|
|
#3091 |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
|
|
|
#3092 | |||||
|
Zakorzenienie
|
A co na to Twoje paznokcie?
![]() Koncertuje, szkoda tylko, że tak daleko, bo chętnie bym poszła na jego koncert. Na razie muszę zadowolić się muzyką. Cytat:
Cytat:
Najbardziej dobiło mnie wiadomość kto będzie gwiazdą tegorocznych dni miasta - Maryla Rodowicz A już miałam nadzieję, że pójdę na jakiś koncert ![]() Cytat:
Tej wersji nie słyszałam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
|
#3093 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Boże ty mój ! Ale bezczelny typ ze mnie . Znowu mnie oszukali na ponad trzy dychy . Wiedziałam, że nie mogę tykać kremów z AA . Sprawdziłam organoleptycznie . Dorzucili mi ostatnio gdzieś tam próbkę jakiegoś nowego z tej firmy. Maznęłam się w domu i pełne zaskoczenie - dobry. Poleciałam do sklepu i kupiłam ten krem . W domu pełne rozczarowanie - zupełnie coś innego niż w próbce . Cholera człowieka bierze, na takie oszustwo . Cytat:
Cytat:
Moje miasto, ze względu na durnowate posunięcia Prezydenta, znalazło się na progu bankructwa . No i w efekcie nie mamy żadnych koncertów, żadnych imprez. Teraz, 27-go mamy Dni Miasta i tylko przez pięć godzin . Gwiazda będzie Ewa Farna . Cytat:
"Ucz się, ucz, bo nauka to potęgi klucz !" Paznokcie nic, bo mi ich szkoda na takie coś . Palce gryzę . ![]() Cytat:
Bardzo normalna i profesjonalna . Już mi wiele razy tłumaczyła i pokazywała, ale - jak wiesz, ja mam coś z rycerza . Do tego Ona pracuje na L'Orealu i mam wykłady o nowościach profesjonalnych . Cytat:
Dziewczyny, jak macie na zbyciu fundusze { udał mi się dowcip, co nie ?!}, to w Naturze jest Organza od Givenchy w baaaaardzo przystępnej cenie . Miłego dnia ---------- Dopisano o 03:03 ---------- Poprzedni post napisano o 02:40 ---------- Asia, jest ten krem do kupienia : http://tysiacjedenpomyslowipasji.blo...czne-hity.html |
|||||||||
|
|
|
|
#3094 | ||||||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
To chyba w Biedro ![]() Mam, mam, dzisiaj wzięłam ![]() Cytat:
E tam, zaraz będzie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
To i tak normalna cena, bo u mnie od 60 w górę zdzierają. A prawda taka, że na Allegro kupisz sobie taką ampułkę za 8-10 zł i możesz popsikać w domu .Przyuważ, jak się taki zabieg robi i do dzieła! Cytat:
Jest do kupienia
|
|
|
|
#3095 | |
|
Zakorzenienie
|
To dobrze
Cytat:
![]() A no chyba,że tak ![]() Nie, szkoda mi było pieniędzy,a nie jestem jego fanką Ewa Farna ma świetny głos
|
|
|
#3096 | |
|
|
![]() Cytat:
O Farnej czytałam ![]() Pewnie z biby pomaturalnej wracała ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Aga się świeci online i nic nie pisze ![]() Gdzie polazła ja się pytam? Krem Ci dzisiaj wysłałam ![]() Teraz muszę się zmobilizować i zrobić dla Kasi, tylko się zastanawiam, czy nie lepiej, jak już ten krem jadowy będzie rozebrany, żeby nie stał w lodówce i tracił na ważności.
|
|
|
|
#3097 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Lepsza Ewa Farna niż Maryla Rodowicz ![]() To pewnie już prawie Ci nic z nich nie zostało? ![]() Cytat:
![]() Skąd wiedziałaś? A ja z kolei zapomniałam smsa wysłać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dzięki |
||||
|
|
|
|
#3098 | |
|
|
Cytat:
![]() No... jakieś 10 lat temu najbidniej No... może 7 [na takim maratonie koncertowym z obecnym TŻ'tem na dobre się spiknęłam ]Pisze, bo do tablicy wywołana A proszę bardzo. Mam nadzieję, że sprawdzi się tak samo dobrze jak u mnie.
|
|
|
|
#3099 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
Cytat:
A te nowe nabytki : "psikace" znalazłam : http://www.cosmetic24.pl/Mythic_Colo...loru-1349.html i te dwa pozostałe : do nawilżania i w ten do wzmocnienia . Tylko że u mojej fryzjerki te "olejki" są w przeźroczystych, żółtych butelkach . O cenę w salonie nie pytałam . Cytat:
Dzisiejsza młodzież ... Cytat:
Cytat:
Jak u nas była Rodowicz {bodajże dwa lata temu}, to atrakcje były wielkie . Z krzesła spadła !!! ![]() Cytat:
A żebyś wiedziała . Po lekturze fryzjerki ubywa ich w zastraszającym tempie . Ograniczyłam zaglądanie . ![]() Cytat:
A wiesz, że to przednia myśl : piękne włosy, a do tego - jaka figura Cytat:
A ja myślałam, że znowu przy włączonym zasnęła . Hłe, hłe, hłe ! Jadłyście już w tym roku truskawki ? Zjadliwe czy jeszcze kwaśne ? Miłego dnia |
||||||||
|
|
|
|
#3100 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na pewno Ale co jak co auto miała niezłe ![]() Cytat:
Wiem, gimnazjum jest bardziej rozrywkowe ode mnie ![]() Jadłam Za to jako 'koktajl'
|
|
|
#3101 | ||||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wróciłam do tego ostatnio Jest dostępny nawet w saszetkach, mogę Ci kliknąć na próbę 3x2ml za 10 zł. W sumie opłaca się nawet bardziej, niż z rozbiórki.Cytat:
jeśli nie chcesz, to odpiszę. Rozbiera się ciut wolno, bo z deczka ciemnawy jest w kolorze. Chyba jeszcze 3 słoiczki zostały. Cytat:
---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- No trzepie laska kasiorę, to ma i wozidlo, jak to mówią za południową granicą
|
|
|
|
#3102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piłyście może nowego Lecha cytrynowego?
|
|
|
#3103 |
|
Zadomowienie
|
Witam
![]() miałam dużo zajęc ostatnimi czasy i nie miałam w ogóle natchnienia na udzielanie sie ale podczytywałam systematycznie ![]() rozpoczynam juz nową pracę ... w barze szybkiej obsługi z jedzeniem ..nigdy nie pracowałam w gastronomii wiec to bedzie moj pierwsze raz za 2 tyg mam zaliczenia wiec i duuzo nauki - nie moge wszystkiego ogarnac. na domiar złego chyba przesilenie wiosenne mnie tak meczy...wciaz mi sie chce spac i jestem zmeczona - jak sobie z tym radzicie???
|
|
#3104 | |
|
|
Nie, nie piłam, jam abstynent przymusowe.... chociaz od czasu do czasu już sobie pozwalam
![]() Przeczytałam wczoraj, że Karmi wypuściło kiedyś limitowana edycję piwa o smaku ananasowo-kokosowym ![]() Cytat:
Czy to drugi etat? Enyłej - gratuluję ![]() Sama kiedyś robiłam w 'barówie', ale to bardziej dyskoteka była ![]() przesilenie tez mnie łapie. Kolo 17 zazwyczaj mam kryzys i przysypia mi się, często koło 20 padam na krótka chwilę... no ale po 1 się kładę spać, więc to może i przez to po części.
|
|
|
|
#3105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3106 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3107 | |
|
|
Cytat:
. W sumie praca fajna, zwłaszcza, jak zespół zgrany, chociaż i męcząca, ale to zależy od intensywności ruchu ![]() Aaaaaagaaaaa, no polazła znowu Wywołana do tablicy teraz pewnie na szybko posta skleci
|
|
|
|
#3108 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Nieprawda, w trakcie pisania posta byłam
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie tym razem Jeszcze nie miała okazji, cena skutecznie mnie zniechęca - ostatnio widziałam po 15 zł za kilogram ![]() A ode mnie to już w ogóle Cytat:
Bo wiesz, jak do Ciebie przyjadę to musimy to pyszne winko razem wypić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
O gotowaniu na parze sobie czytam, bo to zdrowe podobno ![]() Zastanawiałam się nad kupnem parowaru, ale boję się, że użyję kilka razy, a potem będzie służył za dekorację i kurz zbierał Może na początek kupię nakładkę na garnek
|
|||||||
|
|
|
|
#3109 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
W błąd Was wprowadziłam . Ale to dlatego, że ja ślepa i zapominalska . To nie Ewa Farna ma być u nas, a Ania Wyszkoni . Cytat:
Tak przypuszczam . Cytat:
Cytat:
Nie tak dawno, pierwszy raz w życiu, spróbowałam to coś, co się Desperados nazywa . Fuj ! Cytat:
Nic ciekawego . Chciała swoją dupencję na krzesło posadzić i nie trafiła . Cytat:
No to u mnie lepiej . Już po 8,oo zł. Cytat:
Nie - "podobno", ale - "na pewno" . Bardzo dobre, no i zdrowe. A jakie smaczne . Bawiłam się w to przez lat wiele . Teraz nie chce mi się dla mnie jednej . Ale polecam . Cytat:
Parowar miałam kiedyś . Jak na moją pracowitość : upierdliwy był, szczególnie do zmywania . No i z tworzywa . Potem dorobiłam się zestawu garnków Zeptera. Teraz mam zestaw garnków Philipiaka . Leżą w szafce i odpoczywają . Używam sporadycznie . Zbyt leniwa jestem . Z tym dokupieniem tylko wkładki, to dobry pomysł . Tylko musisz dokładnie sprawdzić czy średnica wkładki jest taka sama jak Twój garnek , no i - czy pokrywka szczelnie przylega . A więc - nie w internecie zakupy, tylko - na macanego . Co do kuchennych rzeczy, to ja od pół roku wściekła chodzę . Kupiłam sobie maszynkę do mielenia mięsa {Zelmer}. U mnie w sklepach tylko gotowe mielone, a ja chciałam kupić kawał mięsa {np. indyka} i sama mielić . Wiem co jem i tłustość mogę regulować . Nie wiedziałam, że są też takie same maszynki z tzw. szatkownicami . Idealne do surówek . Dopiero zobaczyłam to ustrojstwo u znajomej . Mogę dokupić taką szatkownicę za coś ponad 100,oo zł. Chodzę koło tego już parę miesięcy. Dlaczego wściekła ? Koszt maszynki + dokupionej szatkownicy jest ponad 70,oo zł większy niż kompletu . A ja się centuś ostatnio zrobiłam . Miłego dnia |
|||||||
|
|
|
|
#3110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj się świetnie bawiłam przed tv na ich koncercie na Top Trendy My zrobiłyśmy wczoraj babeczki i sernik na zimno z truskawkami ![]() A mnie smakuje Tak samo jak i jabłkowy/cytrynowy Redd's
|
|
|
#3111 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj też już po 8 wiedziałam, ale dla mnie to w dalszym ciągu drogo Jak spadną jeszcze o połowę to kupię ![]() Ja się nie mogę czereśni doczekać Kilogram na raz to dla mnie pikuś Cytat:
) to się załamałam, bo w mojej głowie stanęłam na ponad 10 cm mniej Nie wiem jak to się stało, że mam tyle ile mam... ![]() Cytat:
![]() Jest koło mnie taki mały sklepik z AGD, myślałam, żeby tak iść i sprawdzić czy będzie coś takiego, ale kiedy się już wybrałam to pocałowałam klamkę bo tylko do 13 ![]() Na allegro jest takie cuś - http://allegro.pl/koszyk-wklad-do-go...375075677.html Cytat:
![]() Podziel się ![]() Też lubię. I Gingersa. Szkoda, że nie ma już cynamonowego, bo mogłam pić i pić...
|
||||
|
|
|
|
#3112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zapraszam ![]() O dawno nie piłam Wino w piwie z Fortuny też jest pyszne Pomalowałam się tymi cieniami,co Wam pokazywałam. Masakra
|
|
|
#3113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle praktycznie wszystkie owoce. Z warzywami już gorzej ![]() Paczką wyślij ![]() Uwielbiam wszystkie piwa z Fortuny, a najbardziej chyba Fortunę Czarną Wina w piwie nie znam. Może masz na myśli Fortunę Wiśniową? Zrób nam poka poka to my ocenimy |
|
|
|
|
|
#3114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oki ![]() Wiśniową Nie wiem dlaczego napisałam 'wino' Czarnej nie piłam,ale współlokatorka mówiła,że średnia ![]() Zaraz zrobię i wrzucę do albumu ![]() ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Dodałam,nie chce chwycić mi kolor z zamkniętymi oczami ;o I proszę się nie śmiać ze mnie
|
|
|
#3115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I brokuły polubiłam ostatnio. Brukselka też nie jest zła ![]() Wiesz, zależy co kto lubi. Ja uwielbiam słodkie piwa, a Fortuna Czarna jest chyba najsłodszym piwem jakie kiedykolwiek piłam Pamiętam jak byliśmy ostatnio w barze i pytam barmana o jakieś ciemne słodkie piwo, on mi tam wymienia jakieś i na końcu dodaje, że bardzo słodka jest właśnie Fortuna Czarna, ale to taka naprawdę słodka, a ja na to "biorę"
|
|
|
|
|
|
#3116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ojj to nie będzie dla mnie Dodałam jeszcze zdj pomadki, którą ostatnio kupiłamw Rossie Długo się trzyma
|
|
|
#3117 |
|
Zakorzenienie
|
Asia, dostałam krem, ślicznie dziękuję
On jest do stosowania na noc? |
|
|
|
|
#3118 | ||||||||
|
|
Cytat:
Nie wiem ja długo , Dzida mnie pożąda o 5 rano ![]() Cytat:
Dobrze, że nie Candy Girl Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mi też takie piwa nie podchodzą. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Łzy kiedyś bardzo lubiłam, nie wiem, co się teraz z nimi dzieje... Reddsy bardzo lubię, mniam-mniam ![]() Nie jest źle, chociaż mam wrażenie, że nie Twoje kolory. Jakoś mi bardziej ciepłe tonacje do Ciebie pasują ![]() Lubię warzywa Oprócz gotowanej marchewki, ale za to surową bardzo lubię. Brukselkę brokuły, kalafior, fasolkę szparagową, ogórki, kukurydzę... Jak byłam mała, to chodziłam do ogródka i zjadałam prosto z krzaczka ogórki albo zielony groszek na przykład. Pomidoryyyyyy [Aga ]---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Your welcome ![]() W sumie na noc, bo z olejkiem herbacianym i się dłużej wchłania, ale jak masz skórę suchą, to i na dzień można zastosować. Wszystko zależy od szybkości wchłaniania.
|
|
|
|
#3119 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
A ja ich od samego początku nie lubiłam i sama nie wiem dlaczego, bo pioseneczki mają takie w ucho wpadające . Cytat:
Oj, też lubię bardzo . Cytat:
Wolałabym już to : http://allegro.pl/show_item.php?item=2375036480 . To moje jest podobne . Śliwki - tak, winogrona - nie . Ja mam dzisiaj . Na parze ! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jakby tu delikatnie powiedzieć ?! Ja nie chciałabym u Niej pracować { }. Cytat:
Jak mi w łeb wtłaczają wszyscy lekarze : gotowana marchewka jest niezdrowa. Każą wyrzucać z zup . Pomidory - fuj ! Miłego dnia |
||||||
|
|
|
|
#3120 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Serio Bajm Lubię te stare piosenki, przez Czesława i Gabe Kulke polubiłam "Co mi Panie dasz" Co do strojów to nie przywiązuję,aż takiej uwagi,ale co jak co Beatka się dobrze trzyma i wygląda rewelacyjnie ![]() Łzy lubiłam razem z Anią Wyszkoni, teraz kompletnie nie wiem jak wygląda nowa wokalistka(o ile takowa istnieje )Mnie malinowe nie smakują i te nowe takie średnie ![]() Też właśnie coś mi się tak wydawało. W sumie szkoda,bo eyeliner bym chciała wykorzystać ![]() W tamtym roku się dopiero do papryki przekonałam A teraz mam ochotę na fasolkę szparagową Pomidory uwielbiam Zwłaszcza ze śmietaną ![]() Cytat:
Nie jadłam chyba nigdy warzyw gotowanych na parze ![]() Nie słyszałam nigdy o tym
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:30.

A już miałam nadzieję, że pójdę na jakiś koncert

, Dzida mnie pożąda o 5 rano