|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#361 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!
Cytat:
![]() A Wy ![]() Psyche chleje piwsko i będzie grubasem,a ja dzisiaj wywaliłam paczkę chrupek,które wczoraj zostawiła u mnie w samochodzie koleżanka, nawet nie tknęłam tylko bach do kosza
|
|
|
|
|
#362 |
|
Zakorzenienie
|
a jakos leci. Caly dzien sie trzymam, wydaje mi sie ze za duzo jem na kolacje i w dalszym ciagu brak ruchy. Wlasnie przyjechalam do rodzicow "Ewelinka masz loda" no to ide. Nie żeby mi sie nie podobalo, ale zawsze cos we mnie wpychaja
weekend przez 8 godzin w pracy mialam 1 klientke, ale nuda! i druga z ktora sie poklocilam i wyszla obrazona
|
#363 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gustowną obróżkę był pycha, może dzisiaj też skoczę ![]() Ale piwo zatrzymuje odchudzanie Cytat:
Poza gingersem, ma taki chemiczny skład- wolę zwykłe z sokiem imbirowym ![]() Szparagi wyszły mega! Wrzucę nawet fotki na blogaska, ale musze się ogarnąć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oglądasz Julkę? Powiedz że jesteś taka jak Trzebiatowska w Julce Uwielbiam ją tam. Ją i jej matkę |
||||
|
|
|
#364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie wróciłam z zakupów, ale ludzi! Rany bąbel! Kupiłam mamie taki wielgachny peeling do ciała - zabuliłam jak za takie g.wno, ale mama to mama Dzisiaj prawie nic nie zjadłam, więc idę zrobić sobie "sałatkę" owocową ![]() Psyhe nie myśl!
|
|
#365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co za kretynka, no i dzisia mi sie oberwalo, choc nie mialam z tym nic wspolnego. powiedzialam klientce że nie moge za wszystkich odpowiadac, i kazalam jej zlozyc reklamacje i dostanie z powrotem pieniazki. I po problemie, zdarza sie. A ona uparla sie ze chce ten zabieg, czy biore na siebie odpowiedzialnosc jak cos jej sie stanie tak doslownie taka mialam mine. No i ogolnie czuje sie oszukana bla bla bla. I uwierzcie, dyskusja z nia trwala 30 inut. po tym zdarzeniu - a byla godzina 9.30 myslalam ze wybuchne, to 3 sytuacja w tym tygodniu kiedy tak obrywam, powiedzialam w myslach "niech nikt kur.... do mnie dzisiaj nie przychodzi" Wyobrazcie sobie, że kolejne 3 klientki odwołały zabieg. Jestem wiedzma smietana nie ogladam Julki, ale kiedys mi mignelo. Strasznie mnie Zmuda tam deneruje ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- ha, jeszcz nie mialam niezadowolonej klientki za to znow mam aktoreczke z PM ktorej szoruje stopy ehh
W życiu chodzi o ludzi których spotykasz na swojej drodze i o wszystko co z nimi możesz stworzyć! Edytowane przez _Ewelka___ Czas edycji: 2012-05-25 o 20:09 |
|
|
|
|
#366 |
|
Zakorzenienie
|
Ewelka fajną jakąś?
Rany, jeździłam dzisiaj na tym rowerze i teraz jak siadam to moje pośladki krzyczą o pomoc! Muszę kupić żelowe siedzonko, bo obecnie czuję się jakbym dwie noce uprawiała seks analny
|
#367 |
|
Zakorzenienie
|
Siemano laski
wpadłam tylko na chwilkę, uczę się Ej, trening Ewy jest dla mnie za słaby nie wiem, jakoś się za bardzo nim nie męczę, a nie lubię ćwiczyć bez efektu 'wymasakrowania' na koniec, szukam czegoś nowego.. Dziś po 8 minutówkach czułam się lepiej, niż po Ewce.. Agnes, powiedz mi dziewczę, Turbo Fire to takie typowe ćwiczenia na kolejne partie ciała, czy jest tam jakieś cardio? bo chyba wrócę do Tamilee i skakanki, ew. biegania. Życie bez treningu siłowego jest jakieś takie za lekkie
|
|
#368 |
|
Zakorzenienie
|
Loriette, a skąd wiesz jakie jest uczucie po seksie analnym?
|
|
#369 |
|
Zakorzenienie
|
Za każdym razem, gdy schodzę z roweru tak je sobie wyobrażam! Jeden wielki bolący tyłek!
|
#370 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#371 |
|
Zakorzenienie
|
O, to ten ze strony Ewy i ten z Joy to to samo? Joya nie mam, nie zdążyłam kupić, więc gdyby to było to samo, to byłoby fajnie
chociaż ja wolę ćwiczyć z filmikiem, wtedy wiem dokładnie, czy w dobry sposób wykonuję dane ćwiczenie. Ten trening z płyty jest okej, ale na kilka razy, jak dla mnie, to jest tam kilka zupełnie zbędnych ćwiczeń, podczas których nie czuję prawie w ogóle napięcia mięśni, choć pamiętam o prawidłowym oddechu. Co innego z Tamilee, jeszcze jak dorzuci się obciążenie, to już w ogóle jest kosmos
|
|
#372 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#373 | ||
|
Zadomowienie
|
NAJLEPSZEGO wszystkim Mamom, kobietkom w ciąży i tym, które kiedyś planują wstąpić do tego szczytnego grona!!!
![]() Cytat:
Cytat:
2. Pamiętam, że kiedyś wspominałaś, że przyszła zrobić zabiegi ujędrniające na ciało - o ile chodzi nam o tą samą ![]() |
||
|
|
|
#374 |
|
Zakorzenienie
|
Hej wszystkim!
Moja mama rano mnie dopadła i zapytała niepewnie czy paczka zapakowana w kuchni była dla niej, bo jeśli nie to kicha.. już otworzyła Śmiej się, a ja naprawdę cierpię Kobiety to masochistki! Odkąd jem mniej to zauważyłam, że mam brzuch jak Pani w reklamie balsamu ujędrniającego z Nivea Na śniadanie wciągnęłam dwa jajka na miękko i kanapkę z wędliną i pomidorem
|
#375 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zawsze 3 razy myslę zanim kliknę taki zabieg i dlatego dotychczas byłam tylko raz ![]() Żmuda jest tam rewelacyjna, oglądam czasem ten serial podczas jedzenia i zawsze mnie rozwala ![]() Cytat:
![]() Ja swojej tylko kwiaty ![]() I przyszły do mnie piżamka i sukienka którą Wam wklejałam Piżama jest super, koszulka jest dość długa, tak jak lubię
|
||
|
|
|
#376 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
hej hej heeeeej
wszystkim mamom, przyszlym mamuśką - wszystkiego naj naj lepszego ma za sobą nie przespaną noc... Oliwia bardzo płakała. ponad dwie godziny maść na dziąsła nie pomagała, noszenie, przytulanie, śpiewanie, mleko, picie - NIC. po 2,5 godzinie płaczu BEZ przerwy - zasnęła ze zmęczenia. podsumowując mam dość wczoraj zaliczyłam ćwiczonka - hitt 15 i 45 minut BBL Ja postanowiłam robić dalej Turbo Fire, a do tego dorzucić BBL. dziewczyny!! znalazłam Somersby w Tesco!! boże, to piwo jest tak pyszne,że nawet nie wiem kiedy je wypiłam!! tak szybko się skończyło dzisiaj w planach grill i duuuużo piwka somersby!! Cytat:
![]() o nieee... oby się odezwali z tej kancelarii znowu się biedna namęczysz i nabawisz się tych samych dolegliwości co wcześniej Cytat:
zazwyczaj smaże na niewielkiej ilości oleju słonecznikowego. Cytat:
ok ok super,że w ogóle zaczełaś jakiś trening Cytat:
ja psy kocham nad życie! chcemy z tżem kiedyś kupić goldena dziękuje, dziekuje Cytat:
śmieje się i nabijam z tego gejka ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
wiesz co... w TF masz 3 programy. początkujący, podstawowy, zaawansowany. w początkującym jest dużo stretchu i ćwiczeń na mięśnie nóg i rąk. czasem jest 30min trening cardio. w podstawowym jest już więcej ćwiczeń cardio połączonych z siłowymi. musisz mieć do tego gumę i ekspander. a w zaawansowanym są już prawie same cardio. trwające 30, 45, 55, 60 min
|
|
#377 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, czyli nie dla mnie
kardio sobie sama mogę zrobić, bieganie albo skakanka tu dają radę, zwłaszcza interwałowo, szukam filmików z ćwiczeniami, do których można dorzucić obciążenie, raczej siłowych niż machania rękami i nogami, bo to jest już dla mnie za proste nie wytrzymałam i zważyłam się dzisiaj, oczekuję, że w poniedziałek będę mogła się pochwalić
|
|
#378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz kobiece nogi, skończ ![]() W poniedziałek jadę do Krk Wiecie, że dzisiaj zjadłam dwa posiłki, bo byłam taka zalatana i nawet nie jestem głodna ![]() Agnesuk też chciałam goldena, ale jak zobaczyłam ile sierści zostawia u znajomych w domu, dziękuję
|
|
#379 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
co za scena wyszłaś na wredną sucz i do tego ta seria odwołanych klientek. jakieś fatum :P a co tam robisz, gdy nie masz co robić na jaką swobodę możecie sobie pozwolić?żmuda! nie lubie żmudy. ale w och karol miala swietna role, pasowala do niej julki nie ogladam, wiec nie wiem.Cytat:
ja kupilam okulary w reserved taaaaak mi się podobają, liczę na natychmiastowe oddanie ich mi ![]() w ogole dzis bylo taaaaaak uroczo, faceci z kwiatkami dla mamun - to slodkie! oo, super, ze zakupy się udaly, i w ogole jak szybko dostalas te rzeczy Cytat:
ja chyba pojde Twoim tropem i dorzuce sobie jakies cwiczenia, chyba BBL
|
|
#380 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie, zapomnialam ze mam buty do odebrania!
Jestem zakupoholiczka, trzeba mi zablokować wizaż- dzisiaj kliknęłam sukienkę i marynarkę ![]() Dziewczyny, aga już wyjechała?
|
|
|
|
#381 |
|
Zakorzenienie
|
zakupoholizm uszczęśliwia
Aga miała jechać w piątek, z tego co zrozumiałam... wyjechała, tak bez pożegnania
|
#382 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry chudziny!
Dzisiaj w końcu się wyspałam tak jak się należy. Do tego zjadłam śniadanie, zrobiłam kawę w ekspresie ciśnieniowym (wyszła jak ta w Mc'Donald's - w końcu!), a za niedługo jadę pośmigać na rowerze w tym pięknym słońcu Przygotowałam sobie OUTFIT [hoho, ale ze mnie fashionistka] na jutrzejszy wyjazd do Krakowa BŚ dalej nie widziałam tych butów! Co to za cuda! Bania uszczęśliwia, ale do czasu, gdy loguję się na konto bankowe
|
#383 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja na razie walcze z kondycją, bo mimo tylu tyg ćwiczeń ciągle sapie i sapie... umieram z ciekawości ile wazysz Cytat:
Cytat:
będziemy mieć jędrne tyłeczki Cytat:
pokaz ten OUTFIT ja za mną kolejna noc nieprzespana... aga chyba naprawdę zapomniała się z Nami pożegnać
|
|
#384 |
|
Zakorzenienie
|
Agnesuk ja po swojej Sarze mam tyle sierści, że to się w głowie nie mieści. Oczywiście są to rzuty sezonowe, ale zaczęłam podawać jej wapno i jest lepiej, o wiele! Oduczam ją leżenia na narzucie na kanapie i kolejny problem z głowy
![]() Gdzie są wszyscy?! ![]() We wtorek jadę do naczelnego dogrywać szczegóły i MAM PRACĘ
|
#385 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem, ani jakość, ani efekty, opakowania, zapachy-nic mi się tam nie podoba Ja oglądam Julkę Cytat:
![]() A Pani z PM przenosi się do stolicy, w ogóle sypnij jakimiś plotkami na jej temat weź ją na zwierzenia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mój brat wysłał mamie kwiatki kurierem. Wczoraj rano dzwonią z kwiaciarni,o której mogą przyjechać,akurat tata odebrał. Jechaliśmy na wioskę, więc nie byłoby nas w domu. Tata powiedział,ze ok.16:00. Mamie ściemnił,ze to ktoś w sprawie pracy przyjedzie. Potem mama do mnie mówi "ej kto to do taty przyjedzie? nigdy nie robił interesów w domu", ja jej mówię "może to ktoś z innego miasta, jest sobota, przecież nie będą na ulicy rozmawiać" i mama łyknęła Za to potem jaką miała niespodziankę chodziła z aparatem i robiła zdjęcia kwiatkom ![]() Zaliczyłam wczoraj zgona ![]() ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Cytat:
![]() Na szczęście moja prawie nie gubi sierści,a jak już to w takich kulkach,które łatwo sprzątać. Teraz po fryzjerze w ogóle problem z głowy
|
||||||
|
|
|
#386 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Monia, no to ładnie ![]() Uczę się i randkuję w ramach relaksu i przerwy w nauce.
|
|
#387 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#388 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. U mnie to samo! Wczoraj wieczorem zjadłam wafla ryżowego [o smaku sera żółtego, jak te chrupki Akcja z kwiatami jak najbardziej na tak! Moja jak coś dostanie to lata z komórą i robi zdjęcia Cytat:
![]() Jak to gdzie zmieściła? Nic nie je to ma cały brzuch pusty
|
|
#389 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#390 |
|
Zakorzenienie
|
Na razie nic Wam nie powiem
Bożeeee, żrę jak kretyn Lato idzie, a ja zamiast coraz lepiej wyglądać, to wyglądam coraz gorzej ![]() Wczoraj uczyłam się długo, długo i jakoś po północy zeżarłam płatki czekoladowe, bo już nie chciałam nikogo budzić i wzięłam je na sucho
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:46.

i jak wyszly?
)

Piekarnik Laury
wpadłam tylko na chwilkę, uczę się

BLOGUJĘ

znowu się biedna namęczysz i nabawisz się tych samych dolegliwości co wcześniej 

ja na razie walcze z kondycją, bo mimo tylu tyg ćwiczeń ciągle sapie i sapie...