|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3931 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Może kiedyś, już się staramy, jesteśmy w ciąży, i dzieci mamy!
Cytat:
oj jak milusio.. mój synek mnie przywitał ze słowem :Kocham Cie i dał buziaka.. tak miło się zrobiło,że nawet nie byłam na niego zła że narozrabiał troszke z samego rana... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3932 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() dziś Dzień Matki, więc wszystkim Mamusiom wszystkiego dobrego życzę ![]() ![]() Po południu jadę do mojej Mamusi z życzeniami - kupiłam jej filiżanki na stojaczku, każda w innym kolorze bo jakiś czas temu zagadywała o takie ![]() ![]() życzę miłego weekendu, bo pewnie nie będę miała czasu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3933 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3934 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Moje dziecko po wczorajszym dniu bez drzemki przespało pięknie całą noc do 9ej, a i tak wstał marudny, także dzień matki mam w złym humorze ![]() ![]() Wczoraj miałam telefon, że kuchnia już gotowa - tzn. meble ![]() ![]() ![]() ![]() Cieszę się, ze dziadziuś nam dał na lodówkę, mama z tatą mają mi przelać dzisiaj na kuchenkę, a teściowa na dzień dziecka zapłaci za łóżko dla synka ![]() ![]() ![]() ![]() A ja od rana segregowałąm wyprane ciuszki dla Michasi, i zrobiłam sobie listę, zeby czarno na białym widzieć co muszę dokupić, zaraz wam wstawię ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- no i co, nie da się załadowac: invalid file ![]()
![]() |
#3935 |
Zakorzenienie
|
Bao super, ze remont idzie do przodu
![]() ![]() Dziecko wraz z wiekiem chyba mniej się wychładza, prawda?? I niedługo mam nadzieję, ze farelka nie będzie potrzebna. |
![]() ![]() |
![]() |
#3936 |
Zakorzenienie
|
Madzia to czekam na inf. kiedy
![]() A co do farelki to właśnie kuzynka męża nadal jej używa, mała jest z września ![]() ![]() Martynka super! ![]() Apropo Dnia Mamy wczoraj na uroczystości jedna mama powiedziała, że jej córa piosenkę zaśpiewała jej piosenkę (tą co uczyłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3937 |
Zakorzenienie
|
Może jak wprawy nabierzemy i będziemy ją szybciej kąpać i ubierać to farelka nie będzie potrzebna.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3938 |
Zakorzenienie
|
Amani, super jest ten tytuł
![]() Blonde, to miłych snów ![]() ![]() Gosia, opalisz się chociaż siedząc przy piaskownicy ![]() ![]() ![]() Bika, brawa za kolejny tydzień ![]() Ana, ja się jeszcze może szarpne na te soczewki ![]() Madzia, widzisz niby taka mała istotka, a już taka mądrusia, że czuje gdzie jej domek i mamusia. i super że z kąpielą lepiej, teraz już tylko do przodu ![]() e_velku, jakie miłe życzenia ![]() ![]() ![]() Bao, ostro się bierzesz za kompletowanie Michaśkowych ciuszków ![]() ![]() ![]() no a remont.... cuda i wianki! Idzie Wam to piorunem, no i tyle pomocy ile dostaliście to... ho ho ! pozazdrościć. Ana, patrz jak Twoje piosenki rozczulają mamusie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Kocham tego mojego durnia, naprawdę... byłam zła że zaraz po pracy pojechał do gliwic, i tyle wiedziałam. Było mi smutno i piszę do niego że mam dziś smutnawy nastrój a on zadzwonił zapytać czy coś się stało, bo przecież on się martwi że mam taki nastrój, potem dzwonił znów, jak sobie radzę w domku i pochwalić się że jego siostra już tam jakiś mecz wygrała (bo jechali na streetball). No i powiedział że zadzwoni za chwilkę znów... ![]() ![]() Pralka kończy prać, podłogi powycierane, i kuchnia pomyta, chyba dziś nic więcej nie zrobię. No może poodkurzam. a i mam przygotowaną już szafkę na ciuszki Kamila, tylko nie wiem na kiedy zaplanować sobie pranie ciuszków. Może początkiem lipca? Nie wiem sama, ale chciałabym już ![]()
#3939 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3940 |
Zakorzenienie
|
Baobabku, a może zmniejsz bo za duże? a w jakim pliku to masz? zdjęcie ? skan ?
#3941 |
Zakorzenienie
|
Czesc, witam sie w kolejny szkolny weekend
![]() Tytul watku bardzo mi sie podoba ![]() My wczoraj juz obeszlismy dzien matki. Upieklam dwa rodzaje babeczek, porobilam paczuszki i dostala mama i tesciowa...a dla mamy jeszcze prezent kupilam...tesciowa dostala kwiatka od TZ, widac na prezent nie zasluzyla ![]() Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2012-05-26 o 10:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#3942 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3943 |
Zakorzenienie
|
Butter, moja teściowa nic nie dostanie ale sama sobie na to zapracowała, bo dzieciom nawet urodzin nie robiła, życzeń sobie nie składali i jej dzieci też takich świąt nie obchodzą. Ale... uważam że sama sobie jest winna, bo takie rzeczy się z domu wynosi.
---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Bao, worda chyba tak nie idzie wkleić, może skopiuj to i wklej nam jako posta ![]()
#3944 |
Zakorzenienie
|
nie da się bo wychodzi porozrzucane i nie widać co do czego:/
#3945 |
Zakorzenienie
|
wiem!!! Bao, otwórz worda, daj printscreena, wklej do painta, zapisz i wstaw jako obraz
![]()
#3946 |
Zakorzenienie
|
Madziu oby Maja polubila kapanie
![]() ja 2 lata temu w dzien matki wlasnie dowiedzialam sie ze bede mama, jakie to piekne bylo ![]() a dzis zeby mi milo bylo synek zrobil pobudke 5.05 ![]() my zazwyczaj mamom kupujemy cos slodkiego
#3947 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3948 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a pranie ciuszków zaplanuj tak żeby je słuszyć na dworze ![]()
![]() |
#3949 | ||
Zakorzenienie
|
O kurcze, dajcie znać jak poprawić to zaraz to zrobię
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Szkoda z tą listą, chętnie bym poczytała ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3950 |
Zakorzenienie
|
Bao, czytelne
![]() ![]() Gosia, no to lipiec będzie w sam raz ![]()
#3951 |
Zakorzenienie
|
Strong spróbuj, spróbuj jeszcze z tymi szkłami
![]() Butter ale super pomysł z tą paczuszką!! Bomba! Bao ja nie widzę, jakieś to malutkie... A dla mamusi mojej mam kwiaty i kubek, który sama ozdobiłam (przy okazji jak dzieci ozdabiały swoje) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3953 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli jednak bylo jej zimno ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A moje dziecko wstalo dzis o 8:15 przyszla do mnie do lozka (ja udawalam ze spie) a ona mnie poglaskala po glowie i powiedziala "moja moja" i pocalowala mnie ![]() ![]() ![]() czestuje kawusia mrozona i ciastem....burakowym ![]() i przyznaje bez bicia ze Was nie nadrobilam i chyba nie nadrobie (kurcze a nie lubie tak nawet nie przeleciec ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3954 |
Zakorzenienie
|
Baobabek rzeczywiscie duzo tego
![]() przyjemnego siedzenia, ja ide ziemniaczki obierac ![]()
#3955 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki!
Dawno mnie nie było, powiem szczerze że zgubiłam się w tym wątku, wchodziłam co kilka dni a do nadrabiania było coraz więcej i już po prostu tego nie ogarniałam. U nas wszystko ok, ciążowych dolegliwoście nie miałam, czujemy się świetnie, dzidzia rośnie, brzuszek na razie mały, płci jeszcze nie znamy bo gin nie chciała nic mówić bo to podobno za wcześnie, za 2 tyg następna wizyta więc zobaczymy ![]()
#3956 |
Zakorzenienie
|
Strong, masz racje, jesli tesciowa nie kultywowala takich tradycji to ma za swoje...
Onyks, upieklam male babeczki piaskowe z owocami lesnymi i miniserniczki chalwowe z truskawkami. Podobno pyszne, ja dietuje, wiec nie jadlam ![]() Ana, dzieki za docenienie pomyslu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3957 | |
Zakorzenienie
|
dzięki
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3958 |
Zakorzenienie
|
#3959 |
Zakorzenienie
|
my mieszkamy z babcią P. (matką teściowej) w dodatku teściowa mieszka w bloku a my w domu i ogrodu nie ma , siedzi na emeryturze to się nudzi, to przyłazi, ale nie wpadnie na to, że my po pracy chcemy mieć spokój i chcemy posiedzieć sami
![]() ![]() ja mam takie odczucia, że im bardziej ona się narzuca tym mniej ja mam chęci by się z nią spotykać, bo jak ktoś codziennie przyłazi, to się nawet za nim nie zatęskni tylko człowieka nerwy biorą-ile można.... ![]() Kotek ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2012-05-26 o 12:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#3960 | |
Zakorzenienie
|
Ja zawsze sumienni nadrabiam
![]() Co to tytułu, to było już o pizzy więc może być o rurkach ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:10.