|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4802 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII
Cytat:
![]() Ja też kiedyś nie chciałam, a potem poznałam obecnego TŻ-a i mi się odmieniło Nie uważałam się nigdy przez to za jakąś dziwną, każdy ma prawo do własnego zdania i decydowania o sobie.Zużyłam zmywacz do paznokci. |
|
|
|
|
#4803 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Szczerze mówiąc liczę na to, że mi się odmieni.
Bo dawno dawno temu wymyśliłam już nawet imiona. ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Zużyłam dziś szampon i peeling. Wiecie, że ja kompletnie nie orientuję się teraz ile mam kosmetyków?
|
|
#4804 |
|
Zakorzenienie
|
To super wiek to posiadania potomstwa
Przynajmniej wiele moich koleżanek zdecydowało sie w tym wieku na dziecko![]() Ja też w sumie mogę wkleić już podsumowanie.ZUŻYCIA: 1. Peeling do stóp YR 2. Farmona krem do stóp -nie polecam 3. Żel do mycia Babydream 500 ml 4. Tusz do rzęs Maybelline Collosal 5. Odżywka Ziaja do codziennej pielęgnacji-fajna 6. Sól jednorazowa do kąpieli 7. Lakier pękacz Isadora 8. Masło orzechowe Isana 9. Krem do rąk "ekologiczny" z biedronki 10. Żel do kąpieli lawendowy z YR 11. Mleczko do suchej skóry z YR 30 ml 12. Odżywka do włosów Mrs Potters- oddałam mamie 13. Cień Inglot- wymianka ZAKUPY ![]() 1. Chusteczka bronzująca do twarzy 2. Mleczko samoopalające Sunozon 3. Szampon Babydream 4. Sól jednorazowa do kąpieli 5. Henna Khadi do włosów 6. Vatika Olej kokosowy 7. Tusz do rzęs L'oreal Million Lashes Extra black 8. Podkład niebrudzący YR 9. Peeling do stóp YR x 2 11. Żel do mycia rąk bez użycia wody YR x 2 13. Cień Catrice brązowy (wymianka) 14. Ziaja Sopot Spa peeling 15. Ziaja Sopot Spa masło 16. Lakier Golden Rose amarantowy 17. Żel do mycia pomarańczowy YR 18. Oliwka do kąpieli YR (gratis) 19. Mleczko do ciała Bielenda (gratis) 20. Olejek arganowy (wygrany w konkursie) Potrzebne Niepotrzebne zachcianki łoo matko, ale dużo tego
|
|
|
|
#4805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zużyłam żel do mycia twarzy
|
|
#4806 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, byłam dziś w Naturze i kupiłam cień do powiek w musie Catrice i krem do depilacji Bielenda Laser Expert. Ze zużyciami u mnie słabo.
Przyszła wygrana z Dove w wielkim wiklinowym koszu. Z mniej przyjemnych rzeczy to idę zaraz na pogrzeb. Mój kolega nie żyje. 10 lat w jednej klasie. Z tego co wiadomo to sam targnął się na swoje życie. Ehhh, w ogóle to do mnie nie dociera jeszcze. Nic nie rozumiem... |
|
|
|
#4807 | |
|
Zakorzenienie
|
Lynn, poszalałaś.
Ale nie przejmuj się, ja bardziej. ![]() Ja też. ![]() Cytat:
|
|
#4808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurczę ja cały czas szaleję z tymi zakupami, a powinnam odkładać pieniądze a nie wydawać na niepotrzebne rzeczy:P Pochwal się co kupiłaś Aaa przypomniało mi się, że oddałam mamie kredkę do brwi z Marizy. |
|
|
|
|
#4809 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ode mnie batów na pewno nie dostaniesz, skoro sama poszalałam ![]() Cytat:
Ponad pół roku temu w wypadku zginął mój bardzo dobry kolega, pisałam tutaj nawet o tym... Pamiętam, że najpierw myślałam, że to jakiś żart i przez długi czas ciężko mi było zrozumieć to, że już naprawdę go nie ma Trzymaj się mocno Widzę, że maj jest zbiorowo kiepski
|
||
|
|
|
#4810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jak na razie w maju na plusie mam wode 30ml cytrusową z rossmana i płyn do higieny intymnej z avonu czyli ok 23 zł wydanych ![]() Poszłedł na pewno płyn do higieny bielena żel pod prysznic dove No i troszke próbek ale nie spisywałam jakie
|
|
|
|
|
#4811 | |||
|
Wtajemniczenie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;34312941]To ja jestem dziwna, bo najpierw chciałabym synka
![]() Zawsze marzyłam o starszym bracie, to niech chociaż moja córka go ma [/QUOTE]Cytat:
drugą chce dziewczynke no ale co będzie to i tak kochać będę śliczne imię Cytat:
![]() Cytat:
zobaczysz jak oboje oszalejecie na jej punkcie , ja jak urodziłam to myslałam że zwariuje ze szczęścia a że byly komplikacje to małego mi zabrrali a ja spać nie moglam bo się martwiłam a za 4 dni jak mi go przynieśli na sale to biegałam jak głupia i płakałam ze szczęścia aż położna się śmiala. czemu najdziwniejsza są tacy co i nie chcą dzieci i dla mnie to normalne
|
|||
|
|
|
#4812 |
|
Zakorzenienie
|
Jak ogarnę to wszystko.
I jakieś drobiazgi po drodze. To będzie mój rekord i ilościowy i kwotowy.
|
#4813 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ciiii....
U mnie byłoby pięknie, gdyby nie YR Cytat:
![]() super Ci poszło!Cytat:
|
||
|
|
|
#4814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też bym chciała najpierw synka, potem córeczkę, no ale jakbym miała córeczkę to już bym się nie bała, że mogę jej nie mieć, a np. dwóch czy więcej chłopaków... Co do imion to mi też się podoba Hania i Zosia zywiec, przykro mi z powodu kolegi Ja też trochę zaszalałam, dziś zamawiałam avon i wzięłam perfumy Eternal magic Enchanted - bardzo mi się spodobały z próbki. Do tego jest ładny pierścionek w kształcie kwiatu i dobrałam jeszcze naszyjnik. Poza tym za 1zł wybrałam wodę toaletową Windscape i też za 1 zł kuferek na kosmetyki dostałam
|
|
#4815 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
zużyłam mini żel The Body Shop, Love Etc... Body Wash 50ml i Marion, Hair Therapy, Gorąca kuracja do włosów wypadających z olejkami ylang - ylang i rozmarynowym (saszetka). G..... jakich mało
nie polecam kategorycznie.byłam w rossku we wtorek, kupiłam Rossmann, Rival de Loop, Anti - Age Pflegekapseln (Tygodniowa kuracja przeciwzmarszczkowa w ampułkach) (wielbię ją, to chyba juz moje 3cie czy 4te opakowanie) i Colgate-Palmolive, Lady Speed Stick, Antyperspirant w żelu (potrzebny, poszedl od razu do uzywania (mam tylko bloker ale nie przepadam za uzywaniem go non stop i ten deo w krysztale ale on nie blakuje pocenia tylko zapach i na lato to niestety nie wystarcza). mi tez sporo przybylo w tym miesiacu, najgorzej mnie glossybox wykonczyl kwotowo, bo to jednak 50zł i mnostwo sztuk
|
#4816 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mój synek właśnie śpi trzymając moją rękę swoimi rączkami a kiedy próbuję ją zabrać bo mi źle pisać na komputerze to się przysuwa i znów łapie ![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Cytat:
może zdjecia pokaz tych cudowności bo ja wzrokowiec jestem
|
||
|
|
|
#4817 |
|
|
Mi z dziewczęcych imion podoba się Anastazja i Konstancja. Z chłopięcych Cyprian.
Niedługo urodzi mi się też bratanek i będzie albo Ksawery albo Antoś.
|
|
#4818 |
|
Konto usunięte
|
My mamy imiona dla córki i dla synka już wymyślone
Wiktoria, bo to moje ulubione żeńskie imię, i Tomasz, wg TŻa na cześć jego najlepszego kumpla Byle tylko synuś nie wdał się w "pierwowzór"
|
|
|
|
#4819 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz co, ale u Ciebie co miesiąc ładnie bilanse wychodzą z tego co kojarzę, więc jeden miesiąc sielanki do nic takiego![]() Cytat:
Ja dzisiaj spędziłam wieczór z koleżanką. Oglądałyśmy profile znajomych z podstawówki i liceum i odkryłyśmy, że większość z nich ma już dzieci...Staro się poczułam.. Mnie z damskich imion podoba się Małgosia, Adrianna i Lena. A z męskich Bartek, Mateusz, Szymon i Miłosz. |
||
|
|
|
#4820 |
|
Zakorzenienie
|
Jak zdrobnic imie Konstancja???
![]() Podoba mi sie bardzo, ale jak mam wolac na dziecko, Konsia? Kicia?
|
|
#4821 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4822 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4823 | |
|
|
Cytat:
Konsia ![]()
|
|
|
#4824 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja nie wiem jakie imię bym chciała, ostatnio na grillu u znajomych koleżanka mówiła że ona nazwie córkę Lena bo jej się strasznie podoba, że ją chcieli rodzice nazwać Zosia i gdyby to zrobili to by zmieniła imię no a jak mnie zapytała jak my nazwiemy to powiedziałam że mi się podoba właśnie Zosia
|
|
#4825 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4826 |
|
Zakorzenienie
|
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-05-26 o 14:28 |
|
|
|
#4827 |
|
Zakorzenienie
|
Dawno mnie nie bylo ale to dlatego ze mam mnostwo spraw na glowie i jakos nie mam czasu zagladac na fora. Postaram sie was doczytac.
Mam 14 zuzyc na koncie ale zakupow juz ponad 20 w tym 14 żeli pod prysznic... Cholerna promocja w Naturze!!!
|
#4828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja tez naklikalam w tym miesiacu kosmetykow na necie i nakupilam w drogeriach... Maj to miesiac porazkowy chyba u wszystkich
|
|
|
#4829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te 14 zeli to: 8 z natury tych po 5,59 Friuty - nie moglam sie zdezydowac na zapachy wiec wzielam 4 a potem siostra dokupila mi 4 no i mam 8. Potem w rossku kupilam 1 kokosowy za 2 zl na CND, w Naturze byly dwupaki po 400 ml Apartowych zeli po 8.99 wiec wzielam 2 zestawy i teraz w YR za dowolne zakupy dodawali olejek pod prysznic z olejkiem arganowym, no i wyszlo 14 zeli. Cale szczescie ze tego sie codziennie uzywa wiec jest nadzieja ze szybkjo zuzyje. A ja myslalam o tym czy by sie na weekendy nie zatrudnic w jakiejs osiedlowej drogerii. Mialabym dostep do kosmetykow, moglabym czytac sklady
|
|
#4830 |
|
Zakorzenienie
|
Wstawiam moj bilans bo juz nic wiecej nie pojdzie:
Zuzyte maj: -probki avon (podklad, pianka do mycia, krem) -zel Avon senses with love 250 ml -BV krem do stop mietowy -podklad Catrice photo finish -tusz False lash effect Max factor -peeling kawowy probka z wymianki -saszetka maseczki Oriflame rozowa -szampon Garnier naturalna pielegnacja 5 roslin -probka podkladu Ideal Flawless Avon -lakier miss piggy reloaded catrice -maseczka Dermika Kupione: -zel Avon senses -zel Avon bubble bath -zel aloesowy BV 90% |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:36.

Nie uważałam się nigdy przez to za jakąś dziwną, każdy ma prawo do własnego zdania i decydowania o sobie.
Przynajmniej wiele moich koleżanek zdecydowało sie w tym wieku na dziecko
w sumie mogę wkleić już podsumowanie.

Ponad pół roku temu w wypadku zginął mój bardzo dobry kolega, pisałam tutaj nawet o tym... Pamiętam, że najpierw myślałam, że to jakiś żart i przez długi czas ciężko mi było zrozumieć to, że już naprawdę go nie ma 

myslę żeby może właśnie kupić jeszcze tych chusteczek