Slimex 15 - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > W krzywym zwierciadle odchudzania

Notka

W krzywym zwierciadle odchudzania
Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
  • Jest to forum stworzone dla osób, które chcą zwalczać wszystkie choroby powiązane z zaburzeniem łaknienia (anoreksja, bulimia, kompulsywne objadanie się) oraz dla osób, które pragną takim osobom radzić, pomagać i wspierać.
  • Na tym forum nie można namawiać do drastycznych metod zrzucania wagi, lecz można pisać o terapii przy ED.
  • Jedynie na tym forum osoby z zaburzeniami łaknienia mogą tworzyć swoje grupy wsparcia.
  • Forum to nie zastępuje psychologa ani profesjonalnej terapii.
  • Redakcja nie bierze odpowiedzialności za udzielane tutaj porady, natomiast z pełną stanowczością będziemy tępić wszelkie wątki "pro-ana".
  • Na forum obowiązuje dodatek do regulaminu, zapoznaj się z nim zanim weźmiesz udział w dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-26, 08:38   #991
marika39
BAN stały

GG do marika39 Send a message via Skype™ to marika39
Dot.: Slimex 15

Cytat:
Napisane przez AniaQk Pokaż wiadomość
Witajcie Wczoraj po raz pierwszy wzięłam tabletkę wstałam o 5, musiałam się uczyć, ogólnie jestem już przemęczona. Gdzieś po godzinie zrobiło mi się mega słabo musiałam sie położyć, chciało mi się wymiotować. Nie wiem czy to przemęczenie czy tabletki ale przeszło i było juz ok. Działały od razu "biały język" jak na meridii i brak poczucia głodu ) Cały tydz miałam ciężki i nie miałam czasu sie wyspać i jestem w szoku dzis sobota moge spac do 10 a ja godzina 7 i mi sie spac nie chce.
Cos pięknego
hej , a nic nie pisałaś że dostałaś? czy umknęło mi
obudziłaś się o 5 i koniec spania , więc to dopiero początek , bo będziesz i o 4 wstawać wypoczęta, wyspana , pełna wigoru a o 9 będziesz padać z nie wyspania.
pewnie jak wstałaś nic nie zjadłaś dlatego zrobiło Ci sie słabo , więc proponuje cofnąć się kilka postów wcześniej , było pisane o porannych nie dogodnościach.
pytałam nic nie mówiłaś ze będziesz teraz zamawiac tylko jak adi si,e skończy!!!

---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ----------

Cytat:
20 min temu dostałam tabletki odpowiedz od KZ rano, ze wysłał wczoraj
uprzedzał na swojej stronie, ze jak sie przelew robi na poczcie to idzie do 13 dni wiec uczciwy jest
jak widać ciesze się
zacznę od jutra brać:d jakies rady xd ustalałyscie sobie jakies diety na tych tabletkach ? czy tylko MZ
jest , czytałam to ale umkło

---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ----------

sorki kochana, jest nas coraz wiecej - to dobrze, masz na imie Ania i pomyliło mi sie z koleżanką która bierze adiego wybacz

trzymamy kciuki a nastepnym razem radze zjeść, a proszli brać w trakcie jedzenia a nie sporo przed, jak będziesz mało jadła bedziesz wstawała z odczuciem wymiotnym , słabo się będzie robić itp.

jeszcze raz sorki
marika39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-26, 08:57   #992
Jeanne1990
Raczkowanie

Ooo, widzę, że koleżanka zaczyna swój "tryb: nieśmiertelność"

Mi to trwało cały tydzień prawie, a dziś w nocy zasnęłam w miarę normalnie, nauczyłam się nie wsłuchiwać w to bicie serducha
Czuję się świetnie

Dzień dobry, Mariczko
Jeanne1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-26, 09:05   #993
AniaQk
Raczkowanie

Już tak mam, ze śniadanie jem najszybciej 30 min po przebudzeniu. Dziś tez 1 tabletka później śniadanie i juz ok, wczorajsze to chyba szok xd
Z Wikipedii Sibutramina :"Podana doustnie wchłania się szybko, równoczesne spożywanie posiłku zwalnia wchłanianie."
I z ulotki Meridii " Zwykle lek przyjmuje się w ilości 10 mg raz na dobę rano z jedzeniem lub bez jedzenia, bez rozgryzania, popijając szklanką wody." Wiec przy tych tabletkach chyba nie ma znaczenia czy z jedzeniem czy bez xd
AniaQk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-26, 09:28   #994
marika39
BAN stały

Cytat:
Już tak mam, ze śniadanie jem najszybciej 30 min po przebudzeniu. Dziś tez 1 tabletka później śniadanie i juz ok, wczorajsze to chyba szok xd
Z Wikipedii Sibutramina :"Podana doustnie wchłania się szybko, równoczesne spożywanie posiłku zwalnia wchłanianie."
I z ulotki Meridii " Zwykle lek przyjmuje się w ilości 10 mg raz na dobę rano z jedzeniem lub bez jedzenia, bez rozgryzania, popijając szklanką wody." Wiec przy tych tabletkach chyba nie ma znaczenia czy z jedzeniem czy bez xd
ja nie mówię czy ma znaczenie czy nie , będziesz brac o której będziesz chciała. Chodziło o to , że będzie się robić słabo , niedobrze , będzie mdlić jak wezmiesz najpierw tabl. a po dłuższym czasie będziesz chciała śniadanie zjeść, - a najprawdopodobniej nie będzie się chciało jeść, stąd nawiązałam , do tego że Ci słabo było. Wiem coś o tym , bo przez pewien czas bardzo źle się czułam , jak wstawałam było mi niedobrze i na siłę chociaż ugryźć cokolwiek musiałam i przechodziło .

Każdy ustala sobie sam dawkowanie , ja tylko sugeruje co by było lepsze, ponieważ wiem jak dziewczyny narzekały na zły stan samopoczucia .

A zrobisz jak bedziesz chciała,

---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------

dipiero wzięłaś 2 tabl. poczekaj jak organizm wyczyści się ze wszystkiego , wtedy dopiero się zacznie prawdziwe osłabienie .

---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ----------

każdy musi się przekonać sam na sobie , co niektóre osoby nie wierza w to co tu na forum sie pisze

---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Jeanne1990 Pokaż wiadomość
Ooo, widzę, że koleżanka zaczyna swój "tryb: nieśmiertelność"

Mi to trwało cały tydzień prawie, a dziś w nocy zasnęłam w miarę normalnie, nauczyłam się nie wsłuchiwać w to bicie serducha
Czuję się świetnie

Dzień dobry, Mariczko
Dzień dobry Asiulka widzę że z nocki zadowolona? może bardziej egzaminy stresowały? Czujesz sie świetnie , super cieszę się i o to chodzi . Wczoraj napisałam jaki mnie problem dogania ahhh, ale nie chce się za bardzo wsłuchiwać w swój organizm , żeby czegoś nie wykreyć( zachcianki jakiejś) ale na ta chwilke nie chce mi sie słodyczy , no ale do wieczora jeszcze czas a to mnie zazwyczaj łapie po południu..ehhh
Stary 2012-05-26, 14:04   #995
onlemon
Raczkowanie

Mariczko....i inni

To jest tak że zalatana strasznie jestem. Dzień zaczynam o 5.00. Biegam 20 minut, później na 8.00 do pracy. Wracam do domu, chwila odpoczynku, pozniej okolo 40 minut roweru, 20minut a6w, ciwczenia na ramiona, balsamowanie czego się da i padam na pyszczek kolo 24.00...

Jeść faktycznie jadłam za mało...ale już nadrobiłam

S. zostało mi na niecałe 2 tygodnie i chcialabym w tym czasie maksymalnie zbliżyć się do wymarzonej wagi

Najbardziej wyglądać oczywiście normalnie.

A to co jest POCIESZAJĄCE..to takie małe "sukcesy" :
ostatnio kremowalam okolice szyji i wystraszyłam się strasznie dotykając w okolicach obojczyka i z krzykiem lece do łazienki : "Co to takiego jest ? O matko1! i po drugiej stronie też!"

Heh, a to moje kości już powolutku widać i sa baaardzo wyczuwalne

Miłego dnia dziewczyny
onlemon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-26, 14:46   #996
marika39
BAN stały

Cytat:
Napisane przez onlemon Pokaż wiadomość
Mariczko....i inni

To jest tak że zalatana strasznie jestem. Dzień zaczynam o 5.00. Biegam 20 minut, później na 8.00 do pracy. Wracam do domu, chwila odpoczynku, pozniej okolo 40 minut roweru, 20minut a6w, ciwczenia na ramiona, balsamowanie czego się da i padam na pyszczek kolo 24.00...

Jeść faktycznie jadłam za mało...ale już nadrobiłam

S. zostało mi na niecałe 2 tygodnie i chciałabym w tym czasie maksymalnie zbliżyć się do wymarzonej wagi

Najbardziej wyglądać oczywiście normalnie.

A to co jest POCIESZAJĄCE..to takie małe "sukcesy" :
ostatnio kremowałam okolice szyi i wystraszyłam się strasznie dotykając w okolicach obojczyka i z krzykiem lecę do łazienki : "Co to takiego jest ? O matko1! i po drugiej stronie też!"

Heh, a to moje kości już powolutku widać i sa baaardzo wyczuwalne

Miłego dnia dziewczyny
witaj milutko kochana cieszę się , że odnosisz sukcesy brawo dzielna dziewczynka, uprawiasz sport- chwali się bardzo
ale co do jedzenia to wcale mnie nie pocieszasz, pisząc post niżej!!!!!!!, to nie tabletki z apteki przy których się głodzi nic im nie dolega, tu niestety , nie chce się ale trzeba , wiem że jestem nudna , ale sama po sobie wiem , i zmuszam się często żeby zjeść;(

pozdrawiam serdecznie , chudnij ale nie zniknij, bo pod koniec brania opakowanie , znikniesz całkiem i już nie ujrze Cie kochana będzie smutno pa miłego
Stary 2012-05-26, 17:28   #997
AniaQk
Raczkowanie

marika39 masz racje w 100% pewnie tak by było lepiej .. chodziło mi jedynie, ze przy tych tabletkach nieistotne jest sie cos je czy nie przy ich braniu("połykaniu") i tak się przyjmują dobrze masz racje 2 dzien ale czuje sie ok, na meridi byłam 3 miesiace i tez czułam sie ok : D nawet wiecej niz ok wiec mam nadzieje, ze i tak zostanie na tych tabsach

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-26, 18:05   #998
marika39
BAN stały

super napisałam sie i zero, wywaliło mnie z forum i przepadło, juz tak kilka razy miałam
Stary 2012-05-26, 21:20   #999
ewunia830
Raczkowanie

hej, niuńki moje kochane
jestem i ja choć jak ukryty tygrys przyczajony smok
nie mam za bardzo co się udzielać bo czekam na to aż będę mogła zamówić tableteczki co już napstąpi we wtorek
zdecydowałam sie na sibumax od pana Z.
ewunia830 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-26, 23:02   #1000
marika39
BAN stały

Talking Dot.: Slimex 15

Cytat:
Napisane przez ewunia830 Pokaż wiadomość
hej, niuńki moje kochane
jestem i ja choć jak ukryty tygrys przyczajony smok
nie mam za bardzo co się udzielać bo czekam na to aż będę mogła zamówić tableteczki co już napstąpi we wtorek
zdecydowałam sie na sibumax od pana Z.
witaj , no tak , koniec miesiaca pieniężnej będzie!!!!

tu się używa sibu.- kochanieńka i od K.Z
więc czekamy na efekty, ale kochana udzielać się możesz zawsze miło będzie jak wcześniej będziesz z nami

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

Witam was ponownie nie wiem jak wy , - pewnie się bawicie na balangach tańcza , śpiewają piją i co tam jeszcze a ja?? pisze , i zaglądam tam i tu , i strach mnie ogarnia bo wieje nudą........

Syna , wyekspediowałam do Niemiec na zgrupowanie ,a ja ?:intern et:prawie cały dzień nic innego tylko praca , praca , oczy juz padają- czasami dość tego ekranu człowiek ma, no ale takie życie.
Jedynie przerwa była nie wielka, na siłkę i oczywiście , inaczej być nie mogło......tradycyjnie , codziennie, i nie widzę innej możliwości żeby nie było spaceru

Was nie ma, i ciszaale robótka skończona i zaraz lulu, bo jak znam życie 4 rano na nogach, ale kto jak to , ja zawsze daje rade, a że o 9 oczy lecą w dół.......hmmmmmmmmm nie mi jednej w tych naszych poczynaniach

DOBRANOC WSZYSTKIM , BAWCIE SIĘ DOBRZE ja idę przytulić się mam dość na dziś
Stary 2012-05-27, 07:25   #1001
marika39
BAN stały

hej , zaraz się wścieknę, napisałam się tyle i chcąc wysłać wiadomość, znów mnie wywaliło z forum czy wy też tak macie? tyle pisania na marne , choler......

Więc jeszcze raz:
Wstałam tak jak powiedziałam , o 4 i zero dalej snu ehhh, teraz ok, ale później będzie dramat, no ale nie ważne
Ja już jestem po spacerku- prawie dżoging zresztą codziennie 2 razy - rano i wieczorkiem , bez względu na to czy pada deszcz, czy pada śnieg, czy świeci słońce

Jestem załamana, dziś się ważyłam i co? i nic, zero spadku wagi prawie przez miesiąc , nic, zero. Jakieś 3 tyg temu ważyłam się i ta wagę mam cały czas, z wyjątkiem kiedy 2 tyg. wcześniej waga pokazała 1 kg mniej , a teraz wróciło i jest to co było 3 m-ce temu
Człowiek się katuje, odmawia sobie wielu rzeczy, ćwiczy , ma wysiłek i po co? żeby patrzeć że nic to nie daje? Już nie wiem co robić, miałam przestać brać sib., a zacząc reduc. , ale zmieniłam zdanie , chciałam dokończyć i zacząc nowy lek. Więc teraz nie wiem co robić, czy brać red. czy dac sobie spokój , zrobić przerwę? poradźcie coś?
Nie twierdze , że z efektów nie jestem zadowolona , bo jestem bardzo , cieszę się , że waga której się tak nabyłam , poszła sobie w niepamięć!!!! ale 5-6 jeszcze bym chciała plisss
Człowiek poświęca się, zaczął sie okres grillowy , a odmawia się wielu rzeczy , nawet piwka i co? i nic
Poradźcie co zrobić? przerwa? czy red...?

Pozdrawiam wszystkie sibutki całuje was mocno i trzymajcie się , niech kg wam lecą w dół

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-27, 08:34   #1002
AniaQk
Raczkowanie

Ja radziłabym przerwę. Na te leki ponoć się nie uodparniamy i powinny zawsze na nas działać, wiec zmiana na inny o tym samym składzie(?chyba?) raczej nie ma sensu ale jak chcesz. W DDtvn było o przestoju w odchudzania "organizm się przyzwyczaja i nie chudniemy" albo sobie robimy przerwę bez wysiłku z "normalnym" jedzeniem około 2 tyg "laby" albo dodajemy sobie jeszcze więcej wysiłku na parę dni aby organizm przeżył szok. Ja sama jak rozmawiałam z moja lekarką o Sibu to radziła mi 2 miesiące + 1 miesiąc bez tablet.. taki odpoczynku i znowu jak będę potrzebowała, wiec nie wiem może coś w tym jest.
A tak swoja droga myślałam, ze mi odradzi Sibu.
Stary 2012-05-27, 08:34   #1003
Jeanne1990
Raczkowanie

Mariczko kochana, Ty się tu nam nie załamuj, kto będzie wspierał, radził i pocieszał?

Mam dla Ciebie mega radę

Myślę, że to nie jest 'stanie wagi w miejscu'. Jesteś dość aktywna, prawda? Twoje ciałko pozbyło się już tego nadmiaru tłuszczu, a teraz, widząc, że dalej ćwiczysz, chce się trochę wzmocnić. Traci tłuszczyk dalej, ale robi mięśniorki.

Waż się dalej co tydzień, ale... DODAJ DO TEGO MIERZENIE. Mierzenie obwodów naprawdę daje miarodajne efekty.

A na koniec ... też wstałam o 4 i ciężko widzę ten dzień

Później napiszę jeszcze więcej
Stary 2012-05-27, 09:26   #1004
marika39
BAN stały

Cytat:
Mariczko kochana, Ty się tu nam nie załamuj, kto będzie wspierał, radził i pocieszał?

Mam dla Ciebie mega radę

Myślę, że to nie jest 'stanie wagi w miejscu'. Jesteś dość aktywna, prawda? Twoje ciałko pozbyło się już tego nadmiaru tłuszczu, a teraz, widząc, że dalej ćwiczysz, chce się trochę wzmocnić. Traci tłuszczyk dalej, ale robi mięśniorki.

Waż się dalej co tydzień, ale... DODAJ DO TEGO MIERZENIE. Mierzenie obwodów naprawdę daje miarodajne efekty.

A na koniec ... też wstałam o 4 i ciężko widzę ten dzień

Później napiszę jeszcze więcej

Za każdym razem , jak chce wysłac post wywala mnie z forum, szlag by to....... dobrze że teraz skopiowałam bo dośc sporo napisałam........

Witajcie moje sibumki!!!

Witaj Asiulka sama Twoja osóbka sprawia , że czuje się lepiej dziękuję
No widzicie , tak to jest , Asia dobrze mówi , że to co najgorsze miało zejść, to już tego nie ma . Trzeba chyba poczekać, bo organizm i tak 13 kg zrzucił w niecałe 2 m-ce. Zobaczę jak będzie do końca tabl i chyba zrobię przerwę, jak nie ruszy waga w tych dniach. Skoro lekarz tak twierdzi , coś musi w tym być, organizm w końcu się zaczyna bronić przed tak drastycznymi zmianami w organizmie.

Dziękuję wam bardzo , co ja bym bez Was zrobiła , ale czasami załamka każdy ma
nawet komuś takiemu jak ja może się zdarzyć
Powiem Ci Asiula, że nigdy nie mierzyłam się , zawsze tylko waga. A to dlatego , że sama po sobie widzę , że tyłek mniejszy, noga , o brzuchu nie wspomnę , ciuchy wisza teraz na mnie pozbyłam się wszystkich ciuchów roz. 38 bo straciłam nadzieję że powrócę do wagi z przed 2 lat , i kicha , zostałam z jakimiś resztkami te wcześniejsze za wielkie a te co by były dobre , kilka sztuk . Te pomiędzy co były kupione , wiszą jak na wieszaku
Ach, ten problem po co ja się pozbyłam sterty ciuchów i to całkiem dobrych
Kochana będziemy dziś , na rzęsach dreptać ja już 1 faze miałam , pisałam na kompie a oczy leciały w dół - dopiero minęło, i jeszcze 2 faza czeka ale dam rade, w dzień i tak nie sypiam , a wieczór przyjdzie to do 24 jest ok dziwne

Ja tez wam życzę milutkiego dnia , trzymajcie sie cieplutko moje sibumki
Stary 2012-05-27, 10:59   #1005
ewunia830
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marika39 Pokaż wiadomość
witaj , no tak , koniec miesiaca pieniężnej będzie!!!!

tu się używa sibu.- kochanieńka i od K.Z
więc czekamy na efekty, ale kochana udzielać się możesz zawsze miło będzie jak wcześniej będziesz z nami
dziękuję kochana
tak więc już napisałam maila to K.Z. z zamówieniem sibu. i jutro $ będzie boż przecież to 28 więc pieniężnej i pewno z tydzień poczekać trzeba będzie - czyli najgorsze z najgorszych - czekanie ....
ale po przerwie około 3 tygodniowej kończę swoje resztki sibutrilu, właśnie tabletka poszła - na początku działał ładnie potem standardowo lipa

a widziałyście coś takiego ?
http://allegro.pl/double-cellulose-t...369976646.html
albo
http://allegro.pl/super-mocne-tablet...html?source=oo
choc tu nie ma zdjęcia
ciekawe co to za chińskie wynalazki
ewunia830 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-27, 13:40   #1006
Jeanne1990
Raczkowanie

Ten środek z celulozą ma wg mnie nikłe właściwości odchudzające czy spalające tkankę tłuszczową jako taką- to jest taka... lewatywa od góry, usuwa pewnie tylko złogi i nie wiadomo jak dobrze.

To prawda, że po usunięciu złogów lewatywą głęboką można stracić parę kilo, zwłaszcza, jeśli ktoś ma problemy z zatwardzeniami i wypróżnianiem się, jelitami od długiego czasu czy lat.

Ale to nie tłuszczyk, tylko resztki pożywienia , które nie idą w udka, bioderka, etc.

Jak ktoś ma problemy z zatwardzeniem, ale tak na poważnie, to ja polecam sobie kupić gruszkę do lewatywy za 15 zł już na całe życie, a nie ileś tabletek na jakiś okres stosowania.

Lewatywa w domu raz na jakiś czas jest absolutnie nieszkodliwa, a nawet zdrowa i nie taka straszna

Dziwne, że komentarze na tych aukcjach są zaprezentowane takie same dla obu specyfików, zdjęcia również

A co do zdjęć tych kobitek przed i po- niestety, to photoshop i to taki niezbyt udany. Kobietka opalona (chuda ) jest wyższa, ma wklejone oczy i uśmiech tej grubszej, różnicę, że tak powiem, widać w uszach.
A starali się, zacieniowali tak samo brzuch i kolana.
Oczywiście różnic jest więcej.

---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ----------

Hahahah, a teraz to się uśmiałam, czytając komentarze tego sklepu- oczywiście negatywne i neutrale.

Te pozytywy mają stąd, że ludzie zaraz po otrzymaniu przesyłki dają komentarz, że 'transakcja przebiegła pomyślnie'.

A ci, co spróbowali, mówią, że to suplementy diety dla kulturystów, chrom, albo zupełnie coś innego, niż zamawiali, lub po prostu, że nie działa.

A sprzedający na to:
"Dostała Pani dużo droższe tabletki, niż Pani zamawiała- przez pomyłkę" hahaha
"Trzeba zamknąć lodówkę na kłódkę, a nie jeść 1 kg lodów dziennie"
"Pani chciała dalej dużo jeść i chudnąć"
"Proponuję przestać tyle jeść i nie oczekiwać cudów"
"Trzeba zacząć jeść jak człowiek!" w sensie że każdy z nadwagą je jak co? świnia? :P
"Najpierw trzeba ćwiczyć komórki mózgowe. Szkoda, że komentarza nie wystawiłeś 2 godziny od połknięcia pierwszej kapsułki! Aha, zapomnieliśmy Ci dopisać w ulotce, żeby diety nie podawać z frytkami!"

Chamstwo i wyzysk na zdesperowanych ludziach.
Stary 2012-05-27, 14:00   #1007
marika39
BAN stały

Cytat:
Ten środek z celulozą ma wg mnie nikłe właściwości odchudzające czy spalające tkankę tłuszczową jako taką- to jest taka... lewatywa od góry, usuwa pewnie tylko złogi i nie wiadomo jak dobrze.

To prawda, że po usunięciu złogów lewatywą głęboką można stracić parę kilo, zwłaszcza, jeśli ktoś ma problemy z zatwardzeniami i wypróżnianiem się, jelitami od długiego czasu czy lat.

Ale to nie tłuszczyk, tylko resztki pożywienia , które nie idą w udka, bioderka, etc.

Jak ktoś ma problemy z zatwardzeniem, ale tak na poważnie, to ja polecam sobie kupić gruszkę do lewatywy za 15 zł już na całe życie, a nie ileś tabletek na jakiś okres stosowania.

Lewatywa w domu raz na jakiś czas jest absolutnie nieszkodliwa, a nawet zdrowa i nie taka straszna

Dziwne, że komentarze na tych aukcjach są zaprezentowane takie same dla obu specyfików, zdjęcia również

A co do zdjęć tych kobitek przed i po- niestety, to photoshop i to taki niezbyt udany. Kobietka opalona (chuda ) jest wyższa, ma wklejone oczy i uśmiech tej grubszej, różnicę, że tak powiem, widać w uszach.
A starali się, zacieniowali tak samo brzuch i kolana.
Oczywiście różnic jest więcej.

---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ----------

Hahahah, a teraz to się uśmiałam, czytając komentarze tego sklepu- oczywiście negatywne i neutrale.

Te pozytywy mają stąd, że ludzie zaraz po otrzymaniu przesyłki dają komentarz, że 'transakcja przebiegła pomyślnie'.

A ci, co spróbowali, mówią, że to suplementy diety dla kulturystów, chrom, albo zupełnie coś innego, niż zamawiali, lub po prostu, że nie działa.

A sprzedający na to:
"Dostała Pani dużo droższe tabletki, niż Pani zamawiała- przez pomyłkę" hahaha
"Trzeba zamknąć lodówkę na kłódkę, a nie jeść 1 kg lodów dziennie"
"Pani chciała dalej dużo jeść i chudnąć"
"Proponuję przestać tyle jeść i nie oczekiwać cudów"
"Trzeba zacząć jeść jak człowiek!" w sensie że każdy z nadwagą je jak co? świnia? :P
"Najpierw trzeba ćwiczyć komórki mózgowe. Szkoda, że komentarza nie wystawiłeś 2 godziny od połknięcia pierwszej kapsułki! Aha, zapomnieliśmy Ci dopisać w ulotce, żeby diety nie podawać z frytkami!"

Chamstwo i wyzysk na zdesperowanych ludziach.

oj napisałaś sie kochana

Z gadzam sie w 100% , szajs i nic wiecej ściema, nie połaszczyła bym sie , nawet jak by mi xle było we własnym ciele nie wiem jak bardzo!!!!!

szkoda kasy i zdrowia, wolalabym zamknąc lodówke i iść do zielarskiego po zioła i być zdrowsza
Stary 2012-05-27, 14:05   #1008
AniaQk
Raczkowanie

Mnie dziś głowa boli ale energia jest ! Dzis dwie osoby zwróciły mi uwagę na źrenice hmmm . Fakt sa powiększone ... ale to chyba jest naturalne ze rano wstajemy z "mikrusami "i później sie powiększają, wiadomo zmiana od oświetlenia. A teraz lece na obiad
Stary 2012-05-27, 14:52   #1009
onlemon
Raczkowanie

Oj tak i u mnie źrenice były "widoczne"

Marika...ja uważam że powinnaś zmienić rodzaj ćwiczeń. Bo np bieganie jest świetne na zrzucenie tłuszczyku z całego ciała ale po pierwsze kiedy biega sie raz dziennie, najlepiej z rana, przed sniadaniem i nie dluzej niz 30-40 minut w trybie : 2 minuty biegu i 2 minuty marszu.

A kiedy już zrzuciło się większą część i ćwiczenia nie są urozmaicone to zaczynają pojawiać się mięśnie..a spadku kg na wadze nie widać.

Może włącz sobie jakieś filmiki na youtube i pocwicz razem z "instruktorem"
Ja tak ćwicze a6w na brzuszek

A co do mojego zniknięcia...to nie ma czym się martwić, ciałka jeszcze trochę jest

Jeszcze jedno...
2 lata temu kupiłam sukienke, ktorej przy zakupie nawet nie przymierzyłam bo wydawala sie być dobra a i cena tez okazyjna byla...po powrocie nie moglam jej do konca wcisnać na siebie.

I tak 2 lata przeleżała z metką w szafie - jako jedyna - bo inne mniejsze rzeczy powyrzucałam...i postanowilam zrobic TEST - uwaga uwaga - kiecka jest idealna

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-27, 15:41   #1010
marika39
BAN stały

Cytat:
Oj tak i u mnie źrenice były "widoczne"

Marika...ja uważam że powinnaś zmienić rodzaj ćwiczeń. Bo np bieganie jest świetne na zrzucenie tłuszczyku z całego ciała ale po pierwsze kiedy biega sie raz dziennie, najlepiej z rana, przed sniadaniem i nie dluzej niz 30-40 minut w trybie : 2 minuty biegu i 2 minuty marszu.

A kiedy już zrzuciło się większą część i ćwiczenia nie są urozmaicone to zaczynają pojawiać się mięśnie..a spadku kg na wadze nie widać.

Może włącz sobie jakieś filmiki na youtube i pocwicz razem z "instruktorem"
Ja tak ćwicze a6w na brzuszek

A co do mojego zniknięcia...to nie ma czym się martwić, ciałka jeszcze trochę jest

Jeszcze jedno...
2 lata temu kupiłam sukienke, której przy zakupie nawet nie przymierzyłam bo wydawała sie być dobra a i cena tez okazyjna byla...po powrocie nie moglam jej do konca wcisnąć na siebie.

I tak 2 lata przeleżała z metką w szafie - jako jedyna - bo inne mniejsze rzeczy powyrzucałam...i postanowiłam zrobic TEST - uwaga uwaga - kiecka jest idealna
no witaj kochaniutka może masz racje co do zmiany ćwiczeń, poza tym ja kochanie nie biegam - żeby tłuszcz spadł, bo juz go nie mam , nie jestem oblana , wciągnęło się wszystko i nie biegam nałogowo uwielbiam szybki marsz tak jak piszesz, więc troche tak , troche tak

Powiem wam że w sumie czuje się z tym co mam teraz na sobie bardzo dobrze może jeszcze około2-3 kg i bede szczęśliwa, ja nie lubię się jak jestem chuda, bo naprawdę wyglądam jak Oświęcim aż sama z niechęcią patrze wtedy w lustro, naprawdę!!!

Źrenice , jak po amfie macie , czyli w tym momencie wysokie ciśnienie kochane , i trzeba uważać, poza tym skoki ciśnienia teraz sa to tym bardziej takie rzeczy będą się dziać.

A co do sukienki , ha ha ha ja mam taka sama sytuacje , nawet ani razu jej nie założyłam , bo zanim zaczęło sie robić ciepło to ja się rozrosłam w szerz:h ahaha:
Stary 2012-05-27, 17:40   #1011
AniaQk
Raczkowanie

Zazdroszczę i gratuluję Wam tych utraconych kg dla Was i Sibu
Stary 2012-05-27, 18:23   #1012
marika39
BAN stały

Cytat:
Mnie dziś głowa boli ale energia jest ! Dzis dwie osoby zwróciły mi uwagę na źrenice hmmm . Fakt sa powiększone ... ale to chyba jest naturalne ze rano wstajemy z "mikrusami "i później sie powiększają, wiadomo zmiana od oświetlenia. A teraz lece na obiad
hej , kochana naturalne to jest przy tych proszkach jak ciśnienie jest wysokie, więc trzeba mierzyć , to oznaka nie zbyt dobrego działania leku ( mówimy o danym momencie , który może być spowodowany wysokiem ciśnieniem )

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

Cytat:
Zazdroszczę i gratuluję Wam tych utraconych kg dla Was i Sibu
kochaniutka , Ty tez do nas dołączysz , mi jak narazie nic się nie dzieje z waga i chyba zrobie stop
Stary 2012-05-27, 19:04   #1013
AniaQk
Raczkowanie

Dziewczyny przeczytałam watek od początku ..myślałam ze dam rade cały ale jedynie 10 stron. Muszę powiedzieć ciekawie było od początku trochę kłótni , widzę ze Marika często zmieniałaś tabsy i raz cie oszukali . Dziwi mnie, ze jednak nie każde Sibu działa :/mysalałm, ze tak jest. Mam to szczescie, ze mi poleciła 1 osoba (obca) ..max ze niby działa i miała racje. Przez te rożne końcówki zupełnie nie wiedziałam co wybrać max,mex,slim a skład niby ten sam.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-27, 19:58   #1014
Margaritte
Raczkowanie

Weekend za Nami i ciężko Was nadgonić

Ale ....... MAM ! Doszła paczuszka i od jutra oficjalnie już jestem z WAMI!! Tak się cieszę !! Pełna entuzjazmu, że mi również się uda ... a za parę godzin do roboty ... Nocka wita hahaha myślę, że ja nie będę miała problemu z tym,że nie mogę spać )) wręcz przeciwnie, będzie to dla mnie zbawienie
Stary 2012-05-27, 20:24   #1015
onlemon
Raczkowanie

AniaQk - i Ty niedługo poczujesz się lżejsza a zaraz potem ujrzysz to w lustrze

Ja na początku roku na wadze widziałam 90kg i nie przypuszczałam że za kilka miesięcy zapragnę wyglądać lepiej i dojde do tego co jest teraz

Mariczka - ja tak jak pisałam wczesniej mam dosyć dobre proporcje, w sensie że tłuszczyk rozłozył się w miare równomiernie i może dlatego sama po sobie nie widzę wielkiej zmiany bo mam wrażenie jakby to wszystko musiało się jeszcze "skurczyć" "ujędrnić" - nie wiem jak to wytłumaczyć
W pracy wszyscy mówią że widać bardzo a ja tam mało widzę....z tą różnicą że od kiedy ćwiczę, faktycznie czuję że obwody się zmniejszają

I na koniec takie moje prywatne zdanie co do DZIAŁANIA S...
Nie wierzyłabym we wszystkie komentarze tutaj napisane - nie chcę broń boże kogoś urazić - ale niestety taka jest prawda że cześć osób zamówiło S. przy wadze prawidłowej i po prostu nie było czego spalać, nie wiemy też czy faktycznie łączyły leki ze zdrowym odżywianiem i ruchem- a to wiadomo jest najcięższe. Jestem również aktywna na Vitalii i tam często widze że dziewczyny pomagają sobie róznymi "odchudzaczami" a wpisy w pamietnikach mają coś w stylu "I znowu zjadłam to i tamto, za duzo..."

To nie cudowny lek i bez naszej pomocy nic się nie stanie.

A co do działania to trzeba pamietać że tabsy w sobie mają nie tylko S ale i inne "nieznane" ....więc nie ma co gadać że Slimex od Pana X działa a od Pana Y nie.
Stary 2012-05-27, 22:36   #1016
marika39
BAN stały

Cytat:
Dziewczyny przeczytałam watek od początku ..myślałam ze dam rade cały ale jedynie 10 stron. Muszę powiedzieć ciekawie było od początku trochę kłótni , widzę ze Marika często zmieniałaś tabsy i raz cie oszukali . Dziwi mnie, ze jednak nie każde Sibu działa :/mysalałm, ze tak jest. Mam to szczescie, ze mi poleciła 1 osoba (obca) ..max ze niby działa i miała racje. Przez te rożne końcówki zupełnie nie wiedziałam co wybrać max,mex,slim a skład niby ten sam.
kochana masz racje , że przeszłam troszkę i że działo sięoj działo, ale niestety nie doczytałas dobrze do końca wszystkiego(pisze o tych 10 stronach) , juz dawno wspominałam , że to nie ważne kto sprzedaje tabl. tylko kto je robi, napisałaś , że składnik ten sam i dziwi to , że nie działa. To nie sa leki z apteki i nikt nie wie ile w sobie zawieraja sib!!!! kazdy to powie , nawet sprzedający!!!!!

Czy musiałas teraz krzyczeć na głos że brałam tyle

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Margaritte Pokaż wiadomość
Weekend za Nami i ciężko Was nadgonić

Ale ....... MAM ! Doszła paczuszka i od jutra oficjalnie już jestem z WAMI!! Tak się cieszę !! Pełna entuzjazmu, że mi również się uda ... a za parę godzin do roboty ... Nocka wita hahaha myślę, że ja nie będę miała problemu z tym,że nie mogę spać )) wręcz przeciwnie, będzie to dla mnie zbawienie
ha ha ha kochaniutka , fajnie że już bedziesz z nami

a nocki to się zaczną i nie tylko z kurami , jak bedzie tylko świtac bedziesz wstawać

trzymaj się cieplutko i wracaj do nas i skrob cos , ile kg? wymiary proszę podać

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

Cytat:

Ja na początku roku na wadze widziałam 90kg i nie przypuszczałam że za kilka miesięcy zapragnę wyglądać lepiej i dojde do tego co jest teraz

Mariczka - ja tak jak pisałam wczesniej mam dosyć dobre proporcje, w sensie że tłuszczyk rozłozył się w miare równomiernie i może dlatego sama po sobie nie widzę wielkiej zmiany bo mam wrażenie jakby to wszystko musiało się jeszcze "skurczyć" "ujędrnić" - nie wiem jak to wytłumaczyć
W pracy wszyscy mówią że widać bardzo a ja tam mało widzę....z tą różnicą że od kiedy ćwiczę, faktycznie czuję że obwody się zmniejszają

Nie wierzyłabym we wszystkie komentarze tutaj napisane - nie chcę broń boże kogoś urazić - ale niestety taka jest prawda że cześć osób zamówiło S. przy wadze prawidłowej i po prostu nie było czego spalać, nie wiemy też czy faktycznie łączyły leki ze zdrowym odżywianiem i ruchem- a to wiadomo jest najcięższe. Jestem również aktywna na Vitalii i tam często widze że dziewczyny pomagają sobie róznymi "odchudzaczami" a wpisy w pamietnikach mają coś w stylu "I znowu zjadłam to i tamto, za duzo..."

A co do działania to trzeba pamietać że tabsy w sobie mają nie tylko S ale i inne "nieznane" ....więc nie ma co gadać że Slimex od Pana X działa a od Pana Y nie.

Cytat:

no tak , napisałam się jak głupia i wywalil,o mnie z forum , niech moderatorzy cos zrobią , nie moge nic wyslac i przeglądać wątków, wiadomości PW nie , postów nie i fotek nie !!!!!!!!!!!!pomocy co jest? nigdy tak nie było!!!
Stary 2012-05-28, 01:16   #1017
onlemon
Raczkowanie

Może zgłoś to gdzieś bezpośrednio do kogoś ?
a póki co kopiuj gdzieś do notatnika i jak się nie doda to jeszcze raz wklejaj...bo innych pomysłów nie mam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-28, 05:01   #1018
AniaQk
Raczkowanie

Spałam do 3 obudziłam się i nie mogłam usnąć. Leżałam do 4 i wstałam, bo to mnie już męczyło. Sen i tak był płytki, nigdy nie miałam problemów ze snem. Wiem, ze muszę przespać te 8h dziennie, a jak nie to odrabiam to weekend. Inaczej jestem do "d". Teraz zrobiłam sobie owsiankę, jem bo jem .. zastanawiam się czy dziś brać tabletkę . Może będę brała co 2 dzień... dziś i tak jak ja wezmę to dopiero o 7-8 .Do tego czasu sie namysle, moze tez za mało wczoraj zjadłam
Stary 2012-05-28, 05:45   #1019
marika39
BAN stały

Cytat:
Może zgłoś to gdzieś bezpośrednio do kogoś ?
a póki co kopiuj gdzieś do notatnika i jak się nie doda to jeszcze raz wklejaj...bo innych pomysłów nie mam
hej tak własnie zaczelam robić , bo innej możliwosci nie widzę , a juz zgłosiłam, ale przeciezweekend był wczoraj zaraz naskrobie coś co wczoraj napisałam

---------- Dopisano o 05:30 ---------- Poprzedni post napisano o 05:26 ----------

Cytat:
Spałam do 3 obudziłam się i nie mogłam usnąć. Leżałam do 4 i wstałam, bo to mnie już męczyło. Sen i tak był płytki, nigdy nie miałam problemów ze snem. Wiem, ze muszę przespać te 8h dziennie, a jak nie to odrabiam to weekend. Inaczej jestem do "d". Teraz zrobiłam sobie owsiankę, jem bo jem .. zastanawiam się czy dziś brać tabletkę . Może będę brała co 2 dzień... dziś i tak jak ja wezmę to dopiero o 7-8 .Do tego czasu sie namysle, moze tez za mało wczoraj zjadłam
hej , kochana spokojnie , bez nerwów.
Nie będziesz musiała spac 8 h , ja tez tak myslałąm , a teraz wszystko się zmieniło i wystarczaja 4 godz , więc , musisz się z tym oswoić, nie będziesz padać , może będzie chwilowe załamanie ale minie , więcej wigoru masz i jest ok
Nie wiem czy tabletka brana co 2 dzien pomoże w problemach snu , one tak działają , a powodem jest energia , którą dodają i sen nie potzrebny

---------- Dopisano o 05:41 ---------- Poprzedni post napisano o 05:30 ----------

ONELEMON

A co do działania to trzeba pamietać że tabsy w sobie mają nie tylko S ale i inne "nieznane" ....więc nie ma co gadać że Slimex od Pana X działa a od Pana Y nie

kOCHANA , teraz ja napisze swoja opinie , z którą oczywiście nikt się zgodzić nie musi
więc jeśli chodzi o stosowanie leku przy wadze prawidłowej , czyli gdy nie ma nadwagi , takie leki w 95 % nie zadziałają tak jak powinny , ponieważ nie mają czego spalać, więc tu się zgodze z Tobą
Następna sprawa, to taka , że samo nic nie działa , jesli pisze o zaleceniach ktore pomagają w pozbyciu sie , to tak trzeba , tez się zgadzam
A z tym , działaniem to róznie bywa, ktoś kto ma pojęcie o tych lekach - nielegalnych , wie o co chodzi , i tu nie rzucajcie się na mnie wszystkie z pazurami , że najmądrzejsza sie mądrzy , ale zdanie ludzi zajmujących się tym troche poznałam i mogę powiedzieć, że różnie bywa .

---------- Dopisano o 05:45 ---------- Poprzedni post napisano o 05:41 ----------

Napisane przez AniaQk

A i jeszce jedno , czytasz posty , a dlaczego akurat wzmianka na mój temat sie pojawiła? przecież nie tylko ja sie wypowiadałam?
Skoro z tabl. było tak a nie inaczej , to tak wyszło i wcale się tego nie wstydze- zaryzykowałam o mam to co chiałam
Stary 2012-05-28, 06:06   #1020
AniaQk
Raczkowanie

Marika chyba tylko Ty przewinełaś mi się przez te 10 stron dlatego Ciebie wspomniałam ale nie w sensie negatywnym! A to, ze Ciebie oszukali, to jedynie wstyd dla 2 strony. Ja dostałam namiar na ten wątek i na K i na nazwę leku ... wiec wszystko na tacy . A wracając do działania tych wszystkich Sibu itd ... to maja prawo zwyczajnie nie działać. Niektórzy nie reagowali na Meridie, slowa lekarza :P . Pewnie znajdzie się ktoś taki kto i je i je i je i oczekuje cudu wiadomo .. pewnie jakies leki zamiast sibutraminy maja więcej ziół itd. Tak jak jedni byli zwolennikami Zelixy a inni Meridi .
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości