Koko-loko, wizaż spoko, rzućmy bukiet hen wysoko! PM 2012 cz. 24 - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-27, 22:01   #4861
ladystar
Zakorzenienie

Dot.: Koko-loko, wizaż spoko, rzućmy bukiet hen wysoko! PM 2012 cz. 24

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
ladystar piękny welon! Tiul jest miękki, ładnie się układa w rzeczywistości? Mogę prosić o linka do aukcji?
czy jest miekki... hmmm... taki sobie w sumie ukladalam go na twarzy, ale jest pomiety wiec wygladalo to srednio, ale mysle ze jak wyprasuje to bedzie ok.
http://allegro.pl/welon-gesty-ciety-...344437840.html
etola od tego samego sprzedawcy

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
jestem po I ślubnej spowiedzi Nie było tak strasznie.
Dziś daliśmy ostatnie ślubne zaproszenie

Ladystar - welon mam chyba identyczny, może minimalnie dłuższy. Etola nie w moim stylu, ale fajnie że masz już zakup za sobą
etola tak jak wspominalam, bedzie tylko w razie w, jak spadnie snieg, albo temperatura bedzie na minusie dlatego nie szukalam innej, tym bardziej drozszej, a ta miesci sie w granicach moich pozytywnych odczuc piekna wiec moze byc

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Byliśmy na rybach nad wislą, pod Tyńcem super widoki
o Tyyyyy... to prawie kolo mnie trzeba bylo wpasc na kawke

Cytat:
Napisane przez morelka1987 Pokaż wiadomość
Ja mam tak samo wg moich obliczen dostanę dzień lub dwa przed slubem ale ostatnio mam tak nieregularne okresy jak nigdy i nie wiem co robić. ja za bardzo nie mogę brac tabsów. Zobacze jak dostane okres w sierpniu, jakdostane regularnie to chyba pójde do lekarza po tabletki. To jest najważniejszy dzien w życiu i nie mam zamiaru sie stresować, tymbardziej że moje ostatnie miesiączki sa tak mocne, że tampon + podpaska wystarczaja na godzinę i nawet mszy mogłabym nie przetwać nie chce ryzykowac poplamienia sukni
mi wypadala na dzien slubu, wiec jak mi sie ostatnio przesunal o 2 dni do tylu to jestem przeszczesliwa, choc do tej pory mialam regularnie prawie co do godziny, wiec drugi czy tam trzeci dzien @ to dla mnie juz wielka ulga. Jak pomysle o pierwszym to wpadam w paralizujacy strach po moich ostatnich przezyciach

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

Cytat:
Nie ustalałam nic, będę pewnie tylko dzwonić, bo ja brałam Novynette one mają niewielką dawkę hormonów i ja się po nich czułam bardzo fajnie, tyle że po prostu odstawiłam. Więc o samopoczucie się raczej nie boję. No i ja bym je wzięła tak, bo kolejny okres wypada mi na 23 czerwca, 21 dni tabsów czyli do 14 lipca, potem kilka dni z odstawienia i na ślub będę już po.
Wiadome że nie jest to wyjście że tak powiem najlepsze, ale do wyboru mam napady gorąca, oblewanie się potem po sekundzie, jeden pryszcz na buzi i dekoldzie- albo te tabsy gładką buzię i pełniejszy biust... Wyjście jest oczywiste...
to dzidziunio poszedl w odstawke?

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-27, 22:04   #4862
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
wiele lat brałam tabsy, więc wiem jak to działa, kiedyś (na urlop) wzięłam właśnie na 2 miesiące. Przeciwnie, czułam się super, cerę miałam idealną i biust większy. więc same plusy, tylko Tż jest przeciwny
Jeśli tak, to ja na Twoim miejscu bym się zdecydowała. Jak dla mnie TŻ nie miałby tu nic do gadania.

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

Cytat:
Nie ustalałam nic, będę pewnie tylko dzwonić, bo ja brałam Novynette one mają niewielką dawkę hormonów i ja się po nich czułam bardzo fajnie, tyle że po prostu odstawiłam. Więc o samopoczucie się raczej nie boję. No i ja bym je wzięła tak, bo kolejny okres wypada mi na 23 czerwca, 21 dni tabsów czyli do 14 lipca, potem kilka dni z odstawienia i na ślub będę już po.
Wiadome że nie jest to wyjście że tak powiem najlepsze, ale do wyboru mam napady gorąca, oblewanie się potem po sekundzie, jeden pryszcz na buzi i dekoldzie- albo te tabsy gładką buzię i pełniejszy biust... Wyjście jest oczywiste...
Ja je biorę cały czas. Niestety, na cerę chyba potrzebuję coś mocniejszego, ale że biorę je ze względu na moje problemy gin. to nie będę zmieniać

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-27, 22:05   #4863
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość

etola tak jak wspominalam, bedzie tylko w razie w, jak spadnie snieg, albo temperatura bedzie na minusie dlatego nie szukalam innej, tym bardziej drozszej, a ta miesci sie w granicach moich pozytywnych odczuc piekna wiec moze byc

o Tyyyyy... to prawie kolo mnie trzeba bylo wpasc na kawke

mi wypadala na dzien slubu, wiec jak mi sie ostatnio przesunal o 2 dni do tylu to jestem przeszczesliwa, choc do tej pory mialam regularnie prawie co do godziny, wiec drugi czy tam trzeci dzien @ to dla mnie juz wielka ulga. Jak pomysle o pierwszym to wpadam w paralizujacy strach po moich ostatnich przezyciach
Ty się śmiejesz a świadek TŻta na moje: będzie musiał ktoś u mnie trawę wykosić w ogrodzie bo Tato nie będzie o tym myślał on mówi: jaką trawę? z odśnieżarką przyjadę

Następnym razem Cię uprzedzę, byliśmy na tzw Starorzeczu? jak mniemam.... Jeździliśmy na rowerku wodnym, chłopaki na kajakach suuper

Co do okresu ja jakbym miała mieć 2-3 dzien to też by mnie nie urządzało, 2-3 dzień to mam zmianę tampona ok super do zmiany co ok 2-3 godziny.. to bym się nalatała

Dzięki za linka Chyba tez go kliknę..

Dzidziunio nie poszedł w odstawkę, ale zaczniemy działać już po ślubie

PS. Ten sprzedawca od welonu ma też przyssawki silikonowe a dzisiaj rano myślałam że będzie je trzeba kupić bo auto którym pojedziemy będzie mieć serce z bialych tulipanów zrobione i sama je zamontuje także akurat

Edytowane przez a u d r e y
Czas edycji: 2012-05-27 o 22:08
a u d r e y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-27, 22:10   #4864
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Jeśli tak, to ja na Twoim miejscu bym się zdecydowała. Jak dla mnie TŻ nie miałby tu nic do gadania.
no ja niestety liczę się z jego zdaniem w tych sprawach jeszcze będę myśleć, moje okresy są łagodne w porównaniu z tym co opisują tu czasem dziewczyny, ale nie uśmiecha mi się bieganie co chwila do łazienki z tymi moimi falbanami

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-27, 22:13   #4865
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
no ja niestety liczę się z jego zdaniem w tych sprawach jeszcze będę myśleć, moje okresy są łagodne w porównaniu z tym co opisują tu czasem dziewczyny, ale nie uśmiecha mi się bieganie co chwila do łazienki z tymi moimi falbanami
Ja w takich sprawach jestem bezwzględna i radzę się sama siebie, ewentualnie innych kobiet. Żaden facet nie miał nigdy okresu, więc mi się wtryniać nie będzie. Wiem, że planujecie małeństwo ale nie uważam,żeby to jakoś zaszkodziło...

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-05-27, 22:17   #4866
(kicia)
Zakorzenienie

Jamee będą będą foty jeśli będziecie grzeczne i jeśli będzie co focic...

Jagodzia też mieszkam na nieciekawym osiedlu niestety

Coś jeszcze miałam napisać ale zapomniałam
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-27, 22:17   #4867
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja w takich sprawach jestem bezwzględna i radzę się sama siebie, ewentualnie innych kobiet. Żaden facet nie miał nigdy okresu, więc mi się wtryniać nie będzie. Wiem, że planujecie małeństwo ale nie uważam,żeby to jakoś zaszkodziło...
ja mam tak samo , TŻt widzi jak u mnie wyglądają okresy i jaki mam PMS przed, więc jak mu powiedziałam o tych tabsach to powiedział że jest nawet za..
Stary 2012-05-27, 22:23   #4868
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Ty się śmiejesz a świadek TŻta na moje: będzie musiał ktoś u mnie trawę wykosić w ogrodzie bo Tato nie będzie o tym myślał on mówi: jaką trawę? z odśnieżarką przyjadę

Następnym razem Cię uprzedzę, byliśmy na tzw Starorzeczu? jak mniemam.... Jeździliśmy na rowerku wodnym, chłopaki na kajakach suuper

Co do okresu ja jakbym miała mieć 2-3 dzien to też by mnie nie urządzało, 2-3 dzień to mam zmianę tampona ok super do zmiany co ok 2-3 godziny.. to bym się nalatała

Dzięki za linka Chyba tez go kliknę..

Dzidziunio nie poszedł w odstawkę, ale zaczniemy działać już po ślubie

PS. Ten sprzedawca od welonu ma też przyssawki silikonowe a dzisiaj rano myślałam że będzie je trzeba kupić bo auto którym pojedziemy będzie mieć serce z bialych tulipanów zrobione i sama je zamontuje także akurat
ejjj to nie jest smieszne

Aaaaaa... Moj brat tam pracuje jako ratownik!!! nawet dzisiaj jest w pracy od rana do 23 - tylko nie wiem gdzie, czy przy kajakach, na raftingu czy na basenie

A ja tam jezdze na rolkach i chodze na silownie

ciesze sie ze link sie przydal

ps. sliczne macie foto w samochodzie

Edytowane przez ladystar
Czas edycji: 2012-05-27 o 22:36
Stary 2012-05-27, 22:29   #4869
kasia_kuku
Zakorzenienie

Możecie mi powiedzieć, dlaczego ta kobieta zamazała buzię modelce z katalogu? http://allegro.pl/suknia-slubna-just...374392964.html

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-05-27, 22:39   #4870
fraise
Raczkowanie

Załapałam się na końcówkę wątku . Wczorajszym i nie tylko PMkom życzę wiele słońca na wspólnej drodze.
Jakaś melancholia mnie naszła i do Was zajrzałam. Wczoraj miałam wyjść za mąż .
Kasia, jeśli jakiś produkt pochodzi z poprzedniej kolekcji to nie powinno się pokazywać twarzy modelki, bo jej wizerunek jest wykupiony na jeden sezon. Coś takiego jest
fraise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-27, 22:41   #4871
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fraise Pokaż wiadomość
Kasia, jeśli jakiś produkt pochodzi z poprzedniej kolekcji to nie powinno się pokazywać twarzy modelki, bo jej wizerunek jest wykupiony na jeden sezon. Coś takiego jest
Tak, ale i tak ona nie ma praw autorskich do zdjęcia, to raz ani nie podała źródła, wiec po co tak robić, jak i tak zdjęcia użyła nielegalnie?

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-05-27, 22:42   #4872
fraise
Raczkowanie

Pewnie nie wiedziała
fraise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-27, 22:57   #4873
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fraise Pokaż wiadomość
Załapałam się na końcówkę wątku . Wczorajszym i nie tylko PMkom życzę wiele słońca na wspólnej drodze.
Jakaś melancholia mnie naszła i do Was zajrzałam. Wczoraj miałam wyjść za mąż .
Nie znam sprawy... ale w naszym kalendarzu jestes jako wczorajsza PMka, co sie stalo, ze tak sie nie stalo?

Stary 2012-05-27, 22:58   #4874
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Możecie mi powiedzieć, dlaczego ta kobieta zamazała buzię modelce z katalogu? http://allegro.pl/suknia-slubna-just...374392964.html
Cytat:
Tak, ale i tak ona nie ma praw autorskich do zdjęcia, to raz ani nie podała źródła, wiec po co tak robić, jak i tak zdjęcia użyła nielegalnie?
może chciała zrobić taki dings że to niby jej or samting?

o! zapomniałam się pochwalić
Mój Brachol zapytał co byśmy chcieli w prezencie ślubnym poza kaską, mówię mu że może garnki. Dzisiaj kazał mi sobie wybrać jakieś i zamówił właśnie takie:
http://allegro.pl/makow84-garnki-tef...367941668.html
Stary 2012-05-27, 23:02   #4875
marylka80
Zadomowienie

Wpadam tylko na minutke, bo to nasz ostatni tydzien w NL i nie mam na nic czasu, musze jakos to wszytsko oganac, zeby o niczym nie zapomniec a tych malych pierduuulek jest tyle ze nie wiem do czego rece wlozyc.

Wczoraj byl moj (II) panienski Bylo zaaaaarabiscie Po prostu rewelacja, tak jak zawsze chcialam Byl piknik w parku, w stylu lat 50, cudowna pogoda balony dmuchane helem, przepyszne muffinki, winko, usmiechniete dziewczyny i wspanialy fotograf ubaw byl po pachy, jestem przeszczesliwa po pikniku bylysmy w kubanskim tapas, ale stamtad juz fotek nie ma niestety, bo fotograf mial kolejne zlecenie i musial uciekac...

Zostawiam wam kilka fotek i uciekam do TZ cika
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Piknik-7654.jpg (178,9 KB, 113 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Piknik-7714.jpg (157,0 KB, 109 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Piknik-7718.jpg (156,5 KB, 92 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Piknik-7739.jpg (85,7 KB, 96 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Piknik-7744.jpg (120,0 KB, 96 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Piknik-7762.jpg (133,4 KB, 92 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Piknik-7807.jpg (216,3 KB, 98 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Piknik-7809.jpg (227,3 KB, 75 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Piknik-7828.jpg (140,3 KB, 92 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Piknik-.jpg (85,5 KB, 102 załadowań)

Edytowane przez marylka80
Czas edycji: 2012-05-27 o 23:04
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-27, 23:07   #4876
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość

Wpadam tylko na minutke, bo to nasz ostatni tydzien w NL i nie mam na nic czasu, musze jakos to wszytsko oganac, zeby o niczym nie zapomniec a tych malych pierduuulek jest tyle ze nie wiem do czego rece wlozyc.

Wczoraj byl moj (II) panienski Bylo zaaaaarabiscie Po prostu rewelacja, tak jak zawsze chcialam Byl piknik w parku, w stylu lat 50, cudowna pogoda balony dmuchane helem, przepyszne muffinki, winko, usmiechniete dziewczyny i wspanialy fotograf ubaw byl po pachy, jestem przeszczesliwa po pikniku bylysmy w kubanskim tapas, ale stamtad juz fotek nie ma niestety, bo fotograf mial kolejne zlecenie i musial uciekac...

Myślę sobie: Marylka pewnie wrzuca jakieś inspiracje
a tutaj zdjęcia są ekstra!
rewelacyjny "wieczór panieński"
Stary 2012-05-27, 23:08   #4877
chocolate muffin
Rozeznanie

Cytat:

Stary 2012-05-27, 23:09   #4878
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
może chciała zrobić taki dings że to niby jej or samting?

o! zapomniałam się pochwalić
Mój Brachol zapytał co byśmy chcieli w prezencie ślubnym poza kaską, mówię mu że może garnki. Dzisiaj kazał mi sobie wybrać jakieś i zamówił właśnie takie:
http://allegro.pl/makow84-garnki-tef...367941668.html
mam je, tylko granatowe, sa super!! tylko nie mam tarek i chochelki

Cytat:

łał łał łał, opad szczeny!!!! czy te zdjecia naprawde byly robione w 2012? Sa cudowne!!! Takie WOW!! I nasza Marylka z prostymi wlosami Kochana jestes przesliczna!! A w stylistyke lat 50tych ze swoja cudowna uroda wpasowalas sie idealnie!!

Stary 2012-05-27, 23:10   #4879
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:

Super pomysł i piękne zdjęcia A na pierdółki ślubne kupiłam sobie specjalne pudło i od razu wszystko tam wrzucam, żebym potem niczego nie zapomniała zabrać
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-27, 23:15   #4880
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:

łał łał łał, opad szczeny!!!! czy te zdjecia naprawde byly robione w 2012? Sa cudowne!!! Takie WOW!! I nasza Marylka z prostymi wlosami Kochana jestes przesliczna!! A w stylistyke lat 50tych ze swoja cudowna uroda wpasowalas sie idealnie!!
A jakie masz pokrywki do tego? Tutaj są niby jakieś ale podejrzewam że dane raczej na odczep się, a dokupiłabym porządne.
No i kwestia teflonu w garnkach, dobrze się trzyma?
i jeszcze czym myjesz? Żebym od razu kupiła sobie :P
ale się jaram
aha, a ta rączka odpinana się nie psuje? Działa wszystko ok?
Stary 2012-05-27, 23:27   #4881
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
A jakie masz pokrywki do tego? Tutaj są niby jakieś ale podejrzewam że dane raczej na odczep się, a dokupiłabym porządne.
No i kwestia teflonu w garnkach, dobrze się trzyma?
i jeszcze czym myjesz? Żebym od razu kupiła sobie :P
ale się jaram
aha, a ta rączka odpinana się nie psuje? Działa wszystko ok?
pokrywki mam stalowe, takie jak ta do smazenia, one sa uniwersalne bo maja na spodzie takie koleczka ktore pasuja do roznej srednicy garnkow. Teflon nie odchodzi, nadal jest 100% a garnki mam juz kilka dobrych lat, myje je recznie purem raczka dziala bez zarzutu, myslalam ze padnie szybko, ale jej mechanizm dziala super

Stary 2012-05-27, 23:29   #4882
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
Myślę sobie: Marylka pewnie wrzuca jakieś inspiracje
a tutaj zdjęcia są ekstra!
rewelacyjny "wieczór panieński"
Cytat:
Napisane przez chocolate muffin Pokaż wiadomość
Cytat:

Dziekuje wam za komplemenciki Zawsze marzylam o takiej sesji panienskiej i udalo sie dziewczyny spisaly sie na medal ja zatroszczylam sie tylko o kilka rekwizytow one przygotowaly cala reszte, naprawde dumna z nich jestem

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Super pomysł i piękne zdjęcia A na pierdółki ślubne kupiłam sobie specjalne pudło i od razu wszystko tam wrzucam, żebym potem niczego nie zapomniała zabrać
No wlasnie, tylko ja tych ☠☠☠☠☠☠☠ek mam caly pokoj nie wiem jak my to wszystko zabierzemy do PL kiedy moja suknia zajmuje cale tyle siedzenie samochodu
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-27, 23:32   #4883
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Hejka!!!!

Cierpliwosc!!!!!!!! Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Zdrówka, szczęścia i miłości!!!! I spełnienia wszystkich marzeń

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
A Goszy powiem, że jest sławna, bo wpadłam w czw do przyjaciółki z życzeniami urodzinowymi i słuchałam o jej sesji w Monachium
Pierniczysz...
O szczegóły wole nie pytać, bo doszły do mnie takie komentarze, że szok ( w sensie bardzo negatywne)...

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-27, 23:32   #4884
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
pokrywki mam stalowe, takie jak ta do smazenia, one sa uniwersalne bo maja na spodzie takie koleczka ktore pasuja do roznej srednicy garnkow. Teflon nie odchodzi, nadal jest 100% a garnki mam juz kilka dobrych lat, myje je recznie purem raczka dziala bez zarzutu, myslalam ze padnie szybko, ale jej mechanizm dziala super
że ręcznie to się domyślam, u mnie w domu nie ma zmywarki i w Naszej kuchni też jej nie będzie, ale chodzi mi o myjkę
bo moja mama ma stalowe garnki u siebie i szorujjemy je takimi drucikowymi stąd moje pytanie bo nie wiem ;P

Cytat:
Dziekuje wam za komplemenciki Zawsze marzylam o takiej sesji panienskiej i udalo sie dziewczyny spisaly sie na medal ja zatroszczylam sie tylko o kilka rekwizytow one przygotowaly cala reszte, naprawde dumna z nich jestem

No wlasnie, tylko ja tych ☠☠☠☠☠☠☠ek mam caly pokoj nie wiem jak my to wszystko zabierzemy do PL kiedy moja suknia zajmuje cale tyle siedzenie samochodu
w takim razie dla organizatorek
może Marylko dokupcie sobie bagażnik na dach? albo może ma ktoś znajomy, bądź wypożyczyć?
Stary 2012-05-27, 23:34   #4885
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Marylka panieński piekny!!!!! Foty świetne, a Twoja stylizacja wymiata

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-27, 23:35   #4886
Cierpliwosc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Strasznie zapiernicza. Ja mam dziś fajną liczbę. 111 ddś
eee to mnie oświeciłaś, JA TEŻ MAM (już 123 przeoczyłam)
Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość

Ale mnie tu dawno nie było... Tyle się dzieje, że nie ogarniam...

Nowym Żoneczkom gratuluję i życzę wszystkiego dobrego!!

A u mnie nieciekawie: prawdopodobnie w tym tygodniu dostanę wypowiedzenie, a od dwóch tygodni mam w pracy taką atmosferę, że aż się popłakałam kilkakrotnie

Działo się coś?? A może któraś mi streścić?? Bo chyba nie dam rady nadrobić...
Wyjasnienia sprawy z pracą, jeśli będzie wypowiedzenie, to szybkiego znalezienia czegoś idealnego dla Ciebie
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;34350398]
Wszystkiego najlepszego w dniu urodzin, dużo miłości i cierpliwości do tż
nena i muffinko macie talent do szycia
[/QUOTE]
Dzięki za życzenia
a co do tego na zielono, zgadzam się w 200% wow, ale jesteście zdolne
Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
Pozdrowienia z Gubałówki, właśnie piję piwiko z mężulkiem
hej hej! Gratulejszyn Wielu przyjemności w tej zacnej podróży!
Cytat:
Napisane przez Karolina_83 Pokaż wiadomość
Wiesz co z tradycjonalizmem to jest tak że chyba każda z nas chce go przełamać tylko nie wszystkim się to udaje.
Ja będę miała różowe buty bo po prostu nie podobają mi się białe, welonu nie chce bo nie pasuje mi do fryzury i mam wrażenie że w welonie przy moim wzroście to będę taka wielka Maryja Także skoro w moim wyglądzie będzie mało tradycyjnego wyglądu PM to i z paznokciami mogę poszaleć.
Wieczorów kawalersko-panieńskich też nie będzie, nawet tablicy rejestracyjnej z napisem Młodzi itp. nie będzie bo mój K uważa że to też kicz a mi to rybka.
Dziewczyny kto będzie u Was na błogosławieństwie? Zastanawiam się co by było jakby byli tylko rodzice i my?
było by kameralnie i na temat, rodzice by się tak nie stresowali, Wy wiedzielibyście o co chodzi... Może się uda
Cytat:

Mega wieczór, a jakie fotki
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-27, 23:39   #4887
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Pierniczysz...
O szczegóły wole nie pytać, bo doszły do mnie takie komentarze, że szok ( w sensie bardzo negatywne)...
no blagam Cie... jak moznaby powiedziec cos negatywnego o Waszej sesji??

Cytat:
że ręcznie to się domyślam, u mnie w domu nie ma zmywarki i w Naszej kuchni też jej nie będzie, ale chodzi mi o myjkę
bo moja mama ma stalowe garnki u siebie i szorujjemy je takimi drucikowymi stąd moje pytanie bo nie wiem ;P
taka zwykla myjka gabkowa http://www.czystoscihigiena.pl/image...9n150x90mm.jpg

moja mama ma zmywarke, ale ja nie mam bede miala dopiero w nowym domu czyli za 100 lat nieznosze zmywac

Stary 2012-05-27, 23:39   #4888
moniq_87
Raczkowanie

Kochane, nadrobiłam Was, ale zajęło mi to cały weekend. Właśnie wróciliśmy od naszego świadka, poznaliśmy jego prześliczną dwutygodniową córkę. Jak mój TZ wziął dziecinkę na ręce, to tak mnie rozczuliło...

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Bardzo fajne, naturalne

idę po pierogi ruskie do baru mlecznego! musze je zjeść, muszę!!!
Do MISia??

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;34322513]dziewczyny macie jakiś przepis gdzie można użyć same żółtka?
Bo zostało mi 9 i nie mam pomysłu co z nich zrobić[/QUOTE]

fińskie bułeczki cynamonowe. Mój TZ przepada! Ale ten kogel mogel muszę wypróbować...

Cytat:
Napisane przez morelka1987 Pokaż wiadomość
Co do Twojej diety , to ja też staram się zdrowo odzywiać, nawet slodyczy sobie odmówiłam, niestety do czasu pojścia na staż ... co chwile ktos funduje lody, batony, ciastka przynosi i glupio mi odmawiać, jem z przymusu bo mnie nie ciągnie do slodyczy czasami jak dostane jakiegos cukierka i ten ktoś nie patrzy to chowam do torebki i daję TŻ ale rzadko to przechodzi i jak tu schudnąć przed slubem
A u mnie wszyscy wiedzą, że się odchudzam przed ślubem i nie mam tego typu problemu... Ale miałam kiedyś sytuację...nie pamiętam czy Wam pisałam. Byłam u koleżanki [1] w pokoju i za chwilę weszła kolejna [2]. U 1 na biurku leżały słodkości, żeby się częstować i skorzystała z tego 2 i zaczęła mnie zachęcać, żebym spróbowała...Ja mówię, że nie dziękuję, jak kilkakrotnie ułyszałam tę samą propozycję, powiedziałam że odchudzam się przed ślubem (do najszczuplejszych nie należę, ale nie jest najgorzej ) a 2 do mnie: "No coś Ty, Ty taka fajna pulchniutka jesteś..."

Cytat:
Napisane przez omosia Pokaż wiadomość
Hej piękne istotki

Dziś miałam robioną próbna fryzurę. Chciałam włoski pofalowane o spięte na jeden bok.

Najpierw mi pokręciła włosy, a pożniej z tyłu zrobila warkocza na skos i puszczone wlosy. Wogole mi się to nie podobało już byłam załamana i myślałam gdzie tu iść do fryzjera.
Dała mi lusterko i powiedziałam jej, że ten warkocz mnie nie przekonuje (w zasadzie na codzien czasami mama mi takiego robiła francuza).

Rozwaliła mi to i zaczęła robić od nowa. Efekt końcowy mi sie spodobał.

Na zdjęciu może to wyglądać niedbale bo wiadomo jak rozwalila pierwsza fryzurę to te loki już się troszkę napuszyły.
Mnie się fryzura podoba, a mój TZ który podglądał zza mojego ramienia skomentował, że w tle jest fajna wieża

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Kochana jak ja Cie dawno "nie widziałam"

Kochane ciotki..przedstawiam Wam moje małe serduszko

Malutkie ale wali jak oszalałe....

Ta czarna kropka obok to własnie krwiaczek...musi sie wchłonac...
się trzymają, zobaczysz - będzie dobrze!

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Mój Tż dostał taki na 18. Śmiechu było podobno trochę ale później rzucił go do szafki i więcej nie wyciągnął przynajmniej tak twierdzi.

Witaj maleństwo
uwielbiam te zdjęcia.
Na pewno wszystko będzie dobrze.
Mój TZ obgryza paznokcie, i nie może przestać. Mówi, że robi to z nudów lub nerwów gdy stoi w korku, więc też mu taki kupiłam, żeby go miętosił a zostawił pazury w spokoju... Nie działa

Cytat:
I tak im więcej nie wkleje na poczte bo mam focha :P zadna się nie odezwała ;p
Nie smutaj się - bez fochów prosimy

W sobotę byliśmy oglądać salę, przystrojoną do koloru czerwonego (czyli prawie tak jak my chcemy - bordo) Bardzo nam się podobało. I akurat korzystali z wysokich wazonów - naprawdę wysokich, nie zasłaniają drugiej strony gdy się siedzi bo są wyższe niż poziom głów... Jeszcze zobaczyłam super sprawę, którą zamierzam zmałpować na swoim weselu. Na stoliku była taka piękna klatka, kilka długopisów i kolorowe karteczki. Na tych karteczkach były napisane różne zdania, które goście mieli dokończyć i wrzucić do tej klatki... Np. gdy mąż zabiera w nocy kołdrę...

Zaręczyny 05. listopada 2011

Razem od 01. stycznia 2006
moniq_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-27, 23:44   #4889
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
no blagam Cie... jak moznaby powiedziec cos negatywnego o Waszej sesji??

taka zwykla myjka gabkowa http://www.czystoscihigiena.pl/image...9n150x90mm.jpg

moja mama ma zmywarke, ale ja nie mam bede miala dopiero w nowym domu czyli za 100 lat nieznosze zmywac
mam nadzieję że nic nie będzie przywierać i poradzę sobie taką gąbeczką
Stary 2012-05-27, 23:46   #4890
Cierpliwosc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Hejka!!!!

Cierpliwosc!!!!!!!! Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Zdrówka, szczęścia i miłości!!!! I spełnienia wszystkich marzeń

Pierniczysz...
Dzięki, no to moje zdrowie
A tak w ogóle to częstujcie się "tortem" z załącznika

A co do Twojej sesji, to nie było negatywów, raczej takie wow: sesja w Monachium, ma dziewczyna wyobraźnię
Wszystkim nie dogodzisz, a sesja była WASZA i co innym do niej? Jak im się fotki nie podobają, to niech nie patrzą. Wśród moich znajomych padło hasło "nie rozumiem tych sesji miejskich, jakieś centra handlowe, przecież to żadne tło", jakoś nie chciało mi się dyskutować, bo przecież de gustibus non disputandum est!
Już się nastawiam na krytykę swojego foto (jest z Lublina i tam będzie sesja haha)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg images.jpg (17,5 KB, 4 załadowań)
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości