|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koko-loko, wizaż spoko, rzućmy bukiet hen wysoko! PM 2012 cz. 24
Cytat:
witaj maluszku Cytat:
a jak ogladam swoje zdjecia to sie wsciekam
|
|
#4592 |
|
Zakorzenienie
|
idziemy do filmy
|
|
|
|
#4593 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4594 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
wzruszyłam sie
cieszę się że mieliście taki piekny ślub Cytat:
![]() piekne macie obrączki, marzą mi się właśnie takie Cytat:
za plan choć krótki jednak treściwy![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
"O losie kobiety decyduje miłość na jaką się godzi" "http://www.suwaczki.com/tickers/f2w3dqk3tx6grmp2.png" Edytowane przez gosiulka22 Czas edycji: 2012-05-25 o 23:01 |
|||||
|
|
|
#4595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#4596 |
|
Wtajemniczenie
|
jutro w końcu przyjeżdza mój kochany TŻcik
i raczej mnie nie będzie na wizażu bo nie widzieliśmy sie 3 tygodnie a przyjeżdza niestety tylko na 3 dni ![]() więc już dzisiaj składam jutrzejszym naszym PMką życzę wszystkich pięknych snów spełnienia, uśmiechu i życia w radości,w dozgonnej wzajemnej miłości |
|
|
|
#4597 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tył można byłoby trochę bardziej dopracować, bo coś tam nie gra, ale ogólnie jest ok![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale pani w salonie powiedziała, że suknie wymuszają postawę, więc mam nadzieję, że tak będzie
|
|
#4598 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
krwiaczek się wchłonie Cytat:
|
|||
|
|
|
#4599 |
|
Zakorzenienie
|
Spóźniona relacja ślubna
28.04.2012 Wstałam po godz. 7 , obudził mnie TŻ który przyjechał od siebie już rano (przewoził ciasta z cukierni do restauracji - on wstał o 5 rano). Jak go tylko zobaczyłam od razu uśmiech się pojawił na twarzy i wiedziałam że cokolwiek by się nie działo to i tak będzie to piękny dzień. Dodatkowo ucieszyło mnie słońce za oknem ![]() Pogadaliśmy, potem wspólne śniadanko - o 8:30 pojechałam wraz z świadkową do fryzjera, TŻ wrócił do łóżka by te kilka godzin dospać. Od fryzjera wyszłam po 10:30, fryzura wyszła dużo lepiej niż na próbnej. Wracając do domu po drodze odebrałyśmy bukiety z kwiaciarni. TŻ akurat nie było, kursował między domem a restauracją sprawdzając czy wszytko gra. W domu byłam po godz. 11, na godz. 12 byłam umówiona u kuzynki -świadkowej która wykonała mi makijaż ślubny. Wolną godzinkę spędziłam z rodziną nadzorując trwającą akcję przystrojenia domu. Z makijażu wróciłam 0 13stej. Powoli zaczynała zjeżdżać się rodzina TŻ (to 150 km drogi). Przywitałam się, spędziłam kilka chwil z nimi i nawet nie zauważyłam jak czas szybko uciekał. O 13:40 zaczęłam się ubierać - ja w jednym pokoju, TŻ w pokoju naprzeciwko ![]() Oczywiście to ja wyrobić się nie mogłam, TŻ zajęło to chwilkę, Największy kłopot miałam z założeniem soczewki - jedna za nic nie chciała mi się dopasować, ale po chyba 10 minutach udało się- a wszyscy w tym czasie już czekali na nas na dole. Jak zobaczyłam TŻ w garniaku to totalnie mnie zamurowało Zeszliśmy na dół razem, gdzie czekała już Pani fotograf i goście. Zaczęło udzielać się zdenerwowanie ponieważ orkiestra się spóźniała, ale zdążyli na czas. O 14:20 odbyło się wzruszające błogosławieństwo rodziców, potem ruszyliśmy do Kościoła. Wcześniej sprawdziliśmy czy mamy wszystkie dokumenty (poszły w ręce świadków). Po 14:30 byliśmy już w Kościele - przed Kościołem zauważyłam już sporo gości - przywitaliśmy się i poszliśmy wraz z świadkami (z mojej strony kuzynka-przyjaciółka, ze strony TŻ jego brat) podpisać dokumenty do rozmównicy. Jako że ślub braliśmy w klasztorze - sanktuarium turystycznym kręciło się trochę pielgrzymek, byliśmy chyba obfotografowani z każdej strony przez starsze babcie ![]() Dobre 15 minut staliśmy przed wejściem do Kościoła (świadkowie za nami) , słońce mocno przypiekało a my się wtedy mocno denerwowaliśmy- z całego dnia najbardziej stresujący czas to właśnie te 15 min. oczekiwania. Wreszcie wyszedł po nas ksiądz, przywitał się z nami i w uroczystym orszaku weszliśmy do Kościoła. Wnętrze było pięknie udekorowane - kwiaty przy ołtarzu były wykonane dokładnie z takich samych kwiatów co moja wiązanka ślubna ![]() Organista pięknie grał, ksiądz wygłosił krótkie ale treściwe kazanie o miłości, odpowiedzialności i szacunku do siebie. W czasie przysięgi nie mogłam uwierzyć że to się dzieje naprawdę - z mojej strony poszło bez problemu (chociaż cały czas krążyło mi w głowie - "i cię nie dopuszczę" Na koniec poszliśmy przed boczny ołtarz Matki Bożej - w tym czasie rozbrzmiewało "Ave Maria" grane na skrzypcach, gdy wychodziliśmy z Kościoła organistra zagrał marsz mendelsona. I co najważniejsze - gdy tylko wyszliśmy z Kościoła cały stres minął ![]() Zostaliśmy obrzuceni drobnymi monetami (dość bolesne to trochę było), potem dzieciaki pomogły nam zbierać. Przed Kościołem zrobiliśmy wspólne zdjęcie, potem nastąpił moment składania życzeń. 10-letni sąsiad w ramach niespodzianki odegrał nam na trąbce "sto lat" Pojechaliśmy na salę przed godz. 17, gdzie czekała już orkiestra. Tż wniósł mnie po schodach, potem szampan, życzenia, i obiad. Nasz pierwszy taniec bez problemu, (oklepana Paula - "Od dziś" ale tekst idealnie pasował do naszej historii) życzenia dla rodziców też (orkiestra puściła nagranie Preludum - "to dzięki wam" a my w tym czasie podziękowaliśmy bez mikrofonu) Tort był pyszny - śmietankowy z dodatkiem tiramisu Ogólnie staraliśmy się w tym dniu nie pominąć żadnych gości w rozmowie i tańcu. Nie mieliśmy w ogóle oczepin - kawalerów było nie więcej niż 3, panien też i nie chcieliśmy ich na siłę wypychać na salę. Orkiestra spisała się super - wszyscy od początku chwalili - nawet kelner przyszedł do nas się pytać skąd taką mamy.Jedzonko do nieprzejedzenia. Wesele skończyło się 0 3 nad ranem - byliśmy już wtedy prawie sami na sali, orkiestra dalej grała a my sobie razem tańczyliśmy - dostaliśmy od nich w dedykacji piosenkę "ślubne prezenty" która już zawsze będzie kojarzyć się nam z tym dniem. Co do alkoholu ja nie piłam prawie wcale (tylko winko), TŻ za całe wesele wypił może z 4 kieliszki. Wróciliśmy do domu mocno po 4 rano, padnięci ale bardzo szczęśliwi. TŻ z nocy ślubnej pamięta że wyciągał mi nad ranem ponad 50 wsuwek do włosów .Odpoczęliśmy dopiero na naszym tyg. miodowym ![]() W tym dniu najbardziej liczył się dla mnie TŻ, jego miłość, obecność, bliskość, a wszystkie te rzeczy tak długo planowane to tylko mało znaczące dodatki i nawet nie zwraca się na to uwagi.
Edytowane przez maruda80 Czas edycji: 2012-05-27 o 17:49 |
|
|
|
#4600 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tu ciocia Audrey ![]() Rośnij zdrowo i szybciutko ![]() Cytat:
![]() Jakbyś miała takie pituty jak ja to być się tak prostowała jak struna Odwiozłam mojego TŻta i jeego świadka na ten kawalerski, byli sami faceci, śmiałam się że przyjechałam zatanczyć a nikt nie chce mnie oglądać A teraz idę spać bo coś niedospana jestem po wczorajszej pobudce, a dziś zamiast spać do 8.30 to o 7 już miałam oczy jak 5 zł Branoc ![]() MARGIDKO
EWUSZKO ![]() To już juuutroooo jutro o tej porze będziecie się szykować do oczepin ![]()
|
|
#4601 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mam nadzieje ze troche zmadrzal ![]() ma takie piekne domy weselne a nie potrafi tego wykorzystac tylko sobie opinie psuc.. no nie ogarniam... mozg mi paruje, ale mam nadzieje ze dobrze Cytat:
![]() Pamietaj ze jak juz bedziesz na gorce, to pozniej juz musi byc z gorki ---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ---------- Cytat:
Cytat:
Badz grzeczne i trzymaj sie zdrowo Cytat:
piakna relacja i zapewne dla Was wspanialy jedyny i niezapomniany dzien Cudownie ze wszystko sie udalo
|
|
#4602 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Uwielbiam Cytat:
![]() Kindzi się chyba noc poślubna przedłużyła Któraś z was pisała, że włączyło jej się ostatnio takie "I love you..." teraz ja tak mam i chciałabym żeby tak już zostało.I tak jak niektóre piszą że zawodzi je rodzina, że mają głupie wymówki... mnie dzisiaj zaskoczyła pewna osoba z którą nie mieliśmy zbyt dobrych stosunków swego czasu. Bo tak strasznie i szczerze się cieszyła i była zaskoczona że zapraszamy ja na wesele. Jak na razie nikt oficjalnie nam nie odmówił, i trochę się stresujemy jak wszystkich pomieścić na sali, ale ile by nas nie było, jakoś się zmieścimy... naprawdę nabrałam optymizmu i się cieszę tym wszytskim.
Edytowane przez chocolate muffin Czas edycji: 2012-05-26 o 00:37 |
||
|
|
|
#4603 | |||
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki, miałam bardzo zalatany tydzień. Raz w tygodniu wpadłąm, poczytałam co słychać, ale nawet nie miałam siły odpisać. Okropnie się czułam (i nadal czuje) wyskoczyła mi jakaś mega swędząca wysypka, obawiałam się, że to półpasiec, ale byłam u lekarza i to "tylko" uczulenie pokarmowe...
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;34263047]nie wiem kiedy by to wystrzelić a dwa że będą u nas niemowlaki i mogą się wystraszyć a na sali jednak echo niesie[/QUOTE]Przed wejsciem na salę, np po stłuczeniu kieliszków i chlebku... Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Jutro może skończę czytanie was. Dobranoc...
|
|
#4604 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczynki
![]() koocurku wiadomość dla Pani/Pana Kropki - czekamy na Ciebie rośnij zdrowo ![]() audrey pazurków już nie mam jak poprawić, na codzień nie noszę żelkow, już trudno ![]() ja wczoraj miałam pracowity wieczór,byliśmy umyć i zatankować autoa odebraliśmy gościa z pociągu, spakowaliśmy się, rozmroziłam też lodówkę ![]() dzisiaj wstałam o 4.30 - wyspana ![]() jest bardzo ładna pogoda, ani jednej chmurki tylko chłodno - jakieś 10 stopni w tej chwili idę zrobić sobie kawę, a Was proszę pomyślcie o mnie o 13 - trochę się stresuję
Edytowane przez MARGIDA Czas edycji: 2012-05-26 o 06:40 |
|
|
|
#4605 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Margido i Ewuszko - życzę Wam, żeby dzisiejszego dnia wszystko się udało, słońce świeciło mocno a marzenia spełniały. Bawcie się dobrze!
tumblr_ly09fuF6vG1qedcspo1_400_large.jpg |
||
|
|
|
#4606 |
|
Zakorzenienie
|
Margido i Ewuszko- oby ten dzień zapisał się w waszej pamięci jako ten naprawdę najpiękniejszy w życiu
Przy okazji najpiękniejsze życzenia dla wszystkich naszych wizażowych mam: klauduska, Magrida no i wy nasze kochane fasolkowe - MiciaKicia i kocurek |
|
|
|
#4607 |
|
Wtajemniczenie
|
Margidko Ewuszko Wszystkiego najwspanialszego w dzisiejszym WIELKIM DNIU
![]() Połamania obcasów ![]()
|
#4608 |
|
Zakorzenienie
|
Margido i Ewuszko Życzę dużo szczęścia i miłości. Niech ten dzień będzie najpiękniejszym dniem w Waszym życiu i każdy kolejny będzie równie wspaniały Maruda Piękna relacja
|
#4609 |
|
Zakorzenienie
|
Najlepsze życzenia dla naszych wizażowych mam
|
#4610 |
|
Zakorzenienie
|
świetna relacje i boskie zdjęcia
![]() To my do kościoła potrzebujemy jakieś dokumenty? Nikt nam nie powiedział, od czego ci księża są Dowody nasze i świadków zgaduję? Coś jeszcze?
|
|
#4611 |
|
Zakorzenienie
|
Margido i Ewuszko wszystkiego najlepszego w tym szczególnym dniu Waszych ślubów. Aby dzisiejszy dzień był idealny. Wielkiej miłości która będzie coraz silniejsza z każdym dniem.
---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- marudo za spóźniona ale za to jak piękną relacje ![]() Później dodam do zestawienia ![]() ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Dziewczynki z 2.06 jak tam końcówka przygotowań?
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2012-05-26 o 11:19 |
|
|
|
#4612 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie sobotnio!
maruda super wzruszająca relacja Wszystkim dzisiejszym PM-ką wszystkiego naj naj najlepszego na nowej drodze życia. Pogoda jest piękna przynajmniej u mnie wiec wszytko na pewno się pięknie uda. A ja zmykam do sprzątania jak zwykle będę całą sobotę biegać z mopem
|
#4613 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Margido, Ewuszko wszystkiego najlepszego, dużo miłości i aby ten dzień był najpiękniejszym dniem w waszym życiu |
|
|
|
|
#4614 |
|
Zakorzenienie
|
Maruda- piękna relacja !
![]() Wszystkim dzisiejszym PM'kom z całego serca życzę cudownej, wiecznej miłości
Aby ten dzień na zawsze zapadł w Waszych pamięciach jako jeden z najpiękniejszych w życiu ![]()
|
#4615 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Dzisiejsze kochane PMki - oby ten dzień przerósł Wasze marzenia, był najpiękniejszy i najlepszy. Dużo szczęścia na każdy kolejny wspólny dzień |
||
|
|
|
#4616 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() Relacje Marudy zostawiam sobie na wieczor a tymczasem Margido, Ewuszko Ogromu milosci w tym szczegolnym dniu i jeszcze wiecej w kazdym kolejnym
|
#4617 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszę się bardzo, że Wam się wszystko udało mimo tych wcześniejszych stresów. Że ten dzień był piękny i tylko Wasz ![]() Cytat:
Dowody osobiste Wasze i świadków ![]() Margidko i Ewuszko z okazji tego pięknego dnia, życzę Wam uśmiechu i siły wschodzącego słońca, by Wasza radość u boku Waszych TŻtów nadawała blasku Waszym codziennym chwilom. Niech każdy dzień będzie pełen miłości i zrozumienia. Spełnienia kochane!
|
||
|
|
|
#4618 |
|
Rozeznanie
|
Możecie rzucić okiem czy ładne są te winietki?
![]() http://allegro.pl/winietki-na-stol-k...315894740.html - wzór 2 - fioletowe - wzór 3 - różowo-fioletowe |
|
|
|
#4619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko ciekawe jak z jakością wydruku.
|
|
#4620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:58.

witaj maluszku

a jak ogladam swoje zdjecia to sie wsciekam

oto efekty. Jeszcze nie wiem co z nią zrobię, Na weselu chyba nie bedę odwalać maniany i się przebierać. Nie jestem aż tak szalona. Tren nie ma podpięcia i nie chcę nic z tym kombinowac, bo zostanie ślad na sukni. Nie wiem też czy na sesję będę ją targać, bo niby gdzie miałabym się w nią przebrać. Póki co leży w szafie i czeka nie wiadomo na co. Tak naprawdę to kupiłam ją chyba tylko po to, żeby zobaczyć jak wyglądam w empire
już byłam załamana i myślałam gdzie tu iść do fryzjera.

tym wszystkim juz 

i chciałabym żeby tak już zostało.
a dwa że będą u nas niemowlaki i mogą się wystraszyć a na sali jednak echo niesie[/QUOTE]