Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XII - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-24, 21:55   #1591
Maga83
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XII

Nita dzięki za pomoc z żelazkiem, kupiłam dzisiaj tego philipsa
Idę spać bo coś ostatnio nie ogarniam. Dobranoc

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 21:55   #1592
amilcia
Wtajemniczenie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XII

Cytat:
Napisane przez Nita6 Pokaż wiadomość

zaglądam do was bo tęsknie za wami
- kochana jesteś

Amelka - 07.12.2006
Aniołek - 30.11.2010
Daria - 29.01. 2012
amilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 21:56   #1593
BERBIE
Zakorzenienie

właśnie znalazłam wiersz...

Nie płacz, kochana Mamo
ja patrzę na Ciebie co rano...
Jak tylko oczka otworzę
i skrzydła anielskie rozłożę
to zaraz lecę do Ciebie
pomimo, że jestem tu - w Niebie.
Lecę, by Ciebie utulić,
do serca mego przytulić,
głaskać Twe włosy rozwiane
i skleić serce złamane.
I znajdziesz mnie w listku na drzewie
I wiatru ciepłym powiewie
I w jasnym słońca promieniu
I w ptaku, co siadł na ramieniu.
W Tatrach i w szumie morza
W tęczy łuku, barwnym jak zorza
W Tatusia czułym uścisku
Bo jestem tak bardzo blisko...
I śpiewam Ci liści szelestem
I kocham - przy Tobie jestem
w zachodzie i wschodzie słońca.
Ja będę z Tobą do końca...
Stary 2012-05-24, 22:42   #1594
Nita6
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość
Nita dzięki za pomoc z żelazkiem, kupiłam dzisiaj tego philipsa
Idę spać bo coś ostatnio nie ogarniam. Dobranoc
ja uwielbiam nim prasować
Nita6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 07:22   #1595
fiolusiek
Zakorzenienie

Barbie śliczny wiersz
Ja z kolei lubię ten:

Kiedy odchodzą Anioły pozostaje tylko wiatr po Ich skrzydeł trzepocie
I ty zostajesz
sama
I Twoje włosy wiatrem czesane
a One odlatują Anioły ku nowemu
ku lepszemu
ku anielskiej rokoszy
i nie ma w tym nic dziwnego
Nawet Anioły tak czasem mają
że odchodzą
że porzucają
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 07:25   #1596
black secret
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez natalia_23 Pokaż wiadomość
ja mam 4 pompowane koła w wózku i jestem z nich bardzo zadowolona
Lepiej mieć dużo ubranek jak nie chcesz często prania robić, nie mam policzonych dokładnie sztuk jak zeberka, ale pranie robię raz na tydzień półtora ( osobno białe i kolorowe )
kawę piłam w ciąży ale na początku mnie odrzuciło, potem coraz częściej taką z mlekiem
a ciucholandy mam 2 jeden mniejszy a drugi to sieciówka Biga
Pokazesz w wolnej chwili jaki wozek masz?? kazda rada dla mnie teraz cenna jest
A i jak bedziesz mogla to prosze napisz w wolnej chwili jak to w okresie jesienno zimowym najlepiej z rozmiarowka ciuszkow, jakich.... sama probuje sobie na logike jakos tam wymyslec czego ile bedzie mi potrzebne,ale wiadomo,ze co doswiadczenie innej mamusi to jednak bezcenne Przepraszam jesli marudna jestem

Cytat:
Napisane przez Alfahelisa Pokaż wiadomość
ja sobie prasuję, odwracam się a tam w pudełku po żelazku czyjeś dupsko próbuje się zmieścić...

aż fotkę zrobiłam
hehe niezly jest

Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość

Nie płacz, kochana Mamo
Jak tylko oczka otworzę
to zaraz lecę do Ciebie
Lecę, by Ciebie utulić,
do serca mego przytulić,
i skleić serce złamane.
W Tatusia czułym uścisku
Barbie.....oczy zaszly mi lzami.....piekny....I taki pozytywny....w gorszych chwilach cos czuje,ze bede sobie tlumaczyla wlasnie tak wszystko....

Mamusie, ciezarne a czy Wy w ciazy czesto myslalyscie o swoich Aniolkach??
ja czesto mysle....I mam takie jakies uczucie jakby tesknoty.....Wiem,ze mam pod sercem mojego Skarba,ale Aniolek zawsze jest i bedzie dla mnie moim kochanym tak samo upragnionym dzieckiem, ktorego niestety nie moglam szczesliwie miec....

black secret jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 07:49   #1597
amilcia
Wtajemniczenie

Dzień dobry.

Berbie
- Cudowny wiersz

Amelka - 07.12.2006
Aniołek - 30.11.2010
Daria - 29.01. 2012
Stary 2012-05-25, 08:42   #1598
Lucy1111
Zakorzenienie

dzień dobry

Cytat:
Napisane przez amilcia Pokaż wiadomość
- mi wypadają od jakiś 2 tygodni
a może to jest związane z karmieniem? póki karmiłaś (.)(.) było ok?
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 08:47   #1599
fiolusiek
Zakorzenienie

Ale tu cisza od rana

Black ja nie zapomnę słów jednej z nas, bodajże to była Natalia, ale już nie pamiętam, po wyjściu ze szpitala z dzieckiem siedziała i trzymała swojego synka ale i tak myślała o swoim straconym Aniołku..
Tego nie da się wymazać z pamięci, bo to było Twoje dziecko, a nie rzecz wyrzucona na śmietnik.
Straconego dziecka nie zastąpi kolejne. Tamto już odeszło, to jest całkiem inne.
Czasem tak bardzo tęsknie za Filipem, tak bym chciała go przytulić, ale wiem, że kiedyś to nastąpi, teraz muszę zaopiekować się Lena, ona mnie bardziej potrzebuje, jemu nic nie brakuje.

Jak wtedy leżałam w szpitalu to czułam, że moje leżenie nie ma sensu, bo on i tak umrze, ale teraz patrząc na to z perspektywy czasu, gdybym wtedy poroniła to nie wiedziałabym, że to był chłopiec, nie widziałabym go, nie czułabym jego kopniaków.. Teraz wiem, że wszystko ma sens.
Stary 2012-05-25, 08:48   #1600
amilcia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lucy1111 Pokaż wiadomość
dzień dobry

a może to jest związane z karmieniem? póki karmiłaś (.)(.) było ok?
- pytałam dziś koleżanki, ona karmiła ponad rok piersią, jej zaczęły wypadać po 3 miesiacch od porodu, ok pół roku miała już spokój ale leciały równo.
Mi teraz też, garściami wychodzą Włosy mam gęste więc tym się nie martwię tylko bałam się, że to może jakis objaw chorobowy no i mnie to strasznie złości bo wszędzie ich pełno, na podłodze, poduszcze, na małej

Amelka - 07.12.2006
Aniołek - 30.11.2010
Daria - 29.01. 2012
Stary 2012-05-25, 08:57   #1601
black secret
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
Ale tu cisza od rana

Black ja nie zapomnę słów jednej z nas, bodajże to była Natalia, ale już nie pamiętam, po wyjściu ze szpitala z dzieckiem siedziała i trzymała swojego synka ale i tak myślała o swoim straconym Aniołku..
Tego nie da się wymazać z pamięci, bo to było Twoje dziecko, a nie rzecz wyrzucona na śmietnik.
Straconego dziecka nie zastąpi kolejne. Tamto już odeszło, to jest całkiem inne.
Czasem tak bardzo tęsknie za Filipem, tak bym chciała go przytulić, ale wiem, że kiedyś to nastąpi, teraz muszę zaopiekować się Lena, ona mnie bardziej potrzebuje, jemu nic nie brakuje.

Jak wtedy leżałam w szpitalu to czułam, że moje leżenie nie ma sensu, bo on i tak umrze, ale teraz patrząc na to z perspektywy czasu, gdybym wtedy poroniła to nie wiedziałabym, że to był chłopiec, nie widziałabym go, nie czułabym jego kopniaków.. Teraz wiem, że wszystko ma sens.
Fiolusiek no wlasnie wiem,ze kolejne dziecko nie zastapi tego utraconego,ale wiem tez,ze mimo,ze np stracilam moje Malenstwo wlasciwie szybko (8tc) to dla mnie to juz bylo moje dziecko, moje wielkie szczescie....I zapewne dla wiekszosci AM tak jest....niektorzy nie rozumieje i uwazaja,ze nad czym sie tutaj rozczulac....nie wiem jak tak mozna powiedziec....to dziecko juz zylo, zaczelo sie w nas rozwijac....
Pewnie nie tylko Natalia,ale wiele Am trzymajac juz swoje dziecko myslalo o swoim Aniolku....
Ja 23 czerwca mialam termin porodu....dzien ojca....Tz mial dostac piekny prezent.... ale zycie wybralo inaczej....Teraz dostal pozytywny test w dniu urodzin....mam nadzieje,ze wszystko mialo wlasnie jakis cel w zyciu.....ze ten pozytywny test ktory zrobilam w dniu jego urodzin to Aniolek czuwa nad nami i mimo,ze jego strata bardzo boli, jeszcze mozemy cieszyc sie....

black secret jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 09:00   #1602
fiolusiek
Zakorzenienie

Cytat:
- pytałam dziś koleżanki, ona karmiła ponad rok piersią, jej zaczęły wypadać po 3 miesiacch od porodu, ok pół roku miała już spokój ale leciały równo.
Mi teraz też, garściami wychodzą Włosy mam gęste więc tym się nie martwię tylko bałam się, że to może jakis objaw chorobowy no i mnie to strasznie złości bo wszędzie ich pełno, na podłodze, poduszcze, na małej
A może potrzebujesz jakiś witamin I dlatego włosy wypadają
Stary 2012-05-25, 09:14   #1603
amilcia
Wtajemniczenie

Cytat:
A może potrzebujesz jakiś witamin I dlatego włosy wypadają
Gin. kazała mi brać witaminy jak karmiłam piersią, wykupiłam je ale wzięłam tylko kilka bo miałam problemy kibelkowe po nich, ja nie mogę zażywać preparatów z żelazem a większość preparatów witaminowych go zawiera.

---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

Ja też często myślę o swoim Aniołku, jakoś tak myślę że był to chłopiec Z drugiej strony tak sobie tłumaczę, że wszystko ma jakiś sens, gdybym nie straciła tego Aniołka to Darii nie byłoby z nami teraz bo zapewne nie zdecydowałabym się na trzecie dziecko. Daria zawdzięcza życie swojemu Braciszkowi.

Amelka - 07.12.2006
Aniołek - 30.11.2010
Daria - 29.01. 2012

Edytowane przez amilcia
Czas edycji: 2012-05-25 o 09:16
Stary 2012-05-25, 09:24   #1604
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Cytat:
A ja mam przeciwnie. To, co napiszę, może się dla wielu z Was wydać okrutne, ale ja bym chyba wolała, żeby to się stało wcześniej. Zanim poznałam płeć, zanim poczułam kopniaki.
Nie ma to nic wspólnego z miłością, bo ja pokochałam to dziecko od drugiej różowej kreski. Po prostu może akurat chociaż w tym byłoby mi łatwiej, że nie byłoby tylu tygodni dumy tatusia z syna, nie byłoby tylu tygodni tych cudownych odczuć - tylu tygodni i odczuć do odżałowania. Ja z każdym dniem coraz bardziej "identyfikowałam" to dziecko, najpierw to była kropeczka, potem kruszynka, jak usłyszałam, że ma ręce, nogi i się rusza, to uznałam je za mały cud. Ale później był już syn, pierworodny, wielka duma, wreszcie Dawid, namacalny, prawdziwy, dający o sobie znać. I nagle pustka, nic.
Nie myślcie, że wartościuję jakieś tragedie, że któreś są łatwiejsze, a inne gorsze. Nie chcę być źle zrozumiana.
Po prostu ja ze swojej perspektywy i z moich subiektywnych i bardzo egoistycznych odczuć wolałabym, żeby - jeśli musiało to się stać - to stało się to wcześniej. Może to dlatego, że wciąż nie minęły jeszcze nawet 2 miesiące, może za jakiś czas będę umiała mówić o tym inaczej, może zrozumiem, jak Ty Fiolu, ale na razie tak właśnie myślę.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 09:34   #1605
bacharybnik
Zadomowienie

Cytat:
wyjęłaś mi to z ust. ciekawa jestem twojej nowej fryzurki oglądałaś jjż to mieszkano które chcecie kupić? będziecie je odnawiać? na ile lat macie zamiar brać kredyt.
Zdjęcia nowej fryzury będą za chwilkę.
Teraz nie oglądałam tego mieszkania ale znam prawie każdy kąt w nim bo tam często chodziliśmy na kawę bo Kamil tam miał kolegę. Nie wiem jeszcze czy będziemy je odnawiać, może nasz pokój przemalujemy na fioletowo zielony ale jeszcze zobaczę co Tż na to.
A kredyt chyba na 20lat.

Cytat:
Napisane przez Lucy1111 Pokaż wiadomość
Basia, czekamy na zdjęcie nowej fryzury!! chcesz się zupełnie na krótko ściąć? Pokaż Tobiego i Kamilka
Tak, na krótko bo wkurzają mnie już te włosy.
A zdjęcie Kamila i Tobiasza zrobię dzisiaj jak Kamil wróci z przedszkola i na wieczór pokarzę.

Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość
a co do tp - Mamusie przypomnijcie nam jak to było?
Ja Kamila urodziłam dwa dni przed terminem a Tobiasz według OM miał termin na 13, z USG na 15 a urodził się 14.

Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość
z moich ciuchowych łowów
Śliczne

Cytat:
Napisane przez Alfahelisa Pokaż wiadomość
proszz, klasyczne białe, z gratami w środku - tj fotelik i przewijak, zdjęcie robione na szybko (trochę z resztą krzywe )

heh no właśnie z laktatorem to nie wiadomo jaki i po co będzie mi potrzebny, takie kupowanie w ciemno
Ja też chciałam białe łóżeczko ale Tż się nie podobają takie.
A laktator kupiłam jak zaczął się kryzys z mleczkiem i wtedy on nam bardzo pomógł.

Natalia Twój szczypior jest cudowny, mały przystojniacha. Złamie niejednej dziewczynie serce.

Cytat:
Napisane przez Nita6 Pokaż wiadomość
ranek , przed żłobkiem

Sylwia ma takie same śliniaczki jak Tobiasz.

Cytat:
Napisane przez aaaggusia Pokaż wiadomość
pozdrowienia od Mikusia dla e-ciotek

Inutil spóźnione ale szczere życzenia, wszystkiego naj naj

Cytat:
Napisane przez black secret Pokaż wiadomość
Mamusie, ciezarne a czy Wy w ciazy czesto myslalyscie o swoich Aniolkach??
ja czesto mysle....I mam takie jakies uczucie jakby tesknoty.....Wiem,ze mam pod sercem mojego Skarba,ale Aniolek zawsze jest i bedzie dla mnie moim kochanym tak samo upragnionym dzieckiem, ktorego niestety nie moglam szczesliwie miec....
Ja już mogę mojego Skarba przytulić a często myślę o moich aniołkach.

Cytat:
Gin. kazała mi brać witaminy jak karmiłam piersią, wykupiłam je ale wzięłam tylko kilka bo miałam problemy kibelkowe po nich, ja nie mogę zażywać preparatów z żelazem a większość preparatów witaminowych go zawiera.

Ja też często myślę o swoim Aniołku, jakoś tak myślę że był to chłopiec Z drugiej strony tak sobie tłumaczę, że wszystko ma jakiś sens, gdybym nie straciła tego Aniołka to Darii nie byłoby z nami teraz bo zapewne nie zdecydowałabym się na trzecie dziecko. Daria zawdzięcza życie swojemu Braciszkowi.
Mi też strasznie wypadały włosy i dlatego je ścięłam ale nie żałuję

Ja mam tak samo, Tobiasz jest teraz z nami i zawdzięcza życie naszym aniołkom.

W końcu nadrobiłam wszystko.

07.11.2010[*] Mój Aniołek
10.02.2011[*] Mój Aniołek
10.10.2016[*] Mój Aniołek
bacharybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 09:40   #1606
Konto usunięte

A i właściwie ja też zawdzięczam życie komuś.
Mojej babci również pierwsze dziecko, pierwszy syn zmarł. Nie wiem, czy gdyby przeżył, urodziłaby się moja mama (bo babcia miała potem jeszcze syna, starszego o 7 lat od mojej mamy, więc w sumie dwoje dzieci), a więc i ja... Jakie to wszystko skomplikowane i straszne...
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 09:42   #1607
eseska
Zakorzenienie

Cześć!
Cytat:
Piękny, takie mimo wszystko optymistyczny choć ja siedze i ja jestem pewna ze nie zapomnimy o naszych Aniołkach!

ZOSIA
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 09:47   #1608
amilcia
Wtajemniczenie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;34315503]
Nie myślcie, że wartościuję jakieś tragedie, że któreś są łatwiejsze, a inne gorsze. Nie chcę być źle zrozumiana.
Po prostu ja ze swojej perspektywy i z moich subiektywnych i bardzo egoistycznych odczuć wolałabym, żeby - jeśli musiało to się stać - to stało się to wcześniej. [/QUOTE] - ja też nie wartościuje tragedii ale myślę, że gdybym straciła dzidziusia tak późno jak Ty zniosłabym to dużo gorzej dlatego Cię podziwiam, że się trzymasz dzielnie i podziwiam rodziców dzieci które w późnej ciąży straciły dzieci lub po urodzeniu czy w wieku kliku lat. A jednocześnie strasznie współczuję i ryczeć mi się chce jak słysze o kolejnych tragediach.

Cytat:
Napisane przez bacharybnik Pokaż wiadomość

Zdjęcia nowej fryzury będą za chwilkę.
- czekamy

Amelka - 07.12.2006
Aniołek - 30.11.2010
Daria - 29.01. 2012
Stary 2012-05-25, 09:47   #1609
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

nie przeginacie? W taką pogodę 6 stron do nadrobienia

nie dam rady, przepraszam, za chwilę zbieram się na pedicure

Dziękuję za życzenia miałam imieniny, ale ich nie obchodzę i gdyby nie życzenia od ludzi to bym o nich zapomniała

ciacho stawiam
amilcia dziewczyny podobne, ale kopie nie są może Darka będzie do Ciebie bardziej podobna a kocyki to ja mam bardziej przewiewny, TAKI. Masz w pobliży mothercare? Jak nie to mogę zajść kiedyś zobaczyć czy to co widziałam to było ok i Ci kupić to było coś takiego http://allegro.pl/kocyk-koc-motherca...362178280.html
dwa rozmiary mały za 29zł a duży za 59zł
Zeberka chilii to coś w tym stylu http://mojekucharzenie.blox.pl/2011/...con-carne.html
Kasia będzie małą strojnisią. Co do porodu, to nie będę wspominać. Obyś nie musiała mieć wywoływanego.

Aaaa, cytologii ja miałam I grupę chyba w 6 czy 7 miesiącu

Cytat:

Nie płacz, kochana Mamo
Jak tylko oczka otworzę
to zaraz lecę do Ciebie
Lecę, by Ciebie utulić,
do serca mego przytulić,
i skleić serce złamane.
W Tatusia czułym uścisku
o matko, ryczę... zresztą ostatnio mi jakoś nie tak... wczoraj poryczałam się na spacerze
Cytat:
Napisane przez black secret Pokaż wiadomość
...
ja myślałam i myślę cały czas..

wczoraj stanęłam jak wryta, bo pani jak pytałam o terminy na zabiegi dla mamy powiedziała, że terminy wolne zaczynają się 13.08 -> a to termin porodu
Stary 2012-05-25, 09:52   #1610
Konto usunięte

Właśnie "oglądam" na youtube audycję radiową o dzieciach utraconych, a wcześniej reklama czegoś tam o mamach, które wspierają swoje dzieci w sportach i na końcu tekst "dziękuję ci mamo"....
TŻ jest w sklepie, chyba poproszę go jeszcze o dodatkowy zapas chusteczek.
Stary 2012-05-25, 09:52   #1611
bacharybnik
Zadomowienie

Cytat:
- czekamy
Proszę, ale na wieczór je usuwam

07.11.2010[*] Mój Aniołek
10.02.2011[*] Mój Aniołek
10.10.2016[*] Mój Aniołek

Edytowane przez bacharybnik
Czas edycji: 2012-05-25 o 23:06
bacharybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 10:00   #1612
amilcia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
amilcia dziewczyny podobne, ale kopie nie są może Darka będzie do Ciebie bardziej podobna a kocyki to ja mam bardziej przewiewny, TAKI. Masz w pobliży mothercare? Jak nie to mogę zajść kiedyś zobaczyć czy to co widziałam to było ok i Ci kupić to było coś takiego http://allegro.pl/kocyk-koc-motherca...362178280.html
dwa rozmiary mały za 29zł a duży za 59zł
- jest świetny Nie, nie mam w pobliżu, najbliżej we Wrocławiu a w najbliższym czasie się nie wybieramy, byłabyś taka miła mi go kupić ? Byłabym Ci bardzo wdzięczna

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;34315996]Właśnie "oglądam" na youtube audycję radiową o dzieciach utraconych, a wcześniej reklama czegoś tam o mamach, które wspierają swoje dzieci w sportach i na końcu tekst "dziękuję ci mamo"....
TŻ jest w sklepie, chyba poproszę go jeszcze o dodatkowy zapas chusteczek.[/QUOTE] -

Amelka - 07.12.2006
Aniołek - 30.11.2010
Daria - 29.01. 2012
Stary 2012-05-25, 10:01   #1613
eseska
Zakorzenienie

BACHA! Ładnie , ładnie wyglądasz. ale rzeczywiście sporrro obciełaś! A Tobiaszek jak rośnie

ZOSIA
Stary 2012-05-25, 10:02   #1614
amilcia
Wtajemniczenie

Cytat:
- wow Basiu, super wygladasz i jeszcze balejaż. A Tobiaszek taki juz duży i długi się wydaje.

Amelka - 07.12.2006
Aniołek - 30.11.2010
Daria - 29.01. 2012
Stary 2012-05-25, 10:04   #1615
pani22ka
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;34315503]
[/QUOTE]Przeze mnie na pewno nie jesteś źle zrozumiana. Dziękuję Najwyższemu (kimkolwiek/gdziekolwiek jest), że to co mnie spotkało (a spotkała mnie największa życiowa tragedia, absolutnie pozbawiona sensu*, choć ciężkich przeżyć mam kilka na koncie) stało się tak wcześnie.

*Cytat z Hanny Lis: "Wcześniej mówiłam, że wszystko czego doświadczamy, ma jakiś głębszy sens. Errata: nie wszystko. (...) żyję w poczuciu, że bywają zakręty, z których absolutnie nic nie wynika, że (...) życie jest cholernie niesprawiedliwe".

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
miałam imieniny, ale ich nie obchodzę i gdyby nie życzenia od ludzi to bym o nich zapomniała
Tak mam ze swoimi urodzinami. I wkurza mnie, że ktoś pamięta, skoro ja staram się zapomnieć

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

Cytat:
Bardzo korzystne cięcie!!!!!! Odmłodziłaś się nim! a syncio już taaakkiii dużżży!

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 10:09   #1616
eseska
Zakorzenienie

PANI! Ty to zawsze umiesz tak wszystko ładnie podsumowac i zebrac to co ja nie umiem wyrazić !

ZOSIA
Stary 2012-05-25, 10:12   #1617
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość
PANI! Ty to zawsze umiesz tak wszystko ładnie podsumowac i zebrac to co ja nie umiem wyrazić !
masz na myśli kwestię o urodzinach of course

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 10:14   #1618
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Cytat:
- jest świetny Nie, nie mam w pobliżu, najbliżej we Wrocławiu a w najbliższym czasie się nie wybieramy, byłabyś taka miła mi go kupić ? Byłabym Ci bardzo wdzięczna
w weekend a najpóźniej w poniedziałek jadę na zakupy to jak będzie to kupię tylko napisz czy chcesz mniejszy czy większy, i jaki kolor, podejrzewam, że są białe, różowe i niebieskie

perse no właśnie, o tym już nikt nie pomyśli...
Bacha super wyglądasz, młodziej )))) ile Tobiasz waży?
Stary 2012-05-25, 10:19   #1619
eseska
Zakorzenienie

No też! ;-)

ZOSIA
Stary 2012-05-25, 10:20   #1620
amilcia
Wtajemniczenie

Darka jest taka duża :

Inutil - poproszę mały - biały. Ale jeśli nie będzie białego to weź jaki będzie. No i wstępnie dziekuję
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg duża.jpg (36,4 KB, 34 załadowań)

Amelka - 07.12.2006
Aniołek - 30.11.2010
Daria - 29.01. 2012
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości