|
|
#361 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Kraków, część 18 (to brzmi dumnie!)
|
|
|
|
#362 | ||
|
Zakorzenienie
|
ooo pada
i z czystym sumieniem mogę powiedzieć- dobrze że nie poszłam na rolki![]() ale żeby nie było, że nic nie robię to wzięłam się za prasowanie. mam genialną koszulę ze stradka, a tak się cholera mnie, że ani jej uprasować grzmi ![]() Cytat:
proszę każdego kto gdzieś jedzie i nawet teraz kolega wyjeżdża do Niemiec ale po jego minie coś myślę, że to za trudne zadanie a odlewkę chętnie przygarnę 2. eee tam ciemna pomarańcza, jest chyba nawet jaśniejszy niż bioderma, a na pewno tak się nie świeci. jak go nałożę to raczej mam wrażenie, że bieli, robi kolor ale taki bielony. 3. yyy nie pamiętam który, ale chyba ten sublimacyjny. robiłam na czarnej koszulce, ale oni mi doradzali który będzie najlepszy. czasem udaje mi się być w tamtych okolicach o takiej dziwnej porze, ale to zależy na kiedy potrzebujesz 4. klatka jest ogrooomna! no fajny byłyby takie spotkania, ale biorąc pod uwagę fakt, że nadal nie widziałam na oczy sąsiadów z naprzeciwka to chyba nie jest to możliwe ![]() Cytat:
ale ja mam alverdę, a nie alterrę. poza tym nie stosuję go codziennie. zimą szedł podkład, wiosną alverde, a teraz filtr koloryzujący. ja mam cerę mieszaną więc nie mam problemów z wysuszeniem na wiór. raz mi się zdarzyło przez mydełko z nanosrebrem Mistrzyni- fiu fiu jesteś my master
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||
|
|
|
#363 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() to super, gratulacje !
|
|
#364 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
![]() 2. Piszesz chyba o zwykłej biodermie, która w zeszłym roku miała dwa odcienie i ciemniejszy był pomarańczowy 3. Ale to nie zamawiałaś przez neta? |
|
|
|
|
#365 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro będę mieć kociaka
http://srvimg01.tablica.pl/images_ta...zeta.jpg?rev=1 No dobra-mama będzie mieć ![]() ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Serio? :poprawia bikini leżąc na tarasie: Mistrzyni gratuluję 5!
|
|
#366 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Zdałam filozofię na 5
|
#367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulacje dla was obu, NicRu i Mistrzyni
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
Edytowane przez Melka88 Czas edycji: 2012-05-27 o 14:04 |
|
|
|
|
#368 |
|
maszyna, nie człowiek
|
O Kacie.. Kancie
|
#369 |
|
Zakorzenienie
|
A ja ciągle nie mogę się do niego przekonać
![]() Zastanawiałam się, czy to był zamierzony błąd Gratulacje Mistrzyni, Tobie też gratuluję!
|
#370 |
|
Konto usunięte
|
jestem
![]() zabieram się za nadrabianie ![]() Ineso - pikny wstępcior |
|
|
|
#371 |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie wróciłam z ok. 12 km spaceru. Niestety zaliczyłam niewielką kontuzję i ostatni kawałek pokonywałam już ze łzami w oczach i lekko kulejąc...
|
#372 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Zielona - sądzę, że ów "Kat" zamiast "Kanta" był spontanicznym wytworem mojej podświadomości
|
#373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#374 |
|
Zakorzenienie
|
Zahaczyłam nogą o wystającą płytę
Na szczęście nic poważnego, ale na razie skutecznie wyleczyło mnie to ze spacerów. Szczególnie, że za półtorej tygodnia baluję na weselu
|
#375 |
|
Zadomowienie
|
Ineso - to ja polecałam gg tą firmę od koszulek. Robiłam nadruk ten kosmaty, fajnie się trzyma ale koszmarnie obiera w praniu :/
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34348824]jestem ![]() zabieram się za nadrabianie ![]() Ineso - pikny wstępcior Nie nadrabiaj! Opowiadaj!
|
|
|
|
#376 |
|
Konto usunięte
|
Faktycznie cośpopadało bo ulica widzę mokra i mi jakoś zimno Ale tak byłam zaaferowana operatem leśnym że nie zauważyłam. A teraz przerwa od operatów bo mi się papier drukarkowy skończył
![]() Jak się zbiorę to może wyjdę na chwilkę bo jest święto ulicy Józefa ![]() Mistrzyni, gratuluję ![]() A, lody Schellera z Grodzkiej są niedobre! Edytowane przez 2016070953 Czas edycji: 2012-05-27 o 14:38 |
|
|
|
#377 |
|
Matka Smoka
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34348824]jestem
![]() zabieram się za nadrabianie ![]() Ineso - pikny wstępcior I nadrabianie pisania, żeby nie wypaść z top ten ![]() A który ten kosmaty? Bo używają takiego słownictwa, że... W sumie myślałam o takim zwykłym gumowym (czy z czego to tam). |
|
|
|
#378 |
|
Konto usunięte
|
Dziękuję za gratulacje
|
|
|
|
#379 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczynki, gdzie można sprawdzić która z nas ma najwięcej postów na wątku
???Mistrzyni to kiedy oblewamy 5 chemii ?? |
|
|
|
#380 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ok, więc Majorka jest wy#$@&* w kosmos Plaże są świetne, ludzi strasznie przyjaźni i wyluzowani, nie to co w Polsce. O dziwo wcale nie było drogo pod warunkiem, że nie kupowało się na plażach i drogich restauracjach. Za 5 euro można było zjeść ogromnego hamburgera z frytkami i popić to przepysznym piwem. A piwo tam mają naprawdę rewelacyjne. No i oczywiście słoneczko, lazurowa woda, wszędzie palmy. Rewelacja.Natomiast Mediolan jest okropny i to w pełni tego słowa znaczeniu. Wszędzie brudno, nikt nie mówi po angielsku (jak można nie wiedzieć co to jest White Coffee?!?!). Za 75 euro spędziliśmy noc w jednogwiazdkowym hotelu z odrapanymi ścianami, z koedukacyjna łazienką na korytarzu, ale o dziwo z wifi
|
|
|
|
|
#381 |
|
Konto usunięte
|
Ranyście OMD ten kociuś jest mniamniuśny, mam nadzieję że kiedyś mi go na żywo pokażesz
Cudny, piękny i słodki
|
|
|
|
#382 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#383 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
3. zamawiałam Cytat:
fajnie że mama się przekonała, moja za nic nie chce Cytat:
![]() Cytat:
oby tylko Ci przeszło przez te 1,5tyg.[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34349325] Ok, więc Majorka jest wy#$@&* w kosmos Plaże są świetne, ludzi strasznie przyjaźni i wyluzowani, nie to co w Polsce. O dziwo wcale nie było drogo pod warunkiem, że nie kupowało się na plażach i drogich restauracjach. Za 5 euro można było zjeść ogromnego hamburgera z frytkami i popić to przepysznym piwem. A piwo tam mają naprawdę rewelacyjne. No i oczywiście słoneczko, lazurowa woda, wszędzie palmy. Rewelacja.Natomiast Mediolan jest okropny i to w pełni tego słowa znaczeniu. Wszędzie brudno, nikt nie mówi po angielsku (jak można nie wiedzieć co to jest White Coffee?!?!). Za 75 euro spędziliśmy noc w jednogwiazdkowym hotelu z odrapanymi ścianami, z koedukacyjna łazienką na korytarzu, ale o dziwo z wifi [/QUOTE]brzmi rewelacyjnie opaliłaś się?
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||||
|
|
|
#384 |
|
Konto usunięte
|
Przeczytałam "jeszcze tylko poplujesz ściany" i myślę sobie wtf?! Muszę wziąć się w garść po tych wakacjach...
ja mogę ![]() Nie będę kląć, bo nie wypada, ale jak to jest, że wszyscy spędziliśmy tyle samo czasu na plażach (nie, nie siedziałam pod parasolkami) i Oskar mówi na siebie per latynos, P. dumnie pręży opalone ramiona, moja mama jest zjarana jak kartofel w mundurku, a ja nadal jestem biała, za to mam pierdyliard piegów ? No niech mi to ktoś wyjaśni...---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Widziałam, że rozmawiałyście o filtrze 50+ do cery naczynkowej Biodermy. Mam go i bardzo sobie chwalę |
|
|
|
#385 |
|
Matka Smoka
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34349571]
Nie będę kląć, bo nie wypada, ale jak to jest, że wszyscy spędziliśmy tyle samo czasu na plażach (nie, nie siedziałam pod parasolkami) i Oskar mówi na siebie per latynos, P. dumnie pręży opalone ramiona, moja mama jest zjarana jak kartofel w mundurku, a ja nadal jestem biała, za to mam pierdyliard piegów ? No niech mi to ktoś wyjaśni.[/QUOTE]Nie rozkłada Ci się równomiernie melanina. Więc już raczej zapomnił o pięjnej jednorodnej opaleniźnie. Może trochę pomagać bardzo powolne, stopniowe opalanie z mocnymi filtrami plus betakaroten, no ale... Witaj w klubie
|
|
|
|
#386 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mozecie sprawdzić w swoich bibliotekach czy można wypożyczyć "Komentarz do Konstytucji Rzeczypospolitej Polskiej" autorstwa Piotra Winczorka
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#387 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję piąteczek
![]() Hiper co zwiedziliście? ![]() Uwaga, dostałam maila: "Witam serdecznie, Chciałam Cię zaprosić do Klubu Wyborowa. Stań się członkiem eksluzywnej społeczności internetowej, w której możesz porozmawiać o swojej pasji, jaką jest wódka i wszystkim, co się z nią wiąże. Klub Wyborowa daje Ci możliwość podzielenia się Twoimi preferencjami dotyczącymi wódki. " bold- bardziej bredziłby tylko ten kto napisałaby o piwie
|
#388 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A żeby było śmiesznie na tydzień przezd wyjazdem zaczęłam żreć betakaroten... |
|
|
|
|
#389 | |||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34348824]jestem ![]() zabieram się za nadrabianie [/QUOTE]Widziałam Cię na FB i zastanawiałam się, kiedy wpadniesz, już miałam pisać, że nas nie lubisz... [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34349571]Widziałam, że rozmawiałyście o filtrze 50+ do cery naczynkowej Biodermy. Mam go i bardzo sobie chwalę O! Będę mogła kiedyś obejrzeć? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Chciałam przypomnieć, że mają 2 udane miętowe lakiery, Miętusa i Kocimiętkę: http://trustmyself-make-up.blogspot....our-alike.html http://ecosmetics.blogspot.com/2012/...by-colour.html To dla tych niemodnych, co dopiero w tym roku odkryły ten kolor ![]() Cytat:
Właśnie, jak się spisuje efekt nanosrebrowego szaleństwa? Ja go używam tylko przy operowaniu soczewkami.
|
|
|
#390 | |
|
Konto usunięte
|
W zasadzie dość sporo, bo od razu wynajęliśmy samochód i zjeździliśmy od jednego końca wyspy do drugiego. Byliśmy na prawdziwych targach, gdzie kupiłam sobie sztuczne perły, z wyrobu których Majorka słynie, później oceanarium Marineland (pierwsz raz w życiu widziałam na własne oczy delfiny i pingwiny), całą Palmę de Mallorca łącznie z rybnym targiem (tyle ryb i owoców morza w jednym miejscu nigdy nie widziałam). Jadłam tam najlepszy w życiu suszi, ale drogie jak cholera, bo za 18 kawałków zapłaciłam 16,5 euro. Jadłam też najlepsze w życiu pomarańcze. Nigdzie nie ma tak słodkich i soczystych. A ananasy... o matko. Imprezy w Magaluf znane są w całej Anglii, ale wódkę mają okropną... Oczywiście byliśmy na kilkunastu przepięknych plażach, na średniowiecznym festynie, który organizowany jest tylko raz do roku. A jakie tam w ogóle mają sery... ja pierdziu...
![]() ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Cytat:
![]() Obejrzeć?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:22.

Kto mi odbierze z Radziwiłłowskiej do 16?
jesteś my master

oby tylko Ci przeszło przez te 1,5tyg.
No niech mi to ktoś wyjaśni...