|
|
#3901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdroszczę zaręczonym dziewczynom... odsłona 55!
Zmierzyłam i wyszło mi 24 cm, ale na mniejsze przepis też będzie dobry
|
#3903 |
|
Zakorzenienie
|
O tym samym pomyślałam
Przepis na Groszkowe ciasto wypróbuję jutro ![]() Co do tamtego linka to racja, dziewczyna ma suuuuper włosy. Zazdroszę jej. Moje wyglądają jak u burka Nie wiem czemu, ale po paru godzinach plączą się i wyglądają strasznie. A dopiero co je obcinałam.
|
|
|
|
#3904 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Przyjechałam do rodziców, przywiozłam farbę, żeby Mama mi włosy zafarbowała i co? Tak mi farbowała, że jestem cała w plamach, ręce, stopy, łydki, kolana, uda, szyja, twarz Już nigdy wiecej Będę chodzić tylko do fryzjera A próbowałam już cytryny, rabarbaru, wszystkiego... :/ Nic nie działa... No i zapomniałam przed posmarować się kremem :/![]() Frezi cudnie wygladasz! Kawa, a jaki smak ma ten tort?
|
#3905 |
|
MBZ♥
|
Magda, a wodą utlenioną na waciku próbowałaś
mi ostatnio pomogło![]() ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Patka uzywasz odżywek, nawilżasz je?wejdź na forum włosowe i poczytaj
|
|
|
|
#3906 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja w zimie robię je z wiśniami takimi które zostają mi z soku i też jest pyszne
![]() Cytat:
|
|
#3907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3908 |
|
Zakorzenienie
|
Kawa dotarłam do zdjęć i mam nadzieje, ze nie odpuscisz, bo to co Ci zrobili to jest szczyt wszystkiego...aż mnie zatkało
![]() masę cukrową można idealnie dopasować do okrągłego tortu i towcale nie musi być cięte z kwadratu itp na pewno niedopuszczalne są "falbanki" i takie paluchy odciśnięte z boku! dżizas wstyd by mi było na miejscu sprzedających brać kasę za taką maszkarę... ![]() Frezi piękne zdjęcia, Ty też piękna jesteś |
|
|
|
#3909 |
|
Zakorzenienie
|
hello
korzystam z pieknego weekendu i zdycham od goraca - dzis znow u nas prawie 30 stopni - wypralam i wysuszylam wszystko co mialam w domu, tylko teraz prasowac nie ma komu bo taki ukrop ![]() wczoraj walczylismy z ogrodzeniem i wreszcie uzupelnilismy jeden panel, ktory sie polamal jak mielismy okropne wichury w lutym. Teraz 12 paneli jest szaro-burych a 2 pomaranczowe Potrzebuje porady Na przelomie lipca i sierpnia jedziemy na wakacje, na ktore moge zabrac tylko mala walizke (bedziemy duzo podrozowac pociagiem) i podczas ktorych, bedziemy mnostwo chodzic - bedzie to chodzenie po miescie bo jedziemy zwiedzac Amsterdam, Rotterdam, Luksemburg, Bruksele i Bruges wiec glownie chodniki i kocie lby a nie zadne gory czy trasy. Moj problem tkwi w butach! Nie wiem jakie wziac zeby byly wygodne, lekkie, nie bylo mi w nich za goraco Dodam, ze mam dosyc masywne lydki wiec nie wszystkie buty wygladaja dobrze. Myslalam o parze trampek/tenisowek/deck shoes, jakies sandalki jakbysmy wychodzili gdzies blisko na kolacje i do tego moze balerinkowe Melisski? Ponoc oryginalne nie odparzaja i sa idealne na upaly i wygodne.
Edytowane przez SimplyDivine Czas edycji: 2012-05-27 o 20:08 |
|
|
|
#3910 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() zaraz nadrobię tylko
|
#3911 |
|
Zakorzenienie
|
Proszę o małą radę w klubie
|
#3912 |
|
Zakorzenienie
|
jedna para cos sie nie chce dodac, a to sa te:
|
#3913 |
|
Zakorzenienie
|
fajne
i za suwaczek
|
#3914 |
|
Zakorzenienie
|
Znaczy sie te z czerwona kokarda fajniejsze niz te bardziej plytsze co wstawilam w poscie wyzej?
![]() Dziekuje
|
#3915 |
|
Zakorzenienie
|
Simply mi się bardzo podobają trampeczki.
Co do melisek się nie wypowiem, ale skoro mają być to buty bardziej uniwersalne raczej radziłabym Ci tenisówki. Szczególnie, jeśli w sumie nie wiesz czy meliski rzeczywiście nie obcierają.
|
#3916 |
|
Zakorzenienie
|
Byliśmy dzisiaj 2 godziny na łódce i tak się na niej zjarałam, gębę mam jak burak
Dostaliśmy dziś zaproszenie na wesele. Tak więc w tym roku mamy tak o: najpierw we wrześniu jedno, tydzień później kolejne, a 2 tygodnie po tym drugim ostatnie. Ale na to pierwsze na które dziś dostaliśmy zaproszenie nie pójdziemy raczej... frezi śliczności |
|
|
|
#3917 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, w ogóle nie mam kondycji
![]() I w ogóle myjący się królik to jeden z najbardziej pociesznych widoków ![]() Simply ja bym postawiła chyba na meliski - mogą być zestawione i na luzie i bardziej elegancko na kolację
|
#3918 |
|
Zakorzenienie
|
Simply A w Brukseli są takie łby, że w tych miękkich meliskach może być Ci średnio wygodnie
|
#3919 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Maja zazdroszcze lodki ![]() Kawa ten tort probny co Ci zrobili to jest jakas masakra Dobrze chociaz, ze smakuje no i dziekuje Ci za wklejenie zdjecia z inspiracja bo jak sie okazalo ta cukiernia jest akurat z mojego regionu a torty maja przepiekne
|
|
#3920 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam kilka stron i nie mogę się wbić.
Kawa foty na pewno wyjdą zaje.biaszcze i mega bajkowe ![]() ![]() ![]() Uwaga- będę zanudzać ![]() Strasznie wymęczył mnie ten weekend. W czwartek po 22 byłam w domu, w piątek o 8 pojechałam z psem do weterynarza do Rzeszowa. Po drodze zepsuł mi się samochód- nie tak jakoś całkiem. Zaświecił się komunikat że jakiś tam filtr nie działa, po czym samochód zwolnił do 20km/h i zaczął sie trząść jak traktor więc siłą rzeczy musiałam się zatrzymać. Po telefonie do serwisu zwanego tatą, samochód ruszył- trzeba było mu dać "odpocząć", ponoć już kilka razy robił takie akcje. U lekarza w porządku- zrobił RTG, pies się nie połamał i nie popękał, tylko zwyczajnie nadwyrężył albo stłukł łapę- dostał standardowo sterydy. Dziwnym trafem, jak tylko lek zaczął działać- pies mi ozdrowiał ![]() W domu natomiast bardzo intensywnie interesował się swoim tyłkiem i wtedy rodzice stwierdzili, że zapomnieli mi powiedzieć, że on tak od ok. 2 tygodni namiętnie się nim zajmuje- okazało się, że ma jakiś niefajny stan zapalny. Tak więc w sobotę rano poszłam do naszego weta i pytam co robić, odpowiedź "oczyścić zatoki". I tak oto, dokonałam okrutnego aktu oczyszczania zatok okołoodbytowych swego własnego psa. Ja wiem, że to obrzydliwe i Was na pewno nie jara, ale ja się cieszę, że mi wyszło. Bo jak się uczyłam to było ciężko. Niestety dobrze nie jest- ma tam poważną infekcję i pewnie przez jakiś czas będzie musiał brać antybiotyki :/ Również w sobotę byłam u fryzjera podciąć włosy, bo mi się okropnie rozdwajały końcówki i większość włosów miałam połamanych na końcach. Na szczęście dużo nie odpadło, tak gdzieś ze 3 cm. Ale przynajmniej ładnie teraz wyglądają...pewnie do czasu ![]() Po fryzjerze poszłam na zakupy- z zamiarem kupienia żakietu (bo mój jeden jedyny i do tego nowy żakiet, ktoś sobie przywłaszczył, jak wchodząc na egzamin zapomniałam zabrać go z ławki na korytarzu) i dosyć pesymistycznym nastawieniem. Mama poszła ze mną i.... kupiła mi sukienkę na dzisiejszą komunię- koralową, rozkloszowaną, z dwiema maleńkimi kokardkami w talii jest śliczna, taka....taka dziewczęca Później mama dostała prezent na Dzień Mamy i była szczęśliwa. Rozłożyła parasolkę i na nią patrzyła ![]() A wieczorem ja dostałam prezent urodzinowy, bo rodzice uznali, że nie chce im się wysyłać Dostałam różową sukienkę letnią, taką cieniutką, zwiewną, książkę Cobena ![]() Dzisiaj komunia córy mojego brata ciotecznego. Mała ślicznie wyglądała. To jest w ogóle tak piękna dziewuszka, że będzie miała branie jak dorośnie Później malutkie przyjęcie, no i powrót do Lublina.Jestem wytyrana po tym weekendzie. Ani trochę się nie wyspałam. Czuję się jak koń po westernie, ale jestem zadowolona, że było owocnie- pod kilkoma względami
|
#3921 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. ehh umieram dziś przez kaca
mdli mnie cały czas. Wczoraj spędziliśmy miły dzień i wieczór ze znajomymi. Spiłam się trochę ![]() a jutro pierwszy dzień praktyk
|
#3922 |
|
MBZ♥
|
Simply tenisówki i trampki jak najbardziej
mam mieszane uczucia co do melisek, kiedyś chciałam je kupić ale z racji tego, że mnie większość butów i tak obciera to nie ufam nawet drogiej gumie pachnącej cukierkami w wątku o meliskach niektóre dziewczyny miały z tym problem. Tym bardziej, że jesteście nastawieni na chodzenie-zwiedzanie intensywne. A na wyjście na kolację bardzo ładne są te z 2 zdjęcia
Edytowane przez BYou Czas edycji: 2012-05-27 o 20:33 |
|
|
|
#3923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W rossmanie z serii babydream extrasensitive flegecreme ma 4%
|
|
#3925 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3927 |
|
Zakorzenienie
|
Byou nie mam
cóż oby jutro było lepiej![]() po części. Ale mało z nimi gadałam,ale poznałam fajną dziewczynę i z nią piłam
Dumna Ciocia 2.06.2015 Razem: 10.08.2016 Zaręczeni 1.09.2017 ![]() Ślubujemy 24.08.2018 ![]() Edytowane przez kasia0912 Czas edycji: 2012-05-27 o 20:40 |
|
|
|
#3928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co na kaca to się nie znam.
|
|
#3929 |
|
Zakorzenienie
|
Simply ale Wam fajnie, że sobie jedziecie
kurcze ja bym też chciała gdzieś wyjechać, choćby na weekend... a tu nie ma jak...
|
|
|
|
#3930 |
|
MBZ♥
|
tylko, że Kasia się nie spiekła tylko spiła
![]() Kasia podobno czym się strułaś tym się lecz ale tego nie próbowałam i raczej nie polecam jutro będzie lepiej
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:29.

i dziękuję
Przepis na Groszkowe ciasto wypróbuję jutro 
Nie wiem czemu, ale po paru godzinach plączą się i wyglądają strasznie. A dopiero co je obcinałam.
Już nigdy wiecej
A próbowałam już cytryny, rabarbaru, wszystkiego... :/ Nic nie działa... No i zapomniałam przed posmarować się kremem :/

Na przelomie lipca i sierpnia jedziemy na wakacje, na ktore moge zabrac tylko mala walizke (bedziemy duzo podrozowac pociagiem) i podczas ktorych, bedziemy mnostwo chodzic - bedzie to chodzenie po miescie bo jedziemy zwiedzac Amsterdam, Rotterdam, Luksemburg, Bruksele i Bruges wiec glownie chodniki i kocie lby a nie zadne gory czy trasy. Moj problem tkwi w butach! Nie wiem jakie wziac zeby byly wygodne, lekkie, nie bylo mi w nich za goraco
Dodam, ze mam dosyc masywne lydki wiec nie wszystkie buty wygladaja dobrze. Myslalam o parze trampek/tenisowek/deck shoes, jakies sandalki jakbysmy wychodzili gdzies blisko na kolacje i do tego moze balerinkowe Melisski? Ponoc oryginalne nie odparzaja i sa idealne na upaly i wygodne.

za suwaczek
Dobrze chociaz, ze smakuje