Odejść? Walczyć? Jest o co? Patowa sytuacja. Kłopoty w raju... - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-05-24, 19:42   #331
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Dot.: Odejść? Walczyć? Jest o co? Patowa sytuacja. Kłopoty w raju...

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
Moderator początkowo niczego nie potwierdził(a), takie trochę umycie rąk z tego wyszło. Dziwne to trochę - nagle ktoś spoza modów wie, że inna Wizażanka ma dwa konta (albo raczej: że na dwa konta użytkownicy logują się z tego samego IP - co wcale takie na 1000% rozstrzygające nie jest), potem mod to trochę potwierdza, ale tak nie do końca.

Prosiłabym moda o zajęcie oficjalnego stanowiska w tej sprawie, a nie jakieś niedomówienia.
chyba jako jedyna masz w tym wątku z tym problem nie, to nie jest dziwne, ze ktos skojarzyl ją z pushit nie majac dostepu do panelu moderatorskiego, jedna osoba mnie o to pytala przez pw, a to bylo wczoraj...
nie potwierdzam ani nie zaprzeczam oficjalnie, bo zaraz padna zarzuty, ze naduzywam sobie wladzy, a z resztą, mozna na mnie poskarzyc, licze sie z tym. nie lubie jak ktos zaklada nowe konta, zeby pofantazjowac i powyżywac sie na wizazankach, dlatego przyznaje, ze ucieszylo ze Iza napisala co napisala

jezeli moja odpowiedz nadal nie jest wystarczająca, mozesz pisac do Zlosliwca, ale w sumie nie wiem po co, przestepstwa dziewczyna nie popelnila. niesmaczne zachowanie to fakt, ale z tego co obserwuje norma na wizazu
truskawkowawiosna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-24, 19:47   #332
a298662d510bb0f537bc3b0c2466fe273199e5e8_64a898f2369c4
Konto usunięte

truskawkowawiosna, jesteś moderatorem z klasą

Bo tak szczerze przyznam, że chociaż chciałabym wiedzieć, to ta wiedza nie jest mi absolutnie do niczego potrzebna (przemawia przeze mnie głupia ciekawość), więc lepiej dla autorki będzie, jak wątek umrze i o niej zapomnimy, nie ma co roztrząsać, masz rację
a298662d510bb0f537bc3b0c2466fe273199e5e8_64a898f2369c4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-24, 19:54   #333
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

dzieki nie chce, zeby ktoras sie zaczela bac, ze dla hecy poujawniamy jej sekrety z innych kont. jezeli jednak ktos sobie robi z innych jaja albo celowo falszuje swoj obraz i obraza innych, no to sorry, powinien sie liczyc z tym, ze ktos sie zorientuje

dla bardzo ciekawskich: nie mam dostepu do IP autorki

Edytowane przez truskawkowawiosna
Czas edycji: 2012-05-24 o 19:55
Stary 2012-05-24, 20:07   #334
201706190936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna Pokaż wiadomość
dzieki nie chce, zeby ktoras sie zaczela bac, ze dla hecy poujawniamy jej sekrety z innych kont. jezeli jednak ktos sobie robi z innych jaja albo celowo falszuje swoj obraz i obraza innych, no to sorry, powinien sie liczyc z tym, ze ktos sie zorientuje

dla bardzo ciekawskich: nie mam dostepu do IP autorki
Tak z ciekawości, rozpoznajecie po adresie MAC ?
201706190936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-24, 20:10   #335
maryanna3
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kretka666 Pokaż wiadomość
Czy ja wiem czy byciem jedynaczką i dostawaniem wszystkiego. Ja mam tak samo, a nie jestem chamska, niewdzięczna i rozwydrzona, w ogóle To chyba już charakterem jest spowodowane

Muszę zajrzeć na ten wątek z tym ślubem i świadkiem, jak tak się wszyscy zachwycają, że wątek roku
wiedziałam że ktoś się może poczuć urażony jedynaczka jedynaczce nierówna, wszystko ostatecznie i tak zależy od charakteru masz rację jednak uważam, że dostawanie wszystkiego od mamy i taty, bez żadnych ograniczeń, wychowanie w poczuciu: jesteś najlepsza najcudowniejsza jakiej byś głupoty nie wywinęła( a częściej zdaje się takie podejście mają właśnie rodzice jedynaków a nie 2+) to są takie jakby czynniki mocno sprzyjające do stania się w życiu niewdzięczną, rozwydrzoną, na dodatek naiwną panną/panem-co obserwujemy tu bo bez jaj, jaki mądry rodzic przyzwala swojej córce na takie durnoty jakie zrobiła, przykładając do tego finansowo rękę na dodatek....

aczkolwiek właśnie-to zależy od rodziców, od dziecka, moja bliska koleżanka to jedynaczka, nie obserwuję w niej nic z naszej Lany alias pushit
maryanna3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-24, 20:21   #336
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maryanna3 Pokaż wiadomość
wiedziałam że ktoś się może poczuć urażony jedynaczka jedynaczce nierówna, wszystko ostatecznie i tak zależy od charakteru masz rację jednak uważam, że dostawanie wszystkiego od mamy i taty, bez żadnych ograniczeń, wychowanie w poczuciu: jesteś najlepsza najcudowniejsza jakiej byś głupoty nie wywinęła( a częściej zdaje się takie podejście mają właśnie rodzice jedynaków a nie 2+) to są takie jakby czynniki mocno sprzyjające do stania się w życiu niewdzięczną, rozwydrzoną, na dodatek naiwną panną/panem-co obserwujemy tu bo bez jaj, jaki mądry rodzic przyzwala swojej córce na takie durnoty jakie zrobiła, przykładając do tego finansowo rękę na dodatek....

aczkolwiek właśnie-to zależy od rodziców, od dziecka, moja bliska koleżanka to jedynaczka, nie obserwuję w niej nic z naszej Lany alias pushit
Nie jestem urażona, no coś Ty! Może tak zabrzmiało, chciałam podkreślić, że to autorka ma problem akurat, a nie wszystkie jedynaczki
Może dlatego ja nie mam takich humorów i tak dalej, bo moi rodzice w ogóle nie są tacy, jak opisałaś No i jednak mam brata, choć wychowałam się jako jedynaczka, między mną a bratem jest 13 lat różnicy i on już ma innego ojca, inne wychowanie już
Stary 2012-05-24, 20:27   #337
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna Pokaż wiadomość
chyba jako jedyna masz w tym wątku z tym problem
(...)
Tak mam, bo moderator w przeciwieństwie do innych użytkowników powinien mieć jednak jednoznaczne stanowisko w pewnych kwestiach, jeżeli już decyduje się ujawniać pewne fakty. Wystarczyłoby krótkie "tak, to ten sam IP" lub milczeć, zamiast niby mówienia, niby nie mówienia. Po co mnożyć niezdrowe emocje? Ta użytkowniczka, o ile to prawda i tak sobie już narobiła tu niezłego bigosu.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-24, 20:30   #338
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
Tak mam, bo moderator w przeciwieństwie do innych użytkowników powinien mieć jednak jednoznaczne stanowisko w pewnych kwestiach, jeżeli już decyduje się ujawniać pewne fakty. Wystarczyłoby krótkie "tak, to ten sam IP" lub milczeć, zamiast niby mówienia, niby nie mówienia. Po co mnożyć niezdrowe emocje? Ta użytkowniczka, o ile to prawda i tak sobie już narobiła tu niezłego bigosu.
to napisz do moderatora forum Intymne albo do Administratora, ja jestem z fryzjerskiego i nie moge porownac IP
Stary 2012-05-24, 21:11   #339
itsmylife
Raczkowanie

Siedze na wizazu jakis czas ,i też miałem takie złudzenie co do jednej i tej samej osoby.

Kasa, chłopak z łapanki , potyczki z innymi wizazankami (np. Klempa) - podobny się tak zachowywała , rzucała miesem i obrażała na wszystkich.

2. Teraz zacznie się podejrzewanie nowych użytkowników która to Pushit

Edytowane przez itsmylife
Czas edycji: 2012-05-24 o 21:20
itsmylife jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-24, 23:19   #340
dzustam
Zakorzenienie

A ja uważam, że dopóki użytkownik nie zostanie zbanowany i nie zacznie porządnie trolować, to potwierdzanie istnienia drugiego konta jest po prostu niegrzeczne.

I piszę jako osoba z jednym kontem (chyba, ze mój partner założył sobie konto, w co wątpię).

dzustam jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-25, 00:15   #341
milka8686
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dzustam Pokaż wiadomość
A ja uważam, że dopóki użytkownik nie zostanie zbanowany i nie zacznie porządnie trolować, to potwierdzanie istnienia drugiego konta jest po prostu niegrzeczne.

I piszę jako osoba z jednym kontem (chyba, ze mój partner założył sobie konto, w co wątpię).
a ja nie rozumiem czemu drugie konto jest, aż takim problemem - jakaś wizażanka udziela się w różnych wątkach i nagle ma bardzo osobisty problem- padają konkretne sumy, liczby, niech sobie dziewczyna założy drugie konto, co to komu szkodzi?
a już w ogóle dziwi mnie siedzenie przez godzinę i porównywanie postów pushit i autorki wątku

a autorce jeszcze raz radzę wybrać się do adwokata i zapytać jego o rade jaki dokument lepiej dla niej podpisać u notariusza
milka8686 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-25, 07:53   #342
Marbella85
Zakorzenienie

Ja tylko temat czytałam, ale nie udzialałam się. Jednak uważam takie śledztwo i dopraszanie się moderatora o napisanie o potwierdzenie jest żenujące. Ktoś ma problem, a gawiedź się ekscytuj, śledztwa prowadzi, wysuwa teorie spiskowe i ogólnie jest w szoku wtf
Dziękuję, miłego dnia!
Marbella85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-25, 08:08   #343
izqa1988
Raczkowanie

Nie widze nic zlego w samym zakladaniu nowego konta na poczet podzielenia sie swoim problemem - jednak tutaj zaczelo sie niewinnie od checi porady a skonczylo sie nie tyle na zaleniu a chwaleniu jacy oni nie sa zamozni a takze inne wizazanki zostaly w tym temacie obrazone przez autorke probujac udzielic sensownych rad.
Wiele wizazanek zwrocilo takze uwage na spokoj i wyluzowanie autorki w sytuacji kiedy ( jezeli historia prawidziwa oczywiscie) wdepnela w niezla kupe.
Dlatego tez gdyby sytuacja taka miala miejsce jak ta ze wizazanka zaklada nowe konto by napisac o problemie nie mialabym zarzutu jednak uzywanie jednego konta z tysiacami postow na koncie oraz cieszacego sie duza sympatia wsrod innych wizazanek a zakladanie drugiego w ktorym autorka (ta sama osoba) staje sie niemila oraz opryskliwa po otrzymaniu rad jest dla mnie niefair.
izqa1988 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-25, 08:11   #344
Gwiazdeczka1978
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marbella85 Pokaż wiadomość
Ja tylko temat czytałam, ale nie udzialałam się. Jednak uważam takie śledztwo i dopraszanie się moderatora o napisanie o potwierdzenie jest żenujące. Ktoś ma problem, a gawiedź się ekscytuj, śledztwa prowadzi, wysuwa teorie spiskowe i ogólnie jest w szoku wtf
Dziękuję, miłego dnia!
No tak, gigantyczny temat do szoku..nie wiem jak Ty zyjesz, skoro sie takimi pierdołami ekscytujesz
Ot watek nabrał nieoczekiwanego biegu i tyle, widac jak na dłoni, ze internecie az tacy anonimowi nie jestesmy. Uwazam, ze autorka ma to szczescie, ze jej sąsiadki nie rozpoznały, a jakies tam drugie konto, jaki to wogole problem? Ot pokazała nieco inna twarz, ale przeciez i tak nikt jej nie zna.
Gwiazdeczka1978 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-25, 08:24   #345
Marbella85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gwiazdeczka1978 Pokaż wiadomość
No tak, gigantyczny temat do szoku..nie wiem jak Ty zyjesz, skoro sie takimi pierdołami ekscytujesz
Ot watek nabrał nieoczekiwanego biegu i tyle, widac jak na dłoni, ze internecie az tacy anonimowi nie jestesmy. Uwazam, ze autorka ma to szczescie, ze jej sąsiadki nie rozpoznały, a jakies tam drugie konto, jaki to wogole problem? Ot pokazała nieco inna twarz, ale przeciez i tak nikt jej nie zna.
weź doczytaj, a może wpadniesz na to, co miałam na myśli
Stary 2012-05-25, 08:27   #346
Gwiazdeczka1978
Zakorzenienie

Cytat:
weź doczytaj, a może wpadniesz na to, co miałam na myśli
Co mam doczytac? Moze wyrazaj sie jednoznacznie, to kazdy bedzie widział, co masz w głowie
Stary 2012-05-25, 08:36   #347
Marbella85
Zakorzenienie

Cytat:
Co mam doczytac? Moze wyrazaj sie jednoznacznie, to kazdy bedzie widział, co masz w głowie
A może zacznij czytać między wierszami, widzieć drugie dno, ironię itp.

Podaję na tacy: pisałam o tym, że niektóre z dziewczyn udzielających się w temacie zbytno się ekscytuje - robi śledztwa, pisze petycje do moderatorów i jest ogólnie oburzona, że ktoś ma dwa konta. No straszne
Stary 2012-05-25, 08:40   #348
Lana_Del_Rey
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez izqa1988 Pokaż wiadomość
Nie jestem 100% pewna ale styl pisania, niektore historie - pamietam jak na kompleksowym sie bardzo cieszyla z tego ze do tego super apartamentu sie niedlugo przeprowadzaja i te drogie firany ona musi kupowac itd itd itd.

Dodalam 2+2 i wyszlo mi pushit

Nie napisalam tego dla nudow a siedzialam chyba z godzine i porownywalam wypowiedzi pushit z wypowiedziami tej pani i jestem na 99% pewna ze to ona
wysłałaś CV do Rutkowskiego?

Cytat:
Dziękuję, miłego dnia!
Prawda? Czego to się można o wizażu dowiedzieć

Dziewczynki, ja nie mam nic przeciwko.
Proszę podać nawet publicznie IP z którego piszę (choć tego nie robi się ze względów bezpieczeństwa i nie wiem, czy prawnie wolno to zrobić moderatorowi) i sprawdzić, czy ktokolwiek inny go używa.
Jeśli tak, bardzo się zdziwię, bo to jest fizycznie niemożliwe.
No chyba, że mój facet faktycznie ma tu konto, albo moi rodzice niepostrzeżenie znikają w sypialni zatapiając się w lekturę
Lana_Del_Rey jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-25, 08:43   #349
Gwiazdeczka1978
Zakorzenienie

Cytat:
A może zacznij czytać między wierszami, widzieć drugie dno, ironię itp.

Podaję na tacy: pisałam o tym, że niektóre z dziewczyn udzielających się w temacie zbytno się ekscytuje - robi śledztwa, pisze petycje do moderatorów i jest ogólnie oburzona, że ktoś ma dwa konta. No straszne
No straszne, a ja pisałam, ze widac sama sie ekscytujesz, skoro tu piszesz i wytykasz to innym, choc nie ma czym sie ekcytowac Pozdrawiam i miłego dnia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-25, 08:52   #350
edit23
Zakorzenienie

Cytat:
Nie widze nic zlego w samym zakladaniu nowego konta na poczet podzielenia sie swoim problemem - jednak tutaj zaczelo sie niewinnie od checi porady a skonczylo sie nie tyle na zaleniu a chwaleniu jacy oni nie sa zamozni a takze inne wizazanki zostaly w tym temacie obrazone przez autorke probujac udzielic sensownych rad.
Wiele wizazanek zwrocilo takze uwage na spokoj i wyluzowanie autorki w sytuacji kiedy ( jezeli historia prawidziwa oczywiscie) wdepnela w niezla kupe.
Dlatego tez gdyby sytuacja taka miala miejsce jak ta ze wizazanka zaklada nowe konto by napisac o problemie nie mialabym zarzutu jednak uzywanie jednego konta z tysiacami postow na koncie oraz cieszacego sie duza sympatia wsrod innych wizazanek a zakladanie drugiego w ktorym autorka (ta sama osoba) staje sie niemila oraz opryskliwa po otrzymaniu rad jest dla mnie niefair.
Jestem podobnego zdania
Stary 2012-05-25, 08:52   #351
izqa1988
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lana_Del_Rey Pokaż wiadomość
wysłałaś CV do Rutkowskiego?

A ty swoj scenariusz do "Trudne sprawy" ?

Na jednym koncie zgrywasz mila,sympatyczna,pomocna, zakompleksiona dziunie a tutaj jestes opryskliwa,rozpieszczona dziewucha ktora pieniedzmi chciala sobie kupic milosc,szacunek i dozywotnie oddanie jakiegos faceta a cenne porady od innych wizazanek wynagradzasz atakiem.
Bylo to niefair w stosunku do innych wizazanek i tyle ode mnie.
Stary 2012-05-25, 08:54   #352
201706190936
Konto usunięte

Cytat:

Dziewczynki, ja nie mam nic przeciwko.
Proszę podać nawet publicznie IP z którego piszę (choć tego nie robi się ze względów bezpieczeństwa i nie wiem, czy prawnie wolno to zrobić moderatorowi) i sprawdzić, czy ktokolwiek inny go używa.
Jeśli tak, bardzo się zdziwię, bo to jest fizycznie niemożliwe.
No chyba, że mój facet faktycznie ma tu konto, albo moi rodzice niepostrzeżenie znikają w sypialni zatapiając się w lekturę
IP może być zmienne.
Poza tym są inne, bardziej wiarygodne metody sprawdzania.
Miłego dnia.
Stary 2012-05-25, 08:56   #353
Marbella85
Zakorzenienie

Cytat:
A ty swoj scenariusz do "Trudne sprawy" ?

Na jednym koncie zgrywasz mila,sympatyczna,pomocna, zakompleksiona dziunie a tutaj jestes opryskliwa,rozpieszczona dziewucha ktora pieniedzmi chciala sobie kupic milosc,szacunek i dozywotnie oddanie jakiegos faceta a cenne porady od innych wizazanek wynagradzasz atakiem.
Bylo to niefair w stosunku do innych wizazanek i tyle ode mnie.
O Jezu, a ty nie masz innych spraw, że tak cię to boli. co tak się martwisz o inne wizazanki??
Widać niektórzy nie mają innego życia poza sprawami poruszanymi na forum.
a wyzywanie kogoś od blachary i zakompleksionej dziuni jest poniżej poziomu chamstwa
Stary 2012-05-25, 08:57   #354
Lana_Del_Rey
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Senses Woman Pokaż wiadomość
IP może być zmienne.
Poza tym są inne, bardziej wiarygodne metody sprawdzania.
Miłego dnia.
Udanego śledztwa zatem, a ja popatrzę
Stary 2012-05-25, 09:01   #355
izqa1988
Raczkowanie

Cytat:
O Jezu, a ty nie masz innych spraw, że tak cię to boli. co tak się martwisz o inne wizazanki??
Widać niektórzy nie mają innego życia poza sprawami poruszanymi na forum.
a wyzywanie kogoś od blachary i zakompleksionej dziuni jest poniżej poziomu chamstwa

a ty co jej tak bronisz? sama praktykujesz takie formy rozrywki na forum?

myslta co chceca,robta co chceta - a ponizej poziomu chamstwa jest to co mialo tutaj miejsce od samego poczatku zalozenia postu i tyle w tym temacie ode mnie. Temat i tak zostanie wkrotce zamkniety pewnie wiec dalsza dyskusja tutaj nie ma najmniejszego sensu.
Stary 2012-05-25, 09:04   #356
Lana_Del_Rey
Raczkowanie

Cytat:
a ty co jej tak bronisz? sama praktykujesz takie formy rozrywki na forum?

myslta co chceca,robta co chceta - a ponizej poziomu chamstwa jest to co mialo tutaj miejsce od samego poczatku zalozenia postu i tyle w tym temacie ode mnie. Temat i tak zostanie wkrotce zamkniety pewnie wiec dalsza dyskusja tutaj nie ma najmniejszego sensu.
Jak to dlaczego? Przecież to moje kolejne konto, sprawdź koniecznie, prześledź posty, odkryj nową aferę!!!
Stary 2012-05-25, 09:04   #357
201706190936
Konto usunięte

Cytat:
Udanego śledztwa zatem, a ja popatrzę
Śledztwa? Nie pochlebiaj sobie.
Już wystarczająco dałaś dowód swojej kultury i wychowania.
Nie potrafisz wyjść z twarzą z tego zamieszania, wciąż brniesz i udajesz że dobrze się bawisz. Obawiam się że nie tędy droga. Ale to twój wybór.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-25, 09:12   #358
Gwiazdeczka1978
Zakorzenienie

Cytat:
Jak to dlaczego? Przecież to moje kolejne konto, sprawdź koniecznie, prześledź posty, odkryj nową aferę!!!
Ja mysle, ze Dawidek zakładający dzis masę watków na wizazu to tez Ty
Stary 2012-05-25, 09:20   #359
201706190936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka1978 Pokaż wiadomość
ja mysle, ze dawidek zakładający dzis masę watków na wizazu to tez ty :d :d
Stary 2012-05-25, 09:44   #360
itsmylife
Raczkowanie

Cytat:
Ja mysle, ze Dawidek zakładający dzis masę watków na wizazu to tez Ty

itsmylife jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości