Dwie mężatki już wśród nas mamy, a my biedne wciąż jeszcze czekamy - PM 2013 cz. 15:) - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-25, 16:16   #3841
zytka26
Zakorzenienie

Dot.: Dwie mężatki już wśród nas mamy, a my biedne wciąż jeszcze czekamy - PM 2013 cz

Cytat:
Napisane przez marta1881 Pokaż wiadomość
Ja niestety mam problemową grupę krwi 0 rh- a TŻ b rh+ więc konflikt u nas..
macie takie same gr. krwi jak my
ja juz się nie przejmuje, bo teraz medycyna poszła do przodu i na pewno wszytsko bedzie dobrze

Dzien dobry
Stary 2012-05-25, 16:35   #3842
FlightlessBird
Zakorzenienie

Dot.: Dwie mężatki już wśród nas mamy, a my biedne wciąż jeszcze czekamy - PM 2013 cz

Cytat:
Napisane przez mu_minka1988 Pokaż wiadomość
Dziewczyny zrobiłam sobie coś w palec u nogi i chodzić nie mogę, bo mnie on boli. Boję się, że może być napęknięty, bo miałam złamany i właśnie podobnie miałam, tylko o wiele bardziej bolało. za tydzień wesele
Oj To coś to porobiła?
Cytat:
Napisane przez moniczka_2010 Pokaż wiadomość
No i ja idę podglądać :d . Chcemy zobaczyć dj bo są o nim świetne opinie i byśmy go chcieli. Na weselu będziemy podpisywać umowę z fotografem i chcę zobaczyć reakcje gości na winietki bo oboje z Tżtem jesteśmy za winietkami ale trochę się boimy reakcji ludzi. I salę tez mieliśmy tamtą obejrzeć przy okazji ale już zaklepałam inną.
Myślę, że ludzie już przywykli do winietek i nie robią jakiejś spejclanej sensacji

Humor do bani

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 16:46   #3843
myszonka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mu_minka1988 Pokaż wiadomość
Dziewczyny zrobiłam sobie coś w palec u nogi i chodzić nie mogę, bo mnie on boli. Boję się, że może być napęknięty, bo miałam złamany i właśnie podobnie miałam, tylko o wiele bardziej bolało. za tydzień wesele
Oj, biedulka Pamiętam jak ja uderzyłam w dzień wesela kuzynki Tżta w fotel i pękła mi kość w małym palcu. Niby bardzo mnie nie bolało, dopóki nie zemdlałam na parkiecie i to chyba z bólu... Także ciesz się, że masz jeszcze tydzień, może przejdzie

Mam coś specjalnego dla myszki, bo wiem, że ona chciałaby konwalie.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg e5fbd50187.jpg (78,5 KB, 17 załadowań)

"Jeśli szczęście do Ciebie nie przyszło to znaczy,
że jest wielkie i idzie małymi kroczkami"
myszonka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 16:50   #3844
marta1881
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość

Humor do bani
Co się Robaczku dzieje?
Stary 2012-05-25, 16:57   #3845
myszka 1234567
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość

Humor do bani

Jak to do bani?? no nie mów nawet

Cytat:
Napisane przez myszonka88 Pokaż wiadomość

Mam coś specjalnego dla myszki, bo wiem, że ona chciałaby konwalie.

o dziękuję Ci bardzo bardzo ładne przyda sie na pewno

Cytat:
Napisane przez zytka26 Pokaż wiadomość
macie takie same gr. krwi jak my
ja juz się nie przejmuje, bo teraz medycyna poszła do przodu i na pewno wszytsko bedzie dobrze

Dzien dobry
przy pierwszym dziecku konflikt serologiczny nie ejst aż tak groźny ponieważ najczęściej krwe matki ma kontakt z krią zdiecka dopero przy porodzie. To właśnie wtedy pojawiają sie swoiste przeciwciała na antygen D który występuje na powierzchni krwinek czerwonych. I dopiero pzry nastepnym zdiecku matka ma już w organizmie te swoiste przeiwciala.
myszka 1234567 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 16:59   #3846
moniczka_2010
Wtajemniczenie

Ja powoli nabieram humoru i sił odrobinkę. Zaczynam trochę sprzątać i prasować...
http://www.youtube.com/watch?v=oBJgz...feature=relmfu
To mnie postawiło na nogi wcześniej akurat tej piosenki nie słuchałam, ale młody mnie zmotywował do roboty swoją motywacją. Choć generalnie to i tak lubię go słuchać.
Muszę sobie sukienkę na weselicho wyprasować i maseczkę zrobić i pedicure... i nabrać na prawdę dobrego humoru bo wesele na bank będzie udane- wkońcu wszyscy znajomi będą- no chyba że mi się Tż spije... ale wtedy go zabiję(i on o tym wie)
Stary 2012-05-25, 17:08   #3847
marta1881
Zakorzenienie

Cytat:
Ja powoli nabieram humoru i sił odrobinkę. Zaczynam trochę sprzątać i prasować...
http://www.youtube.com/watch?v=oBJgz...feature=relmfu
To mnie postawiło na nogi wcześniej akurat tej piosenki nie słuchałam, ale młody mnie zmotywował do roboty swoją motywacją. Choć generalnie to i tak lubię go słuchać.
Muszę sobie sukienkę na weselicho wyprasować i maseczkę zrobić i pedicure... i nabrać na prawdę dobrego humoru bo wesele na bank będzie udane- wkońcu wszyscy znajomi będą- no chyba że mi się Tż spije... ale wtedy go zabiję(i on o tym wie)
A jak po wczorajszym yhym....wieczorze?:diabel ek:

---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ----------

extassy coś dla ciebie
http://blog.slubnapracownia.pl/?p=4595
Stary 2012-05-25, 17:08   #3848
moniczka_2010
Wtajemniczenie

Cytat:
A jak po wczorajszym yhym....wieczorze?:diabel ek:
No a jak myślisz? Pewnie że fajnie A najfajniejsze że teraz mam go codziennie tzn do wtorku tylko ale na pewno będziemy intensywnie się sobą cieszyć
Stary 2012-05-25, 17:10   #3849
marta1881
Zakorzenienie

Cytat:
No a jak myślisz? Pewnie że fajnie A najfajniejsze że teraz mam go codziennie tzn do wtorku tylko ale na pewno będziemy intensywnie się sobą cieszyć
Ahhh
Co na to sąsiedzi?
Stary 2012-05-25, 17:29   #3850
fantastka
Zakorzenienie

Uff nadrobiłam Piszecie dziś jak szalone, a ja nie mam czasu na czytanie

Cytat:
Napisane przez Antilia Pokaż wiadomość
kolega tz teraz nazwał synka Stefan, tż przez pierwsze kilka dni myślał, że to żart
Moja kuzynka nazwała synka Józef... ale ja od razu wiedziałam, że to nie żart...

Cytat:

Ja niestety mam problemową grupę krwi 0 rh- a TŻ b rh+ więc konflikt u nas..
To tak samo jak u nas... Ja 0 rh- a TŻ chyba ab+. No ale myszka ma rację, przy pierwszym dziecku nic nie powinno się dziać, a później bierze się chyba jakąś szczepionkę i też jest dobrze przy drugim i kolejnych

W ogóle myszka wreszcie mamy rok do ślubu Długo czekałam na tę datę, pogoda dziś idealna, oby taka sama była za rok

25.05.2013

Michał
Szymon

Chudnę! Cel 77,5 --- 72 --- 66 --- > 64 kg

fantastka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 17:44   #3851
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez myszka 1234567 Pokaż wiadomość
Tzn oni jako ludzie mi nie przeszkadzają, tylko tenm ich akcent uniemozliwia zrozumienie ich ;/
A mi tak, bo w każdym kraju tylko na socjal czekają, a do pracy nie ma komu

---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ----------

Cytat:
Hej laski.... Przepraszam Was bardzo ale nie jestem w stanie Was nadrobić.... Wczoraj jeszcze wieczorem czytałam co pisałyście, a dziś nie miałam czasu a piszecie w takim tempie że masakra... A nie dam rady nadrobić bo raz że duuużo a dwa że okropnie się czuję:/ Byłam dziś na manicure i strasznie mi śmierdzi lakier na paznokciach:/ w ogóle okropnie mi niedobrze i źle Czuję się masakrycznie idę leżeć bo dzieciaki pod blok wysłałam to może choć odrobinkę lepiej mi będzie
Ja mialam tak wczoraj - cos jest w powietrzu!!

---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ----------

Cytat:
Dziewczyny boję sie że złapałam jakiegoś wirusa... a jutro wesele... Chyba na wieczór walnę jakiegoś kielicha jak mi nie przejdzie.... Czasem pomaga....:/
A poza tym to szczerze mówiąc w ogóle nie czuję tego jutrzejszego wesela... Zawsze czułam że się wybawię i w ogóle jakoś tak czekałam a tym razem zero... Nie chce mi się Aale wiem że muszę bo po pierwsze potwierdzone a po drugie to ślub naszych przyjaciół i byłoby im strasznie przykro jakbyśmy nie poszli może jutro nabiorę chęci i weny.
Ale takie wesela, na które sie nie ma ochoty iść są najlepsze, więc baw się dobrze!!

---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ----------

Cytat:
Napisane przez tajeczka Pokaż wiadomość
ja czasami mam tak, że mi się strasznie nie chce iść na wesele, bo mi się wydaje, że będzie nie za fajnie i najczęściej się okazuję zarąbiste więc może i u Ciebie tak będzie

---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ----------

Kochane, czy któraś z Was studiowała PEDAGOGIKĘ WCZESNOSZKOLNĄ??

---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ----------

Co do krwi mam kwaśną i AB RH+, a TŻ - nie wiem!!
Kornelciaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 17:48   #3852
marketka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kornelciaczek Pokaż wiadomość
[/COLOR]Kochane, czy któraś z Was studiowała PEDAGOGIKĘ WCZESNOSZKOLNĄ??[COLOR="Silver"]
Ja studiuje pedagogike, ale kierunek inny - resocjalizacja z profilaktyka spoleczna, a Ty wczesnoszkolna tak?
marketka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 17:53   #3853
dahna1990
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez catttt Pokaż wiadomość
Hej, mogłabym dołączyć do Waszego zacnego grona?
Nasz termin to 8 czerwca 2013
Jesteśmy na etapie szukania kamerzysty, a przedwczoraj podpisaliśmy umowę z fotografem.
Jesteśmy spod W-wy
witaj
Cytat:
Napisane przez extassy Pokaż wiadomość
nie chce mi sie z toba klucici. ale ciekawa jestem jakbys sie bawila bez parkietu
u mnie na sali nie ma parkietu tylko płytki, czyli może lepiej odwołam wesele bo i tak będzie do bani
Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
I co Dobrze Ci się kojarzy:hahaha :
Na mnie chłopaki w podstawówce wołali Czekolada Milka, a z tego się wzięło Krowa

Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
Jeszcze mi się Kornelia i Laura podoba

Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość
a moje najbardziej znienawidzone imiona to Kasia i Tomasz
A moje najbardziej znienawidzone to moje imię
Cytat:
Napisane przez mala_biegaczka Pokaż wiadomość
To racja 20parę lat temu był serial, w którym była Malwina i był wysyp Malwin

Aaa...i jeszcze przypomniało mi się - kolega z uczelni jest lektorem w kościele i opowiadał, jak przyszła raz para i koniecznie chcieli ochrzcić dziecko Kuba. No to ksiądz im mówi, że jest imię Jakub, ale nie, bo oni koniecznie chcą Kuba! Jak Kuba Wojewódzki No tak...bo Kuba Wojewódzki, to nie Jakub No kretynizm

Cytat:
I skromna :P

W ogole co sadzicie o imieniu AMANDA??
podoba mi się bardzo, a tak w ogóle to imię oznacza godna miłości

Witam się
dahna1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 18:00   #3854
moniczka_2010
Wtajemniczenie

Cytat:
Ahhh
Co na to sąsiedzi?
Nie wiem Nie pytałam
Stary 2012-05-25, 18:04   #3855
myszonka88
Zakorzenienie

To i ja mam coś dla extassy http://www.amelia-wedding.pl/magnet/...ge/62?sef=hcfp

Edytowane przez myszonka88
Czas edycji: 2012-05-25 o 18:31
Stary 2012-05-25, 18:04   #3856
marta1881
Zakorzenienie

Cytat:

[/COLOR]Kochane, czy któraś z Was studiowała PEDAGOGIKĘ WCZESNOSZKOLNĄ??
jestem w trakcie
Stary 2012-05-25, 18:06   #3857
moniczka_2010
Wtajemniczenie

Myszonka a czemu niemiło? Najwyżej byłoby szybciej. Nic strasznego
Stary 2012-05-25, 18:18   #3858
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez marketka Pokaż wiadomość
Ja studiuje pedagogike, ale kierunek inny - resocjalizacja z profilaktyka spoleczna, a Ty wczesnoszkolna tak?
Nie, ja studiuję prawo, ale moja mama robi mgr z pedagogiki wczesnoszkolnej

---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ----------

Cytat:
jestem w trakcie
Może robiłaś, albo wiesz o co chodzi w ćwiczeniach: Musi zrobić po jednym przykładzie ćwiczeń, zadań dla dzieci z;
a. analiza i synteza słuchowa
b. analiza i synteza wzorokowa
c. ćwieczenia koordynacji wzrokowo - ruchowej
d. ćwiczenia artykulacyjne, ortograficzne i oddechowe.

Moja mama pracuje w przedszkolu i na studiach licencjackich z czymś takim się nie spotkała, ja tym bardziej
Stary 2012-05-25, 18:21   #3859
motylek1
Wtajemniczenie

Właśnie pomalowałam pazurki i czekam na tż bo ma dzisiaj przyjechać do mnie Ale dostałam @ więc nici z baraszkowania

motylek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 18:24   #3860
marta1881
Zakorzenienie

Myszonka88 no to wesolutko mieliście
Cytat:
Nie, ja studiuję prawo, ale moja mama robi mgr z pedagogiki wczesnoszkolnej [COLOR="Silver"]
Może robiłaś, albo wiesz o co chodzi w ćwiczeniach: Musi zrobić po jednym przykładzie ćwiczeń, zadań dla dzieci z;
a. analiza i synteza słuchowa
b. analiza i synteza wzorokowa
c. ćwieczenia koordynacji wzrokowo - ruchowej
d. ćwiczenia artykulacyjne, ortograficzne i oddechowe.

Moja mama pracuje w przedszkolu i na studiach licencjackich z czymś takim się nie spotkała, ja tym bardziej
Nie miałam,ale wszystko bym brała na logikę. Skoro są to ćwiczenia dla dzieci to np
a- puszczała bym im dzwięki różnych pojazdów i np czy wiedzą który to pojazd taki dzwięk wydaje
b-wzrokowa to może np jakieś odwrócone kształty,albo jakieś małe rzeczy na rysunku mają znaleźć
c-np dmuchanie piórka aby na ziemię nie spadło(to samo można do oddechowego)
d-artykulacyjne-powtarzanie dzwięków,może naśladowanie zwierząt?

Nie wiem czy o to chodzi,pisałam intuicyjnie
Stary 2012-05-25, 18:24   #3861
myszonka88
Zakorzenienie

Cytat:
Myszonka a czemu niemiło? Najwyżej byłoby szybciej. Nic strasznego
Ja wiem, że to fajne jest być mamą, ale jednak jeszcze nie teraz

Cytat:
Napisane przez motylek1 Pokaż wiadomość
Właśnie pomalowałam pazurki i czekam na tż bo ma dzisiaj przyjechać do mnie Ale dostałam @ więc nici z baraszkowania
Ja na jakiś czas mam dosyć po ostatnich przeżyciach

Stary 2012-05-25, 18:27   #3862
asia27100
Zakorzenienie

heja, ja już w domu

myszonka oj, wiem co przezywaliście. ale dziwne ze jeden test wypadł pozytywnie.. ponoć one w te stronę sie nie mylą...?

moja grupa krwi to 0rh+. nie wiem jak tam tż z tym stoi.

swoja droga ostatnio mam straszne obawy, ze wpadniemy... tu już zaliczki powpłacane i wogole... jeszcze 15 miesięcy wiec od biedy zdążyłabym urodzić i podchować ale nie chce tak...

asia27100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 18:27   #3863
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja zawsze jak jakieś imprezy TŻ na dłużej ze mną to @

Ja nie mogę za długich nosić pazurków, bo się czepiają w pracy Ale bardziej o tipsy A teraz mam krwistą czerwień, ale i tak jak na mnie są mega długaśne - nawet TŻ kazał już mi je przypiłować

---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ----------

Cytat:
Myszonka88 no to wesolutko mieliście

Nie miałam,ale wszystko bym brała na logikę. Skoro są to ćwiczenia dla dzieci to np
a- puszczała bym im dzwięki różnych pojazdów i np czy wiedzą który to pojazd taki dzwięk wydaje
b-wzrokowa to może np jakieś odwrócone kształty,albo jakieś małe rzeczy na rysunku mają znaleźć
c-np dmuchanie piórka aby na ziemię nie spadło(to samo można do oddechowego)
d-artykulacyjne-powtarzanie dzwięków,może naśladowanie zwierząt?

Nie wiem czy o to chodzi,pisałam intuicyjnie
Chyba coś w ten deseń. Teraz to tylko zrobić w formie plastycznej
Stary 2012-05-25, 18:31   #3864
motylek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja zawsze jak jakieś imprezy TŻ na dłużej ze mną to @

Ja nie mogę za długich nosić pazurków, bo się czepiają w pracy Ale bardziej o tipsy A teraz mam krwistą czerwień, ale i tak jak na mnie są mega długaśne - nawet TŻ kazał już mi je przypiłować

Hehe ja też bardzo często dostawałam @ jak tż miał przyjechać, hehe ciekawe co dzisiaj powie jak mu o tym poinformuje

Ja kiedyś nosiłam tylko długie paznokcie i to swoje ale ostatnio przerzuciłam się na króciutkie i w takich mi teraz najlepiej

Stary 2012-05-25, 18:33   #3865
myszka 1234567
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fantastka Pokaż wiadomość

W ogóle myszka wreszcie mamy rok do ślubu Długo czekałam na tę datę, pogoda dziś idealna, oby taka sama była za rok

No dokładnie...wymarzona pogoda

A wiecie jak w taką pogodę wyglada miejsce na slub? no bajka

Włąśnie posprzątałam cały dom, pranie już wstawione, firaneczki poprane z zakupów właśnie wróciłam. A teraz majstruje bombę kaloryczną...ale co tam :P
Stary 2012-05-25, 18:38   #3866
motylek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez myszka 1234567 Pokaż wiadomość
No dokładnie...wymarzona pogoda

A wiecie jak w taką pogodę wyglada miejsce na slub? no bajka

Włąśnie posprzątałam cały dom, pranie już wstawione, firaneczki poprane z zakupów właśnie wróciłam. A teraz majstruje bombę kaloryczną...ale co tam :P
A co tak majstrujesz??

Stary 2012-05-25, 18:44   #3867
myszka 1234567
Zakorzenienie

Cytat:
A co tak majstrujesz??

pizzę
Stary 2012-05-25, 18:54   #3868
myszonka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia27100 Pokaż wiadomość
heja, ja już w domu

myszonka oj, wiem co przezywaliście. ale dziwne ze jeden test wypadł pozytywnie.. ponoć one w te stronę sie nie mylą...?

moja grupa krwi to 0rh+. nie wiem jak tam tż z tym stoi.

swoja droga ostatnio mam straszne obawy, ze wpadniemy... tu już zaliczki powpłacane i wogole... jeszcze 15 miesięcy wiec od biedy zdążyłabym urodzić i podchować ale nie chce tak...
Sama bylam zdziwiona i to jeszcze 2 tak wyszedł... Ja bym miała ciężko, bo tylko 3 miesiące na regenerację
Ale cieszę się, że już po strachu

Stary 2012-05-25, 19:05   #3869
Alejka13
Zadomowienie

Normalnie moja mama też robi magisterkę z pedagogiki wczesnoszkolnej i też mam 0 Rh - A nie wiem jak u TŻta.
A ten @ dziewczynki szybko przeleci

---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ----------

A co do planowania rodziny, no to co ja Wam mogę doradzić? Że na sto procent między 12 a 16 dniem cyklu mamy owulację, warto po dniu w obydwie strony doliczyć, no i wówczas najbardziej uważać - tak uczyli
Alejka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 19:07   #3870
myszka 1234567
Zakorzenienie

Ja zmykam na dzisiaj posiedzieć troszeczku z TŻ

Miłego wieczoru
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości