![]() |
#2971 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Koty część IV
Siejusia a co to za wiewióra u Ancija na ogonku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2972 |
Raczkowanie
|
Charlotte, popieram to, co napisały Esfira i Malla. Jeżeli jednak czujesz, że wykrzeszesz z siebie dość siły i cierpliwości w stosunku do tego kociaka, to nie czekaj. Sama wiesz, że ma problem z ludzką częścią otoczenia i z tego powodu raczej nie ma zbyt wielkich szans na adopcję. Moim zdaniem on po prostu wymaga czasu, cierpliwości, zaufania i miłości. Musi zobaczyć i odczuć na własnej skórze, że nie zawsze człowiek = ból. Jest młody, więc ma dość dużą szansę wyjść na prostą
![]() ![]() Malla, a może jakieś foto? Daaaawno nie było Danielsa na forum... ![]()
#2973 | |
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Czarnuchy przesiadują czasem na balkonie wraz z uciekającym kocurkiem sąsiadów. Dziś się kapnęłam, że to nie jeden czarnuch, a dwa, chudy i gruby. Są obyte z ludźmi, dotknąć się nie dadzą, ale podchodzą blisko. Sąsiedzi przystawiają im małe drabinki, więc włażą na balkony i pochłaniają zawartość miseczek. Tak naprawdę to nie wiem, czy on już nie ma białaczki, w końcu urodził się na podwórku, jego mama ciągle żyje na wolności. Nie wiem, czy robić test teraz czy poczekać, aż będzie miał objawy choroby. Wet powiedział, że nie ma sensu robić testu, jeśli kot nie wychodzi sam i jest zdrowy, a test może wyjść teraz fałszywie ujemny. W sierpniu czeka nas rutynowe badanie krwi i jeśli poziom białych krwinek będzie wzorcowy, uznamy że jest zdrowy. anty_lopka - dawno nie robiłam zdjęć, a dziś padało troszkę, więc nie chciałam moczyć aparatu.
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2012-05-27 o 15:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2974 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Wódki... ![]() On często się tak puszy. Zwykle jak suszę włosy suszarką to on później tak lata jeszcze 10-15 minut ![]() ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- Cytat:
No właśnie na fejsie napisałam do tego zdjęcia komentarz Chyba nie zamierzasz pomalować paznokci na tak brzydki kolor?! ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- Jak Ty mnie demaskujesz bezczelnie... ![]() ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- Cytat:
Zła suszara... ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2975 |
Nie depcze krokusów
|
Bo nie masz jonizacji w suszarce...
![]() |
#2976 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam tak samo teraz
![]() |
#2977 |
Zadomowienie
|
Malla... Nic się przed Tobą nie ukryje... ![]() ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- Och... Umknęło mi takie słodkie zdjęcie... Jaki misiak przytulak... ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2978 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2979 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2980 | |
KOTerator
|
Cytat:
![]() Milka miała tylko jeden test na białaczkę, nie powtórzyłam i teoretycznie mógł być fałszywie ujemny, ale w praktyce nie sądzę: Milka jest za silna, wyszła z takiego ciężkiego stanu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2981 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2982 | |
KOTerator
|
Cytat:
![]() Ja muszę w najbliższym czasie Sonikowe serducho obadać, bo ostatnio na to się nakręciłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2983 | |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, napiszecie mi coś o mokrej karmie Applaws? Mam na myśli bardziej to czy smakuje kotkom, niż to jaki ma skład, bo trochę o niej czytałam. A chciałabym zamówić moim kulkom rybne puszki, bo ostatnio strasznie im się chce rybek. Wiem że bardzo smakuje im MD, ale ja zwykle nie kupuję za każdym razem puszek tej samej firmy, bo non stop daję im suchego RC, więc dbam o to, żeby chociaż mokre było urozmaicone.
---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Cytat:
Prawdę mówiąc nie wiem ![]() No nie dziwię Ci się. Lepiej wcześnie niż za późno ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2984 | |
KOTerator
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2985 |
Zadomowienie
|
To se poczytalim
![]() Ancijomak mnie rozwalił ![]() ![]() ![]() Mam wrażenie, że mój maluch wygląda przy całej reszcie jak plebs ![]() Muszę wtrącić, że i mój Tygrys był taki dziki, wzięliśmy go jak miał... Bo ja wiem? Z pół roku na pewno; chował się po kątach, niby pogłaskać się dawał, ale przy próbie podniesienia szału dostawał, nawet jak go nieinwazyjnie za skórę na karku podnosiłam to się odwracał i gryzł. Może z miesiąc temu dał się obłaskawić, a mamy go od października ubiegłego roku jakoś. Też jest udany ten kot, jak się nie dawał tak się nie dawał, a teraz jak się go bierze to ragdoll normalnie ![]() ![]()
#2986 |
Rozeznanie
|
Ja tylko na króciutko, jutro więcej napiszę, może będę więcej wiedzieć, bo jeszcze dziś mamy wizytę u weterynarza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2987 | |
Zadomowienie
|
W puszkach wychodzi podobnie jak MD. Nie martw się, może Modernpet znowu zrobi jakąś kuszącą ofertę ![]() ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() Twój kotek wcale nie wygląda jak plebs ![]() Musisz teraz odpokutować i dać małemu jakiś smakołyczek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2988 | |
KOTerator
|
Cytat:
![]() Safirka zgodziła się na jej zdjęcie w negliżu ![]() Euzebiusz urósł ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2989 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2990 | |
KOTerator
|
Cytat:
![]() Może bym się szarpnęła na Applaws, bo Soni lubiła ten z dynią, ale za dużo w nim wody, a cena jak nie za wodę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2991 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kocham takie kreatywne imiona ![]() ![]() Tak jakby przypał? ![]() Srajek ma już dość w ![]() ![]() ziazik ![]() Śliczne futra ![]() ![]()
Przeniosłam się na nowe konto ![]() Edytowane przez Olivvek Czas edycji: 2012-05-27 o 17:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2992 | |
KOTerator
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2993 |
Zadomowienie
|
Czy to znaczy, że takie pierdółki są niedobre dla kotów?
![]() ![]() On by pewnie ciastka wolał ![]()
#2994 | |
KOTerator
|
Cytat:
![]() Ciastka ![]() Moje o nic "ludzkiego" nie proszą, nawet o szynkę czy schabowego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2995 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2996 |
KOTerator
|
Sonia liźnie, Milka nie. Jak do barfa dodaje masło zamiast tłuszczu (znaczy jako tłuszcz) to powinno je to zachęcać do jedzenia, a wcale je to nie wzrusza. Dziwne są
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2997 |
Zadomowienie
|
a to ok
![]() ![]() Hmm, szczyptę chleba z masłem mały zje, żeby wylizywać to nie. a ciasteczkowy potwór to jest od zawsze ![]() Ciekawe, że Tygrys nie ma żadnych smaczków, a jedzą to samo. EDIT: Zagapiłam się, że to o maśle nie do mnie ![]() Aha i muszę dodać, że moje jedzą "ludzkie" rzeczy, w sensie, że zawsze im przygotowuję część mięsa, które sami jemy.
Przeniosłam się na nowe konto ![]() Edytowane przez Olivvek Czas edycji: 2012-05-27 o 17:34 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2998 | |
KOTerator
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2999 |
Zadomowienie
|
Na początku kupowałam im Perfect Fita, ale jakiś czas temu odkryłam karmę Nutricat i przy niej zostałam. I oczywiście mięsko gotowane i jajeczka i warzywka
![]()
#3000 | |
KOTerator
|
Cytat:
Jajka ok a warzywa po co? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:18.