|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII
Hej
![]() Cytat:
I tak jak ghana chodziłabym tylko po domu Zresztą nigdy nie przepadałam za tego typu dresami, ale skoro Tobie pasują i wiesz że czułabyś się w nich dobrze to czemu nie?karolcia witaj z powrotem ParoleParole A czemu nie studia jeśli można wiedzieć? Rok różnicy a już licencjat Domek ogarnięty na cycuś glancuś, jeszcze placka mam zamiar zrobić
|
|
|
#3392 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ile mniej wiecej kosztowałoby mnie wydrukowanie 700 stron?
|
|
|
|
#3393 | |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry dziewczyny
![]() Cytat:
tak jak dziewczyny - po domu noszę tylko dresi znowu nie ma słońca buu
|
|
|
|
|
#3394 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ubzdurało mi się, że w Niemczech właśnie Alverde to wiem, że są fajne, np. ich olejki mają podobny skład do Alterry, ale za to ładniej pachną Cytat:
![]() Cytat:
jeśli chodzi o dresy jestem generalnie na nie, na pewno nie założyłabym ich na uczelnię, ale na spacer czy jogging jak najbardziej ![]() z tych dwóch wybrałabym ciemnoróżowy bo kocham ten kolor do szaleństwa
|
|
#3395 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie wydruk na uczelni kosztuje czarno-biały 30gr/str więc od cholery by to wyszło, choć pewnie przy takiej ilości stron jakiś rabat by był, ale bądź co bądź niezła sumka by wyszła
|
#3396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już taniej wyszłoby mnie kupienie tych dwóch książek ale obliczyłam, że do egzaminu jest mi potrzebne 84 z jednego podręcznika i 85 z drugiego, wiec najwyzej tylko tyle teraz wydrukuje a zeby miec wsyztskie działy do robienia w trakcie wakacji [tak, zamierzam sie uczyc] i pozniej na kolejnym roku bede drukowała reszte. Ważne zeby to do egzaminów było
|
|
|
|
|
#3397 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej Piekne
Ale się wczoraj wkurzyłam wracam do domu od Tż włączam laptop a tu mi touchpad nie działa ale już myszkę dokupiłam na szczęście ![]() kosmetyków żadnych nie kupiłam bo drogie jakoś A teraz muszę się na kolejny wyjazd szykować ale tam już zabieram modem i kupię sobie kartę żeby mieć internet ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Byłam dziś na zakupach obkupiłam się jak głupia w ciuchy i kosmetyki
|
||
|
|
|
#3398 |
|
Zakorzenienie
|
Karolcia a co kupiłaś? pochwal się
![]() Ja dziś nie planuję nic ciekawego, większość rzeczy zrobiłam wczoraj
|
#3399 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzisiaj mam nadmiar energii
juz hulałam, pozniej abs, jakies wygibasy, rowerek poza tym mmam sprzatac, ale mam czas do nocy - dzisiaj pilnuje dziadka, wiec dom pusty i moge robic co tylko mi się podoba
|
|
|
|
#3400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziś muszę się porządnie wyspamować i chciałabym włosy ufarbować ale to może już jutro
|
|
|
|
|
#3401 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chyba jednak w różowych bym nie poszła. Czemuż nie są niebieskie Cytat:
Cytat:
Cytat:
jakaś inna się czuję właśnie ![]() ![]() ![]() Chyba ich jednak nie kupię. Dresy uwielbiam, ale przez kolor nie będę się czuła pewnie w nich. Będzie mi się wydawało, że wyglądam jak cukierek ![]() ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() ![]() klask i:
|
||||||
|
|
|
#3402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajne zakupy a używałaś już tego serum z Perfecty?
|
|
#3403 |
|
Zakorzenienie
|
Wieczorem nałożę to zdam relację mam nadzieję że coś da bo mi się skóra strasznie wysuszyła, woda tam była okropna po myciu miałam strasznie czerwoną twarz
|
|
|
|
#3404 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A na prywatną uczelnię mnie nie stać, poza tym kosmetologię chcę zrobić dla siebie bardziej niż pod względem pracy no i planuję powrót na filologię Więc studium zaoczne jest w moim przypadku dobrym rozwiązaniem![]() a nie masz żadnych znajomych z drukarką która ma tani tusz? Moja siostra ma super drukarkę, która stała pod śmietnikiem w pudełku ktoś sprzątał piwnice i wyrzucił I tusz czarny kosztuje 2 zł a kolor 5 Więc może ktoś u Ciebie ma tanią drukarkę popytaj. Taniej Ci wyjdzie kupić komuś tusz i papier i sobie u kogoś druknąć![]() U mnie na mieście są nawet punkty gdzie wydruk 7 gr kosztuje. A swoją drukarkę odpuściłam bo mam tusz czarny nieoryginalny za 25 zł i wystarcza mi na 100 stron maks. Chcę sobie kupić taką jak siostra ma Zawsze to tani tusz i wygoda. Teraz drukuję albo u niej albo na mieście![]() Cytat:
Gdzie kupowałaś spodnie i po ile?te chusteczki Dada mają jakiś zapach? Bo też je chcę kupić tylko nie wiem jak z zapachem;p
|
|
#3405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spodnie kupowałam na targu 45zł/szt jestem zadowolona bo długo szukałam takich jeszcze chcę brzoskwiniowe![]() Chusteczki są bezzapachowe ![]() Kurcze zapomniałam peeling do twarzy kupić
|
|
|
|
|
#3406 |
|
Zakorzenienie
|
a ja bym kupiła na twoim miejscu te spodnie dresowe jak ci sie tak podobaja, przeciez mozesz je zestawic tak że nie beda wygladały jak hot barbie - ale z czym zestawic tego ci juz nie powiem bo niewiem, ja raczej z tych szpilkolubnych - chociaz przymierzam sie do trampko-baleinek które lezaly lata w szafie mojej
mam ochote ostatnio na luźniejszy styl, bo ja tylko te szpilki i spilki
|
#3407 |
|
Zakorzenienie
|
no tak cwoiczyłam radoscie i cwiczy łam, zjadłam do leków tosta a teraz masakjrycznie boli mnie zoladek
|
|
|
|
#3408 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiesz, zazdroszczę szpilkolubienia - też bym tak chciała ale czuję się niezbyt wygodnie. Więc wybieram zawsze sportowe buty... tylko na okazje zakładam koturny.
|
|
|
|
|
#3409 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() ja już do egzaminów się uczę, a do tego chora jestem Cytat:
|
|
|
|
|
#3410 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mimo, ze kocham patrzec na spzilki, nogi w nich wygladaja cudownie, jak i cała sylwetka - nie moge w nich wytrzymać na dłuzsza mete. Jakie by nie byly, czy to nawet koturny czy szpilki itp - zawsze rodze jeza po pewnej chwili dlatego np na uczelnie [chadzam pieszo, wiec wygodny but to priorytet] zawsze zakładam reeboki za kostke albo najasy xDCytat:
a ja lubię różowy jest taki radosny mam różowy pokój, a żeby było jeszcze słodziek, TŻ kupił mi KUcyka Pony takiego dużego [rozowego rowniez] ktorego wielka głowa wystaje zza tv xD normalnie można wymiotować tęczą
|
||
|
|
|
#3411 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Ja jutro mam trudne zaliczenie. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Widziałam u mnie też te szminki z Kobo, jaki masz numer? I, jak z trwałością itd? ![]() Cytat:
![]() Ja też nie czuję się na szpilkach wygodnie i prawie w ogóle w nich nie chodzę i Tż. mnie o to męczy, ale podobają mi się kobiety w szpilkach. Cytat:
|
|
|
#3412 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cześć!
dziękuję dziewczyny ![]() trzymam kciuki za wszystkie, które mają ważne zaliczenia ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3414 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i w sumie szkoda, że taki pogląd się w społeczeństwie utarł, różowy to powinien być kolor jak każdy inny - na równi z innymi. Cytat:
a różowy też lubię, bardzo. Cytat:
|
|||
|
|
|
#3415 | |
|
Zakorzenienie
|
Zdrówka
![]() Cytat:
![]() Dziś kupiłam 302 Coral code a mam jeszcze 303 Orange juce i 307 Wild at heart bardzo je lubie kolory niesamowicie intensywne, dobrze się trzymają ale podkreślają suche skórki Za 9,90 bardzo sięopłaca je kupić
|
|
|
|
|
#3416 |
|
Raczkowanie
|
Shadii jeśli Tobie się podobają to nawet się nie zastanawiaj
Ja zbieram się po rozstaniu z chłopakiem i uznałam, że to dobra okazja na zmiany w sobie Zamiast się użalać, że nie jesteśmy razem mam zamiar bardziej o siebie zadbać i cieszyć się życiem
STYLE IS ETERNAL http://make-up-my-little-obsession.blogspot.com/ 28.09 Tangle Teezer - recenzja 11.09 Jak dba o siebie Jessica Alba ![]() 08.09 UD Naked 2 VS OH SO Special Sleek Edytowane przez MiaWallace876 Czas edycji: 2012-05-26 o 23:16 |
|
|
|
#3417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myśle ze z szara koszulka jakas stylowa wyglądałoby OK
|
|
#3418 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję Wam za odpowiedzi, muszę to przemyśleć dokładnie
![]() Siwa, ja [znowu? ] dwa słowa : cudne masz brwi, malujesz cieniem My Secret, tak? A pędzelek jaki masz do brwi? Bo go widzę, ale nie wiem, czy dobrze widzę, że Hakuro? I jeszcze jedno - piszesz o czymś do pozbycia się "wylinki" z ust, co opiszesz w osobnym poście. A mogłabyś mi już powiedzieć, co to?![]() bo ja chyba mam tak samo, tzn ciągle łuszcząca się skóra... denerwuje mnie to, a może znasz coś, co działa?
|
|
|
|
#3419 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3420 | ||
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() ale mnie głowa boli ![]() Cytat:
![]() kiedy masz pierwszy egzamin? ![]() powodzenia i dziękuję Cytat:
![]() strasznie szybko minął ten miesiąc, kiedy Cię nie było
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:47.

oczywiście cała się w róż nie wystroję, no ale mimo wszystko...
pomóżcie mi się zastanowić

wystarczy Marzena
balsamów ani kremów nie używałam ale z tego co czytam warto rozejrzeć się za kosmetykami Alverde 

klask i: