|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Koko-loko, wizaż spoko, rzućmy bukiet hen wysoko! PM 2012 cz. 24
Mój Tż niestety wziął przykład z Twojego:/ Zadzwonił niedawno i nawet m Sto lat nie powiedział (mam dziś ur.), ale mam nadzieję, że w dzień... się zrehabilituje, a teraz mu wybaczam, bo był na spotkaniu z dawno niewidzianymi kumplami i jest po 5 piwach...
No a ja biorę przykład z Ciebie i idę spać ![]() Słodkich snów wszystkim
|
|
#4742 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() dostalam wczoraj 5 z egz z psychologii ;D dzisiaj mam 4 cwiczenia i wolne )))
|
#4743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
Odebrałam wczoraj moje buty z akces 2 Ale z drugiej strony okazało się, że mój stanik nie pasuje do sukni i muszę szukać dalej Buuu A w piątek przymiarka
|
|
|
|
|
#4744 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chocolate muffin - odnosze takie samo wrażenie wchodząc na onet czy wp. Nie wiem kto pisze te artykuly ale są naprawde żenujące. Czarnooka Paula - gratuluję zdolniacha z Ciebie ![]() Carmelova - pokaż fotki butów
|
|
|
#4745 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
![]() U rodziców w swoim łóżku to dopiero można się wyspać z mamą wypiłyśmy wieczorem trochę wina i tak dobrze mi się spałoMiałam zadzwonić do Tż-ta jak się czuje po kawalerskim ale chyba boję się usłyszeć w jakim jest stanie |
|
|
|
#4746 |
|
Rozeznanie
|
ehm... dziewczyny mój tż jesszcze nie wrócił z kawalerskiego no i zmartwiona dzonie do przyszłej żony tego jego przyjaciele u którego byli na tym wieczorze i co sie okazuje to impreza skończyła się o 0:00 a on mi pisał wciąz że impreza trwa że rano wróci jest rano i jakoś go nie ma nie wiem co mam robić chodzę i rycze tel. ma wyłączony ;(
|
|
|
|
#4747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4748 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4749 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Jeszcze raz gratuluje Ślicznie wyglądałaś Rzeczywiście, jakościowo to ono nie wyglada najlepiej Cytat:
Wczorajszym PM życzę uśmiechu na twarzy, wielkiej miłości i spełnienia marzeń
|
|
|
|
|
#4750 |
|
Konto usunięte
|
witam Was z łóżka .pogorszyło mi sie i jeszcze b jestem przeziebiona
wszyscy w kościele a ja na lapku z pudełkem raffaello podczytuje wizaż sls b służy moim włosom niż te szampony bez niego.wtedy miałam taki kocioł że rozczesać nie mogłam i głowa swedziała.a wcale nie zmniejszył przetłuszczania ani nie odżywił włosów .moje kochaja sls ![]() ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- słoneczko ja myśle podobnie jak klaudusk_a .może nie chciał abyś go oglądała jak sobie wypił i spi u kumpla |
|
|
|
#4751 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
choć fakt niektórym nie służą, np osobami z meeega zniszczonymi włosami, wtedy slsy to wybawienie ![]() Sloneczko nawet nie wiem co Ci powidzieć, bo my mamy z TŻtem nie pisaną zasadę że odzywa się jak będzie leżeć w łóżku żebym wiedziała że jest bezpieczny. Gdyby wykręcił taki numer jak Twój to zabiłabym go własnymi, gołymi rękami!
|
|
#4752 | ||
|
Zakorzenienie
|
dziś Zielone Świątki, czy jakoś tak. A my idziemy po południu na I spowiedź ![]() Cytat:
Dużo zdrówka życzę ![]() Cytat:
![]() kawo - torcik nie jest taki zły. To znaczy gdyby tylko te kropy zamienić na kropki, to byłoby ok. Kokarda moim zdaniem fajna. Ale wiesz z takimi szczegółami jest chyba tak jak dziewczyny pisały (zwłaszcza Maruda), że tych drobnych mankamentów nikt z gości nie wyłapie. Ważne żeby był smaczny czarnooka Paula - gratuluję egzaminu
|
||
|
|
|
#4753 |
|
Konto usunięte
|
dzięki nena
![]() ja nie mam zniszczonych włosów a jak kilka postów wczesniej pisałam cienkie i oklapniete .teraz wypadaja |
|
|
|
#4754 |
|
Zakorzenienie
|
uwaga pokazuję swoje ostatnie "dzieła"
Estetki od wykończeń proszę o przymknięcie oka, albo dwóch ![]() to jest bluzka do której mam wykrój z burdy: DSCF9687.jpg a to wczorajsza spódnica: DSCF9690.jpg a to bluzka z resztki materiału, nie wiem co robić, zostawić kołnierzyk taki jaki jest, czy doszyć kokardkę? DSCF9683.jpg DSCF9686.jpgDSCF9682.jpg |
|
|
|
#4755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak z innej beczki, czy znacie jakąś stronę gdzie będzie jakaś pomoc z pisaniem pracy licencjackiej? chodzi mi o pomoc w pisaniu części praktycznej i analiz scenariuszy zajęć
|
|
|
|
|
#4756 |
|
Konto usunięte
|
nena brawo za kreatywność
wszystko b mi sie podoba!zdolniacha |
|
|
|
#4757 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W piątek byłam też pogadać w cukierni o torcie - będzie wyglądem przypominać te marcepanowe ale będzie śmietanowy i mało weselny czyli żadnych figurek, dekoracja z truskawek i jagód, jak da się jeszcze tam dołączyć maliny i jeżyny to będą a jak nie to zostaniemy tylko przy truskawkach i jagodach - coś takiego jak w załącznikach. Tort podamy po obiedzie jako deser czyli fajerwerk przy torcie nie będzie - bo to dal nas jest strasznie kiczowate podobnie jak wyjeżdżający prosiak przy muzyce z Titanica z fajerwerkami. Mam teraz problem z paznokciami. Zapisałam się na manicure i pedicure hybrydowy tylko nie wiem jaki zrobić kolor. Musi być coś z różem - Pani zaproponowała mi cieniowany czyli dajemy wszystkie odcienie różu i każdy paznokieć to inny kolor (coś takiego jak w załączniku) albo dwa kolory czyli cienisty i róż (załącznik). Pedicure to będzie klasyczny francuski. Edytowane przez Karolina_83 Czas edycji: 2012-05-27 o 10:06 |
|
|
|
|
#4758 |
|
Zadomowienie
|
jaskry
nena gerbery, sama podałaś więcej "za" tym bukietem ![]() Byliśmy wczoraj na sali, ustaliliśmy menu, co do dekoracji, babeczka powiedziała, że nie ma problemu. Na wszystko się zgodziła więc super Mogę robić pon pony zamiast balonów, sama dekorację za Państwem Młodych, stolik na drzewko pamiątkowe itp
|
|
#4759 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to do robótek wszelakich, z szyciem włącznie, mam dwie lewe ręce niestety. A fajnie tak umieć coś sobie wyczarować Cytat:
![]() A co do tortu, to u nas też będzie taki mało weselny, bez figurek - no chyba, że coś w ostatniej chwili zmienimy Też chcemy śmietanowy. U nas większość lubi lekkie wersje tortów, to może jak taki będzie to go dużo nie zostanie
|
||
|
|
|
#4760 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kokardę bym zrobiła na agrafce i w zależności od całego stroju bym dopinała bądź nie. bo do lekkiej spódniczki z kokardką ok, ale do eleganckich spodni kokardka troche zbyt infantylna, więc najlepiej zrobić 2in1 ![]() Cytat:
|
|
#4761 |
|
Zakorzenienie
|
morelko fotki będą jutro, bo zostawiłam aparat w pracy
![]() słoneczko nie wiem co Ci napisać, tak bardzo mi przykro. Też bym sie martwiła na Twoim miejscu, ale może nie jest tak źle
|
|
|
|
#4762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Karolina_83 Bardzo podobają mi się te cieniowane pazurki
|
|
#4763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szczególnie spódnica ![]()
|
|
#4764 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam sie niedzielnie
W piatek bylam na 2 panienskim, takim z kolezankami z pracy, bylo super Tz tylko w szoku ze teraz gdy zostalo 2 tyg z hakiem do slubu to ja zaczelam imprezowac![]() Milej niedzieli i wypocznijcie, a nowym Malzonkom zycze wszystkiego naaaaaaaaaaajlepszego:roz a: |
|
|
|
#4765 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak, bo obiektywnie wszystko przemawia za gerberami, ale anemony są takie cudne... Cytat:
---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Cytat:
a co do koszmaru - teraz brudny róż jest modny
|
|||
|
|
|
#4766 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wyglądała super Cytat:
I będą fotyCytat:
![]() I wiecie co jest najśmieszniejsze - ja liczę na to, że dużo osób odmówi, bo nasza sala tyle nie pomieści, a tu wszyscy się ostro wybierają
|
|
#4767 |
|
Zakorzenienie
|
Może tak tylko mówią na razie. Przy potwierdzaniu może się jeszcze wiele zmienić.
|
#4768 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie to tak poważnie to wiem, że na pewno kilka osób nie przyjedzie, ale to i tak nie zmieni sytuacji.
|
|
#4769 |
|
Zakorzenienie
|
Idę skończyć wreszcie pracę licencjacką więc trzymajcie kciuki żeby mi się to udało
|
|
|
|
#4770 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hejo!
Ja dopiero wstałam jakoś tak wyszło, Cytat:
Ja tak jak audrey mam umowę z Tż że się odzywa jak jest już w domu i ja tak samo. Ktoś mógłby pomyśleć, że to sprawdzanie ale to właśnie chodzi o to, żeby wiedzieć, że to drugie jest bezpieczne. Ale nie martw się na pewno wszystko jest w porządku. Wiem, że łatwo się mówi bo ja to po ścianach bym chodziła i znam to uczucie. Na pewni Tż wszystko Ci wytłumaczy jak wróci. A robił już kiedyś takie numery? Cytat:
Masz talent ![]() Cytat:
A co do paznokci też mi się podobają cieniowane. Nena To Ty mi kiedyś polecałaś Nail Teka?? Chcę kupić ale nie wiem który...
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:17.

Buuu
zdolniacha z Ciebie

wszyscy w kościele a ja na lapku z pudełkem raffaello podczytuje wizaż
choć fakt niektórym nie służą, np osobami z meeega zniszczonymi włosami, wtedy slsy to wybawienie 

Estetki od wykończeń proszę o przymknięcie oka, albo dwóch 

Tz tylko w szoku ze teraz gdy zostalo 2 tyg z hakiem do slubu to ja zaczelam imprezowac