytat:

kochana kurcze ale niefajnie ... nie denerwuj się już masz małego w domu to najważniejsze ... ehhh znaczy to tyle że trzeba jeszcze za rączkę ...
wiesz,on czesto sie obrazal i uciekal mi,tylko ze teraz juz mi sie troche zle biega z tym brzuchem,nawet jak trzymalam za reke to potrafil sie wyrwac. ja juz chyba predko z domu nie wyjde
Stary 2012-05-24, 20:57   #1344
kajaja
Zadomowienie

Zielona buziaki i już nie płacz

wreszcie doczytałam uff
30.03.2016 Antek Fabian
kajaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 21:00   #1345
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
Współczuję, ale stało się i jedyne co możesz zrobić to uniknąć takich sytuacji w przyszłości. Teraz najważniejsze że wszystko dobrze się skończyło.

Cytat:
hehehe to poszalały panie sobie dobrze że ciepło nie ?
yhhh no hel hel ...
a mieszkanko jak duże ? pochwal no się kobito !
Poszalały, poszalały
A mieszkanko szukamy 3 pokojowe, około 60m2. Teraz wynajmujemy 2 pokoje ale chcemy kupić teraz. A jak kupować to już 3 pokoje. Zależy nam aby w tym roku kupić bo ostatni rok jest program Rodzina na swoim, a ja jako samotna matka się kwalifikuję.
Stary 2012-05-24, 21:06   #1346
kasiam187
Wtajemniczenie

GG do kasiam187 Wyślij wiadomość przez MSN do kasiam187 Send a message via Skype™ to kasiam187

Cytat:
Napisane przez maggie123 Pokaż wiadomość
z sukienek to mam właśnie tą http://www.hm.com/pl/product/00135?article=00135-A
100 % bawełny - jest idealna
a tej z reserved niestety nie ma na stronie - długa w kwiaty hibiskusa wiązana na szyi i też 100 % bawełny

---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ----------

dokładnie tą sama niebieską dziś kupiłam i potwierdzam jest świetna, dobry materiał i tania
przy okazji małej coś kupiłam, bo zaczynają przeceniać dziecięce ciuszki

zielona

dziewczyny wybierać sie do szkoły rodzenia? jak tak to od kiedy ? wiem, że chyba Lukrecja chodzi tak

Edytowane przez kasiam187
Czas edycji: 2012-05-24 o 21:07
kasiam187 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 21:10   #1347
lidka0308
Zadomowienie

Helou, ja dalej nadrabiam!

Konczi gratuluję akceptacji pracy

Tamlin Tobie z całego serca gratuluję obrony

Witam nową mamusię!

Jak będziemy tak gonić to za dwa tygodnie powstanie kolejna część naszego wątku

Wszystkim powizytowym mamusiom gratuluję dobrych wieści i poznania płci tym, które już wiedzą.

Anusia aby do kolejnej wizyty szyjka przystopowała i żebyś nie musiała tych zabiegów dodatkowych znosić

Przepraszam, że nie cytuję, zainteresowało mnie jeszcze mnóstwo innych rzeczy, ale nie jestem w stanie na wszystko odpowiedzieć, więc piszę o tym, co mi najbardziej utkwiło w głowie

Wracam do czytania. Może jutro uda mi się skończyć nadrabianie.
lidka0308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 21:11   #1348
maggie123
Zakorzenienie

Zielona teraz nie ma co płakać. Bo to niepotrzebny stres i nerwy. Musisz swojego małego uciekiniera jakoś przywiązać do siebie, albo starać się wytłumaczyć, dlaczego nie powinien tak robić.
Cytat:
Napisane przez kasiam187 Pokaż wiadomość
dokładnie tą sama niebieską dziś kupiłam i potwierdzam jest świetna, dobry materiał i tania
przy okazji małej coś kupiłam, bo zaczynają przeceniać dziecięce ciuszki

zielona

dziewczyny wybierać sie do szkoły rodzenia? jak tak to od kiedy ? wiem, że chyba Lukrecja chodzi tak
fajna jest, prawda?
do szkoły już chodzimy. 3 spotkania za nami. Do tego ja jeszcze na fitness dla kobiet w ciąży.
Mówisz, że w h&m są przeceny na ciuszki dziecięce? będę musiała sie tam czym prędzej wybrać

http://sukcespisanyszminka.com

Zapraszam

Edytowane przez maggie123
Czas edycji: 2012-05-24 o 21:12
maggie123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 21:14   #1349
zielona1911
Zakorzenienie

ciesze sie ze sie znalazl caly i zdrowy.Tylko ze ja teraz nie bede miec zycia tutaj na osiedlu.bede wytykana palcami,nawet niewiem jak wyjde po chleb do sklepu.Niby nie powinno mnie to obchodzic ale wiem,ze bede nerwowa jak ktos bedzie glupio gadal i jeszcze dostane przez taki silny stres skurczow przedwczesnych jak kiedys..
Stary 2012-05-24, 21:16   #1350
mala mysz
Raczkowanie

Cytat:
o matko, nawet sobie nie wyobrazam co czułas...
przykro mi, ale najwazniejssze ze mały si e znalazł cały i zdrowy.
mala mysz jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości