|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki tutuł ![]() |
|||
"Koko Koko Mamuśki wrześ-paź są spoko!" |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
"Dzieciaczki nam po podłodze zasuwają, na kawę i wizaż nam czasu nie daja!" |
10 | 31,25% |
"pierwszy ząbek, pierwszy kroczek zbliża się dzieciaczków roczek" |
13 | 40,63% |
"dawno temu były brzuszki, a tu raczkują nam maluszki' |
2 | 6,25% |
"Pełzam sobie po pokoju, zabawki w rączki i do boju!" |
4 | 12,50% |
"Jestem bobo i wy nie wiecie ze mam najlepsza mame na swiecie!" |
1 | 3,13% |
"Mama pyszne zupki gotuje, a dziecku z radości pupka podskakuje' |
0 | 0% |
"Stawiamy pierwsze kroczki, za chwilę świętujemy roczki " |
2 | 6,25% |
Głosujący: 32. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4081 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Idzie raczek nieboraczek jak uszczypnie będzie znaczek! :) Mamy wrzesień-paź 20
Cytat:
A fota-jaaaaaaaa! jestescie bombowe wszystkie! wszystkie! ja chcem do was ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Aaaa zapomnialabym-opaliłam sobie puzzla na stopie ![]() ![]()
![]() |
#4082 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Idzie raczek nieboraczek jak uszczypnie będzie znaczek! :) Mamy wrzesień-paź 20
Ancia, po prostu siedziałam cierpliwie i czekałam na jakiś jego ruch i w sumie jego osoba z każdym dniem robiła się coraz bardziej mi obojętna. Ale jak x razy nie dotrzymał słowa odnośnie przyjazdu, a potem jak gdyby nigdy nic opowiada mi o tym, że nie ma czasu bo kurs na prawo jazdy na motor robi i kupuje sobie motor za kilka tysięcy euro i i może jak z Niemiec będzie wracać z tym motorem to wpadnie, to sorry, ale tu moja cierpliwość się kończy. I jak mu to dziś powiedziałam, to zaczął kwestionować ojcostwo. No to co mam zrobić? Załatwię to sądownie tylko po to by mnie kiedyś Zosia nie zapytała dlaczego mamusiu nic z tym nie zrobiłaś.
A i dziewczyny na zdjęciu suuuper! I ja nie dałam się nabrać, bo Acelinka kiedyś pokazywała swoje zdjęcie z córeczką, he! ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Co do buntowania się w wózku to zauważam że ZOśce też już czasem się zdarza, ale jak idę z nią ulicą to się trochę powygłupiam, coś jej pośpiewam i jakoś się chwilowo uspokaja. Poza tym staram się mieć w torebce dużo fajnych "zajmowaczy" dla Zo - książeczka, gryzak, maskotka. Tylko jak czasem w sklepie muszę portfel znaleźć pomiędzy tym wszystkim to czuje na sobie pełne politowania spojrzenia ![]() a w aucie to moje dziecko śpi od momentu jak się tam znajdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4083 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() zaaaaaaaaaaaazdroszcze ![]() Cytat:
Cytat:
![]() że łot, że hał? Cytat:
![]() Edytowane przez archinta Czas edycji: 2012-05-27 o 19:22 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4084 |
Zakorzenienie
|
dzieciątko smacznie chrapie i jestem cala wasza
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- ooo Archi jest ![]() no coś Ty chłop wyszedł z domu? o kurde chyba bym pacneła tak lekko |
![]() ![]() |
![]() |
#4085 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No wyszedł- bo cytuje"myślałem ,zę jeszcze pośpi i tylko na chwilkę auto zatankowac i opłukać" ... dużymi literami mu wyłożyłam, ze przy dziecko nie ma "na chwilkę" , "później" i jego ulubionego "zaraz" ![]() Ale ciśnienie miałam podniesione pół dnia! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4086 | |||||
kosmitka
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mamo Zo u nas zabawiacze, to podstawa. Dzisiaj w aucie przetestowalam wszystkie włącznie z kluczami, komórką, papierkiem od cukierka, no wszystko. I dalej nie, i dalej źle. ![]() Cytat:
![]() Archi ale czemu nie wybrałabyś się na pizzę? Też taki marudny jak Franek? U nas do tej pory to nasz drugi raz w knajpie, zawsze na zewnątrz siadamy. A jedzenie jest na wyścigi i cała wizyta to max 40 minut. Ja się niestrawności nabawię. Kupujemy dla Frania wtedy wafelka od loda, chrupki itp, jakoś to jedynie go zajmuje, nie na długo ofkors. Przepraszam, chyba mam gorszy dzień, spadek cierpliwości czy coś.
![]() ![]() |
![]() |
#4087 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no i ja też się nie nabrałam na tą zamianę - widać że się dziewczynom drugie połówki marzą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4088 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieje ze mojemu nicgłupiego si enei wydarzy jak wyjade b oubije normalnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4089 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja już chyba nigdy się ie wyśpie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4090 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Slicznosci ![]() A mamusie jakie dumne ![]() Gosiu pilnuj mojego ziecia ![]() Cytat:
![]() U nas na szczescie wyjscia sa udane. Mala sobie spi albo rozglada sie dookola ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Dobre ![]()
![]() |
#4091 |
Rozeznanie
|
Jestem po aktywnym weekendzie
![]() Już sie prawie doleczyłam z przeziębienia, a wczoraj poszlismy do kina i mnie klima doprawiła ![]() ![]() ![]() Widzę, że Wy przez weekend nie próżnowałyście ![]() MamoZo- jak najbardziej popieram pójście z "tatusiem" do sądu. A jak ma wątpliwości czy jego, to niech płaci za badania ![]() Mamusia, ucałuj ode mnie Michasię w stłuczone czółko ![]() ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Zdjęcie - rewelacja!! Śliczne jesteście wszystkie ![]() Moja córka wzgardziła mamy gestem i w ogóle nie chciała jeść kaszki Hippa z ryżem i jabłkami na kolację ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4092 |
Zakorzenienie
|
Co do opieki nad dziećmi przez facetów, to dziś mój tato bawił się z Zo na łóżku i koniecznie musiał mnie zawołać żeby mi pokazać co Zosia robi, no i zostawia ją na tym łóżku i idzie mi opowiadać, ja biegnę do niej, a ona już jedną nogą prawie na podłodze. A on do mnie ze to tylko sekunda była
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4093 | ||||
Wtajemniczenie
|
moje dziecię właśnie wyczynia jakieś wygibasy na spiocha, zasnęła po setnym tysięcznym wstawaniu i kładzeniu przeze mnie...ale śpi..uff...a mnie łeb pęka wrrr....
Cytat:
ło matko..ale mam minę ![]() Cytat:
pochwal się ![]() Cytat:
Cytat:
a kiedy jedziesz na to szkolenie?ja w lipcu idę na zabieg wycięcia migdałów, ponoć tylko 5 dni, ale już mnie coś bierze....a rodzice to juz plan robią co i jak z młodą... |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4094 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aaa puzzel ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Siur sink! ![]() Cytat:
![]() ![]() a z kaszka to moze sprobuj jutro? ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Cytat:
![]() kochana bedziesz miala wycinane migdaly? dasz rade. dasz rade pamietaj. sora ze jak tak traumatycznie ale pamietam swoje wycinane mogdaly kiedy mialam 7 lat ![]() ![]()
![]() |
#4095 |
Zakorzenienie
|
oglądam polsat i leje
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4096 |
Zakorzenienie
|
a ja ogladam prawo agaty
![]()
#4097 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4098 | ||
Rozeznanie
|
Nie przepraszaj, od tego tu jestesmy
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- A co tam daja? Ja tez ![]() Trzymajcie mnie, bo jakis zasysacz mi sie wlaczyl. Glodna nie jestem, a wciagnelam juz 3 kromki chleba i nektarynke ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4099 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4101 | ||
kosmitka
|
Cytat:
![]() A migdałek trzeci czy dwa wycinasz? Ja miałam dwa wycinane kilka lat temu, nic nie boli, ale średnio przyjemne jest. Tylko po wszystkim nie wolno dźwigać i się schylać, ja trochę podźwigałam i rany się otworzyły, było ze mną niewesoło. Cytat:
A ja Prawo agaty.
![]() ![]() |
![]() |
#4102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Sonia widze Cie na pasku , napisz co u was? jak tam mały? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4103 | |
kosmitka
|
Cytat:
Wszystko jest do bani.
![]() ![]() |
![]() |
#4104 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja Góra Dantego..po raz setny tysięczny zresztą... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4105 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4106 |
Rozeznanie
|
Nie strasz ![]()
#4107 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A było już w miarę, ale zdenerwował mnie na potęgę. Nie dość że obiecał nas gdzieś dziś zabrać, to cały dzien tak ściągał że zostaliśmy w domu... a jak młody płakał na podłodze to ten do niego ci ci zamiast wziąć na ręce. Ogólnie robił wszystko żeby się dzieckiem nie zajć. ja też kabaret , prawo na necie się obejrzy Cytat:
![]() ![]() ![]() Małgosia z tą kaczuszą do tej pory chce mi się śmiać, przeczytałam to męzowi, to skomentował a co w tym śmiesznego ![]() ![]() coś ja miałam jeszcze ale nie pamietam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4108 | ||||||
Zadomowienie
|
Witam się wieczornie
![]() Dziecko mi usnęło o 21.00 Ufff ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale dziś był już lepszy dzień- zjadł słoik owocków z jogurtem, na podwieczorek obiadek i pół porcji kaszki na kolację, bo wczoraj to tylko 2 razy cycek i tyle ![]() Ja się napiłam soku z cytryną i nie wiem czy to od tego ale jakoś mu więcej tych krosteczek na buzi wyskoczyło i nie wiem czy tod soku czy od czego ![]() Ja widziałm w jaiej gazetce dzieciowej i muszę przenieść takie rzeczy na górną półkę bo to wszystko stoi na dole niestety Cytat:
![]() ![]() A co do krwi to już dziewczyny pisały- u takich maluszków się raczej nie da określić grupy krwi, bo się może zmienić ![]() [QUOTE=Sharifa;34351289] Cytat:
![]() To jak ja mam go odstawić ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oczywiście mi posty poucinało ![]() ![]() Archi Twojego tz trzeba porządnie w potylicę ![]()
![]() |
#4109 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:08.