![]() |
#3451 | |
Zadomowienie
|
A mowia, ze czarny wyszczupla...
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3452 |
Władca Wizażu
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" cz.V
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#3453 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3454 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Rozwala mnie dziewczyna, którą często widuję na moim wydziale - jest mniej więcej mojego wzrostu, może trochę niższa, czyli mierzy pewnie ok. 155 cm i non stop chodzi w spódnicach do ziemi, które ją strasznie skracają - mimo tego, że nosi do nich takie klapki na koturnie. Nigdy nie widziałam tej dziewczyny w czymś innym niż właśnie takie spódnice, często ozdobione jeszcze potężnym paskiem na biodrach, który potęguje wrażenie przysadzistości. I naliczyłam dzisiaj na uczelni jakieś 10 dziewczyn odzianych w miętę ![]() Edytowane przez agneshelene Czas edycji: 2012-05-25 o 20:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3455 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Za to widziałam w realu babkę, ubrana elegancko: szpileczka, sukienka a pod nosem czarny wąs i na nogach czarny włos (nie jeden ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3456 |
Wtajemniczenie
|
Grycanka została choreografką nie stylistką Ich troche. Aż dzisiaj z ciekawości szukałam filmiku z Kuby Wojewódzkiego gdzie tańczyła.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3457 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3458 |
Zakorzenienie
|
Grycanka moglaby byc twarza Michelin
![]() wiem, ze to stare, ale przy grzebaniu na YT znalazlam takie buciki, OMG ![]() http://www.youtube.com/watch?v=hJJtV...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=1CVdJ4LLWyo http://www.youtube.com/watch?v=U9_Tp...eature=related panu czlapanie wychodzi chyba najlepiej |
![]() ![]() |
![]() |
#3459 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#3460 |
Zakorzenienie
|
Grycanka
![]() ![]() Co do dziewczyny w maxi spódnicach... ja mam co prawda nieco więcej wzrostu (164cm), ale nie jest to taka wysokość, jaką "zalecają styliści" do tego typu odzieży. Szczerze? Mam to gdzieś, jeśli się sobie w tym podobam, to będę to nosić, nawet jeśli wyglądam w tym, jak hobbit. Ona pewnie ma takie samo podejście. Anja Rubik wygląda dziwnie... nie wiem, kto jej taki strój doradził ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3461 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczyna prezentuje się dość wyjątkowo na tle większości blogów ![]() Ale ilość reklam na jej blogu mnie powaliła ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3462 |
Zadomowienie
|
http://fashiontoujoursmonamour.blogspot.com/
Ogólnie to bardzo ją lubię, chciałabym mieć takie wyczucie stylu jak ona (przynajmniej według mnie ma ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3463 |
Zakorzenienie
|
pamiętacie akcje Schowaj Dode Do Lodówki? http://schowajdodedolodowki.pinger.pl/ mozna grycankowe zdjecia powkladac do lodowki i szafki ze slodyczami
![]() a co do maxi- mam wrazenie, ze taka dlugosc zawsze bedzie odbierac figurze atuty bez wzgledu na wzrost. jak komus wygodnie to niech nosi ![]() Edytowane przez truskawkowawiosna Czas edycji: 2012-05-26 o 10:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#3464 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Może nie jest to z serii "moda" ale normalnie rozwalają mnie "byki" ortograficzne zwł na aukcjach - no matko, pomijając oczywisty fakt że nikt tego w wyszukiwarkę nie wpisze, to sprzedający mógłby zwrócić uwagę na pisownie oczywistych wyrazów.. http://allegro.pl/oh-my-love-36-s-su...339434744.html http://allegro.pl/glamour-sukienka-b...351248661.html http://allegro.pl/czulenka-damskie-r...344709051.html (wpiszcie sobie w wyszukiwarkę alleg słowo "czułenka" i "Bąbka" zobaczcie same ile tego można kupić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3465 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3466 |
Zakorzenienie
|
Rozwalacz z czwartku, laska w topie zawiązywanym na szyi, oczywiście zapięcie stanika podciągnięte powyżej łopatek, pościskane wszystko, tłuszczyk wywalony na wierzch...
![]()
#3467 | ||
Raczkowanie
|
przepraszam poprawie sie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() to juz znany chyba calemu Poznaniowi rozwalacz... https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...84663505_n.jpg od paru lat nic sie nie zmienila patrzac od tylu.... ja ja pamietam z czasow liceum tj jakie 4--5 lat temu. wierna wlasnemu stylowi - a moze raczej kokowi- 4ever ![]()
![]() |
#3468 | |
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#3469 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3470 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#3471 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3472 |
Raczkowanie
|
rozwala mnie moja nauczycielka niemca która nogi i biodra ma w rozmiarze XS, a od pasa w górę 42 - ok, nie miałabym nic przeciwko, bo budowa to budowa, ale wygląda to masakrycznie bo nie dość, że wygląda jak wygląda, to nosi biodrówki (dzwony w dodatku
![]() ![]() pomijam już kwestię jej mega dużej ilości zbyt ciemnego podkładu - autentycznie widać jej granicę przy linii z szyją, i to z dosyć dużej odległości! (siedzę na końcu klasy i bez problemu to dostrzegam) na dodatek często nakłada bardzo ciemny, ciężki, fioletowy brokatowy cień (ciemniejszy niż ten fiolet wizażowy ![]() ![]() ![]() ![]() no przyznam, niezłe z niej pośmiewisko ma cała szkoła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3473 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja mam 165 cm i tez chodzę w dlugich spodnicach i sukienkach, wbrew pozrom optycznie mnie wywyższają i wysmuklają, nie wiem,moze to przez to, ze mam dlugie nogi, ale nie uwazam zeby dlugosc maxi była zarezerwowana tylko dla wysokich Pan ![]() Edytowane przez mariaantoninaII Czas edycji: 2012-05-26 o 17:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3474 | |
Rozeznanie
|
n
Cytat:
u mnie była baba od niemca również z przedziwnym wyglądem. Ona akurat miała strasznie geste i grube włosy w kolorze wściekłym rudym, krótkie, które jeszcze perfidnie tapirowała - istny hełm. Do tego tona lakieru, tak że nawet jak mocno potrząsała głową jej włosy w ogóle się nie ruszały, były tak sklejone. Była bardzo opalona, na policzkach miała tony pomarańczowego bronzera (?). Do tego bordowa szminka, z jasniejsza konturówką, zawsze mocno wyjechaną poza granicę ust - krzywo w dodatku. Często zęby miała całe umalowane pomadką. Szczerze - mogłaby dzieci straszyć, ale cóż...lekcja makijazu by jej się przydała. ![]()
A z kolei najnieszczęśliwsze życie ma swoje słoneczne godziny i swoje ubożuchne kwiatki szczęśliwości, rozsiane wśród piasku i kamieni. Hermann Hesse Edytowane przez tosiajola Czas edycji: 2012-05-26 o 17:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3475 |
Zadomowienie
|
Dzisiejszy rozwalacz: chłopak około 17 lat w super krótkich spodenkach w panterkę
![]()
#3476 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3477 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#3478 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nigdy, przenigdy nie zrozumiem rodziców spasionych dzieci ani tego jak mogą istnieć w ogóle takie grube rodzinki. Nie mogłabym patrzeć na swoje dziecko robiące sobie taką krzywdę, nawet gdybym sama nie umiała o siebie zadbać, to o dziecko bym zadbała. A jestem osobą, która ma "w genach" trochę więcej ciała, moja mama, babcia - duże baby, a teraz po wielu latach problemów z wagą, jako dorosła już osoba potrafię odżywiać się zdrowo, rozsądnie, jeszcze do tego karmię mamę swoimi potrawami, żeby też jadła mądrze, bo jej się po pracy nie chce gotować, a co dopiero myśleć, żeby było pełnoziarniste, bez cukru itp... Więc nie mówię tego jako chudzielec, który może jeść cały syf i wyglądać zgrabnie. Aha i ja też nie mogę patrzeć już na kolor miętowy ![]() Ostatnio widziałam dwie przyjaciółki ubrane w biało-miętową "szachownicę": szły koło siebie i jedna miała białą górę, miętowy dół, a druga miętową górę, biały dół. Edytowane przez lagerfeldised Czas edycji: 2012-05-26 o 20:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3479 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez evvelinek Czas edycji: 2012-05-26 o 20:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3480 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:14.