|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XII
no powiem ci że pare ciuszków wyprałaś
![]() Cytat:
nie rezygnujcie jednak z przytulanek, czasem organizm płata figle ![]() elegancko pomalowane też przeważnie sama maluję, bo ja mam takie durne włosy że w ciągu miesiące cała farba zmywa się, niezależnie jakiej jest firmy, także musiałabym co miesiąc latać i malować, są plusy bo nie mam odrostów![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;34354306]Na razie jem ziarna i zakupiłam skakankę i hula hop i odchudziłam portfel, siebie jeszcze średnio Ale mam to w zamiarze oczywiście![/QUOTE]Perse koleżanki wsypyeały do hula-hop piasek, mówiły że są lepsze efekty gratuluję @!!!! ja nie poszłam dziś na ten monitoring, pójdę jutro, przyjmuje od 9 do 13 także po wizytach może mi zrobić to usg, a jutro będzie 13dc także luz
|
|
#1802 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XII
dzien dobry po weekendzie
![]() jestem zmeczona i padnieta tak,ze spie na stojaco,a odprawilam Tz do pracy i poszlam spac dalej i wstalam jakos po 10....? soboto milo i sympatycznie, moja mama zadowolona z dnia matki, ja rowniez najpierw zakupy, obkupilam siebie, Tz i dzidzie, pozniej Tz wreczyl mi moja ulubiona bombornierke w imieniu naszej dzidzi....wzruszylam sie i jakos tak wyjatkowo poczulam....A pozniej blogie lenistwo,a wczoraj caly dzien z rodzinka, na komuni Bylo milo i sympatycznie![]() Wafelku lez, lez i wytrzymaj jeszcze troszke Nita ja tez mam krecone wlosy,ale od kilku lat prostuje ![]() Zeberko wow jak pieknie poprane coraz blizej pojawienia sie Kasi na swiecie ![]() Perse super,ze Tz Cie zabral do Krakowa
|
#1803 |
|
Wtajemniczenie
|
nie urosły
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;34360192] Jak przyszła w nocy, to od którego dnia ją liczyć, od niedzieli czy poniedziałku? Nigdy mnie to nie interesowało, ale teraz chcę wyliczać dokładnie cykle. [/QUOTE] ![]() ja bym liczyła od poniedziałku. zupka pomidorowa się gotuje, na drugie danie szaszłyki. |
|
|
|
#1804 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie nie byłam bo przestał bolec tylko od tygodnia jeszcze troche krwawie (?) a @ za ok 1,5 tyg. Testowalam sie ale ze smutkiem nic nie ma
|
|
|
|
|
#1805 |
|
Zakorzenienie
|
ja chcę szaszłyka
|
#1806 |
|
Zakorzenienie
|
witam
My po dużych zakupach ![]() Są teraz DADY w promocji 28,99 ( cena normalna ale jest ich 10% więcej ) kupiłam pierwszy raz, będziemy testować, poza tym kupiłam pierwsze soczki i kaszki dla Mikołaja i deserki. Mikołaj wczoraj pierwszy raz dostał butelkę ( wodę ) jestem z niego dumna bo wziął i zaczął pić, jakby to robił od urodzenia ![]() nita fajny kolorek zeberka nareszcie za pranie się zabrałaś ![]() perse ja bym liczyła od dziś inutil jaki wózek kupiliście ? maksi duży chłopak raczkuje już ??
|
|
#1807 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc Dziewczyny, a ja powiem Wam ze dosyc ciezko przechodze ciaze (oczywiscie ciesze sie z kazdego dnia z Kropka) podbrzusze mnie boli biore nospe - mam nadzieje ze to macica sie rozciaga, jak tylko wstaje to mnie muli, w sobote bylam z Tz na zakupach strasznie slabo sie czulam .... a jutro usg
dzis nasza pierwsza rocznica slubu ale chyba bedzie swietowac jak bedzie wiadomo co z Kropka i pewnie to bedzie weekend, aaa i jeszcze jedna dobra wiadomosc wkoncu w tym tygodniu odbieramy mieszkanko
|
|
#1808 |
|
Zakorzenienie
|
kunia trzymam mocno kciuki za USG, zobaczysz bedzie wszystko dobrze i bedziecie mogli świętować
|
|
#1809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hormony ciążowe krążą ![]() w pierwszej czułam się super no i wyszło jak wyszło a drugiej było gorzej z samopoczuciem i maleństwo rosło
|
|
#1810 | ||
|
Wtajemniczenie
|
zapraszam.
Cytat:
wow, ale mały będzie jadł smakołyki. Mój uwielbia kaszki. Uczy się raczkować. Cytat:
|
||
|
|
|
#1811 | |||
|
Zakorzenienie
|
hej!
Cytat:
i robię na święta takie ciasteczka z maszynki a na pocieszenie Ci napiszę, że potem nic dziwnego, że waga mi ciągle w górę idzieLuna- witaj, przykro mi, tulę mocno. Twój dramat jest bardzo świeży, musi minąć troszkę czasu abyś nauczyła się funkcjonować na nowo... pare....chyba nie ma jeszcze połowy ![]() Cytat:
![]() no i pięknie, że Miki ładnie pije z butelki Cytat:
|
|
#1812 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Jutro koniecznie daj znać jak wrócisz z USG. Takie objawy to bardzo dobre objawy ALONKA ty to jesteś cud kobieta, wiedziałam że mogę na Ciebie liczyć w środę idę jeszcze na takie kontrolne badanie to napomnę o tym ale dla świętego spokoju zrobie sama tę nieszczęsną prolaktynę.Dziękuje kochana
|
|
#1813 |
|
Wtajemniczenie
|
maksi - zalotny uśmiech
black - miły gest ze strony TŻ-ta ![]() kundzia - za wizytę. Bedzie dobrze i będziecie świętować.delila - natalia - brawa dla Mikołaja za bezproblemowe picie z buteleczki. Od czego zaczynasz, zupka? deserek?Ostatnio widziałam w rossmanie dania słoiczkowe z Baby dream co o nich myślicie, któraś z Was testowała? na dziecku oczywiście ![]() Wychodzą bardzo tanio ale ciekawe jak smkowo i jakościowo z nimi...?
|
#1814 |
|
Zakorzenienie
|
idę prasować!
malutkie ciuszki
|
#1815 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#1816 |
|
Zakorzenienie
|
maksi ja też wierna jestem pampersom, testuję dadę
zebra pamiętam to prasowanie, było cudowne, teraz już mi się znudziło ;/ w misce leżą 2 prania Mikiego i wołają na mnie ;p amilcia Miki od miesiąca je zupki ( próbowaliśmy już marchewkę, ziemniaczek, pietruszkę, seler, brokuł ) z owoców jabłko Ja na razie kupiłam deserki z bobovity Mikołaj zainteresował się dziś kontaktem ;/ trzeba będzie jakieś zabezpieczenia kupić
Edytowane przez natalia_23 Czas edycji: 2012-05-28 o 13:18 |
|
|
|
#1817 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja w tym tygodniu będę znów małej dawać zupkę marchewkową. Chyba będę musiała jednoczesnie dawać jej jabłuszko aby nie miała zaparć albo jakiś soczek jabłkowy lub gruszkowy.
|
|
#1818 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale to cieszy bardziej wartościowsze są owocki niż soczek. |
|
|
|
|
#1819 |
|
Zakorzenienie
|
Maksi, ale ten Twój synek to do Ciebie podobny
Zeberko, my używamy tylko dady. jak dla mnie bomba. Natalia, dzięki za cynk. dziś musimy kupić kolejną paczkę. Alfa, hyhy. ale masz dziś smaki ![]() u nas dziś mizeria, ziemniory i udka z kurczaka
|
|
|
|
#1820 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam
![]() Kupiłam fajną myszkę- czerwoną Nie przepłaciłam za nią, bo dałam 25 zł, już kilka razy kupowaliśmy droższe i też aż tak długo nie chodziły, a do bezprzewodowych nie mam jakoś przekonania.Kupiłam z 7 par majtek Widziałam kilka fajnych koszulek w sh dla mnie, ale się opanowałam |
|
|
|
#1821 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
W sumie też wolę przewodowe, nie mam jakiegoś wielkiego problemu z tym kablem (oprócz kota, który mi go zżera), a do tej bez- muszę non stop kupować baterie. |
|
|
|
|
#1822 |
|
Zakorzenienie
|
Perse utwierdziłaś mnie w moim wyborze
Cieszę się, że kupiłam takąOby mi posłużyła troszkę
|
|
|
|
#1823 |
|
Konto usunięte
|
Ja w ramach @ wżeram wszystko, co mi staje na drodze (radzę kotu się schować...).
2 kromki na śniadanie, jogurt z musli, lód, a teraz chrupki orzechowe... masakra :/ |
|
|
|
#1824 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;34366160]Ja w ramach @ wżeram wszystko, co mi staje na drodze (radzę kotu się schować...).
2 kromki na śniadanie, jogurt z musli, lód, a teraz chrupki orzechowe... masakra :/[/QUOTE] Ja zauważyłam u siebie taką zależność przed i w trakcie @ potrzebuje więcej jedzenia, a już po więcej wody
|
|
|
|
#1825 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja też przed i w trakcie = jedzenie+foch, z byle powodu... Dziewczyny macie dzisiaj taki senny dzień? Ja chyba zaraz padnę...Tu poniedziałek, jestem w miarę wyspana, co nieco do zrobienia... a ja jestem śpiąca i zmęczona :/ Edytowane przez ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 Czas edycji: 2012-05-28 o 15:03 |
|
|
|
|
#1826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszytkiego najlepszego z okazji rocznicy!!! wierzę że następną będziecie obchodzić w trójkę!!!
|
|
#1827 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wróciłam od gina
wszystko ładnie, przepływy, łozyskowielkoluda to ja nie hoduję, bo w chwili obecnej jest ciut mniejszy (jakies 6-7dni tp usg mi teraz wskazało) niż niby powinien srednio być, ale cały czas w normie, waży 2300g co akurat dla mnie jest korzystne bo jeśli urodzę do końca czerwca to raczej nie będzie problemu ze współmiernością ![]() bo ja szczuplutka i raczej wąskie biodra mam ![]() następna wizyta 25.06 o ile się wcześniej nie rozsypie, a póki co nic na to nie wskazuje ponoć jeśli by maluch do i powyżej 3500g dobił to gin by sie juz zastanawiał nad ew cc, ale o ile nie przenoszę to duży nie będzie i SN powinnam dac radę
"Tego dnia Aniołek Upadł duch Wygięła się do wewnątrz Bezpowrotnie elipsa ma" Wiktor Gloria- 07.06.2015 - nasza księżniczka Edytowane przez Alfahelisa Czas edycji: 2012-05-28 o 15:58 |
|
|
|
#1828 | |||
|
Zakorzenienie
|
to obkupiłaś młodą
![]() Cytat:
proszę bardzo, mnie też wcześniej dziewczyny pomogły tutaj, bo nie wiedziałam jakie badania robić, ale faktycznie jak wcześniej brałaś bromek to koniecznie musisz zrobić badanie, trzymam kciuki żeby tylko w prolaktynie tkwił problem bezowulacyjnych cykli!!!Cytat:
a i tańsza spełnia swoje fnkcje: jest średnia, poręczna, nie ślizga się w dłoni i jest lekka a ja jak projektuje w Autocadzie to jest to bardzo ważne![]() Cytat:
|
|
#1829 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam dziś banana... I powiem wam, że był ohydny
![]() ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- alonka00 mój TŻ też projektuje w Autocadzie i używał dobrych myszek bezprzewodowych i nie narzekał Alfa na pewno mały nadrobi jeszcze do porodu trochę deko |
|
|
|
#1830 |
|
Zakorzenienie
|
Fio może zależy od postury:P ja mam drobne rączki:P dla mnie myszka z beteriami jest ciężka, wielka i nieporęczna, koleś z którym miałam zajęcia na uczelni z tego programu, siedzi całymi dniami i projektuje na kompie i powiedział żeby nigdy w życiu nie kupować myszek bezprzewodowych bynajmniej jak pracujemy na Autocadzie bo nam nadgarstek wysiądzie, on już ma tak startą chrząstkę od klikania i od przesuwania myszki że musi brać tam jakieś leki i często go boli
jakby sam tego nie powiedział to w życiu nie uwierzyłabym komuś że tak można sobie zrobić, ale on już kilka lat siedzi w tym no i w setkach rysuje te linie, dziennie
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:03.

Ale mam to w zamiarze oczywiście!

no i efekt jest taki że nadal mam zad jak szafa 
dzis nasza pierwsza rocznica slubu 

w środę idę jeszcze na takie kontrolne badanie to napomnę o tym ale dla świętego spokoju zrobie sama tę nieszczęsną prolaktynę.
za wizytę. Bedzie dobrze i będziecie świętować.
jakby sam tego nie powiedział to w życiu nie uwierzyłabym komuś że tak można sobie zrobić, ale on już kilka lat siedzi w tym no i w setkach rysuje te linie, dziennie