|
|
#211 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: seks oralny - jak się kończy?
Cytat:
na brzuszek tez lubiee
|
|
|
#212 |
|
Raczkowanie
|
Często słyszy się, jak faceci narzekają, że ich kobiety/żony nie chcą brać do buzi, a o połyku nie ma nawet mowy. Tu na forum większość połyka z radością ( radość często oznacza to, że nie trzeba się myć, wycierać lub prać pościeli czy ubrań-tak pisało przynajmniej kilka kobiet w tym wątku). Rozumiem, że każda robi to, co lubi, ale połykać, bo tak jest wygodniej? Bo nie trzeba sprzątać, bo tak jest higienicznie? To mnie dziwi. Albo połykam, bo lubię, albo partner kończy gdziekolwiek...i trzeba wytrzeć, umyć czy wyprać....
A mineta w czasie okresu to chyba dla większości obrzydliwa sprawa, bez względu na głębie uczuć do partnerki...Coś mi się wydaje, że niektórzy trochę fantazjują, ale to tylko moje zdanie. |
|
|
|
|
#213 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Gdybym naprawdę miał jakieś doświadczenia, w życiu nie dopuściłbym do obecności śladów krwi na moim podbródku. Chyba, że przy zacięciu się podczas golenia. O!
Edytowane przez InkluzjaOstateczna Czas edycji: 2012-05-23 o 06:28 |
|
|
|
|
|
#214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sent from my SK17i using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#215 |
|
Raczkowanie
|
ja sie np nie brzydze spermy ale i nie polykam, nie wiem czemu ale w momencie gdy poczuje smak spermy tżta to mam odruch wymiotny, raz polknelam i fakt wstrzymalam "cofke" i przezylam, ale nawet gdy baaardzo chce polknac sperme to ten odruch i taak sie pojawia.
![]() nie wiem czemu - moze ktos mi to wyjasni ?za to gdy on juz dochodzi, dokanczam reka i sse jego moszne... ![]() ot tak ![]()
|
|
#216 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i nic go nie obrzydza..
|
|
|
|
|
|
#217 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez heartofglass Czas edycji: 2012-06-19 o 00:02 |
|
|
|
|
#218 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie mimo wszystko trochę się dziwię minetkom w czasie okresu... no ja rozumiem, że nie obrzydza, ale... sama osobiście czułabym się niekomfortowo
![]() prawdą jest, że mnie trudno było kiedykolwiek zdecydować się na seks w czasie okresu, ale to kwestia samopoczucia ale argument, że TAM gdzie się robi minetkę, nie ma krwi (a padł tutaj takowy) - to chyba nie do końca prawda - robi sie ją TAM wszędzie, wszęęęęęędzie przecież i trudno omijać jakiekolwiek miejsce
|
|
#219 |
|
Zakorzenienie
|
No ja w trakcie okresu nie daje (no może czasem jak on już nie może z tej ochoty) że tak powiem, bo też nie jest to dla mnie samej zbyt komfortowe, troszkę się wstydzę, ale z drugiej strony cieszę się, że zawsze mogę na to liczyć
|
|
|
|
|
#220 |
|
Rozeznanie
|
odpowiadając na pytanie: u nas praktycznie zawsze jest tak, że mój partner kończy w ustach, a zwieńczone to jest połykiem. Nie mam co do tego żadnych uprzedzeń - mój facet dba o swoje zdrowie oraz prowadzi higieniczny tryb życia, a inicjatywa "połknięcia" była moim pomysłem, mój partner niczego nie sugerował. (jak się to czasem zdarza)
|
|
|
|
|
#221 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#222 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#223 |
|
Zakorzenienie
|
Tak wypytywałam TŻ, co myśli o kończeniu w ustach, czy chciałby spróbować etc., że ciekawość wzięła górę
![]() I do wizażanki, która się dziwiła, jak oral z finałem w buzi może podniecać kobietę- ojjjj, może Nie chodzi o spermę czy jej smak, ale raczej, że partnerowi sprawia się przyjemność i to się udziela Chociaż, to był nasz pierwszy raz, więc to też trochę inne uczucie, podniecenie na coś nowego.
|
|
#224 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
My też w końcu spróbowaliśmy |
|
|
|
|
|
#225 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- Cytat:
Napisałam, że wg mnie dla większości mineta podczas okresu jest raczej obrzydliwa...Czyli, że mogą istnieć wyjątki. I wszystkie te wyjątki lub ich partnerki przyszły się pochwalić tym na wizaż. Jakoś nie chce mi sie w to wierzyć, tym bardziej, że temat wątku nie brzmi "mineta podczas okresu" tylko inaczej. Pozdrawiam, jestem obudzona a nawet pobudzona
|
|||
|
|
|
|
#226 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Z resztą, zajmij się sobą a nie pieprzysz, że ktoś się tym tu chwali. My wymieniamy swoje spostrzeżenia, mówimy jak jest u nas, nie musisz w to wierzyć ![]() A Ty przyszłaś się tu "pochwalić", że Tobie chłopak kończy w ustach podczas seksu oralnego? Bo znając Twój niesamowicie inteligentny tok myślenia to dziewczyny przychodzą się tu chwalić, że misio kończy im w ustach a one połykają tę spermę |
|
|
|
|
|
#227 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a jak po tym wszystkim kończy w ustach, to dla mnie czymś naturalnym, że połykam. Dla mnie to mega kręcące (chociaż uważam, że skończenie na brzuch też jest ciekawe )Hmm, tak dla porównania, jak powiedziałam przyjaciółce, że tak się bawimy, iż TŻ kończy w moich ustach a ja połykam, to stwierdziła, że to obrzydliwe... Chociaż w życiu nie pieściła faceta oralnie, bo ją to brzydzi. A połyk uważa, ża obrzydliwy do kwadratu. Jak widać często o połykaniu wypowiadają się kobiety, które nigdy tego nie spróbowały.
|
|
|
|
|
|
#228 |
|
Zakorzenienie
|
Różnie z tym seksem oralnym bywa bo ludzie różnie smakują i dbają o higienę.
U mnie nie ma zahamowań u żadnej ze stron ale oboje dbamy o to co jemy i jak smakujemy i o higienę, szczególnie przed stosunkiem. |
|
|
|
|
#229 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I zupełnie nie mam pojęcia, co w tym jest dla Ciebie trudnego do zrozumienia. |
|
|
|
|
|
#230 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja widze roznice miedzy minetka podczas okresu a dotykaniem jezykiem samej lechtaczki. minetka to pobudzanie jezykiem generalnie calego sromu, czyli lechatczki, napletka lechtaczki, warg sromowych mniejszych i wiekszych i wejscia pochwy. ![]() ![]() aczkolwiek moja kolezanka mi kiedys mowila ze znajomej dziewczynie facet chce robic minetke tylko podczas okresu. Kazdy ma jakis tam swoj fetysz, wszystko jest dla ludzi ;D .
<3Nikoś - kwiecień 2010r<3 My love is your love, your love is my love Edytowane przez justi2511 Czas edycji: 2012-05-25 o 09:31 |
|
|
|
|
|
#231 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#232 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Widzę, ze niektórych ten temat po prostu przerasta. A jeśli interesuje Cię, gdzie mój facet kończy po seksie oralnym, to zaspokoję Twoją ciekawość. Czasem w ustach, czasem na twarzy a czasem na biuście. I nie będę się denerwować jak niektóre osoby tutaj, jeśli mi nie wierzysz . Wystarczy, że ja wiem jak jest. Pozdrawiam serdecznie.
|
|
|
|
|
|
#233 |
|
Raczkowanie
|
Ja jestem chyba taka nie teges. Bo mi nie jest jakoś suuuper przyjemnie kiedy chłopak zadowala mnie językiem. Nie wiem czy to kwestia psychiki, organizmu czy on coś robi nie tak.
|
|
|
|
|
#234 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
- kazdy ma jakis tam swoj nawet maciupki fetysz .)... chodzilo mi o to ze chyba nie da sie robic "pelnej" minetki podczas okresu nie "smakujac" krwi... jednakze ja niedoswiadczona akurat jestem w tym procederze, bo ani mnie to nie kreci ani mojego tż.a pogrubione... sprawilo usmiech na mojej twarzy, w dobrym sensie oczywiscie .z reszta jezeli tobie i twojej partnerce nie przeszkadza okres podczas takich "zabaw" to super, nic tylko sie cieszyc i korzystac .Czlowiek powienien sprobowac danej rzeczy nim ja oceni. p.s. nawet nie zauwazylam ze to akurat ty piszesz :P ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Cytat:
z twoja wypowiedzia. Jeszcze nie pojelas ze na wizazu ludż ludziowi nie rowny, innym wolno wiecej innym mniej wg tych ktorym niby wolno wiecej Cytat:
Moze byc to kazda z rzeczy ktore wymienilas.
<3Nikoś - kwiecień 2010r<3 My love is your love, your love is my love Edytowane przez justi2511 Czas edycji: 2012-05-25 o 14:19 |
|||
|
|
|
|
#235 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziewczyno, czego nie rozumiesz w tym co piszesz? ![]() Skoro zgodziłaś się z którąś użytkowniczek, że jak ktoś nie potrafi kulturalnie rozmawiać to niech się nie udziela, to może łaskawie zamknij buzię, skoro się na to zgadzasz - troche konsekwencji... ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Cytat:
yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.A co ma mnie obchodzić, gdzie Twój facet kończy? ![]() Wasza sprawa. Ja jakoś nie zamierzam pisać (chwalić się ) gdzie mój facet kończy, to jest dla mnie zbyt intymne, by to roztrząsywać chociażby w Internecie.W poprzednim swoim poście przesadziłam, przyznaję rację. Zrobiłam to, bo poniosły mnie emocje i tyle, bo to jest głupie jak ktoś pisze "faceci albo ich partnerki przyszli chwalić się na wizaż, że lubią minetki w czasie okresu" (oczywiście napisałam to tak aby zrozumieć o co chodzi) Edytowane przez magda170325 Czas edycji: 2012-05-25 o 14:53 |
||
|
|
|
|
#236 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#237 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Cytat:
przecież sama pisałaś, że Twój facet sam się garnie do minety podczas okresu, a teraz piszesz, że nie zamierzasz pisać gdzie Twój facet kończy bo to zbyt intymne? może nie pij tyle? ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Cytat:
A jeśli kobieta potrzebuje włożenia języka do pochwy, żeby dojść? Co wtedy?Albo lizania nie tylko łechtaczki, ale całego sromu? wtedy chyba jest problem, bo Twój język może napotkać na swej drodze krew menstruacyjną.....Przeżyj esz to znawco kobiecych orgazmów?
|
||||
|
|
|
|
#238 |
|
Zakorzenienie
|
łechtaczka jest bardzo blisko pochwy? wow. A nie odbyt?
|
|
|
|
|
#239 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
I daruj sobie takie sarkastyczne określenia jak "znawca kobiecych orgazmów". Już w pierwszym poście oskarżyłaś innych o jakieś fantazje, brak doświadczeń itp. Nie, nie jesteś jedyną która uprawia seks. Nie wiesz wszystkiego najlepiej. A świat i inni ludzie nie są tacy jak ty, więc nie patrz na nich przez pryzmat swojej osoby. Znawczyni minetki, której facet wpycha jęzor do cipki, bo myśli, że na tym polega cunnilingus, nie mogąc zlokalizować łechtaczki. Nic zresztą dziwnego, skoro ma kobietę, która sama lokalizuje ją gdzieś między pochwą a odbytem, sugerując, że krew miesięczna "skapuje" na osobę wykonującą minetkę. Ze względu na ton w jakim prowadzisz dyskusje i w ogóle twoje wejście smoka tutaj, proponuję zająć się swoim seksem i darować sobie przytyki w stronę innych, bo rozmawiać o tych sprawach z obcymi nie umiesz i nawet nie chcesz. Edytowane przez InkluzjaOstateczna Czas edycji: 2012-05-25 o 23:34 |
||
|
|
|
|
#240 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeżeli ktoś tu z nas dwóch jest nienormalny to na pewno nie ja ![]() Także daruj sobie te swoje komentarze, bo nic mądrego nie wnoszą ![]() Ostatni raz ci wytłumaczę, może TYM RAZEM WRESZCIE zrozumiesz. To gdzie mój chłopak kończy jest ZBYT INTYMNE żebym tu o tym pisała. O reszcie mogę się wypowiadać, nie widzę w tym nic złego. Kończę dyskusję z tobą, bo nawet mi sie nie chce odpisywać komuś kto nic nie rozumie. zegnam. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:28.

na brzuszek tez lubiee

nie wiem czemu - moze ktos mi to wyjasni
?

Bo znając Twój niesamowicie inteligentny tok myślenia to dziewczyny przychodzą się tu chwalić, że misio kończy im w ustach a one połykają tę spermę