|
|
#1861 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: a przed maturą studniówka
zrobilam sobie juz dzis wolne..
![]() ![]() ide po te cholerne buty.. odebrac walki na prad .. zrobic paznokcie...![]() ![]() ale mam stresa, to juz jutro...
|
#1862 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny wreszcie kupiłam opaskę
![]() u siebie za 6 zeta ale jestem zadowolona ale i tak sie zastanawiam nad fryzem z czy bez opaski ![]() co do solarki to mnie nie wzielo prawie wogole na nogi i plecy, zjaralo mi brzucszek i troche rączki z tego względu kupilam samoopalacz w piance Daxa, powiem szczerze że wysmarowałam sie chyba 2 razy i wyglądam jakbym wrocila z 2 - tygodniowych wakacji we Włoszech koleżanka byla w szoku jak zobaczyła A wiec mam już wsio teraz sie modle o dorbą zabawe, aby makijaz mi ladnie wyszedl i ostatnie pomyslunki na temat fryzurki a jutro ide robic sobie tipsy o 16 idziemy dekorowac sale gim. wezme aparat to bedą jazdy PS. wiecie co ja wczoraj zrobilam ?? juz zdesperowana zaczelam przeglądać CKMy mojego brata makijaze też, ale makijaz mi taki nie wyjdzie
|
#1863 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już widzę przed 23.30 te tłumy w toalecie, poprawiające makijaż ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1864 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj dostałam zdjęcia ze studniówki te które robiłam w domku i przed imprezą. Wklejam kilka
|
|
|
|
#1865 |
|
Zakorzenienie
|
Hula Girl nie widzę, żadnych fotrek ;(
|
#1866 |
|
Zakorzenienie
|
momencik wystąpił mały problemik zaraz postaram się cos z tym robić!!
|
|
|
|
#1867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe wkleję na bank a tak wogole to siedze i szukam fryzurki w gazetach, takiej jak juz chce ale szukam zeby pokazać fryzjerce bo ja to pewnie tak zamotam ze nie zrozumie, niewazne ze to zwyczajna fryzurka
|
|
#1868 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieje, że teraz już jest ok ze zdjęciami
|
|
|
|
#1869 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jennus ale ci zazdroszcze, ze to juz pojutrze. Ja do studniowki jajko zniose albo i dwa. Jesli chodzi o fryzruki to moze wjedz na strone beyonce albo j.lo, lub alby, one zawsze maja fajne fryzy, moze u nich cos znajdziesz
|
|
|
|
|
#1870 |
|
Zakorzenienie
|
hula śłicznie wyglądałaś
![]() harodytko, dzieki, wlasnie musze przejrzeć, ale jak na razie wybrałam fryzurkę Evy Mendes z reklamy Revlonu, taką mniej wiecej chcialabym miec, no chyba ze jednak pojde w opasce jakis postep przynajmniej zrobiłam ![]() PS. dziewczyny robie liste co zabrać do torebki, a raczej toreb na studniowke, pomozcie: - chusteczki - kosmetyki - male lusterko - % ![]() - krem do rąśk, bez ktorego ostatnio sie nie moge rozstać ![]() - spinke do wlosow, wrazie czego - aparat co jeszcze??
|
#1871 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj zdjecia juz sa
Wygladacie razem na bardzo zakochanych ładna z was para. Sukieneczka slicznie sie mieni w swietle i fajny lokal mieliscie taki nowoczesny Zdjatka super
|
|
|
|
#1872 |
|
Wtajemniczenie
|
HulaGirl wyglądałaś prześlicznie
|
#1873 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szal jest dośc podobny, jej był krótszy, a mój był marszczony a jej gładki. Ale na zdjęciu rzeczywiście podobne!Cytat:
Dziękuje dziewczynki za wszystkim komplementy Na nejlepsze zdjęcia jeszcze czekam! mam nadzieje, że fotograf sie szybko z nimi upora
|
||
|
|
|
#1874 |
|
Zadomowienie
|
Ja chce sobote!
![]() Zaraz spykam na 15minutek na solarium,jutro paznokcie u kosmetyczki i farbowanie włosów.Wymysliłam sobie bardzo wymyślne zdobienia.Masee cyrkoni na pazurkach, daje to efekt oszałamiający.A w sobote rano makijaż,później fryzjer i wielkie odliczanie... ![]()
|
|
#1875 |
|
Wtajemniczenie
|
Jennus, wez jeszcze na zapas dodatkowe rajstopy, chyba ze idziesz bez. Ja w tamtym roku na studniowce mojego TŻ stracilam rajstopy po godzinie zabawy, a pozneij z golymi nogami tanczylam, obtarly mnie troche buty
|
|
|
|
#1876 |
|
Zakorzenienie
|
wrocialm wlasnie z solarium
bylam 2 razy (w sumie 16 min) i jestem juz ladnie opalona przejde sie jeszcze kilka razy i do 27 bedzie lux ![]() w sobote chyba wreszcie kupie sukienke,torebke i bizuterie a w srode jestem umowiona na paznokcie
|
|
|
|
#1877 |
|
Zakorzenienie
|
mam..!
kupilam butki, torebke, stanik i majtoszki.. ![]() wkleje fotki jak bede w domu bo teraz jestem u sis.. a butki to mi sie udaly.. za 34,50..:O przecena -70% ![]() ![]() byly jeszcze takie jedne peep-two ktore bodajze patinka na allegro kupowala, sliczne...za 30zl w przecenie..:O torebka 45zl, ale ladna..zlota satynka z rozyczka.. ![]() ja co do solki to tez mowilam..nic mnie nie wzielo..bo tylko brzuch i plecy i tylek tk zjarany ze szook.. a teraz siedze i poliki tak mnie pieka ze o ja jego..dobrze ze bylam na solce brazujacej..to nie ma buraka.. ![]() ![]() to juz jutro.. musze jeszcze kupic kolczyki i spinke do wlosow..
|
#1878 |
|
Wtajemniczenie
|
hehe, cieszcie sie dziewczyny ze solarium na was działa. Ja mam opalony brzuch, rece, nogi w miare a na twarz blada dalej
wrrrrrrrrr...
|
|
|
|
#1879 |
|
Zakorzenienie
|
chodze na solarium brazujace i jest o wiele lepsze od tych zwyklych lamp
twarzy i tak nie opalam bo mam bardzo wrazliwa cere i pozostalosci po tradziku dlatego nie chce zeby zostaly mi jakies plamy poprostu potem potraktuje buzke ciemniejszym podkladem
|
|
|
|
#1880 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnei chyba nie ma czego takiegojak brazujace lampy
w koncu to mala miescina zabita dechami. Jest zwykle solarium ergoline 600 turbo i na nim najczesciej sie opalam. ale tak czy siak lubie tam chodzic ogrzac sie i chwilke zrelaksowac moglabym tam lezec godzinami w tym ciepełku,szkoda tylko,ze ta przyjemnosc jest taka droggga
|
|
|
|
#1881 |
|
Raczkowanie
|
Mój chłopak nie będzie mógł ze mną iść na studniówkę
![]() ![]() ![]() jest policjantem i ma w tym dniu służbę ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#1882 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj
smutne to, ale wiesz, ja tez nie wiem jak to bedzie z tym moim chlopakiem. MOja studniowka zaczyna sie o 19, a moj chlopak w piatek konczy zajecia o 19 we wroclawiu, a to jakies poltorej godziny drogi od mojego miasta:/ i jesli przyjdzie to pewnie kolo 22 chociaz ma jutro isc prosic wykladowce zeby mogl przyjsc na wyklad w innym terminie do innej grupy. wiec moze sie uda...Kisiu88, a moze twoj chlopak moglby sie z kims wymienic sluzba, niech pokombinuje jeszcze, trzymam kciuki mocno mocno mocno
|
|
|
|
#1883 |
|
Raczkowanie
|
hawrodytka widzę, że u Ciebie też nienajlepiej to wygląda
kurcze studniówka to bardzo ważne wydarzenie a tu takie syt życiowe płatają nam figla niestety nikt nie chce się zamienić z moim chłopakiem bardzo mi smutno z tego powodu ![]() ![]() jedynie cud może sprawić, że jakiś kolega zmieni zdanie....
|
|
|
|
#1884 |
|
Wtajemniczenie
|
Kisia88, Twój TŻ ma beznadziejnych kumpli w pracy :/ moze neich poprosi jeszcze raz, bo toprzeciez taki wyjatkowy wieczor dla ciebie i smutne by bylo gdybys go spedzila bez niego... Ech, a moze narozrabiasz na studniowce, zadzwonia na policje i przyjedzie po to zeby skuc cię w kajdanki
zart oczywiscie... Moze ty idz ubłagaj kogos u niego w pracy, w koncu kobiecie sie nei odmawia. Ja juz zapowiedzialam mojemu TŻ, ze jak wykładowca sie nei zgodzi na jego prosbe to ja jade go prosic chocby na kolanach !!! |
|
|
|
#1885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja już tylko o studniówce myśleć potrafię Bo to w sobote Wszystko kupione, opalona jestem, limuzyna zatwierdzona Partner idzie
|
|
#1886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może jeszcze da się coś wykombinować? Czy on ma aż tak bezdusznego szefa, który nie rozumie, że 100dniówka jest bardzo ważna? Mój TŻ ma zaraz po 100dniówce o 11 rano ważne koło, ale cóż musi się chłopak jakoś przemęczyć
|
|
#1887 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Swoja droga, Kachulec, ile ja bym dala zeby miec studniowke juz w sobote.... buuuu....... Ja tez tylko mysle i mowie o studniowce, to juz jest jakas paranoja...! |
|
|
|
|
#1888 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki.... a ja chyba wybralam w koncu fryzurke... chyba jednak koczka zrobie, ten na zdjeciu mi sie podoba tylko szkoda ze nie widac jaki ma tył... no ale fryzjerka pewnie cos wymysli
|
#1889 |
|
Zakorzenienie
|
Ewlina bardzo ładna fryzurka
Sama też będę upinać włosy na moją 100dniówkę. Przynajmniej będzie nam wygodnie
|
#1890 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie o to mi chodzi :P a ile placicie za zrobienie wloskow.. bo ja podobno mam placic okolo 70 zł i nie wiem czy to tanio czy niebardzo
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:44.

z tego względu kupilam samoopalacz w piance Daxa, powiem szczerze że wysmarowałam sie chyba 2 razy i wyglądam jakbym wrocila z 2 - tygodniowych wakacji we Włoszech
koleżanka byla w szoku jak zobaczyła 
Grzywka czy do gory, rozpuszczone czy upiete? Czekam na sugestie

Wszystko kupione, opalona jestem, limuzyna zatwierdzona