|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Kochane Mamusie, czesc 8 zbliza sie ku końcowi więc czas na głosowanie
|
|||
| Pierwsze roczki, pierwsze kroczki kręcą się już nasze loczki. |
|
5 | 11,11% |
| Pierwsze ząbki wszyscy mamy, więc już mamie nie dokuczamy |
|
0 | 0% |
| Lato w pełni, słońce praży, wszystkie dzieci już na plaży. |
|
2 | 4,44% |
| Dzieciaczki swoje bardzo kochamy i na nowe bociany czekamy |
|
1 | 2,22% |
| Jedno już chodzi, drugie raczkuje, a dumna mama ostro wizażuje |
|
0 | 0% |
| Attenzione, attenzione - dzieciaczki dreptają jak szalone |
|
2 | 4,44% |
| Rok temu na świat pchaliśmy się hardo, dziś pierwsze kroki stawiamy twardo. |
|
3 | 6,67% |
| Mamo daj płetwy, tato lej wodę, bo przyszedł czas na letnią przygodę |
|
1 | 2,22% |
| Na torciku jedna świeczki mała, cały rok z uwielbieniem patrzy na mnie mama uśmiechnięta cała. |
|
0 | 0% |
| Jeden kroczek, drugi kroczek, mamo jesteśmy razem cały roczek! |
|
3 | 6,67% |
| Mam już roczek, stawiam kroczki i w ogóle jestem boski! |
|
4 | 8,89% |
| Rok już mają, chodzić chcą - nasze dzieci boskie są! |
|
3 | 6,67% |
| Mamusie nam na roczki torty dekorują i na zlot swój pierwszy z radością się szykują. |
|
1 | 2,22% |
| Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki - wakacyjne dzieci właśnie kończą roczki. |
|
10 | 22,22% |
| Mamo, tato, czy Wy wiecie, że już rok jestem na świecie? |
|
6 | 13,33% |
| Roczki już mają nasze słodkie dzieci, a nam ze sobą nawzajem lepiej jest na świecie |
|
0 | 0% |
| Roczek już mamy i powoli już chodzić sami zaczynamy! |
|
0 | 0% |
| Lato w pełni, hitza straszna, lecz ja z mamą mimo wszystko po placach zabaw chętnie latam |
|
0 | 0% |
| chodzę, gryzę, gugam wkoło i już wszystkim jest wesoło |
|
0 | 0% |
| pierwszych rocznic to początek - zaczynamy nowy wątek |
|
3 | 6,67% |
| papier, drewno, plastik, woda - to dopiero jest przygoda |
|
0 | 0% |
| chodzić i mówić zacznę tuż tuż, bo przecież roczek mija mi już |
|
1 | 2,22% |
| Głosujący: 45. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Codziennie nowe powody do dumy, letnie bobasy i ich mamy - Kuny. Mamy VII - VII
pieleszko współczuje
![]() Patik |
|
|
|
#1322 | |||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Codziennie nowe powody do dumy, letnie bobasy i ich mamy - Kuny. Mamy VII - VII
witam,
mój syn sie cos poprzestawiał, zamiast wstawac grzecznie o 8 to wstaje przed 7 ![]() i Fifcio też sam wstaje, ostatnio wchodze do pokoju a on sobie stoi w łóżeczku i jak mnie zobaczył tak sie zaczął chichrać że szok ![]() i tak jak nie miał długo żadnych ząbków, tak większość wyszła mu naraz. w przeciągu miesiąca wybiło sie 6 ząbków najśmiejszniejsze że najpierw górna prawa dwójka, potem dolna jedynka a za tymi reszta Cytat:
Cytat:
![]() co do drugiego-ja malo kiedy zaglądam więc nie widziałam.. ale ![]() śliczna! Cytat:
|
|||
|
|
|
#1323 |
|
Rozeznanie
|
w takim razie cierpliwie czekamy na wyniki Sarki i pieleszke po wizycie
![]() Domek rządzi!!!!!!! dziewczyny w ddtvn bedzie o jadłospisie dla dzieci dziekuje w imieniu Ewci |
|
|
|
#1324 | |
|
Zadomowienie
|
Hello
![]() Pieleszka dobrze, że Hani już po operacji i, że wszystko ok! Niech malutka dochodzi do siebie! Patik o kurcze Sarka w szpitalu dobrze, że tak szybko zareagowałaś, oby to nic poważnego ![]() Aania gratulacje dla kolejnego stacza ![]() Kolina u nas też większość skarpetek można na przysłowiowy palce założyć ; kolejnych ząbków gratuluję - powinno być lepiej już, ale niestety pewnie zaraz kolejne zębole będą wychodzić ja też nie zauważyłam, że Dawidek do stania się garnie ale ja też raczej rzadko bywam więc mogłam nie zauważyć dla niegoisiaok śliczna śmieszka małej! ![]() alibany a to skubanica mała, pięknie! a to stękanie... skąd ja to znam ![]() bella7 niech dziewczyny szybko wracają do zdrowia carmela ja oglądam i ycd i x factora, ale jakos w tych edycjach nie mam typów za nefrologaMarina mi ten kawałek rihanny też się wkręcił, ![]() brunetka zdrówka! ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Cytat:
A Domek ja zwykle mały kaskader |
|
|
|
|
#1325 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u nas to samo - zjeść przy niej się nie da bo by się zakrzyczała Cytat:
![]() Cytat:
![]() pieleszko - przytulam a teraz krótki filmik ![]() http://youtu.be/0Qtobsa6OTE
|
|
|
#1326 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1327 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dla Fifiego za wstawanie i ząbki |
||
|
|
|
#1328 |
|
Zadomowienie
|
Wielkie brawa dla wszystkich stojacych chlopakow i chodzacych dziewczyn!
![]() klas ki:no i chorowitkom zdrowka oczywiscie zyczymy |
|
|
|
#1329 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Bry Kuny!
Patik trzymaj się kochana Sara szybko dojdzie do siebie pod okiem fachowców Cytat:
za nefrologa! trzymam jasna sprawa! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
(ale ze mnie kuna nie zauważyłam linczuje się !!)NIEEEEEEEEEEEEEEE strzelaj jak cie kofusiam!!!!! ![]() ale boska byłam dziś w starym domu gdzie już nie mieszkamy po kwiatki chciałam cześć wykopać tak tam smutno aż mi się wyć zachciało...
|
|
#1330 |
|
Zakorzenienie
|
patik i beatka spadły... klikacie?
jakis dzis mam zmułek, nie wiem czemu, nie moge w takie cieplo sie wyspac... |
|
|
|
#1331 |
|
Wtajemniczenie
|
wiadomośc od pieleszki
Właśnie bylismy u Hani. Juz sama oddycha, dostaje duzo silnych środków przeciwbólowych i dużo śpi dzięki Bogu,że jest lepiej |
|
|
|
#1332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1334 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam 666 klików - jestem ZŁO!!!!!!
![]() Pieleszko świetne wieści!!! ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Wieści od Patika - są po usg, nie widać nic niepokojącego. Po dzisiejszym pobraniu moczu wyniki analizy są już dobre, w posiewie ze środy wyszła e.coli. Patik pokazała wyniki posiewu lekarzowi i Sara ma dobrze dobrany antybiotyk. Cały czas się zastanawia skąd się to wzięło. Brakuje jej neta i wizażu ![]() No i o Hanyskę pytała.
|
|
#1335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1336 |
|
Zakorzenienie
|
Pieleszka
pamiętaj JESTEŚMY cały czas z Tobą !Patik najważniejsze, że już jest dobrze ! LASKI ! Jakie robicie szybkie danie jeżeli dziecko Wam nie chce zjeść tego co przygotowałyście ? http://www.youtube.com/watch?v=MUiPgzuvbss < --- dobra nutka |
|
|
|
#1337 |
|
Zakorzenienie
|
nic, w ostatecznosci UU (albo butle jakby butlowa byla). skoro nie je to znaczy ze nie jest na tyle głodna. chyba ze to kompletna nowosc w menu, to dalabym cos co zna (ja mam mrozone zarcie, wiec nie wydziwiam).
|
|
|
|
#1338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1339 |
|
Zakorzenienie
|
Ja identycznie jak monia.
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
|
|
|
#1340 |
|
Raczkowanie
|
Hey kochane śledze Was na bieżąco
![]() przede wszystkim za Hanie i dla Hani najmocniejsze uściski i kciuki za zdrówko powrot do domku i szybkie zapomnienie o szpitalu! Pieleszko Patik dla Sary zdrowka i tez szybkiego powrotu do spokojnego domku klikam klikam Wam co moge ile moge Natka Domek rulez! Isiaok slodka Ewcia Brumek no wyczytalam o wyczynie Tymka ze szczebelkami, ja nawet nie wiem gdzie to jak się u nas wyciąga (może powinnam), spryciulek rośnie! a za stanie Kolina i dla Dawidka za wyczyny ![]() Alibany, no i twoja Ala -chodzi!!! Kajol pokaz tort Carmela trzymamy kciuki! iustyna no zakochana jestem we fryzurze Zuzi! ellika za pierwsze kroczki Karolinki gromkie brawa! beata słodziak twoja córeczka! gdzie Zaneta,mamad i AgaG, Lili co ciebie tak mało ![]() Marzena no Hania na plaży śliczna, od razu pomyślałam że Haniolek na prawde u nas to te babki pewnie by nie przetrwały bo co bym zaczeła robic to Jasiek krok w krok by się ich pozbywal ![]() no Telik i ja zwrociłam od razu uwage czym możesz sie pochwalić ![]() eweeve przykro mi dużo sił ![]() youyou super że wesele udane i te poprawiny w ogrodzie jak wymarzone! no to chyba i tak nieźle zapamiętalam
|
|
|
|
#1341 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie jest głodna, ale nie chce jeść tego co np jej dałam zazwyczaj przy nowych rzeczach, najpierw wyrywa się aby zejść a potem zonk nie smakuje jej...
|
|
|
|
#1342 |
|
Zakorzenienie
|
Pieleszko cieszę się, że operacja się udała i jest coraz lepiej, obyście szybko zabrali małą ze szpitala
tak w ogóle witam się z Wami Mamuśki i zostawiam po sobie ślad FILMIK
|
#1343 |
|
Raczkowanie
|
a co u nas?
dziękujemy bardzo za wczorajsze zyczonka dzień filmikowy już tyle razy obiecalam to zaraz w prezencie miesięcznicowym wam wstawie co robie jak mnie nie ma i jak ganiam caly dzień ![]() do tego byłam na panienskim (finansowo te wesela to wam powiem odczuwa się ), na komuni (jedzenia więcej niż na weselu! )i przyszedł zwrot podatku - mąż robi mi remont wymarzonej kobiecej garderoby |
|
|
|
#1344 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale dzisiaj dużo filmików
|
#1345 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
eeee Justynka ten domek to dla bab jest tak bardziej chyba
|
|
#1346 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak Shirko dla bab
. Ale nie chciałam, żebyś pomyślała, że nikt Ci nie odpisał .Pomocy dziewczyny, chcę sobie do szpitala kupić koszulę (ma być prosta, w miarę zakrywająca, no komfortowa, żebym mogła spokojnie bez szlafroka chodzić). Mam kilka typów, pomożecie wybrać?: 1. http://moda.allegro.pl/koszula-koszu...315898544.html ta chyba najfajniejsza, tylko który kolor???!!! 2. http://moda.allegro.pl/koszula-damsk...359913543.html 3. http://moda.allegro.pl/wiosenna-kosz...347213492.html Pomożecie wybrać? Ps. klikam na Patika i Beatkę! Co chwilę ktoraś wypada
|
|
#1347 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
klikajcie bo znów zniknęłam z listy
|
|
|
#1348 |
|
Zakorzenienie
|
A jak dla mnie piżama numer jeden granatowo- czerwona. Druga za długa, a ostatnia pasuje bardziej chyba do domu niż do szpitala.
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
|
|
|
#1349 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1350 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
Mam do Was pytanie. Czy są na tym wątku jeszcze bezzębne maluchy? Mam 8 miesieczna córeczke, nie ma jeszcze ząbka. ![]() Zastanawiam sie czy pozniej nie zaczna jej wychodzic wszystkie naraz? I bidulka sie nacierpi ![]() Podzielcie sie swoim doświadczeniem w tym temacie.
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:38.

najśmiejszniejsze że najpierw górna prawa dwójka, potem dolna jedynka a za tymi reszta

Sarka w szpitalu 
; kolejnych ząbków gratuluję - powinno być lepiej już, ale niestety pewnie zaraz kolejne zębole będą wychodzić 

klas ki:
pamiętaj JESTEŚMY cały czas z Tobą !
), na komuni (jedzenia więcej niż na weselu!
)