Może kiedyś, już się staramy, jesteśmy w ciąży, i dzieci mamy! - Strona 132 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-26, 09:55   #3931
martynka1916
Wtajemniczenie

GG do martynka1916
Dot.: Może kiedyś, już się staramy, jesteśmy w ciąży, i dzieci mamy!

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Cześć

Kathe nic nie jest dziedziczne w tej kwestii. Moja mama w obu ciążach wymiotowała do 5 miesiąca a ja ani razu

strong jakoś daliśmy radę się spakować Jestem w szoku jak mała jest przyzwyczajona do swojego domu. Wczoraj nawet na ręce nie chciała do nikogo bo płakała, a tylko poczuła mnie i cisza

Amani oj tak, cudny teraz mamy okres. A z mężem jest tak dobrze, że nie wiem kiedy mieliśmy taką sielankę. Nawet zmęczenie w niczym nam nie przeszkadza.

Kasiu dla teściowej wrrr

Bikuś tak, tak to unosząca się macica, też tak miałam.

Ana musze się umówić na sesję, ale na bank bym chciała w ciągu tych 2 tygodni.

Tynkusia śliczne ubranka.

Emilko super, że nie musisz zostawiać w szpitalu

Wczoraj była u nas moja ciocia położna zdjąć mi szwy i od razu jej powiedziała o problemie z kąpaniem. A że wpadli z mamy bratem tak na posiedzenie bo chyba do 1 nad ranem byli to powiedziała, ze mi pomoże ją wykąpać. Nagrzałam łazienkę farelką i super. W wodzie troszkę popłakała jeszcze ale podczas ubierania już nic i nawet nie chciała cycka od razu po. Tak więc biorę farelkę do domu i zobaczymy.

A dziś mój pierwszy Dzień Matki a moje dziecko przywitało mnie ślicznym uśmiechem z rana

oj jak milusio.. mój synek mnie przywitał ze słowem :Kocham Cie i dał buziaka.. tak miło się zrobiło,że nawet nie byłam na niego zła że narozrabiał troszke z samego rana...
martynka1916 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-26, 09:56   #3932
e_vel
Wtajemniczenie

Witam
dziś Dzień Matki, więc wszystkim Mamusiom wszystkiego dobrego życzę a i tym co pod serduszkiem mają dzidziusie też

Po południu jadę do mojej Mamusi z życzeniami - kupiłam jej filiżanki na stojaczku, każda w innym kolorze bo jakiś czas temu zagadywała o takie Teściowa dostała już prezent

życzę miłego weekendu, bo pewnie nie będę miała czasu
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-26, 09:56   #3933
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martynka1916 Pokaż wiadomość
oj jak milusio.. mój synek mnie przywitał ze słowem :Kocham Cie i dał buziaka.. tak miło się zrobiło,że nawet nie byłam na niego zła że narozrabiał troszke z samego rana...

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-26, 10:02   #3934
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

Cytat:
Cześć

Kathe nic nie jest dziedziczne w tej kwestii. Moja mama w obu ciążach wymiotowała do 5 miesiąca a ja ani razu

strong jakoś daliśmy radę się spakować Jestem w szoku jak mała jest przyzwyczajona do swojego domu. Wczoraj nawet na ręce nie chciała do nikogo bo płakała, a tylko poczuła mnie i cisza

Amani oj tak, cudny teraz mamy okres. A z mężem jest tak dobrze, że nie wiem kiedy mieliśmy taką sielankę. Nawet zmęczenie w niczym nam nie przeszkadza.

Kasiu dla teściowej wrrr

Bikuś tak, tak to unosząca się macica, też tak miałam.

Ana musze się umówić na sesję, ale na bank bym chciała w ciągu tych 2 tygodni.

Tynkusia śliczne ubranka.

Emilko super, że nie musisz zostawiać w szpitalu

Wczoraj była u nas moja ciocia położna zdjąć mi szwy i od razu jej powiedziała o problemie z kąpaniem. A że wpadli z mamy bratem tak na posiedzenie bo chyba do 1 nad ranem byli to powiedziała, ze mi pomoże ją wykąpać. Nagrzałam łazienkę farelką i super. W wodzie troszkę popłakała jeszcze ale podczas ubierania już nic i nawet nie chciała cycka od razu po. Tak więc biorę farelkę do domu i zobaczymy.

A dziś mój pierwszy Dzień Matki a moje dziecko przywitało mnie ślicznym uśmiechem z rana
a nie mówiłam:P farelka działa cuda cieszę się, że podziałało
Moje dziecko po wczorajszym dniu bez drzemki przespało pięknie całą noc do 9ej, a i tak wstał marudny, także dzień matki mam w złym humorze teraz wyszlismy na taras, jest dość chłodno, ale może się mu humorek poprawi
Wczoraj miałam telefon, że kuchnia już gotowa - tzn. meble ale jeszcze musimy się wstrzymać z montowaniem, bo trzeba płytki zafugować, skończyć ściany i pomalować, także może pod koniec tyg, albo w następną sobotę będzie już kuchnia na tip top kuchenkę i lodówkę kupimy w tyg. a zlew ma przyjść w środę po 15ej dopiero, takze i tak by mi teraz nie zamontowali całości bez tych rzeczy jejuuu już bliżej niż dalej, ale w czerwcu chyba jednak sie nie wprowadzimy
Cieszę się, ze dziadziuś nam dał na lodówkę, mama z tatą mają mi przelać dzisiaj na kuchenkę, a teściowa na dzień dziecka zapłaci za łóżko dla synka tylko, łóżko zamówię dopiero jak już będzie można meble wstawiać do mieszkania, bo bez sensu żeby mi tu przywieźli i za chwilę znowu na mieszkanie wieźć siostra ma kupić komplet pościeli na dzień dziecka dla małego, a ja dokupie tylko kołdrę i podusię super pomoc
A ja od rana segregowałąm wyprane ciuszki dla Michasi, i zrobiłam sobie listę, zeby czarno na białym widzieć co muszę dokupić, zaraz wam wstawię nie uwzględniałam tylko ciuszków wyjściowych typu legginsy, tuniki, dresy, kombinezon, sukienki itp.

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ----------

no i co, nie da się załadowac: invalid file

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-26, 10:03   #3935
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Bao super, ze remont idzie do przodu Już się nie mogę doczekać jak pokażesz zdjęcia z postępów

Dziecko wraz z wiekiem chyba mniej się wychładza, prawda?? I niedługo mam nadzieję, ze farelka nie będzie potrzebna.

Stary 2012-05-26, 10:10   #3936
Ana***
Zakorzenienie

Madzia to czekam na inf. kiedy fajnie, fajnie!
A co do farelki to właśnie kuzynka męża nadal jej używa, mała jest z września może teraz przestanie w lato

Martynka super!

Apropo Dnia Mamy wczoraj na uroczystości jedna mama powiedziała, że jej córa piosenkę zaśpiewała jej piosenkę (tą co uczyłam) to od razu Jej łzy leciały)... to musi być niezwykłe!
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-26, 10:14   #3937
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Może jak wprawy nabierzemy i będziemy ją szybciej kąpać i ubierać to farelka nie będzie potrzebna.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-26, 10:25   #3938
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Amani, super jest ten tytuł
Blonde, to miłych snów i szybkiej regeneracji
Gosia, opalisz się chociaż siedząc przy piaskownicy a mi się tak ten Twój syncio podoba on ma oczka takie, kochające
Bika, brawa za kolejny tydzień
Ana, ja się jeszcze może szarpne na te soczewki jakoś te Nikitowe mnie przekonały i mówiłam TŻtowi wczoraj i pozwolił mi wydać pieniążki na ten cel, ale nie chce jeszcze teraz.
Madzia, widzisz niby taka mała istotka, a już taka mądrusia, że czuje gdzie jej domek i mamusia.
i super że z kąpielą lepiej, teraz już tylko do przodu
e_velku, jakie miłe życzenia dziękuję i wzajemnie i udanej soboty
Bao, ostro się bierzesz za kompletowanie Michaśkowych ciuszków ale postaraj się wkleić tę listę bardzo bym chciała zobaczyć
no a remont.... cuda i wianki! Idzie Wam to piorunem, no i tyle pomocy ile dostaliście to... ho ho ! pozazdrościć.
Ana, patrz jak Twoje piosenki rozczulają mamusie swoim dzieciaczkom też będziesz śpiewać

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

Kocham tego mojego durnia, naprawdę... byłam zła że zaraz po pracy pojechał do gliwic, i tyle wiedziałam. Było mi smutno i piszę do niego że mam dziś smutnawy nastrój a on zadzwonił zapytać czy coś się stało, bo przecież on się martwi że mam taki nastrój, potem dzwonił znów, jak sobie radzę w domku i pochwalić się że jego siostra już tam jakiś mecz wygrała (bo jechali na streetball). No i powiedział że zadzwoni za chwilkę znów... wybaczam mu chyba te nie poinformowanie mnie o wyjeździe

Pralka kończy prać, podłogi powycierane, i kuchnia pomyta, chyba dziś nic więcej nie zrobię. No może poodkurzam.
a i mam przygotowaną już szafkę na ciuszki Kamila, tylko nie wiem na kiedy zaplanować sobie pranie ciuszków. Może początkiem lipca? Nie wiem sama, ale chciałabym już
Stary 2012-05-26, 10:29   #3939
Baobabek
Zakorzenienie

Cytat:
Bao super, ze remont idzie do przodu Już się nie mogę doczekać jak pokażesz zdjęcia z postępów

Dziecko wraz z wiekiem chyba mniej się wychładza, prawda?? I niedługo mam nadzieję, ze farelka nie będzie potrzebna.
chyba tak, my tak kąpaliśmy chyba do 3-4 mca może krócej

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
Amani, super jest ten tytuł
Blonde, to miłych snów i szybkiej regeneracji
Gosia, opalisz się chociaż siedząc przy piaskownicy a mi się tak ten Twój syncio podoba on ma oczka takie, kochające
Bika, brawa za kolejny tydzień
Ana, ja się jeszcze może szarpne na te soczewki jakoś te Nikitowe mnie przekonały i mówiłam TŻtowi wczoraj i pozwolił mi wydać pieniążki na ten cel, ale nie chce jeszcze teraz.
Madzia, widzisz niby taka mała istotka, a już taka mądrusia, że czuje gdzie jej domek i mamusia.
i super że z kąpielą lepiej, teraz już tylko do przodu
e_velku, jakie miłe życzenia dziękuję i wzajemnie i udanej soboty
Bao, ostro się bierzesz za kompletowanie Michaśkowych ciuszków ale postaraj się wkleić tę listę bardzo bym chciała zobaczyć
no a remont.... cuda i wianki! Idzie Wam to piorunem, no i tyle pomocy ile dostaliście to... ho ho ! pozazdrościć.
Ana, patrz jak Twoje piosenki rozczulają mamusie swoim dzieciaczkom też będziesz śpiewać

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

Kocham tego mojego durnia, naprawdę... byłam zła że zaraz po pracy pojechał do gliwic, i tyle wiedziałam. Było mi smutno i piszę do niego że mam dziś smutnawy nastrój a on zadzwonił zapytać czy coś się stało, bo przecież on się martwi że mam taki nastrój, potem dzwonił znów, jak sobie radzę w domku i pochwalić się że jego siostra już tam jakiś mecz wygrała (bo jechali na streetball). No i powiedział że zadzwoni za chwilkę znów... wybaczam mu chyba te nie poinformowanie mnie o wyjeździe

Pralka kończy prać, podłogi powycierane, i kuchnia pomyta, chyba dziś nic więcej nie zrobię. No może poodkurzam.
a i mam przygotowaną już szafkę na ciuszki Kamila, tylko nie wiem na kiedy zaplanować sobie pranie ciuszków. Może początkiem lipca? Nie wiem sama, ale chciałabym już
no nie wiem jak inaczej wkleić?? próbowałam tak samo jak zdjecia się wkleja i wychodzi invalid file

Stary 2012-05-26, 10:31   #3940
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Baobabku, a może zmniejsz bo za duże? a w jakim pliku to masz? zdjęcie ? skan ?
Stary 2012-05-26, 10:32   #3941
ButterBear
Zakorzenienie

Czesc, witam sie w kolejny szkolny weekend

Tytul watku bardzo mi sie podoba

My wczoraj juz obeszlismy dzien matki. Upieklam dwa rodzaje babeczek, porobilam paczuszki i dostala mama i tesciowa...a dla mamy jeszcze prezent kupilam...tesciowa dostala kwiatka od TZ, widac na prezent nie zasluzyla

Hania

Edytowane przez ButterBear
Czas edycji: 2012-05-26 o 10:34
ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-26, 10:34   #3942
Baobabek
Zakorzenienie

Cytat:
Baobabku, a może zmniejsz bo za duże? a w jakim pliku to masz? zdjęcie ? skan ?
w word'dzie

Stary 2012-05-26, 10:37   #3943
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Butter, moja teściowa nic nie dostanie ale sama sobie na to zapracowała, bo dzieciom nawet urodzin nie robiła, życzeń sobie nie składali i jej dzieci też takich świąt nie obchodzą. Ale... uważam że sama sobie jest winna, bo takie rzeczy się z domu wynosi.

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------

Bao, worda chyba tak nie idzie wkleić, może skopiuj to i wklej nam jako posta
Stary 2012-05-26, 10:38   #3944
Baobabek
Zakorzenienie

nie da się bo wychodzi porozrzucane i nie widać co do czego:/

Stary 2012-05-26, 10:40   #3945
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

wiem!!! Bao, otwórz worda, daj printscreena, wklej do painta, zapisz i wstaw jako obraz

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-26, 10:43   #3946
metkaa
Zakorzenienie

Madziu oby Maja polubila kapanie

ja 2 lata temu w dzien matki wlasnie dowiedzialam sie ze bede mama, jakie to piekne bylo
a dzis zeby mi milo bylo synek zrobil pobudke 5.05

my zazwyczaj mamom kupujemy cos slodkiego
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-26, 10:45   #3947
Baobabek
Zakorzenienie

Cytat:
wiem!!! Bao, otwórz worda, daj printscreena, wklej do painta, zapisz i wstaw jako obraz
nie wiem czy jest czytelne, bo linijki znikły
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Bez☠tytułu.jpg (61,6 KB, 35 załadowań)

Stary 2012-05-26, 10:45   #3948
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:

dzięki Strong za komplementy pod adresem Wojtusia

a pranie ciuszków zaplanuj tak żeby je słuszyć na dworze
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-26, 10:48   #3949
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
onyks Żabcia ma złą datę porodu
O kurcze, dajcie znać jak poprawić to zaraz to zrobię

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
a nie mówiłam:P farelka działa cuda cieszę się, że podziałało
Moje dziecko po wczorajszym dniu bez drzemki przespało pięknie całą noc do 9ej, a i tak wstał marudny, także dzień matki mam w złym humorze teraz wyszlismy na taras, jest dość chłodno, ale może się mu humorek poprawi
Wczoraj miałam telefon, że kuchnia już gotowa - tzn. meble ale jeszcze musimy się wstrzymać z montowaniem, bo trzeba płytki zafugować, skończyć ściany i pomalować, także może pod koniec tyg, albo w następną sobotę będzie już kuchnia na tip top kuchenkę i lodówkę kupimy w tyg. a zlew ma przyjść w środę po 15ej dopiero, takze i tak by mi teraz nie zamontowali całości bez tych rzeczy jejuuu już bliżej niż dalej, ale w czerwcu chyba jednak sie nie wprowadzimy
Cieszę się, ze dziadziuś nam dał na lodówkę, mama z tatą mają mi przelać dzisiaj na kuchenkę, a teściowa na dzień dziecka zapłaci za łóżko dla synka tylko, łóżko zamówię dopiero jak już będzie można meble wstawiać do mieszkania, bo bez sensu żeby mi tu przywieźli i za chwilę znowu na mieszkanie wieźć siostra ma kupić komplet pościeli na dzień dziecka dla małego, a ja dokupie tylko kołdrę i podusię super pomoc
A ja od rana segregowałąm wyprane ciuszki dla Michasi, i zrobiłam sobie listę, zeby czarno na białym widzieć co muszę dokupić, zaraz wam wstawię nie uwzględniałam tylko ciuszków wyjściowych typu legginsy, tuniki, dresy, kombinezon, sukienki itp.

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ----------

no i co, nie da się załadowac: invalid file
trzymam kciuki żeby sprawnie szło i żebyście się szybko wprowadzili

Szkoda z tą listą, chętnie bym poczytała

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Czesc, witam sie w kolejny szkolny weekend

Tytul watku bardzo mi sie podoba

My wczoraj juz obeszlismy dzien matki. Upieklam dwa rodzaje babeczek, porobilam paczuszki i dostala mama i tesciowa...a dla mamy jeszcze prezent kupilam...tesciowa dostala kwiatka od TZ, widac na prezent nie zasluzyla
Ooo a jakie piekłaś?? Może też się pokuszę...

Wybrałam pielęgnację włosów z marką Braun
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-26, 10:49   #3950
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Bao, czytelne dużo tego masz, ja to mniej więcej tyle samo mam, chociaż nie dopisałam jeszcze kilku sztuk. Jedyne co to kaftaników mam od groma i trochę bo około 20 sztuk wyjściowych rzeczy mam nie dużo ale narazie nie kupuje.

Gosia, no to lipiec będzie w sam raz
Stary 2012-05-26, 10:51   #3951
Ana***
Zakorzenienie

Strong spróbuj, spróbuj jeszcze z tymi szkłami

Butter
ale super pomysł z tą paczuszką!! Bomba!

Bao ja nie widzę, jakieś to malutkie...

A dla mamusi mojej mam kwiaty i kubek, który sama ozdobiłam (przy okazji jak dzieci ozdabiały swoje)
Stary 2012-05-26, 11:00   #3952
onyks
Zakorzenienie

Bao ja widzę

Ana, fajny pomysł na prezent

Wybrałam pielęgnację włosów z marką Braun
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-26, 11:05   #3953
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:

czyli jednak bylo jej zimno
Cytat:
Może jak wprawy nabierzemy i będziemy ją szybciej kąpać i ubierać to farelka nie będzie potrzebna.
niekoniecznie tu chodzi o Wasza wprawe poprostu kiedys przestanie jej byc "zimno"

A moje dziecko wstalo dzis o 8:15 przyszla do mnie do lozka (ja udawalam ze spie) a ona mnie poglaskala po glowie i powiedziala "moja moja" i pocalowala mnie kurcze i wiecie co....poplakalam sie skad ona wiedziala ze zwlaszcza dzisiaj bedzie to takie boskie

czestuje kawusia mrozona i ciastem....burakowym

i przyznaje bez bicia ze Was nie nadrobilam i chyba nie nadrobie (kurcze a nie lubie tak nawet nie przeleciec ) ale musze jeszcze zmienic posciel nam, Mai, wrzucic do prania, i zarobic na pizze

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-26, 11:12   #3954
metkaa
Zakorzenienie

Baobabek rzeczywiscie duzo tego

przyjemnego siedzenia,

ja ide ziemniaczki obierac
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-26, 11:16   #3955
mona_ja
Wtajemniczenie

Cześć dziewczynki!
Dawno mnie nie było, powiem szczerze że zgubiłam się w tym wątku, wchodziłam co kilka dni a do nadrabiania było coraz więcej i już po prostu tego nie ogarniałam.
U nas wszystko ok, ciążowych dolegliwoście nie miałam, czujemy się świetnie, dzidzia rośnie, brzuszek na razie mały, płci jeszcze nie znamy bo gin nie chciała nic mówić bo to podobno za wcześnie, za 2 tyg następna wizyta więc zobaczymy

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-26, 11:24   #3956
ButterBear
Zakorzenienie

Strong, masz racje, jesli tesciowa nie kultywowala takich tradycji to ma za swoje...

Onyks, upieklam male babeczki piaskowe z owocami lesnymi i miniserniczki chalwowe z truskawkami. Podobno pyszne, ja dietuje, wiec nie jadlam

Ana, dzieki za docenienie pomyslu

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-26, 11:42   #3957
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Bao ja widzę

Ana, fajny pomysł na prezent
dzięki rodzicom podobały się bazgrołki dzieciaków i kubek na kawę jak tralala

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Strong, masz racje, jesli tesciowa nie kultywowala takich tradycji to ma za swoje...

Onyks, upieklam male babeczki piaskowe z owocami lesnymi i miniserniczki chalwowe z truskawkami. Podobno pyszne, ja dietuje, wiec nie jadlam

Ana, dzieki za docenienie pomyslu
Stary 2012-05-26, 12:13   #3958
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość

za 21 tydz
Ale ten czas leci

za konika
Dziękuję
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-26, 12:13   #3959
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Kaska87, to u Was teściowa też na kąpanie przychodzi?
Cytat:
Cześć
Kasiu dla teściowej wrrr
my mieszkamy z babcią P. (matką teściowej) w dodatku teściowa mieszka w bloku a my w domu i ogrodu nie ma , siedzi na emeryturze to się nudzi, to przyłazi, ale nie wpadnie na to, że my po pracy chcemy mieć spokój i chcemy posiedzieć sami ale póki co do września jej nie ma

ja mam takie odczucia, że im bardziej ona się narzuca tym mniej ja mam chęci by się z nią spotykać, bo jak ktoś codziennie przyłazi, to się nawet za nim nie zatęskni tylko człowieka nerwy biorą-ile można....

Kotek

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2012-05-26 o 12:14
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-26, 12:15   #3960
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Oszalały i kto to niby ma nadrabiać
Ja zawsze sumienni nadrabiam

Co to tytułu, to było już o pizzy więc może być o rurkach przynajmniej nie będzie mnie mdliło na jego widok

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Bry w sobotę!

Bika 21 tydzień Zbieram szczękę z podłogi jak ten czas leci...
Zbieraj, zbieraj, nim się obejrzysz też będziesz miała 21 tc
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości