|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1921 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ
Helloł
![]() A ja oczywiście zamiast się uczyć to tak: poszłam z kocykiem i notatkami na ogród z myślą, że się pouczę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- Cytat:
ja tyż ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1922 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1923 |
Wtajemniczenie
|
2 kropelki to ja miałam w 15 tc gdzieś tak
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1924 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1925 |
Raczkowanie
|
Wielkosc chyba nie ma znaczenia, bo ja mam takie wielkie wulkany, 27tc zaraz sie zacznie i jeszcze tez NIC z nich sie nie wydobywa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1926 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1927 |
Rozeznanie
|
Ja już po wizycie. Wszystko w jak najlepszym porządku.Szyjka 4 cm. Na ból w krzyżu i twardniejący brzuch dostałam magnez. no i żelazo musze brać. no i na 99% Pola pozostała dziewczynką
![]() dostałam też butelkę avent i mnóstwo próbek johnson's, sudokrem, lovela, carefree. w Biedronce kupiłam 3 opakowania chusteczek DADA z bawełną. jak myślicie na jak długo to starczy?
#1928 |
Raczkowanie
|
[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34370334]bo ja już jestem od krok od wkrecenia sobie ze mi sie wody sącza
![]() [/QUOTE] A to dobre! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1929 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() Dawno mnie tu nie było. Nie ma szans na nadrobienie. Niestety nie mam jak zaglądać. Jak już pisałam w pracy szefo podgląda łącze, a w domu to albo nie ma czasu, albo padam na pyszczek i ide spać. A teraz jestem na urlopie w Szklarskiej Porębie skąd gorąco Was pozdrawiam ![]() Ciąża nie daje mi się wspinać zbyt wysoko. Słyszałam, że niektóre panie były w stanie, ale ja nie mogę. Okropnie się męczę. Wchodzimy powoli na niższe górki i też jest super ![]() Aa i proszę wpisać mi na liście, że będzie dziewczynka. Jak to lekarz powiedział "Cipka jak nic!" i pokazał nam co trzeba na USG ![]() Trzymajcie się. Będę starała się tu czasem zajrzeć. Jestem od Was uzależniona i źle się czuję jak tak długo nie słyszę newsów o Waszych bobaskach. |
![]() ![]() |
![]() |
#1930 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a dlaczego ci tak powiedzial z ta maka i slodyczami. ze wzgledow zrdowotnych czy zebys nie przytyla za duzo? ja mam jutro 24tc i nic mi sie z cycuchow nie saczy. ![]()
![]() ![]() ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA o kosmetykach http://axxxasworld.blogspot.com/ ![]() albo stylizacji rzęs http://lvlinsrzesy.blogspot.com/ ![]() ![]() ![]() "lepiej zrobic cokolwiec niz nie zrobic nic" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1931 |
Zakorzenienie
|
Agnus21 Gratuluję córeczki
![]() martusia26 super, że dzidzia nie zmieniła płci ![]() ![]() ![]() Same dziewczynki coś ostatnio ![]() Almariel ![]() ![]()
#1932 | ||
Konto usunięte
|
![]() Cytat:
a z tymi chusteczkami to nie mam pojecia.tez je musze w koncu zakupic Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- a w ogóle to kiedy sie trzeci trymestr zaczyna?bo tak różnie pisze ze zgłupieć można ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1933 |
Zakorzenienie
|
kurde wyobrazcie sobie ze moja kuzynka mieszka dosc daleko od nas i bierze slub i robi wielkie wesele i cala rodzine zaprasza z naszego miasta oprocz mnie i mojego meza!!!! mojego tate,babcie,dziadka itd zaprosila a mnie nie. Co za wredna suka,poczulam sie jak jakies go**o!
Ja teraz mam 2 nazwiska swoje i po mezu,strasznie dlugie i meczace w pisaniu(swoje mam takie same jak moja kuzynka) i teraz bez skrupulow stwiedzam,ze ide do urzedu i zmieniam nazwisko zeby miec tylko męża. Od dawna myslalam o zmianie,ale jakos przykro mi bylo oddalac sie w ten sposob od rodziny a po tym numerze to moga mnie pocalowac w du.e! Faktycznie z rodzina wychodzi sie dobrze tylko na zdjeciach... |
![]() ![]() |
![]() |
#1934 |
Wtajemniczenie
|
co za świnia z niej.. penie mysli ze i tal nie przyjdziesz bo s wciazy albo małe dzidzi bedziesz miec no ale wypada zaprosić przecie zawsze mozna zadzwonic i powiedziec ze niestety nie możecie tak??? boszee...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1935 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Słuchaj a może do Was zaproszenie jeszcze nie doszło?? Tzn. może na dniach Was zaproszą ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1936 |
Zakorzenienie
|
napewno nie,bo ona wysyla zawsze kartki i zaproszenia tylko do babci a babcia potem rozdaje bo kazdy z nas wynajmuje mieszkania co chwile gdzie indziej wiec po prostu mnie olała. Zle sie czuje,bo tak szczerze ogladalam juz sukienki na wesele a tu taka wtopa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1937 |
Zakorzenienie
|
Aaaa olej ją jak z niej taka zołza, za tą kaske kupisz maleństwu coś, sobie lub chłopkowi swojemu.
Na pewno jest przykro, ale nie ma tego złego..... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1938 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1939 |
Zakorzenienie
|
No to sie będzie działo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1940 |
Zakorzenienie
|
Gratuluje dziewczynki
![]() Zielona nie przejmuj się. Myśle, że TŻ bardziej ucieszy się z pielęgniareczki, niż z wesela ![]() Też kupiłam dzisiaj te chusteczki Dada i jeszcze pieluchy ![]()
#1941 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() no i jeszcze jak jemy to mięsko to najlepiej połączyć je z witaminą C, czyli np. popijać sokiem pomarańczowym, bo wtedy żelazo lepiej sie wchłania a i jeszcze żelazo jest w żółtkach jaj
Pola 17.10.2012 ![]() 3690 g, 56 cm Edytowane przez martusia26 Czas edycji: 2012-05-28 o 19:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1942 | ||
Zakorzenienie
|
[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34370334]bo ja już jestem od krok od wkrecenia sobie ze mi sie wody sącza
![]() [/QUOTE] No coś Ty ![]() Ja też mam mokro, momentami nawet bardzo. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1943 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- robilam ostatnio bigos i dalam zeby sobie posiedzial w lodowce i dzis sie za niego zabralam i mieso mam strasznie twarde ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1944 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1945 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
ale sie dziś najadłam.w sumie zjadłam 4 obiady.u babci barszczyk z ziemniaczkami,u mamy naleśniki z truskawkami i zupe kalafiorową a w domu kluski śląskie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1946 |
Zakorzenienie
|
no to wybiore
![]() ide spac bo juz padam |
![]() ![]() |
![]() |
#1947 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mnie też niech ktoś zmusi ![]() ![]() Cytat:
świnia jedna ![]() a ja dostałam kupon z super farm -35 % na ubranka w smyku i sie ciesze jak glupia ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1948 |
Zakorzenienie
|
Lecę spac, dobranoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1949 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Może ta Twoja kuzynka też wierzy w te głupie zabobony ![]() Ale Ty też jesteś szczypiorek,taki nieduży brzuszek,tak jak i aga_ton-śliczne! Na mój każdy ![]() ![]() [1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34373543] ale sie dziś najadłam.w sumie zjadłam 4 obiady.u babci barszczyk z ziemniaczkami,u mamy naleśniki z truskawkami i zupe kalafiorową a w domu kluski śląskie ![]() O matko kochana!!!też bym zjadła to wszystko ![]() Nie mam siły cytować,witam adunie-miło,że zawitałaś ![]() i gratuluję dzisiejszych wizyt ![]() Dobrej nocy Kochane!
Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy... Edytowane przez Katee27 Czas edycji: 2012-05-28 o 20:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1950 |
Zadomowienie
|
hej ja tylko na chwilkę z dzidzią wszystko ok rozwija się prawidłowo i na 60% to Zuzia
![]() tylko za duże mam ph i dostałam globulki dowcipnie ![]() dobranoc ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:58.