|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 | ||
|
sajkolidżist
|
Dot.: Planujemy śluby, dzieci; przy gadulstwie czas nam leci. Young PM cz. 5
No, faajnie było, chociaż w siatę nie grałam, byłam obserwatorem, bo nie chciało mi się przebierać
![]() ![]() Cytat:
![]() Przykro mi z powodu tej babuni Cytat:
:P W ogóle przegadałyśmy pół nocy i jestem nie do życia, a muszę się uczyć na poniedziałkowy egzamin, bo przecież w weekend się nie pouczę ![]() W ogóle zapomniałam napisać - Almik, super te wózki, kolor bardziej podoba mi się w 1, a model 2
|
||
|
|
|
#4592 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dla Ciebie idealne rozwiązanie
|
|
#4593 | |
|
Zakorzenienie
|
Jestem na L4, moja gin ostatnio zasugerowała mi, że tak byłoby lepiej. I mimo, że chciałam pracować tak długo jak się da, to teraz widzę że w domu czuję się znacznie lepiej.
Cytat:
W każdym razie między tymi dwoma będziemy chyba wybierac.
|
|
|
|
|
#4594 | |
|
sajkolidżist
|
Cytat:
Aguś, czy Ty nie masz błędu w podpisie, nie powinno być 30.11.2011?
|
|
|
|
|
#4595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja juz bylam na 2 godziny na praktykach, potem na uczelni, a teraz bede obiad robic przyszedl mój dywanik
|
|
#4596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nareszczie ten tydzień na uczelni się skończył byłam w salonie zapytać czy suknia dotarła (miałam mieć dzisiaj przymiarke ale ją przełożyłam bo normalnie mam zajęcia cały dzień a akurat jednak nie mam ale już do poniedziałku wytrzymam) babka szuka szuka. Nie nie ma nie przyszła mam dzwonić jutro (poszłam zapytać bo chciałam wiedzieć czy muszę sobie załatwić auto na poniedziałek czy nie). No dobra ok. Wsiadam do busa dzwoni mi telefon że jednak moja przepiękna suknia jest Wychodząc z salonu zauważyłam że w tym roku też mają tą suknię w kolekcji tylko teraz na stanie mają białą (ja mierzyłam ecru) jak ją zobaczylam w bieli (pierwszy raz w życiu)to tak ona jest cudowną i przeszły mi wszelkie wątpliwości
|
|
#4597 |
|
Zakorzenienie
|
wróciliśmy
![]() ciąża jest jedna , wszystko w porządku zdjecia oczywiscie nie ma można było dostac, Tż. tez nie wpuścili ![]() a co najlpesze termin porodu jest na 23 grudnia,a nie jak z OM na 28 ![]() kicia to fajnie ze suknia ci sie nadal podoba , ja tez wole białe suknie, maja dla mnie większy urok ![]() a zdjecie dywanika zrobie jutro bo dzisiaj urodzinkujemy
|
#4598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda że nie masz zdjęcia i że mąż nie mógł być na usg...
|
|
|
|
|
#4599 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
!Cytat:
. Fajnie, że już niedługo przymiarka .Cytat:
. Zmienię zaraz datę .
|
||||
|
|
|
#4600 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooooo ja mam do sprzedania Toyote Yaris chcesz kupic? ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja tez sie juz nie moge doczekac Ale oby nie bylo tak jak piszesz ze mnie beda w niedziele chcieli zostawic Bo to u nas dlugi weekend chce jeszcze pogrilowac haniu - super ze wizyta udana!! A czemu nie dali Ci zadnego zdjecia?? My zawsze dostawalismy 3-4 na kazdej wizycie. I czemu meza nie wpuscili?? Porazka jakas !!! Zdjecia fory dla Dominika ![]() 1&2 - wozek 3 - spacerowka rozlozona na plasko cos ala gondola 4 - oparcie podniesione 5 - wozek , baza i fotelik
Edytowane przez zaaaabcia Czas edycji: 2012-05-24 o 17:11 |
||
|
|
|
#4601 | |||
|
Zakorzenienie
|
bardzo mi przykro
![]() Cytat:
![]() super ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Szkoda, że nie masz ani zdjęcia, ani że Tż-ta nie wpuścili... Fajnie czytać o nowinkach ciążowych kolejnej z nas ![]() Coraz bardziej Wam zazdroszczę 'tego stanu' ![]() Dzień dobry ![]() Strasznie mi się spodobał ten filmik Muzyka super uzupełnia całość, aż się wzruszyłam
Edytowane przez Ani_qa Czas edycji: 2012-05-24 o 17:22 |
|||
|
|
|
#4602 | ||
|
sajkolidżist
|
racja :PCytat:
![]() Co to za durny gin? ![]() Cytat:
I znalazłam to:http://www.youtube.com/watch?v=9LACg...eature=related
|
||
|
|
|
#4603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A restauracja bardzo ładna w środku, chociaż z zewnątrz nie wygląda obiecująco
|
|
#4604 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja ślub miałam pod koniec września a suknię w maju kupiłam![]() tradycja a ja muszę przyznać że PL ma wszystko "w kupie" ![]() wow, zawsze to coś Cytat:
zresztą nikomu nie życzę żeby miał jakąkolwiek wiedzę na temat wspomagaczyCytat:
![]() Cytat:
![]() robiłam prolaktynę i siedzę jak na szpilkach bo jeszcze wyników nie ma
|
|
#4605 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny Tz nie mógł wejść chyba dlatego ze to było usg dopochwowe i musiałby stac w moich "nogach", bo łóżko było tak ustawione
![]() a zdjecia nie dostałam bo nie było ani papieru, ani tuszu jeszcze lekarz ze zdzieniem do mnie, czego ja czekuje na NFZ zabcia fajny wóz ![]() ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- alonka za wyniki
|
#4606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze to szkoda ze ten pokoj taki maly ja pierwsze usg tez mialam dopochwowe ale maz siedzial przy mojej glowie a na nogach mialam zarzucony takie papier. A z drugiej strony przeciez mezowi to nie dziwne. Co za lekarz i co decydujesz sie na prywatne wizyty?
|
|
|
#4607 |
|
Zakorzenienie
|
no i prolektyna 27,5, nieznacznie podwyższona ale to pewnie ona jest winna moim problemom, spróbuję jutro z samego rana wbić się do rodzinnego po bromergon, mam nadzieję że mi przypisze
|
#4608 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Taki termin pewnie wyszedł Ci z rozmiarów dzieciaczka? To smyk gna do przodu każdy lekarz mówi inaczej, mój kazał mi się nie sugerować tą datą, a i tak urodziłam wcześniej wg właśnie monitora ![]() Cytat:
! Trzymam kciuki, żeby Dominik trochę wytrzymał No właśnie się zastanawiałam gdzie masz gondolę, ale niemowlę tu się wozi w nosidełku na specjalnej podkładce na ramę, tak? Widziałam w Polsce parę razy już takie wyjście ![]() Ale gin kazał Ci brać ten bromergon? Czy idziesz bo Ci się wydaje, że powinnaś go brać? Alonka, nie szarżuj może tak z tymi lekami na własną rękę, wiadomo, że służba zdrowia często szkodzi a nie pomaga, ale uważaj.
|
|
#4609 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do zdjęcia itp to szkoda gadać masakra przecież nawet na ten nfz się kurde płaci Cytat:
fajny zestawik ![]()
|
|
#4610 |
|
Zakorzenienie
|
zapomniałam Wam się pochwalić, że miałam dziś swój fryzjerski debiut - ostrzygłam Filipka
![]() ![]() ![]()
|
#4611 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też jestem zdania że mężowi to nie dziwne, no ale kłocic sie nie bedziemy ![]() nie decyduje sie, ale zmienia lekarza, ten do ktorego chce chodzic cały maj jest niedostepny, ale na czerwiec juz jestem zapisana Cytat:
|
|
#4612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na razie za dużo latania mam. szkoła, chrzciny, Malutką trzeba też się zająć no i w domu zawsze coś porobić. Hania super że wszystko dobrze Zabciu ładny ten wózek na żywo, szczerze to ładniejszy niż jak wrzucałaś linka do niego piękne kolory uwielbiam niebieski
|
|
#4613 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
.Ale tym razem nie ryczę :P. Cytat:
.Ale piękna na początku scena, jak są oboje młodzi wzruszeni, ehhh .Ale powiem Wam, że już się tyle naoglądałam, że filmy tych firm już nie robią na mnie takiego wrażenia- bo wiem, że są bardzo dobre .Cytat:
![]() Cytat:
?Ja dziś trochę latania miałam. Byłam teraz u koleżanki i się wykąpałam, bo coś powiedziałam z nostalgią, że ma czystą łazienkę, więc mi kazała do siebie przychodzić i korzystać z prysznica . I od razu mi lepiej .
|
|||||
|
|
|
#4614 | ||||||
|
Zadomowienie
|
bardzo bym chciała... wczoraj byliśmy ją obejrzeć i jest super. Bardzo ładna, zadbana, super się prowadzi.. tata też mówi, że świetne auto (a on się najlepiej na tym zna), że mimo, że z 2003 roku to jest nowe auto. Ale mama się nie zgadza, bo mówi, że za drogie
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() super te rzeczy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() hej, a ja mam dziś wolne w pracy ale za to mam po południu 2 egzaminy na które nic nie umiem, bo skupiłam się na nauce na niedzielny
|
||||||
|
|
|
#4615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?No to mocno trzymamy kciuki, żeby Ci się udało zaliczyć te egzaminy !
|
|
|
|
|
#4616 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie dziękuję, ale się przydadzą
|
|
|
|
|
#4617 |
|
Zakorzenienie
|
moni
za egzaminy będzie dobrzeA ja się pochwale kolejnymi sukcesami w drodze do zrzucenia kg. Po pierwsze wyeliminowałam biały chleb jem tyko ciemny ew to takie pieczywo zbożowe wasa. Po drugie smarzone zastąpiłam gotowanym na parze (nawet nie wiedziałam że takie dobre może być mięso na parze ) moja mama często robi sosy do ziemniaków a to w połączeniu to mega dawka kalorii więc od teraz z sosu jem tylko miesko a ziemniaczki ew z mała ilością śmietany. Dodatkowo nie używam tłuszczu do ziemniaków. Owoce jem tylko rano warzywa wieczorem.Jedyną rzeczą której nie mogę się pozbyć jest śmietana czy to do sałatki czy do ziemniaków itp
|
#4618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego zmieniłam lekarza... Do mojej obecnej gin chodzę na NFZ i jestem super zadowolona, zawsze robi mi usg , w gabinecie spędzam godzinę, wszystko wyjaśni i w ogóle super lekarka. A jak miałam usg dopochwowe to mąż też był, nie przeszkadzało mi to... zresztą i tak wgapiał się w monitor jak zaczarowany, jak zobaczył dzidzię
|
|
|
|
|
#4619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez by mi nie przeszkadzało, al lekarz kategorycznie go wyprosił dzisiaj przychodzi moja kolezanka, nie widziaysmy sie juz dobre pol roku ![]() kicia gratuluje sukcesów
|
|
#4620 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ja średnio lubię śmietanę i zastępuję ją jogurtem- dużo wapnia, mało tłuszczu . Możesz sobie robić pół porcji śmietany i pół jogurtu do sałaty. Ale ziemniaków ze śmietaną to ja nie jadłam :P. Nie możesz zjeść samych ? Bez niczego? Młode ziemniaki w mundurkach z koperkiem ♥! Albo je upiecz w piekarniku, to będą smaczniejsze .Cytat:
. Cytat:
Ja dziś załatwiałam różne rzeczy, a potem pisałam pracę, więc owocny dzień. Ale jestem zmęczona komputerem . Zaraz idę do koleżanki tej, co byłam wczoraj .
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:36.

.
moja wygrana

.
:P W ogóle przegadałyśmy pół nocy i jestem nie do życia, a muszę się uczyć na poniedziałkowy egzamin, bo przecież w weekend się nie pouczę 

ona jest cudowną i przeszły mi wszelkie wątpliwości

!

racja :P
I znalazłam to:
za wyniki