|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 |
|
Ola-Unhola
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2009 część XVI :)
Wróciłam 30 min temu
![]() Dobranoc
|
#4502 |
|
Ola-Unhola
|
![]() Miłego dnia Ja robię torcik dla Mamy, bo wczoraj było za późno już.
|
#4503 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Wpadlam sie przywitac bo zmykam zaraz na kawke do mamy ![]() milego dnia i moc radości Mamuśki
|
#4504 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Wszystkiego najlepszego Mamusie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ola nic sie nie stalo, mozesz mi przelac razem z wplata za koturny fioletowe
|
|
#4505 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Mamusie. Wszystkiego dobrego
Byliśmy nad rzeką pomoczyć nóżki Nagle podkowa, łzy jak grochy, mamusiu na rączki , idziemy szybko do domku. nie wiem czemu sie przestraszył. Nigdy sięnie bał cieni ani niczego podobnego. Wogóle niczego sie nie boi, a tu dziś taki zonk. Nawet jak już to słonko wyszło zza chmury to i tak chciał wracać do domu.A jak Ty się czujesz? Jakieś mdłości, smaki? Jak Zuzka reaguje na brzuszek? Maju powiedział, żeby odstawić duphaston bo nie ma po co go brać. Pojechałam na usg żeby sprawdzić czy z jajnikami i ogólnie jest ok. Wszystko dobrze. Przepisał tabl. anty i tyle ![]() A czemu kaski kupujecie do 52 cm? Jaki obwód głowy mają wasze dzieci? Alan ma 51 cm i my oglądalismy kaski 52-56 cm. Olu Idę odpocząc. P.S Wiecie co u Marioli?? Nie odzywałą siepo tej akcji z lotem.
Mój łobuziak Alanek ur. 12.07.2009 Pola jest z nami od 03.XI.2015 Edytowane przez agga19851985 Czas edycji: 2012-05-26 o 13:08 |
|
|
|
#4506 | ||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Cytat:
No nie przesadzaj. Kiedys przy okazji ![]() Ja mam kask z zeszłego roku i Jola też. Wtedy kupowałyśmy (Antek dostał w prezencie) do 52. W tym roku jeszcze pasuje, a w przyszłym kupimy juz pewnie nastepny przedział No wlaśnie u Marioli cisza ![]() Może jednak poleciała i jest w Polsce, oby ![]() Maju, może zostać do następnego zamówienia, nie ma problemu ![]() Jadę do Mamy z torcikiem ![]() Do później
|
|
#4507 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Kwiatki dla Was z okazji naszego święta ![]() *** Kuba przyszedł rano i mówi "Wszystkiego najlepszego i..., tato, co dalej?" , tata podpowiedział i Kubuś dokończył "I kocham" A potem był z małżem na zakupach i przywiózł mi bukiecik konwalii ![]() Dziewczyny, Mariola nie pojechała
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4508 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wszystkim dziekuje za troske i wszystkie mile slowa.
Jak juz Jola napisala - nie polecialam, za dluga to historia i nie chce mi sie pisac, bo za duzo mnie to nerwow kosztowalo i kosztuje nadal. Jutro robimy drugie podejscie, a wiec trzymajcie kciuki. Nie wiem na jak dlugo ew tam bedziemy, toretycznie moglabym byc 9 dni, ale moze uda mi sie cos wymyslic badz byc bezczelna nieco i bede prawie 2 tygodnie. Chociaz i te 9 dni mnie uszczesliwi. Psychicznie siadlam totalnie i nie mam sil na udzielanie sie w naszym watku. Ten tydzien byl dla mnie koszmarny Sciskam was mocno
|
#4509 |
|
Zakorzenienie
|
Mariolu mam nadzieje ze tym razem wszystko sie uda
![]() moj tato zdołowany bo liczyl na emeryturę ale brakuje mu 3 lata ![]() przepracowal 22 lata na kopalni a od 10 lat jest na rencie, myslal ze z racji wieku 50 dostanie ale musi miec 25 lat przepracowanych pani z Zusu powiedziala ze musialby dorobic te 3 lata - taaaa po zawale z kiepskimi wynikami( 22.06 bedzie mial koronografię) ![]() lekarz musialby wyrazic zgode a jak nie to czekac do 67
|
#4510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A na kopalni to nie jest emerytura po 15 latach?? tak zawsze myslałam a i ze zdrowiem przykro mi, mój tato też miał koronarografię a potem bajpasy. Ciężko dopracować te lata mu będzie hej posadziłam kwiatki w donicy i postawiłam na balkonie. Nikt ich nie zobaczy raczej, ale Oliwka chciała na balkonie mieć kwiaty zeby przyjęcia robić uwielbia robić przyjęcia.
|
|
|
|
|
#4511 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moj mial juz raz koronografię jakieś 7 lat temu a teraz mial złe wyniki testu wysilkowego i znowu bedzie mial robioną ![]() hehe moja uwielbia bawić sie w sklep- bierze wszystkie akcesoria z cukierni HK i swoj koszyk zakupowy, portfel moj stary z pieniedzmi(plastikowymi) i mowi ze na zakupy jedzie a potem jak skonczy to znowu ja mam kupowac a ona mi sprzedaje
|
|
#4512 |
|
Zakorzenienie
|
My z Oli też czasem w sklep się bawimy. Kiedyś zawsze mówiła ze wszystko kosztuje 5 zł, a ostatnio pytam jej ile płacę, a ona 36 złotych
![]() podniosła ceny ![]() ale mnie uczulił podkład Revlon Colorstay, miałam próbki dwóch kolorów no i dzisiaj testowałam jedną i taką pokrzywkę mam na twarzy, no i spuchłam na twarzy najadłam się proszków, może przejdzie .... |
|
|
|
#4513 |
|
Ola-Unhola
|
Mariolciu
![]() Trzymam kciuki, zeby tym razem się udało. Udanej podróży ![]() Wojtusiu, współczuję uczulenia. Ciekawe jaki składnik Cię uczulił. Idę robic chłopakom tartę z pieczarkami na cieście francuskim. A to Torcik Maminy. 2012-05-26 10.39.21.jpg Czestujcie się. Do później
|
#4514 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Poprosiłam wczoraj, będą smarować (a przynajmniej tak zadeklarowały), wcześniej nikt o to nie prosił ![]() Cytat:
Musi się udać ![]() A co oprócz pieczarek dajesz? Chyba, że trudne to nie mów Jak więcej niż 5 składników, to też nie ![]() .
|
|
#4515 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Łatwizna
|
|
#4516 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, musi się udać, no musi Ściskam i całuję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() To fajnie A Ty umiesz robić tarty? ![]() A gdzie przepis dla członków KGI?
|
|
|
#4517 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() W klubie
|
|
#4518 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4519 |
|
Ola-Unhola
|
Mam tylko pół monitora, nie trafiłam
|
#4520 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Edyta, śniło mi się dzisiaj, że w ciąży jesteś ![]() Miłej niedzieli
|
|
#4521 |
|
Ola-Unhola
|
Hej ![]() My dzisiaj piknikujemy w szkole. Zaraz sniadanie konczymy i lecimy. Pogoda ładna, mam nadzieję, ze chłopcy się wyszaleją na dworku. Miłego dnia
|
#4522 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() piekna pogoda wiec spedzimy niedziele na sloneczku ![]() koncze kawke i zmykamy na dwor, obiad mam wczorajszy wiec dzien lenia ![]() Jola jakas noc na takie sny chyba byla bo mi sie snilo ze ja rodzę i uwaga cala ciaze lakarz mowil ze dziewczynka a urodzilam chlopczyka ![]() ale mysle ze moj sen pewnie zwiazany ze zblizajacym sie porodem bratowej i kuzynki- obie jutro ida do szpitala milej niedzieli
|
#4523 |
|
Zakorzenienie
|
Wojtusiu, Ty się masz z tą alergią
ja kupiłam ten podkład Shiseido - jak chcesz to podeślę Ci przy okazji próbki tego podkładu MAP i Shiseido opcjonalnie możesz kupić 5 czy 10 m na wspólnych zakupach podkładu MAP - jak chcesz to napiszę Ci jak się zacznie zamówienie i poręcze za Ciebie, bo wiem, ze po kilku wpadkach nie bardzo chcą przyjmować nowe osoby Mariolko, żeby się udało
|
|
#4524 | ||
|
Wtajemniczenie
|
cześc
![]() marzy mi się dłuższy week, niewiem jak ja jutro pojdę do pracy :/ Cytat:
tylko mnie nosi ![]() Zuza jak na razie nastawiona ok, chce braciszka bo tatuś ją nastawił ![]() tabsy, czyli nie tolerujesz duphastonu? Cytat:
![]() i jak juz dojedziesz to baw sie dobrze i wypoczywaj ![]() [QUOTE=UnholyOne;34339027 A to Torcik Maminy. [/QUOTE]
|
|
#4525 |
|
Ola-Unhola
|
Ale ze mnie gapa....
Pojechalam do Galerii Mokotów do Maca kupić angy bazę...i co?....Zielone Świątki sklepy nieczynne ![]() Dlaczego nie napisałam tu, ze planuję? Napisałybym i byscie mi przypomniały Maju, cieszę się, że u Ciebie ok. A nosi, bo tak to jest ![]()
|
#4526 |
|
Zakorzenienie
|
hej
i po chrzcinach wszystko super się udało ![]() OlaÓnhola (nowa wariacja mojego męża) Jola a czytałaś o OmegaMed? ja podawałam L.jakiś czas temu,musiałabym znów jej kupić.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#4527 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() no tak, w miejscu nie moge usiedziec ![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- super ![]() nawet nie wiedziałam że miałaś
|
|
#4528 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia, piszesz o samym OmegaMed (bez miodzik)?
Mariolka do mnie napisała, są w Polsce Kolorowych
|
|
#4529 | |||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dobranoc
|
|
#4530 |
|
Zakorzenienie
|
Mariolu ogromnie się cieszę
![]() Sto lat i samych radosnych chwil dla Antosia ![]() Dobrej nocy wszystkim |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:48.

Nagle podkowa, łzy jak grochy, mamusiu na rączki , idziemy szybko do domku. nie wiem czemu sie przestraszył. Nigdy sięnie bał cieni ani niczego podobnego. Wogóle niczego sie nie boi, a tu dziś taki zonk. Nawet jak już to słonko wyszło zza chmury to i tak chciał wracać do domu.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)