Idzie raczek nieboraczek jak uszczypnie będzie znaczek! :) Mamy wrzesień-paź 2011 - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tutuł
"Koko Koko Mamuśki wrześ-paź są spoko!" 0 0%
"Dzieciaczki nam po podłodze zasuwają, na kawę i wizaż nam czasu nie daja!" 10 31,25%
"pierwszy ząbek, pierwszy kroczek zbliża się dzieciaczków roczek" 13 40,63%
"dawno temu były brzuszki, a tu raczkują nam maluszki' 2 6,25%
"Pełzam sobie po pokoju, zabawki w rączki i do boju!" 4 12,50%
"Jestem bobo i wy nie wiecie ze mam najlepsza mame na swiecie!" 1 3,13%
"Mama pyszne zupki gotuje, a dziecku z radości pupka podskakuje' 0 0%
"Stawiamy pierwsze kroczki, za chwilę świętujemy roczki " 2 6,25%
Głosujący: 32. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-26, 11:59   #3871
minio1984
Zadomowienie

Dot.: Idzie raczek nieboraczek jak uszczypnie będzie znaczek! :) Mamy wrzesień-paź 20

Dzień dobry sobotnio

Wszystkiego najlepszego w cudownym i najpiękniejszym Dniu Matki

Cytat:
Napisane przez lullaby_ml Pokaż wiadomość
Bry walczylismy z placzacym brzdącem do 2 w nocy..tż o 3 wstawal do ma dzisiaj zawody wedkarskie wiec wyspac sie nie wyspal zrobilam sobie kawe a Mikiemu papu i pijemy oboje. Ale mi sie chce spac...Archi ja Cie poddziwiam!!!!!
Oj ale nocka, jeśli to ząbki to oby szybko się wykluły

Cytat:
Napisane przez danika Pokaż wiadomość
dzien dobry weekendowo wreszcie nie trzeba isc do pracy

o ja Cie ale zarąbiste foty cudne dzieciaki
zazdroszczę, ze się możecie tak spotykać

będzie kasownik

ojoj przytulkam a Ł. to chyba tam na tych zawodach zaśnie

ja wczoraj wyrwałam na babski wieczór z kumpelami, wróciłam ok północy, nakarmiłam akurat dziabąga i spanko. w nocy tez popłakiwała, chyba te zęby tak dają popalić ale nic tam nie widać ani nie czuć na razie.A dzis pobudka o 6.20....coś moje dziecię zaczęło wcześnie wstawać
Babski wieczór? To chociaż trochę się rozerwałaś. Mnie tez by taki wieczór się przydał, ale nie mam z kim normalnie iść

Cytat:
Napisane przez madzialena-lublin Pokaż wiadomość
Dzień dobry maminki Wszystkiego naj naj z okazji naszego święta Nasz pierwszy dzień mamy
My dzisiaj do obydwu mam, potem u moich rodziców zostawiamy Kamilkę (w ramach prezentu dla mojej mamy ) i jedziemy na imprezę. A jutro do znajomych na cały dzień. Także ściskam i do poniedziałku
To zabiegany weekend się szykuje.
Buziaki

Cytat:
Napisane przez Malgosia1983 Pokaż wiadomość
U nas wciąż krzyki o różnej częstotliwości i jego słynne bububublleeeebybyby. "Na mama nie liczę" Prędzej powie "Rupert"
dobre

A mój tylko tata i tata, a jak się denerwuje to dzwoni dryn dryn dryn

Archi a dajesz mu ta kaszkę łyżeczką czy butlelką? Mój na początku też nie chciał żadnych kaszek, parę łyżek mu wcisnęłam i płacz i tak z 2-3 tyg i w końcu załapał i teraz wcina całe porcje jaką bym nie dała, choć ostatnio w ogóle z jedzeniem lipa co bym nie dała, ciekawe o co cho

A u Pio ta plamka zbladła trochę? Bo u Adasia jakby jaśniejsza. To mówisz że u dorosłego jeszcze się pojawia?

Aha i zrobiłam na parze dziś jajeczniczkę z masełkiem i klapa totalna Jajecznica była wszędzie, na podłodze, leżaczku, buzi, na mnie i zjadł może dwa kęsy
I tak się zdenerwował, że potem nawet kaszki nie chciał zjeść

Pomidorowa się gotuje, zjemy i jedziemy do mamy na grilla
Buziaki

30.05.2009

30.08.2011 Adaś

minio1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-26, 12:01   #3872
agus1978
Wtajemniczenie

Dot.: Idzie raczek nieboraczek jak uszczypnie będzie znaczek! :) Mamy wrzesień-paź 20

wrr...telefon od kupcy fotelika mi obudził dziecko...zawsze zapomne go polozyć koło siebie w razie czego....no i po spaniu...lezy biedna koło mnie i sie dobiera do opakowania chusteczek
Cytat:
Napisane przez thelilah Pokaż wiadomość
na szybko przejrzałam, foteczki ze spotkania super! dzieciaczki boskie a mamusia się żadna na fotkę nie załapała?
załapała załapała...Asia ma to zdjęcie to może dołączy jak będzie
widać, że biszkopcik smakował..słodziak
Cytat:
Dobrze z tym fotelikiem.
Kochana robiliśmy dla siebie i dałam mu od nas. Na maśle. My nie solimy więc było jak znalazł. Robiłam ostatnio na parze, ale wyszła sucha i jej nie chciał
aha....pytam, bo ostatnio wyczytałam,że tylko się daje dziecki robione na parze, ale jak dajecie takie zwykłe to też może zacznę dawać Michaśce..

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

Cytat:
Napisane przez minio1984 Pokaż wiadomość
Buziaki
no to udanego grilla

mykam powoli coś zjeść i szykować się na festyn z dzieciakami..miłego dzionka maminki

Edytowane przez agus1978
Czas edycji: 2012-05-26 o 13:23
agus1978 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-26, 17:19   #3873
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Ja tak na chwile , dziekujemy za życzenia wczorajsze

Stasio zjadł dziś truskawki i żyje
hhaha
jutro czereśnie

w dniu mamusi grzecznych dzieci życzę

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-26, 17:30   #3874
martunia_199
Zakorzenienie

Ja też dałam Zuzi już truskawki świeże ale coś jej w sumie wyskoczyło na buźce ale prócz truskawek dostała też kiwi i biszkopta więc nie wiem które winne trzeba obczaić

Ząbki
Synuś
+2
martunia_199 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-26, 18:01   #3875
irmith
Wtajemniczenie

GG do irmith

Bry

Wózka nie wygrałam bo nie przebiłam się przez cenę minimalną :/ za to mała chętnie obiadek zjadła więc ogólnie jednak zadowolona jestem

już 18 dzień szybko zleciał jutro niedziela też szybko minie a we wtorek zaczynam remont kuchni

Magdalenka 5.11.2014

i wystarczy nam tego miodu
irmith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-26, 18:13   #3876
aa2
Zakorzenienie

heja heja
no mam foteczke z mamusiami ale nie dawałam bo nei wiem czy mamusie sobie zyczą..... Acelinka i Gosia jak napiszą ze tak to dam, bo jak rozumiem Aguz jesteś na tak si?

moje dziecie od dawna truskawy z jabłkiem wcina

no i nasze pierwsze święto kochane wszytkiego naj naj naj
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Krowka_z_kwiatami_d.jpg (21,9 KB, 1 załadowań)
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-26, 18:18   #3877
Sharifa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mama zosi Pokaż wiadomość
Wszystkiego najlepszego Mamusie!

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

Dostałam idealny prezent od Zośki, pozwoliła mi się wyspać pierwszy raz od dawna!
Cudny prezent, wiedziala Zoska co mamie sprawi radosc

Cytat:
Stefek dziś dostał na śniadanie jajecznicę i kromeczkę. Jajecznica mu bardzo smakowała, chlebek też.
U nas jajecznica z racji tego, ze nie przemielona i nie slodka nie weszla wcale.

Cytat:
Małgosiu ja bym się nie zdziwiła, gdyby Zośka w końcu powiedziała Peppa, chruum

Cytat:
Nie, na tvn24

Małgosia on już mnie tylko wkurza. Nie wyobrażam sobie żyć z nim na co dzień. Ale jest też Zosia i z nią powinien mieć kontakt normalny, ale jak dalej się będzie tak zachowywać, to nie będzie mieć go wcale, bo jak będzie jej tak obiecywać że będzie i nie pokazywać się, to ona to będzie potem bardzo przezywać jak już będzie starsza. I tylko to mnie martwi.
co za du.pek. Myslalam, ze facet kolo 40 to juz jest wystarczajaco dojrzaly i odpowiedzialny na bycie ojcem, nawet takim z doskoku, a widac, ze ta granica sie co niektorym poprzesuwala. Chyba najlepiej tak jak radza dziewczyny - postawic pod sciana i albo dotrzyma pierwszego obiecanego terminu albo sprawa do sadu o alimienty i na razie. Bo rzeczywiscie jak Zoska podrosnie to straszne rozczarowana bedzie jak tatus bedzie tylko obiecywal, ona biedna bedzie caly dzien czekala i nic.

Cytat:
Napisane przez agus1978 Pokaż wiadomość
Dobry dzień! najważniejsze wszystkiego najlepszego z okazji naszego pierwszego Święta Mamy z tej okazji dziecię me zrobiło mi prezent i wstałyśmy dopiero o 8.30aż się w domu dziwili, czy my jeszcze żyjemy..tzn żeby nie było tak kolorowo to od 5 mi sie przebudzała, ale wzięłam ja do siebie i tak sobie spałysmy razem. teraz mloda ma drzemkę a ja czas na kawusię. I chyba uda mi się sprzedać fotelikwprawdzie nie za tyle, za ile chcialam ale przynajmniej w części sie nowy zwróci...

o jaa..basen pod blokiem...bajka...ja sie ostatnio zastanawiałam, czy mi sie zmieści mały basenik na balkonie, ale nie wiem co by powiedzieli sąsiedzi poniżej nas

aha....Misia ma takie małe dziobnięcia na lini karku i jakoś to nie chce schodzić, no ale jak do roku to ma jeszcze czas...
Swietny prezent

Tez mamy taka plamke czerwona z tylu nad karkiem, ale juz sie zrobila bledsza. Slyszalam, ze do drugiego roku zycia znika. U kuzynow Nadii zniknelo calkiem gdzies tak kolo 1.5 roku.

Cytat:
Patrz na czyny, nie słowa. Słowa są zawsze piękne.
Pieknie powiedziane

Cytat:
uf uf ale u mnie gorąco

dzień dobry babeczki

na szybko przejrzałam, foteczki ze spotkania super! dzieciaczki boskie a mamusia się żadna na fotkę nie załapała?

dziękujęmy za życzenia
(Miśko dziękuję uśmieszkiem, troszkę brudnym ale kazał przekazać, że biszkopcik był pycha)

uciekam ogarnąć trochę dom i zawitam wieczorkiem
miłego dnia!
Slodziuchny brudasek

Cytat:
Babski wieczór? To chociaż trochę się rozerwałaś. Mnie tez by taki wieczór się przydał, ale nie mam z kim normalnie iść
Tez bym chciala wyjsc gdzies raz bez dziecka i z kolezanka, ale nie da rady.
Stary 2012-05-26, 18:27   #3878
Sharifa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
Ja tak na chwile , dziekujemy za życzenia wczorajsze

hhaha
jutro czereśnie

w dniu mamusi grzecznych dzieci życzę
czeresnie u nas jeszcze nie widzialam. Za to mamy slodkie brzoskwinie, nektarynki, arbuzy, melony

Cytat:
Napisane przez irmith Pokaż wiadomość
Bry

Wózka nie wygrałam bo nie przebiłam się przez cenę minimalną :/ za to mała chętnie obiadek zjadła więc ogólnie jednak zadowolona jestem

już 18 dzień szybko zleciał jutro niedziela też szybko minie a we wtorek zaczynam remont kuchni
Kolejne dziecie sprawilo mamie ladny prezent
My bylismy dzisiaj na plazy i nam sie caly dzien rozregulowal, bo biedna przysnela w samochodzie tylko na chwile, potem wracajac drugi raz i teraz spi. Na obiad dostala mleko z owocami z butli Pol godziny temu mial byc obiad na podwieczorek, ale ona teraz spi I juz sama nie wiem czy dawac czy nie.

Ale za to mam dla Was zdjecia
1 - Nadia w nosidelku na spacerku
2 - plaza za miastem, nad oceanem. W soboty przed poludniem praktycznie pusta.
3 - tu tez Nadia
4 - i tu
5 - a tu fale, ktore pokazuja dlaczego nigdy nie poplywam w oceanie, mozna sie za to pochlapac, ale woda zimna.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF4126.jpg (12,2 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF4133.jpg (9,4 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF4150.jpg (11,6 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF4153.jpg (28,6 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fale.jpg (14,8 KB, 23 załadowań)
Stary 2012-05-26, 18:47   #3879
danika
Zakorzenienie

Cytat:

ojoj, ale że koleżanek brak? to smutno
my sie w sumie zmobilizowałysmy bo kumpela pracuje w biurze podrózy jako rezydentka i wyjezdza teraz na prawie pół roku, tak to czasem tez cieżko sie zgrać

Cytat:
hhaha
jutro czereśnie
super i smacznego

Cytat:
Napisane przez irmith Pokaż wiadomość

za połowiczny sukces a remontu współczuje. Ale za to potem jak bedzie pięknie

Cytat:
Napisane przez Sharifa Pokaż wiadomość
Tez mamy taka plamke czerwona z tylu nad karkiem, ale juz sie zrobila bledsza. Slyszalam, ze do drugiego roku zycia znika. U kuzynow Nadii zniknelo calkiem gdzies tak kolo 1.5 roku.

mówią na to "uszczypnięcie bociana "

Tez bym chciala wyjsc gdzies raz bez dziecka i z kolezanka, ale nie da rady.
czemu? tż nie zostanie sam z Nadią?
mój zaprawiony w bojach bo od noworodka z nią sam zostawał

Cytat:
czeresnie u nas jeszcze nie widzialam. Za to mamy slodkie brzoskwinie, nektarynki, arbuzy, melony

1 - Nadia w nosidelku na spacerku
2 - plaza za miastem, nad oceanem. W soboty przed poludniem praktycznie pusta.
3 - tu tez Nadia
4 - i tu
5 - a tu fale, ktore pokazuja dlaczego nigdy nie poplywam w oceanie, mozna sie za to pochlapac, ale woda zimna.
ożesz Ty jedna znęcająca się nad miłosnikami owocków że o plaży nie wspomnę

a Nadusia jest cudna dama
danika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-26, 19:12   #3880
thelilah
Zadomowienie

cichutko dzisiaj, weekend to mamuśki szaleją

My już po spacerku nad wodą, M sobie drzemie to mam czas popisać...

Cytat:
byleby tylko nie zaczęła od tata, bo się śmiertelnie obrażę!
mój już mówi tatata, a ja czekam na mamę i nic, raz mu się wymskło mama, ale więcej tego nie powtórzył...

Cytat:

Ale śliczny! No kochany taki słodziak

dziękujemy

Cytat:
ja ojcu Michaśki nagadałam, że jak jest w Polsce to ma się z nią widywać, przychodzić, bawić, żeby zostało to w niej, że ma tatę, którego nie ma na codzień, ale ma, i widzę, że coś się chyba u niego zmienia, bo jak np najpierw twardo twierdzil, ze nie będzie sie dało zgrać terminów na wakacje to teraz nagle się okazało, że się jednak dai jak rozmawiam z nim na skype, posyłam mu filmiki i zdjęćia z małą to chyba mu jest przykro, że wyszło jak wyszło i że jej nie widzi na codzień; ale u ciebie fakt to jest trochę inna sytuacja, ja bym go postawiła przed faktem dokonanym....że albo sie postara naprawdę i pozna swoje dziecko albo idę do sądu po alimenty i na tym zakończymy nasze kontakty. wiadomo, że reakcja na to może być różna, ale ile można być zwodzonym i żyć w nadzieji, że może jednak?
kurcze a ja myślałam, że Ty mężata jesteś... nie wiem skąd mi się to ubzdurało

mamo Zosi w kwestii taty mam podobne zdanie do Agi

Cytat:

widać, że biszkopcik smakował..słodziak
dziękujemy

Cytat:

Slodziuchny brudasek
dziękujemy

Sharfia widoczki super! a Nadusia jaka dama w tym kapeluszu
na moim widok morza nie robi póki co wrażenia, ostatnio byliśmy razem zobaczyć statek wycieczkowy i też poszło bez echa... za to listki przy krzaku są takie mega interesujące
thelilah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-26, 19:29   #3881
Sharifa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez danika Pokaż wiadomość
czemu? tż nie zostanie sam z Nadią?
mój zaprawiony w bojach bo od noworodka z nią sam zostawał
Moze by i zostal, ale nie mam tu takiej kolezanki z ktora moglabym sobie sama gdzies isc, no i musialabym wrocic polozyc Nadie spac, bo tacie sie nie da.

Cytat:
Sharfia widoczki super! a Nadusia jaka dama w tym kapeluszu
na moim widok morza nie robi póki co wrażenia, ostatnio byliśmy razem zobaczyć statek wycieczkowy i też poszło bez echa... za to listki przy krzaku są takie mega interesujące
U nas tak samo To co blisko i da sie dotknac jest mega interesujace, za to te "fajniejsze rzeczy" - morze, fale, samolot, kon zupelnie wrazenia nie robia. Jeszcze
Stary 2012-05-26, 19:39   #3882
thelilah
Zadomowienie

Cytat:
Moze by i zostal, ale nie mam tu takiej kolezanki z ktora moglabym sobie sama gdzies isc, no i musialabym wrocic polozyc Nadie spac, bo tacie sie nie da.

U nas tak samo To co blisko i da sie dotknac jest mega interesujace, za to te "fajniejsze rzeczy" - morze, fale, samolot, kon zupelnie wrazenia nie robia. Jeszcze
dokładnie!

zmykam pozabawiać M. trochę a potem szykować mu kąpiel
thelilah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-26, 19:44   #3883
tusia872
Zadomowienie

Wszystkiego najlepszego mamusie

ja dostałam merci od Kamili a raczej sama wzielam bo puscic nie chciała

Sharifa zazdroszcze takich widoków ja chce wakacje

Mamo Zo gdzies mi migneło ze zawsze jak Zosia sie obudzi w nocy to jej cycka dajesz znalazłas jakis patent jak oduczyc tego?? bo my tez jak sie obudzimy to musi byc cycek o smoczku zapomniec moge jak chce dac to jest ryk... a mam dosyc juz wstawania milion razy w nocy i nie wiem co robic zeby ładnie spała i budziła max 3 razy

dziewczyny ze śląska zapraszam do parku chorzowskiego na spacer i na lody bo sa pyszne kiedy przyjedziecie co??

Małgoś brawa za jajecznice tez zrobie a co

MałgosiaM8 Kamila też dzis posmakowała rano pączka (oderwac sie nie chciała od niego) a popołudniu piła z mama koktajl truskawkowy

"Każdą sekundę mojego życia nazywam Twoim imieniem, bez Ciebie moja dziecino świat dla mnie nie istnieje."
tusia872 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-26, 19:44   #3884
martunia_199
Zakorzenienie

Zgubiłam zawieszkę serduszko do bransoletki którą dostałam na walentynki mąż powiedział że kupi mi nowe ale po co jak znowu zgubię (tak beznadziejnie jest ta zawieszka zrobiona - aż dziw bierze że w aparcie takie gówna mają)

pochwalę się chociaż że Zuzia już bije brawo, potrafi pokazać jaka jest duża, daje cześć i robi papa

Ząbki
Synuś
+2
martunia_199 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-26, 20:25   #3885
archinta
Zakorzenienie

Cytat:
Teee, ale nie w ddtvn
ja pomyślałam o "Uwaga Pirat" na tvn turbo
Cytat:
mąka ziemniaczana dała rade a ile razy mowilam zebys mnie odwiedzila hęęęęę? w sumie ja daleko do Ciebie nie mam
No fiemmmmmmmmmm - ale nie mieszkasz na osiedlu obok
Cytat:
Miśko dziękuję uśmieszkiem, troszkę brudnym ale kazał przekazać, że biszkopcik był pycha
no szczęście wymalowane na twarzy
Cytat:
Archi a dajesz mu ta kaszkę łyżeczką czy butlelką? Mój na początku też nie chciał żadnych kaszek, parę łyżek mu wcisnęłam i płacz i tak z 2-3 tyg i w końcu załapał i teraz wcina całe porcje jaką bym nie dała, choć ostatnio w ogóle z jedzeniem lipa co bym nie dała, ciekawe o co cho
Dawałam i tak i tak- żaden sposób nie cieszy się uznaniem

A u Pio ta plamka zbladła trochę? Bo u Adasia jakby jaśniejsza. To mówisz że u dorosłego jeszcze się pojawia?
Wiesz - on nie ma jednej plamki tylko kilka małych - chyba vbyły mocniejsze jak byl mały- nawet nie wiem- na pewno jak sie zgrzeje i po kąpieli sa moznjiejsze

Udanego grilla
Cytat:
hhaha
jutro czereśnie
Szalejesz mammma

Pio pociumkał pomarańczę i żyje
Cytat:
szczujesz!!!
Cytat:

i ponownie- szczujesz

A Nadia jest śliczna
Cytat:
Napisane przez martunia_199 Pokaż wiadomość
pochwalę się chociaż że Zuzia już bije brawo, potrafi pokazać jaka jest duża, daje cześć i robi papa
wow- dziewczynki ewidentnie przodują

To jak TŻ chce znów kupić Ci zawieszke to wybierz cos innego dla "ukojenia" żalu
archinta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-26, 20:52   #3886
lullaby_ml
Zakorzenienie

Melduje ze dzisiejszy dzien byl superancki sie nagadalysmy z kumpela po wszystkie czasy
Stary 2012-05-26, 20:52   #3887
Sharifa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tusia872 Pokaż wiadomość
Wszystkiego najlepszego mamusie

MałgosiaM8 Kamila też dzis posmakowała rano pączka (oderwac sie nie chciała od niego) a popołudniu piła z mama koktajl truskawkowy
Wie co dobre

Cytat:
Zgubiłam zawieszkę serduszko do bransoletki którą dostałam na walentynki mąż powiedział że kupi mi nowe ale po co jak znowu zgubię (tak beznadziejnie jest ta zawieszka zrobiona - aż dziw bierze że w aparcie takie gówna mają)

i zazdraszczam, moja jest oporna na nauke, jak chce nauczyc bic brawo to zaciska piastki, a mnie nie chce nasladowac.

Cytat:
Napisane przez archinta Pokaż wiadomość

Pio pociumkał pomarańczę i żyje

szczujesz!!!

i ponownie- szczujesz

A Nadia jest śliczna
Dobra pomarancza nie jest zla, ja tam daje, uczulenia brak, ale moze te tutejsze niepryskane sa

Dziekuje w imieniu Niuski

I wiem, straszna jestem ale chociaz w okresie maj-wrzesien moge poczuc, ze zyje, bo potem to zimno, mokro i wieje
Stary 2012-05-26, 21:10   #3888
mama zosi
Zakorzenienie

Halo Wieczorową Porą

Zosiula poszła spać bez zbędnego marudzenia, co mamę bardzo cieszy.

Co do ojca Zośki to chyba dojrzałam do tego by postawić mu ultimatum, którego konsekwencją będzie załatwienie sprawy sądownie w razie niewywiązania się.

Nadia i Miłosz śliczni!

Tusia, ja nie mam pomysłu co robić by nie karmić Zośki co godzinę w nocy

i była mowa o truskawkach - ja nie mogę bo mnie uczulają, więc na wszelki wypadek Zośce też nie daje.

---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

Cytat:
Napisane przez archinta Pokaż wiadomość
ja pomyślałam o "Uwaga Pirat" na tvn turbo
mama zosi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-26, 21:11   #3889
Malgosia1983
Wtajemniczenie

Najpierw Wam coś opowiem bo padłam ze śmiechu
Wracam przed chwilą ze sklepu, a Tz do mnie "ty wiesz co mi zrobił Stefan?" z miną conjamniej nie tęgą. Ja na to, że pewnie kupę, a on że nie...Co się okazalo. Tż poszedł do łazienki i chcial spuścić wodę z tej malej wanienki po kapieli i grzebie tam, zlapal coś i mysli o kaczuszka ścisną i i to nie była kaczuszka

Cytat:
Aha i zrobiłam na parze dziś jajeczniczkę z masełkiem i klapa totalna Jajecznica była wszędzie, na podłodze, leżaczku, buzi, na mnie i zjadł może dwa kęsy
I tak się zdenerwował, że potem nawet kaszki nie chciał zjeść

Buziaki
Nie poddawaj się Załapie. U nas tym razem było trochę mniej balaganu.

Cytat:

A te dwa patrzące czarne węgielki są meeega urocze
Ocean....ach

Cytat:
mój już mówi tatata, a ja czekam na mamę i nic, raz mu się wymskło mama, ale więcej tego nie powtórzył...

za tata
Taaaa skubanie żywopłota przez 25 minut...

Cytat:

dziewczyny ze śląska zapraszam do parku chorzowskiego na spacer i na lody bo sa pyszne kiedy przyjedziecie co??

Małgoś brawa za jajecznice tez zrobie a co
To chyba sie ugadała ze Stefankiem bo ja też merci dostałam (i bukiet kwiatków).
A ja bardzo chętnie i nawet mówilam, że jak Mama Zosi będzie jechać do ikei to sie możemy wtedy spyknać.
Zapodaj zapodaj

Cytat:
łał super Naprawdę super!

Cytat:
zazdraszczam, moja jest oporna na nauke, jak chce nauczyc bic brawo to zaciska piastki, a mnie nie chce nasladowac.
O. U nas to samo. Żadne kosi łapki. Zaprze i koniec.
Stary 2012-05-26, 21:15   #3890
mama zosi
Zakorzenienie

Małgosia, no to ci niespodzianka w wannie

dziewczyny dla mnie czy do Chorzowa, czy do Rybnika, czy do Zabrza to w sumie jedna droga, bo ilekroć jestem na śląsku to mam wrażenie że to i tak jedno duże miasto
Stary 2012-05-26, 21:17   #3891
anciaahk
kosmitka

Małgosia nie rozumiem

Posłuchaj, jak mi prędko bije Twoje serce...
anciaahk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-26, 21:19   #3892
Malgosia1983
Wtajemniczenie

Cytat:
Małgosia, no to ci niespodzianka w wannie

dziewczyny dla mnie czy do Chorzowa, czy do Rybnika, czy do Zabrza to w sumie jedna droga, bo ilekroć jestem na śląsku to mam wrażenie że to i tak jedno duże miasto
Żałuję, że mnie nie bylo. Bo jego mina pewnie bezcenna

Bo to jest jedno duże miasto
Ale fajnie będzie na spotkaniu I jeszcze laseczki z Rybnika i Natka nasza!

A ja sie za jakiś czas wybieram do Op. Więc będzie jeszcze jedna okazja na kawę

---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość
Małgosia nie rozumiem

Tam kupa była Bo ja myslalam że mu na śpiocha zrobił, ale
Stary 2012-05-26, 21:20   #3893
mama zosi
Zakorzenienie

Małgosia no to już się cieszę na Twoją wizytę w Op
Stary 2012-05-26, 21:21   #3894
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Melduje ze dzisiejszy dzien byl superancki sie nagadalysmy z kumpela po wszystkie czasy

Theliah super fota a ta umorusana buzia do zacałowania
Shafira cudowne widoki a mała księzniczka ekstra

Tusia ja chetni edo Chorzowskiego przyjade, ale musimy to zrobic jak najszybciej bo kto wie ile mi jeszcze wolności zostało....

Małgosia
Stary 2012-05-26, 21:22   #3895
tusia872
Zadomowienie

Małgosia a to niespodzianke miał TZ ale musiał miec mine jak sie zorientował że to jednak nie kaczuszka

Mamo Zo to jak znajdziesz jakis sposób by nie wstawać co godzine (i cześciej) to daj mi znać plizzzz

już sie nie moge doczekać tego spotkania tylko teraz dajcie mi znac wczesniej co

Asia to dawaj konkretna date i fruuuu

"Każdą sekundę mojego życia nazywam Twoim imieniem, bez Ciebie moja dziecino świat dla mnie nie istnieje."

Edytowane przez tusia872
Czas edycji: 2012-05-26 o 21:23
tusia872 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-26, 21:24   #3896
mama zosi
Zakorzenienie

Tusia, liczę że może Ty wpadniesz na to pierwsza i mi pomożesz bo ja czasem już nie mam na to wstawanie siły...
Stary 2012-05-26, 21:25   #3897
Malgosia1983
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość

Małgosia

Cytat:
Małgosia a to niespodzianke miał TZ ale musiał miec mine jak sie zorientował że to jednak nie kaczuszka

Mamo Zo to jak znajdziesz jakis sposób by nie wstawać co godzine (i cześciej) to daj mi znać plizzzz

już sie nie moge doczekać tego spotkania tylko teraz dajcie mi znac wczesniej co
nie mogę do teraz

Damy damy. Dont łory
Bo sobota odpada? Zastanawiam się czy Natka da radę w tygodniu?
Stary 2012-05-26, 21:27   #3898
aa2
Zakorzenienie

Cytat:

nie mogę do teraz

Damy damy. Dont łory
Bo sobota odpada? Zastanawiam się czy Natka da radę w tygodniu?
w sobote to ja mogłam dzis
ewentualnie kiedyś sobota rano
Stary 2012-05-26, 21:28   #3899
anciaahk
kosmitka

Małgosia tak potem pomyślałam, ale skoro na Twoje pytanie o kupę odpowiedział przecząco, to mnie zmyliło

Wybaczcie, ja niekumata dzisiaj. Spałam jakieś 4h, 500 km zrobiłam, zaliczyłam i wróciłam.

Małgosia nie ma jak jajeczniczka, co nie ?

Posłuchaj, jak mi prędko bije Twoje serce...
anciaahk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-26, 21:31   #3900
Malgosia1983
Wtajemniczenie

Cytat:
Małgosia no to już się cieszę na Twoją wizytę w Op
Musze się dostać na ulicę Dworską To gdzieś w centrum?

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości